Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Ρωσίδα Ήταν μεγαλωμένη στην Ελλάδα και χωρίς μάλιστα να ξέρει ρωσικα!  Όλα Ελληνικά με εμφανηση Ρωσίδας! Δούλευε σε κολομπαρο.. τι άλλο θες να μάθεις?

ok τωρα τα λες ολα

πως να το ξερω τα δακτυλα μου να μυρισω

ενταξει ετσι δικαιολογειται η φαση  :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
εγω πριμενω ακομη απαντηση απο τον kman2

και απαντηση δεν εχω παρει ακομα

να μας πει λοιπον ο βαλκανιος αρχοντας

ποσο την πληρωσε την γκομενα απο το carribean;

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Φαίνεσαι σοβαρός αλλά αυτό που λες για Αθήνα φαίνεται παπατζιλίκι... Εδώ υπάρχουν άπειροι πρόθυμοι να βγουν με 9αρια τσοντάροντας έξοδα...
λογω της δουλειας μου το να βγω με μοντελα ειναι πανευκολο...Απλα δεν ασχολουμαι γιατι ελλεινιδες εχουν φαει χ απο το 1995 για εμενα...Τωρα δεν ξερω τι εννοεις και πιο παπατζιλικι αλλα εγω ειμαι των αποδειξεων..Ελα οποιο βραδυ θελεις εγω δεν φοβαμαι να συναντηθω με κανεναν και μαλιστα να φερω και 4-5 γυναικες μαζι(προφανος οταν μπορουν αυτες).Τωρα απειρους και μαλακες δεν παιρνω μαζι μου γιατι τους μυριζομαι απο χιλιομετρα μακρυα...Μονο γνωστες που δεν θα με εκθεσουν γιατι αμα τους παω πρωτο τραπεζι Βερτη Ρεμο και αρχιζουν να τον παιζουν η να βαζουν χερια η οταν ερθει ο λογαριασμος να μην εχουν να πληρωσουν καταλαβαινεις οτι δεν θα ξεφτιλιστω εγω για χαρη κανενος...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ok τωρα τα λες ολα

πως να το ξερω τα δακτυλα μου να μυρισω

ενταξει ετσι δικαιολογειται η φαση  :hi:
απωρώ τι είδους είναι το ...χαρέμι του φίλου Σπύρου στην Αθήνα πόσο διαθέσιμο είναι  ..και ποιος απο εδω μπορεί να σταθεί εκει..
Ακόμα και οι πλέον δυναμικοί στο καμάκι στη Ρόδο δεν μπορούμε να δώσουμε μουνί στο πιάτο !Το μόνο που μπορούμε είναι μια οικειότητα στο χώρο , καλές τιμές ντόπιων στα μαγαζιά και ένα καλό back up!Μετα ο καθένας με την αξία του!

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
απωρώ τι είδους είναι το ...χαρέμι του φίλου Σπύρου στην Αθήνα πόσο διαθέσιμο είναι  ..και ποιος απο εδω μπορεί να σταθεί εκει..
Ακόμα και οι πλέον δυναμικοί στο καμάκι στη Ρόδο δεν μπορούμε να δώσουμε μουνί στο πιάτο !Το μόνο που μπορούμε είναι μια οικειότητα στο χώρο , καλές τιμές ντόπιων στα μαγαζιά και ένα καλό back up!Μετα ο καθένας με την αξία του!
Ειπα θα φερω δυνατα μωρα δεν ειπα ουτε οτι θα φατε ουτε τιποτα απο υποσχεσεις εδωσα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η γκομενα στο τραπέζι του τσομπάνη.

hWPHHV.jpg

Όπως πάντα το υπέροχο βαλκανικο μου χέρι δείχνει το δρόμο.

SidZpr.jpg

Ήρθε τζαμπε για τα ωραία μου μάτια.Την κέρασα όμως στο τέλος ένα κατοστάρικο για να με θυμάται.

BvbOwf.jpg

Τελικά είναι 181 και δουλεύει όντως σα μοντέλο.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
απωρώ τι είδους είναι το ...χαρέμι του φίλου Σπύρου στην Αθήνα πόσο διαθέσιμο είναι  ..και ποιος απο εδω μπορεί να σταθεί εκει..
Στο κιεβο και στο μινσκ μπορω να σου δωσω οσες πασες θελεις με πολλες πιθανοτητες να βαρεσεις.Εδω μπορω να σου φερω ωραιες μα παρα πολυ ωραιες ελλεινιδες αλλα για να βαρεσεις πρεπει να ριχνεις λουλουδακια να πινεις belvedere  να εχεις αμαξαρα να πας σπονδη και βαρουλκο και τελος ενα 3μερακι παρισι Λονδινο και γκολ..Αν νομιζει οτι αξιζει εγω τις γνωριμιες μπορω να σου τις κανω...Αν οχι παμε πανω να περασουμε τελεια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εγω πριμενω ακομη απαντηση απο τον kman2

και απαντηση δεν εχω παρει ακομα

να μας πει λοιπον ο βαλκανιος αρχοντας

ποσο την πληρωσε την γκομενα απο το carribean;

Τζάμπα ήρθε.Εγώ της έδωσα 100 ευρώ απο χουβαρντιλικι γιατί τη συμπάθησα.Δε ζήτησε λεφτά.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Τωρα μολις βαρεσα και εγω την σταρ ελλας τσαμπα αλλα επειδη ηταν καλο κοριτσι της εδωσα ενα πεντακοσαρικακι...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
τωρα δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν

ή λεει ψεματα ο κμαν2 και μας δουλευει ολους ή μπορει να λεει και αληθεια

παντως την αληθεια την ξερει μονο ο ιδιος

εγω παντως τα συμπερασματα μου τα εχω βγαλει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τωρα δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν

ή λεει ψεματα ο κμαν2 και μας δουλευει ολους ή μπορει να λεει και αληθεια

παντως την αληθεια την ξερει μονο ο ιδιος

εγω παντως τα συμπερασματα μου τα εχω βγαλει

Δεν καταλαβαίνεις το παιγνιο.Έρχεται τζάμπα αλλα εγω της δίνω λεφτά.Δεν καταλαβαίνεις την ανωτερότητα του αρχοντος.Ο τσιπης θα εδραττε την ευκαιρία να γαμησει τζάμπα,ο αρχων τα σκάει γιατί είναι ανώτερος.Έτσι κολλάει η γκομενα.
Σου λέει αυτός είναι ανώτερος,διαφορετική πάστα αφου μου έδωσε λεφτά στο τέλος ενω μπορούσε απλα να πει good bye.Μετα θα φέρει και τη φίλη της και τα αλλα μοντέλα όταν μαθευτεί η ιστορία.
Αλλιώς θα πει άλλος ενας μαλακας που εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και τράβηξε πουτσο σε αθώα κοπέλα.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Η γκομενα στο τραπέζι του τσομπάνη.

Όπως πάντα το υπέροχο βαλκανικο μου χέρι δείχνει το δρόμο.

Ήρθε τζαμπε για τα ωραία μου μάτια.Την κέρασα όμως στο τέλος ένα κατοστάρικο για να με θυμάται.
ΑψΟΓΟς, βαλκανιος αρχοντας, απιαστος!
Στη Μοσχα αδερφια μου! εισαι ο μεγαλος τιμονιερης (μαο) του βαλκανισμου!
Τζεν-τλεμαν!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Στο κιεβο και στο μινσκ μπορω να σου δωσω οσες πασες θελεις με πολλες πιθανοτητες να βαρεσεις.Εδω μπορω να σου φερω ωραιες μα παρα πολυ ωραιες ελλεινιδες αλλα για να βαρεσεις πρεπει να ριχνεις λουλουδακια να πινεις belvedere  να εχεις αμαξαρα να πας σπονδη και βαρουλκο και τελος ενα 3μερακι παρισι Λονδινο και γκολ..Αν νομιζει οτι αξιζει εγω τις γνωριμιες μπορω να σου τις κανω...Αν οχι παμε πανω να περασουμε τελεια

αν ειναι να ξοδεψει καποιος 4000-5000 χιλιαρικα για να γαμησει ελληνιδα μοντελα

παει στο κιεβο η στο μινσκ η στη αγ. πετρουπολη

και πηδαει με 200-300 ευρω μοντελο

συμφωνω φιλε σπυρο  :hi:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Δεν καταλαβαίνεις το παιγνιο.Έρχεται τζάμπα αλλα εγω της δίνω λεφτά.Δεν καταλαβαίνεις την ανωτερότητα του αρχοντος.Ο τσιπης θα εδραττε την ευκαιρία να γαμησει τζάμπα,ο αρχων τα σκάει γιατί είναι ανώτερος.Έτσι κολλάει η γκομενα.
Σου λέει αυτός είναι ανώτερος,διαφορετική πάστα αφου μου έδωσε λεφτά στο τέλος ενω μπορούσε απλα να πει good bye.Μετα θα φέρει και τη φίλη της και τα αλλα μοντέλα όταν μαθευτεί η ιστορία.
Αλλιώς θα πει άλλος ενας μαλακας που εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και τράβηξε πουτσο σε αθώα κοπέλα.
Φιλε Κμαν τον Βαρουφακη τι τον εχεις???

Ωραιες τσοντες παντος βαζεις..Το εχεις σκεφτει προς woodman Πλευρα?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Καλά ρε συ,θα ρίσκαρε μια γκόμενα που ψάχτηκε για μεροκάματο να πάει με κάποιον ξένο και να φάει πιστόλι;

Σοβαρά τα γράφεις τώρα αυτά;

Κανά τηλέφωνό της θα μας δώσεις να την καλέσω στο δωμάτιο και μετά να της δώσω καμία ΙΟΝ Παυλίδης με ολόκληρα φουντούκια για τον κόπο της να δούμε πως θα αντιδράσει;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

που αποσκοπει αυτη η τακτικη σου

να πληρωσεις για καποια που δεν ζηταει λεφτα

πραγματικα δεν εχω καταλαβει  :think:

σκοπευεις να την παρεις για γυναικα σου;

μονο αυτο τον λογο βρισκω εγω

για να την τσονταρεις χρηματα

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
αν ειναι να ξοδεψει καποιος 4000-5000 χιλιαρικα για να γαμησει ελληνιδα μοντελα

παει στο κιεβο η στο μινσκ η στη αγ. πετρουπολη

και πηδαει με 200-300 ευρω μοντελο

συμφωνω φιλε σπυρο  :hi:

φιλε παπα δεν λες και το χειροτερο σεναριο....Να κανεις ολα αυτα και στο τελος να σου πει α ξερεις ειμαι κολημενη με τον πρωην μου δεν μπορω να το κανω....Απο τις 7000 αυτοκτονιες που εχουν γινει μαντεψε ποσες ειναι τετοιες...

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
φαντασου τωρα να μπει ενας ασχετος να διαβασει το θρεντ....

η ερωτηση "τι γινεται με κιεβο"?

το συμπερασμα: πας χριστουγεννα στο καριμπιαν και φορτωνεις μοντελα και τα γαμας τσαμπα (αν δε σε πληρωσουνε κι απο πανω)

ευχαριστουμε εμεις οι ασχετοι για τις χρηστικες και πανω απο ολα αληθινες πληροφοριες που μας δινουν οι παιχταραδες του σαη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom