Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
ολοι ξερουμε οτι οι οικρανες ειναι κοριτσια της οικογενειας, για σπιτι τυπε

ΕΡΗΜΙΑ η πολη απλα..!! αν δεν ήταν διαδίκτυο να καθαρίσει απλά πηχτή...Ναι kman sorry που ξαναέγραψα στο  forum ξέρω ενοχλεί πολύ κάποιους να γραφονται τα πράγματα όπως έχουν.

Αλλά η άνανδρη επίθεση που δέχτηκα με σκοπό να με εξοντώσουν με έκανε πιο δυνατό!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
ΕΡΗΜΙΑ η πολη απλα..!! αν δεν ήταν διαδίκτυο να καθαρίσει απλά πηχτή...Ναι kman sorry που ξαναέγραψα στο  forum ξέρω ενοχλεί πολύ κάποιους να γραφονται τα πράγματα όπως έχουν.

Αλλά η άνανδρη επίθεση που δέχτηκα με σκοπό να με εξοντώσουν με έκανε πιο δυνατό!!

δωκτωρα αυτοι ειμαστε

θελουμε μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος

δες ενα βιντεο που τα λεει ολα

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Απλά kman έχω καταλάβει πως ενθουσίαζετε έυκολα, μπάινει σε παραλήρημα κια φτίαχνει ένα τεχνητό κόσμο γύρω του.

μα οπως ειναι γνωστο οτι οταν γινεται ψυχεδελικος αυτο-οραματισμος, τυπου μαινοριτ (μαιντανοριτι) ριπορτ γινεται κβαντικος ανα προγραμματισμος στον χωροχρονο , ε=μ-σ στο τετραγωνο, οποτε η θεληση γινεται πραξη!σιμπλ ας δατ!

εδω γινονται παρεμβολες στην τβ αλλαζει το σημα! πομπος δεκτης!

υγ
αφηστε τους να τρωνε το σαντιγι τους στη σλαβα γη τα χερια τους εινα αντρικια δε θα λυγισουν Μην πλαστογραφειτε τα γκαλοπ, ιπ και τον οραματισμο  

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Η φωτο που πόσταρε είναι απο το caribbean ξέρω το barman πίσω δεν είναι απο Δυτική Ευρώπη. Παρόλα αυτά μαγαζί ήταν άδειο και το ξέρει..Απλά kman έχω καταλάβει πως ενθουσίαζετε έυκολα, μπάινει σε παραλήρημα κια φτίαχνει ένα τεχνητό κόσμο γύρω του.
Σήμερα ήμουν caribbean γιατί ήταν το μόνο μαγαζί σε όλο το Κίεβο που να μην ήταν τελέιως άδειο.. Πραγματική τραγωδία η νύχτα.krestachik 9 ωρα ΑΔΕΙΑ!! Όλοι με οικογένεις φαγητό σπίτι..Family day...
Λοιπόν κατέβασε την φωτογραφία και δες το και μόνος σου,εγώ βλακιες δεν γράφω ούτε και κατηγορώ κανέναν άδικα, εκτός και αν είσαι κάποιος κλώνος του Kman και χάνω τον καιρό μου. Η κάθε φωτογραφία που βγαίνει από σύγχρονο τηλέφωνο έχει εντοπισμό θέσης οπότε δεν μπορεί να δείχνει ότι βρίσκεται πχ αμερική και αυτός να είναι μογγολία.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Το GPS μπορεί να κάνει λάθος από 1 έως 5 μέτρα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει λάθος εκατοντάδες η χιλιάδες χιλιόμετρα. Σε έφαγε η τεχνολογία  :tooth: Βλέπεις τόσα χρόνια ποτέ δεν αμφέβαλα αυτά που έγραψες αλλά τώρα έχω σοβαρό λόγω να το κάνω  

Να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους: είναι προφανές ότι η φωτό είναι από το Carribean, εκτός αν βρήκε ο kman πανομοιότυπο μαγαζί στη Γερμανία... Εμένα μου φαίνεται σαν το υπερυψωμένο μπαρ του Carribean. Πάπα έσυ το ξέρεις το μαγαζί, τι λες?

Τώρα αν όντως έγιναν αυτά που λέει αυτό είναι άλλο θέμα... μπορεί η φωτό να είναι ένα χρόνο πριν. Είναι ο λόγος του kman ενάντια στο λόγο του DrLove.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους: είναι προφανές ότι η φωτό είναι από το Carribean, εκτός αν βρήκε ο kman πανομοιότυπο μαγαζί στη Γερμανία... Εμένα μου φαίνεται σαν το υπερυψωμένο μπαρ του Carribean. Πάπα έσυ το ξέρεις το μαγαζί, τι λες?

Τώρα αν όντως έγιναν αυτά που λέει αυτό είναι άλλο θέμα... μπορεί η φωτό να είναι ένα χρόνο πριν. Είναι ο λόγος του kman ενάντια στο λόγο του DrLove.

το μαγαζι ειναι αναμφιβολα το carribean

αλλα η φωτογραφια ειναι παλια πιστευω και οχι σημερινη

το gps εδειξε απλα οτι η τοποθεσια του kman2 αυτη την στιγμη που την ανεβασε εδω στο bou ειναι στη δυτικη ευρωπη

αρα συνεπως ο kman2 ψευδεται και δεν ειναι τωρα στο κιεβο αλλα στη γερμανια αλλά την φοτογραφια την τραβηξε απο το κιεβο σε παλαιοτερο του ταξιδι

προκαλω τωρα τον kman2 δημοσια να βρεθει με τον dr. love για να δειξει αν πραγματικα βρισκεται τωρα στο κιεβο
και δεν λεει μπαρουφες

δωστε τωρα ραντεβου στην κρεσατικ να βρεθειτε

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456

τυπε η ip σου δινει συντεταγμενες ιδιες με της φωτογραφιας :S η kgb μου φαινεται κυνηγαει τον Kman γιατι εχει σπειρει βαλκανιο σπερμα και αλλοιωνει τη σλαβικη φυλη :S

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Μαύρη νύχτα η σημερινή για χιλιάδες βαλκάνιους πουτσαράδες που έχουν ξεχυθεί στις πλατείες απαιτώντας εξηγήσεις από τον αρχηγό μας.

000_V96DI-640x400.jpg

Τι να συνέβη άραγε; :think:

Χάκαρε ο Roosh το gps του αρχηγού προκειμένου να τον εκθέσει;

Προκάλεσε το ξακουστό balkan πεος παρεμβολες στο gps;

Αναμένουμε αύριο επίσημη απολογία και καταδικάζουμε τις όποιες εν θερμώ αντιδράσεις

kharkiv_lenin-e1411951644167-1940x1090_0.jpeg

Έχω στείλει ήδη pm στον Αντισθένη να αλλάξω nickname και μελετώ τα υπόλοιπα ιδεολογικά ρεύματα του bou με τον νωντισμό να έχει τον πρώτο λόγο.

Μετά τιμής,

ex-Βαλκάνιος Πουτσαράς :'(

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
αρα συνεπως ο kman2 ψευδεται και δεν ειναι τωρα στο κιεβο αλλα στη γερμανια αλλά την φοτογραφια την τραβηξε απο το κιεβο σε παλαιοτερο του ταξιδι
μην ξεχνατε οτι οι μυστες μπορουσαν να ειναι ταυτοχρονα σε δυο σημεια, αναμεσα σε δυο κοσμους, η αρχη της διτοτητας, ειναι θεμα κβαντικου νανο φασματος

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Επιβεβαιωνω οτι μετα απο export των συντεταγμένων απο τη φωτο που εβασε ο κμαν, το ακριβες σημειο ειναι κοντα στη Symona Petlyury st (Caribbean Club)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
ευχομαι να μην τα δει ο Δημητρακης τα ποστ του kman2

γιατι θα πεσει το κραξιμο της χρονιάς  :S

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Επιβεβαιωνω οτι μετα απο export των συντεταγμένων απο τη φωτο που εβασε ο κμαν, το ακριβες σημειο ειναι κοντα στη Symona Petlyury st (Caribbean Club)

:hi:
ωραιος
για να εχουμε μια πληρη εικονα το τι γινεται

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
γινεται βαλκανικη ανοιξη, υβριδικος πολεμος,δεν ξερουμε ποιος ειναι ο εχθρος.εξαγωγη βαλκανικης κρισης και εισαγωγη ουκρανικης εξεγερσης.

η χωρα αυτη θα σεβαστει τον βαλκανιο αρχοντα? ποιοι τις αξιζουν
υγ
να ερθει ο Ορατιος απο το CSI Μαιαμι, για πιστοποιηση των εγκληματων στην Καραιβικη! ευκαιρια να παρουν βιζα και για φλοριντα να βρουνε πλουσιο γαμπρο τα θυματα της βαλκανικης Σεχταριστικης βιας!
ασε που θα γινουν και τα κονε με μεχικανικα καρτελ, θα γινει αποβαση αζντεκων πολεμιστων με χοσε κουερβο, θα παρουμε υπο ελεγχο ολα τα λατιν κλαμπ!

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
το μαγαζι ειναι αναμφιβολα το carribean

αλλα η φωτογραφια ειναι παλια πιστευω και οχι σημερινη

το gps εδειξε απλα οτι η τοποθεσια του kman2 αυτη την στιγμη που την ανεβασε εδω στο bou ειναι στη δυτικη ευρωπη

προκαλω τωρα τον kman2 δημοσια να βρεθει με τον dr. love για να δειξει αν πραγματικα βρισκεται τωρα στο κιεβο
και δεν λεει μπαρουφες

δωστε τωρα ραντεβου στην κρεσατικ να βρεθειτε

Οι συντεταγμένες μια φωτογραφίας "μπαίνουν" όταν δημιουργείται στο κινητό (όταν "τραβιέται"). Δεν μπαίνουν όταν ανεβαίνει κτλ.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
τυποι υστερα απο αναλυση των δεδομενων και συντεταγμενων απο τα υπερσυγχρονα κομπιουτερ της νωντοσια, επιβεβαιωνουμε την παρουσια του Κμαν στο καριμπιαν και την αποδεικνυουμε με στοιχεια...με φωτογραφια του ιδιου του Κμαν εξω απο το κλαμπακι :afro:

Συνημμένα

• carrinbean.jpg
    carrinbean.jpg
    75,4 KB · Εμφανίσεις: 30

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Οι συντεταγμένες μια φωτογραφίας "μπαίνουν" όταν δημιουργείται στο κινητό (όταν "τραβιέται"). Δεν μπαίνουν όταν ανεβαίνει κτλ.

να και κατι που εμαθα διοτι δεν το γνωριζα φιλτατε  :hi:

τωρα ομως το ζητουμενο ειναι αν βρισκεται ο κμαν2 στο κιεβο ή ειναι στη γερμανια και ποσταρει μπαρουφες

παραμυθιαζοντας ολους εμας με το παραληλο κμανικο συμπαν που περιστρεφεται γυρω απο τον βαλκανιο αρχοντα του σκοτους  :2funny:

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
να και κατι που εμαθα διοτι δεν το γνωριζα φιλτατε  :hi:

τωρα ομως το ζητουμενο ειναι αν βρισκεται ο κμαν2 στο κιεβο ή ειναι στη γερμανια και λεει μπαρουφες

παραμυθιαζοντας ολους εμας με το παραληλο κμανικο συμπαν που περιστρεφεται γυρω απο τον βαλκανιο αρχοντα του σκοτους  :2funny:
H φωτο τραβήχτηκε 01:07 , πρι 3 ωρες και 50 λεπτα ακριβως.
Τωρα αν οντως παιχτηκε κατι με τις γκομενες ειναι κατι που δεν μπορουμε να ξερουμε απο τα metadata της φωτογραφιας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom