Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Και ουκρανες και μολδαβες θα συμπληρωσω φιλε mind ,οσο για τις διαθεσιμες ... :grin:
ειχα δει αλλωστε και μια γνωστη,ειναι πολυ μικρος ο κοσμος τελικα! Καλοκαιρι του 15 με μεγαλη παρεα στο Cocos(Κισιναου)μαζι και την περιοδο της Πρωτοχρονιας του ιδιου ετους την πετυχαινω στο Russian Girls στην Παταγια. Ειχε παει για τουρισμο και αυτη  :grin: :grin: :grin:

Σε κυνηγάνε οι ΟυκρανοΜολδαβές παντού ρέ φίλε !!

Δεν γλυτώνουμε τελικά απο τη ''μοίρα'' μας  :grin: :grin:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

δεν εχω παει ποτέ ταυλανδη και ουτε σκοπευω να παω

και δεν ξερω γενικα τι παιζει ουτε και με αφορα για δεν σκοπευω

να επισκεφτω την ταυλανδη ποτέ απλα

το ποσταρισμα μου ειχε σκοπο να δωσει ενα χιουμοριστικο

χαρακτηρα στο νημα μιας και εχει γινει  στιβος αντιπαραθεσεων

:hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.475
Πόντοι
2.356

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Συγγνώμη για την παρέμβαση. Ακριβώς εκεί εστιάζεται η ένσταση του Πάρη Πάπη. Ότι ο Κμαν ενώ "ενοικιάζει"
επαγγελματίες, προσπαθεί να περάσει την εντύπωση (μάλλον, έχει την ψευδαίσθηση) ότι μεσολαβεί αίσθημα
και παρουσιάζεται όλο το σκηνικό σαν κάποιο προσωπικό κατόρθωμα. Έχει κάποιο πρακτικό αντίκρυσμα όλη
αυτή η πόζα με τις φωτογραφήσεις, για κάποιον συνάδελφο που θα ήθελε ενδεχομένως να ασχοληθεί και
να βαδίσει σε σταθερό και δοκιμασμένο έδαφος, αν πάει λ.χ. στο Κίεβο σαν σεξοτουρίστας; Νομίζω θα ήταν πολύ
πιο χρήσιμο, αν δίνονταν λ.χ. tips, σύνδεσμοι αγγελιών, τηλέφωνα δικτύωσης (έστω και ιδιωτικά, μέσω πμς) μαζί με
συγκεκριμένα δεδομένα τιμών-υπηρεσιών-απόδοσης και άλλες πρακτικές λεπτομέρειες, παρά να χάνεται η ουσία
στην επιδεικτική αοριστολογία. Και το ζητούμενο, σε αυτές τις περιπτώσεις θεωρώ ότι είναι η επιλεκτική ποιότητα
σε σχέση με την συμφέρουσα τιμή, και όχι τo να πηγαίνει κάποιος και να χρυσώνει ό,τι βρίσκει μπροστά του
για να δημιουργεί απλά θόρυβο. Τα έχουμε πεί από παλιά, και δυστυχώς, μετά από τόσο καιρό επανέρχεται ξανά
η κουβέντα στα ίδια και τα ίδια. Και πάλι συγγνώμη για την παρέμβαση. Καλή συνέχεια.

καλως ηρθες στο νημα του κιεβου φιλτατε popov μετα απο αρκετο καιρο απουσιας σου  :hi:

ο κοσμος του bourdela θελει να σε βλεπει να γραφεις πιο συχνα

ασε νημα το γεροντων-μικροτσουτσουνων δεν ειναι για σενα  :grin:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
ο κμαν2 ειναι φιγουρατζης και παρουσιαζει μια πραγματικοτητα οπως την εχει αυτος στο μυαλο του
και οχι οπως ειναι στην πραγματικοτητα

τωρα και απο πληροφοριες που δινει οσο αναφορα το πληρωμενο ειναι σχεδον μηδαμινες

