Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλά ρε συ,θα ρίσκαρε μια γκόμενα που ψάχτηκε για μεροκάματο να πάει με κάποιον ξένο και να φάει πιστόλι;

Σοβαρά τα γράφεις τώρα αυτά;

Κανά τηλέφωνό της θα μας δώσεις να την καλέσω στο δωμάτιο και μετά να της δώσω καμία ΙΟΝ Παυλίδης με ολόκληρα φουντούκια για τον κόπο της να δούμε πως θα αντιδράσει;

Αφού σου λέω ότι ήρθε τζάμπα μόνο σε εμένα ποιο τηλέφωνο μου λες?Ή κοπέλα δουλεύει σε πρακτορείο και περιοδικά σα μοντέλο.
Υποτίθεται οτι θελει σχέση κτλ.
Εγώ της έδωσα στο τέλος που έφευγε ένα κατοστάρικο σα δώρο αποχαιρετισμού,δε ζήτησε τίποτα.
Θέλει μόνιμη σχέση.
Η ήθελε να φάει  Balkan πέος ποιος ξέρει?Αλλά πραγματικά δε ζήτησε τίποτα.Εχει πολύ καλή συμπεριφορά.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Καλά ρε συ,θα ρίσκαρε μια γκόμενα που ψάχτηκε για μεροκάματο να πάει με κάποιον ξένο και να φάει πιστόλι;

Σοβαρά τα γράφεις τώρα αυτά;

Κανά τηλέφωνό της θα μας δώσεις να την καλέσω στο δωμάτιο και μετά να της δώσω καμία ΙΟΝ Παυλίδης με ολόκληρα φουντούκια για τον κόπο της να δούμε πως θα αντιδράσει;

αρχησε παλι να γραφει τις φανταστικες γνωστες  μαλακιες οπως μονο ο μυθυστοριογραφος κμαν2 ξερει

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
φαντασου τωρα να μπει ενας ασχετος να διαβασει το θρεντ....

η ερωτηση "τι γινεται με κιεβο"?

το συμπερασμα: πας χριστουγεννα στο καριμπιαν και φορτωνεις μοντελα και τα γαμας τσαμπα (αν δε σε πληρωσουνε κι απο πανω)

ευχαριστουμε εμεις οι ασχετοι για τις χρηστικες και πανω απο ολα αληθινες πληροφοριες που μας δινουν οι παιχταραδες του σαη!

:thumbsup: :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
που αποσκοπει αυτη η τακτικη σου

να πληρωσεις για καποια που δεν ζηταει λεφτα

πραγματικα δεν εχω καταλαβει  :think:

σκοπευεις να την παρεις για γυναικα σου;

μονο αυτο τον λογο βρισκω εγω

για να την τσονταρεις χρηματα

Όχι,απλά για να σε θυμάται θετικά για κάτι,να μη σε ξεχάσει εύκολα ώστε να τη φέρεις Ελλάδα κτλ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Αφού σου λέω ότι ήρθε τζάμπα μόνο σε εμένα ποιο τηλέφωνο μου λες?Ή κοπέλα δουλεύει σε πρακτορείο και περιοδικά σα μοντέλο.
Υποτίθεται οτι θελει σχέση κτλ.
Εγώ της έδωσα στο τέλος που έφευγε ένα κατοστάρικο σα δώρο αποχαιρετισμού,δε ζήτησε τίποτα.
Θέλει μόνιμη σχέση.
Η ήθελε να φάει  Balkan πέος ποιος ξέρει?Αλλά πραγματικά δε ζήτησε τίποτα.Εχει πολύ καλή συμπεριφορά.

:orchestra:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Στο κιεβο και στο μινσκ μπορω να σου δωσω οσες πασες θελεις με πολλες πιθανοτητες να βαρεσεις.Εδω μπορω να σου φερω ωραιες μα παρα πολυ ωραιες ελλεινιδες αλλα για να βαρεσεις πρεπει να ριχνεις λουλουδακια να πινεις belvedere  να εχεις αμαξαρα να πας σπονδη και βαρουλκο και τελος ενα 3μερακι παρισι Λονδινο και γκολ..Αν νομιζει οτι αξιζει εγω τις γνωριμιες μπορω να σου τις κανω...Αν οχι παμε πανω να περασουμε τελεια
Μην τα λες απευθυνόμενος σε εμένα!Ειδη τα πμ σου θα εχουν παρει φωτιά με αυτα που γραφεις!ποτέ δεν ζήτησα πάσα από κανέναν!Όταν η βοήθεια είναι καλοπροαίρετη φαίνεται !

Ας απολαύσουμε όμως τώρα την κμανική Μαγεία! Είναι μακρύ το βραδι και ο αρχηγός δίνει ρεσιτάλ! Τα μάτια του καίνε ουκρανικές καρδιές! Το χέρι δε από συνήθεια πετάει κατοστάρικα!

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
φαντασου τωρα να μπει ενας ασχετος να διαβασει το θρεντ....
η ερωτηση "τι γινεται με κιεβο"?
το συμπερασμα: πας χριστουγεννα στο καριμπιαν και φορτωνεις μοντελα και τα γαμας τσαμπα (αν δε σε πληρωσουνε κι απο πανω)
μοιραζουνε επιδοματα ανεργειας ειπαμε! θα γινουν εκλογες για αιρετους βαλκανικους αρχοντες! (εδω πηρανε το γεωργιανο μεταγραφη απο τυφλιδα!)
υγ.
η ανωτεροτητα ειναι στην βαλκανικη Αυρα!

υγ. ο αρχοντας προ-αλειφεται για νεο διοικητης κιεβου! προβλεπονται αποσχιστικες τασεις,μενεται υπογειος πολεμος!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
μοιραζουνε επιδοματα ανεργειας ειπαμε! θα γινουν εκλογες για αιρετους βαλκανικους αρχοντες! (εδω πηρανε το γεωργιανο μεταγραφη απο τυφλιδα!)
υγ.
η ανωτεροτητα ειναι στην βαλκανικη Αυρα!

ειπα και εγω που εισαι και χαθηκες για ωρες

ανησυχησα  μ' αυτα που γραφονται

εδω θα σου επεσε το ταμπλετ απο τα χερια  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Σου λέει αυτός είναι ανώτερος,διαφορετική πάστα αφου μου έδωσε λεφτά στο τέλος ενω μπορούσε απλα να πει good bye.Μετα θα φέρει και τη φίλη της και τα αλλα μοντέλα όταν μαθευτεί η ιστορία.
Αλλιώς θα πει άλλος ενας μαλακας που εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και τράβηξε πουτσο σε αθώα κοπέλα.

Ρε,γιατί θες γίνω κάφρος βραδιάτικα;

Είχε η κοπέλα σχεδόν τα μισά σου χρόνια;ΝΑΙ
Σου ρίχνει 2-3 βαθμους στην εμφάνιση;ΝΑΙ
Τον έχεις 25 πόντους;ΟΧΙ

Λες να ήρθε εθελοντικά λοιπόν;
Για ποιον ΓΑΜΗΜΈΝΟ λόγο να το κάνει αυτό;

ENAN ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ

[size=50pt]1[/size]

Μας υποτιμάς πολύ άσχημα με αυτά που γράφεις,να το ξέρεις.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

Τον έχεις 25 πόντους;ΟΧΙ

ENAN ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ

[size=50pt]1[/size]

:thumbsup:  :happy:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Πάντα δίνεις ένα δωράκι στο τέλος για να έχεις added value,να σε θυμούνται θετικά.Αυτο παίζει τεράστιο ρόλο στην επόμενη συνάντηση γιατί μπαίνεις στο πλαίσιο σοβαρός άντρας που με στηρίζει και όχι τυχοδιώκτης,παπατζής,αεριτζης,τυχαίος,μαφιόζο,καπετάν ψεύτης,τσιπης κτλ.Σε βάζουν σε άλλη κατηγορία.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
παιδια θα παω για υπνο χαρουμενος.Κλαιω!!!!
τι βραδυ θεε μου για κατι τετοια αξιζει να ξενυχτας!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Τον έχεις 25 πόντους;ΟΧΙ

ENAN ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ

[size=50pt]1[/size]

Έρχονται μερικές και για την ελπίδα.Βαριεμαι να τα περιγράψω είναι περίπλοκο το σκηνικό.Δεν έχει μεγάλη σχέση με τη λογική.Απλα βλέπουν κάποιον που ψάχνει να γαμήσει,σκέφτονται θα είναι απογοητευμένος από το δυτικό κόσμο και δείχνουν καλοσύνη γιατί θέλουν διέξοδο.
Κάπως έτσι αν και είναι πιο περίπλοκο.
Οι Σλάβες είναι psycho κοπέλες έτσι κι αλλιώς.Σε κρίνουν και με ψυχολογικά κριτήρια.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Πάντα δίνεις ένα δωράκι στο τέλος για να έχεις added value,να σε θυμούνται θετικά.Αυτο παίζει τεράστιο ρόλο στην επόμενη συνάντηση γιατί μπαίνεις στο πλαίσιο σοβαρός άντρας που με στηρίζει και όχι τυχοδιώκτης,παπατζής,αεριτζης,τυχαίος,μαφιόζο,καπετάν ψεύτης,τσιπης κτλ.Σε βάζουν σε άλλη κατηγορία.

παντρεψου την ωραιο πιπινακι ειναι

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

Γεια σου ρε φιλε κμαν παλιο πασοκ το ορθοδοξο πρεπει να εισαι δεν εξηγειται αλλιως!!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Έρχονται μερικές και για την ελπίδα.Βαριεμαι να τα περιγράψω είναι περίπλοκο το σκηνικό.Δεν έχει μεγάλη σχέση με τη λογική.Απλα βλέπουν κάποιον που ψάχνει να γαμήσει,σκέφτονται θα είναι απογοητευμένος από το δυτικό κόσμο και δείχνουν καλοσύνη γιατί θέλουν διέξοδο.
Κάπως έτσι αν και είναι πιο περίπλοκο.
Οι Σλάβες είναι psycho κοπέλες έτσι κι αλλιώς.Σε κρίνουν και με ψυχολογικά κριτήρια.

τα μνημονια τα εχεις διαβασει φιλε κμαν η οχι???

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γεια σου ρε φιλε κμαν παλιο πασοκ το ορθοδοξο πρεπει να εισαι δεν εξηγειται αλλιως!!!

Όπως εσύ απολαμβάνεις ένα ωραίο μουνί,δεν πρέπει και αυτή να έχει μια εκλεκτή εμπειρία?Ειναι ολα μέσα.Χωρις λεφτά είναι υποβαθμισμένη εμπειρία.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.475
Πόντοι
2.356
Καλα ρε σεις , πρωτη φορα ακουτε να εχει κανει καποιος ONS στην Ουκρανια? Και απο παικτη μαλιστα που ανεβαινει απο το 2003 πανω.
42 ειναι ο κμαν ... οχι 62

ΥΓ. ιδια ηλικια εχει ο dirty και νομιζω πεντε χρονια μικροτερος ο love ... ο δε midas 46 ... αν δηλαδη ενας απο αυτους τους τρεις εγραφε το ιδιο θα αντιδρουσατε ετσι οπως τωρα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom