@kman σου βγαζω το καπελο ρε παικτη ,
ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ , ο αλλος το εκανε ηδη γαργαρα το ολο θεμα ..
Την προσωπική κόντρα που έχεις απέναντι μου Τάσο προσπαθείς να την περάσεις με λάθος τρόπο!!!
Και εξηγούμε.. Διαβάστε τις τελευταίες σελίδες. Τι σας περνάει ο Kman χαμός caribbean πίστα, δαχτυλιάσματα, η πίστα γεμάτη. Σας ποστάρω φωτό και παραδέχεται μετά ο kman οκ δεν έχει κοσμο. Και ρωτάω ποίος λέει αλήθειες και ποιος είναι επικυνδ'ινος να στείλει τον κόσμο σε ένα άδειο μαγαζί να τρώει φυστίκια με τον barman όπως πετυχημένα είπε ενας συναγωνιστής παραπάνω?
Θές να ακούς τι ισχύει ή αυτό που θα θέλες να ισχύει?
Εγω θα τα γράφω άυτα που βλέπω και ζώ και όποιος θέλει τα ακολουθεί. Πήγα τα μαγαζία ηταν ΑΔΕΙΑ μπήκα τα είπα να σωσω κάνα συναγωνιστή απο το να πάει την άκυρη περίοδο..Kman όπως πάντα τα βρήκε όλα μαγικά.
Άψογος όπως λές..No comments..Μαζί με clock έχετε πάρει καλό δρόμο και ακολουθείτε τα σωστά άτομα..Επιλογή σας και μαγκία σας αλλά θα δούμε σε λίγο καιρό τα αποτελέσματα. Ήδη ο clock άρχισε να πληρώνει τις επιλογές του σε λάθος προορισμούς με λάθος στρατηγικές..Απο όσο τουλάχιστον αφηνει να ενοοηθεί..
όσο για το έκανα γαργάρα ΠΟΣΕΣ φορές θες να γράψω ακόμα ότι δεν το ανακινω παραπάνω γιατί έγινε μπουρδέλο το thread και δεν ενδιαφέρει κανεναν η κόντρα με το kman αλλά η διάδοση πληροφοριών που δυστυχώς μόνο εγω σας δίνω και ο kman απλά καταγραφει τα "κατορθώματα" γεμάτα με υπερβολές και πολλές φορές και αθώα ψέματα πάνω στον υπέρεμετρο ενθουσιασμό του!!