Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Αν καταλάβει η Σλάβα οτι την κεράτωσες έστω και περιστασιακά θα σε κάνει βασιλικό τάρανδο. Και επειδή συνήθως είναι και όμορφες τους ειναι εξαιρετικά εύκολο να δε κάνουν τάρανδο.  
Τυπε, το webcam sex πιάνεται ως κέρατο? :think: :huh:

Μια ελλεινιδα μου ειπε οτι πιανεται :-

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Μην λέμε τα ίδια η φωτο είναι απο το caribbeban γιατί επαναλαμβάνω τον barman πισω τον ξέρω!!! Και τον ξέρω γιατί έχουμε τσακωθεί. Σερβίρει πάντα πρώτες τις γκόμενες ανεξαρτήτου σειράς και δεν μου έδινε ρέστα μια φορά επειδή έλεγε πως έκανα και καλά λάθος στο χαρτονόμισμα..Μεγαλο κωλοπαιδο!!!

Απλά το της πουτάνας γίνεται παραμονή Χριστουγέννων στο Κίεβο δεν θα το σχολιάσω παραπάνω..

Δεν λέει ψέματα kman απλά είναι υπερνθουσιασμένος..Μαγαζί ήταν ψιλοάδειο και το ξέρει καλά γιατι πάει συχνα εκεί. Να κάτσεις στο αριστερό bar caribbean Σάββατο βράδυ οποιαδήποτε άλλη εβδομάδα θέλει βύσμα..Και εδώ έβρισκες καρέκλα στο χαλαρό. Παρόλο τις ύβρεις του kman πέρι ότι είμαι αρχι-ψευταράς κλπ, περιμένω να ανακαλέσει και να πεί ότι απλά υπερέβαλε με εκφασεις του τύπου "Χαμός", "Γλυψίματα", "της πουτάνας"...

Επιπλέον όπως μου έλεγε και ο Ιταλός εκεί ευτυχώς που υπάρχει έστω και αυτός ο λίγος κόσμος στο caribbean γιατί τι άλλιως θα κάναμε χτες στο άδειο Κίεβο.

Για να αλλάξουμε θέμα τώρα.

Εγω δεν θα έβγαινα καν.Ημουν με badoo-γκομενα κρεβατι και θα καθόμασταν όλο το βάδυ αλλά έπαθα ενα σκηνικό και προέκυψε να σηκωθώ να ντυθώ και να βγώ. Αυτή γενικά είναι απο τις 3 που βγαίνουμε όλη αυτην την εβδομάδα. Απλά μου έχει πουλήσει υπερβολικό έρωτα και παραλίγο να την πιστέψω..τι συναίβει όμως? Το γράφω ως σημείο αναφοράς.

Αγοράζουμε κρασί ερχόμαστε σπίτι βάζουμε μουσική φαγητό πήδημα κλπ..Μετά το πήδημα πάει να πεί μπάνιο για ντους και αφήνει κινητό κρεβάτι. Με έτρωγε ο κώλος μου το παραδέχομαι.Δεν είχε κλείδωμα παταω τις 2 εφαρμογες viber facebook. Viber καθαρή μόνο χριστουγεννίατικα αρκουδάκια και χρόνια πολλά. Facebook τι τό θέλα???  Πρώτο μύνημα δεκάδες φιλάκια με ένα Γάλλο που της έγραφε σύντομα θα είμαστε κοντά έβγαλα τα εισητηρια για αρχες Φεβρουαρίου!!! Καρδούλες απο κάτω και ασταματητα φιλάκια και υποσχέσεις και οι δύο. Γυρναεί κρεβάτι και αρχιζει τα ίδια. Είσαι το my boyfriend, ασε με να μπω στην ζωή σου και μαλακίες.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ήθελε η γκόμενα απο τις λίγες φορές που έπεσα σε μάυρη τρύπα.Αν ήθελε φαγητά και κεράσματα π.χ γιατι δεν πηγαίναμε απλά έξω στα εστιατόρια? 3 φορές βρεθήκαμε συνολικά οι 2 σπίτι μου με κρασί απο το super market.Δεν έψαχνε δηλαδή να αρμέξει. Γιατί να μπεί στην διαδίκασια να μου δείχνει οικογένεια, ανήψια κλπ και να με πιέζει για δεσμό και ταυτόχρονα να μιλάει με τον Γάλλο και να δίνουν υποσχέσεις αγάπης.

Πλέον πρωί με καθαρο μυαλό καταλήγω πως απλά θέλει γκόμενο και πάιζει προς όλες τις κατευθύνσεις για να το πετύχει. Και εδώ και εκεί μέχρι κάποιον να τυλίξει..Απλά ξενέρωσα με το σκηνικό κατάφερα να την διώξω με τρόπο και προσπάθεια και κατέληξα στο  caribbean.

Ξέρω τι θα πέιτε τωρα πουτάνες Ουκρανέζες αλλά δεν θα το ξεστομίσω γιατί χρήζει ανάλυσης η συμπεριφορά της και δεν έχει χρηματικά κριτήρια.

Φιλε θα σου τα ελεγα πριβε αλλα αφου τα βλεπουν εδω και οι υπολοιποι θα πω την γνωμη μου
Η κοπελα ψαχνει σχεση για να αποκατασταθει(δεν ειναι κακο αυτο και ολες οι ελλεηνιδες το ιδιο ψαχνουν το κακο ειναι οτι οι ελλεινιδες μπαζα εχουν απαιτησεις Claudia Shiffer)και επειδη δεν εχει εμπιστοσυνη σε κανεναν(σκεψου τουρκους)παιζει με πολλους ωστε να δει στο τελος με ποιον θα καταληξει...
Αμα εσυ της δωσεις αυτο που θελει σχεση δηλαδη μπορει να πει ciao του Γαλλου και ουτε να παει εκει καν...Αν την παρατησεις εφυγε για Γαλλια.Ειναι απολυτα λογικο.Ολες εκει εχουν back up...Μην σας φαινεται περιεργο λογικο ειναι...

Για οσους δεν εχουν δει κινητα απο γκομενες(7+) τωρα τους πληροφορω οτι θα παθουν σοκ...Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσοι τους γραφουν και τι πιρφοριασεις τους κανουν...Δεν μπορειτε

Οσοι δεν με πιστευετε εχετε ολοι ανοικτη προταση για Αθηνα η για πανω για να βρεθουμε....Να σας βγαλω και με μοντελα(και στην Αθηνα) δεν εχω προβλημα....
Γιαυτο αρχισα να γραφω για να βρω 1-2 αξιους παικτες  και ηδη βρηκα 3!Καλο!

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Μαύρη νύχτα η σημερινή για χιλιάδες βαλκάνιους πουτσαράδες που έχουν ξεχυθεί στις πλατείες απαιτώντας εξηγήσεις από τον αρχηγό μας.

000_V96DI-640x400.jpg

Τι να συνέβη άραγε; :think:

Χάκαρε ο Roosh το gps του αρχηγού προκειμένου να τον εκθέσει;

Προκάλεσε το ξακουστό balkan πεος παρεμβολες στο gps;

Αναμένουμε αύριο επίσημη απολογία και καταδικάζουμε τις όποιες εν θερμώ αντιδράσεις

kharkiv_lenin-e1411951644167-1940x1090_0.jpeg

Έχω στείλει ήδη pm στον Αντισθένη να αλλάξω nickname και μελετώ τα υπόλοιπα ιδεολογικά ρεύματα του bou με τον νωντισμό να έχει τον πρώτο λόγο.

Μετά τιμής,

ex-Βαλκάνιος Πουτσαράς :'(

εισαι Ωραιος!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.034
Πόντοι
6.030
Από την εμπειρία μου οσον αφορά σχέσεις με Σλάβες (και για να είμαι ακριβής με Ρωσίδες) τόσο προσωπική όσο και απο εμπειρίες φίλων μου.

Ενα κοινό χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι οτι είναι "καθρεπτες" !!

Οτι δινεις ως συμπεριφορά το παίρνεις πίσω.

Αν καταλάβει η Σλάβα οτι την κεράτωσες έστω και περιστασιακά θα σε κάνει βασιλικό τάρανδο. Και επειδή συνήθως είναι και όμορφες τους ειναι εξαιρετικά εύκολο να δε κάνουν τάρανδο.  

Αν δεν τους δώσεις αφορμές είναι σε γενικές γραμμές σωστές.

Τα παραπάνω βέβαια με οση ακρίβεια μπορεί να έχει μια γενική αναφορά. Ας μην ξεχνάμε οτι η κάθε γυναίκα έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.  
Mindreader απο τα διάφορα ποστ σου εχω καταλάβει οτι την εμπειρία σου και τα λεγόμενα σου πρέπει να τα παίρνουμε πολύ στα σοβαρά.
Για τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχω κάτι αρνητικό. Της φερομαι καλά αλλά όχι σαν λευκός ιππότης(οπως σε γενικές γραμμές σε όλες τις γυναίκες που έχω μπλέξει) και η κοπέλα είναι εντάξει απέναντι μου.
Αυτα μέχρι τώρα. Δεν ξέρω στο μέλλον τι θα γίνει, αλλά η αλήθεια είναι με τόσα που έχω διαβάσει για τις ουκρανες έχω τις κεραίες μου ανοιχτές.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Τυπε, το webcam sex πιάνεται ως κέρατο? :think: :huh:

Μια ελλεινιδα μου ειπε οτι πιανεται :-

Το γεγονός ότι κάποια καταπιάνεται με τέτοιου είδους μαλακίες σημαίνει ότι είναι η επαγγελματίας και τα μσσάει εκ του ασφαλούς απο κάποιους η ότι είναι απλά μαλακισμένη.

Και στις δυο περιπτώσεις τη κάνεις μετα ελαφρών πηδηματακίων μια και η τύπισα έχει αυτοακυρωθεί.

Το κέρατο λοιπον ειναι "Not applicable" (τεχνολογικός όρος  :grin: ) σε αυτή τη περίπτωση.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Επισης κατεληξα σε ενα συμπερασμα που καποιοι ισως αμφισβητησουν αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ισχυει..

Καθε Πολωνεζα,Ουκρανεζα,οχι τοσο Ρωσιδα αλλα και αυτες καπως γαμιουνται σε τρελο βαθμο που γαμιουνται με εμας σαν Ελληνες θα πανε και με Τουρκους και καποιες και με Αιγυπτιους(μουσουλμανους ακραιους οχι).

Ο λογος που δεν το λενε ειναι γιατι ξερουν οτι θα ξενερωσει ο αλλος ειτε οτι θα φανουν τελειως απελπεισμενες και πουτανες,ξερουν δηλαδη οτι η μετοχη τους θα πιασει πατο..

Εγω βεβαια επειδη το επαιζα ανοιχτος να κοψω αντιδρασεις μου αρχισανε ειδικα πανω στο πιωμα να μου τα πετανε..

Η Ρωσιδα οτι τα ειχε με ΤΟυρκο αλλαααα οχι οποιον και οποιον.Ηταν πλουσιος πολυυυ και αθεος..

Ελα που και η Πολωνεζα τα ειχε με Τουρκο γιατρο αθεο και παπλουτο(βεβαια στο φβ εγω ειδα εναν που ηταν νοσοκομα)

Δηλαδη δεν μιλανε λογω ντροπης

Μια αλλη Πολωνεζα που βεβαια ηταν γαμω τα ατομα και ξηγημενη μου ειπε οτι τον ετρωγε απο Πακι εγω εσκασα στα γελια και αυτη κοκκινησε μου ειπε οτι ντρεπεται απιστευτα αλλα ηταν μικρη και ανοητη.(κλασσικη αντιδραση).
Παντως ενω με Τουρκο το καταλαβαινω με Πακι αδυνατω,κοντοι βρωμεροι και αφραγκοι αμα μου ελεγε με μαυρο θα ελεγα οκ ισως να ταν Αφρο-Αμερικανος και να πε καμια παπατζα οτι ειναι παιχτης του nba αλλα ο Πακι τι στο καλο εχει να προσφερει..
Υποψιν σε φωτο αρνηθηκε να μου τον δειξει

Το συμπερασμα ειναι οτι οι γυναικες επηρεαζονται απιστευτα απ ποιον εχουν απεναντι τους
Αμα εισαι κατα των λαθρο πχ θα σου πουνε οτι οι μουσουλμανοι ειναι ζωα οτι δεν θα πηγαιναν ποτε μαζι τους κτλπ
Αν το παιξεις στυλ Ισπανος και καλα σταρχιδιστης οπως κανω σε πολλες για τεστ τοτε μαγκες θα ακουσετε λεπτομερειες που ισως δεν θελετε η δεν μπορειτε να διαχειριστητε καθως μετα απ αυτο δεν θα την ξαναδειτε ποτε με το ιδιο ματι

Οποτε τιθεται το ερωτημα να ρωταω η ας ζω στην πλανη??

Τελος να πω οτι ειδικος δεν το παιζω αλλα αρχισα ολα αυτα τα πουστηκα τεστ καθως σκεφτηκα οτι δεν κολλαει να γαμαω μονο εγω τοσο ανετα.

Στο κολληταρι μου που κολλησε με Ρωσιδα και μου λεγε καλη κοπελα να το παω σοβαρα, λεω πες της για μενα κτλπ ποσες γαμησα τι εκανα κτλπ

Ο τυπος τρελαθηκε μου λεει ρωταγε ποσο την εχεις και να την πηδηξουμε μαζι αλλα ο ιδιος πρεπει να ζηλεψε
ΤΟυλαχιστον ξυπνησε γιατι ειναι κοιμησμενος απ Σλαβες και νομιζε οτι θα τον αγαπησει

ΕΝω ειναι ζηλιαρης δεχτηκε τις συμβουλες μου το εκρυψε το επαιξε ανοιχτος και του παραδεχτηκε η Ρωσιδα οτι γαμιεται και με αλλους

Οποτε καθε Σλαβα εχω καταληξει οτι λεει αυτα που θελουμε να ακουμε(εκτος αμα το παιξεται αντιστροφα οπου θα αποκαλυφτουν ολα)

Αγαπητε Πανο Σκληρε πρεπει να γνωριζεις οτι οι Σοβιετικες που ειναι στην Ελλαδα δεν εχουν καμια σχεση με αυτες που ειναι πανω..Μα καμια..Και οσες φερεις απο πανω να ξερεις εδω θα χαλασουν γιατι το κλιμα εδω ειναι αρρωστο οποτε θα κολλησουν και αυτες τις παιδικες αρρωστιες...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
την καλημερα μου λιγες ωρες εχω που αφησα το νημα και ηδη τα ποστ πανε σφαιρατα

θελω να πω μπραβο σε ολους τους συμπαικτες για την προσφορα τους στο νημα  :hi:

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
92
Πόντοι
16
Και οπως λενε οι Ουκρανες ...."Εμεις την σαπιλα της κοινωνιας μας την καναμε εξαγωγη στην Δυση "

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Φιλε θα σου τα ελεγα πριβε αλλα αφου τα βλεπουν εδω και οι υπολοιποι θα πω την γνωμη μου
Η κοπελα ψαχνει σχεση για να αποκατασταθει(δεν ειναι κακο αυτο και ολες οι ελλεηνιδες το ιδιο ψαχνουν το κακο ειναι οτι οι ελλεινιδες μπαζα εχουν απαιτησεις Claudia Shiffer)και επειδη δεν εχει εμπιστοσυνη σε κανεναν(σκεψου τουρκους)παιζει με πολλους ωστε να δει στο τελος με ποιον θα καταληξει...
Αμα εσυ της δωσεις αυτο που θελει σχεση δηλαδη μπορει να πει ciao του Γαλλου και ουτε να παει εκει καν...Αν την παρατησεις εφυγε για Γαλλια.Ειναι απολυτα λογικο.Ολες εκει εχουν back up...Μην σας φαινεται περιεργο λογικο ειναι...

Για οσους δεν εχουν δει κινητα απο γκομενες(7+) τωρα τους πληροφορω οτι θα παθουν σοκ...Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσοι τους γραφουν και τι πιρφοριασεις τους κανουν...Δεν μπορειτε

Οσοι δεν με πιστευετε εχετε ολοι ανοικτη προταση για Αθηνα η για πανω για να βρεθουμε....Να σας βγαλω και με μοντελα(και στην Αθηνα) δεν εχω προβλημα....
Γιαυτο αρχισα να γραφω για να βρω 1-2 αξιους παικτες  και ηδη βρηκα 3!Καλο!

πολύ εύστοχο και ουσιαστικό το ποστ σου Σπύρο  :hi:

αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα

είναι φανερό ότι η κοπέλα θέλει να αποκατασταθεί και παίζει μπάλα με 4-5 τύπους και όπου κάτσει η μπίλια στο τέλος

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
και κατι γενικο για ολους!

Καλες κοπελες ειναι αυτες που δουλευουν!!Αρα ενα απλο τεστ ειναι να δεις τι δουλεια κανει...
Αμα ειναι μουναρα  και ειναι καθαριστρια οικιακη βοηθος σε σπιτι δουλευεις τηλεφωνητρια  κλπ προχωρα...
Αν δουλευει σε στριπ η καθολου ξεχασε τη...Χ κατευθειαν αν θελεις σχεση

Το ιδιο και πανω οι καλες κοπελες τεταρτη βραδυ κοιμουνται δεν χορευουν στο Καριμπιαν
Εγω μου αρεσουν οι γυναικες ολες και οι λευκες και οι γκριζες και οι μαυρες ζωνες

ολο το θεμα ειναι να ξερεις με πια ζωνη μιλας ωστε να βαλεις και την καταλληλη κασετα και το καταλληλο software στο μυαλο σου  για να πετυχεις το σωστο αποτελεσμα
Δηλαδη την black να την πληρωσει οσο το δυνατον λιγοτερο και για περισοτερη ωρα)
με την Γκριζα με τα λιγοτερα δωρα
και την λευκη με τον πιο πολυ χρονο για σχεση

πολυ γελιο εχει βεβαια που ολες λενε ψεματα..Λεω τι κανεις μου λεει ειμαι δικηγορος!!και καλα λεω τεταρτη βραδυ χορευεις στο καριμπιαν...Και με πιανουν τα γελια lowyer or lier???

Καλα βαρεματα σε ολους

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Και για να γελασουμε ακουστε νεα τρομερη λεξη!!!

Σπερματοκανατα!!!!

οταν οι μουνοζητιανοι κανουν παιδια με τις σπερματοκανατες σκεψου τι βγαινει.....

Ελλας 2018

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
πολυ γελιο εχει βεβαια που ολες λενε ψεματα..Λεω τι κανεις μου λεει ειμαι δικηγορος!!και καλα λεω τεταρτη βραδυ χορευεις στο καριμπιαν...Και με πιανουν τα γελια lowyer or lier???

Καλα βαρεματα σε ολους

αυτα τα μικρο ψεματα ειδικα τα εχουν για καραμελες οι ουκρανες

οντως για πολλα γελια

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Mindreader απο τα διάφορα ποστ σου εχω καταλάβει οτι την εμπειρία σου και τα λεγόμενα σου πρέπει να τα παίρνουμε πολύ στα σοβαρά.
Για τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχω κάτι αρνητικό. Της φερομαι καλά αλλά όχι σαν λευκός ιππότης(οπως σε γενικές γραμμές σε όλες τις γυναίκες που έχω μπλέξει) και η κοπέλα είναι εντάξει απέναντι μου.
Αυτα μέχρι τώρα. Δεν ξέρω στο μέλλον τι θα γίνει, αλλά η αλήθεια είναι με τόσα που έχω διαβάσει για τις ουκρανες έχω τις κεραίες μου ανοιχτές.
Να είσαι καλά φίλε:hi: :hi:

Κάποιες συστάσεις λοιπόν.

Πρώτον.Εστίασε στον συγκεκριμένο άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και όχι σε γενικολογίες.

Δευτερον. Τα σημαντικότερα γνωρίσματα του χαρακτήρα  ενός  ανθρώπου φανερώνονται όταν αυτός "ζορίζεται".

Αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα ένα απλό τεστάκι. Θα "σκηνοθετούσα" σε διαφορετικές στιγμές 2-3 καταστάσεις που θα εδιναν στη γκόμενα την λαβή να με "αμφισβητήσει". Η αντίδρασή της θα μου έλεγε πολλά.

Παραδείγμα. Κάτι έκτακτο έτυχε και χρειάζεσαι ενα σχετικά σημαντικό ( για τα δικά της μετρα) ποσό δανεικά για 2 εβδομάδες.

Σε δεύτερη φάση μπορείς να κάνεις ενα "δραστικότερο" τεστ. Βάζεις ενα καλοβαλμένο οικονομικά φίλο σου να "γκομενίσει" διαδικτυακά μαζί της. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Οι κούφιοι άνθρωποι οταν τους κτυπάς βγάζουν ενα χαρακτηριστικό ήχο. Οπως οι τενεκέδες !! :grin:

Πρέπει να μπορείς να τον ξεχωρίσεις.

Μην προκαταβάλεσαι αρνητικά. Απλά εχε τα μάτια και το μυαλό σου ανοιχτά.

Keep walking !!  :hi:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.034
Πόντοι
6.030
Να είσαι καλά φίλε:hi: :hi:

Κάποιες συστάσεις λοιπόν.

Πρώτον.Εστίασε στον συγκεκριμένο άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και όχι σε γενικολογίες.

Δευτερον. Τα σημαντικότερα γνωρίσματα του χαρακτήρα  ενός  ανθρώπου φανερώνονται όταν αυτός "ζορίζεται".

Αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα ένα απλό τεστάκι. Θα "σκηνοθετούσα" σε διαφορετικές στιγμές 2-3 καταστάσεις που θα εδιναν στη γκόμενα την λαβή να με "αμφισβητήσει". Η αντίδρασή της θα μου έλεγε πολλά.

Παραδείγμα. Κάτι έκτακτο έτυχε και χρειάζεσαι ενα σχετικά σημαντικό ( για τα δικά της μετρα) ποσό δανεικά για 2 εβδομάδες.

Σε δεύτερη φάση μπορείς να κάνεις ενα "δραστικότερο" τεστ. Βάζεις ενα καλοβαλμένο οικονομικά φίλο σου να "γκομενίσει" διαδικτυακά μαζί της. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Οι κούφιοι άνθρωποι οταν τους κτυπάς βγάζουν ενα χαρακτηριστικό ήχο. Οπως οι τενεκέδες !! :grin:

Πρέπει να μπορείς να τον ξεχωρίσεις.

Μην προκαταβάλεσαι αρνητικά. Απλά εχε τα μάτια και το μυαλό σου ανοιχτά.

Keep walking !!  :hi:
Thanks MAN!!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Η γκόμενα είναι 27 χρονών.. Δεν έιχα πάνω απο 5 λεπτά να δω κινητό μόλις σταμάτησε το νερό στο ντους το έκλεισα.Απλά διάβαζα την συζήτηση στο Facebook. Ο Γάλλος δεν ήταν ενδεχόμενη πιθανή σχέση (πιθανόν γνωριμία απο διαδίκτυο δηλαδή που δεν έχουν βρεθεί) τα είχαν κανονικά. Της έγραφε τι ωραία περάσαμε στην Λυών και ανυπομονω να έρθω πάλι Κίεβο να είμαστε πάλι όλη μέρα μαζί!! Είχε βγάλει ήδη εισητήρια για Φεβρουάριο. Εντωμεταξύ μου είχε πει και καλά αυτή προηγούμενη μέρα που μιλάγαμε για ταξίδια πως είχε πάει Γαλλία με φίλες διακοπές και ήταν υπέροχα..Που να ξέρε!!

Για αυτό έπεσα απο τα σύννεφα. Ότι μιλάνε με πρυφόρους όλες το ξέρω. Αυτό δεν είναι κακό. Τους περισσότερους δεν τους έχουν συναντήσει καν όμως.. Εδω μιλάμε τα είχαν θεωρητικά με το Γάλλο και ο άλλος πήρε αεροπλάνο για να έρθει..Εγώ χεστηκα μια απο τις τρεις της εβδομάδας ήταν.

Παιδία μην έρχεστε περίοδο διακοπών εδω.Απλά..Ο θεός με φύλαξε και δεν κάηκε η εκδρομή λόγω του διαδικτυου..Παλέυω να βρω απλά ανοιχτό περίπτερο και έιναι ολα κλειστα!!! EMPTY ROADS.. ΈΛΕΟΣ...

D

dude901123

Επισκέπτης
Για τον Dirty μόνο ένα πράγμα θα πω!Είναι Κασκαντέρ του μουνιου!Όσα λέει τα κάνει και πολύ περισσότερα που δεν λεει όμως πρέπει να μπαίνει υποσημείωση * *μην το δοκιμάσετε μόνοι σας!
Το ξέρεις πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν φοβούνται τα ύψη κάνουν ελεύθερες πτώσεις και οδηγούν σε ιλλιγιώδεις ταχύτητες με ελιγμούς!Επειδη  το κάνει ένας, ποιός άλλος μπορεί να το κάνει;
Το ταξίδι μαζί του είναι πολύ ευχάριστο και αν στο μέλλον κάποιος συμφωνήσει μαζί του να τον ακολουθήσει είναι πολύ σωςτός και δίκαιος σε όλα και πολύ καλή εμπειρία ταξιδιού!

Ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου φίλε Glock(σε αποκαλώ φίλο πλέον ύστερα από 17 ημέρες στην πρώτη γραμμή). Τα παίρνω ως κοπλιμέντο αν και ξέρω πως κάποιες από τις επιλογές σε γυναίκες αλλά κυρίως συμπεριφορές μου ως προς την προφύλαξη και την ανάληψη μη μέτρων διακριτικότητα δεν τις εγκρίνεις.
Εγώ θα πω πως ο Glock είναι κλασσάτος τύπος (μόνο για γκόμενες θα χρησιμοποιούμε αυτά τα επίθετα?) και πολύ εκλεκτικός στις γυναίκες. Οτιδήποτε είναι κάτω από 7 με 7,5 το απορρίπτει χωρίς καμία συζήτηση όσο και αν επέμεινα σε μερικές περιπτώσεις ήταν κάθετος. Επίσης ένα βράδυ που είχα κλείσει ραντεβού με 2 διαφορετικές την ίδια ώρα του ζήτησα να πάρει ένα μιλφάκι και να του δείξει τι θα πει ελληνκή πουτσό-βραδιά.. αλλά επίσης την απέρριψε ως κατώτερη για τα γούστα του και έτσι αυτή έμεινε να περιμένει μέσα σε ένα ταξί και στη συνέχεια γύρισε αγάμητη πίσω στο χωριό της. Είχε έρθει με ανοιχτά πόδια στη Βίννιτσα από ένα χωριό 25km μακριά και χωρίς τρόπο να επιστρέψει στο χωριό της. Ήταν one-way road είτε εγώ εμφανιζόμουν, είτε ο Glock που είναι πολύ εμφανίσημος και της έλεγε.. ότι ήταν εγώ (δεν με είχε συναντήσει ποτέ και με είχε δει μόνο σε φωτογραφίες). Θα επανάλαβω πως ο Glock έχει απαιτήσεις, βάζει ψηλά τον πήχη και καλά κάνει. Εγώ θα το διασκέδαζα αλλιώς αλλά εγώ είμαι ο dude901123. Αυτό όμως σίγουρα μειώνει τα ποσοστά επιτυχίας του και το λέω αυτό γιατί είμαι βέβαιος πως αν κατέβαινε στο 6 με 6,5 θα έκανε πάρτυ και θα είχε σκορ που θα άγγιζε πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας ανά προσπάθεια. Επαναλαμβάνω ότι ήταν πολύ σωστή η επιλογή να κάνω το ταξίδι μαζί του.

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
92
Πόντοι
16
DR.Love

ιδη ποιο πανω εχουν απαντησει αλλοι συναγωνιστες για το θεμα της μικρα σου .

Ειναι 27 , οποτε για την Ουκρανια ειναι καμμενο χαρτι . 
Κανενας Ουκρανος ( παντα υπαρχουν εξαιρεσεις) δεν θα γυρισει να την κοιταξει .
Εαν μεχρι τα 22-23 δεν εχει παντρευτει και να κανει παιδια ...μεα ειναι "γρια" .

Οποτε ολες αυτες κοιτανε προς την Δυση .

Αυτα τα πηγα με τις φιλες μου ...ξερεις ...."ποιες φιλες σου βρε ταλιαπωρο ...που δεν εχεις φας .... " .......τεσπα .

Κανενας βεβαια δεν μπορει να πει οτι ειναι κακο κοριτσι .

Κοιταει να βρει καποιον και να φυγη απο εκει .

Παντως μαγκες εχετε παρατηρησει τον τροπο που τους φερονται οι Ουκρανοι ?
Τις εχουν στο φτυσιμο ...ουτε που τους δινουν σημασια .

Εκεινοι οι Τουρκοι και οι Αραβες εχουν χαλασει την πιατσα .
Τι σαλιαραδες ειναι αυτοι ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η γκόμενα είναι 27 χρονών.. Δεν έιχα πάνω απο 5 λεπτά να δω κινητό μόλις σταμάτησε το νερό στο ντους το έκλεισα.Απλά διάβαζα την συζήτηση στο Facebook. Ο Γάλλος δεν ήταν ενδεχόμενη πιθανή σχέση (πιθανόν γνωριμία απο διαδίκτυο δηλαδή που δεν έχουν βρεθεί) τα είχαν κανονικά. Της έγραφε τι ωραία περάσαμε στην Λυών και ανυπομονω να έρθω πάλι Κίεβο να είμαστε πάλι όλη μέρα μαζί!! Είχε βγάλει ήδη εισητήρια για Φεβρουάριο. Εντωμεταξύ μου είχε πει και καλά αυτή προηγούμενη μέρα που μιλάγαμε για ταξίδια πως είχε πάει Γαλλία με φίλες διακοπές και ήταν υπέροχα..Που να ξέρε!!

Για αυτό έπεσα απο τα σύννεφα. Ότι μιλάνε με πρυφόρους όλες το ξέρω. Αυτό δεν είναι κακό. Τους περισσότερους δεν τους έχουν συναντήσει καν όμως.. Εδω μιλάμε τα είχαν θεωρητικά με το Γάλλο και ο άλλος πήρε αεροπλάνο για να έρθει..Εγώ χεστηκα μια απο τις τρεις της εβδομάδας ήταν.

Παιδία μην έρχεστε περίοδο διακοπών εδω.Απλά..Ο θεός με φύλαξε και δεν κάηκε η εκδρομή λόγω του διαδικτυου..Παλέυω να βρω απλά ανοιχτό περίπτερο και έιναι ολα κλειστα!!! EMPTY ROADS.. ΈΛΕΟΣ...

Αφού σου έγραψα ότι πριν από εσένα έχουν πάει με δέκα αλλους ξενους(συνήθως τουρκοαραβες) και μετά από εσένα θα πάνε και με άλλους.Συνηθως οι Σλάβες έχουν 3-5 άντρες ταυτόχρονα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
DR.Love

ιδη ποιο πανω εχουν απαντησει αλλοι συναγωνιστες για το θεμα της μικρα σου .

Ειναι 27 , οποτε για την Ουκρανια ειναι καμμενο χαρτι .  
Κανενας Ουκρανος ( παντα υπαρχουν εξαιρεσεις) δεν θα γυρισει να την κοιταξει .
Εαν μεχρι τα 22-23 δεν εχει παντρευτει και να κανει παιδια ...μεα ειναι "γρια" .

Οποτε ολες αυτες κοιτανε προς την Δυση .

Αυτα τα πηγα με τις φιλες μου ...ξερεις ...."ποιες φιλες σου βρε ταλιαπωρο ...που δεν εχεις φας .... " .......τεσπα .

Κανενας βεβαια δεν μπορει να πει οτι ειναι κακο κοριτσι .

Κοιταει να βρει καποιον και να φυγη απο εκει .

Παντως μαγκες εχετε παρατηρησει τον τροπο που τους φερονται οι Ουκρανοι ?
Τις εχουν στο φτυσιμο ...ουτε που τους δινουν σημασια .

Εκεινοι οι Τουρκοι και οι Αραβες εχουν χαλασει την πιατσα .
Τι σαλιαραδες ειναι αυτοι ?

Στις δικιές μου χτες την πέσανε καμία δεκαριά Αραβότουρκοι σε όλα τα πιθανά σημεία.Δεν προλάβαινε να πάει η γκόμενα τουαλέτα και τσουπ πεταγοταν ο Άραβας.Χτες μας είχαν κυκλωσει αγελες από παντού δεν πίστευαν αυτό που γινόταν να χουφτώνω και τις δύο μαζί κάτω από τη φούστα και να τις φιλάω διαδοχικά.Σημερα οργάνων το τριολε θα προηγηθούν όμως δύο πούτσοι.
Στις Σλάβες δεν πρέπει να βάζεις ηθικά κριτηρια ειναι πολύ εύκαμπτες ηθικά,ελεύθερα πουλιά δεν πρέπει να τις βάζεις σε κλουβιά.Τις παίρνεις σα δεδομένες όπως είναι με face value.

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
92
Πόντοι
16
Ενα βραδυ ηταν ενας Τουρκος ....

Κερναγε ολο τον κοσμο ....Ο μαλακας μεχρι και εμενα κερασε  :2funny: :2funny: :2funny:

Και τελικα εφυγε και μονο του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom