You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.356
Sorry φίλε εγω είπα πως είναι άδειο. Ο kman όπως πάντα της πουτανας γίνεται
Όπως και να χει,μια καλησπέρα μπορούσατε να την πείτε,δε χρειάζεται να γίνεται κολλητοί.
Και εγώ δε κάνω skype,Whatsapp,κ.λ.π. παρά το γεγονός ότι μου έχει πολλάκις ζητηθεί,αλλά όποιος ανεβηκε Πράγα και ήμουν εκεί,τον συνάντησα έστω και για μια μπυρα στα όρθια.
Τέσπα,η λογική συγκλινει με τα γραφόμενά σου,το συναίσθημα με την παράλληλη κμανική πραγματικότητα που μας κάνει να ονειρευόμαστε γεμάτα καρίμπιαν με ξέκωλα να χορεύουν στα μπαρ κι ας ειναι χριστουγεννα..
Υ.Γ.Το παρακάτω δεν είναι επιχειρημα φίλε..
Δεν το κάνει με κακη πρόθεση.
Ενημερωση κάνετε,θα πάει κανείς γιορτες καρίμπιαν και αντί για μουνιά θα τρώει φυστίκια παρέα με τον μπάρμαν..
Όπως και να χει,μια καλησπέρα μπορούσατε να την πείτε,δε χρειάζεται να γίνεται κολλητοί.
Και εγώ δε κάνω skype,Whatsapp,κ.λ.π. παρά το γεγονός ότι μου έχει πολλάκις ζητηθεί,αλλά όποιος ανεβηκε Πράγα και ήμουν εκεί,τον συνάντησα έστω και για μια μπυρα στα όρθια.
Τέσπα,η λογική συγκλινει με τα γραφόμενά σου,το συναίσθημα με την παράλληλη κμανική πραγματικότητα που μας κάνει να ονειρευόμαστε γεμάτα καρίμπιαν με ξέκωλα να χορεύουν στα μπαρ κι ας ειναι χριστουγεννα..
Υ.Γ.Το παρακάτω δεν είναι επιχειρημα φίλε..
Ενημερωση κάνετε,θα πάει κανείς γιορτες καρίμπιαν και αντί για μουνιά θα τρώει φυστίκια παρέα με τον μπάρμαν..
Ωραία το ξαναλέω ΔΕΝ ηταν εκέι kman απλα..Τέλος..Είχα το νού μου να τον πετύχω και ήμουν σε ετοιμότητα!!! Δεν θα το παραδεχτεί ποτέ αλλά δεν έχει σημασία. Ειναι δυνατον στι άδειο μαγαζί να μην τον βλέπω με τις δυο μουνάρες...Δεν έγινε ποτέ αυτό απλά!! Γράψτε ότι θέλετε τώρα...Έγω έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου.
"Τρέλα σκηνικά και σήμερα Carribean με τριολε με γκόμενα 185(μόνιμη σπονσορετ) και τη φίλη της 180.
Δαχτυλιαζα και φίλαγα και τις δύο ταυτόχρονα στο μαγαζί."
Αν τον φωτογράφισα οπως λεει ποσα άτομα μετράτε στο μαγαζί? Αφήστε το απλα δεν σωζετε..Anyway.. Θεωρούμε απλα ενθουσιασμό και πάμε παρακάτω.. Δεν το κάνει με κακη πρόθεση.
Είμαι στη φωτο που έβγαλες απέναντι με την πλάτη γυρισμένη στο τραπέζι με τις δυο ξανθιές.Αυτες με έφεραν Carribean αλλιώς δε θα πήγαινα.
Φυσικά και το μαγαζί ήταν άδειο αλλά εγώ ήμουν με αυτές.
Και εσύ εγραφες ότι το Carribean είναι για τον πουτσο γεμάτο πουτανες και μπαζα,τώρα κάθε μέρα Carribean?
Και αφου σου έγραψα χτες μήνυμα να συναντηθούμε απο το μεσημερι γιατί δεν απάντησες?
Τέλος πάντων αυτούς εδώ τους κοροϊδεύεις γιατί καλιμπραρεσαι στο μέσο ορο,αλλά εγώ ξέρω ότι αυτα που γράφεις είναι πίπες.
Τι θες τώρα?Να κάνουν τα μέλη ανάλυση ότι οι φωτο που έβαλα τραβηχτηκαν χτες στο Carribean?Αλλα και πάλι δε θα απαντήσεις.Κλασσικός κωλοτουμπας.Δεν απαντάς σε τίποτα.
@Mindreader Kαλά τα γράφεις για μία ακόμη φορά και για το ψώνιο της δήθεν υπεροχής που έχουμε,αν και θεωρώ ότι βάζεις σε πολύ ρεαλιστική βάση τα γραφόμενα ενός σουρεαλιστικού thread
Όμως το Χάρη μην τον αποπαίρνεις περί ορθογραφίας και σύνταξης
τα ξαδερφια μου που μεγάλωσαν Γερμανια γράφουν τρις χειρότερα.
Ο Χάρης είναι φευγάτος απο το 90,δείχνουμε κατανόηση,αν πατούσε και κανά enter θα ήταν μια πρόοδος.
@DRLOVE καλά σου ξηγήθηκε η άλλη με το Γάλλο.
Απατεώνας VS απατεώνισσας,εννοείται ότι έχει στο πίσω μέρος του μυαλούς της ότι είσαι παραμυθάς και έχει ανοιχτές κι άλλες πόρτες.
Αλλωστε με τα Σλαβικα δεδομένα,αν θελει να κάνει οικογένεια πρέπει να κάνει άμεσα casting όλων των πιθανων επιλογων,οπότε καλά ξηγιέται.
@Αρχηγέ ζήσε τη στιγμή και άσε τις selfie.
Κάνεις σαν τα 20χρονα που πηγαίνουν σε μια συναυλία και αντί να ζησουν τη στιγμή,τραβάνε βίντεο και βλέπουν την οθόνη.
Είναι τώρα αυτή σοβαρή φωτό :S
Δεν είναι σελφι.Η μια γκομενα με τραβούσε ενω φιλούσα τη φίλη της και το αντίστροφο.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω κανένα με το post μου φίλε !!@Mindreader Kαλά τα γράφεις για μία ακόμη φορά και για το ψώνιο της δήθεν υπεροχής που έχουμε,αν και θεωρώ ότι βάζεις σε πολύ ρεαλιστική βάση τα γραφόμενα ενός σουρεαλιστικού thread
Όμως το Χάρη μην τον αποπαίρνεις περί ορθογραφίας και σύνταξης
τα ξαδερφια μου που μεγάλωσαν Γερμανια γράφουν τρις χειρότερα.
Ο Χάρης είναι φευγάτος απο το 90,δείχνουμε κατανόηση,αν πατούσε και κανά enter θα ήταν μια πρόοδος.
Ομως ο φίλος Χάρης παρουσίαζε ως έθνος ηλιθίων τους Γάλους τους Ελβετούς και τους Γερμανούς.
Οσο για τους Ασιάτες. Απλά πιθίκια !!
Και επέμενε στα ''πιθίκια΄΄ ακόμη και μετά τα post μου.
Είμαστε εμείς ο περιούσιος λαός και είναι όλοι οι άλλοι κατώτεροι.
Μόνο που εμείς πάμε σε κάποιες απο αυτές τις χώρες μετανάστες !!
Ο ίδιος ο Χάρης απο ότι καταλαβαίνω μετανάστης είναι.
Πέντε δράμια κοινής λογικής υπάρχουν ??
Τέλος πάντων δεν το συνεχίζω γιατί δεν θέλω να αποπροσανατολίζω το site.
Οταν βρώ χρόνο αργότερα θα σκανάρω κάποιοες αναλογικές φωτογραφίες, απο παλιές μου ιστορίες που πιστεύω είναι ενδιαφέρουσες.
Φεύγω για δουλειά !! Καλημέρα σε όλους !!

Kman τα είπαμε μην λέμε τα ίδια πές στα σε κανά 15χρονο. Έγινε φιάσκο..Δεν ήσουν caribbean με καμιά ξανθιά απλά. 10 ατομα ήταν και τους ειδα όλους. Ουτε γλυψίματα, ουτε χουφτώματα ουτε τίποτα. Αυτά έγιναν αλλά όχι στο caribbean. Έκανες γλυψίματα δίπλα μου με μουνάρες και δεν σε εβλεπα με 10 άτομα όλο το μαγαζι! ΈΛΕΟΣ..
Ένα θα σου πώ όμως καλύτερα κωλοτούμπας παρά ψέυτης. Εγω ψέματα δεν έχω πεί ποτέ εδω μέσα. Μιλούσες για γεμάτα μαγαζία και χαμο στο caribbean που 3 μέρες είναι άδειο..Πήγαινε στα post πίσω χαμος έλεγες στην πίστα προχτές. Όταν εγραψα μαζέψου είμαι μέσα στο μαγαζί λες "α έφυγα τωρα"!! Μετά κάνεις άλλου είδους επιθέσεις για γλιτώσεις την ξεφτίλα.
Κάνε και πές ότι θές καμάρωνε όσο θές και καλά κάνεις αλλά μην κάψεις κόσμο και τον βάζεις να πιστεύει παραμύθια με γεμάτα μαγαζιά και παρτούζες. Πήρες 2 μουνάρες της πλήρωσες και πέρασες καλά. Μπραβο σου..Γιατί δεν λές απλά πως τις βρίσκεις πόσο κοστίζουν κλπ να δώσεις μια σωστή πληροφορία και φτιάχνεις ιστόριες
Τον πιο θα συναντήσω είναι δικαίωμα μου..Δεν θέλω να ξαναπέι κάποιος κάτι για αυτό γιατί είδατε τι συνέβει μια εβδομάδα πρίν με κάποιον εδω μέσα!!! Τι σχέση έχει όμως αν γουστάρω να συναντήσω κάποιον με την αλήθεια? ΑΠλά ξεφτιλήστηκες και αλλάζεις την κουβέντα.
Καλύτερα να λέμε τα πράγματα όπως έχουν και ο καθένας να αποφασίσει αν θα έρθει και τι να περιμένει.
Ένα θα σου πώ όμως καλύτερα κωλοτούμπας παρά ψέυτης. Εγω ψέματα δεν έχω πεί ποτέ εδω μέσα. Μιλούσες για γεμάτα μαγαζία και χαμο στο caribbean που 3 μέρες είναι άδειο..Πήγαινε στα post πίσω χαμος έλεγες στην πίστα προχτές. Όταν εγραψα μαζέψου είμαι μέσα στο μαγαζί λες "α έφυγα τωρα"!! Μετά κάνεις άλλου είδους επιθέσεις για γλιτώσεις την ξεφτίλα.
Κάνε και πές ότι θές καμάρωνε όσο θές και καλά κάνεις αλλά μην κάψεις κόσμο και τον βάζεις να πιστεύει παραμύθια με γεμάτα μαγαζιά και παρτούζες. Πήρες 2 μουνάρες της πλήρωσες και πέρασες καλά. Μπραβο σου..Γιατί δεν λές απλά πως τις βρίσκεις πόσο κοστίζουν κλπ να δώσεις μια σωστή πληροφορία και φτιάχνεις ιστόριες
Τον πιο θα συναντήσω είναι δικαίωμα μου..Δεν θέλω να ξαναπέι κάποιος κάτι για αυτό γιατί είδατε τι συνέβει μια εβδομάδα πρίν με κάποιον εδω μέσα!!! Τι σχέση έχει όμως αν γουστάρω να συναντήσω κάποιον με την αλήθεια? ΑΠλά ξεφτιλήστηκες και αλλάζεις την κουβέντα.
Καλύτερα να λέμε τα πράγματα όπως έχουν και ο καθένας να αποφασίσει αν θα έρθει και τι να περιμένει.
Rapturee
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2012
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Περιεργα αυτα που λες για το παρισι κτλ, εμενα και η πρωην αλλα και αλλες μου λεγαν τα αναποδα.Γενικά καλά τα λέτε..Απλά επειδή έχω φίλους Γάλλους και επειδή εχω κάνει άπειρες έξοδους μαζί τους σε Ανατολική ευρώπη αν ανοίξει Γάλλος στόμα και μιλήσει Γαλλικά η άλλη έχει χύσει στο δευτερόλεπτο..Έχουν εκμηδενιστεί οι πάντες.Δεν πας να είσαι Σάκης, δεν πάς να βγάλεις πενηντάευρα σαν Kman. Παρίσι στο μυαλό τους, μοδα αρώματα και τα λοιπά που να πάμε εμείς ρε κουμπάρε..Δυστυχώς τα έχω ζήσει και με φίλο Γάλλο ΠΑΝΑΣΧΗΜΟ Βαρσοβία..Όλες στα πόδια του και ας παλέυαμε εμεις να λέμε για όμορφα Ελληνικά νησιά. Όλες έλα να μιλήσουμε Γαλλικά. Γνωρίζαμε παρεά γκόμενες στις εξόδους ρωτάγαν απο που ειστε μόλις έλεγε ο Antoine Παρίσι γουρλώναν μάτια καμια σημασία εμας μετά..
Ευτυχώς υπάρχουν ελάχιστοι σεχξοτουριστες Γαλλοι Ανατολική Ευρωπη. Ακόμα και οι φίλοι των γνωστών μου που ερχόντουσαν μια στο τόσο να τον δουν Πολωνία πηγαίναν σε μουσεία κάναν λίγο χαβαλέ το βράδυ αλλά καμιά σχέση σεξο-τουρισμου και κυνηγητού που θα κάνει ο Βαλκάνιος και ο Τούρκος.
Με Γάλλους δεν τα βάζεις δυστυχως αποδέχεσαι την μοίρα σου για Ανατολική Ευρώπη.
Εξαρταται βεβαια και τι προπαγανδα εχει φαει η φαει η καθε γκομενα. Πχ μια ιαπωνεζα η κινέζα γραφει στη μουναρα της το παρισι, αλλα καυλώνουν με ακροπολη επειδη εχουν αλλη νοοτροπια και εχουν διαδαχτει ιστορια.
Kman τα είπαμε μην λέμε τα ίδια πές στα σε κανά 15χρονο. Έγινε φιάσκο..Δεν ήσουν caribbean με καμιά ξανθιά απλά. 10 ατομα ήταν και τους ειδα όλους. Ουτε γλυψίματα, ουτε χουφτώματα ουτε τίποτα. Αυτά έγιναν αλλά όχι στο caribbean. Έκανες γλυψίματα δίπλα μου με μουνάρες και δεν σε εβλεπα με 10 άτομα όλο το μαγαζι! ΈΛΕΟΣ..
Αφού είμαι στη φωτό που έβαλες.Κοιτα καλά.Βλεπεις το τρίτο άτομο από δεξιά στο βάθος?Είμαι εγώ ανάμεσα στις ξανθές,για την ακρίβεια μια ξανθιά και μια καστανοξανθη που ποσταρα και φωτό.
Φαντασου τι βλάκας είσαι,έβγαλες φωτό για να αποδείξεις ότι δεν είμαι εκεί και με φωτογραφίσεις.Δεν μπορούσες να περιμένεις να φύγω?
Αυτοί εδώ στο φόρουμ δεν ξέρουν και υποθέτουν ότι φταίω εγώ που δε συναντηθήκαμε ενώ είναι το αντίθετο.Αποκρυπτεις πράγματα,λες ψευτιες κάνεις κωλοτούμπες,δεν απαντάς,αλλά εγώ θέτω τους όρους δηλαδή τον πήχυ,οπότε αυτά φαίνονται γιατί έτσι το κάνω.
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.071
- Πόντοι
- 456
εχει χαθει η μπαλα σε αυτο το νημα, ερχεται ο αλλος και κοκορευεται οτι αγορασε πανακριβες πουτανες και του φαγανε ενα σωρο λεφτα και το παιζει και επαϊων...ελεος ρε! ειναι μαγκια δλδ να αγορασεις κατι σε τριπλη τιμη απο οτι πωλειται στην αγορα? Θελει μηπως κανα ταλεντο και ειδικες γνωσεις για να ψωνισεις πουτανες? Ποιος ο λογος για τετοια επαρση λοιπον?
Κριμα για τα καποτε ενημερωτικα θρεντ, αυτα που ο μεγας Ιωσηφ Μπλασκος εγραφε οτι οποιος παει στην ουκρανια για να παρει πουτανες ειναι μαλακας επειδη πληρωνει τριπλα για κατι που θα μπορουσε να το αγορασει εδω τσαμπα και πως ολοι οι καμμενοι πανε στο κιεβο και οταν φανε τα μουτρα τους στο καμακι, πανε και αγοραζουνε πουτανες για να το παιξουνε στους φιλους τους εραστες. Ερχεται τωρα το παραδειγμα προς αποφυγη κατα μπλασκο, να το παιξει γαμικουλας και γνωστης,ελεος δλδ!
Κριμα για τον παντελη αποπροσανατολισμο των θρεντ, ουτε καν λινκ απο ποιο γραφειο ψωνισε, σε τι τιμη και με τι υπηρεσιες δε γραφει ο ξεφτιλας, εστω να δωσει ενα ελαχιστο τιπ στους υπολοιπους χιστες, προσπαθωντας προφανως να κοροϊδεψει τα μελη να πιστεψουν οτι παιζει υποψια αισθηματος στην αγοραπωλησια που εκανε!
Ντροπη! Εχετε χασει τη μπαλα
Κριμα για τα καποτε ενημερωτικα θρεντ, αυτα που ο μεγας Ιωσηφ Μπλασκος εγραφε οτι οποιος παει στην ουκρανια για να παρει πουτανες ειναι μαλακας επειδη πληρωνει τριπλα για κατι που θα μπορουσε να το αγορασει εδω τσαμπα και πως ολοι οι καμμενοι πανε στο κιεβο και οταν φανε τα μουτρα τους στο καμακι, πανε και αγοραζουνε πουτανες για να το παιξουνε στους φιλους τους εραστες. Ερχεται τωρα το παραδειγμα προς αποφυγη κατα μπλασκο, να το παιξει γαμικουλας και γνωστης,ελεος δλδ!
Κριμα για τον παντελη αποπροσανατολισμο των θρεντ, ουτε καν λινκ απο ποιο γραφειο ψωνισε, σε τι τιμη και με τι υπηρεσιες δε γραφει ο ξεφτιλας, εστω να δωσει ενα ελαχιστο τιπ στους υπολοιπους χιστες, προσπαθωντας προφανως να κοροϊδεψει τα μελη να πιστεψουν οτι παιζει υποψια αισθηματος στην αγοραπωλησια που εκανε!
ειναι αδικο να κατηγορειτε ο αρχοντας σαν ψευτης.ειμαι βεβαιος ειναι κιεβο.
τον αρχοντα τον συναντησε ο ρολογας,ο φιντελ δεν ειναι καπειος που αποφευγει συναντηση.μαζι δεν βρεθηκαμε γιατι ειναι κιεβο και εγω οδυσσο.αν ερθει οδυσσο σιγουρα θα βρεθουμε.
τον αρχοντα τον συναντησε ο ρολογας,ο φιντελ δεν ειναι καπειος που αποφευγει συναντηση.μαζι δεν βρεθηκαμε γιατι ειναι κιεβο και εγω οδυσσο.αν ερθει οδυσσο σιγουρα θα βρεθουμε.
ουτε ο μιστερ λοβ λεει ψεματα.ο αρχοντας αρεσκεται να γραφειγια τριολε και παρτουζες αλλα βαζει και φωτο.σκοτεινα φενεται καριμπιαν δεν ξερω πως ειναι το μαχαζι δεν πηγα ποτε.κανονιστε συναντηση και αστε τις μαλακιες.
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Ότι να ναι παιδί μου...Οι Ισπανοί των προηγούμενων χρόνων που τις έβγαζαν μόνο με την αναφορά της χώρας τους τώρα έγιναν Γάλλοι που μόνο η μητρική τους γλώσσα φτάνει...Γενικά καλά τα λέτε..Απλά επειδή έχω φίλους Γάλλους και επειδή εχω κάνει άπειρες έξοδους μαζί τους σε Ανατολική ευρώπη αν ανοίξει Γάλλος στόμα και μιλήσει Γαλλικά η άλλη έχει χύσει στο δευτερόλεπτο..Έχουν εκμηδενιστεί οι πάντες.Δεν πας να είσαι Σάκης, δεν πάς να βγάλεις πενηντάευρα σαν Kman. Παρίσι στο μυαλό τους, μοδα αρώματα και τα λοιπά που να πάμε εμείς ρε κουμπάρε..Δυστυχώς τα έχω ζήσει και με φίλο Γάλλο ΠΑΝΑΣΧΗΜΟ Βαρσοβία..Όλες στα πόδια του και ας παλέυαμε εμεις να λέμε για όμορφα Ελληνικά νησιά. Όλες έλα να μιλήσουμε Γαλλικά. Γνωρίζαμε παρεά γκόμενες στις εξόδους ρωτάγαν απο που ειστε μόλις έλεγε ο Antoine Παρίσι γουρλώναν μάτια καμια σημασία εμας μετά..
Ευτυχώς υπάρχουν ελάχιστοι σεχξοτουριστες Γαλλοι Ανατολική Ευρωπη. Ακόμα και οι φίλοι των γνωστών μου που ερχόντουσαν μια στο τόσο να τον δουν Πολωνία πηγαίναν σε μουσεία κάναν λίγο χαβαλέ το βράδυ αλλά καμιά σχέση σεξο-τουρισμου και κυνηγητού που θα κάνει ο Βαλκάνιος και ο Τούρκος.
Με Γάλλους δεν τα βάζεις δυστυχως αποδέχεσαι την μοίρα σου για Ανατολική Ευρώπη.
Να μας πει ο ...koble πότε θα γίνουμε οι Έλληνες μόδα ή η σεξουαλική προτοκαθεδρία μας έληξε στην δεκαετία του 90 με των ... καλτσον...
*Dr Love μην συναντήσεις τον Κμαν ...ούτε απο μακριά και ρώτα τον που πάει μην πας...Μόνο στους άσχετους τύπους δίνε Facebook που στο πετάνε έτσι φάτσα κάρτα στο πορνό φόρουμ ....

Κυριοι μην το πολυκουραζουμε
Ειναι φανερο οτι οι kman και Dr.love ζουν σε αλλο κοσμο
Οποιος του αρεσει ο ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ διαβαζει kman
Οποιος του αρεσει ο ΕΡΩΤΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ διαβαζει DR.LOVE
Με τον Dr Love εχουμε βγει μαζι και αυτα που λεει τα εχω δει ΙΣΧΥΟΥΝ
Περιμενω συναντηση και με τον Kman για να δω τα αντιστοιχα..
Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε
Peace συνεχιστε να γραφετε ολοι πληροφοριες και αφηστε τα υπολοιπα
Ειναι φανερο οτι οι kman και Dr.love ζουν σε αλλο κοσμο
Οποιος του αρεσει ο ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ διαβαζει kman
Οποιος του αρεσει ο ΕΡΩΤΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ διαβαζει DR.LOVE
Με τον Dr Love εχουμε βγει μαζι και αυτα που λεει τα εχω δει ΙΣΧΥΟΥΝ
Περιμενω συναντηση και με τον Kman για να δω τα αντιστοιχα..
Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε
Peace συνεχιστε να γραφετε ολοι πληροφοριες και αφηστε τα υπολοιπα
εχει χαθει η μπαλα σε αυτο το νημα, ερχεται ο αλλος και κοκορευεται οτι αγορασε πανακριβες πουτανες και του φαγανε ενα σωρο λεφτα και το παιζει και επαϊων...ελεος ρε! ειναι μαγκια δλδ να αγορασεις κατι σε τριπλη τιμη απο οτι πωλειται στην αγορα? Θελει μηπως κανα ταλεντο και ειδικες γνωσεις για να ψωνισεις πουτανες? Ποιος ο λογος για τετοια επαρση λοιπον?
Παρα μα παρα πολυ σωστα αυτα που λες συμφωνω απολυτα απλα υπαρχουν και ανθρωποι που θελουν να κανουν μονο Σεξοτουρισμο για αυτους οι πληροφοριες που δινει ο Κμαν ασχετα αν τα κανει η δεν τα κανει αυτος ειναι χρησιμες...Ολες οι γνωμες πρεπει να ακουγονται γιατι ο καθενας ειναι διαφορετικο προφιλ..Απλα κμαν και dr love ειναι ασχετα πραγματα μεταξυ τους καλυτερα να μην συναντηθουν ποτε
Ότι να ναι παιδί μου...Οι Ισπανοί των προηγούμενων χρόνων που τις έβγαζαν μόνο με την αναφορά της χώρας τους τώρα έγιναν Γάλλοι που μόνο η μητρική τους γλώσσα φτάνει...
Να μας πει ο ...koble πότε θα γίνουμε οι Έλληνες μόδα ή η σεξουαλική προτοκαθεδρία μας έληξε στην δεκαετία του 90 με των ... καλτσον...
*Dr Love μην συναντήσεις τον Κμαν ...ούτε απο μακριά και ρώτα τον που πάει μην πας...Μόνο στους άσχετους τύπους δίνε Facebook που στο πετάνε έτσι φάτσα κάρτα στο πορνό φόρουμ ....![]()
Clock Μην βαζεις φωτια παλι...Πληροφοριες θελουμε να δουμε οχι να τσακωνονται ο κμαν με το dr love και εσυ να κανεις τον εξοσχολικο..Ελεος αυτα στην Μενεγακη μην γινεστε 15 χρονον.Δωσε πληροφοριες ξερεις πολλα και ασε τα κουτσομπολια και τον Dr.Love στην ησυχια του...Ολοι για να διαβασουν και να μαθουν μπαινουν για αυτο να εισαι σιγουρος μην λοιπον χαλαμε το θεμα χωρις λογο...Εντελως φιλικα
ολα μπορουν σαν συνυπαρχουν εδω...Αποδειξη μια εβδομαδα δινουμε πληροφοριες και εγινε χαμος απο κοσμο αν αρχισετε παλι τους βλακοτσακωμους θα φυγουν ολοι και καλα θα κανουν και θα μεινετε μονοι σας να γραφετε για τον Αγ.Παντελεημονα που σας βλεπει απο ψηλα..
Ανεβαστε το επιπεδο με γνωσεις και αφηστε τις αντιπαραθεσεις για παιδακια στην ακρη..
Δεν νομιζω πως ειναι κανεις εδω κατω απο 18....
Ανεβαστε το επιπεδο με γνωσεις και αφηστε τις αντιπαραθεσεις για παιδακια στην ακρη..
Δεν νομιζω πως ειναι κανεις εδω κατω απο 18....
Οι φωτο οι δικες ειναι απο 7 Ιανουαριου και απο Κιεβο , αυτα λεει η αναλυση.Αφού είμαι στη φωτό που έβαλες.Κοιτα καλά.Βλεπεις το τρίτο άτομο από δεξιά στο βάθος?Είμαι εγώ ανάμεσα στις ξανθές,για την ακρίβεια μια ξανθιά και μια καστανοξανθη που ποσταρα και φωτό.
Φαντασου τι βλάκας είσαι,έβγαλες φωτό για να αποδείξεις ότι δεν είμαι εκεί και με φωτογραφίσεις.Δεν μπορούσες να περιμένεις να φύγω?
Αρα λες αληθεια.
Μου κανει βεβαια τρομερη εντυπωση αυτο που γραφεις οτι σε φωτογραφισε κιολας , πολυ κουφο ειναι αλλα μπορει και να εγινε. Δηλ ητανε μεσα και δεν σε πηρε χαμπαρι ... παντως το οτι του εστειλες μηνυμα να βρεθειτε και δεν ηρθε(δεν το διεψευσε αρα το δεχεται) λεει πολλα.
Καλυτερα να σταματησει αυτο εδω φυσικα , δεν εχει νοημα πια γιατι ο καθενας εχει βγαλει τα δικα του συμπερασματα.
Σου απαντησα για Παταγια , προφανως δεν το ειδες.Θέλω μια άποψη γιατί σκέπτομαι να επισκεφθώ Ταυλάνδη για συνδυασμό τουρισμός/γκόμενες. Διάβασα τα thread που γράφεις. Θα ασχοληθούμε βέβαια και με ντόποιεσ αλλά, επειδή οι ντόπιεσ δεν είναι τόσο δυνατές, από Ρωσίδες τουρίστριες, τι έχει δει εσύ? Δηλαδή, υπάρχει αρκετός πληθυσμός? Γκομενοπαρέες υπάρχουν οι όλες είναι με γκόμενους? Επίσης σε ποια μέρη, Phuket, Πατάυα ή αλλου?
Τα παιδια βεβεαια που γραφουν εκει οπως και ο φιλος mind ,ειναι σιγουρα καλυτεροι γνωστες του θεματος.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41