Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φίλε δεν έχεις κάνει κατόρθωμα. Στα 390 νούμερα που έχω κατέβασα 3 φορές. Ένα 9άρι μπελαρουσιανο, ένα 8άρι μπελαρουσιανό και ένα 7άρι από Βουλγαρία. Η διαφορά μας:

1) χρειαζόμουν διακοπές και ήθελα παρέα
2) τα έκλεισα από τις χωρες τους με ντοπιο πράκτορα και βγηκε τζαμπε
3) το κανα 3 στις 390 φορες, δηλαδη η εξαίρεση και όχι ο κανόνας

Εγώ έχω κατεβάσει 30 γκομενες για διακοπές.Τσεχες,Πολωνεζες,Ρωσίδες,Ουκρανες.
Εμφανισιακά τόσο δυνατές που ενίοτε μου επιτιθενταν άλλοι άντρες εξαγριωμενοι.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Εγώ έχω κατεβάσει 30 γκομενες για διακοπές.Τσεχες,Πολωνεζες,Ρωσίδες,Ουκρανες.
Εμφανισιακά τόσο δυνατές που ενίοτε μου επιτιθενταν άλλοι άντρες εξαγριωμενοι.

Μαγκιά σου κ μπράβο σου! Δε σε κάνει καμάκι όμως! Βαλκανιοπουτσαρά μπήχτη, ναι!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φωτος οποτε κάνεις κέφι να βρεθούμε. Θα μαι φεβρουαριο κιεβο και θα κοιταξω να τη βγαλω στα 10 ευρω για το ταξι συν τα εξοδα της εξοδου. Θα κανω εξαιρεση μεχρι 25 ευρω αν ειναι μουναρα και παιξει gfe.

Φεβρουάριο αν πάω θα ειναι μόνο για μια μέρα.
Δηλαδή πιστεύεις θα γαμησεις τη μουναρα με εικοσαευρο όταν διπλα ο Τουρκαλάς σπρώχνει κατοστάρικα?

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Δηλαδή πιστεύεις θα γαμησεις τη μουναρα με εικοσαευρο όταν διπλα ο Τουρκαλάς σπρώχνει κατοστάρικα?

Αδερφέ δε θα παίξω στην ίδια πίστα που παίζει ο τούρκος ή εσύ, γιατί αυτομάτως πέφτω επίπεδο. Παίζω σε άλλες πίστες και αν δεν καταφέρω να γαμήσω προτιμώ να βαρέσω μαλακία! Αν έρθω να παίξω στην πίστα σας, θα ναι μια στο τόσο στο τσακίρ κέφι ή για αλλαγή και δε θα καυχηθώ ότι ήταν κατάκτηση και ούτε θα το καταγράψω στη λίστα μου.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
...και να φανταστεις, οτι το κυριο θελγητρο για τις ανατολικες χωρες ηταν οτι οι γυναικες ειχαν παραμεινει γυναικες, δεν ειχαν επηρεαστει απο τη δυτικη κουλτουρα του φεμινισμου και της συναλλαγης στη σχεση και το γαμησι, οτι οι γκομενες γουσταραν να γαμηθουν για παρτη τους και αφηναν τα αρσενικα να τις φλερταρουν χωρις να το παιζουνε ντιβες επειδη εχουνε μια τρυπα αναμεσα στα ποδια τους οπως συμβαινει στη δυση..

εκει λοιπον, σε αυτες τις χωρες που μπορουσε και ο πιο γαμωτοκερατομου ξαδερφος του κουασιμοδου να παιξει μπαλιτσα και να βαρεσει καμια μιλφαρα και να κανει και σχεση (προσοχη, αυτος που εδω ή σε οποιαδηποτε δυτικη χωρα οχι απλα δε τον βαζουνε σε κουβεντα οι γκομενες, αλλα τρωει πορτες και απο πουτανες) και που δινονταν η ευκαιρια σε νορμαλ τυπους να παιξουνε μπαλα με απιστευτες μουναρες, εκει λοιπον σε αυτες τις χωρες, σκασανε μυτη κατι κομπλεξικοι μουνοδουλοι σαν τον κμαν, κατι ανασφαλεις σπερματοζητιανοι που εδω χαλαγανε χιλιαδες ευρω για να ανοιξουνε εκατο μπουκαλια σαμπανια σε κατι θειτσες στα πανηγυρια και να το παιξουνε καμποσοι, αυτοι που προσκυνησαν το βρωμερο μουνι των ελλεηνιδων και το αποθεωσαν τιμολογωντας το στο απειρο, αυτοι οι αποτυχημενοι πιρφοροι λοιπον, εσκασαν μυτη στον παραδεισο και τον χαλανε μερα με τη μερα,του πεταξαν το μικροβιο της συναλλαγης, της χρηματιστικοποιησης του μουνιου .... εκαναν τις ανατολικες χωρες αυτο που μισουσαμε στις δυτικες και αναγκαζομασταν να πορνομεταναστευσουμε!

και ερχονται και απο πανω και περηφανευονται οι γαμημενοι ξεφτιλες επειδη στο κολομπαρο που πανε για να τους δουλεψουνε και να τους φανε τα λεφτα πουλωνας τους ερωτα, στο κολομπαρο που δε χρειαζεται καν να κανεις τιποτα γιατι ερχονται απο μονες τους και σου την πεφτουνε επειδη ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, και μας το παιζουνε μορφονιοι και μπηχτες επειδη τους εκαναν χαρη και τους εγδυσαν!

ε ελεος πια ρε τυποι!

μη περιμενετε να χειροκροτησουμε και τη δολοφονια της ανατολικης κουλτουρας γυναικων!

απλα ψοφος σε ολους τους πιρφορους!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
...και να φανταστεις, οτι το κυριο θελγητρο για τις ανατολικες χωρες ηταν οτι οι γυναικες ειχαν παραμεινει γυναικες, δεν ειχαν επηρεαστει απο τη δυτικη κουλτουρα του φεμινισμου και της συναλλαγης στη σχεση και το γαμησι, οτι οι γκομενες γουσταραν να γαμηθουν για παρτη τους και αφηναν τα αρσενικα να τις φλερταρουν χωρις να το παιζουνε ντιβες επειδη εχουνε μια τρυπα αναμεσα στα ποδια τους οπως συμβαινει στη δυση..

εκει λοιπον, σε αυτες τις χωρες που μπορουσε και ο πιο γαμωτοκερατομου ξαδερφος του κουασιμοδου να παιξει μπαλιτσα και να βαρεσει καμια μιλφαρα και να κανει και σχεση (προσοχη, αυτος που εδω ή σε οποιαδηποτε δυτικη χωρα οχι απλα δε τον βαζουνε σε κουβεντα οι γκομενες, αλλα τρωει πορτες και απο πουτανες) και που δινονταν η ευκαιρια σε νορμαλ τυπους να παιξουνε μπαλα με απιστευτες μουναρες, εκει λοιπον σε αυτες τις χωρες, σκασανε μυτη κατι κομπλεξικοι μουνοδουλοι σαν τον κμαν, κατι ανασφαλεις σπερματοζητιανοι που εδω χαλαγανε χιλιαδες ευρω για να ανοιξουνε εκατο μπουκαλια σαμπανια σε κατι θειτσες στα πανηγυρια και να το παιξουνε καμποσοι, αυτοι που προσκυνησαν το βρωμερο μουνι των ελλεηνιδων και το αποθεωσαν τιμολογωντας το στο απειρο, αυτοι οι αποτυχημενοι πιρφοροι λοιπον, εσκασαν μυτη στον παραδεισο και τον χαλανε μερα με τη μερα,του πεταξαν το μικροβιο της συναλλαγης, της χρηματιστικοποιησης του μουνιου .... εκαναν τις ανατολικες χωρες αυτο που μισουσαμε στις δυτικες και αναγκαζομασταν να πορνομεταναστευσουμε!

και ερχονται και απο πανω και περηφανευονται οι γαμημενοι ξεφτιλες επειδη στο κολομπαρο που πανε για να τους δουλεψουνε και να τους φανε τα λεφτα πουλωνας τους ερωτα, στο κολομπαρο που δε χρειαζεται καν να κανεις τιποτα γιατι ερχονται απο μονες τους και σου την πεφτουνε επειδη ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, και μας το παιζουνε μορφονιοι και μπηχτες επειδη τους εκαναν χαρη και τους εγδυσαν!

ε ελεος πια ρε τυποι!

μη περιμενετε να χειροκροτησουμε και τη δολοφονια της ανατολικης κουλτουρας γυναικων!

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!! Μεγάλο like κ respect απο μενα! Μου θυμισες γιατι ερωτευτηκα το Κιεβο το 2007 που πρωτοπηγα!!!

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!! Μεγάλο like κ respect απο μενα! Μου θυμισες γιατι ερωτευτηκα το Κιεβο το 2007 που πρωτοπηγα!!!
νισαφι πια ρε τυπε!

φαντασου δλδ να ερχονανε κανας τυπος που πηγε στο xbar στη συγγρου και να μας ελεγε οτι αντι για 80 εδωσε 500 ευρω να γαμησει μια απο τις πουτανες που δουλευουνε εκει και οτι πηγε μαζι του επειδη τον γουσταρε και την καμακωσε, δε θα ετρωγε φαπες ενας τετοιος παραμυθας? 

Ε λοιπον το καριμπιαν ειναι το xbar του κιεβου , εκει παει ο κμαν και αυτο ακριβως κανει και επειδη ειναι στο κιεβο αντι για νεα σμυρνη, οι αλλοι νομιζουνε οτι οντως εκανε τιποτα σπουδαιο!

Ουτε καν το μυαλο να αγορασει στην τιμη πωλησης το εμπορευμα δεν εχει, σα να του λενε το μπουκαλακι νερο κανει 50 λεπτα και αυτος να δινει 50 ευρω για να πιστευει οτι το μαζεψε απο καμια ιαματικη πηγη...  καιρος να σταματησει ολος αυτος ο παραλογισμος δε νομιζεις?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πολωνία για τον φίλο που ρωτάει θα του απαντήσω με όσο μεγαλύτερη ειλικρίνια μπορώ..Έφυγα και δεν ξανασχολούμε γιατι θα σου ακουστεί τρελό αλλα το επίπεδο των γκομενών που πηδούσα ήταν ΚΑΤΩΤΕΡΟ απο αυτό που γνωρίζω Ελλάδα. Αν αυτές που ποστάρω απο Ουκρανία τις βλέπετε για 6 (εγω τις πάω στο 6,5) τις Πολωνέζες που γνώριζα θα τις λέγατε για 4-5!! Το λέω με απόλυτη επίγνωση.

Και το χειρότερο δεν είναι αυτό αλλά μετά την οικονομική άνοδο και την εισβολή των ξένων εργαζομένων στην Βαρσοβία πλέον ήταν δύσκολο να βρίσκω και αυτές τις μετριότητες. Η απόλυτη ξεφτίλα δηλαδή για ενα love-τουρίστα. Θα στο πω ακόμα πιο απλά και δεν χρειάζεται επεξηγήση παραπάνω. Η τελευταία φωτο που πόσταρα με το 23χρονο Ουκρανία σε 2 χρόνια Πολωνία δεν καταφερα να βρώ έστω ένα σε αυτό το επίπεδο να κάνει κάτι μαζί μου..Όπως το ακόυσες!! 2 χρονια μονιμα καθε μερα εκεί και δεν έφαγα κάτι που τρώω σε μια εβδομάδα Ουκρανία!!Δεν λέω κάτι παραπέρα.

Αλλά κάνεις και ένα λάθος βασικό στην σκέψη σου..Λές γιατί άφησα Σερβια με τις νορμαλ γυναίκες κλπ κλπ..Δεν πάω να βρω νύφη να γαμήσω πάω..χαχαχα..Οπότε οπου μου δίνει το καλύτερο υλικό εκεί κινούμαι. όντως πιο νέος ήμουν και πιο ρομαντικός έδινα ελπίδες fake στο μυαλό μου πως θα οδηγήσει κάπου το love story..Πλεον δεν πιστεύω σε παραμύθια.

Συμφωνώ πάντως πως για γάμο Ουκρανέζα δεν θα έπαιρνα ΠΟΤΕ!!! Πολωνέζα μπορεί αν έβρισκα καμία στο μυαλό νορμαλ. Αλλά γενικά ξένη έχω αλλάξει μυαλά στην ηλικια αυτή και δεν θα προτιμουσα γενικότερα για γάμο αν είναι να ζήσουμε Ελλάδα. Γιατι θεωρω πως σε 3 χρονια θα έχει γίνει Ελληνίδα ούτως η άλλως!!! Οπότε καλύτερα να βρώ καμια με σπίτι και χωραφια αν είναι να δεσμευτώ μόνιμα απο το να έχω ξένη χωρίς λεφτα και Ελληνίδα σε συμπεριφορα..
Αν είναι να μεινεις έξω αλλάζει.

Δυστυχώς όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε πιο υλιστές και κοιτάμε λιγότερο ρομαντικά τα πράγματα. Αυτό όμως μας οδηγεί και σε καλύτερα αποτελέσματα.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Είναι ακριβώς το αντίθετο.Αν σου δώσω ένα πεντακοσαρικο και μπούμε μαζί Carribean,εγω σε δυο ώρες θα εχω φύγει με δυο γκομενες και εσύ ακόμα θα ψάχνεσαι.
Όταν λες άλλο δώρο και άλλο χρήμα σημαίνει ότι δεν έχεις ιδέα απο σπονσορινγκ.
Αν αυτα που κάνω ήταν τόσο ευκολα δε θα υπήρχε τέτοια αμφισβήτηση.Ρωτα το Γκλοκ που με είδε live με γκομενα πώς του φάνηκε.
Αυτές που πάνε με εμένα οι άλλοι δεν πιστεύουν καν ότι πάνε με εμένα.Αν ο Dr. Love με έβλεπε Carribean θα κλονιζοταν άσχημα ψυχολογικά με αυτά που θα έβλεπε.
kman μην με προκαλεις...Εγω απανταω σε τετοιου ειδους προσκλησεις...Αν και ειμαι ερωτοτουριστας ευκαυρια ειναι να σου αποδειξω οτι μπορω ευκολα να ειμαι και σεξοτουριστας(το κανω οταν δεν εχω γκομενα)οποτε παει το παιχνιδι...Οι κανονες που φανταζομαι θα συμφωνεις ειναι τις ιδιες ωρες σεξοκαμακι και τα ιδια λεφτα στον ιδιο χωρο.Αρα πες μου ποτε θες με ποσα λεφτα θες και που να γινει το πειραμα και δεχομαι και καμερες και θεατες και οποιονδηποτε....Μετα βεβαια σου προτεινω και το δευτερο πειραμα.Θα δωσουμε τα πορτοφολια μας σε καποιον και θα βγουμε και παλι οι δυο μας  χωρις καθολου λεφτα(μονο εισοδοι στα μαγαζια οπου εχει)και να μετρηθουμε και παλι.

Ελα εγω δεν κρυβομαι και δεν το λεω καθολου ανταγωνιστικα ειναι ενα πειραμα που μπορουν να βαλουμε τα αποτελεσματα εδω και να ανακαλυψουμε αν ενας ερωτοτουριστας μπορει να γινει καλος σεξοτουριστας και το αναποδο...
Περιμενω την απαντηση σου

Ελπιζω να μην  την κανεις οπως αλλες φορες...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Το Χάρκοβο και η Πολταβα από τιμές τι λένε ? Ετοίμαζα τουρ στην Οδησσό μέχρι το Μαρτιο..αλλά με αυτά που διαβάζω , μάλλον θα το αναβαλω...

γνωμη ειναι αν θες επαρχια να ξενινησεις απο Λβοβ που ειναι φθηνο και εχει σχετικα λιγους τουριστες..Η πολταβα με το χαρκοβο ειναι το δευτερο ταξιδι που μπορεις να κανεις γιατι ειναι διπλα...Και το τριτο ειναι δνιπνοπετροφσκ και ζοποριζα το πιο αγνο απο ολα...
Ειναι πιο φθηνα και εχεις λιγοτερο ανταγωνισμο(λιγοτερους τουριστες)
απο την αλλη αν το βραδυ καθημερινη εμεινες μονος σου η πρεπει να γινεις κμαν η τον πουλο
Στο κιεβο εχει πιο πολλες επιλογες για κλαμπ και για γκομενες απλα ο ανταγωνισμος ειναι παντα εκει και ειναι και πιο ακριβα

Γνωμη μου πηγαινε μια φορα επαρχια και δοκιμασε αν σου κανει

Συμβουλη πηγαινε λβοβ και παιξε και με τις γυρω περιοχες που πεινανε(loutsk,ivano frankivsk,ternopil klp) και θα δεις αποτελεσματα...Μαγαζια και τιπς σου δινω οταν ειναι να πας οπως και για χαρκοβ κλπ
Οχι Οδδησο η οδησσος ειναι μονο για ιουνιο αρχες ιουλιου μονο

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

ε ελεος πια ρε τυποι!

Φοβερο αρθρο Παρις σε παραδεχομαι χιλια μπραβο

Ρε συ κμαν χαλας την πιατσα δεν το καταλαβαινεις

Χωρις πορτοφολι για να σου το πω απλα ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΑΡΙΓΩ!!!!ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΡΕΡΔΕΨΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΟΧΙ...ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ????ΑΝ ΟΧΙ ΕΛΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΒΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕς ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ....ΤΟ ΑΜΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗς ΠΩ CIAO!!!ΕΝΩ ΕΣΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ 500ΑΙΚΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΣΑΜΠΑ Η ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ Η ΤΑ ΕΣΚΑΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΣΕ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ...Σαν και εσενα εχω δει απειρους πανω....Ξερεις πια ειναι η διαφορα μας!!!Εσυ αμα πληρωσεις μια σημερα και την πηδηξεις αυριο παω και εγω της δινω τα ιδια λεφτα(αν οχι πολυ λιγοτερα)και την πηδαω...Ενω εγω αν βγαλω γκομενα και την πηδηξω και πας αυριο εσυ με τον μισθο σου ολοκληρο θα σε διωξει με τις κλωτσιες....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΙΣ ΞΑΝΑΠΩ....
Αντε μπραβο γραφε αυτα που θελεις αλλα μην την λες σε ανθρωπου που βγαζουν γκομενες χωρις να χαλανε ουτε ενα ευρω....Τα 9αρια σου και τα 8αρια σου κανουν σεξ μαζι σου οπως θα κανανε με εναν γερο 90χρονων....Οι δικες μας 8αρια και 9αρια δεν πηδιουνται με εσενα το καταλαβες οσα και να τους δωσεις...και αυτο ειναι που σε ποναει και γιαυτο βγαζεις τις πικρες σου εδω...
Το πειραμα περιμενει μολων λαβε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εσείς θέλετε ουσιαστικά να κάνετε τα ίδια με εμένα αλλα με λιγότερα λεφτά χρησιμοποιώντας στοιχεία απατης κτλ.Δηλαδή αν εγώ δίνω στις σπονσορετς 200 σε κάθε ραντεβού εσείς θέλετε το ίδιο επίπεδο με 50 ή ακόμα και 20 και απάτη ως αντιρροπηση(δηλαδή ψευτουποσχεσεις,προσποίηση στάτους κτλ).
Δε γίνεται.Είναι σα να λες θα αγοράσω Μερσεντες με 2000 ευρώ μόνο εξαπατωντας τον πωλητή.Ειναι πολλοί οι λόγοι που δε γίνεται.
Αν θες το Φεβρουάριο θα πάω για μια μόνο μέρα(ένα Σαββατο) Κίεβο και θα μπουκάρω Carribean.
Αν θες πάμε μαζί φορτωμενοι να κάνουμε το τεστ να δούμε ποιος θα βγάλει πρώτος γκομενα.
Σου λέω θα χάσεις 100%.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Εγω το φεβρουαριο θα ειμαι απο τις 20 ελα αμα τολμας με τον ορο να εχουμε τα ιδια λεφτα στο πορτοφολι(1000 οσα θες)και μετα να ποσταρουμε τι εκανε ο καθενας..Αντε να τελειωνει το παραμυθι...
ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ???Ειναι οπως πολυ σωστα ειπε ενας φιλος πιο πανω παμε στο στριπτιζαδικο να δουμε ποιος θα βγαλει πιο γρηγορα και πιο ωραια γκομενα....Εισαι για πολυ γελιο

Προσεξε μονο μην πεις οτι εχεις δουλεια εγω σε περιμενω οχι ανταγωνιστικα αλλα για να αποδειξω εδω οτι αυτο που κανεις μπορει να το κανει ο οποισδηποτε αυτο ομως που κανω εγω δεν μπορει και αυτο ειναι που σε ποναει....

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

Αν θες πάμε μαζί φορτωμενοι να κάνουμε το τεστ να δούμε ποιος θα βγάλει πρώτος γκομενα.

[/quote]

Κμαν χωρις πλακα αν γινεις συγραφεας θα βγαλεις πολλα λεφτα και θα μπορεις να εχεις ακομα περισοτερες πληρωμενες και να βλεπουμε και εμεις τσοντα παραπανω..
Σου το ξαναλεω δεν εχω τιποτα μαζι σου αντιθετος γουσταρω τις περιγραφες σου και τις τσοντες που βαζεις αλλα ως εκει να το παιζεις και μαγκας σε ανθρωπους που εχουν γυρισει ολο τον κοσμο και βαρανε κανονικες γκομενες παει που..Ο καθενα στον τομεα του και ο Λουμιδης στους καφεδες...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Εχω σκισει απειρες φορες τουρκους(χωρις 20αρικο) που επεφταν στα ποδια τους και ειχαν κατοσταρικα στα χερια...η γκομενα τους εκανε κωλοδαχτυλο και εφευγε μαζι μου και αυτοι ακομα οπως και εσυ τωρα αναρωτιοντουσαν τι εχει αυτος ο μαλακας και τον παρακαλαει ενω εγω που της δινω τα κατοσταρικα δεν μου μιλαει...

Οταν δινεις πολλα λεφτα κμαν στην γκομενα σημανει οτι εχεις αδυναμια και δεν μπορεις να την πηδηξεις αλλιως το ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...

Αλλα βεβαια αφου δεν το εχεις κανει ποτε οπως πεντακαθαρα φαινεται σε αυτο το γραπτο σου πως να καταλαβεις....

Τελος να ξερεις δεν ειμαι φτωχος μπορω να χαλασω και 5000 σε ενα ταξιδι αλλα δεν ειμαι μαλακας να πληρωνω Overvalue την καθε καριολα που να μου λεει αγκαπι μου αγκαπι μου οπως λενε στα στρηπτιζαδικα για να σου παρει το 20αρακι και μολις σου το παρει δεν σε ξερει...
Ολες αυτες που πληρωνεις αμα τους πεις ελα χωρις λεφτα θα σου τα φερουν στην μουρη(εκτος και αν τις εχεις πληρωσει χ10 οποτε θα σου ερθουν αλλες 10 φορες και μετα ciao)....

Βλεπεις οτι σε ξερω παρα πολυ καλα και εσενα και του δικου σου στυλ αλλα δεν μιλαγα τωρα που με προκαλεσες ομως θα τα ακουσεις..

Ζηταω ταπεινα συγνωμη στους υπολοιπους που ακουνε ολα αυτα αλλα στις προσκλησεις-προκλησεις εγω απανταω...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
ουσιαστικά Αυτή είναι η διαφορά σας με τον Κμαν...
Στις τιμές! Αλλιώς τα ίδια κάνετε...
Και κάποιοι ζηλευετε που δεν μπορείτε να βγάλετε τα ίδια!Αν τα βγάζατε τα ίδια θα δίνατε και ίσως για κατώτερο επίπεδο γιατί δεν έχετε τα εφόδια και την εμπειρία του αρχηγού!
Ρολογα εχασα πασα ιδεα για εσενα...ποιος σου ειπε οτι εχουμε λιγοτερα λεφτα απο τον κμαν και ζηλευουμε κιολας!!!Κριμα σε ειχα για δυνατο παικτη

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Εμενα τυπε η ουκρανεζα μου με ειχε κλεισμενο σπιτι δε με γνωρισε σε καμια φιλη της :S
Μου το ειπε χυμα οτι αμα με δει η κολλητη της θα θελει να με πηδηξει :S
Οταν τα εχεις εννοειται οτι σου το κανει αυτο που σημαινει οτι καποια φιλη της ξερει οτι σε γουσταρει...Οταν χωρισεις αμεσως πας στην φιλη της και την τρως(την βρισκεις ευκολα απο κοντακτε κλπ και της λες οτι εσενα γουσταρα απλα ετυχε και γνωρισα πρωτα την αλλη)...Και μετα θα σκοτωνονται μεταξυ τους για εσενα...Καντο...Μπορεις να κανεις βεβαια και αυτα που λεει ο Κμαν....

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
πραγματικα τωρα μου δειχνεις ποσο απειρος παικτης εισαι

τι να ζηλεψω απο τον κμαν2  :think:
ειμαι δεκα χρονια μικροτερος απο τον κμαν2

και εμφανησιακα πολυ ανωτερος απο εκεινον

δεν εχω την μπυροκοιλια του  :2funny:

τις σπονσορετ που θα γαμησει αυτος με ενα Χ ποσο εγω θα τις γαμησω με τα μισα χρηματα

οσο για το οικονομικο κομματι που αναφερεσαι στον κμαν2

σε πληροφορω οτι 6 μερες με 1500 ευρω γαμας και δερνεις στην ουκρανια

οχι 5000 και 6000 ευρω που λεει ο κμαν2

με τοσα χρηματα δεν πας ουκρανια για να γαμησεις αλλα αμερικη πηδας ανετα γκομενα  :grin:

Η πικρη αληθεια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom