Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Πήρα τηλ. από μια γκόμενα που θα κάνει Erasmus στην Τουρκία,οι τούρκοι έχουν βγάλει καλοκαιρινά προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών με στόχο θήλεα του ανατολικού μπλοκ.Η γκόμενα είναι τόσο εύκολη που θεωρώ βέβαιο οτι θα πιάσει τούρκο γκόμενο εντός ημερών στην Τουρκία.Πραγματικά τι καριόληδες είναι οι γείτονες.Δε φτάνει που κατήργησαν τις βίζες για Ουκρανές,Ρωσίδες,τώρα βάζουν χέρι και σε Πολωνές,Τσέχες,Σλοβάκες μέσω θερινών προγραμμάτων ανταλλαγής φοιτητών.Απίστευτη προσήλωση στις ανάγκες του πούτσου.
:2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.483
Πόντοι
2.356
Διαβαζοντας τι εγινε ας τονισουμε οτι ειναι ξεκαθαρο πλεον οτι η φωτο του κμαν ηταν πραγματικη και τωρινη απο το Κιεβο , αλλωστε εβαλε και τη δευτερη απο το ξενοδοχειο και τελειωσε το θεμα.
Ο φιλος νυκτερος εκανε καποιο λαθος προφανως χωρις οποιαδηποτε κακη προθεση φυσικα.
Το λεω αυτο γιατι υπαρχουν πολλοι καλοθελητες που θα αρχισουν παλι τις μλκ περι ψευτων, φανταστικων ταξιδιωτων , θελοντας να απαξιωσουν το θρεντ  κτλ ... φτανει το σιχαθηκαμε αυτο.
Ο κμαν και ο λοβ ειναι επανω αυτη την στιγμη ,αλλο το να διαφωνεις μαζι τους σε αυτα που λενε και γραφουν και αλλο να αμφισβητεις το γεγονος οτι ειναι στο Κιεβο. Υπαρχει μεγαλη διαφορα!

Υπαρχει ομως και η αλλη πλευρα που ειναι αρνητικη ....
Δυο μελη ηταν το ιδιο βραδυ στο ιδιο μαγαζι και δεν συναντηθηκαν μεταξυ τους ενω γνωριζαν αμφοτεροι οτι θα ειναι στην ιδια πολη την ιδια χρονικη περιοδο. Σεβομαι βεβαια αν καποιος θελει να παραμεινει "ανωνυμος" για διαφορους λογους πισω απο ενα PC αλλα ετσι μειωνεται η αξιοπιστια του για μενα τουλαχιστον. Μην φοβαστε να συναντηθητε μεταξυ σας , αυτη ειναι η γνωμη μου.

Εχω γνωρισει πολλα μελη απο εδω μεσα ,με αλλους ταιριαξα περισσοτερο σαν παρεα και με αλλους λιγοτερο. Δεν σημαινει κατι αυτο , ισα ισα βλεπεις τον αλλον απο κοντα και εχεις καλυτερη εικονα πλεον για τα γραφομενα του.

Καλα Χριστουγενα για να τιμησουμε λιγο και τις ντεβουσκες μερα που ειναι  :grin:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Να είσαι καλά φίλε:hi: :hi:

Κάποιες συστάσεις λοιπόν.

Πρώτον.Εστίασε στον συγκεκριμένο άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και όχι σε γενικολογίες.

Δευτερον. Τα σημαντικότερα γνωρίσματα του χαρακτήρα  ενός  ανθρώπου φανερώνονται όταν αυτός "ζορίζεται".

Αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα ένα απλό τεστάκι. Θα "σκηνοθετούσα" σε διαφορετικές στιγμές 2-3 καταστάσεις που θα εδιναν στη γκόμενα την λαβή να με "αμφισβητήσει". Η αντίδρασή της θα μου έλεγε πολλά.

Παραδείγμα. Κάτι έκτακτο έτυχε και χρειάζεσαι ενα σχετικά σημαντικό ( για τα δικά της μετρα) ποσό δανεικά για 2 εβδομάδες.

Σε δεύτερη φάση μπορείς να κάνεις ενα "δραστικότερο" τεστ. Βάζεις ενα καλοβαλμένο οικονομικά φίλο σου να "γκομενίσει" διαδικτυακά μαζί της. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Οι κούφιοι άνθρωποι οταν τους κτυπάς βγάζουν ενα χαρακτηριστικό ήχο. Οπως οι τενεκέδες !! :grin:

Πρέπει να μπορείς να τον ξεχωρίσεις.

Μην προκαταβάλεσαι αρνητικά. Απλά εχε τα μάτια και το μυαλό σου ανοιχτά.

Keep walking !!  :hi:

Mindreader, συμφωνώ απόλυτά, μάλιστα αυτά ακριβώς τα test τα λέω stress tests (όπως για τράπεζες και αντοχή υλικών).

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.483
Πόντοι
2.356

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Διαβαζοντας τι εγινε ας τονισουμε οτι ειναι ξεκαθαρο πλεον οτι η φωτο του κμαν ηταν πραγματικη και τωρινη απο το Κιεβο , αλλωστε εβαλε και τη δευτερη απο το ξενοδοχειο και τελειωσε το θεμα.
Ο φιλος νυκτερος εκανε καποιο λαθος προφανως χωρις οποιαδηποτε κακη προθεση φυσικα.
Το λεω αυτο γιατι υπαρχουν πολλοι καλοθελητες που θα αρχισουν παλι τις μλκ περι ψευτων, φανταστικων ταξιδιωτων , θελοντας να απαξιωσουν το θρεντ  κτλ ... φτανει το σιχαθηκαμε αυτο.
Ο κμαν και ο λοβ ειναι επανω αυτη την στιγμη ,αλλο το να διαφωνεις μαζι τους σε αυτα που λενε και γραφουν και αλλο να αμφισβητεις το γεγονος οτι ειναι στο Κιεβο. Υπαρχει μεγαλη διαφορα!

Υπαρχει ομως και η αλλη πλευρα που ειναι αρνητικη ....
Δυο μελη ηταν το ιδιο βραδυ στο ιδιο μαγαζι και δεν συναντηθηκαν μεταξυ τους ενω γνωριζαν αμφοτεροι οτι θα ειναι στην ιδια πολη την ιδια χρονικη περιοδο. Σεβομαι βεβαια αν καποιος θελει να παραμεινει "ανωνυμος" για διαφορους λογους πισω απο ενα PC αλλα ετσι μειωνεται η αξιοπιστια του για μενα τουλαχιστον. Μην φοβαστε να συναντηθητε μεταξυ σας , αυτη ειναι η γνωμη μου.

Εχω γνωρισει πολλα μελη απο εδω μεσα ,με αλλους ταιριαξα περισσοτερο σαν παρεα και με αλλους λιγοτερο. Δεν σημαινει κατι αυτο , ισα ισα βλεπεις τον αλλον απο κοντα και εχεις καλυτερη εικονα πλεον για τα γραφομενα του.

Καλα Χριστουγενα για να τιμησουμε λιγο και τις ντεβουσκες μερα που ειναι  :grin:

η αληθεια να λεγεται γνωριζαν και οι δυο εκ των προτερων οτι θα ηταν επανω σε κοινες ημερομηνιες

γιατι δεν επεδιωξαν να συναντηθουν εστω για μια απλη γνωριμια ρε αδερφε;

Υ.Γ. και κατι αλλο σημαντικο ο kman2 γενικα παρασυρεται απο το παθος του οταν βρισκεται στα σλαβικα μουνολιβαδα
με αποτελεσμα να διαστρευλωνει την πραγματικοτητα δλδ θολωνει κοινως το μυαλο του απο τα μουνακια με αποτελεσμα να μην
βλεπει οτι το μαγαζι ειναι σχεδον αδειο αντε μισογεματο θα το πω εγω για να βρισκεται η αληθεια καπου στη μεση μεταξυ κμαν2 και dr. love ωστε να μην αδικω κανεναν απο τους δυο.

Υ.Γ.2. πολλοι θα πεσετε να τον φατε τον κμαν2 αλλα ρε μαγκες αφηστε τον τυπο να  βλεπει τα πραγματα με την δικη του οπτικη γνωνια και ας ειναι στρεβλα μερικες φορες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
και σε ολη την πρωην σοβιετια ... Μολδαβια , Λευκορωσσια κτλ

:hi:

σαφως παικτη μου παρελειψα απο κεκτημενη ταχυτητα  :hi:

Υ.Γ. παρε με τηλεφωνο οταν ερθεις Ελλαδα  να παμε για καφεδακι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ έστειλα μήνυμα στο Dr. Love να συναντηθούμε αυτός δε θέλει.
Θα βάλω και φωτο απο το άδειο Κίεβο σήμερα όπως το αποκαλεί να κουφαθειτε.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
η αληθεια να λεγεται γνωριζαν και οι δυο εκ των προτερων οτι θα ηταν επανω σε κοινες ημερομηνιες

Υ.Γ. και κατι αλλο σημαντικο ο kman2 γενικα παρασυρεται απο το παθος του οταν βρισκεται στα σλαβικα μουνολιβαδα
με αποτελεσμα να διαστρευλωνει την πραγματικοτητα δλδ θολωνει κοινως το μυαλο του απο τα μουνακια με αποτελεσμα να μην
βλεπει οτι το μαγαζι ειναι σχεδον αδειο αντε μισογεματο θα το πω εγω για να βρισκεται η αληθεια καπου στη μεση μεταξυ κμαν2 και dr. love ωστε να μην αδικω κανεναν απο τους δυο.

Υ.Γ.2. πολλοι θα πεσετε να τον φατε τον κμαν2 αλλα ρε μαγκες αφηστε τον τυπο να  βλεπει τα πραγματα με την δι

Υ.Γ.2. πολλοι θα πεσετε να τον φατε τον κμαν2 αλλα ρε μαγκες αφηστε τον τυπο να  βλεπει τα πραγματα με την δικη του οπτικη γνωνια και ας ειναι στρεβλα μερικες φορες.
κη του οπτικη γνωνια και ας ειναι στρεβλα μερικες φορες.

Αγιε Πατέρα κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ξακάθαρο πλεον τι έχει συμβεί !!

Οι δυο έγκριτοι συνάδελφοι ήταν και οι δυο την ίδια νύχτα στο Caribean αλλά πέρασε ο ένας τον άλλον για ΤουρκοΑραβα !! :grin: :grin: :grin:

Μιλαμε για μια πιθανή  κατάσταση ''εκατέρωθεν φίλιων πυρών'' σε συνθήκες μάχης στο bar στις οποίες ο συνάδελφος Kman2 συχνά πυκνά αναφέρεται.

Στο μέλλον η συγκεκριμένη δραματική περίπτωση θα αναφέρεται ως παράδειγμα προς αποφυγήν στα εγχειρίδια πουτανολογίας !!! :grin: :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Σημερα οργάνωνω το τριολε θα προηγηθούν όμως δύο πούτσοι.

Φίλε στα 42  σου ( αν θυμάμαι καλά τα γραφόμενά σου ) αφού ρίξεις ένα πρωινό και ένα μεσημεριανό πούτσο, κάνε το απόγευμα και το τριολέ, και μετά ...

κάνε ένα κόπο πόσταρέ μας από που αγοράζεις βιονικές πούτσες να πάμε να αγοράσουμε και εμείς !!!  :grin: :grin: :grin:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εξαρτάται.Αν βρεις καλή κοπέλα που λέει ο λόγος και προσπαθήσεις να τη διαφθείρεις με δώρα πιθανόν να πιάσεις τα αρχίδια σου.Δηλαδή θα φάει το εύκολο χρήμα και δε θα δώσει τίποτα πίσω.Αν βρεις κωλοπετσωμένη σπονσορέτ αλλάζει εντελώς το σκηνικό.Εκεί είναι δούναι και λαβείν,όσο περισσότερα σπρώχνεις τόσο μεγαλύτερη η περιποίηση.
αρχοντα σωστα τα λες.σε υποστιριζω παντα.μου ειπε και ο δασκαλος ιωσηφ οτι δινω πολη σημασια στο χρημα και στην επιδειξη πιο πολυ απο οτι χρειαζεται.αντιθετα λεει να δωσω πιο πολι εμφαση στο μπλα μπλα σε κνονικες γκομενες που συναντω και λιγοτερο στην επιδειξη.για κανονικες γκομενες μιλω αρχοντα.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Δεν λέει ψέματα kman απλά είναι υπερνθουσιασμένος..Μαγαζί ήταν ψιλοάδειο και το ξέρει καλά γιατι πάει συχνα εκεί. Να κάτσεις στο αριστερό bar caribbean Σάββατο βράδυ οποιαδήποτε άλλη εβδομάδα θέλει βύσμα..Και εδώ έβρισκες καρέκλα στο χαλαρό. Παρόλο τις ύβρεις του kman πέρι ότι είμαι αρχι-ψευταράς κλπ, περιμένω να ανακαλέσει και να πεί ότι απλά υπερέβαλε με εκφασεις του τύπου "Χαμός", "Γλυψίματα", "της πουτάνας"...
Οι Μυστες των ανωτερων βαθμων εχουν το δικαιομα να υπερβαλουν. εμεις οι απλοι μαθητες του νηματος πρεπει να ξερουμε οτι οι δασκαλοι δεν μπορουν παντα να αποδωσουν το νοημα αυτων που βλεπουν στους α-μυητους. και να μας δειξουν το φως πρεπει να ειμαστε σε καποιο επιπεδο πρωτα. ελπιζω να μην ξεσπασει εμφυλιος μεταξυ των φιλοσοφικων σχολων.  

Υ.Γ. και κατι αλλο σημαντικο ο kman2 γενικα παρασυρεται απο το παθος του οταν βρισκεται στα σλαβικα μουνολιβαδα με αποτελεσμα να διαστρευλωνει την πραγματικοτητα δλδ θολωνει κοινως το μυαλο του απο τα μουνακια με αποτελεσμα να μην βλεπει οτι το μαγαζι ειναι σχεδον αδειο αντε μισογεματο θα το πω εγω για να βρισκεται η αληθεια καπου στη μεση μεταξυ κμαν2 και dr. love ωστε να μην αδικω κανεναν απο τους δυο.
ειναι κλασσικη εφαρμογη του συστελομενου χωρο-χρονου με την δυναμη του νου! γινεται ανθρωπινος μαγνητης και ελκει τα σλαβικα κορμια, μονο ο γιουρι θα λυγαει τα κουταλια?!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
και κατι γενικο για ολους!

Καλες κοπελες ειναι αυτες που δουλευουν!!Αρα ενα απλο τεστ ειναι να δεις τι δουλεια κανει...
Αμα ειναι μουναρα  και ειναι καθαριστρια οικιακη βοηθος σε σπιτι δουλευεις τηλεφωνητρια  κλπ προχωρα...
Αν δουλευει σε στριπ η καθολου ξεχασε τη...Χ κατευθειαν αν θελεις σχεση

Το ιδιο και πανω οι καλες κοπελες τεταρτη βραδυ κοιμουνται δεν χορευουν στο Καριμπιαν
Εγω μου αρεσουν οι γυναικες ολες και οι λευκες και οι γκριζες και οι μαυρες ζωνες

ολο το θεμα ειναι να ξερεις με πια ζωνη μιλας ωστε να βαλεις και την καταλληλη κασετα και το καταλληλο software στο μυαλο σου  για να πετυχεις το σωστο αποτελεσμα
Δηλαδη την black να την πληρωσει οσο το δυνατον λιγοτερο και για περισοτερη ωρα)
με την Γκριζα με τα λιγοτερα δωρα
και την λευκη με τον πιο πολυ χρονο για σχεση

πολυ γελιο εχει βεβαια που ολες λενε ψεματα..Λεω τι κανεις μου λεει ειμαι δικηγορος!!και καλα λεω τεταρτη βραδυ χορευεις στο καριμπιαν...Και με πιανουν τα γελια lowyer or lier???

Καλα βαρεματα σε ολους
χαχαχαχ αυτα τα εγραψα δεκαδες φορες.οταν λενε σε τραπεζα δουλευω θελουν λεφτα σε αυτην την τραπεζα,πολλες λενε ψυχολογοι παλι για δεσιμο πουτανες  ειναι αλλα το τελευτεο καλο μου το ειπε ο κυπριος που τον γελασαν 2 φορες οδυσσο.οταν ερχετε με την γιαγια της στο ραντεβου τι σημαινει?απαντησα συντομα θα θελει εχειρηση η γιαγιουλα και θα της σωσεις την ζωη με 300 ευρο χαχαχααχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
αρχοντα σωστα τα λες.σε υποστιριζω παντα.μου ειπε και ο δασκαλος ιωσηφ οτι δινω πολη σημασια στο χρημα και στην επιδειξη πιο πολυ απο οτι χρειαζεται.αντιθετα λεει να δωσω πιο πολι εμφαση στο μπλα μπλα σε κνονικες γκομενες που συναντω και λιγοτερο στην επιδειξη.για κανονικες γκομενες μιλω αρχοντα.

ναι ρε χαρη εσυ χανεις λιγο σ' αυτον τον τομεα

και ενω προκειται για νορμαλ γκομενες εσυ προσπαθεις κατα καποιο τροπο

να δειξεις χρημα για να δελεασεις

πιστεψε με λόγο το ότι εισαι ημιμονιμος κατοικος επανω μπορεις να

εχεις επιτυχια σε δυνατα γκομενακια +7 που δεν ειναι πορνες η σπονσορετ

και με κανονικη δουλεια διοτι εισαι νεος και αρκετα εμφανισημος και μιλας και ρωσικα

θα μπορουσες πραγματι να εχεις προσβαση σε κοπελες που οι τουριστες δεν θα μπορουσαν

να εχουν λογο οτι κουβαλανε μαζι τους τη σταμπα του περαστικου σεξοτουριστα

που θα παει ουκρανια μονο για να γαμησει. βεβαια παιζει αναλογο ρολο και η

εμπειρια σου που εχεις στον προλογο με τις κοπελες μηπως δλδ δεν κανεις κατι σωστα;

θα πρεπει να το ψαξεις λιγο πανω σ' αυτο τον τομεα του μπλα μπλα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Φίλε στα 42  σου ( αν θυμάμαι καλά τα γραφόμενά σου ) αφού ρίξεις ένα πρωινό και ένα μεσημεριανό πούτσο, κάνε το απόγευμα και το τριολέ, και μετά ...

κάνε ένα κόπο πόσταρέ μας από που αγοράζεις βιονικές πούτσες να πάμε να αγοράσουμε και εμείς !!!  :grin: :grin: :grin:

:woldman:  :happy:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
χαρη θελω την αποψη σου για ουκρανια τωρα τελευταια που μπηκαν

δυναμικα στο παιχνιδι και Γαλλοι να ξερεις χαρη οτι οι Γαλλοι

ειναι δυνατοι παικτες και υπολογισημοι αντιπαλοι

εμεις μειονεκτουμε εναντι αυτων διοτι

ο γαλλος εχει να παρουσιασει στην ουκρανεζα

παρισι, saint trope, Μonacο

και υψηλοτερο βιοτικο επιπεδο σε σχεση με εμας

συν το οτι οι γαλλοι δεν πυρφοριζουν γενικα

οπως οι αραβες και οι τουρκοι και αρκετοι ιταλοι

θελω την αποψη σου επι του θεματος αν μπορεις

λογο το οτι εισαι ημιμονιμος κατοικος επανω

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Όλα είναι στο μυαλό..Η ηλικία είναι ενα μύθος το έχω πεί εκατοντάδες φορές..Αν υποθέσουμε πως κάποιως ειναι 50 χρονων..Αν προσεχει τον εαυτό του δεν βαραέι άνετα 35-45 ηλικιακά γυναίκες? Και υπάρχουν ΜΟΥΝΑΡΕΣ 40αρες Ουκρανες που πραγματικά σε καβλώνουν πιο πολύ απο τα μικρά πολλές φορές.

Τωρα αν κάποιος βαράει απο 8+ οκ χρειάζεται δώρα είναι οριστικό και αμετάκλητο. 8+ κίεβο δεν έχω δει κανέναν να τρώει χωρίς μαρούλι. Η αν έχει φάει θα είναι εξαίρεση τρελή.

Αλλά ξαναλέω, ότι και ηλικία να έχεις βρίσκεις το αντίστοιχο και με μπλα μπλα μέχρι 7αρι να πηδάς τσάμπα με κανά κέρασμα φαι ποτό το πολύ.

Απλά σέβομαι ότι πολύ κόσμος δεν έχει πολλές μέρες άδεια και όρεξη να ασχοληθεί οπότε απλά πάει στο πληρωμένο ή θέλει απλά να χτυπήσει ψηλά!!. Αλλά υπάρχει αν το ζητήσει κάποιος και το τσάμπα.

Είναι και θέμα γούστου όμως, Πείτε με ανώμαλο αλλά αυτες οι δίμετρες μουνάρες με τα πλαστικά χείλη και βυζια δεν με καβλώνουν καθόλου..Οταν βλέπω ένα κοριτσάκι όμως  με αθώο προσωπακι γύρω στο 6-6,5 μου γίνεται τούπμπανο...Είναι το υποσυνείδητο απο πίσω που φτιάχνει ιστορίες "the girl next door".

Όσο αν σηκώνεται το πουλί λόγω ηλικίας  με τα μαγικά χαπάκια γίνονται θαύματα ακόμα και 90 χρονών να είσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom