Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Όχι Φίλε! Θα το αναλύσω αύριο το γιατί όχι σε Ρωσία ή Ουκρανία αυτή τη στιγμή! Είναι το χειρότερο timing !Προτείνω St Petersburg από Μάρτη. Glock Πολωνία, ποια πόλη λες?
Όχι Φίλε! Θα το αναλύσω αύριο το γιατί όχι σε Ρωσία ή Ουκρανία αυτή τη στιγμή! Είναι το χειρότερο timing !Προτείνω St Petersburg από Μάρτη. Glock Πολωνία, ποια πόλη λες?
θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω...Αυτη την στιγμη για ολους(καμακια κυνηγους γκριζων ζωνων και πουτανιαριδες το καλυτερο και πιο value ειναι το κιεβ)Γιατί Κίεβο? Για κάτι τέτοιο η Πολωνία είναι καλύτερο μέρος! Ακόμα και η Ρουμανία! Μην πω και η ...θεσσαλονίκη..
Τα καμάκια στο δρόμο στην παραλία σε μια μέρα χτες, δεν έγιναν σε 20 μέρες Ουκρανία...
και ο slaviani στη Ρόδο μου είχε πλασάρει μια μοντέλα που με επερνε τηλ στη δουλειά μου να πάω να τη πάρω από το σπίτι της στο γυμναστήριο ...Τελικά βρήκε κάποιον με ...φεραρι...θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω...Αυτη την στιγμη για ολους(καμακια κυνηγους γκριζων ζωνων και πουτανιαριδες το καλυτερο και πιο value ειναι το κιεβ)
Αλλωστε το εχω πει οποιος θελει μπορω και στην αθηνα να τον βγαλω με μοντελα για να δουμε τι θα κανει...Απλα στην αθηνα τα μπουζουκια τα ακριβα εστιατορια κλπ κοστιζουν και οι μουναρες στην καλυβα του μπαρμπα θωμα δεν πανε...
Εδω αμα εισαι δισεκατομυριουχος μπορουν να σε κανουν εκατομυριουχο ετσι απλα...και ο slaviani στη Ρόδο μου είχε πλασάρει μια μοντέλα που με επερνε τηλ στη δουλειά μου να πάω να τη πάρω από το σπίτι της στο γυμναστήριο ...Τελικά βρήκε κάποιον με ...φεραρι...
Κάνε καμιά πάσα στον flirter να στρώσουν χαρακτήρα τα μοντέλα σου!
Τώρα έχω σπίτι την εικοσιπενταχρονη μοντέλα 178 απο το Carribean.
![]()
Αλλωστε το εχω πει οποιος θελει μπορω και στην αθηνα να τον βγαλω με μοντελα για να δουμε τι θα κανει...Απλα στην αθηνα τα μπουζουκια τα ακριβα εστιατορια κλπ κοστιζουν και οι μουναρες στην καλυβα του μπαρμπα θωμα δεν πανε...
Όχι Φίλε! Θα το αναλύσω αύριο το γιατί όχι σε Ρωσία ή Ουκρανία αυτή τη στιγμή! Είναι το χειρότερο timing !
Παραδέχομαι πως το Enklawa το πρότεινα από τα γραπτά σου στις πρώτες σελίδες του νήματος για τη Βαρσοβία στον φίλο μου που πηγαίναμε τα περισσότερα ταξίδια μαζί και βρέθηκε μόνος ένα βραδι πρώτη φορά Βαρσοβία στα χαμένα και δεν ήξερε που να πάει!Μάλιστα μιλούσαμε στο τηλέφωνο και έψαχνα δεύτερη φορά για να το προφέρω!Εκείνη τη βραδιά φόρτωσε one night stand και έκτοτε για χρόνια τώρα πάει Βαρσοβία 3-4 φορές τον χρόνο και από το συγκεκριμένο κλαμπ περίπου 5 διαφορετικοί φίλοι έχουν φάει περί τις 20 πολωνέζες σε διήμερα και τριήμερα !Clock κάνε ένα rethinking.
Δεν σε βλέπω να γυρνάς στα μέρη του Κίεβου αλλά σπαταλάς χρήμα και χρόνο στην επαρχία της Ουκρανίας όταν το τοπ (value for money) αυτή την στιγμή μακράν είναι το Κιέβο αν ρωτήσεις του πολύ έμπειρους ταξιδευτές..Για δες ας πουμε ο φίλος σου ο kman που συχνάζει πλέον? Ο Σπύρος παραπάνω ακόμα και εγω (πολύ πιο light φυσικά ταξιδευτης). Οι περισσότεροι εκεί!!!
Βλέπεις κανέναν να πηγαίνει Πολωνία? Όπως είχε πει και ο rooshv το πεδιο του Love τουρισμού ειναι κάτι που αλλάζει συνεχώς και πρέπει να είσαι έτοιμος να αποδεχτείς την αλλαγή. Οταν θα αλλάξει η Ουκρανια (4 χρόνια max δίνω) αυτα που λέμε εδω δεν θα ισχύουν πλέον..Όπως και αυτα που λέγαμε για Πολωνια το 2010 δεν ισχυουν πλέον.!!!
Π.χ Να σου υπενθυμίσω παραπάνω που μου λές συνεχεια για Enklawa κλπ ποιος σας έγραψε πολλά χρόνια πριν να πάτε εκεί όταν πραγματικά ήταν αστέρι το μαγαζί?
Οπότε μετά σε αυτόν που σας καθοδήγησε να πάτε εκει να περάσετε τέλεια - και το κάνετε- γυρνάτε να του φάτε το χέρι επειδή σας λέει τέλος το παραμύθι εκεί πάμε άλλου..Αν δεν είναι αυτο τραγικη ειρωνία τι είναι!!! Απλά το κάνετε γιατι δεν είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε την αλλαγή. Στα λέω σε φιλικό επίπεδο.. Οι Επιλογές φυσικά ειναι προσωπικές του καθενός.
Αλλά ξερεις τι προβλέπω? Τωρα που σας πρότεινα να πάτε shooters Κιεβο ειμαι σίγουρος θα σας κάτσουν τίποτα καλές φασεις εκεί Θα το αποθεωσετε και μετα θα επαναληφθεί η ιστορία του Enklawa 10 χρόνια πριν. Φυσικά στο τέλος πάλι θα βρίζετε εμένα που σας τα είπα και θα αποθεώνεται τον kman που δεν σας έχει δώσει απολύτως καμια πληροφορία σοβαρή πέρα απο γυμνές φωτος.
Anyway μακάρι παιδία να πηγαίνουμε παντού και να γράφουμε αντικειμενικά τι βλέπουμε για τους επόμενους ταξιδευτες..Το θέμα όμως τα λεφτά εχουν περιοριστεί λογω κρίσης πρέπει να κάνουμε ανα χρονικη περίοδο την καλύτερη επιλογή είτε στο love κομμάτι είτε στο πληρωμένο. Και η καλύτερη επιλογή έρχεται μέσα απο τις καλές πληροφορίες που τελικά διαπιστωνω μετα λύπης δεν δίνονται ή δεν δίνονται με αντικειμενικό τρόπο.
Αν γίνει κανένα θαύμα σε δυο μήνες και η οικονομία τους πάρει πάλι τα πάνω της, το ρούβλι δυναμώσει αισθητα και οι κοπέλες βρουν δουλειές πάλι , τότε θα είναι καλά τον ...μαρτηΔεν έιπα τώρα, είπα από Μάρτη...
Παραδέχομαι πως το Enklawa το πρότεινα από τα γραπτά σου στις πρώτες σελίδες του νήματος για τη Βαρσοβία στον φίλο μου που πηγαίναμε τα περισσότερα ταξίδια μαζί και βρέθηκε μόνος ένα βραδι πρώτη φορά Βαρσοβία στα χαμένα και δεν ήξερε που να πάει!Μάλιστα μιλούσαμε στο τηλέφωνο και έψαχνα δεύτερη φορά για να το προφέρω!Εκείνη τη βραδιά φόρτωσε one night stand και έκτοτε για χρόνια τώρα πάει Βαρσοβία 3-4 φορές τον χρόνο και από το συγκεκριμένο κλαμπ περίπου 5 διαφορετικοί φίλοι έχουν φάει περί τις 20 πολωνέζες σε διήμερα και τριήμερα !
Το γιατί μετά όμως το μείωνες ήταν αδικαιολόγητο! Βέβαια όχι πως εγώ έκανα κάτι αλλά ο φίλος μου ο γυμναστής τότε έκανε αυτά που κάνει ο κμαν τώρα στο Caribbean με δύο δύο μικρές πολωνέζες και τσάμπα λόγω υπερβολικά εντυπωσιακής εμφάνισης!
Δε νομίζω να είναι ίδια κατάσταση με Ουκρανία εκει (από κακομοιριά)... Τι είδες εσύ που έχεις πάει?Αν γίνει κανένα θαύμα σε δυο μήνες και η οικονομία τους πάρει πάλι τα πάνω της, το ρούβλι δυναμώσει αισθητα και οι κοπέλες βρουν δουλειές πάλι , τότε θα είναι καλά τον ...μαρτη
Μάλιστα....Μπές λίγο και Διάβασε τις Μέρες ακριβώς που είσουν βαρσοβία το 2015 στο νήμα της Πολωνίας τον love να ξυπνάει και να τα χώνει στο συγκεκριμένο μέρος μέρα παρά μέρα για έναν χρόνο! Μόνο ο κμαν έσωζε την κατάσταση και μας κρατούσε θερμούς και πηγαίναμε Πολωνία και είχαμε επιτυχίες!Παρεμβαίνω για να πω και την εντύπωση μου από Enklawa. Νομίζω το μαγαζί στην Βαρσοβία με τις μεγαλύτερες πιθανότητες φορτώματος. Είχα φορτώσει και εγώ. Αν και απο Βαρσοβία (ένα ταξίδι 2015, 7 μέρες) μου έμεινε το εξής: αισθητά υψηλότερη η ποιότητα που κυκλοφορούσε τη μέρα σε σχέση με νύχτα. Δηλ. Enklawa έβλεπες λίγα ασυνόδευτα από 7 και πάνω (5-6). Βέβαια γινόταν δουλειά γιατί ο ανταγωνισμός ήταν για τα πανυγήρια. Θυμάμαι και ένα άλλο καλό Opera ή κάπως έτσι.
Προτείνω St Petersburg από Μάρτη.
Τώρα έχω σπίτι την εικοσιπενταχρονη μοντέλα 178 απο το Carribean.
Σε έναν κόσμο που αλλάζει κάθε τρίμηνο είναι πολύ παλιό να πω τι είδα πέρσι τον Ιανουάριο...Δε νομίζω να είναι ίδια κατάσταση με Ουκρανία εκει (από κακομοιριά)... Τι είδες εσύ που έχεις πάει?
και ο slaviani στη Ρόδο μου είχε πλασάρει μια μοντέλα που με επερνε τηλ στη δουλειά μου να πάω να τη πάρω από το σπίτι της στο γυμναστήριο ...Τελικά βρήκε κάποιον με ...φεραρι...
Κάνε καμιά πάσα στον flirter να στρώσουν χαρακτήρα τα μοντέλα σου!
Ρωσίδα Ήταν μεγαλωμένη στην Ελλάδα και χωρίς μάλιστα να ξέρει ρωσικα! Όλα Ελληνικά με εμφανηση Ρωσίδας! Δούλευε σε κολομπαρο.. τι άλλο θες να μάθεις?κατι πρεπει να εκανες λαθοςδεν εξγηται αλλιως που σου την εφαγε αλλος
ο σλαβιανι ειναι δυνατος παικτης και σε ριχνει και 10 χρονια ηλικιακα δεν εχει την φρεσκαδα της δικια σου νεοτητας
εσυ ως νεοτερος απο τον σλαβιανι και δεν μπορεσες να την φας την ουκρανεζα
μαλλον κατι λαθος θα εκανες![]()