Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παρα μα παρα πολυ σωστα αυτα που λες συμφωνω απολυτα απλα υπαρχουν και ανθρωποι που θελουν να κανουν μονο Σεξοτουρισμο για αυτους οι πληροφοριες που δινει ο Κμαν ασχετα αν τα κανει η δεν τα κανει αυτος ειναι χρησιμες...Ολες οι γνωμες πρεπει να ακουγονται γιατι ο καθενας ειναι διαφορετικο προφιλ..Απλα κμαν και dr love ειναι ασχετα πραγματα μεταξυ τους καλυτερα να μην συναντηθουν ποτε

Συγγνώμη για την παρέμβαση. Ακριβώς εκεί εστιάζεται η ένσταση του Πάρη Πάπη. Ότι ο Κμαν ενώ "ενοικιάζει"
επαγγελματίες, προσπαθεί να περάσει την εντύπωση (μάλλον, έχει την ψευδαίσθηση) ότι μεσολαβεί αίσθημα
και παρουσιάζεται όλο το σκηνικό σαν κάποιο προσωπικό κατόρθωμα. Έχει κάποιο πρακτικό αντίκρυσμα όλη
αυτή η πόζα με τις φωτογραφήσεις, για κάποιον συνάδελφο που θα ήθελε ενδεχομένως να ασχοληθεί και
να βαδίσει σε σταθερό και δοκιμασμένο έδαφος, αν πάει λ.χ. στο Κίεβο σαν σεξοτουρίστας; Νομίζω θα ήταν πολύ
πιο χρήσιμο, αν δίνονταν λ.χ. tips, σύνδεσμοι αγγελιών, τηλέφωνα δικτύωσης (έστω και ιδιωτικά, μέσω πμς) μαζί με
συγκεκριμένα δεδομένα τιμών-υπηρεσιών-απόδοσης και άλλες πρακτικές λεπτομέρειες, παρά να χάνεται η ουσία
στην επιδεικτική αοριστολογία. Και το ζητούμενο, σε αυτές τις περιπτώσεις θεωρώ ότι είναι η επιλεκτική ποιότητα
σε σχέση με την συμφέρουσα τιμή, και όχι τo να πηγαίνει κάποιος και να χρυσώνει ό,τι βρίσκει μπροστά του
για να δημιουργεί απλά θόρυβο. Τα έχουμε πεί από παλιά, και δυστυχώς, μετά από τόσο καιρό επανέρχεται ξανά
η κουβέντα στα ίδια και τα ίδια. Και πάλι συγγνώμη για την παρέμβαση. Καλή συνέχεια.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Συγγνώμη για την παρέμβαση. Ακριβώς εκεί εστιάζεται η ένσταση του Πάρη Πάπη. Ότι ο Κμαν ενώ "ενοικιάζει"
επαγγελματίες, προσπαθεί να περάσει την εντύπωση (μάλλον, έχει την ψευδαίσθηση) ότι μεσολαβεί αίσθημα
και παρουσιάζεται όλο το σκηνικό σαν κάποιο προσωπικό κατόρθωμα. Έχει κάποιο πρακτικό αντίκρυσμα όλη
αυτή η πόζα με τις φωτογραφήσεις, για κάποιον συνάδελφο που θα ήθελε ενδεχομένως να ασχοληθεί και
να βαδίσει σε σταθερό έδαφος, αν πάει λ.χ. στο Κίεβο σαν σεξοτουρίστας; Νομίζω θα ήταν πολύ
πιο χρήσιμο, αν δίνονταν λ.χ. tips, σύνδεσμοι αγγελιών, τηλέφωνα δικτύωσης (έστω και ιδιωτικά, μέσω πμς) μαζί με
συγκεκριμένα δεδομένα τιμών-υπηρεσιών-απόδοσης και άλλες πρακτικές λεπτομέρειες, παρά να χάνεται η ουσία
στην επιδεικτική αοριστολογία. Και το ζητούμενο, σε αυτές τις περιπτώσεις θεωρώ ότι είναι η επιλεκτική ποιότητα
σε σχέση με την συμφέρουσα τιμή, και όχι to να πηγαίνει κάποιος και να χρυσώνει ό,τι βρίσκει μπροστά του
για να δημιουργεί απλά θόρυβο. Τα έχουμε πεί από παλιά, και δυστυχώς, μετά από τόσο καιρό επανέρχεται ξανά
η κουβέντα στα ίδια και τα ίδια. Και πάλι συγγνώμη για την παρέμβαση. Καλή συνέχεια.

100000000% Συμφωνω

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.480
Πόντοι
2.356
Παντα σωστη η πενα του φιλτατου popov , το να μη δινεις πληροφοριες οταν προκειται για πληρωμενο δεν λεει ...
Το ντουετο που ποσταρε εμενα μου αρεσε απο αυτο που φαινεται στις φωτο , φυσικα ξερουμε και αλλωστε το γραφει και μονος του οτι το χρυσοπληρωνει.

• Like
Αντιδράσεις: popov

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι φωτο οι δικες ειναι απο 7 Ιανουαριου και απο Κιεβο , αυτα λεει η αναλυση.
Αρα λες αληθεια.
Μου κανει βεβαια τρομερη εντυπωση αυτο που γραφεις οτι σε φωτογραφισε κιολας , πολυ κουφο ειναι αλλα μπορει και να εγινε. Δηλ ητανε μεσα και δεν σε πηρε χαμπαρι ... παντως το οτι του εστειλες μηνυμα να βρεθειτε και δεν ηρθε(δεν το διεψευσε αρα το δεχεται) λεει πολλα.

Καλυτερα να σταματησει αυτο εδω φυσικα , δεν εχει νοημα πια γιατι ο καθενας εχει βγαλει τα δικα του συμπερασματα.

Με φωτογράφισε γιατί έβγαλε φωτό στις 22.30 για να δείξει ότι το μαγαζί ήτανε άδειο.(έτσι κι αλλιώς πάντα είναι ψιλοάδειο μέχρι τις 23.00).Εγω δε θα ερχόμουν έτσι κι αλλιώς γιατί ήμουνα λιωμένος από κάτι κρασιά με αλλη γκομενα στο Cym αλλά με τράβηξαν οι γκόμενες που θέλαν ντε και καλά Carribean.Εκει άρχισαν τις σαμπάνιες,τα καλιαν κλασσικά.
Η μια γκόμενα είναι σπονσορετ από το Μάιο όταν τη γνώρισα Carribean(πρώτη κουβέντα ήταν έχεις λεφτά για ταξί γιατί μόλις ηρθα και δεν έχω πληρωσει) και η δεύτερη μια φίλη της που πρωτογνώρισα χτες και κανονίσαμε τελικά το τριολε στα 300 ευρώ μετά φυσικά τα καλιαν,σαμπάνιες,ουίσκια.Πρεπει να μου έφυγαν 400 συνολικά για 3 ώρες με τις γκόμενες.
Πολύ κωλοποτα στο Carribean.Βασικα πίνω μόνο μπύρα αλλά με έβαλαν οι γκόμενες και ήπια τη γαμημένη τη σαμπάνια.
Carribean έχει άπειρες σπονσορέτς γκόμενες δηλαδή που ψάχνουν κάποιον να τις στηρίζει οικονομικά.Βασικα μπορείς να γνωρίζεις δύο τουλάχιστον κάθε βράδυ αν χώνεις.Μερικες είναι πολύ ωραίες και πας από τη μία στην άλλη.
Οι επαγγελματίες ζητάνε στάνταρ ταρίφα,τις σπονσορέτς συνήθως τις γαμάς την επόμενη μέρα μετά τα κεράσματα.

Σήμερα θα κάνω το άλλο τριολε με τις δύο εικοσιπενταχρονες μοντέλες που γνώρισα προχτές.Ηδη στέλνουν μηνύματα πόσο τους λείπω και πόσο με αγαπάνε.

hbZeiO.jpg

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Σου απαντησα για Παταγια , προφανως δεν το ειδες.
Τα παιδια βεβεαια που γραφουν εκει οπως και ο φιλος mind ,ειναι σιγουρα καλυτεροι γνωστες του θεματος.

Συνεισφέροντας στην απάντηση του φίλου Τάσου.

Υπάρχουν αρκετοί Ρωσοι και Ρωσίδες τουριστες στη Ταιλάνδη. Συνήθως όμως πηγαίνουν είτε ως ζευγάρια είτε ως οικογένειες. Πολύ σπάνια θα δεις γυναικοπαρέες 2 η 3 φίλες μαζί.  

Στη Ταϊλάνδη τα στάνταρντς των γυναικών είναι πολύ χαμηλότερα από αυτά των Σλαβόφωνων χωρών σε επίπεδο φυσικών προσόντων.Οι συνηθισμένοι στις Σλάβες αρχικά απογοητεύονται.

Πρέπει να εχεις υπομονή και να ψάξεις για να βρείς τις όμορφες τους γυναίκες.

Οταν τις βρείς ομως σε ανταμοίβουν.

Για περισσότερα κοίταξε εδω

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η άλλη γκόμενα φιλη της που φασωνα προχτές.

ncxb85.jpg

uHXv9O.jpg

Πάω τώρα να  καμακωσω κρεσατικ μήπως και βγάλω  κανένα  ινσταφακ.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
348
Πόντοι
36
κανεις δεν μπορει να ξερει τι βλεπουν οι Μυστες!
οπως ειναι γνωστο οτι οταν γινεται ψυχεδελικος αυτο-οραματισμος, τυπου μαινοριτ (μαιντανοριτι) ριπορτ γινεται κβαντικος ανα προγραμματισμος στον χωροχρονο , ε=μ-σ στο τετραγωνο, οποτε η θεληση γινεται πραξη!σιμπλ ας δατ!

υγ γινεται υβριδικος πολεμος εξηκοστης εννατης (69) γεννεας εναντια σε ασσυμετρες απειλες! εχθροι του ελληνισμου προσπαθουν να μας ριξουν σε εμφυλιο σπαραγμο! αδερφος να μην δινει γυναικα σε αδερφο!
Τύπε σε φόρουμ για ρδελα γράφεις όχι σε φιλόσοφοεπιστημονικο. Θυμίζεις λίγο Ζουράρι.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
348
Πόντοι
36
Τι γραφεια, τιμές και σαιτσ λέτε ρε τύποι να γράψει ο δάσκαλος. Εδώ 150.000 φορές σας λέει ο άνθρωπος ότι της βρίσκει σε κλαμπ, καφέ και στον δρόμο παλιότερα και από παλιότερες τυπισσες. Μου αρέσει που παρακολουθείτε το νήμα καιρό και θέλετε πληροφορίες ενώ ξέρετε πως κινείται ο Κμαν για να γνωρίσει νέες ή να συναντήσει παλιότερες.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Clock το τι έπαιξε με το Facebook και αυτά άστο.. Παίζουν πολλά απο πισω και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λες.Ενα θα σου πω μόνο δεν τον εχω φιλο στο Facebook!!

Δευτέρον εγω πήγα caribbean χτες πιο πολύ για μα συναντήσω kman και να γελάσω (με την καλή έννοια). Αν ήθελα να τον αποφύγω δεν θα πήγαινα καθόλου. Αφού το είχε πει πως θα είναι εκει. Μπορεί να στο επιβεβαίωσει και Σπύρος που τον πήρα τηλ και του είπα πάω βράδυ να δω τι κουμασι είναι ο τύπος.

Τρίτον το μυνημα που μου έστειλε ο κμαν έλεγε αμα θες πέρνα απο εκει το απόγευμα να τον δω που κάθετε με μια γκομενα (προφανώς πληρωμένη).χεστηκα απλά να καμαρωσω τον kman. Εξάλλου απόγευμα ήμουν με κοπέλα.

Ενω γενικά λες σωστά πράγματα και φαίνεσαι σοβαρος και ωραίος τύπος αυτή την παρανοϊκη υποστήριξη στο kman δεν μπορώ να την κατάλαβω. Δεν γράφεις ποτέ αντικείμενικα αν αφορά το kman. Anyway το σκηνικό λήγει γιατί όντως χάνεται η σωστή πληροφορία στο νημα. Μην το επαναφερουμε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Clock το τι έπαιξε με το Facebook και αυτά άστο.. Παίζουν πολλά απο πισω και δεν έ
Δευτέρον εγω πήγα caribbean χτες πιο πολύ για μα συναντήσω kman και να γελάσω (με την καλή έννοια). Αν ήθελα να τον αποφύγω δεν θα πήγαινα καθόλου. Αφού το είχε πει πως θα είναι εκει. Μπορεί να στο επιβεβαίωσει και Σπύρος που τον πήρα τηλ και του είπα πάω βράδυ να δω τι κουμασι είναι ο τύπος.

Τρίτον το μυνημα που μου έστειλε ο κμαν έλεγε αμα θες πέρνα απο εκει το απόγευμα να τον δω που κάθετε με μια γκομενα (προφανώς πληρωμένη).χεστηκα απλά να καμαρωσω τον kman. Εξάλλου απόγευμα ήμουν με κοπέλα.

Ενω γενικά λες σωστά πράγματα και φαίνεσαι σοβαρος και ωραίος τύπος αυτή την παρανοϊκη υποστήριξη στο kman δεν μπορώ να την κατάλαβω. Δεν γράφεις ποτέ αντικείμενικα αν αφορά το kman. Anyway το σκηνικό λήγει γιατί όντως χάνεται η σωστή πληροφορία στο νημα. Μην το επαναφερουμε.

Ποτε είπα ότι θα είμαι Carribean χτες?Γράψε το ποστ που λέω ότι θα πάω Carribean.Οι γκόμενες με πήγαν Carribean ενώ δεν ήθελα.
Γιατί λες συνέχεια ψέμματα?Carribean πήγες για καμάκι όχι για να δεις εμένα.Ενω γράφεις  συνέχεια ότι είναι χάλια,γεμάτο μπάζα και πουτάνες.
Αν ήξερες  ότι ημουν Carrìbean θα με φωτογραφιζες κατά λάθος για να δείξεις ότι δεν είμαι Carribean?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στη φωτό που έβγαλες εγώ είμαι στο τραπέζι με γυρισμένη την πλάτη ανάμεσα στην ξανθιά αριστερά και την καστανοξανθη δεξιά.

kU4bDv.jpg

• Like
Αντιδράσεις: 968

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Σου απαντησα για Παταγια , προφανως δεν το ειδες.
Τα παιδια βεβεαια που γραφουν εκει οπως και ο φιλος mind ,ειναι σιγουρα καλυτεροι γνωστες του θεματος.

Τάσο το είδα, απλά ρώτησα και τον mindreader που έχει πάει πιο πολύ καιρό.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Συνεισφέροντας στην απάντηση του φίλου Τάσου.

Υπάρχουν αρκετοί Ρωσοι και Ρωσίδες τουριστες στη Ταιλάνδη. Συνήθως όμως πηγαίνουν είτε ως ζευγάρια είτε ως οικογένειες. Πολύ σπάνια θα δεις γυναικοπαρέες 2 η 3 φίλες μαζί. 

Στη Ταϊλάνδη τα στάνταρντς των γυναικών είναι πολύ χαμηλότερα από αυτά των Σλαβόφωνων χωρών σε επίπεδο φυσικών προσόντων.Οι συνηθισμένοι στις Σλάβες αρχικά απογοητεύονται.

Πρέπει να εχεις υπομονή και να ψάξεις για να βρείς τις όμορφες τους γυναίκες.

Οταν τις βρείς ομως σε ανταμοίβουν.

Για περισσότερα κοίταξε εδω

Ευχαριστώ, το έχω διαβάσει το thread θα ασχοληθούμε και με αυτό. Πάντως γνωστός μου αξιόπιστος ανθρωπος μου είπε ότι παίζουν πολλές μόνες τους για διακοπές.

Επειδή είπα κάτι για τους Γάλλους, δεν το λέω για ανωτερώτητα/κατωτερώτητα. Οι άνθρωποι σε χαρακτήρα/ικανότητες είναι ίδιοι. Όμως αλλάζουν οι συμπεριφορές και οι κοιν. νόρμες. Όταν πας σε άλλη χώρα πρέπει να προσαρμοστείς, και για κάποιους η προσαρμογή είναι ευκολότερη.

Αν πάει πχ. ένας Αμερικάνος στην πρώην ΕΣΣΔ πρέπει να γίνει πιο σοβαρός. Αντίστοιχα αν πάει ο Ρώσος Αμερική πρέπει να γίνει πιο χαλαρός και χαμογελαστός.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Με φωτογράφισε γιατί έβγαλε φωτό στις 22.30 για να δείξει ότι το μαγαζί ήτανε άδειο.(έτσι κι αλλιώς πάντα είναι ψιλοάδειο μέχρι τις 23.00).Εγω δε θα ερχόμουν έτσι κι αλλιώς γιατί ήμουνα λιωμένος από κάτι κρασιά με αλλη γκομενα στο Cym αλλά με τράβηξαν οι γκόμενες που θέλαν ντε και καλά Carribean.Εκει άρχισαν τις σαμπάνιες,τα καλιαν κλασσικά.
Η μια γκόμενα είναι σπονσορετ από το Μάιο όταν τη γνώρισα Carribean(πρώτη κουβέντα ήταν έχεις λεφτά για ταξί γιατί μόλις ηρθα και δεν έχω πληρωσει) και η δεύτερη μια φίλη της που πρωτογνώρισα χτες και κανονίσαμε τελικά το τριολε στα 300 ευρώ μετά φυσικά τα καλιαν,σαμπάνιες,ουίσκια.Πρεπει να μου έφυγαν 400 συνολικά για 3 ώρες με τις γκόμενες.
Πολύ κωλοποτα στο Carribean.Βασικα πίνω μόνο μπύρα αλλά με έβαλαν οι γκόμενες και ήπια τη γαμημένη τη σαμπάνια.
Carribean έχει άπειρες σπονσορέτς γκόμενες δηλαδή που ψάχνουν κάποιον να τις στηρίζει οικονομικά.Βασικα μπορείς να γνωρίζεις δύο τουλάχιστον κάθε βράδυ αν χώνεις.Μερικες είναι πολύ ωραίες και πας από τη μία στην άλλη.
Οι επαγγελματίες ζητάνε στάνταρ ταρίφα,τις σπονσορέτς συνήθως τις γαμάς την επόμενη μέρα μετά τα κεράσματα.

Σήμερα θα κάνω το άλλο τριολε με τις δύο εικοσιπενταχρονες μοντέλες που γνώρισα προχτές.Ηδη στέλνουν μηνύματα πόσο τους λείπω και πόσο με αγαπάνε.

hbZeiO.jpg

Ρε συ kman υπάρχει κάτι που με προβληματίζει στα λεγόμενά σου γενικώς. Ξέρεις τις νοοτροπίες εκεί. Δεν έχεις παρατηρήσει ότι άμα ξεκινάει μια γκόμενα κουβέντα "κέρνα το τάδε", "εχεις λεφτα?" κτλ ότι ψάχνει για κοροΐδο και ότι αμα τα κάνεις αυτά απευθείας μετά θα κοιτάξει να σου φάει τα περισσότερα δίνοντας τα λιγότερα? Εγώ, παρ' ότι δεν έχω εμπειρία σε σπονσοράρισμα, θεωρώ ότι πρέπει να έχεις πάντα το control και εκεί και όχι να κάνεις ότι ζητούν οι γκόμενες. Ποιά η άποψή σου?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οι ηλίθιοι λοιπον Γαλλοι Ιταλοί Ελβετοί.

Τα πιθίκια οι Ταιλανδοί !!!

Αλλά εσύ ο Ελληνάρας κουμπάρε γράφεις το Ιούνη με ι.

Ολοι οι δικοί μας ιχθυέμπορες που τους τα μασάνε οι ανατολικές είναι μάγκες !!

Το συνηθισμένο μοτίβο των περισσοτέρων Ελλήνων όταν αναφέρονται σε χώρες του εξωτερικού:

''Τι μάγκες που είμαστε εμείς οι Ελληνες ??!!!!  Τι ανίκανοι/ανάξιοι/ηλίθιοι/αγάμητοι κλπ που είναι όλοι οι άλλοι ??!!!''

Τι κλαρινογαμπροί/βαλκάνιοι γαμησταράδες/αρχοντες   είμαστε εμείς που πάμε και τους γαμάμε τις γκόμενες ???

Τι ηλίθιες/ανεγκέφαλες/αμόρφωτες/κενές/ψυχοπαθείς κλπ  που είναι όλες οι γυναίκες τους ???

Τι στραβά που είναι όλα στις ξένες χώρες που μας φιλοξενούν !!!????
Φίλτατε Mindreader  :hi: :hi: :hi:

Με κάτι τέτοια γραπτά "τρώει"κάτι τύπους του Site και άλλους πολλούς που διαβάζουν να έχουν την παρακάτω αλληλουχία σκέψης ---> αφού είναι έτσι και δεν είμαστε τίποτα σπουδαίο ας κάψουμε Ελληνικές Σημαίες , ας πάρουν τα Σκόπια το όνομα Μακεδονία , ας πάρουν οι Τούρκοι το Αιγαίο και ας αντικαταςταθεί ο ηλήθιος πλυθησμός απο Λάθρο ,  τι απο όλα αυτά αξίζει ο Ελληνάρας αγράμματος ξερόλας; Απο αυτές τις αμφισβητήσεις δεν ξεκινούν οι αριστεροί να αποδομούν οτιδήποτε έχει να κάνει με Έλληνες και Ελλάδα ?
Και στη τελική κανένας που έχει σωβινιστικες τάσεις έςτω και χωρις ατομικό υπόβαθρο δεν πιστεύω να πηγαίνει να ρίχνει στη κάλπη το θίασο του ..Καρανικα και των λοιπών διεθνιςτών παλιάτσων ..
Αντιθέτως μπορεί να πάνε να το κάνουν πολλοί που μοιράζονται τις ίδιες απορροίες με τις παραπάνω ...Επειδή ξέρω τη θέση σου σε άλλα νήματα καλό είναι να δώσεις μια σύντομη διευκρίνιση για να μην παίρνουν θάρρος οι ισσοπεδωτες των πάντων ..

**Θέλω πολλά να γράψω για το ταξίδι τώρα που γύρισα αλλά η τροπή των πραγμάτων στο νήμα δεν μου το επιτρέπει !Απο αυριο που θα ξεκουραστώ!
*** Ο Dr Love τα έχει ξανακάνει αυτά ..όταν έλεγε τα ίδια για το Enklawa !Άδειο και άχρηστο το έβγαζε και οι φίλοι μου το έλεγαν γεμάτο και όλα εύκολα!Οταν του είπα πήγαινε την τάδε ώρα και δες του και μετά κράξε με όσο θες δεν πήγε και συνέχισε να κράζει το μαγαζι...Τα ίδια ακριβώς και τώρα...

-

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Εγω διαφωνω με αυτα που ειπε ο mindreader παραπανω. Η Ελλάδα πρεπει να μένει ΥΠΟ και απο ελεγχομενες κυβερνήσεις γιατι αν δεν γινει αυτο, θα τους γαμουσαμε τα πρεκια παγκοσμιως (οπως τους γαμουσε τα πρεκια ο μεγας αλεξανδρος πχ).

Κρατωντας την ελλαδα υπο, απορροφονται-εξαγονται τα μυαλα σε αλλες δυτικες χωρες.
Ας μην αναφερθω καλυτερα στην πρωτη αλωση το 1204, που κλεψανε οι ευρωπαιοι τονους χρυσου, και μεσω αυτων θεσανε τα θεμελια του τραπεζικου συστηματος στις χωρες τους αρχικα, και μετα παγκοσμια.

Ας μην αναφερθω επισης στα περιφημα γαλλικα αρωματα που αρχικα ειχανε δημιουργηθει για να κρυβουν την βρωμα τους καθως ενα αρδευτικο συστημα της προκοπης δεν ηταν αξιοι να κανουν εκεινην την εποχη.
Aς μας πουνε οι γαλλοι ποσο μεγαλη αντισταση φεραν στο χιτλερ, που καθησανε μεσα σε 1 εβδομαδα και παραδώθηκαν οι σκατόφλωροι, και στο καπακι μεσα σε 1 μηνα πηραν οι ναζι Bελγιο, Λουξεμβουργο και Ολλανδια.

Τεσπα, πολυ οφ-τοπικ βγαινουμε με τετοιες συζητήσεις.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.480
Πόντοι
2.356
@kman σου βγαζω το καπελο ρε παικτη ,οχι τοσο για τις γκομενες που αξιζουν ουτε φυσικα για το που τις χρυσοπληρωσες ... αλλωστε στα εχω χωσει αρκετες φορες γιατι γενικα ανεβαζεις στα υψη τις τιμες και αυτο ειναι κακο για τους υπολοιπους.

ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ , ο αλλος το εκανε ηδη γαργαρα το ολο θεμα ... παντως τετοιο κολλημενο ατομο σπανια βλεπεις. Βαζει φωτο για να δειξει οτι λες ψεμματα, σε λοιδωρει και επιμενει με απιστευο τροπο :
"Είσαι καραγκιόζης απλα.. Ντροπή σου " ... "Είναι δυνατόν να ειμαστε 10 ατομα και να μην σε βλέπω!!!! Γαμησε μας.." ... "Ωραία το ξαναλέω ΔΕΝ ηταν εκέι kman απλα..Τέλος..Είχα το νού μου να τον πετύχω και ήμουν σε ετοιμότητα!!! Δεν θα το παραδεχτεί ποτέ αλλά δεν έχει σημασία. Ειναι δυνατον στι άδειο μαγαζί να μην τον βλέπω με τις δυο μουνάρες...Δεν έγινε ποτέ αυτό απλά!!"

και τελικα στη φωτο που ανεβαζει εισαι μεσα και εσυ οπως ισχυριζεσαι :grin: αλλα και να μην εισαι, ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι ιδιο ολο το σκηνικο τριγυρω συγκρινομενο με τις δικιες σου φωτο που ανεβασες (προβολακια ,τραπεζια) και ειναι τραβηγμενες την Κυριακη.

Θα μεινει στην ιστορια του bou αυτο το περιστατικο!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.480
Πόντοι
2.356
Η πρωτη φωτο που εβαλες ... ωρα 9:40 , πριν πας στο μαγαζι οπως ακριβως εγραψες οτι πηγες αργοτερα απο τις 10.
και μια απο τις υπολοιπες ... ωρα 11:02 , οταν ηδη εισαι μεσα οπως φαινεται.

Οπως βγαζει τα δεδομενα το δικο μου pc φυσικα

Συνημμένα

• Screenshot (14769).png
    Screenshot (14769).png
    395,3 KB · Εμφανίσεις: 40
  • Screenshot (14766).jpg
    Screenshot (14766).jpg
    76,3 KB · Εμφανίσεις: 63

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010