Δεν συμφωνώ. Οι πληροφορίες είναι σημαντικές για κάποιον που θέλει να παίξει όπως ο kman. Δηλαδή με sponsoρεττες. Το ότι δεν το θέλουν πολλοί αυτό είνα άλλο θέμα. Εγώ θεωρώ ότι για έναν καλό παίκτη άνω των 40 έχει value. Όπως λίγοι ασχολούνταν με σπτριπτιτζούδες στην Αθήνα ενώ η άποψή μου είναι ότι ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει κανείς μέχρι και το 2011, ειδικά νεαρός χωρίς πολύ χρήμα. Σε ένα άλλο σημείο που ο kman είναι πολύ ακριβής και έχει αξία για όλους, είναι στα κοινωνικά στερεότυπα στις σλάβικες χώρες (γαμιας, γαμπρός, σπόνσορας κτλ).

Βέβαια έχει υπεραισιοδοξία στην αξιολόγηση μαγαζιών και κάπου είναι απόλυτος.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Δεν συμφωνώ. Οι πληροφορίες είναι σημαντικές για κάποιον που θέλει να παίξει όπως ο kman. Δηλαδή με sponsoρεττες. Το ότι δεν το θέλουν πολλοί αυτό είνα άλλο θέμα. Εγώ θεωρώ ότι για έναν καλό παίκτη άνω των 40 έχει value. Όπως λίγοι ασχολούνταν με σπτριπτιτζούδες στην Αθήνα ενώ η άποψή μου είναι ότι ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει κανείς μέχρι και το 2011. Σε ένα άλλο σημείο που ο kman είναι πολύ ακριβής και έχει αξία για όλους, είναι στα κοινωνικά στερεότυπα στις σλάβικες χώρες (γαμιας, γαμπρός, σπόνσορας κτλ).

Βέβαια έχει υπεραισιοδοξία στην αξιολόγηση μαγαζιών και κάπου είναι απόλυτος.

τα παρουσιαζει τα πραγματα πολυ υπεραισιοδοξα και δεν ειναι ακριβως ετσι

οσο για πληρωμενο αναφερει μονο σπονσορετ που ψωνιζει απο τα clubs

δεν εχει αναφερει κανενα αξιοπιστο site με βιζιτες

δεν μας εχει πει που κανει παιχνιδι απο το ιντερνετ p.x. tinder mamba  :think:

δεν αναφερει λεπτομεριες μονο λεει εδωσα π.χ. 200 ευρω για να την γαμησω αλλα δεν λεει που τις βρηκε  :think:

μονο σε αοριστολογιες αναλωνεται

και οσο λες για το μπατζετ και εγω μπορω να δωσω 200 ευρω για να γαμησω αν αξιζει η γκομενα

αλλα η μεγαλη μου διαφορα με τον κμαν2 ειναι εγω θα την εχω για ολο το βραδι μ' αυτα τα λεφτα ενω ο κμαν2 μονο για 2 ωρες  :hi:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
τα παρουσιαζει τα πραγματα πολυ υπεραισιοδοξα και δεν ειναι ακριβως ετσι

οσο για πληρωμενο αναφερει μονο σπονσορετ που ψωνιζει απο τα clubs

δεν εχει αναφερει κανενα αξιοπιστο site με βιζιτες

δεν μας εχει πει που κανει παιχνιδι απο το ιντερνετ p.x. tinder mamba  :think:

δεν αναφερει λεπτομεριες μονο λεει εδωσα π.χ. 200 ευρω για να την γαμησω αλλα δεν λεει που τις βρηκε  :think:

μονο σε αοριστολογιες αναλωνεται

και οσο λες για το μπατζετ και εγω μπορω να δωσω 200 ευρω για να γαμησω αν αξιζει η γκομενα

αλλα η μεγαλη μου διαφορα με τον κμαν2 ειναι εγω θα την εχω για ολο το βραδι μ' αυτα τα λεφτα ενω ο κμαν2 μονο για 2 ωρες  :hi:

Καλά ότι πληρώνει υπεραξίες δεν υπάρχει αμφιβολία. Απλά τα όσα γράφει έχουν νοήμα και μπορούν να βοηθήσουν αν ειδωθούν υπό το σωστό πρίσμα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Καλά ότι πληρώνει υπεραξίες δεν υπάρχει αμφιβολία. Απλά τα όσα γράφει έχουν νοήμα και μπορούν να βοηθήσουν αν ειδωθούν υπό το σωστό πρίσμα.

αυτο ειναι και το μεγαλο λαθος του δεν αναφερει τα πραγματα στο σωστο πρίσμα

και χαλαει την αγορα πληρωνοντας υπεραξιες

οταν π.χ. στο sexkiev για 1 ωρα μπορεις να βρεις βιζιτακι με 1200-2000 γριβνα +7 αρια κορασιδες

και ο κμαν2 πληρωνει 200 ευρω για 1-2 ωρες αν δεν ειναι αυτο υπεραξια τοτε ποιο ειναι

200 ευρω θα δωσεις για μια γυναικα αλλά θα την κρατησεις  ολο το βραδι οχι για 1-2 ωρες

με 200 ευρω για 1-2 ωρες γαμαει και στη γερμανια +7 αρια call girls

δεν χρειαζεται να παει κιεβο

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Θα προσπαθησω να βαλω τα πραγματα λιγο στην θεση τους για τον Κμαν και το Carribean...
O kman ειναι ενα μυθιστορημα...κανεις δεν ξερει που τελειωνει η αληθεια και που αρχιζει το ψεμα..Εμενα παντος μου αρεσει αφου μου δημιουργει διαφορων ειδων συναισθηματα(γελια κλαματα κλπ.Απο εκει και περα δεν δινει χρησιμες πληροφοριες οποτε απλα λεει τις 'ιστοριες' του και καποιοι χειροκροτουν
Αν εισαι πανω απο 40 εχεις λεφτα και δεν βλεπεσε κανε οτι κανει ο κμαν ειναι η καλυτερη λυση...Αν εισαι οτιδηποτε αλλο μην ακους κμαν υπαρχουν πολυ καλυτερες λυσεις...οποιος αμφιβαλει ενα τεστ drive θα τον πεισει..

Οσο αφορα το CArribean ειναι ενα μαγαζι που δεν υπαρχει ουτε στην Ελλαδα ουτε Λευκορωσια ουτε Ρωσια και ειναι δυσκολο αν δεν εχεις παει 10 φορες να καταλαβεις...Τις καθημερινες εχει μονο μαυρες ζωνες οι οποιες σου την πεφτουν μονες τους και σου ζηταν απο 100$ ως 200$ για το υπολοιπο βραδυ...εχει λιγο κοσμο αλλα αμα ψαχνεις να πληρωσεις εκει σου ερχονται μονες τους και εχει μια gf 'ψευδαισθηση' αφου σου την πεφτει μια θεωρητικα κανονικη γκομενα σε ενα κλουμπ και σου λεει να πατε για 'τσαι΄
Το σκ η οταν εχει κοσμο μπερδευονται οι γκομενες αφου εχει και κανονικες και πληρωμενες...δηλαδη εχει απο ολα ειναι ενα δηλαδη κλασικο κλαμπ σε αυτες τις χωρες που εχει και μαυρες και γκριζες και ασπρες ζωνες
Το ολο συναισθημα με 2 λογια του κμαν ειναι οτι στο καριμπιαν να το πω ετσι ειναι η πιο gf experience Που μπορει να σου δωσει μια πουτανα δηλαδη ολα γινονται σαν να ηταν κανονικη γκομενα...Δεν ξερω πως να το πω αλλιως εχει μια εικονικη πραγματικοτητα που ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα...Δηλαδη γκομενες κανονικα ντυμενες οχι σαν πουτανες καμακι απο γκομενα σαν κανονικο κλαμπ με ποτα σαν κανονικο δηλαδη σου δινει την αισθηση του οτι πας με γκομενα και οχι με πουτανα...Αρα δεν ειναι κωλομπαρο ουτε στριπτιζαδικο αλλα δεν ειναι ουτε κυριλε κλαμπ σαν το skybar και το delux (defleur πλεον)ουτε και λαικο οπως το Forsage και το saxxon ειναι μια κατηγορια μονο του.Σε καποιους αρεσει σε καποιους δεν αρεσει...

Τελος εγω μου αρεσει ο Κμαν σαν μυθιστορηματογραφος! Σαν αντρας με 500$ την ημερα κανει τις πιο ευκολες επιλογες και τις πιο ακριβες που θα μπορουσε, πραγμα που σημαινει οτι ο οποιοσδηποτε θα μπορουσε να κανει το ιδιο...
Το challenge ειναι ειναι κανενας που βαραει 8,9,10 με ελλαχιστα λεφτα τα 7 χωρις λεφτα και τα 6,5,4 πεφτουν στα ποδια του??
Αυτον θα παραδεχθω μονο και αφου τον δω με τα ματια μου...
φιλια καλη συνεχεια σε ολους

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

αυτο ειναι και το μεγαλο λαθος του δεν αναφερει τα πραγματα στο σωστο πρίσμα

και χαλαει την αγορα πληρωνοντας υπεραξιες

οταν π.χ. στο sexkiev για 1 ωρα μπορεις να βρεις βιζιτακι με 1200-2000 γριβνα +7 αρια κορασιδες

και ο κμαν2 πληρωνει 200 ευρω για 1-2 ωρες αν δεν ειναι αυτο υπεραξια τοτε ποιο ειναι

200 ευρω θα δωσεις για μια γυναικα αλλά θα την κρατησεις  ολο το βραδι οχι για 1-2 ωρες
δεν τον πιάνεις τον αρχηγό και δείχνει πως στο παρελθόν δεν υπήρξες καμάκι αλλά κάπου κάποιες κοπέλες τις είχες στο πιάτο! Δεν θέλουν όλοι να προσυμφωνούν ενα ποσο για κάποιες ώρες με κάποια στάνταρ!
Ό κμαν εξάλλου επιλογή του είναι να τις διώχνει! Το λέει καθαρά! Και στους διαλόγους που ποστάρει ΤΙΣ προσφορές δεν μιλάνε για χρόνο! Εξάλου ποιά θέλει να απαγκίστρωθει από κάποιον που πετάει 200αρια?Τις πληρώνει για να φεύγουν κατά τη ρήση κάποιου μεγάλου γόη της Αμερικής περί πληρωμένων γυναικών!
Εσύ δεν ήθελες να τον ...παντρεψεις πριν λίγες μέρες? Τώρα πως τον βγάζεις ανεπαρκή?Μήπως σου λένε κάποιοι καινούργιοι στο site τι να γραφεις?

...πάλι δεν έγραψα αυτά που ήθελα...

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Θα προσπαθησω να βαλω τα πραγματα λιγο στην θεση τους για τον Κμαν και το Carribean...
O kman ειναι ενα μυθιστορημα...κανεις δεν ξερει που τελειωνει η αληθεια και που αρχιζει το ψεμα..Εμενα παντος μου αρεσει αφου μου δημιουργει διαφορων ειδων συναισθηματα(γελια κλαματα κλπ.Απο εκει και περα δεν δινει χρησιμες πληροφοριες οποτε απλα λεει τις 'ιστοριες' του και καποιοι χειροκροτουν
Αν εισαι πανω απο 40 εχεις λεφτα και δεν βλεπεσε κανε οτι κανει ο κμαν ειναι η καλυτερη λυση...Αν εισαι οτιδηποτε αλλο μην ακους κμαν υπαρχουν πολυ καλυτερες λυσεις...οποιος αμφιβαλει ενα τεστ drive θα τον πεισει..

Οσο αφορα το CArribean ειναι ενα μαγαζι που δεν υπαρχει ουτε στην Ελλαδα ουτε Λευκορωσια ουτε Ρωσια και ειναι δυσκολο αν δεν εχεις παει 10 φορες να καταλαβεις...Τις καθημερινες εχει μονο μαυρες ζωνες οι οποιες σου την πεφτουν μονες τους και σου ζηταν απο 100$ ως 200$ για το υπολοιπο βραδυ...εχει λιγο κοσμο αλλα αμα ψαχνεις να πληρωσεις εκει σου ερχονται μονες τους και εχει μια gf 'ψευδαισθηση' αφου σου την πεφτει μια θεωρητικα κανονικη γκομενα σε ενα κλουμπ και σου λεει να πατε για 'τσαι΄
Το σκ η οταν εχει κοσμο μπερδευονται οι γκομενες αφου εχει και κανονικες και πληρωμενες...δηλαδη εχει απο ολα ειναι ενα δηλαδη κλασικο κλαμπ σε αυτες τις χωρες που εχει και μαυρες και γκριζες και ασπρες ζωνες
Το ολο συναισθημα με 2 λογια του κμαν ειναι οτι στο καριμπιαν να το πω ετσι ειναι η πιο gf experience Που μπορει να σου δωσει μια πουτανα δηλαδη ολα γινονται σαν να ηταν κανονικη γκομενα...Δεν ξερω πως να το πω αλλιως εχει μια εικονικη πραγματικοτητα που ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα...Δηλαδη γκομενες κανονικα ντυμενες οχι σαν πουτανες καμακι απο γκομενα σαν κανονικο κλαμπ με ποτα σαν κανονικο δηλαδη σου δινει την αισθηση του οτι πας με γκομενα και οχι με πουτανα...Αρα δεν ειναι κωλομπαρο ουτε στριπτιζαδικο αλλα δεν ειναι ουτε κυριλε κλαμπ σαν το skybar και το delux (defleur πλεον)ουτε και λαικο οπως το Forsage και το saxxon ειναι μια κατηγορια μονο του.Σε καποιους αρεσει σε καποιους δεν αρεσει...

Τελος εγω μου αρεσει ο Κμαν σαν μυθιστορηματογραφος! Σαν αντρας με 500$ την ημερα κανει τις πιο ευκολες επιλογες και τις πιο ακριβες που θα μπορουσε, πραγμα που σημαινει οτι ο οποιοσδηποτε θα μπορουσε να κανει το ιδιο...
Το challenge ειναι ειναι κανενας που βαραει 8,9,10 με ελλαχιστα λεφτα τα 7 χωρις λεφτα και τα 6,5,4 πεφτουν στα ποδια του??
Αυτον θα παραδεχθω μονο και αφου τον δω με τα ματια μου...
φιλια καλη συνεχεια σε ολους

Συμφωνώ με μια επισήμανση: 40άρης μέτριας εμφάνισης Έλληνας χωρίς εμπειρία άμα πάει να κάνει ότι ο kman θα χαλάσει λεφτά και δεν θα γαμήσει κιόλας. Δες πόσους αραβότουρκους τους γλεντάνε έτσι. Το 90% των αραβότουρκων θα είχαν ινδαλμα τον kman αν τον ξέρανε.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Συμφωνώ με μια επισήμανση: 40άρης μέτριας εμφάνισης Έλληνας χωρίς εμπειρία άμα πάει να κάνει ότι ο kman θα χαλάσει λεφτά και δεν θα γαμήσει κιόλας. Δες πόσους αραβότουρκους τους γλεντάνε έτσι. Το 90% των αραβότουρκων θα είχαν ινδαλμα τον kman αν τον ξέρανε.
μα και εδω τον εχουν ιδαλμα στο σιτε...που να ηξεραν ποσο ευκολα ειναι αυτα που κανει ο Κμαν...Αν αμφιβαλεις ελα 20 φεβρουαριου με 10 500αρικα στην τσεπη να σε κανω εγω κμαν...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
δεν τον πιάνεις τον αρχηγό και δείχνει πως στο παρελθόν δεν υπήρξες καμάκι αλλά κάπου κάποιες κοπέλες τις είχες στο πιάτο! Δεν θέλουν όλοι να προσυμφωνούν ενα ποσο για κάποιες ώρες με κάποια στάνταρ!
Ό κμαν εξάλλου επιλογή του είναι να τις διώχνει! Το λέει καθαρά! Και στους διαλόγους που ποστάρει ΤΙΣ προσφορές δεν μιλάνε για χρόνο! Εξάλου ποιά θέλει να απαγκίστρωθει από κάποιον που πετάει 200αρια?Τις πληρώνει για να φεύγουν κατά τη ρήση κάποιου μεγάλου γόη της Αμερικής περί πληρωμένων γυναικών!
Εσύ δεν ήθελες να τον ...παντρεψεις πριν λίγες μέρες? Τώρα πως τον βγάζεις ανεπαρκή?Μήπως σου λένε κάποιοι καινούργιοι στο site τι να γραφεις?

καλα κρασια εσυ απο ολο αυτο δεν εχεις καταλαβει απολυτως τιποτα  :thubsdown:

βεβαιως και θελω να τον παντρεψω τον κμαν για να μην χαλασει και αλλο την πιατσα

φτανει μεχρι εκει γιατι μετα θα αναγκαστουμε ολοι να πληρωνουμε υπεραξιες αν υπαρχουν καποιοι με τις πρακτικες του κμαν

οταν λες τις πληρωνει για να φευγουν δεν το καταλαβα αυτο

δλδ δεν υπαρχει μεγαλυτερη μαλακια να ψωνησω μια γκομενα με 200 ευρω και σε 1 ωρα να την διωξω

οσο για καμακι που αναφερεσαι σαφως και κανω, αν ομως εχω 4-5 μερες στη διαθεση μου και δεν εχω χρονο θα παω κατευθειαν στο πληρωμενο

θα ηταν αστειοτητα μεγαλη να λεμε πως ο κμαν2 ειναι μεγαλ καμακι

εγω δεν ξερω κανεναν που να καμακωνει γκομενες πληρωνοντας για να τις γαμησει  :think:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

Clock σαν μυθιστορηματογραφος παει σιγουρα για best seller σαν καμακι αστο και στα οικονομια παιρνει 0...πληρωνει over value...αυτο δεν ειναι συμβουλες ειναι χαζομαρες... Αντιθετα ο Παπας φαινεται οτι παει και με κανονικες γκομενες...Για να σου το πω πιο χοντρα ο Παπας(και ο Love)μπορει να κανει αυτα που κανει ο kman(και ο οποιοσδηποτε με λιγες γνωσειςμπορει να κανει το ιδιο)με 500$στην τσεπη....Αυτα που κανει ο Παπας ο love κλπ μπορει να το κανει ο Κμαν?????Εγω σου λεω οχι και αμα θες βαζουμε και στοιχημα τα εισητηρια της πορνοεκδρομης...Αυτη ειναι η διαφορα φιλε ρολογα...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Εγω κανω επι της ευκαιριας και προσκληση προκληση για πορνοεκδρομη!
Παμε κιεβο και να ψηφισουμε εκει πιο ειναι ο αρχηγος σε καθε τομεα...
Τελος θα εχει πολυ πλακα αφου γυρισουμε να δουμε ο καθενας τι εγραφε οποτε θα βγαλουμε πολλα συμπερασματα
Το σιγουρο ειναι οτι θα δουμε τον Αισωπο τον Andersen και τον πινοκιο παρεα...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γράφεται πολλές φορές κάτι πράγματα μερικοί που με κάνει να πιστεύω ότι ούτε με αεροπλάνο έχετε περάσει πάνω από την Ουκρανία.Οι τουρκοι και οι άραβες έχουν την τιμητική τους στην Ουκρανία και δεν υπάρχει άλλος λαός που έχει πάει με τόσες ντόπιες.Ούτε και υπάρχουν κατηγορίες γυναικών που πάνε η δεν πάνε  με τα μούσλι.Όλα το αλλά είναι παραμύθια της Χαλιμάς    
Αυτό από προχτές που γράφτηκε μου έχει μπει σαν καρφί..
Είναι μια μεγάλη αλήθεια που την είχα επισημάνει κι εγώ στο παρελθόν! Η Ουκρανία είναι η πλέον φιλοτουρκική Σλαβική χώρα και οι Ουκρανές θεωρούν τους Τούρκους ως πιθανή επιλογή για άντρες και όχι ως απεγνωσμένη κινηση!
Στο Μάμπα μου και στο τιντερ εμφανίζονται και συνεχώς ανανεούμενα προφίλ ουκρανίδων κυρίως αλλά και Ρωσίδες που κάνουν διακοπές στη Μουγκλα (ο νομός του μαρμαρίς) ! Όταν καμιά φορά έχω διάθεση να σκοτώσω χρόνο πιάνω κουβέντα και δέχομαι δύο ειδών απαντήσεις από ΌΛΕΣ!
Η κρίσιμη ερώτηση είναι η εξής:
Do you like Turkey and the people there?

Απάντηση α)I'm here only for the hotel and I don't go out (τη δίνουν 80% Ρωσίδες και 20% ουκρανέζες)
Απάντηση β) Yes it's very nice country and very good people (80% Ουκρανέζες και 20% ρωσίδες)

Είναι πολύ κρίμα μια χώρα με τέτοιες μουνάρες να την έχουμε στον πάγο εδώ και χρόνια με βίζες και προβλήματα την ώρα που οι Τούρκοι κάνουν πάρτι..
Μην πεταχτεί κανένας Βαλκανιος και πει για την Ουκρανέζα που γνώρισε στη κολωνία..Ανηκει στο 20% της χώρας που δεν είναι τουρκοφιλο....

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Τελος θα εχει πολυ πλακα αφου γυρισουμε να δουμε ο καθενας τι εγραφε οποτε θα βγαλουμε πολλα συμπερασματα

:thumbsup: :hi:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
μα και εδω τον εχουν ιδαλμα στο σιτε...που να ηξεραν ποσο ευκολα ειναι αυτα που κανει ο Κμαν...Αν αμφιβαλεις ελα 20 φεβρουαριου με 10 500αρικα στην τσεπη να σε κανω εγω κμαν...
Για έμενα θα ήταν πανέυκολο όπως πιστέυω και για τον Πάπα ή για τον Glock. Για έναν μέτριας εμφάνισης άπειρο από ταξίδια θα ήταν αρκετά δύσκολο χωρίς καθοδήγηση.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γιατί Κίεβο? Για κάτι τέτοιο η Πολωνία είναι καλύτερο μέρος!  Ακόμα και η Ρουμανία! Μην πω και η ...θεσσαλονίκη..
Τα καμάκια στο δρόμο με dirty σε σλάβες  στην παραλία σε μια μέρα χτες, δεν τα έκανα  σε 20 μέρες Ουκρανία...

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Γιατί Κίεβο? Για κάτι τέτοιο η Πολωνία είναι καλύτερο μέρος!  Ακόμα και η Ρουμανία! Μην πω και η ...θεσσαλονίκη..
Τα καμάκια στο δρόμο στην παραλία σε μια μέρα χτες, δεν έγιναν σε 20 μέρες Ουκρανία...

Προτείνω St Petersburg από Μάρτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom