Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 3.346
ολοι ξερουμε οτι οι οικρανες ειναι κοριτσια της οικογενειας, για σπιτι τυπε
ΕΡΗΜΙΑ η πολη απλα..!! αν δεν ήταν διαδίκτυο να καθαρίσει απλά πηχτή...Ναι kman sorry που ξαναέγραψα στο forum ξέρω ενοχλεί πολύ κάποιους να γραφονται τα πράγματα όπως έχουν.
Αλλά η άνανδρη επίθεση που δέχτηκα με σκοπό να με εξοντώσουν με έκανε πιο δυνατό!!
Απλά kman έχω καταλάβει πως ενθουσίαζετε έυκολα, μπάινει σε παραλήρημα κια φτίαχνει ένα τεχνητό κόσμο γύρω του.
Λοιπόν κατέβασε την φωτογραφία και δες το και μόνος σου,εγώ βλακιες δεν γράφω ούτε και κατηγορώ κανέναν άδικα, εκτός και αν είσαι κάποιος κλώνος του Kman και χάνω τον καιρό μου. Η κάθε φωτογραφία που βγαίνει από σύγχρονο τηλέφωνο έχει εντοπισμό θέσης οπότε δεν μπορεί να δείχνει ότι βρίσκεται πχ αμερική και αυτός να είναι μογγολία.Η φωτο που πόσταρε είναι απο το caribbean ξέρω το barman πίσω δεν είναι απο Δυτική Ευρώπη. Παρόλα αυτά μαγαζί ήταν άδειο και το ξέρει..Απλά kman έχω καταλάβει πως ενθουσίαζετε έυκολα, μπάινει σε παραλήρημα κια φτίαχνει ένα τεχνητό κόσμο γύρω του.
Σήμερα ήμουν caribbean γιατί ήταν το μόνο μαγαζί σε όλο το Κίεβο που να μην ήταν τελέιως άδειο.. Πραγματική τραγωδία η νύχτα.krestachik 9 ωρα ΑΔΕΙΑ!! Όλοι με οικογένεις φαγητό σπίτι..Family day...
Το GPS μπορεί να κάνει λάθος από 1 έως 5 μέτρα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει λάθος εκατοντάδες η χιλιάδες χιλιόμετρα. Σε έφαγε η τεχνολογίαΒλέπεις τόσα χρόνια ποτέ δεν αμφέβαλα αυτά που έγραψες αλλά τώρα έχω σοβαρό λόγω να το κάνω
Να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους: είναι προφανές ότι η φωτό είναι από το Carribean, εκτός αν βρήκε ο kman πανομοιότυπο μαγαζί στη Γερμανία... Εμένα μου φαίνεται σαν το υπερυψωμένο μπαρ του Carribean. Πάπα έσυ το ξέρεις το μαγαζί, τι λες?
Τώρα αν όντως έγιναν αυτά που λέει αυτό είναι άλλο θέμα... μπορεί η φωτό να είναι ένα χρόνο πριν. Είναι ο λόγος του kman ενάντια στο λόγο του DrLove.
τυπε η ip σου δινει συντεταγμενες ιδιες με της φωτογραφιας :S η kgb μου φαινεται κυνηγαει τον Kman γιατι εχει σπειρει βαλκανιο σπερμα και αλλοιωνει τη σλαβικη φυλη :SΝα βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους: είναι προφανές ότι η φωτό είναι από το Carribean, εκτός αν βρήκε ο kman πανομοιότυπο μαγαζί στη Γερμανία... Εμένα μου φαίνεται σαν το υπερυψωμένο μπαρ του Carribean. Πάπα έσυ το ξέρεις το μαγαζί, τι λες?
Τώρα αν όντως έγιναν αυτά που λέει αυτό είναι άλλο θέμα... μπορεί η φωτό να είναι ένα χρόνο πριν. Είναι ο λόγος του kman ενάντια στο λόγο του DrLove.
μην ξεχνατε οτι οι μυστες μπορουσαν να ειναι ταυτοχρονα σε δυο σημεια, αναμεσα σε δυο κοσμους, η αρχη της διτοτητας, ειναι θεμα κβαντικου νανο φασματοςαρα συνεπως ο kman2 ψευδεται και δεν ειναι τωρα στο κιεβο αλλα στη γερμανια αλλά την φοτογραφια την τραβηξε απο το κιεβο σε παλαιοτερο του ταξιδι
Επιβεβαιωνω οτι μετα απο export των συντεταγμένων απο τη φωτο που εβασε ο κμαν, το ακριβες σημειο ειναι κοντα στη Symona Petlyury st (Caribbean Club)
το μαγαζι ειναι αναμφιβολα το carribean
αλλα η φωτογραφια ειναι παλια πιστευω και οχι σημερινη
το gps εδειξε απλα οτι η τοποθεσια του kman2 αυτη την στιγμη που την ανεβασε εδω στο bou ειναι στη δυτικη ευρωπη
αρα συνεπως ο kman2 ψευδεται και δεν ειναι τωρα στο κιεβο αλλα στη γερμανια αλλά την φοτογραφια την τραβηξε απο το κιεβο σε παλαιοτερο του ταξιδι
προκαλω τωρα τον kman2 δημοσια να βρεθει με τον dr. love για να δειξει αν πραγματικα βρισκεται τωρα στο κιεβο
και δεν λεει μπαρουφες
δωστε τωρα ραντεβου στην κρεσατικ να βρεθειτε
Οι συντεταγμένες μια φωτογραφίας "μπαίνουν" όταν δημιουργείται στο κινητό (όταν "τραβιέται"). Δεν μπαίνουν όταν ανεβαίνει κτλ.
H φωτο τραβήχτηκε 01:07 , πρι 3 ωρες και 50 λεπτα ακριβως.να και κατι που εμαθα διοτι δεν το γνωριζα φιλτατε
τωρα ομως το ζητουμενο ειναι αν βρισκεται ο κμαν2 στο κιεβο ή ειναι στη γερμανια και λεει μπαρουφες
παραμυθιαζοντας ολους εμας με το παραληλο κμανικο συμπαν που περιστρεφεται γυρω απο τον βαλκανιο αρχοντα του σκοτους![]()