Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Όλα είναι στο μυαλό..Η ηλικία είναι ενα μύθος το έχω πεί εκατοντάδες φορές..Αν υποθέσουμε πως κάποιως ειναι 50 χρονων..Αν προσεχει τον εαυτό του δεν βαραέι άνετα 37-44 γυναίκες? Και υπάρχουν ΜΟΥΝΑΡΕΣ 40αρες Ουκρανες που πραγματικά σε καβλώνουν πιο πολύ απο τα μικρά πολλές φορές.

Τωρα αν κάποιος βαράει απο 8+ οκ χρειάζεται δώρα είναι οριστικό και αμετάκλητο. 8+ κίεβο δεν έχω δει κανέναν να τρώει χωρίς μαρούλι. Η αν έχει φάει θα είναι εξαίρεση τρελή.

Αλλά ξαναλέω, ότι και ηλικία να έχεις βρίσκεις το αντίστοιχο και με μπλα μπλα μέχρι 7αρι να πηδάς τσάμπα με κανά κέρασμα φαι ποτό το πολύ.

Απλά σέβομαι ότι πολύ κόσμος δεν έχει πολλές μέρες άδεια και όρεξη να ασχοληθεί οπότε απλά πάει στο πληρωμένο ή θέλει απλά να χτυπήσει ψηλά!!. Αλλά υπάρχει αν το ζητήσει κάποιος και το τσάμπα.

αψογος και σωστοτατος σε ολα  :hi:

ευγε μυστη και καλα γαμησια σου ευχομαι επανω

στα μουνολιβαδα του κιεβου

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.297
Πόντοι
216
Κανεις συναδελφος που να εχει αποψη απο ντονετσκ τι παιζει?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
επιπλέον το tip που θα δώσω και βοήθησε πολύ εδώ είναι το εξής. Παλία έκανα την μαλακία να έρχομαι εδω να κλείνω 10 ραντεβού διαδικτυακά να τις περνάω μια οντισιον και όσες δεν προλάβαινα  απλά έκοβα επικοινωνία μετά ..ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ..

Για να σε ανταμοίψει Κίεβο πρέπει να έρχεσαι 3-4 φορές τον χρόνο. Όσες εβγαλες για ένα καφεδάκι καλό ειναι να πέις συγνωμη γυρνάω Ελλάδα ας μείνουμε σε επαφή.. Στέλνεις ένα μυνημα το 15νθημερο-20αημερο..Μολις ξανάρθεις πλέον έχει μια ομάδα γυναικών που νιώθουν σαν να σε ξέρουν καιρό..Όσο ζόυμε μαθαίνουμε.

Σύντομα θα πάω Βαρσοβια για γάμο φίλου Γάλλου εκέι.Τον τύλιξε Πολωνέζα..Οπότε θα μεταφέρω και νεά απο εκει.Αν και όπως είπε σχεδον το σύνολο των μαχητων δύσκολα πλέον τα πράγματα στη χώρα της Βότκας.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Κανεις συναδελφος που να εχει αποψη απο ντονετσκ τι παιζει?

πες μου ακριβως τι ψαχνεις (ποιοτητα και εμφανιση γυναικων, ποσα χρηματα περιπου θελεις να ξοδεψεις, αν ψαχνεις πληρωμενο η τζαμπα μουνι)

ποιον μηνα θα βρισκεσαι επανω στην ουκρανια;

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.297
Πόντοι
216
πες μου ακριβως τι ψαχνεις (ποιοτητα και εμφανιση γυναικων, ποσα χρηματα περιπου θελεις να ξοδεψεις, αν ψαχνεις πληρωμενο η τζαμπα μουνι)

ποιον μηνα θα βρισκεσαι επανω στην ουκρανια;
κοστος για 7 μερες για πληρωμενο μουνι και αν κατσει και κανενα τζαμπα οκ και αν ειναι επικυνδινα αυτη τη εποχη εκει

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
κοστος για 7 μερες για πληρωμενο μουνι και αν κατσει και κανενα τζαμπα οκ και αν ειναι επικυνδινα αυτη τη εποχη εκει

για πληρωμενο εδω εισαι

σου ποσταρα το site εκει που η φοτο ειναι 100% αληθινες και τσεκαρισμενες απο τον admin

κοστος ανα ωρα 2000 γριβνα = 58.5 ευρω

μετα παιζει να ψωνησεις και απο club το caribean αλλα με πιο αλμυρες τιμες περιπου 80-120 ευρω για να την παρεις στο
διαμερισμα σου θα τις δεις ευκολα κανουν μπαμ απο μακρια οι 100% pro βιζιτουδες καποιες μπορει να σου την πεσουν κιολας προτεινοντας σου σεξ εναντι αμοιβης συμβουλη μου κανε καλο παζαρι και εξηγησου τιμια διοτι οι κοπελες αυτες ειναι 100% επαγγελματιες χωρις γυφτιες που κανουν οι τουρκοι. λεφτα μην δωσεις μπροστα εκει στο club οταν ερθει στο διαμερισμα θα δωσεις το δωρακι στην κορασιδα.

επισης υπαρχει και εναλακτικη παρε ενα ταξι και πες τον ταριφα να σε παει στα διαμερισματα που εχουν πουνατες

θα του πεις του ταριφα  (για χατσού γιέχατ β προστιτούτκου κβαρτήρου)  να θυμασαι κοντα στο γηπεδο της δυναμο κιεβου εχει διαμερισματα με πουτανες

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.297
Πόντοι
216
Απο οτι καταλαβα για 7 ημερες μαζι με εισητηρια δηλαδη με 2000 ευρω περνας τελεια σε ευχαριστω πολυ φιλε συντομα θα το κανω το κασκαντεριλικι  :hi:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μάγκες στο sexkiev που δοκίμασα πειραματικά 2 μέρες επικοινωνησα με γύρω στις 30..Δεν είναι ανεξάρτητες αν δειτε ειναι 5-6 ιδια νούμερα τηλεφώνων για όλες. Οι τιμές ισχύουν αλλά το 95% των φωτογραφιων ειναι ψευτικές.Στέλνετε whatsup και αν είστε τυχεροί σας στέλνουν φώτος με τις πραγματικές φώτος που είναι κατα πολύ κατώτερες. Τελικά δεν παράγγειλα καμία.

Caribbean όπως μπαίνεις κάθονται στο αριστερό μπαρ πάντα και λίγες απο αυτές στο δεξί μπαρ που ήταν kman χτες. Στην τουαλέτα δίπλα για να μην μπερδυτείτε..Όλες μαζεμένες πολύ καλή σχετικά ποιότητα. Ζητάνε απο 100$ μέχρι 200$ Κάποια που ρώτησα χτες μου είπε 200$.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Μάγκες στο sexkiev που δοκίμασα πειραματικά 2 μέρες επικοινωνησα με γύρω στις 30..Δεν είναι ανεξάρτητες αν δειτε ειναι 5-6 ιδια νούμερα τηλεφώνων για όλες. Οι τιμές ισχύουν αλλά το 95% των φωτογραφιων ειναι ψευτικές.Στέλνετε whatsup και αν είστε τυχεροί σας στέλνουν φώτος με τις πραγματικές φώτος που είναι κατα πολύ κατώτερες. Τελικά δεν παράγγειλα καμία.

Caribbean όπως μπαίνεις κάθονται στο αριστερό μπαρ πάντα και λίγες απο αυτές στο δεξί μπαρ που ήταν kman χτες. Στην τουαλέτα δίπλα για να μην μπερδυτείτε..Όλες μαζεμένες πολύ καλή σχετικά ποιότητα. Ζητάνε απο 100$ μέχρι 200$ Κάποια που ρώτησα χτες μου είπε 200$.

σαφως και δεν ειναι ανεξαρτητες ολες αυτες που εκδηδονται στα πορνο sites εχουν νταβατζη και ειναι 3-4 γραφεια με βιζιτες ολα και ολα στο κιεβο αφηνω το GIA απο εξω διοτι εκει σε πιανουν τον κωλο κανονικα

για τις φοτο που δεν ειναι αληθινες  ειναι αυτες οι φοτογραφιες που δεν εχουν παρει την σχετικη εγκριση απο τον διαχειστη
για να ειναι 100% verifind πιθανον δεν θα τσεκαρες στο τετραγωνακι αυτη την επιλογη και οτι εβλεπες θα επερνες τηλεφωνο

τωρα οσο αφορα για την ποιοτητα εχει καποια κομματια που ειναι πραγματικα 8αρια στα 2000 γριβνα την ωρα το sexkiev

αλλα η πλεοψηφια των κοριτσιων στο sexkiev ειναι 7αρια και το λεω ξανα αυτες που εχουν στο προφιλ τους 100% verfind fotos και ειναι τσεκαρισμενες απο τον administrator
υπαρχει και σχετικο φορουμ οπως εδω το δικο μας site bourdela.com στο οποιο γραφουν  ντοπιοι ουκρανοι μου το εχει πει ο popov αλλα δεν το θυμαμαι τωρα

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Thnx.

Θέλω μια άποψη γιατί σκέπτομαι να επισκεφθώ Ταυλάνδη για συνδυασμό τουρισμός/γκόμενες. Διάβασα τα thread που γράφεις. Θα ασχοληθούμε βέβαια και με ντόποιεσ αλλά, επειδή οι ντόπιεσ δεν είναι τόσο δυνατές, από Ρωσίδες τουρίστριες, τι έχει δει εσύ? Δηλαδή, υπάρχει αρκετός πληθυσμός? Γκομενοπαρέες υπάρχουν οι όλες είναι με γκόμενους? Επίσης σε ποια μέρη, Phuket, Πατάυα ή αλλου?

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81

Ένας ταρίφας μου είπε για ένα σαν FKK sauna Wild West αλλά δεν πήγα. Ίσως να είναι καλή φάση αλλά ας πει και κάποιος που ξέρει.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ειναι επικυνδυνα.οδυσσο προχτες στο κεντρο απαγαγαν μια κοπελα αλλα τους συνελαβαν.ενα νοσοκομο εξω απο κεντρο τον μαχαιρωσαν 3 εξω απο τραπεζα που πηγε να παρει λεφτα,χτες κατι εγινε παλι κεντρο ληστεια και σκωτομος.οτι παθεις ειναι φυσιολογικο

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Στις Σλάβες δεν πρέπει να βάζεις ηθικά κριτηρια ειναι πολύ εύκαμπτες ηθικά,ελεύθερα πουλιά δεν πρέπει να τις βάζεις σε κλουβιά.Τις παίρνεις σα δεδομένες όπως είναι με face value.

Πολύ σωστό πρέπει να φύγεις από την Ελληνική νοοτροπία. Αν τις δέιξεις ότι είσαι πιο τρελλός από αυτές και δεν μασάς πας σε άλλο επίπεδο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
για γαλλους και τουριστες θα το ξαναπω κανενας δεν τους θπολογιζει κιεβο.ολοι οι ξενοι πανε μονο χρισατικ και στα μαχαζια που λενε ιτερνετ,προπληρωνουν και αδικα σαμπανιες και μαλακιες.δεν ειναι σοβαροι αντιπαλοι αυτοι.με ξενους ασχολουνται μονο οσες ειναι μπιζνες.οι γαλλοι εμφανισιακα δεν λενε τιποτα ουτε απο κασερι ξοδευουν για μουνι λογο νοοτροπιας.ενας που γνωρισα μικροσ εμοιαζε σαν τον σλαταν ιμπραημοβιτσ.η φιλη μου τον βρηκε γοητευτικο γιατι μιλα γαλικα,,ακουει μουσικη ειναι μουσικος και τρελενετε με την γλωσσα και παρισι.δεν βγηκε ποτε απο ουκρανια,λεσβια ειναι.αν γνωρισει μια γαλιδα θα αφησει την ντοπια αγορα χαχαχα.ξενοι για μενα δεν ειναι αντιπαλοι.στο μπαρ ρεστοραν που παω την πρωτη φορα ειχε ξενους μεσα απο ελβετια η γαλλια 3.ειχε και 3 τουρκους νορμαλ.κερνουσαν οι τουρκοι αδικα και εγω εκανα πλακα με τον μπαρμαν,λεω μετα θα παω να τους δωσω λεφτα αστεσ να κερνανε οι βλακες.οι ελβετογαλλοι ελεγαν κατι μαλακιες μεθυσμενοι εισαι κουκλα η πιο ομορφη που ειδα και δεν κερνουσαν.αυτες γελουσαν και τους κοροιδευαν και εγω πηγα εκατσα διπλα τους.περιμενα να κανω κινηση αλλα δεν ηξερα 12 κλινει το μπαρ,20 λεπτα πριν μπικα.τιυς αφησαν καγκελο μεθυσμενους και εφυγαν αρκαδια για δουλεια η γκομενες.την μια ηξερα,μιλησα απο βαθπερ.ηθελε αιφοουν μονο για σεξ και δεν την ξαναπηρα.μην ανυσυχειτε για τους βλακεσ ξενους.οπως ο βαλκανιος αρχοντας ειιναι σαν να παιζω σπιτι οδυσσο.απλα πλεον αποφευγω τιν κατηγορια τετειον πουτανων που καθωνταν στο μπαρ αν και δεν με χαλουσε 100 με 150 να τισ γαμισω ηταν τετειου επιπεδου.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Thnx.

Θέλω μια άποψη γιατί σκέπτομαι να επισκεφθώ Ταυλάνδη για συνδυασμό τουρισμός/γκόμενες. Διάβασα τα thread που γράφεις. Θα ασχοληθούμε βέβαια και με ντόποιεσ αλλά, επειδή οι ντόπιεσ δεν είναι τόσο δυνατές, από Ρωσίδες τουρίστριες, τι έχει δει εσύ? Δηλαδή, υπάρχει αρκετός πληθυσμός? Γκομενοπαρέες υπάρχουν οι όλες είναι με γκόμενους? Επίσης σε ποια μέρη, Phuket, Πατάυα ή αλλου?
τι να κανεις ρε.αν σου αρεσουν πιθικια και ρωσιδεσ τραβα μπισκεκ κυργισταν.εκει θα ειμαι ιουνι η σεμπτεβρι χαχαχαχα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Επιβεβαιωνω οτι μετα απο export των συντεταγμένων απο τη φωτο που εβασε ο κμαν, το ακριβες σημειο ειναι κοντα στη Symona Petlyury st (Caribbean Club)
ειναι αθωος ο αρχηγος!σε ευχαριστουμε σερλοκ χολμς χαχαχαχα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
για γαλλους και τουριστες θα το ξαναπω κανενας δεν τους θπολογιζει κιεβο.ολοι οι ξενοι πανε μονο χρισατικ και στα μαχαζια που λενε ιτερνετ,προπληρωνουν και αδικα σαμπανιες και μαλακιες.δεν ειναι σοβαροι αντιπαλοι αυτοι.με ξενους ασχολουνται μονο οσες ειναι μπιζνες.οι γαλλοι εμφανισιακα δεν λενε τιποτα ουτε απο κασερι ξοδευουν για μουνι λογο νοοτροπιας.ενας που γνωρισα μικροσ εμοιαζε σαν τον σλαταν ιμπραημοβιτσ.η φιλη μου τον βρηκε γοητευτικο γιατι μιλα γαλικα,,ακουει μουσικη ειναι μουσικος και τρελενετε με την γλωσσα και παρισι.δεν βγηκε ποτε απο ουκρανια,λεσβια ειναι.αν γνωρισει μια γαλιδα θα αφησει την ντοπια αγορα χαχαχα.ξενοι για μενα δεν ειναι αντιπαλοι.στο μπαρ ρεστοραν που παω την πρωτη φορα ειχε ξενους μεσα απο ελβετια η γαλλια 3.ειχε και 3 τουρκους νορμαλ.κερνουσαν οι τουρκοι αδικα και εγω εκανα πλακα με τον μπαρμαν,λεω μετα θα παω να τους δωσω λεφτα αστεσ να κερνανε οι βλακες.οι ελβετογαλλοι ελεγαν κατι μαλακιες μεθυσμενοι εισαι κουκλα η πιο ομορφη που ειδα και δεν κερνουσαν.αυτες γελουσαν και τους κοροιδευαν και εγω πηγα εκατσα διπλα τους.περιμενα να κανω κινηση αλλα δεν ηξερα 12 κλινει το μπαρ,20 λεπτα πριν μπικα.τιυς αφησαν καγκελο μεθυσμενους και εφυγαν αρκαδια για δουλεια η γκομενες.την μια ηξερα,μιλησα απο βαθπερ.ηθελε αιφοουν μονο για σεξ και δεν την ξαναπηρα.μην ανυσυχειτε για τους βλακεσ ξενους.οπως ο βαλκανιος αρχοντας ειιναι σαν να παιζω σπιτι οδυσσο.απλα πλεον αποφευγω τιν κατηγορια τετειον πουτανων που καθωνταν στο μπαρ αν και δεν με χαλουσε 100 με 150 να τισ γαμισω ηταν τετειου επιπεδου.

τι να κανεις ρε.αν σου αρεσουν πιθικια και ρωσιδεσ τραβα μπισκεκ κυργισταν.εκει θα ειμαι ιουνι η σεμπτεβρι χαχαχαχα

Οι ηλίθιοι λοιπον Γαλλοι Ιταλοί Ελβετοί.

Τα πιθίκια οι Ταιλανδοί !!!

Αλλά εσύ ο Ελληνάρας κουμπάρε γράφεις το Ιούνη με ι.

Ολοι οι δικοί μας ιχθυέμπορες που τους τα μασάνε οι ανατολικές είναι μάγκες !!

Το συνηθισμένο μοτίβο των περισσοτέρων Ελλήνων όταν αναφέρονται σε χώρες του εξωτερικού:

''Τι μάγκες που είμαστε εμείς οι Ελληνες ??!!!!  Τι ανίκανοι/ανάξιοι/ηλίθιοι/αγάμητοι κλπ που είναι όλοι οι άλλοι ??!!!''

Τι κλαρινογαμπροί/βαλκάνιοι γαμησταράδες/αρχοντες   είμαστε εμείς που πάμε και τους γαμάμε τις γκόμενες ???

Τι ηλίθιες/ανεγκέφαλες/αμόρφωτες/κενές/ψυχοπαθείς κλπ  που είναι όλες οι γυναίκες τους ???

Τι στραβά που είναι όλα στις ξένες χώρες που μας φιλοξενούν !!!????

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Θα μπορούσα να συνεχίσω την παραπάνω λίστα ερωτήσεων με καμμιά δεκαριά τουλάχιστον ακόμα που στόχο έχουν να εξάρουν  το ''δαιμόνιο της φυλής'' και την κατωτερότητα όλων των άλλων. ΟΛΩΝ ΟΜΩΣ !!!! Μηδενός εξαιρουμένου !!

Ολες οι παραπάνω προσεγγίσεις όμως αδυνατούν να εξηγήσουν η σκοπίμως αγνοούν κάποιες ''ασήμαντες λεπτομέρειες''.

Αφού είμαστε τόσο δαιμόνια έξυπνοι γιατί άραγε  εκλέγουμε μαλάκες για να μας κυβερνήσουν οι οποίοι τελικά μας ξεπουλάνε ???

Αφου είμαστε τόσο αστείρευτα μάγκες, πως τα καταφέραμε και μας έδεσαν όλοι οι κουτόφραγκοι χειροπόδαρα με τις αλυσίδες τους χρέους και μας μετέτρεψαν σε μπανανία ??!!

Αφού είμαστε οι περιούσιοι γαμιάδες/κλαρινογαμπροί/αρχοντες κλπ των ανά την υφήλιον γυναικών πως και Μόνο πληρώνοντας ( στη συντριπτική μας πλειοψηφία ) πουτάνες γαμάμε ??

Αφού όλα στις ξένες χώρες που επισκεπτόμαστε είναι στραβά και ανάποδα, γιατί δεν καθόμαστε στην δική μας χώρα που όλα είναι ίσια ??

Στη μαγευτική μας χώρα που οι γκόμενες είναι πανέμορφες και μας κάθονται εύκολα και που από οργάνωση σκίζουμε με αποτέλεσμα όλα να είναι εύκολα για το πολίτη, που η οικονομία ανθεί και την καρπώνονται ομοιόμορφα όλοι οι πολίτες κλπ κλπ.

Γιατί άραγε όλοι οι νέοι με κάποια τυπικά προσόντα την κάνουν άρον άρον στο εξωτερικό ??

Αφού όλες οι πολωνές/ουκρανές/γερμανίδες κλπ είναι ανερμάτιστα ηλίθια σαχλοκούδουνα γιατί δεν καθόμαστε στις πανέμορφες, εξυπνότατες, πνευματώδεις, σεξουαλικότατες  ελληνίδες ??  Και τέλος πάντων γιατί τις αποκαλούμε ελλεεινίδες ???

Οσοι βρίσκουν τις ξένες κούφιες ας πάνε μια Κυριακή απόγευμα σε μια ''λαική'' καφετέρια στο μπουρνάζι να ακούσει 20χρονα κοριτσάκια να συζητάνε μεταξύ τους και μετά ας ξανασυζητήσουμε διεξοδικά για το επίπεδο των ''ξένων''.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αυτά από έναν λιγότερο μάγκα που έφαγε σχεδόν 30 χρόνια από τη ζωή του ταξιδεύοντας και ζώντας μεγάλα η μικρά χρονικά διαστήματα για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό σε 73 χώρες.

Και το πρώτο πράγμα που έμαθε ήταν να σέβεται την χώρα που τον φιλοξενεί, σαν πρώτο βήμα για να κατανοήσει τη κουλτούρα και το τρόπο σκέψης της ώστε να μην γκετοποιείται !!!

Επανερχόμενος στην αιτιολογία των παραπάνω ερωτήσεων και στην παθογένεια που τις συνοδεύει. Μερικά λακωνικά συμπεράσματα.

Πρώτον. Της στραβής της πούτσας της φταίνε οι τρίχες !!!

Δεύτερον. Μόνο ομοειδή πράγματα συγκρίνονται μεταξύ τους !!!

Τρίτον. Αμα μόνο κουκιά τρώς ?? Τότε μόνο κουκιά μαρτυράς !!

Τέταρτον.Ο μάγκας από τον αρκουδόμαγκα, απέχει όσο ακριβώς ο γαμιάς απο τον αερογάμη !!!

Τα σέβη μου !!! :hi: :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom