xaxaxxa εχεις δικαιο αρχηγε γιατι αρχικα το σαιτ απευθυνωταν μονο σε σεξοτουριστες.εσυ εισαι ιδικος σε αυτο.αλλα επιδει εχει και αλλες κατηγοριες,ερωτιαρηδες και καμακια ενημερωνουμε που διαβαζουν και δεν γραφουν.μου εγραψε παιδι απο κυπρο οτι πηγε οδυσσο ακολουθωντας της οδιγιες μου και ειναι οπως τα λεω.αλλος φιλοσ του σαλονικιου μενει γερμανια το παιδι λεει ειμαι μεγαλος θαυμαστης σουΠολύ ισχυρά καμ
Πολύ ισχυρά καμακια,τεχνογνωσία,επικοινωνία τι οροι είναι αυτοί?Κάνετε ένα φόρουμ ερωτοτουριστων να νιώθετε άνετα,να λέτε ο,τι θέλετε και να γλυφετε ο ενας τον άλλον για τις επιδόσεις του για να νιώθετε καλύτερα.
Φτιάξτε το φόρουμ,φέρτε υα μεγάλα μυαλά,αλλά με αυτό πιο πάνω να τρέχει,θα φαίνεται σαν παρωδία.
πηγα 3 φορες οδυσσο και οι γκομενες ειναι οπως λες.αλλα παιδακια μου στελνουν τι παιζει καμακι και τετεια.οταν λεω ποσα πρεπει να εχεις μπατζετ για να το παιζεις καμακι στραβωνουν.νομιζουν πανε σε μια διαλιμενη χωρα που ολοι περνουν μισθους 100 ευρο,απελπισμενεσ γκομενεσ και μουναρες που ειναι προθυμες να το δωσουν με ελπιδα να πανε στην ελλαδισταν να ζησουν για καλυτερη ζωη χαχαχαχαχ.θυμασε που ελεγες τι κανεισ,σε δερνουν,κλεβουν,δεν γαμας.σου απαντησα γραφω για αλλες κατηγοριες,πουτανες με καπειον τροπο θα βρουνε ολοι αν ρωτησουν στο χοτελ που μενουν.