Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Παιδιά, για να κλείσω το θέμα, πιστεύω μεγάλο ρόλο παίζει η τύχη, το timing, οι δυνατότητες του κάθε κάμακερ, το επίπεδο της γκόμενας, το επίπεδο το δικό μας... είναι πολλές οι μεταβλητές και γιαυτό το λόγο διαφωνούμε σε κάποια πράγματα μεταξύ μας. Δεν είναι κακό! Απλά θεωρώ πως μας ενώνουν περισσότερα απότι μας χωρίζουν. Δηλαδή το γαμήσι, το οποίο είναι και το αποτέλεσμα. Το ποστ αυτό αφορά καμάκια και όχι κμαν. Οπότε θεωρώ πως για να βγει μια άκρη, που γαμάς πιο πολύ, ή πιο ποιοτικές, ή πιο εύκολα, ή πιο καλά γαμήσια, πρέπει να αναλύσουμε τα στατιστικά μας. Εγώ για να βοηθήσω το νήμα, υπόσχομαι με το που γυρίσω σπίτι από Μολδαβία (ακόμα εδώ είμαι ο μαζόχας...) θα κάτσω να ανατρέξω σε όλες τις λίστες, να παραθέσω τα στατιστικά μου, νούμερα vs ποιότητα vs ευκολία vs γαμήσι και να αρχίζουμε να τα βάζουμε τα πράγματα σε μια σειρά, για να βοηθηθούμε επιτέλους,  οι ανούσιες κόντρες δεν ωφελούν κάπου. Χρειαζόμαστε μέρη να γαμάμε μουνάκια ωραία, εύκολα, με καλό γαμήσι και χωρίς περιττά έξοδα πέρα από ταξί και έξοδο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μάγκες, για τέτοια εκπληκτικά μηνύματα που ανεβάζουν ηθικό, ας δώσουμε τόπο στην οργή! Αγάπα τον πλησίον σου με τα ελαττώματά του! Δόσε πόνο κμαν! Με έφτιαξες με το γύπας !!!

Οι γυπες μαζεύονται πάνω απο το κουφάρι της χωρας αλλα οι ντεμπουσκες όσο είναι ζωντανές προτιμούν να αρμεγουν και να δοξαζουν το αγνό,φλογερο,χρυσογονο Balkan  πεος αντλωντας την ευλογία του.Η αξία μας ως Βαλκανιοι πεοφοροι είναι ανεκτίμητη,οι δεινοπαθουσες γκομενες υψωνουν τα χέρια στον ουρανό και εκλιπαρουν γονυπετεις για τον ερχομό μας και τη σωτηρία τους.
Πως είναι δυνατόν ο Βαλκανιος ιππότης να αντισταθεί σε τέτοιο κάλεσμα.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Οι γυπες μαζεύονται πάνω απο το κουφάρι της χωρας αλλα οι ντεμπουσκες όσο είναι ζωντανές προτιμούν να αρμεγουν και να δοξαζουν το αγνό,φλογερο,χρυσογονο Balkan  πεος αντλωντας την ευλογία του.Η αξία μας ως Βαλκανιοι πεοφοροι είναι ανεκτίμητη,οι δεινοπαθουσες γκομενες υψωνουν τα χέρια στον ουρανό και εκλιπαρουν γονυπετεις για τον ερχομό μας και τη σωτηρία τους.
:2funny: :2funny: :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Παιδιά, για να κλείσω το θέμα, πιστεύω μεγάλο ρόλο παίζει η τύχη, το timing, οι δυνατότητες του κάθε κάμακερ, το επίπεδο της γκόμενας, το επίπεδο το δικό μας... είναι πολλές οι μεταβλητές και γιαυτό το λόγο διαφωνούμε σε κάποια πράγματα μεταξύ μας. Δεν είναι κακό! Απλά θεωρώ πως μας ενώνουν περισσότερα απότι μας χωρίζουν. Δηλαδή το γαμήσι, το οποίο είναι και το αποτέλεσμα. Το ποστ αυτό αφορά καμάκια και όχι κμαν. Οπότε θεωρώ πως για να βγει μια άκρη, που γαμάς πιο πολύ, ή πιο ποιοτικές, ή πιο εύκολα, ή πιο καλά γαμήσια, πρέπει να αναλύσουμε τα στατιστικά μας. Εγώ για να βοηθήσω το νήμα, υπόσχομαι με το που γυρίσω σπίτι από Μολδαβία (ακόμα εδώ είμαι ο μαζόχας...) θα κάτσω να ανατρέξω σε όλες τις λίστες, να παραθέσω τα στατιστικά μου, νούμερα vs ποιότητα vs ευκολία vs γαμήσι και να αρχίζουμε να τα βάζουμε τα πράγματα σε μια σειρά, για να βοηθηθούμε επιτέλους,  οι ανούσιες κόντρες δεν ωφελούν κάπου. Χρειαζόμαστε μέρη να γαμάμε μουνάκια ωραία, εύκολα, με καλό γαμήσι και χωρίς περιττά έξοδα πέρα από ταξί και έξοδο.

Έχεις δίκιο αλλά βάλε και ενα παράγοντα ακόμα την χρονολογία!! Τα σταστιστικα μια πενταετία πίσω δεν μετράνε πλέον. Η ευρώπη αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς. Φίλος τον αποχεραιτω σε 15 μέρες. Βρήκε δουλειά Πράγα με 2400 ευρώ!!! Αν τα έλεγες αυτούς τους μισθούς Τσεχία  μια πενταετία πριν θα γελάγαν απλά όλοι. Αντίστοιχα αν έλεγες το 2008 πως Ελλάδα θα φτάσουν να δίνονται μισθοί 700 ευρώ σε εταιρίες θα σου λέγαν τι λές ρε? Και έχουμε και άλλο κατήφορο.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Δωστε τα Ινφο-μπιτ στο λαο! το εργαλειο χωνεψης ειναι τα διδαγματα Του!

Αυτα είναι ηθικά κηρυγματα και κοινωνικοοικονομικες αναλύσεις σαν αυτα που κάνει ο Mindreader.Σου αρέσουν οι ιεροκηρυκες?Είναι εδω φόρουμ ηθικής?
Ψοφαω για αναλυσεις! το φορουμ ειναι πορνο-φιλοσοφικο!
εδω γινεται μιξη της θεωριας των παντων και της φιλοσοφιας των Κβατων (πως λεμε Κμαν, τυχαιο το καππα? δεν νομιζω) και μας οδηγουν στο φαινόμενο της πεταλούδας δηλ, στη θεωρία του χάους λέγεται ότι "αν μια πεταλούδα κινήσει τα φτερά της στον Αμαζόνιο, μπορεί να φέρει βροχή στην Κίνα". Διαφορετικές παραλλαγές εκφράζουν ουσιαστικά την ίδια ιδέα: μια απειροελάχιστη μεταβολή στη ροή των γεγονότων οδηγεί, σε μια εξέλιξη της ιστορίας του συστήματος δραματικά διαφορετική, αν δεν είχε συμβεί η μεταβολή. {οπου μεταβολη, πληροφορια}
(φθηνες πτησεις, εισοδο σε Εοκ και οχι σε Εσσδ κτλ)

Χωρις φιλοσοφικα θεμελια και Πληροφοριες θα πληρωσουμε τον κουκο αηδονι (α-η-φωνι!) ποιος μπορει να μας βοηθηση πλεον? οι τουριστο-μυστες και οι βαλκανιοι εραστες εκτελεστες!
ποιος μπορει να προσφερει στους απλους μαθητες εννοποιημενα τα πιο πανω πεδια? Ενας Πως? μεσω της Θεωριας που Εχει ΗΔΗ γινει πραξη!

υγ. ειναι τυχαιο το λινκ που μολις βρηκα και ο τιτλος? ΙΔΟΥ απο τη φιλοσοφια στην πραξη!!!
ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ο βασιλιάς των αγριόγιδων έχει κουραστεί.... Ανάγκασε για χρόνια το κοπάδι του σε υποταγή, κι αυτόν το Νοέμβρη αναγνωρίζει την παρακμή - φτάνει η ώρα του διαδόχου. Και ο άντρας έχει γεράσει. Πέρασε άγρια, μοναχικά χρόνια λαθροκυνηγός στα βουνά· εκείνη τη μέρα του Νοέμβρη ξέρει ότι κοντοζυγώνει στο τέρμα. Δύο μοναχικά μέλη από διαφορετικά είδη, στη δύση τους. Γεύτηκαν,πειραματίστηκαν και τώρα χάνονται Πίσω τους το ανοιχτό αχνάρι ξανακλείνει.[μπορεις να πεις οτι το κλεινουν οι χαμηλου κοστους πτησεις κτλ κτλ]
τυχαιο οτι το Γιδροπαρκ ειναι ΓΙΔΟπαρκ? {οπου γιδες, ουκραι-νιδες}

Ποιος θα ανοιξει το (μουνο)χναρι που κλεινει?
Τυχαιο οτι ο Δασκαλος εστειλε μυνημα πιο παραπανω σε αγωνιστη? Ενιωθε τα vibes των πεταλουδων!

Οι πουτινιστες κατακτουν τη χωρα και οι πουτανιστες τα μουνια των Ουκρανεζων.Είναι η ώρα της λεηλασιας για το διαμελισμό και το μεγάλο φαγοπότι και οι γυπες μαζεύονται.
Και γιαυτα εχει αναφερει ο Δασκαλος, Τυχαιο μαγκες? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!
Εδώ οι διαφορές τονίζονται σου λέει άλλο ρώσσος άλλο ουκρανός, όπως πχ άλλος Λαρσαίος άλλο ¨ελληνας, στην ελλάδα απαλύνονται,

Φίλος τον αποχεραιτω σε 15 μέρες. Βρήκε δουλειά Πράγα με 2400 ευρώ!!! Αν τα έλεγες αυτούς τους μισθούς Τσεχία  μια πενταετία πριν θα γελάγαν απλά όλοι.Και έχουμε και άλλο κατήφορο.
Ομπρος βοηθατε να ανοιξουμε το μουνο-χναρι, να σηκωσουμε τον ηλιο πανω απ την
ελλαδα!

PS. i copyregister χναρι!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Έχεις δίκιο αλλά βάλε και ενα παράγοντα ακόμα την χρονολογία!! Τα σταστιστικα μια πενταετία πίσω δεν μετράνε πλέον. Η ευρώπη αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς. Φίλος τον αποχεραιτω σε 15 μέρες. Βρήκε δουλειά Πράγα με 2400 ευρώ!!! Αν τα έλεγες αυτούς τους μισθούς Τσεχία  μια πενταετία πριν θα γελάγαν απλά όλοι. Αντίστοιχα αν έλεγες το 2008 πως Ελλάδα θα φτάσουν να δίνονται μισθοί 700 ευρώ σε εταιρίες θα σου λέγαν τι λές ρε? Και έχουμε και άλλο κατήφορο.

Συμφωνώ, μετράει και η χρονολογία, αλλά δε σχετίζεται με την ποιότητα του γαμησιού θεωρώ αλλά με το ποσοστό επιτυχιών. Ναι τέλειωσε πλέον η Ανατολική Ευρώπη που είναι στην ΕΕ. Τα βλέπω κ εγώ Σόφια που μένω. Πρέπει να ανακαλύψουμε νέους προορισμούς. Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Η θεωρια εχει ισχυει σε πολλαπλα επιπεδα και οχι μονο τοπικα!

Ερανισματα σοφιας". Τοσο επικαιρα!

εσύ παιδί μου μπράβο. Το ξανάγραψα έχεις ανακαλύψει το νόημα. Ο 40ης είναι παιδί κι ο πενηντάρης απλώς ένας νέος της εποχής που θα λεγε κι ο Ζαμπέτας. Βέβαια προσοχή από πορνόγερους ...

Αλλά το παιδί κοιμάται φαίνεται μετά τον χθεσινοβραδυνό πνευματικό αυνανισμό

ε έντάξει έτσι μπορδέλο που είναι η ελληνική κοινωνία θέλοντας και μη ωριμάζεις περί τα 45

θα κλάψω με σίγμα. Βλέπω να κάνετε έρανο και να με επαναπατρίζετε με С 130...

Εδώ οι διαφορές τονίζονται σου λέει άλλο ρώσσος άλλο ουκρανός, όπως πχ άλλος Λαρσαίος άλλο ¨ελληνας, στην ελλάδα απαλύνονται, όλοι άσπροι-μαύροι αλβανοί πατακιστανοί είμαστε το ίδιο η μόνη διαφορά είναι ότι οι έλληνες μόνο πληρώνουν φόρουςς γαι να γεννοβολάνε οι υποδέλοιποι...

Η ελλάδα είναι ένα οθωμανομαρξιστικό τερατούργημα. Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί εγώ δεν μπορώ να κάνω την δική μου εκκλησία? Μάλλον επειδή δεν είμαι πούστης..
πρ
πριν λιγες μερες ειπα στον δασκαλο οτι μου εκανε καπειος μπουλινκ οτι πρεπει να βρω γκομενα 37 με 42 ακομα και με παιδι ενω ο δασκαλος μου λεει με 20-22 μονο να παιζω.η απαντηση του δασκαλου ηταν οτι αυτος μαλον μαλακας ειναι και σε ζηλεθει η κανας πουστης που δεν τον γαμας!και ομως επεσε και στα δυο μεσα χαχαχαχαχα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ακολουθούν αποσπάσματα σε εισαγωγικά για το τί έλεγα 2 χρόνια πρίν από το Λβιβ---->
"Τι να πω...Μπορεί να μην είναι κι ετςι και κάποιος άλλος να βρεί άκρες!Απο χτες που είμαι εδώ δεν το χαίρομαι...Είναι βέβαια στραβές οι μέρες της εβδομάδας και είμαι και μόνος...Αλλά έχω περάσει καλύτερα σε άλλα μέρη μόνος...
Τα Ρώσικα δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα..Δεν νομίζω πως αν ήξερα καλύτερα Ρώσικα θα έκανα κάτι καλύτερο..Διότι όταν όλες έχουν κάτω το κεφάλι και δεν πλησιάζονται ή δεν ενθουσιάζονται με κάποιον που δείχνει Ευρωπαίος τότε όλα αχρηστεύονται και το μέρος είναι ...δυστυχώς Καμμένο .."

"Είμαι τυχαιρός που δεν έχει υπερβολικό κρύο!Παλευεται!! Πραγματικά παρακμή η πόλη!Μόνο με φαγητό και γλυκά νιώθω πολιτισμό ..Ελπίζω στο Fashion σήμερα να είναι καλά !Θα φορέσω πολύ καλά ρούχα κυριλέ μερικώς εκκεντρικά που να τραβάνε το βλέμμα,Γιαλιστερό σκαρπίνι, iPhone 6s πεταμένο και ποτά άνετα...."

"Νιώθω σαν μάνατζερ της Ρεάλ ή της Barca που πέρνω τηλέφωνο τον Γκέκα (π.χ.)  και μου ρίχνει άκυρο για μεταγραφή."

"
Το χειρότερο όμως όλων και αςυνχώριτο σε 7 μέρες Ουκρανία είναι το εξής-----> Πολλές φορές που σταματάω κόσμο στο δρόμο για πληροφορίες,αν τύχει και είναι γυναίκα κάτω από 35 χρονών δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί ..Και πέρα από το καμάκι υπήρξε φορά που κινδυνέψαμε να χάσουμε τρένο και μια μαλακισμένη ενοχλήθικε που τη ρωτήσαμε ενώ μόνο αυτή ήταν μπροστά μας ...Αν δεν πεταχτεί κανένας νέος Ουκρανός να βοηθήσει τότε από γυναίκα μικρή δεν περιμένεις βοήθεια... "

"τελευταίες ώρες Λβιβ και βγαίνω για την τελευταία έξοδο!Αυριο χαράματα φεύγω 
Σε μια βόλτα που έκανα πριν στο κέντρο είδα πάρα μα πάρα πολλούς πορνό τουρίστες αλλά όχι δυτικούς!Ασιάτες, Ινδούς και μαύρους!Όλοι περιποιημένοι και όχι κακομοίρηδες..."

"Έχω τη φάτσα του Κριστιάνο Ρονάλντο αν θα δεχόταν γκόλ από τη Καλλονή...
Προς το παρόν κάνω γαστρονομικό τουρισμό αντί για πορνοτουρισμο... "

"Σήμερα από το μεσημέρι έχω μπεί σε 5-10 καφέ με σκοπό να κάτσω δίπλα από γκομενακια...Μα δεν έχει τίποτα ελεύθερο ...Με κοιτάνε όλοι σαν εξωγήινο ..Τέτοια μετριότητα δεν την έχω δει πουθενά!Και τα Ελληνικά χωρίς μουνιά ήταν μέσα..Και μιλάμε για πολύ κόσμο στους δρόμους...Απο τα πιο άσέξουαλ μέρη που έχω έρθει ποτε...Ακόμα και βουκουρέστι ήταν καλύτερα!Daygame δεν υπάρχει στο κέντρο...Απλά δεν υπάρχει!!"

Αυτά και άλλα πολλά έλεγα τότε! Τα ίδια έχω να πω για τη Βίνιτσα τώρα!Και πολύ χειρότερα! Κρατάω μια επιφύλαξη για το Χμελινσκι αλλά γενικά αυτό είναι το κλίμα στη χώρα!
Τρίτη δοκιμή σύντομα δεν νομίζω να υπάρξει..

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
πριν λιγες μερες ειπα στον δασκαλο οτι μου εκανε καπειος μπουλινκ οτι πρεπει να βρω γκομενα 37 με 42 ακομα και με παιδι ενω ο δασκαλος μου λεει με 20-22 μονο να παιζω.η απαντηση του δασκαλου ηταν οτι αυτος μαλον μαλακας ειναι και σε ζηλεθει η κανας πουστης που δεν τον γαμας!και ομως επεσε και στα δυο μεσα χαχαχαχαχα
αυτα ειναι! για κατι τετοια ζουμε εδω μεσα! γινονται αυτα ρε παιδια!
ολες εχουν την τιμη τους.ελεγα ελα με 1000 και επεμενε στα 300 ευρο.μου ειπε να απευθηνθω σε απλες πουτανες τον 1000 γριβνα γιατι αυτη δεν ειναι πουτανα
οταν κολησουν σε μια τιμη δεν κανουν εκπτωσεις και παζαρια ουτε με τον αλεν ντελον.στο ριβερ παλαιοτερα και σε αλλα στην μοσχα επεφταν αν τελειωνε η νθχτα και δεν εβλεπαν αλλο ανθρωπο.απο το ιτερνετ αν σου ζητησει 300 μπορεις να το ριξεις και 150 αλλα λαιβ το παιζουν ντιβες
δηλ παιδια, στα πορνο γκλαμπ, δεν ισχυει πλεον το περναει η ωρα, πεφτει η τιμη? (ουκρανια? ρωσσια?) δηλ Νιετ και παμε ιντερνετ??? (το ερωτημα εχει επιπτωση στη παλια θεωρια!)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αυτα ειναι! για κατι τετοια ζουμε εδω μεσα! γινονται αυτα ρε παιδια! δηλ παιδια, στα πορνο γκλαμπ, δεν ισχυει πλεον το περναει η ωρα, πεφτει η τιμη? (ουκρανια? ρωσσια?) δηλ Νιετ και παμε ιντερνετ??? (το ερωτημα εχει επιπτωση στη παλια θεωρια!)
o γαλλος ηθοπειος ζεραρ ντεπαρτιε πηρε ρωσικο πασπορτ και ζει σε μια επαρχιακη πολη της ρωσιας.ειχε παει σε ενα κλαμπ να καμακωσει και η γκομενα του ζητησε 300 ευρο.αυτος απαντησε δεν πληρωνω για σεξ ειμαι διασημος.αυτη του ειπε και οι διασημοι εδω πληρωνουν χαχαχαχ.τι μαλακας,επρεπε να παει κιεβο που το 2018 σου καθωνται οι μουναρες τσαμπα!μαλον επιασε η εκτρατεια της φεμεν εναντιον τις πορνειας χαχαχαχα.κοιμομουν στην οδυσσο 6 χρονια,επιστροφη με το βαλκανικο πεος εξω για κιεβ.βαζω στοιχημα αφου εσας σας καθονται τσαμπα κατι θα μου αφηνουν και μενα στο κομονδηνο που ειμε ο ροντολφο βαλεντινο

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δευτέρα μεσημέρι γυρισα Ελλάδα...Διαγραφω πάντα την βαση απο Tinder και badoo σαν έθιμο όταν γυρνάω Ελλάδα (Matches,μυνηματα όλα)..Μια νέα αρxή λέω κάθε φορά εξάλλου αυτες που συναντησα εχουμε viber και facebook.

Χτες βραδυ που γράφατε εδώ στοχευω πάλι badoo κιεβο με καθαρή βαση και τραβάω κανα 50αρι likes (δεν σε αφήνει και παραπάνω την μέρα)..Μπαίνω τώρα. Τι βλέπω? 15 matches...Σε μια νύχτα.!!!

Υποδείξτε μου μια χώρα που μπορώ να το πετύχω αυτο σε μια νύχτα...Θα καθαρίσω την άλλη εδβομάδα πάλι βαση και θα Βάλω Βαρσοβια να δούμε..Και θα το αφήσω τριήμερο (150 likes) να δούμε τα αποτελέσματα..3 μερες vs 1 μερα...Αν πετύχω το 10% Βαρσοβία αυτού που θα μου έχει στο Κίεβο στον τριπλάσιο χρόνο θα μπω μπράβο μάγκες καλά τα λέτε!!

Προσέξτε το 10% ζητάω με τα τριπλά likes και χωρις καν να κοιτάξω ποιότητα που θα είναι σίγουρα χαμηλότερη Πολωνία!!

Επιστμονικό πέιραμα που ξέρω ήδη τα αποτελέσματα!!!!

Συνημμένα

• Screenshot 2018-01-11 at 18.29.39.png
    Screenshot 2018-01-11 at 18.29.39.png
    10,1 KB · Εμφανίσεις: 29

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Αν είναι να φεύγουν 500ευρα τόσο εύκολα σε Ανατολικές τότε δεν φταίει η βίζα κτλ. αλλά οι χρηματοδότες Δυτικοί που τις κακομαθαίνουν και τις "Δυτικοποιούν". Έτσι οι ερωτοτουρίστες τα βρίσκουν σκούρα αφού έχουν φροντίσει άλλοι να τις κοστολογούν πανάκριβα με αποτέλεσμα να πρέπει να είναι πολύ δυνατοί για να παίξουν οι να αναγκάζονται να στάξουν χρήμα και αυτοί.
Οι balkan μήπως πρέπει να αλλάξουν τακτική και να γίνουν ποιο ερωτοτουρίστες όπως λέει ο dragcrx? Να μάθουν οι μπάμπουσκες ότι οι Ελληναράδες δεν τα σκάνε αλλά περνάς καλά μαζί τους! Και αφήστε την σαβούρα (Τούρκους κτλ) να τα σκάνε χοντρά! Να αρχίσουμε να διαφέρουμε λίγο από τους χρηματοδότες που δεν έχουν άλλη επιλογή λέω εγώ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Οι γυπες μαζεύονται πάνω απο το κουφάρι της χωρας αλλα οι ντεμπουσκες όσο είναι ζωντανές προτιμούν να αρμεγουν και να δοξαζουν το αγνό,φλογερο,χρυσογονο Balkan  πεος αντλωντας την ευλογία του.Η αξία μας ως Βαλκανιοι πεοφοροι είναι ανεκτίμητη,οι δεινοπαθουσες γκομενες υψωνουν τα χέρια στον ουρανό και εκλιπαρουν γονυπετεις για τον ερχομό μας και τη σωτηρία τους.
Πως είναι δυνατόν ο Βαλκανιος ιππότης να αντισταθεί σε τέτοιο κάλεσμα.
αστους να λενε αρχοντα.οσες αν και ηθελα αξιολογα μουνακια ενω ειχα προθεση δεν εκανα εγκαιρα και αμεσα τις απαιτισεις τους εξαφανιστηκαν χωρις δευτερη ευκαιρια.ειναι τεχνη αυτο που κανεις και κλινεις συμφωνιες.αντιθετα ο σαλονικιος που τον γνωρισε ο ρολογας παιζει λαθος τακτικη.ενω ξερει στα ραντεβουδακια οδυσσο πουτανες του κατεβενουν,επεμενε δεν ειναι ετσι.του ερχοταν ο κουκος αηδονι και σιμφωνια για γαμηση εκλινε με το 15-20%.για μαμπα και μπαντου γκομενες.αν θελει ο ρολογας να ρωτησει τον σαλονικιο αν επεσε ποτε εξω σε γκομενα οτι του ειπα.ποτε!!!και ολες του εκαναν οτι του ελεγα θα του κανουν.αρχεσ δεκεβρη παλι δεν με ακουσε οδυσσο που βρεθηκαμε και εφυγα και τον αφησα να φαει τα μουτρα του.μετα μου λεει,ξερω εχεις παντα δικαιο και δεν ακουω.προτεινα στισ γκομενες,διπλα μενουμε παμε σπιτι να διασκεδασουμε,να γαμηθουμε και δωρακια παιζουν.η μια κατω απο τραπεζι μου τον επιανε και ελεγε να παμε σε κλαμπ παρα περα.του λεω ρε μαλακα δεν κλινουν τωρα συμφωνια θα ερθουν αργοτερα μετα την διασκεδαση?πηγε μονος με ταξι του εφαγαν 2 χιλιαρικα και εμεινε με τον πουλο.αυτες εσυ θα της επαιρνεσ αμεσως σπιτι με λεφτα.ενω ειναι πουτανες με πηρε να κανω τον μεταφραστη να τις ρωτα μαλακιες.γελουσαν και τον δουλευαν.τους ρωτουσε  γιατι θελουν να γνωρισουν ξενο,αν θελουν σοβαρη σχεση  και αλλεσ τετειεσ μαλακιες.αυτες λενε ο μαλακας νυφεσ ψαχνει ας του φαμε κανα φρανγο διασκεδασι και δρομο.τετειες μαλακιες κανει ενω εμφανιζονται οραια μουνακια παει να το παιξει οτι ψαχνει σοβαρη σχεση και τον βαζουν στην κατηγορια θυμα για αρμεγμα μονο.εσυ θα τους επιανεσ το μουνι και θα ελεγες εχω 200 για σενα χωρις κερασματα και μαλακιες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ακολουθούν αποσπάσματα σε εισαγωγικά για το τί έλεγα 2 χρόνια πρίν από το Λβιβ---->
"Τι να πω...Μπορεί να μην είναι κι ετςι και κάποιος άλλος να βρεί άκρες!Απο χτες που είμαι εδώ δεν το χαίρομαι...Είναι βέβαια στραβές οι μέρες της εβδομάδας και είμαι και μόνος...Αλλά έχω περάσει καλύτερα σε άλλα μέρη μόνος...
Τα Ρώσικα δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα..Δεν νομίζω πως αν ήξερα καλύτερα Ρώσικα θα έκανα κάτι καλύτερο..Διότι όταν όλες έχουν κάτω το κεφάλι και δεν πλησιάζονται ή δεν ενθουσιάζονται με κάποιον που δείχνει Ευρωπαίος τότε όλα αχρηστεύονται και το μέρος είναι ...δυστυχώς Καμμένο .."

"Είμαι τυχαιρός που δεν έχει υπερβολικό κρύο!Παλευεται!! Πραγματικά παρακμή η πόλη!Μόνο με φαγητό και γλυκά νιώθω πολιτισμό ..Ελπίζω στο Fashion σήμερα να είναι καλά !Θα φορέσω πολύ καλά ρούχα κυριλέ μερικώς εκκεντρικά που να τραβάνε το βλέμμα,Γιαλιστερό σκαρπίνι, iPhone 6s πεταμένο και ποτά άνετα...."

"Νιώθω σαν μάνατζερ της Ρεάλ ή της Barca που πέρνω τηλέφωνο τον Γκέκα (π.χ.)  και μου ρίχνει άκυρο για μεταγραφή."

"
Το χειρότερο όμως όλων και αςυνχώριτο σε 7 μέρες Ουκρανία είναι το εξής-----> Πολλές φορές που σταματάω κόσμο στο δρόμο για πληροφορίες,αν τύχει και είναι γυναίκα κάτω από 35 χρονών δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί ..Και πέρα από το καμάκι υπήρξε φορά που κινδυνέψαμε να χάσουμε τρένο και μια μαλακισμένη ενοχλήθικε που τη ρωτήσαμε ενώ μόνο αυτή ήταν μπροστά μας ...Αν δεν πεταχτεί κανένας νέος Ουκρανός να βοηθήσει τότε από γυναίκα μικρή δεν περιμένεις βοήθεια... "

"τελευταίες ώρες Λβιβ και βγαίνω για την τελευταία έξοδο!Αυριο χαράματα φεύγω
Σε μια βόλτα που έκανα πριν στο κέντρο είδα πάρα μα πάρα πολλούς πορνό τουρίστες αλλά όχι δυτικούς!Ασιάτες, Ινδούς και μαύρους!Όλοι περιποιημένοι και όχι κακομοίρηδες..."

"Έχω τη φάτσα του Κριστιάνο Ρονάλντο αν θα δεχόταν γκόλ από τη Καλλονή...
Προς το παρόν κάνω γαστρονομικό τουρισμό αντί για πορνοτουρισμο... "

"Σήμερα από το μεσημέρι έχω μπεί σε 5-10 καφέ με σκοπό να κάτσω δίπλα από γκομενακια...Μα δεν έχει τίποτα ελεύθερο ...Με κοιτάνε όλοι σαν εξωγήινο ..Τέτοια μετριότητα δεν την έχω δει πουθενά!Και τα Ελληνικά χωρίς μουνιά ήταν μέσα..Και μιλάμε για πολύ κόσμο στους δρόμους...Απο τα πιο άσέξουαλ μέρη που έχω έρθει ποτε...Ακόμα και βουκουρέστι ήταν καλύτερα!Daygame δεν υπάρχει στο κέντρο...Απλά δεν υπάρχει!!"

Αυτά και άλλα πολλά έλεγα τότε! Τα ίδια έχω να πω για τη Βίνιτσα τώρα!Και πολύ χειρότερα! Κρατάω μια επιφύλαξη για το Χμελινσκι αλλά γενικά αυτό είναι το κλίμα στη χώρα!
Τρίτη δοκιμή σύντομα δεν νομίζω να υπάρξει..

Εμ,αφού προτίμησες να πας με το dirty αντί για εμένα.
Αν ερχόσουνα με εμένα τώρα τριήμερο Κίεβο θα γαμουσες 3 γκομενες σε 3 μέρες.
Ποιος σου έδωσε μεγαλύτερο στάτους?Οι γκομενες του dirty ή η δικιά μου?
Έτσι είναι,με εμένα δίπλα θα σκοραρες ασταμάτητα γιατί θα ανέβαζα την αξία σου.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
63
Like
3.181
Πόντοι
7.216
καταλαβατε ολοι εσεις οι υπολοιποι που υποστηριζετε εναν ψυχασθενη οτι του κανετε κακο?
.
.
.
και ερχεται τωρα αυτο το νουμερο, ο ψυχακιας να αυτοανακυρρηχθει μυστης στη θεση του Μπλασκου?

και ακομα δεν τον εχει παρει με τις φαπες ολο το φορουμ?

:thumbsup:

Είναι γεγονός οτι το επίπεδο του φόρουμ είναι χαμηλό.
Επομένως πολλοι που υποστηρίζουν Kman είναι της ιδιας συνομοταξίας μην σου πώ και χειρότεροι.
Για αυτούς δεν με ενδιαφέρει άλλωστε. Υπάρχουν πλέον αρκετά μέλη που οτι και να γράφουν σε ενα θέμα απλά τους προσπερνώ. Δεν τους διαβάζω καν.

Το θέμα είναι οτι μέσα σε αυτόν τον βούρκο που λέγεται bou.com υπάρχουν και αξιόλογα μέλη, όσο μπορεί να βγάλει τα συμπερασματά του κάποιος κρίνοντας από τον τρόπο γραφής τους.
Οταν λοιπόν υπάρχουν τέτοια μέλη που υποστηρίζουν Κμαν εκει είναι που τρελλένομαι! Κατι δεν μου κολλάει ρε αδερφέ.

Προφανώς και το κάνουν για το χουζούρι αλλά ο τυπος έχει καταντήσει κουρραστικός. 10.000 πόστ εχει φτάσει και γράφεις συνεχώς τις ίδιες άχρηστες αήδιες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν είναι να φεύγουν 500ευρα τόσο εύκολα σε Ανατολικές τότε δεν φταίει η βίζα κτλ. αλλά οι χρηματοδότες Δυτικοί που τις κακομαθαίνουν και τις "Δυτικοποιούν". Έτσι οι ερωτοτουρίστες τα βρίσκουν σκούρα αφού έχουν φροντίσει άλλοι να τις κοστολογούν πανάκριβα με αποτέλεσμα να πρέπει να είναι πολύ δυνατοί για να παίξουν οι να αναγκάζονται να στάξουν χρήμα και αυτοί.
Οι balkan μήπως πρέπει να αλλάξουν τακτική και να γίνουν ποιο ερωτοτουρίστες όπως λέει ο dragcrx? Να μάθουν οι μπάμπουσκες ότι οι Ελληναράδες δεν τα σκάνε αλλά περνάς καλά μαζί τους! Και αφήστε την σαβούρα (Τούρκους κτλ) να τα σκάνε χοντρά! Να αρχίσουμε να διαφέρουμε λίγο από τους χρηματοδότες που δεν έχουν άλλη επιλογή λέω εγώ.

Δεν τις κοστολογουμε εμείς,είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης.
Έχω αναφέρει τις τωρινες τιμές για προς,σεμιπρος και σπονσορετς.
Αυτό που ρωτάνε σταθερά οι γκομενες είναι ποσο κοστίζουν οι πουτανες για να προσαρμοσουν ανάλογα τις απαιτήσεις τους.Σου λένε αν θες να γαμας φτηνά,πήγαινε με πουτανα.Αν η πουτανα θέλει 100 ευρώ σε εμένα θα δώσεις τα διπλα γιατί δεν είμαι πουτανα.
Συνεπώς τα έξοδα για τις γκομενες καθοριζονται απο
1.Τον αριθμό απο διαθέσιμες γκομενες(προσφορά)
2.Τον αριθμό απο σπονσορες(ζήτηση)
3.Την τιμή απο τις πουτανες
Επειδή οι σπονσορες είναι πολύ λιγότεροι απο τις διαθέσιμες γκομενες οι επιλογές είναι απεριοριστες,πρόκειται για  buyers market.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σορυ που στο λεω αλλα δεν εχεις ιδεα τι παιζει.γιατι νομιζετε οτι οι δυτικοι τις χαλασανε?σοβαροι εισται?τα πορσε και τις αυτοκινηταρες οι δυτικοι τα κρατανε οδυσσο?δεν ειδα ποτε δυτικο με πανω του 5 γκομενα νορμαλ η οχι νορμαλ.σας ειπα πολλες φορες οι τουριστες που βλεπω ειναι γελιοι το 90% και δεν μπορουν σε τιποτα να ανταγωνιστουν τους ντοπιους ιδικα τους νορμαλ σε καλα μαχαζια.πιοι ελληναραδες ρε χαχαχααχ κατι μπαρπες ειδα πολλες φορες οδυσσο η νεαρους με τις φορμες να καθονται ολη μερα 5 σε ενα καφε με τις ωρες.πηγα αθηνα και γελουσα που πηγα καφε με τον δασκαλο ιωσηφ.οι ελληνες του λεω μετρουσαν κερματα στο σταρπακσ να γινουν δυο ευρο να παρουν καφε και η γκομενα τους πληρωνε το δικο της ξεχωριστα.τετιοι τυποι με ρωτανε και θελουν να ερθουν κιεβο χαχαχαχαχαχαχ.σορρυ που γινομαι διμητρακης αλλα οταν ελεγε για κακομηρηδες σωστα ελεγε.διαβαζα ο αλλος ηθελε να παει σοφια με οτοστοπ η αν πηγαινει καπειος να τον παρει μαζει και αν εχει να μεινει κανα χοστελ!τετιοι μασ ξεφτιλιζουν και θελουν και σεξοτουρισμο.αν δεν εχετε τα φραγγα μην πατε κιεβο για ερωτοτουρισμο γιατι θα παρετε πουλο.καπιοι ηταν τυχερη και πηδηξαν την πρωτη φορα μια που την γαμανε ολοι για μπυρα και φαι και μετα λενε γνωρισα τον παραδεισο.μην σας παραμυθιαζουν οι διαφοροι.ο ξενος δεν μετρα ο τουριστας.ο αλλος ηρθε και μου ειπε το παιδι επιδει 100 τον μηνα παιρνουν μισθο ηρθα με μπατζετ 10 ευρο την μερα να περνω.ετρωγε ενα σουβλακι το παιδι,τον λυπηθηκα τον σπιτωσα και ταιζα.του λεω δες στην γειτονια μου μονο αυτοκινητα πολυτελειας εχει.δεν ειναι οι ξενοι που τις κακομαθαν,αν ηταν ετσι δεν θα εγραφαν στα ρωσικα μην ενοχλειτε στηριζω ντοπια αγορα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:thumbsup:

Είναι γεγονός οτι το επίπεδο του φόρουμ είναι χαμηλό.
Επομένως πολλοι που υποστηρίζουν Kman είναι της ιδιας συνομοταξίας μην σου πώ και χειρότεροι.
Για αυτούς δεν με ενδιαφέρει άλλωστε. Υπάρχουν πλέον αρκετά μέλη που οτι και να γράφουν σε ενα θέμα απλά τους προσπερνώ. Δεν τους διαβάζω καν.

Το θέμα είναι οτι μέσα σε αυτόν τον βούρκο που λέγεται bou.com υπάρχουν και αξιόλογα μέλη, όσο μπορεί να βγάλει τα συμπερασματά του κάποιος κρίνοντας από τον τρόπο γραφής τους.
Οταν λοιπόν υπάρχουν τέτοια μέλη που υποστηρίζουν Κμαν εκει είναι που τρελλένομαι! Κατι δεν μου κολλάει ρε αδερφέ.

Προφανώς και το κάνουν για το χουζούρι αλλά ο τυπος έχει καταντήσει κουρραστικός. 10.000 πόστ εχει φτάσει και γράφεις συνεχώς τις ίδιες άχρηστες αήδιες.

Εσύ θες να σου πούνε σαιτ,τιμή,τηλέφωνο,αν είναι αληθινές φωτο,τι κάνει η γκομενα.
Αυτό δε θα στο πει κανένας εδω για Κίεβο.
Εγώ μπορώ να το κάνω αλλα δε θα το κάνω.
Πες στους άλλους που θεωρείς ότι είναι αξιόλογα μέλη να το κάνουν για Κίεβο και αν δεις απάντηση σφύρα μου κλέφτικα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Δεν τις κοστολογουμε εμείς,είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης.
Έχω αναφέρει τις τωρινες τιμές για προς,σεμιπρος και σπονσορετς.
Αυτό που ρωτάνε σταθερά οι γκομενες είναι ποσο κοστίζουν οι πουτανες για να προσαρμοσουν ανάλογα τις απαιτήσεις τους.Σου λένε αν θες να γαμας φτηνά,πήγαινε με πουτανα.Αν η πουτανα θέλει 100 ευρώ σε εμένα θα δώσεις τα διπλα γιατί δεν είμαι πουτανα.
Συνεπώς τα έξοδα για τις γκομενες καθοριζονται απο
1.Τον αριθμό απο διαθέσιμες γκομενες(προσφορά)
2.Τον αριθμό απο σπονσορες(ζήτηση)
3.Την τιμή απο τις πουτανες
Επειδή οι σπονσορες είναι πολύ λιγότεροι απο τις διαθέσιμες γκομενες οι επιλογές είναι απεριοριστες,πρόκειται για  buyers market.
σωστα αρχοντα.οι ερωτυλοι θα γραφουν στο νεο θρεντ που ανοιξε.συνεχισε να γραφεις τα δικα σου σε εμας που σε σεβωμαστε και δεν προσβαλουμε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εσύ θες να σου πούνε σαιτ,τιμή,τηλέφωνο,αν είναι αληθινές φωτο,τι κάνει η γκομενα.
Αυτό δε θα στο πει κανένας εδω για Κίεβο.
Εγώ μπορώ να το κάνω αλλα δε θα το κάνω.
Πες στους άλλους που θεωρείς ότι είναι αξιολογά μέλη να το κάνουν για Κίεβο και αν δεις απάντηση σφυρα μου κλέφτικα.
ρε κμαν δεν καταλαβες?το προβλημα για αυτους που δεν πανε ειναι γιατι οι γκομενα να θελει να της κερασω τον καφε?γιατι να την ταισω και να τισ δωσω δωρακια και λεφτα?αν μου ζητησει δωρακι ειναι πουτανα.ειμασται ελληναρες,καμακια,εραστες πρεπει να δειξουμε ειμασται ανωτεροι.τετεια μυαλα σε πανε κοντρα και σε θεωρουν τρελο και ψευτη.ας γραφουν αυτοι για μεταξουργιο,καλα τους ελεγε ο μιτσος και ας αφησουν τα μουνακια ουκρανια.καλα τα εχουν και με τα δικα τους ντοπια καμακια και σπονσορες δεν θελουν να αλαξουν ζωη ουτε εχουν αναγγη τον κατω του μεσου τουριστα.ειναι δυνατον καπειος που τον φτυνει μια αφραγγη ελληνιδα να παιζει μπαλα με τοπ μουνια κιεβ πουλωντας ερωτα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom