Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
@kman σου βγαζω το καπελο ρε παικτη ,
ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ , ο αλλος το εκανε ηδη γαργαρα το ολο θεμα ..

Την προσωπική κόντρα που έχεις απέναντι μου Τάσο προσπαθείς να την περάσεις με λάθος τρόπο!!!

Και εξηγούμε.. Διαβάστε τις τελευταίες σελίδες. Τι σας περνάει ο Kman χαμός caribbean πίστα, δαχτυλιάσματα, η πίστα γεμάτη. Σας ποστάρω φωτό και παραδέχεται μετά ο kman οκ δεν έχει κοσμο. Και ρωτάω ποίος λέει αλήθειες και ποιος είναι επικυνδ'ινος να στείλει τον κόσμο σε ένα άδειο μαγαζί να τρώει φυστίκια με τον barman όπως πετυχημένα είπε ενας συναγωνιστής παραπάνω?

Θές να ακούς τι ισχύει ή αυτό που θα θέλες να ισχύει?

Εγω θα τα γράφω άυτα που βλέπω και ζώ και όποιος θέλει τα ακολουθεί. Πήγα τα μαγαζία ηταν ΑΔΕΙΑ μπήκα τα είπα να σωσω κάνα συναγωνιστή απο το να πάει την άκυρη περίοδο..Kman όπως πάντα τα βρήκε όλα μαγικά.

Άψογος όπως λές..No comments..Μαζί με clock έχετε πάρει καλό δρόμο και ακολουθείτε τα σωστά άτομα..Επιλογή σας και μαγκία σας αλλά θα δούμε σε λίγο καιρό τα αποτελέσματα. Ήδη ο clock άρχισε να πληρώνει τις επιλογές του σε λάθος προορισμούς με λάθος στρατηγικές..Απο όσο τουλάχιστον αφηνει να ενοοηθεί..

όσο για το έκανα γαργάρα ΠΟΣΕΣ φορές θες να γράψω ακόμα ότι δεν το ανακινω παραπάνω γιατί έγινε  μπουρδέλο το thread και δεν ενδιαφέρει κανεναν η κόντρα με το kman αλλά η διάδοση πληροφοριών που δυστυχώς μόνο εγω σας δίνω και ο kman απλά καταγραφει τα "κατορθώματα" γεμάτα με υπερβολές και πολλές φορές και αθώα ψέματα πάνω στον υπέρεμετρο ενθουσιασμό του!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Την προσωπική κόντρα που έχεις απέναντι μου Τάσο προσπαθείς να την περάσεις με λάθος τρόπο!!!

Και εξηγούμε.. Διαβάστε τις τελευταίες σελίδες. Τι σας περνάει ο Kman χαμός caribbean πίστα, δαχτυλιάσματα, η πίστα γεμάτη. Σας ποστάρω φωτό και παραδέχεται μετά ο kman οκ δεν έχει κοσμο. Και ρωτάω ποίος λέει αλήθειες και ποιος είναι επικυνδ'ινος να στείλει τον κόσμο σε ένα άδειο μαγαζί να τρώει φυστίκια με τον barman όπως πετυχημένα είπε ενας συναγωνιστής παραπάνω?

Θές να ακούς τι ισχύει ή αυτό που θα θέλες να ισχύει?

Εγω θα τα γράφω άυτα που βλέπω και ζώ και όποιος θέλει τα ακολουθεί. Πήγα τα μαγαζία ηταν ΑΔΕΙΑ μπήκα τα είπα να σωσω κάνα συναγωνιστή απο το να πάει την άκυρη περίοδο..Kman όπως πάντα τα βρήκε όλα μαγικά.

Άψογος όπως λές..No comments..Μαζί με clock έχετε πάρει καλό δρόμο και ακολουθείτε τα σωστά άτομα..Επιλογή σας και μαγκία σας αλλά θα δούμε σε λίγο καιρό τα αποτελέσματα. Ήδη ο clock άρχισε να πληρώνει τις επιλογές του σε λάθος προορισμούς με λάθος στρατηγικές..Απο όσο τουλάχιστον αφηνει να ενοοηθεί..

όσο για το έκανα γαργάρα ΠΟΣΕΣ φορές θες να γράψω ακόμα ότι δεν το ανακινω παραπάνω γιατί έγινε  μπουρδέλο το thread και δεν ενδιαφέρει κανεναν η κόντρα με το kman αλλά η διάδοση πληροφοριών που δυστυχώς μόνο εγω σας δίνω και ο kman απλά καταγραφει τα "κατορθώματα" γεμάτα με υπερβολές και πολλές φορές και ψέματα!!

Ρε βλακα εσύ πιάστηκες να λες ψέματα ότι δεν ήμουνα στο μαγαζί,εγώ πότε πιάστηκα να λέω ψέματα?Είσαι χωνι ρε φίλε.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.475
Πόντοι
2.356
@ drlove ,δεν εχω μαζι σου καμια κοντρα απλα εισαι παντα απολυτος και εκτιθεσαι.
Το εαν ηταν αδειο η γεματο το μαγαζι ειναι δευτερευον , αλλα χτυπιοσουνα οτι δεν ηταν στο καριμπιαν και μαλιστα οτι οι φωτο του ηταν απο αλλη μερα και οχι απο την χθεσινη.
Ε λοιπον αποδυκνειεται τουλαχιστον για την ημερομηνια οτι εκανες λαθος και αρα προφανως ηταν μεσα την ιδια χρονικη στιγμη που ησουνα και συ ,δεν ειναι τιποτα τραγικο αυτο σε ολους μας μπορει να συμβει!
Βεβαια εισαι παντα τοσο σιγουρος ... αυτο καταγραφω.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Βλάκας είσαι εσύ kamn.Και δεν το λέω έγω το λένε τύποι που σε έχουν συναντήσει και γελάνε μαζί σου αλλά δεν θέλω να εκθέσω άτομα έχε χάρη!!!

Εσύ δεν μας πόσταρεις πιο πάνω πως γινόταν χαμός στην πίστα στο caribbean αυτές τις μέρες και μετά λες τελικά δεν έιχε κόσμο!! Αυτό δεν είναι ψέμα? Και δεν είναι απλό ψέμα είναι αυτο που ενδιαφέρει επι της ουσίας τα άτομα έδω..Αν εσυ παιρνεις 2 πουτάνες πας σε ενα καναπέ σε ένα άδειο μαγαζί και λές Μάγκες χαμός!!! Δαχτυλιάσματα κλπ σκέψου ποιος ειναι ο καραγκιόζης και ψέυτης και παραπλανέι το κόσμο.

Το ψέμα που λές για μένα που κολλάει? Οτι και καλά σε έιδα και λέω τωρα πως δεν σε είδα??  Οχι δεν σε είδα και δεν λέω κανένα ψέμα.

Τάσο κάνεις λάθος το αν είχε κόσμο δεν είναι δευτερέυων είναι προτεύων!! Ειναι τι περνάει ο άλλος με το post και κατευθύνει τον κόσμο. Στο παραθέτω πάλι:

"Τρέλα σκηνικά και σήμερα Carribean με τριολε με γκόμενα 185(μόνιμη σπονσορετ) και τη φίλη της 180.
Δαχτυλιαζα και φίλαγα και τις δύο ταυτόχρονα στο μαγαζί."

Ένας που διαβάζει αυτό τι συμπερασμα βγάζει? Ειναι η εικόνα του μαγαζιου που πόσταρα? 3 καναπέδες απο 3 άτομα?

Το ξαναλέω μάθετε να αξιολογείται αυτά που γράφονται αν ισχύουν ή όχι. Ωραιος ο τεχνητός κόσμος του kman που μας ανεβάζει την διάθεση αλλά υπάρχει και η real life και αυτή ενδιαφέρει τους συναγωνιστές.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.475
Πόντοι
2.356
Το ειχα δει το ποστ του , αν το διαβασει καποιος υπαρχει πιθανοτητα να καταλαβει για γεματο μαγαζι και ενω ειναι αδειο οπως λες εσυ ..
ναι παραπληροφορει ετσι.
Αλλα μπορει και να το εκλαβει οτι εννοει "τρελα σκηνικα" για τον εαυτο του αφου ηταν πραγματι με δυο μουναρες αυτος! Δεν γραφει πουθενα οτι γινοτανε χαμος στο μαγαζι. Ολα παιζονται λοιπον πως αντιλαμβανεται κανεις τα πραγματα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
@DRLOVE "κόντρα" έχει μαζί σου ο Τάσος,ο Glock,τωρα και ο kman..
Ψάξου μήπως δεν κάνεις και εσύ κάτι καλά..

Εγώ βλεπω ότι ο nukteros είχε αμφισβητήσει την γεωγραφική θεση του kman και μετά εσύ επίσης έγραψες οτι ο kman ΔΕΝ ΗΤΑΝ στο Carribean και ένα σωρό άλλους χαρακτηρισμούς.

Αυτό που προκύπτει είναι πως ο kman και Ουκρανία βρίσκεται,  όπως και στο Carribean,όλες οι φωτό αληθινες και το μόνο που μπορούμε να του χρεώσουμε είναι τα περί "Τρέλα σκηνικά και σήμερα Carribean" αν και μάλλον μόνο στον εαυτό του αναφερόταν και όχι στο γενικό κλιμα του μαγαζιού που θυμιζει νέκρα επαρχιακου κωλόμπαρου μεσοβδόμαδα.

Επίσης πολύ σωστό το post του popov.
Ποιες "πληροφορίες";
Και εγω πάω και τρώω στανταράκια μικρα εκτος αγγελιων στην Πράγα,αλλά τα έχω κάνει και πάσες.
Ο popov κάνει πάσες όπως και άλλοι εδώ μέσα.
Έχει πάρει πάσα ποτέ κανεις απο τον kman;

Ο kman θα σου πει,πήγαινε εκεί,δεξιά κάθονται σπονσορέτες,φλάσαρε και δε θα αντισταθούν στο balkan πέος. :S
Ο popov θα σου πει,αυτό είναι το τηλέφωνο της τάδε,όμως μην την γαμήσεις επειδή είναι κομοδίνο.Πες της να σου δωσει το τηλέφωνο της κολλητής της,εκείνη αξιξει,θα σου ζητησει 100ευρώ,αλλά αν της πεις 60 θα δεχτεί.
ΑΥΤΟ είναι ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ,όχι αρχίδια μύδια instafuck και άντε να καταλάβεις τι εννοει ο ποιητής.

Ο kman είναι πολύ δυνατος,ίσως ο δυνατότερος εδώ μέσα σε κάποιους συγκεκριμενους τομείς λόγω στροφαρίσματος και εμπειρίας.Εχω βοηθηθεί πολύ από κάποια post του,αλλά μουνί στο πιάτο δεν έδωσε ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑ.
Λες και αυτές που σπονσοράρει,τις έχει αποκλειστικες και δεν τα τρωνε από άλλους.
Εμείς θα τις χαλούσαμε..
ΚΡΙΤΙΚΗ για το πως γαμιουνται αυτές οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ του Carribean και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΡIΦΑ,επίσης ΠΟΤΕ..

Τώρα θα πει ο kman ότι δεν ειναι πουτάνες,αλλά ετσι είναι οι Σλάβες,κάθονται για ένα άιφόνι.  :rolleyes:
Εγώ Carribean έχω πάει λιγότερες φορές απο όλους σας και είμαι απολύτως σίγουρος ότι οι εργαζόμενοι και οι θαμώνες ξέρουν ότι ο κάθε kman είναι love tourist,οι κοπέλες αυτές είναι γνωστές ΠΟΥΤΑΝΕΣ που μπορεί να ακουμπάνε και τίποτα στο μαγαζι και έτσι γινονται ανεκτά όλα τα δαχτυλιάσματα και οι λοιπες γραφικότητες.

Τα γνώρισα μια Κρεσάτικ,μου έφερε την ξαδέρφη της,ζήλεψε η ξαδερφη που τη φιλούσα και μου στέλνουν μηνυματα πόσο με αγαπάνε,είναι για να τα διαβάζουν ΒΛΑΚΕΣ.
Καλές πουτάνες που δημιουργουν ωραίες ψευδαισθήσεις είναι οι συγκεκριμενες,ούτε αντιπροσωπεύουν το γενικό πληθυσμό,ούτε τίποτα..

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
ε τωρα εντάξει Τάσο τι να σου πώ!!ΟΚ..Τρελά σκηνικά για τον εαυτό του. Παιρνω 2 πουτάνες πάω σε ενα τελείως άδειο μαγαζί κάθομαστε οι τρεις μας σε ένα καναπέ και δηλώνω χαμός και απόψε. Ωραία λοιπόν χεστήκαμε οι υπόλοιποι για το σκηνικό αυτό. Τι να του πούμε μπράβο και να χειροκροτήσουμε? Απλά εντυπωσιασμό κάνει μη δίνοντας καμία σοβαρή πληροφορία ούτε για το πληρωμένο. Ακριβής τιμές, που τις βρίσκει κλπ. Λίγο πιο πίσω εγραφε και για προηγούμενες μέρες πως γινόταν χαμός πίστα ψάξε να τα δεις και τίποτα δεν έπαιζε αφού εκεί ήμουν.

Δεν ειναι πως τα αντιλαμβάνεται ο καθένας έχεις τεράστιο λάθος. Είναι πως είναι αντικειμενικά τα πράγματα. Όταν σε ενα μαγαζί είναι 10 άτομα πως είναι δυνατόν να είναι καλά? Αν πάρω ναρκωτικά και τα βλέπω όλα τέλεια είναι η αντικειμενική άποψη?

Στο τελική ας γράψουμε ο καθένας πως τα βλέπει και ας αποφασίουν οι συναγωνιστές τι θα πράξουν.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Κάνεις μεγάλο λάθος Βαλκανιε πήγαινε στις προηγούμενες σελίδες..Όταν βρίζαν kman έιπα οι φωτος ειναι απο caribbean και μάλιστα ειπα ξέρω το barman γιατί έχω μαλώσει μαζί του, δεν ήταν οι φωτος απο Δυτική Ευρώπη που έλεγαν..Έτσι είχα απαντήσει στον νυχτερινο. Πήγαινε πιο πίσω και δές τα.

Απλά χτές νύχτα όταν είμασταν 10 άτομα μόνο στο μαγαζί, δεν τον βλέπω πουθενά, ποστάρει το post αυτό ξαφνικά και απαντάω στο καπάκι που είσαι είμαι μέσα και λέει τώρα έφυγα είναι λογικά να θεωρήσω πως με δουλέυει. Και ακομα περισσότερο τα πήρα με το κλίμα του χαμού που δημιουργεί σε μια τελείως πεθαμεη φάση. Όσο για τα μπινελίκια ειναι πρώτη φα που ρίχνω εδώ γιατί με έβρισε αυτός. Κια συνεχίζει ακόμα να το κάνει..Δες το τελευταίο post!! Εγω δεν τον σέβομαι τον θεωρώ φιγουρατζή και μη αντικειμενικό τύπο που δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα παραπληροφόρησης στου love τουρίστες και δίνει ελάχιστες πληροφορίες στους sex τουρίστες.

Επίσης η κόντρα που λες η καλύτερα διαφωνια με kman και clock κρατάει χρόνια δεν είναι τώρα..Απλά δεν θα με διάβαζες παλαιότερα στο thread της Πολωνίας.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ευχαριστώ, το έχω διαβάσει το thread θα ασχοληθούμε και με αυτό. Πάντως γνωστός μου αξιόπιστος ανθρωπος μου είπε ότι παίζουν πολλές μόνες τους για διακοπές.

Επειδή είπα κάτι για τους Γάλλους, δεν το λέω για ανωτερώτητα/κατωτερώτητα. Οι άνθρωποι σε χαρακτήρα/ικανότητες είναι ίδιοι. Όμως αλλάζουν οι συμπεριφορές και οι κοιν. νόρμες. Όταν πας σε άλλη χώρα πρέπει να προσαρμοστείς, και για κάποιους η προσαρμογή είναι ευκολότερη.

Αν πάει πχ. ένας Αμερικάνος στην πρώην ΕΣΣΔ πρέπει να γίνει πιο σοβαρός. Αντίστοιχα αν πάει ο Ρώσος Αμερική πρέπει να γίνει πιο χαλαρός και χαμογελαστός.
Σωστά σου είπε ο δικός σου. Εχει ρωσίδες !! Απλά το πολλές και το ελεύθερες/διαθέσιμες είναι θέμα ερμηνείας.

Μου είχε τύχει κάποια απο την Ουφά μια φορά που τη γνώρισα βοηθόντας την στην reception του ξενοδοχείου μεταφράζοντας μια και δεν ήξερε αγγλικά !!

Ομως μετά ένοιωθα σαν να έτρωγα μπριζόλα σε ψαροταβέρνα !!! :grin: :grin: :grin:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
καλο θα ηταν οι αντιπαραθεσεις να σταματησουν εδω

κμαν2 δωσε λεπτομεριες που ψωνισες τις βιζιτες και αν τις βρηκες στο ιντερνετ

και γιατι τις χρυσοπληρωνεις τοσο ακριβα;  :grin:

περιμενω να απαντησεις κμαν2 και οχι να κανεις τον κινεζο  :grin:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Σωστά σου είπε ο δικός σου. Εχει ρωσίδες !! Απλά το πολλές και το ελεύθερες/διαθέσιμες είναι θέμα ερμηνείας.

Μου είχε τύχει κάποια απο την Ουφά μια φορά που τη γνώρισα βοηθόντας την στην reception του ξενοδοχείου μεταφράζοντας μια και δεν ήξερε αγγλικά !!

Ομως μετά ένοιωθα σαν να έτρωγα μπριζόλα σε ψαροταβέρνα !!! :grin: :grin: :grin:

τριπλαρουμε το κορεσμο με την ψευδεσθηση οτι θα βρουμε πολλες ρωσιδες ελευθερες στην ταυλανδη φιλε mind  ;)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.475
Πόντοι
2.356
ε τωρα εντάξει Τάσο τι να σου πώ!!ΟΚ..Τρελά σκηνικά για τον εαυτό του. Παιρνω 2 πουτάνες πάω σε ενα τελείως άδειο μαγαζί κάθομαστε οι τρεις μας σε ένα καναπέ και δηλώνω χαμός και απόψε. Ωραία λοιπόν χεστήκαμε οι υπόλοιποι για το σκηνικό αυτό. Τι να του πούμε μπράβο και να χειροκροτήσουμε? Απλά εντυπωσιασμό κάνει μη δίνοντας καμία σοβαρή πληροφορία ούτε για το πληρωμένο. Ακριβής τιμές, που τις βρίσκει κλπ. Λίγο πιο πίσω εγραφε και για προηγούμενες μέρες πως γινόταν χαμός πίστα ψάξε να τα δεις και τίποτα δεν έπαιζε αφού εκεί ήμουν.

Δεν ειναι πως τα αντιλαμβάνεται ο καθένας έχεις τεράστιο λάθος. Είναι πως είναι αντικειμενικά τα πράγματα. Όταν σε ενα μαγαζί είναι 10 άτομα πως είναι δυνατόν να είναι καλά? Αν πάρω ναρκωτικά και τα βλέπω όλα τέλεια είναι η αντικειμενική άποψη?

Στο τελική ας γράψουμε ο καθένας πως τα βλέπει και ας αποφασίουν οι συναγωνιστές τι θα πράξουν.
Αυτο με οτι γινοταν χαμος στην πιστα δεν το ειδα , τοτε δεν ειναι σωστο συμφωνω αφου ησουνα μεσα και επιβεβαιωνεις οτι δεν ειχε κοσμο.

Παντως για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα , ο καθενας ας γραφει οτι θελει και μπορουμε να κρινουμε. Οπως εχει αναφερει πολλες φορες και ο ΒΠ οι περισσοτεροι εδω μεσα καταλαβαινουμε το υφος γραφης του κμαν ...
Αλλα τουλαχιστον δεν λεει ψεμματα γιατι αυτες τις μερες εγινε μια ατυχης προσπαθεια να εννοηθει οτι δεν ηταν καν στο Κιεβο.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Εγω δεν τον σέβομαι τον θεωρώ φιγουρατζή και μη αντικειμενικό τύπο που δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα παραπληροφόρησης στου love τουρίστες και δίνει ελάχιστες πληροφορίες στους sex τουρίστες.

ο κμαν2 ειναι φιγουρατζης και παρουσιαζει μια πραγματικοτητα οπως την εχει αυτος στο μυαλο του
και οχι οπως ειναι στην πραγματικοτητα

τωρα και απο πληροφοριες που δινει οσο αναφορα το πληρωμενο ειναι σχεδον μηδαμινες

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
"Τρέλα σκηνικά και σήμερα Carribean με τριολε με γκόμενα 185(μόνιμη σπονσορετ) και τη φίλη της 180.
Δαχτυλιαζα και φίλαγα και τις δύο ταυτόχρονα στο μαγαζί."

Ένας που διαβάζει αυτό τι συμπερασμα βγάζει? Ειναι η εικόνα του μαγαζιου που πόσταρα? 3 καναπέδες απο 3 άτομα?

Το ξαναλέω μάθετε να αξιολογείται αυτά που γράφονται αν ισχύουν ή όχι. Ωραιος ο τεχνητός κόσμος του kman που μας ανεβάζει την διάθεση αλλά υπάρχει και η real life και αυτή ενδιαφέρει τους συναγωνιστές.

τεχνιτος κοσμος οπως αυτος τον φανταζεται στο μυαλο του

για τις γκομενες ομως του βγαζω το καπελο ειναι δυνατα κομματια

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ο κμαν2 ειναι φιγουρατζης και παρουσιαζει μια πραγματικοτητα οπως την εχει αυτος στο μυαλο του
και οχι οπως ειναι στην πραγματικοτητα

τωρα και απο πληροφοριες που δινει οσο αναφορα το πληρωμενο ειναι σχεδον μηδαμινες

Απλα μεταγραφει το τι γραφεται σε φορουμ οπως του roosh και προσπαθει να περασει τετοιο κλιμα με τον τροπο του.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Και ουκρανες και μολδαβες θα συμπληρωσω φιλε mind ,οσο για τις διαθεσιμες ... :grin:
ειχα δει αλλωστε και μια γνωστη,ειναι πολυ μικρος ο κοσμος τελικα! Καλοκαιρι του 15 με μεγαλη παρεα στο Cocos(Κισιναου)μαζι και την περιοδο της Πρωτοχρονιας του ιδιου ετους την πετυχαινω στο Russian Girls στην Παταγια. Ειχε παει για τουρισμο και αυτη  :grin: :grin: :grin:

:respect: :respect: :respect:

:worship: :worship: :worship:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.475
Πόντοι
2.356
Και ουκρανες και μολδαβες θα συμπληρωσω φιλε mind ,οσο για τις διαθεσιμες ... :grin:
ειχα δει αλλωστε και μια γνωστη,ειναι πολυ μικρος ο κοσμος τελικα! Καλοκαιρι του 15 με μεγαλη παρεα στο Cocos(Κισιναου)μαζι και την περιοδο της Πρωτοχρονιας του ιδιου ετους την πετυχαινω στο Russian Girls στην Παταγια. Ειχε παει για τουρισμο και αυτη  :grin: :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Φίλτατε Mindreader  :hi: :hi: :hi:

Με κάτι τέτοια γραπτά "τρώει"κάτι τύπους του Site και άλλους πολλούς που διαβάζουν να έχουν την παρακάτω αλληλουχία σκέψης ---> αφού είναι έτσι και δεν είμαστε τίποτα σπουδαίο ας κάψουμε Ελληνικές Σημαίες , ας πάρουν τα Σκόπια το όνομα Μακεδονία , ας πάρουν οι Τούρκοι το Αιγαίο και ας αντικαταςταθεί ο ηλήθιος πλυθησμός απο Λάθρο ,  τι απο όλα αυτά αξίζει ο Ελληνάρας αγράμματος ξερόλας; Απο αυτές τις αμφισβητήσεις δεν ξεκινούν οι αριστεροί να αποδομούν οτιδήποτε έχει να κάνει με Έλληνες και Ελλάδα ?
Και στη τελική κανένας που έχει σωβινιστικες τάσεις έςτω και χωρις ατομικό υπόβαθρο δεν πιστεύω να πηγαίνει να ρίχνει στη κάλπη το θίασο του ..Καρανικα και των λοιπών διεθνιςτών παλιάτσων ..
Αντιθέτως μπορεί να πάνε να το κάνουν πολλοί που μοιράζονται τις ίδιες απορροίες με τις παραπάνω ...Επειδή ξέρω τη θέση σου σε άλλα νήματα καλό είναι να δώσεις μια σύντομη διευκρίνιση για να μην παίρνουν θάρρος οι ισσοπεδωτες των πάντων ..

**Θέλω πολλά να γράψω για το ταξίδι τώρα που γύρισα αλλά η τροπή των πραγμάτων στο νήμα δεν μου το επιτρέπει !Απο αυριο που θα ξεκουραστώ!
*** Ο Dr Love τα έχει ξανακάνει αυτά ..όταν έλεγε τα ίδια για το Enklawa !Άδειο και άχρηστο το έβγαζε και οι φίλοι μου το έλεγαν γεμάτο και όλα εύκολα!Οταν του είπα πήγαινε την τάδε ώρα και δες του και μετά κράξε με όσο θες δεν πήγε και συνέχισε να κράζει το μαγαζι...Τα ίδια ακριβώς και τώρα...

-
Φίλε Glock,
Δεκτη η ένσταση και ευχαρίστως να διευκρινίσω.:hi: :hi:

Προφανώς και δεν μισώ τη χώρα μου και τους ανθρώπους της. Αντιθέτως επειδή εχω φάει μεγάλο μέρος της ζωής μου στο εξωτερικό και μου έχει κατά καιρούς λείψει η χώρα μου έχω πιστεύω ιδιαίτερα πατριωτικά αισθήματα.  Αλλωστε έχω ανοίξει τόσα σχετικά θέματα και για τη χώρα και για την ελληνική γλώσσα κλπ. όπου πιστεύω αυτό φαίνεται.

Ομως θεωρώ ότι ένα από τα έσχατα ελαττώματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο είναι η αλαζονεία και η κομπορρημοσυνη. Και όπου αυτό το βλέπω να εκδηλώνεται θεωρώ υποχρέωσή μου να το σχολιάζω και να το στηλιτεύω.

Για να το θέσω πιο απλά, Αν εσύ έβλεπες τον αδερφό σου να επαίρεται σαν γύφτικο σκεπάρνι και να ''ξεφεύγει'' αγνοώντας τα ελαττώματα του ( γιατί ολοι έχουμε τέτοια ) και υπερθεματίζοντας τις όποιες αρετές του δεν θα του την έπεφτες για να τον μαζέψεις ??? Και αυτό τι θα σήμαινε ?? Οτι δεν τον αγαπάς ?? Μαλλον το αντίθετο πιστεύω ότι θα έδειχνε !!

Η κριτική και η σάτυρα μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να είναι καυστική και να πονάει. Ομως και ο καυτηρισαμός στο τραύμα πονάει αλλά τελικά θεραπεύει.

Για να απαντήσω λοιπον την ερώτησή σου. Ναι κάποιος θα μπορούσε να ερμηνεύσει το κείμενό/κριτική μου με το τρόπο που υποδεικνυεις. Ομως αυτή είναι απλά μια πιθανή ερμηνεία, και σίγουρα όχι η μόνη.

Δεν είμαι αριστερός και το ξέρεις καλά. Αλλά έχω μάθει να ακούω τους πάντες. Ενα απο τα  μεγαλύτερα λάθη των αριστερών είναι ότι θεωρούν ότι το  εθνικό αντιπροοδευτικό.

Πιστεύω ότι θα έπρεπε όλοι μας δεξιοί - αριστεροί να θεωρούμε ότι το αληθινό, εθνικό !! Αυτό να μας ενώνει !! Οπως άλλους λαούς αυτό τους ενώνει ανεξαρτήτως πεποιθήσεων.

Ελπίζω η διευκρινιση να ήταν επαρκής !!

Συγνώμη για το οff topic !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom