Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
348
Πόντοι
36
Ακολουθειστε τακτικές Κμαν2 στο πληρωμενο με λιγότερα χρήματα για πληρωμένο σεξ εκτός κι αν έχετε λεφτά για πέταμα και ντερτι7 για νέες γκομενες κάθε φορά στο τσαμπα. Και οι 2 δεν κάθονται να παραπονιούνται ούτε να τεσταρουν το παρελθόν των γυναικών και το μελλον. Αφήστε τα πυρφοριλικια και τις ζηλιες. Ποιος σας είπε ότι έχετε το δικαίωμα να ελέγχετε το κινητό της γκομενας ; Εσεις θα θέλετε να ελέγχουν το δικό σας ; Όχι σας απαντώ. Μην κάνετε επομένως αυτό που δεν θέλετε να κάνουν οι άλλοι σε σας. Δείχνετε ανασφαλείς και φλωροι. Κουβαλατε στοιχεία της Ελληνικής κακής νοοτροπίας σε ξένη χώρα, κάτι που είναι εναντίον σας. Πατε κάντε την δουλειά σας και αντιος αμιγκος.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
348
Πόντοι
36
Τρέλα σκηνικά και σήμερα Carribean με τριολε με γκόμενα 185(μόνιμη σπονσορετ) και τη φίλη της 180.
Δαχτυλιαζα και φίλαγα και τις δύο ταυτόχρονα στο μαγαζί.

XWC0j8.jpg

Y43z4y.jpg
Δάσκαλε πως και φοράς γυαλιά ; Φακούς επαφής δεν έχεις ;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
348
Πόντοι
36
Διαβαζοντας τι εγινε ας τονισουμε οτι ειναι ξεκαθαρο πλεον οτι η φωτο του κμαν ηταν πραγματικη και τωρινη απο το Κιεβο , αλλωστε εβαλε και τη δευτερη απο το ξενοδοχειο και τελειωσε το θεμα.
Ο φιλος νυκτερος εκανε καποιο λαθος προφανως χωρις οποιαδηποτε κακη προθεση φυσικα.
Το λεω αυτο γιατι υπαρχουν πολλοι καλοθελητες που θα αρχισουν παλι τις μλκ περι ψευτων, φανταστικων ταξιδιωτων , θελοντας να απαξιωσουν το θρεντ  κτλ ... φτανει το σιχαθηκαμε αυτο.
Ο κμαν και ο λοβ ειναι επανω αυτη την στιγμη ,αλλο το να διαφωνεις μαζι τους σε αυτα που λενε και γραφουν και αλλο να αμφισβητεις το γεγονος οτι ειναι στο Κιεβο. Υπαρχει μεγαλη διαφορα!

Υπαρχει ομως και η αλλη πλευρα που ειναι αρνητικη ....
Δυο μελη ηταν το ιδιο βραδυ στο ιδιο μαγαζι και δεν συναντηθηκαν μεταξυ τους ενω γνωριζαν αμφοτεροι οτι θα ειναι στην ιδια πολη την ιδια χρονικη περιοδο. Σεβομαι βεβαια αν καποιος θελει να παραμεινει "ανωνυμος" για διαφορους λογους πισω απο ενα PC αλλα ετσι μειωνεται η αξιοπιστια του για μενα τουλαχιστον. Μην φοβαστε να συναντηθητε μεταξυ σας , αυτη ειναι η γνωμη μου.

Εχω γνωρισει πολλα μελη απο εδω μεσα ,με αλλους ταιριαξα περισσοτερο σαν παρεα και με αλλους λιγοτερο. Δεν σημαινει κατι αυτο , ισα ισα βλεπεις τον αλλον απο κοντα και εχεις καλυτερη εικονα πλεον για τα γραφομενα του.

Καλα Χριστουγενα για να τιμησουμε λιγο και τις ντεβουσκες μερα που ειναι  :grin:
Καλά τα γράφεις εσύ Τάσο αλλά και οι 2 δείχνουν αντικοινωνικοι. Δεν απαντάνε στα πμ των άλλων και μεταξύ τους και τσακώνονται εδώ μεσα. Σιγά μην βρεθούν. Παλιά ο κόσμος γνωρίζονταν πιο εύκολα ακόμη και συμπατριώτες χαίρονταν όταν τυχαία συναντούσαν κάποιο στο εξωτερικό.  Οι γονείς μου γνώριζαν κόσμο μέσω του σιμπι που την δεκαετία του 80 ήταν ένα είδος τσατ με φωνητικα μήνυματα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το αριστερό χέρι ταυτόχρονα  σε δράση.

U4tHgE.jpg

Έλιωσα από τα ξύδια,έγινα σκατα.Μου ζήτησαν δώρο 300 ευρώ για το τριολε.
Θέλουν να έρθουν Ρόδο το καλοκαίρι na trojom.
Το άλλο τριολε το ανεβαλα για αύριο αφού γάμησα τη μουνα σήμερα 189 που μου τα έφαγε κανονικά.
Έχουν ξεφύγει οι σπονσορέτς φεύγουν τα λεφτά σαν πλατανοφυλλα.Εχει άπειρες ευκαιρίες για διασκέδαση.

Νωρίτερα το απόγευμα το βαλκανικό μου χέρι χαϊδεύει το χέρι της 189.

tE9Xki.jpg

Πέσανε τρέλλα γαμήσια με θέα το  Cym.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Kman γιατί το κάνεις αυτό? Αφού της πηδάς με λεφτα το δέχομαι. Οι φωτός ριναι αληθινες αλλα δεν είναι απο caribbean τώρα. Γιατί ποσταρεις ψέματα πως είσαι caribbean και σύμβαινουν αυτά αυτήν την τώρα εκει.. Πράγματικα δεν μπορώ να κατάλαβω.. Έχεις κάποιο πρόβλημα ψυχολογίκο? Έχεις πέσει πολύ στα μάτια μου πραγματικά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Kman γιατί το κάνεις αυτό? Αφού της πηδάς με λεφτα το δέχομαι. Οι φωτός ριναι αληθινες αλλα δεν είναι απο caribbean τώρα. Γιατί ποσταρεις ψέματα πως είσαι caribbean και σύμβαινουν αυτά αυτήν την τώρα εκει.. Πράγματικα δεν μπορώ να κατάλαβω.. Έχεις κάποιο πρόβλημα ψυχολογίκο? Έχεις πέσει πολύ στα μάτια μου πραγματικά.

Είσαι χαζός?Φυσικά και δεν είμαι τώρα Carribean.Carribean ήμουνα μεχρι πριν μιάμιση ώρα.Μετά έφερα τις γκόμενες σπίτι για τριολε.
Οι φωτός είναι απο το Carribean πριν 3 ώρες περίπου.
Οι γκομενες ήρθαν μαζί μου Carribean,δεν τις βρήκα στο μαγαζί.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Είμαι απο τις 10 εδω και θα ποσταρω φωτό τι είχε το μαγαζί την ώρα που λες.. Πράγματικα δεν εχω λόγια... Πράγματικα πλέον οτι και να πεις δεν σε πιστεύω φίλε.. Με συγχωρείς..λες ψέματα..

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ήμασταν 5 άτομα στο μαγαζί.. Τώρα μάζεψε λίγο κόσμο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Είσαι καραγκιόζης απλα.. Ντροπή σου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είμαι απο τις 10 εδω και θα ποσταρω φωτό τι είχε το μαγαζί την ώρα που λες.. Πράγματικα δεν εχω λόγια... Πράγματικα πλέον οτι και να πεις δεν σε πιστεύω φίλε.. Με συγχωρείς..λες ψέματα..

Είσαι απλα βλακας.Αφου σου βάζω φωτο με τη φάτσα μου και τις γκομενες,ποσο βλακας είσαι?Σου είπα σήμερα να συναντηθούμε δεν απάντησες.
Αν ερχόσουν μαζί μου Carribean θα τα έβλεπες ιδιοις ομμασι.
Όταν μπήκαμε εμείς πριν τις δέκα πιάσαμε πρώτοι τραπέζι.Δεν υπήρχαν άλλοι.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Φωτο

Συνημμένα

• IMG_20180107_233921.jpg
    IMG_20180107_233921.jpg
    730,4 KB · Εμφανίσεις: 29
  • IMG_20180107_232132.jpg
    IMG_20180107_232132.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 46

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μεγάλος καραγκιόζης δεν ξανααχολουμαι μαζί σου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είσαι καραγκιόζης απλα.. Ντροπή σου

Είσαι μαλακας,εντελώς γελοίος.Βρε μαλακα,αφου η φάτσα μου είναι διπλα στις γκομενες και το μαγαζί είναι το Carribean,πώς δεν είμαι εγώ στο Carribean?
Μάλιστα στη φωτο που έβαλες με φωτογραφισες κιόλας αλλά δε φαίνομαι καλά.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Βρε καραγκιόζη ειμαι απο τις 10 εδω και είμαστε 10 ατομα. Που είσαι? Με τις μουναρες? Όταν κατάλαβες πως είμαι εδω λες έφυγα τώρα!!! Είναι δυνατόν να ειμαστε 10 ατομα και να μην σε βλέπω!!!! Γαμησε μας.. Έχει γέμισει γελοίους εδω μέσα.. Οι φωτός είναι αληθινές αλλα οχι απο σήμερα. Κανε το κόμματι σου αλλα μην κοροϊδεύεις τιν  κόσμο. Το ληγω εδω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τρέλα σκηνικά και σήμερα Carribean με τριολε με γκόμενα 185(μόνιμη σπονσορετ) και τη φίλη της 180.
Δαχτυλιαζα και φίλαγα και τις δύο ταυτόχρονα στο μαγαζί.

XWC0j8.jpg

Y43z4y.jpg

GIDs9W.jpg

7Oo8dm.jpg

Το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι σε δράση.

ITAu47.jpg

Κοιτα εδώ ρε βλαμμένε παπαρα τι έγραφα.
Βλέπεις τον παρατατικό?Δαχτυλιαζα και φίλαγα,δε λέω δαχτυλιαζω και φιλάω.
Είπα ότι έκανα τριολε.Που το έκανα το τριολε?Μέσα στο μαγαζί?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
@Mindreader Kαλά τα γράφεις για μία ακόμη φορά και για το ψώνιο της δήθεν υπεροχής που έχουμε,αν και θεωρώ ότι βάζεις σε πολύ ρεαλιστική βάση τα γραφόμενα ενός σουρεαλιστικού thread

Όμως το Χάρη μην τον αποπαίρνεις περί ορθογραφίας και σύνταξης

Αλλά εσύ ο Ελληνάρας κουμπάρε γράφεις το Ιούνη με ι.

τα ξαδερφια μου που μεγάλωσαν Γερμανια γράφουν τρις χειρότερα.
Ο Χάρης είναι φευγάτος απο το 90,δείχνουμε κατανόηση,αν πατούσε και κανά enter θα ήταν μια πρόοδος.

@DRLOVE καλά σου ξηγήθηκε η άλλη με το Γάλλο.
Απατεώνας VS απατεώνισσας,εννοείται ότι έχει στο πίσω μέρος του μυαλούς της ότι είσαι παραμυθάς και έχει ανοιχτές κι άλλες πόρτες.
Αλλωστε με τα Σλαβικα δεδομένα,αν θελει να κάνει οικογένεια πρέπει να κάνει άμεσα casting όλων των πιθανων επιλογων,οπότε καλά ξηγιέται.

@Αρχηγέ ζήσε τη στιγμή και άσε τις selfie.
Κάνεις σαν τα 20χρονα που πηγαίνουν σε μια συναυλία και αντί να ζησουν τη στιγμή,τραβάνε βίντεο και βλέπουν την οθόνη.

Είναι τώρα αυτή σοβαρή φωτό  :S

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αφού το κάνεις το τριολε δεν υπάρχει λόγος να λες ψέματα ήμουν caribbean. Δεν ήσουν. Είπες ήμουν νωρίτερα και έφυγα. Καταλαβαίνεις οταν βγαίνεις και λες χαμός και απόψε στο caribbean παραπληροφορεις. Είμαι μεσα απο τις 10 μαι είναι άδειο.. Anyway ας το λήξουμε εδω γιατί δεν μου άρεσει να φέρνω κόσμο σε δύσκολη θέση. Αν και έβρισα γιατί με τσαντίσες.. Το λήγουμε.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
παντα τετοια αρχηγε! δωσε αρτο στο λαο!
παντως, το αριστερο σου χερι επαθε εγκαυμα? εβραζε εκει κατω?
ειρηνη-μιν
υγ
παντως υποψιαζομαι οτι οποιος το παιξει, και καλα οτι σκεφτεται να κανει μπιζνες με γαλλικα προιοντα, πχ κρασσια, αρωματα η οτι τον στελνει η εταιρεια στη γαλλια και θα ειναι μονος η κανει πρακτικη σε κανα στρασβουργο κτλ, θα ακουγεται σαν μελωδια στα αυτια των κορασιδων -ελπιζω να πιανει και το εναλακτικο σεναριο για εμποριο φετας στο Μιλανο!  

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Καταλαβαίνεις οταν βγαίνεις και λες χαμός και απόψε στο caribbean παραπληροφορεις. Είμαι μεσα απο τις 10 μαι είναι άδειο
κανεις δεν μπορει να ξερει τι βλεπουν οι Μυστες!
οπως ειναι γνωστο οτι οταν γινεται ψυχεδελικος αυτο-οραματισμος, τυπου μαινοριτ (μαιντανοριτι) ριπορτ γινεται κβαντικος ανα προγραμματισμος στον χωροχρονο , ε=μ-σ στο τετραγωνο, οποτε η θεληση γινεται πραξη!σιμπλ ας δατ!

υγ γινεται υβριδικος πολεμος εξηκοστης εννατης (69) γεννεας εναντια σε ασσυμετρες απειλες! εχθροι του ελληνισμου προσπαθουν να μας ριξουν σε εμφυλιο σπαραγμο! αδερφος να μην δινει γυναικα σε αδερφο!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Μάλιστα στη φωτο που έβαλες με φωτογραφισες κιόλας αλλά δε φαίνομαι καλά.

Δηλαδή τώρα 2 μέλη του forum που έχετε παραθέσει ο ένας τον άλλον δεκάδες φορές,είσασταν σε ένα άδειο μαγαζί και αντί να μιλήσετε μεταξυ σας,κατάφερε ο ένας να είναι σε φωτογραφία του άλλου,ο οποίος την έβγαλε για να ακυρώσει τα λεγόμενα του πρώτου;  :think:

:S  :S  :S

Y.Γ.Ο nukteros πού εξαφανίστηκε που έγραψε οτι ο kman postάρει από δυτικη Ευρώπη;

Υ.Γ.2 Κάτι τέτοιες στιγμές ακόμη και ο dimitrakis μοιάζει όαση σοβαρότητας :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom