Ετσι ακριβως ,το πουλας μετα οποτε βαρεθεις και παιρνεις τα λεφτα σου πισω.Θεωρω δεν αξιζει δημιουργια βασης με το μηνα βγαινουν αρκετα λεφτα και ας το μοιραζονται 2-3. Καλυτερα αγορα αν σε ενδιαφερει τοσο. Η πολωνια ειναι μαλλον η καλυτερη επιλογη αυτη τη στιγμη στην ε.ε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Τζαμπα το Κιεβο με τις τιμες.
Κισιναου τραπεζι σε κλαμπ 2000 λει(100ευρω) και καλιαν 200λει(10ευρα) ...
Οδησσο τραπεζι 6000 γκριβνα(200 ευρω)
Τιρασπολ μπουκαλι ουισκι 110 ευρα
Το Carribean είναι φτηνό που είναι low end.Στο D Lux και Skybar οι τιμές είναι διπλές και στο Chi τριπλές.Chi το τραπεζι πάει 250 ευρώ,τώρα δεν πήγα ίσως να είναι φτηνότερα.
Η ποιότητα απο τις γκομενες εξαρτάται απο τις τιμές.Οσο ακριβότερο το μαγαζί τόσο ποιοτικοτερες οι γκομενες.
Στο Carribean είναι πιο λαϊκές και είναι σχετικά φτηνό μαγαζί.
Αν έχεις εννιαρι είναι άκυρο να την πας Carribean,πας υποχρεωτικά Chi αν θες κλαμπινγκ.
Αν έχεις λαϊκή γκομενα οχταρι και γουστάρει χορούς,μεθύσια γαμησια την πας Carribean.
Και αυτές τα ξέρουν βέβαια.Οι λαϊκές ντρέπονται να πάνε Chi που είναι οι καλοντυμενες και τα μοντέλα.Οι high end θεωρούν προσβολή να τις πας Carribean.
Ωραιος ,θα ανεβω Κιεβο καλως εχοντων των πραγματων τελη Φλεβαρη.Το Carribean είναι φτηνό που είναι low end.Στο D Lux και Skybar οι τιμές είναι διπλές και στο Chi τριπλές.Chi το τραπεζι πάει 250 ευρώ,τώρα δεν πήγα ίσως να είναι φτηνότερα.
Η ποιότητα απο τις γκομενες εξαρτάται απο τις τιες.Οσο ακριβότερο το μαγαζί τόσο ποιοτικοτερες οι γκομενες.
Αν έχεις εννιαρι είναι άκυρο να την πας Carribean,πας υποχρεωτικά Chi αν θες κλαμπινγκ.
Εγω πιστευω ότι έχει χαθεί τελείως η ουσία με τα τελευταια posts..Τα αυτονόητα πράγματα.
Λοιπον τα πράγματα ειναι απλά. Απο παλία ο rooshv, ολοι οι love-τουριστες που πάνε και γραφουν στα international forums κλπ κλπ έχουν δεχτει ανεξαιρετως ένα πράγμα!! Ουκρανία δεν γίνονται ευκολα one night stands! Είναι κανόνας δεχτείτε το..Τι σημάινει αυτο?Πως αν καποιος πάει για τσαμπα πρέπει να πουλήσει το παραμύθι του έρωτα..Να μπει Tinder να κάνει δεκάδες matches (επιτέλους clock το είδε πως δουλέυει) να κατσει να μιλησει μαζι τους να παει εκει 2-3 ραντεβου με την καθεμια να της ψησει και να της πάει κρεβατι..Ετσι παίζεται το παιχνιδι εκεί..Αν θες μπαίνεις σε αυτο αν δεν θες δεν μπεις μην πας καθόλου.
Η άλλη λογική ειναι πάω να πληρώσω..Για Αυτό επίσης υπάρχει πολύ υλικο στην Ουκρανία..
Η φάση της Πολωνίας (πόζναν) τις χρυσές εποχες μπαίνω σε ένα club π.χ to cuba libre λίωνω χορο πίστα με τις φοιτητριες και υπάρχει πιθανότητα (το εχω κάνει) να πηδήξω κατευθείαν πάνω στην τρέλα και στον πότο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ουκρανια..Τα βλέπετε στα clubs.Δεν γλωσοφιλούντε έυκολα δεν πιάνοντε απο τα χερια αλλάζοντας γκόμενους κλπ. Είναι άλλο σκηνικό τελείως.
Απλά η διαφωνια μας με clock ειναι κατά πόσο αυτό το σκηνικό ειναι ακόμα ενεργο στην Πολωνία. Αλλα μην μπερδευουμε χωρες...Όταν πας κάπου πρεπει να ξερεις πως να διεκδικησεις αλλιως θα αποτυχεις..Δεν αλλάζεις την χωρα έσυ πρέπει να αλλάξεις αν θέλεις φυσικά..Αλλιώς πάς αλλου.
Λοιπον τα πράγματα ειναι απλά. Απο παλία ο rooshv, ολοι οι love-τουριστες που πάνε και γραφουν στα international forums κλπ κλπ έχουν δεχτει ανεξαιρετως ένα πράγμα!! Ουκρανία δεν γίνονται ευκολα one night stands! Είναι κανόνας δεχτείτε το..Τι σημάινει αυτο?Πως αν καποιος πάει για τσαμπα πρέπει να πουλήσει το παραμύθι του έρωτα..Να μπει Tinder να κάνει δεκάδες matches (επιτέλους clock το είδε πως δουλέυει) να κατσει να μιλησει μαζι τους να παει εκει 2-3 ραντεβου με την καθεμια να της ψησει και να της πάει κρεβατι..Ετσι παίζεται το παιχνιδι εκεί..Αν θες μπαίνεις σε αυτο αν δεν θες δεν μπεις μην πας καθόλου.
Η άλλη λογική ειναι πάω να πληρώσω..Για Αυτό επίσης υπάρχει πολύ υλικο στην Ουκρανία..
Η φάση της Πολωνίας (πόζναν) τις χρυσές εποχες μπαίνω σε ένα club π.χ to cuba libre λίωνω χορο πίστα με τις φοιτητριες και υπάρχει πιθανότητα (το εχω κάνει) να πηδήξω κατευθείαν πάνω στην τρέλα και στον πότο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ουκρανια..Τα βλέπετε στα clubs.Δεν γλωσοφιλούντε έυκολα δεν πιάνοντε απο τα χερια αλλάζοντας γκόμενους κλπ. Είναι άλλο σκηνικό τελείως.
Απλά η διαφωνια μας με clock ειναι κατά πόσο αυτό το σκηνικό ειναι ακόμα ενεργο στην Πολωνία. Αλλα μην μπερδευουμε χωρες...Όταν πας κάπου πρεπει να ξερεις πως να διεκδικησεις αλλιως θα αποτυχεις..Δεν αλλάζεις την χωρα έσυ πρέπει να αλλάξεις αν θέλεις φυσικά..Αλλιώς πάς αλλου.
Ωραιος ,θα ανεβω Κιεβο καλως εχοντων των πραγματων τελη Φλεβαρη.
Μπορεί να πάω Φεβρουάριο μόνο για Σαββατόβραδο.Αμα είναι να συναντηθούμε να σε κεράσω κανα μουνακι γιατί φαίνεσαι απο τους λίγους σοβαρούς εδώ μέσα.
Ναι ,αμα συμπιπτουν οι μερες μας ευχαριστως.Μπορεί να πάω Φεβρουάριο μόνο για Σαββατόβραδο.Αμα είναι να συναντηθούμε να σε κεράσω κανα μουνακι γιατί φαίνεσαι απο τους λίγους σοβαρούς εδώ μέσα.
Εγω πιστευω ότι έχει χαθεί τελείως η ουσία με τα τελευταια posts..Τα αυτονόητα πράγματα.
Εγω έβαλα φωτο που γλωσσοφιλαω τέσσερις διαφορετικές γκομενες στο κλαμπ σε δυο νύχτες.Εχω κάνει τόσα one night stands,τι μου λες τώρα?
Και αν σου λέει κάτι,ο Roosh στο βιβλίο του για Ουκρανία τα δικα μου πόστ συνεραψε.Τις απαντήσεις στα shit tests,τους διαλόγους και τη θεωρία του σπονσορα,του γαμπρού και του γαμια.
Είναι ολα γραμμένα και αναλυμένα απο το 2012 και στο ISG απο το 2007.
Το Carribean είναι φτηνό που είναι low end.Στο D Lux και Skybar οι τιμές είναι διπλές και στο Chi τριπλές.Chi το τραπεζι πάει 250 ευρώ,τώρα δεν πήγα ίσως να είναι φτηνότερα.
Η ποιότητα απο τις γκομενες εξαρτάται απο τις τιμές.Οσο ακριβότερο το μαγαζί τόσο ποιοτικοτερες οι γκομενες.
Αν έχεις λαϊκή γκομενα οχταρι και γουστάρει χορούς,μεθύσια γαμησια την πας Carribean.
Και αυτές τα ξέρουν βέβαια.Οι λαϊκές ντρέπονται να πάνε Chi που είναι οι καλοντυμενες και τα μοντέλα.Οι high end θεωρούν προσβολή να τις πας Carribean.
Caribbean αν εξαιρεσεις τις πουτάνες όπως σου έχω γράψει και σε παλαιότερο Ποστ εγω γουστάρω πολύ την live μουσική και τα συγκροτήματα που φέρνει.. Δεν έχω βρεί άλλο μαγαζί στο Κίεβο να βλέπεις τετοια ωραια σκηνικά..Για κανονικές γκόμενες ΔΕΝ αξιζει (εκτος Σαββάτου που λογικό ειναι να μπλεκονται πολλές μέσα όπως σε όλα τα μαγαζια) αλλά για να περασεις καλά με μια που έχεις ετοιμη και την πας εκει ή ένα βράδυ που απλά θέλεις να ξεκουραστείς και να δεις show είναι καλό. Η φυσικά αν πας για μάυρη ζώνη όπως πας εσύ.
Το shooters ειναι μαγαζί στυλ Enklawa τις καλές εποχές Πολωνια..Μπαινουν μέσα ξέκωλα και τουρίστες και όλοι παλευουν να καμακώσουν και να γαμήσουν.Μουσική για τον πεό, χώρος για τον πεο αλλά εκει πας απλά να παλεψεις να γαμησεις.Ειναι γνωστό πως οι bitches πάνε εκει τα πιο ξέκωλα..Όπως έγραψε και ενα Αμερικανος στο διεθνες forum αν και πολύ σπάνια τα one night stands εκει εχεις τις μεγαλύτερες πιθανότητες αν σου κάτσει.Εντελως τυχαία (ποσο τυχαιο μπορει να ειναι) ενα one night stand που έκανα συνολικα Κιεβο εκει εγινε.
Forsage ειναι για φοιτητριες ανοιχτο μέχρι το πρωι καιπάντα γεμάτο..Οποιαδήποτε μερα καταλήγεις αργα εκει και παλευεις μήπως βγάλεις καμία μεθυσμενη φοιτητρια..Δεν εχω καταφερει one night stand εκει μόνο τηλεφωνα αλλά αρκετα σε αριθμό.
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Περιμένουμε φωτογραφία από περιοδικό αν πράγματι αυτή που έβγαλες είναι πραγματικό μοντέλο! Μια τέτοια φωτογραφία θα επιβεβαίωνε πλήρως αυτά που λες και θα ταπωνε τους δύσπιστους!Το Carribean είναι φτηνό που είναι low end.Στο D Lux και Skybar οι τιμές είναι διπλές και στο Chi τριπλές.Chi το τραπεζι πάει 250 ευρώ,τώρα δεν πήγα ίσως να είναι φτηνότερα.
Είναι θέμα ποσο ρευστό διαθέτεις.Αμα έχεις 500 ευρώ σε ρευστό και μια κάρτα κάνεις παιχνίδι σε οποιοδήποτε κλαμπ ακόμα και στα high end με τα μοντέλα.Ποια θα πει όχι σε κεράσματα,τραπέζια κτλ?
Αν δεν έχεις ρευστό πολύ χλωμό.Θα σου μιλήσει λίγο μέχρι να δει ότι δεν τα έχεις και μετα θα σε κλασει για να μιλήσει με άλλον.
Για αυτό Ουκρανία πρέπει να κερνάς πολύ νωρίς μέσα στο πρώτο πεντάλεπτο της συζήτησης.Πολωνια κερνάς μετα το μεσαωρο για να μην την προσβάλεις.
Αν δεχτεί κέρασμα δικαιούσαι να αρχίσεις να χαϊδεύεις και μετά να χουφτώνεις.Αν θέλει τραπέζι είναι game set.
Κάπως έτσι γίνεται το escalation.
Για να γίνουν όμως ολα αυτα χρειάζεται καύσιμο δηλαδή ρευστό.
Δεν μπορείς να πας στο κλαμπ μόνο με 200 ευρώ γιατί μπορει να σε εξαερωσουν.
Αν δεν έχεις ρευστό πολύ χλωμό.Θα σου μιλήσει λίγο μέχρι να δει ότι δεν τα έχεις και μετα θα σε κλασει για να μιλήσει με άλλον.
Για αυτό Ουκρανία πρέπει να κερνάς πολύ νωρίς μέσα στο πρώτο πεντάλεπτο της συζήτησης.Πολωνια κερνάς μετα το μεσαωρο για να μην την προσβάλεις.
Αν δεχτεί κέρασμα δικαιούσαι να αρχίσεις να χαϊδεύεις και μετά να χουφτώνεις.Αν θέλει τραπέζι είναι game set.
Κάπως έτσι γίνεται το escalation.
Για να γίνουν όμως ολα αυτα χρειάζεται καύσιμο δηλαδή ρευστό.
Δεν μπορείς να πας στο κλαμπ μόνο με 200 ευρώ γιατί μπορει να σε εξαερωσουν.
Περιμένουμε φωτογραφία από περιοδικό αν πράγματι αυτή που έβγαλες είναι πραγματικό μοντέλο! Μια τέτοια φωτογραφία θα επιβεβαίωνε πλήρως αυτά που λες και θα ταπωνε τους δύσπιστους!
Δεν ιδρώνει το αυτί τους.Αυτοι είναι ΣΥΡΙΖΑ φάση,ειπα ξείπα,μειωμενου καταλογισμού.
Θα βάλω βέβαια γιατί με έπεισε ότι όντως δουλεύει σα μοντέλο αλλα σου ειπα λείπει η αντικειμενικοτητα.
Η δικια μου είναι μοντέλο σώματος και κάνει pret a porte πώς το λένε αυτό,πασαρέλα.
Αλλά σύντομα θα αποχωρήσει αφου είναι ήδη 25 ετών.,δηλαδή μεγάλη για μοντέλο.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 247
- Πόντοι
- 36
Σπύρο λόγω δουλειάς τα ξέρεις τα μοντέλα ; Αντέχεις να βγαίνεις καθόλου με αυτές ; Εγώ το καλοκαίρι βγήκα με Ρωσίδα μοντέλο 20χρονη από Αγία Πετρούπολη και πέρασα ωραία παρόλο που δεν πήδηξα.θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω...Αυτη την στιγμη για ολους(καμακια κυνηγους γκριζων ζωνων και πουτανιαριδες το καλυτερο και πιο value ειναι το κιεβ)
Αλλωστε το εχω πει οποιος θελει μπορω και στην αθηνα να τον βγαλω με μοντελα για να δουμε τι θα κανει...Απλα στην αθηνα τα μπουζουκια τα ακριβα εστιατορια κλπ κοστιζουν και οι μουναρες στην καλυβα του μπαρμπα θωμα δεν πανε...
ΥΓ. Τύποι λίγες μέρες άφησα αδιαβαστο το νήμα και γεμίσατε 30+ σελίδες. Γιατί μου βάλατε τόση ύλη να διαβάσω μέσα στο ΣΚ ;
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 247
- Πόντοι
- 36
Χαχαχα καλό το τελευταίο. Βόλτα με τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ, το τραμ και το μετρο θα τις πηγαίνω. Θα τις λέω ότι η Φεράρι είναι για επισκευήκαι ο slaviani στη Ρόδο μου είχε πλασάρει μια μοντέλα που με επερνε τηλ στη δουλειά μου να πάω να τη πάρω από το σπίτι της στο γυμναστήριο ...Τελικά βρήκε κάποιον με ...φεραρι...
Κάνε καμιά πάσα στον flirter να στρώσουν χαρακτήρα τα μοντέλα σου!
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Περιμένουμε φωτογραφία από περιοδικό αν πράγματι αυτή που έβγαλες είναι πραγματικό μοντέλο! Μια τέτοια φωτογραφία θα επιβεβαίωνε πλήρως αυτά που λες και θα ταπωνε τους δύσπιστους!
Δεν ιδρώνει το αυτί τους.Αυτοι είναι ΣΥΡΙΖΑ φάση,ειπα ξείπα,μειωμενου καταλογισμού.
Θα βάλω βέβαια γιατί με έπεισε ότι όντως δουλεύει σα μοντέλο αλλα σου ειπα λείπει η αντικειμενικοτητα.
Η δικια μου είναι μοντέλο σώματος και κάνει pret a porte πώς το λένε αυτό,πασαρέλα.
Αλλά σύντομα θα αποχωρήσει αφου είναι ήδη 25 ετών.,δηλαδή μεγάλη για μοντέλο.
Έμαθες και το pret a porte βαλκανοτσόμπανε
Ρε σεις,η κουβέντα δεν γίνεται για το αν έχει κάνει εξωφυλλο και σε ποιες πασαρελες περπάτησε.
Η λέξη μοντέλο που χρησιμοποίησε ο kman,ειναι απλά ένα ελάχιστο εχέγγυο ότι η γκόμενα είναι ενος άλφα επιπέδου εμφάνισης,
τουλάχιστον 7+
Η αμφισβήτηση δεν είναι για το αν είναι μοντέλο ή όχι λοιπόν,αλλά η ψευδαισθηση ότι μιας τέτοιας εμφανισης κοπελα ήρθε για την "ελπίδα" και "για τα ωραία μου ματια" στο διαμέρισμα χωρίς να προσυμφωνήσει κάποιο αντίτιμο.
Αν δηλαδή ένα 25χρονο 7+ θα τον ακολουθούσε στο διαμέρισμα για ONS χωρίς αντίτιμο.
Μην καθόμαστε να εξηγουμε τα αυτονόητα...
doctora love φετος δεν μου απαντησε καμια μπαντου και περσι που που μου απαντησαν 2 τι ψαχνεις?αναγκαστικα ειπα μπας και πεσω εξω και δεν ειναι πουτανα,μια νορμαλ γκομενα.ε δεν μου απαντησαν))μετα εγραφα σε ολες θελω να σε σπονσαρω,εχω 10 χιλιαδεσ να φαω σημερα πανω σου.μονο μια απαντησε αλλα ηθελε να παρει δωρακι χωρις να δωσει.ουτε καν απαντησαν ουτε με ειδαν.τελος τα ιτερνετ για μενα.ποτε δεν ειμουν αυτης της τακτικης.χασιμο χρονου.ο δασκαλος ιωσηφ επιμενει να αλλαξω πεδιο μαχης και να κατεβω δνεπρο που δεν γνωριζω κανενα.οδυσσο με το νεο μαχαζι που πανε καθε σαβατο οι νορμαλ γκομενες βλεπω εχω περαση αλλα αν ειμαι δεκα μερες ενα σαβατο θα ειμαι εκει.τις αλλες μερες ειναι παντου νεκρα και το ιτερνετ δεν δουλευει.τωρα 2 χρονια με μιστερ χ και μαμασαν την βγαζω.γκομενες γιοκ.Εγω πιστευω ότι έχει χαθεί τελείως η ουσία με τα τελευταια posts..Τα αυτονόητα πράγματα.
Σο
Σοβαρά σου λέω δεν προσυμφωνησα τίποτα.Μου λέει θα έρθω σπίτι σου να περάσουμε τη μέρα και τη νύχτα μαζί.Μετα μου έφτιαξε καφέ να πιώ,προσπαθούσε να με περιποιηθεί.
Την έχω ακόμα γκομενα,στέλνει μηνύματα κάθε μέρα μη με ξεχάσεις,τι κάνεις μωρο μου κτλ.
Σκέφτομαι να την πάω καμια Πάρο.Οταν συναντηθήκαμε,δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο στο κλαμπ γιατί φορούσε σκουφάκι και casual ρούχα.Οταν όμως τα έβγαλε άλλο πράγμα.Ιδιαίτερα εντυπωσιακό κωλο για Ουκρανεζα.
Μου λέει σε κάποια φάση στο κλαμπ δεν έχω μεγάλα βυζιά γιατί το σώμα μου είναι σα μοντέλου.Δεν είμαι αρκετά όμορφη στο πρόσωπο για να μπορώ να διαφημιζω προϊόντα προσώπου κτλ.
Την Κυριακή βέβαια η εικοσιπενταχρονη ξανθιά φίλη της σπονσορετ μου ζήτησε αν έχω κανα φίλο να τα φτιάξει μαζί του.Τελικά μετα απο σαμπάνιες και ουισκια μου λέει εντάξει,θέλω να κάνουμε τριολε με τη φίλη μου σας αφήνω να τα βρείτε στο οικονομικό.Μου λέει η 185 σπονσορετ ποσα θα μου δώσεις να έρθω στο διαμέρισμα?Λέω 150 ευρώ.150 λέει σε εμένα και 150 για τη φίλη μου απαντάει.Εντάξει λέω και τις φορτώνω.
Θελουνε να ερθουνε Ρόδο.Αμα σκάσω με το δίδυμο θα κουφαθουν όλοι στο νησί.Στο Carribean τις δαχρυλιαζα ταυτόχρονα κάτω απο το τραπέζι στο κλαμπ.
Αλλα είναι γκομενες χυμαδιο.Ταξιδια Ιστανμπουλ κι έτσι,ανεργες εν τουτοις.
Έχει άπειρες τέτοιες,το μοναστήρι να ναι καλά.
Έμαθες και το pret a porte βαλκανοτσόμπανε
Ρε σεις,η κουβέντα δεν γίνεται για το αν έχει κάνει εξωφυλλο και σε ποιες πασαρελες περπάτησε.
Η λέξη μοντέλο που χρησιμοποίησε ο kman,ειναι απλά ένα ελάχιστο εχέγγυο ότι η γκόμενα είναι ενος άλφα επιπέδου εμφάνισης,
τουλάχιστον 7+
Η αμφισβήτηση δεν είναι για το αν είναι μοντέλο ή όχι λοιπόν,αλλά η ψευδαισθηση ότι μιας τέτοιας εμφανισης κοπελα ήρθε για την "ελπίδα" και "για τα ωραία μου ματια" στο διαμέρισμα χωρίς να προσυμφωνήσει κάποιο αντίτιμο.
Αν δηλαδή ένα 25χρονο 7+ θα τον ακολουθούσε στο διαμέρισμα για ONS χωρίς αντίτιμο.
Μην καθόμαστε να εξηγουμε τα αυτονόητα...
Σοβαρά σου λέω δεν προσυμφωνησα τίποτα.Μου λέει θα έρθω σπίτι σου να περάσουμε τη μέρα και τη νύχτα μαζί.Μετα μου έφτιαξε καφέ να πιώ,προσπαθούσε να με περιποιηθεί.
Την έχω ακόμα γκομενα,στέλνει μηνύματα κάθε μέρα μη με ξεχάσεις,τι κάνεις μωρο μου κτλ.
Σκέφτομαι να την πάω καμια Πάρο.Οταν συναντηθήκαμε,δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο στο κλαμπ γιατί φορούσε σκουφάκι και casual ρούχα.Οταν όμως τα έβγαλε άλλο πράγμα.Ιδιαίτερα εντυπωσιακό κωλο για Ουκρανεζα.
Μου λέει σε κάποια φάση στο κλαμπ δεν έχω μεγάλα βυζιά γιατί το σώμα μου είναι σα μοντέλου.Δεν είμαι αρκετά όμορφη στο πρόσωπο για να μπορώ να διαφημιζω προϊόντα προσώπου κτλ.
Την Κυριακή βέβαια η εικοσιπενταχρονη ξανθιά φίλη της σπονσορετ μου ζήτησε αν έχω κανα φίλο να τα φτιάξει μαζί του.Τελικά μετα απο σαμπάνιες και ουισκια μου λέει εντάξει,θέλω να κάνουμε τριολε με τη φίλη μου σας αφήνω να τα βρείτε στο οικονομικό.Μου λέει η 185 σπονσορετ ποσα θα μου δώσεις να έρθω στο διαμέρισμα?Λέω 150 ευρώ.150 λέει σε εμένα και 150 για τη φίλη μου απαντάει.Εντάξει λέω και τις φορτώνω.
Θελουνε να ερθουνε Ρόδο.Αμα σκάσω με το δίδυμο θα κουφαθουν όλοι στο νησί.Στο Carribean τις δαχρυλιαζα ταυτόχρονα κάτω απο το τραπέζι στο κλαμπ.
Αλλα είναι γκομενες χυμαδιο.Ταξιδια Ιστανμπουλ κι έτσι,ανεργες εν τουτοις.
Έχει άπειρες τέτοιες,το μοναστήρι να ναι καλά.
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Τάσο αν θέλεις παρέα μου λες επειδή το σκέφτομαι και εγώ...Ωραιος ,θα ανεβω Κιεβο καλως εχοντων των πραγματων τελη Φλεβαρη.
doctora love φετος δεν μου απαντησε καμια μπαντου και περσι που που μου απαντησαν 2 τι ψαχνεις?αναγκαστικα ειπα μπας και πεσω εξω και δεν ειναι πουτανα,μια νορμαλ γκομενα.ε δεν μου απαντησαν))μετα εγραφα σε ολες θελω να σε σπονσαρω,εχω 10 χιλιαδεσ να φαω σημερα πανω σου.μονο μια απαντησε αλλα ηθελε να παρει δωρακι χωρις να δωσει.ουτε καν απαντησαν ουτε με ειδαν.τελος τα ιτερνετ για μενα.ποτε δεν ειμουν αυτης της τακτικης.χασιμο χρονου.ο δασκαλος ιωσηφ επιμενει να αλλαξω πεδιο μαχης και να κατεβω δνεπρο που δεν γνωριζω κανενα.οδυσσο με το νεο μαχαζι που πανε καθε σαβατο οι νορμαλ γκομενες βλεπω εχω περαση αλλα αν ειμαι δεκα μερες ενα σαβατο θα ειμαι εκει.τις αλλες μερες ειναι παντου νεκρα και το ιτερνετ δεν δουλευει.τωρα 2 χρονια με μιστερ χ και μαμασαν την βγαζω.γκομενες γιοκ.
Φίλε μου δεν ξερω τι πάιζει επαρχια αλλα Κίεβο δεν ισχυει..Τωρα ήμουν Χαλανδρι με φίλο Ελληνάρα κλασσικό δυσπιστο που τον έβαλα με το ζορι να κανει συνδρομη plus tinder και να στοχευσει Κιέβο όσο έλειπα...Μου τα έδειξε Πάνω απο 80 matches μεσα σε 10 μέρες.Ελλάδα ο δολιος 3 matches σε ενα μήνα και υπερμπαζα.Ειναι μεγάλοι οι αριθμοί για να μην φας.Ας γραψει ο clock αριθμό matches μεσα σε 3 μέρες και θα καταλάβεις!!
Απλά θέλει δουλεία μετα γράψιμο μυνηματα και επικοινωνια..Αλλα μην λέμε πως δεν δουλεύει. Αλλο το βαριεμαι να ασχοληθω το καταλαβαινω και το σεβομαι..
mamba,badoo και παλαιοτερα οταν εγραφα απο κυπρο με κλανανε.οταν φενωμουν οδυσσο απαντουσαν αλλα καμια δεν ειπε γνωριμια η σχεση.αιφονια η 200 με 300 ελεγαν.προτιμω τωρα οδυσσο στο μπαρρεστοραν να δοκιμαζω την τυχη μου.δυστηχος δεν εχει αλλο μερο οδυσσο να παιξω,ειναι και το μπαρ τρουμαν αλλα συνηθως ειναι ολοι παρεα εκει συναδελφοι,φιλοιΦίλε μου δεν ξερω τι πάιζει επαρχια αλλα Κίεβο δεν ισχυει..Τωρα ήμουν Χαλανδρι με φίλο Ελληνάρα κλασσικό δυσπιστο που τον έβαλα με το ζορι να κανει συνδρομη plus tinder και να στοχευσει Κιέβο όσο έλειπα...Μου τα έδειξε Πάνω απο 80 matches μεσα σε 10 μέρες.Ελλάδα ο δολιος 3 matches σε ενα μήνα και υπερμπαζα.Ειναι μεγάλοι οι αριθμοί για να μην φας.Ας γραψει ο clock αριθμό matches μεσα σε 3 μέρες και θα καταλάβεις!!
Απλά θέλει δουλεία μετα γράψιμο μυνηματα και επικοινωνια..Αλλα μην λέμε πως δεν δουλεύει. Αλλο το βαριεμαι να ασχοληθω το καταλαβαινω και το σεβομαι..
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
mamba,badoo και παλαιοτερα οταν εγραφα απο κυπρο με κλανανε.οταν φενωμουν οδυσσο απαντουσαν αλλα καμια δεν ειπε γνωριμια η σχεση.αιφονια η 200 με 300 ελεγαν.προτιμω τωρα οδυσσο στο μπαρρεστοραν να δοκιμαζω την τυχη μου.δυστηχος δεν εχει αλλο μερο οδυσσο να παιξω,ειναι και το μπαρ τρουμαν αλλα συνηθως ειναι ολοι παρεα εκει συναδελφοι,φιλοι
γεια σου ρε χαρη μεγαλε
οδυσσο μονο σου το ειπες οτι αξιζει μονο το καλοκαιρι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?