Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα μας τρελάνεις kman!! Μέσα ήμουν και μαγαζί άδειο!! Όυτε 50 άτομα λόγω Χριστουγένων. Sorry αλλά μετά απο αυτό το post έπεσες τελέιως στα μάτια μου..Ότι και να γράψεις δεν το πιστεύω..

Ποιο άδειο ρε φίλε πας καλά?Που ήσουνα?Έπρεπε να τραβήξω φωτο απο την πίστα που γινόταν της πουτανας στις 2.00.
Μέχρι τις δωδεκαμισυ ήταν σχετικά άδειο αλλα μετα άρχισε να γεμίζει.
Δεν είδες τα οργια που έκανα δεξιά?Που καθόσουνα?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Kman κόψε το δούλεμα απλά..Μαγαζί άδειο..Ποιας πουτάνας? Μας δουλέυεις? Το ξέρεις ότι λές μαλακίες αλλά οκ αστο κατάλαβα.. 1 ώρα μπήκα μέσα μετα απο το γαμήσι με την badoo-γκομενα και τωρα γύρισα σπίτι..Ερημιά καθόμουν μπάρα και τα έλεγα με ενα Ιταλο..Θα τον είδες με ξυρισμένο κεφάλι..Μόνιμος πορνοτουριστας Κιέβου τον βλέπω απο πέρσι..Μιλήσα και σε ενα μπαζάκι μετά αλλά δεν αντεξα όταν την έιδα να πέτφει το φως..Μαγαζί πιο άδειο απο ποτε...Το ξέρεις..Δεν έχεις ξαναδει caribbean ετσι παραδέξου το.

Έκανες και εσυ την παπαριά να έρθεις Χριστούγεννα!! Αυριο να δείς  τι σε περιμενει που ειναι κλειστά τα πάντα!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Kman κόψε το δούλεμα απλά..Μαγαζί άδειο..Ποιας πουτάνας? Μας δουλέυεις? Το ξέρεις ότι λές μαλακίες αλλά οκ αστο κατάλαβα..

Δεν πας καλά.Εισαι τυχερός που δεν τράβηξα φωτο απο την πίστα για γούρι.
Σήμερα ήταν γαματα γιατί συνήθως τα σαββατόβραδα μετα τις δυο τιγκαρει εντελώς και δεν μπορείς να κουνηθείς.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Θα μας τρελάνεις kman!! Μέσα ήμουν και μαγαζί άδειο!! Όυτε 50 άτομα λόγω Χριστουγένων. Sorry αλλά μετά απο αυτό το post έπεσες τελέιως στα μάτια μου..Ότι και να γράψεις δεν το πιστεύω..
Πιστευε και ΜηΕρευνα

πρεπει να γινει αναπομπη του θεματος στο ερωτοδικειο

υγ.ρωσσιδακια μεγαλωμενα στην γλυφαδα, πιανοντε για σλαβες?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αμα θες να συναντηθούμε και να δούμε ποιος θα βγάλει γρηγορότερα γκομενα στο Carribean η στο day game.
Άυριο βέβαια έχω να γαμησω τέσσερις.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
Ποιο άδειο ρε φίλε πας καλά?Που ήσουνα?Έπρεπε να τραβήξω φωτο απο την πίστα που γινόταν της πουτανας στις 2.00.
Μέχρι τις δωδεκαμισυ ήταν σχετικά άδειο αλλα μετα άρχισε να γεμίζει.
Δεν είδες τα οργια που έκανα δεξιά?Που καθόσουνα?
μπορει να μην ειχε λεφτα για τραπεζι και να τον ειχανε ορθιο στο μπαρ με τους αλλους δουλους τυπε

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Kman κόψε το δούλεμα απλά..Μαγαζί άδειο..Ποιας πουτάνας? Μας δουλέυεις? Το ξέρεις ότι λές μαλακίες αλλά οκ αστο κατάλαβα..

λεγε δωκτορα ολος ο λαος του bourdela κρεμεται αυτη τη στιγμη απο τα χειλη σου

ειμαστε ολοι με το αυτι ανοιχτο και το ματι μας γαριδα

κυριολεκτικα αναμενουμε με μεγαλη προσοχη το καθε σου ποστ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
λεγε δωκτορα ολος ο λαος του bourdela κρεμεται αυτη τη στιγμη απο τα χειλη σου

ειμαστε ολοι με το αυτι ανοιχτο και το ματι μας γαριδα

κυριολεκτικα αναμενουμε με μεγαλη προσοχη το καθε σου ποστ

Ποιο ποστ?Αν του πω έλα αύριο Carribean δε θα έρθει.Ο τύπος είναι παπατζης.Παιζει και να μην είναι καν Κίεβο τώρα.
Δηλαδή αν του πω πάμε αύριο Carribean μαζί να δούμε αν έχει κόσμο και ποιοτικά μουνια,δε θα έρθει.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Ο λογος που δεν το λενε ειναι γιατι ξερουν οτι θα ξενερωσει ο αλλος ειτε οτι θα φανουν τελειως απελπεισμενες και πουτανες,ξερουν δηλαδη οτι η μετοχη τους θα πιασει πατο..
Εγω βεβαια επειδη το επαιζα ανοιχτος να κοψω αντιδρασεις μου αρχισανε ειδικα πανω στο πιωμα να μου τα πετανε..
Η Ρωσιδα οτι τα ειχε με ΤΟυρκο αλλαααα οχι οποιον και οποιον.Ηταν πλουσιος πολυυυ και αθεος..
Παπαρια o τουρκος ηταν πλουσιος και αθεος...το ακριβως αντιθετο συμβαινει, απλα οπως σωστά ειπες, ανεβασε αυτον, για να μην πεσει η ίδια στα ματια σου.
Ακου να σου πω ενα μικρο story...
Οταν τα ειχα φτιάξει με μια ουκρανέζα (2,5 χρονια σχέση), μου ειχε πει οτι πρωην της ηταν πολυ ωραιο παιδι, με porsche λεφτά κτλ... :jerking: (5 μηνες εκατσα στην πολη της δεν ειδα ουτε μια porsche)

Στο ζουμι τωρα...Σε καποια φαση καταφερα να χακεψω το mail.ru της, και βρηκα ένα φακελο με φωτογραφιες της, και βρηκα και λιγες του πρωην..
Αυτος λοιπον ειναι ο ωραιος γκομενος που είχε πριν απο μένα

mpazo.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

Καραμπαζο, με ατσουμπαλη κοιλια, ε και λογικο να υποθεσω αμα ειπε ψεμματα για την εμφάνιση, θα ειπε ψεμματα και για λεφτα.
Bottom line, μη πιστευεις τι μαλακιες λενε για πρωην κτλ. Ολες προσπαθουν να ανεβασουν την μετοχη τους ανεβαζοντας τον πρωην τους.

Και μαλιστα ακριβως επειδη χρησιμοποιουν αυτην την μέθοδο, συχνα ζηταν να δουν και φωτο απο τις δικες μας πρωην.
Προ τριμήνου που νταλαβεριζομουνα με μια ρουμανα, της ειχε πει: κοινα να δεις η πρωην μου η ουκρανεζα ηταν πολυ ωραιο μουνακι και ζητησε ΑΜΕΣΩΣ να δει φώτο.. ε της εστειλα αυτή μου τη φωτο:
2013summer.jpg

Kαι μετα μου άρχισε τα iubitul meu κτλ :dancing:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Ποιο ποστ?Αν του πω έλα αύριο Carribean δε θα έρθει.Ο τύπος είναι παπατζης.Παιζει και να μην είναι καν Κίεβο τώρα.

:woldman:

επανω ειναι ο δωκτορας τωρα αυτο ειναι γνωστο της πασης

μηπως γερασες και δεν τον ειδες εκει στο μπαρ που καθοταν;  :S

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
Αυτος λοιπον ειναι ο ωραιος γκομενος που είχε πριν απο μένα

mpazo.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

Καραμπαζο, με ατσουμπαλη κοιλια, ε και λογικο να υποθεσω αμα ειπε ψεμματα για την εμφάνιση, θα ειπε ψεμματα και για λεφτα.
Bottom line, μη πιστευεις τι μαλακιες λενε για πρωην κτλ. Ολες προσπαθουν να ανεβασουν την μετοχη τους ανεβαζοντας τον πρωην τους.

Και μαλιστα ακριβως επειδη χρησιμοποιουν αυτην την μέθοδο, συχνα ζηταν να δουν και φωτο απο τις δικες μας πρωην.
Προ τριμήνου που νταλαβεριζομουνα με μια ρουμανα, της ειχε πει: κοινα να δεις η πρωην μου η ουκρανεζα ηταν πολυ ωραιο μουνακι και ζητησε ΑΜΕΣΩΣ να δει φώτο.. ε της εστειλα αυτή μου τη φωτο:
2013summer.jpg

Kαι μετα μου άρχισε τα iubitul meu κτλ :dancing:

τυπε και στις δυο φωτο ειναι ο Κμαν :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:woldman:

επανω ειναι ο δωκτορας τωρα αυτο ειναι γνωστο της πασης

μηπως γερασες και δεν τον ειδες εκει στο μπαρ που καθοταν;  :S

Πρέπει να ήταν στο αριστερό μπαρ εγώ ήμουνα στο δεξιό.Αλλιως αποκλείεται να μην είχε προσέξει τι γινότανε.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Αν κατεβάσεις την φωτογραφία του Kman και πας στις λεπτομέρειες της εικόνας λέει ότι τραβήχτηκε από nokia lumia 950 xl παράλληλα μαζί με άλλες λεπτομέρειες αναφέρει και το γεωγραφικό μήκος και πλάτος όπου έχει τραβηχτεί έβαλα τα δεδομένα στον υπολογιστή και μου έδειξε ότι είναι δυτική ευρώπη και όχι ανατολική. Οπότε σίγουρα λέει ψέματα ο Kman  :thubsdown:  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν κατεβάσεις την φωτογραφία του Kman και πας στις λεπτομέρειες της εικόνας λέει ότι τραβήχτηκε από nokia lumia 950 xl παράλληλα μαζί με άλλες λεπτομέρειες αναφέρει και το γεωγραφικό μήκος και πλάτος όπου έχει τραβηχτεί έβαλα τα δεδομένα στον υπολογιστή και μου έδειξε ότι είναι δυτική ευρώπη και όχι ανατολική. Οπότε σίγουρα λέει ψέματα ο Kman  :thubsdown:  

Αφου τώρα την τράβηξα,τι λες ρε συ?Να βάλω και άλλες με την αλλη να με φιλάει που τράβηξα πριν μια ώρα?
Δεν έχει σημασία αύριο θα τις γαμησω οποτε θα είναι άλλες φωτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom