Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Κοίτα ειδικά Ουκρανία υπάρχει ολόκληρη βιομηχανία πάνω σ αυτό το θέμα.Και τα θύματα ατελείωτα.Αυτά είναι τα πιο ελαφριά και εκτός από τα λεφτά σου και τον χρόνο σου δεν θα χάσεις τίποτε άλλο.Θυμάμαι έστηναν ένα σκηνικό με τους φρανκάτους τουρίστες όπου μια ανήλικη 14-15 χρόνων σου την έπεφτε,πηγεναι ο άλλος σαν μαλάκας και την ώρα της πράξεις έκανε ντου η αστυνομία που ήταν στο κόλπο.Και αν δεν πλήρωνες κανα δεκάρικο σε έκλειναν και μέσα.      

τετοιου ειδους απατες παρα πολλες

ας προσθεσω και τις απατες που γινονταν στα 5* ξενοδοχεια που σου ριχνοταν καμαριερες μουναρες για σεξ εναντι μικρης αμοιβης 500-600 γριβνα και επειτα καλουσαν την αστυνομια να σε παρει μεσα αν και καλα δεν πληρωσεις ενα μεγαλο προστημο

κατι σαν την περιπτωση Στρος Καν αλλα με μόνο σκοπο ομως να σε αφαιμαξουν οικονομικα

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
τυποι τα ουκρανικα πορνιδια δεν ειναι δηλαδη διψασμενα για τους βαλκανιους πουτσους του κμαν και των κλωνων του ?  :o

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
αυτα ειναι χαλαρωτικα τραγουδια,
τυχερε ειχατε το τοιχος του βερολινου και δεν μπορουσαμε να ερθουμε και εμεις να απολαυσουμε τα λαικα αγαθα. εμεις εδω ειμαστε στις γαλερες της ελευθερης αγορας.
α ρε ιβαν ντενισοβιτς τι εχανες!
Να φανταστείς ότι από το σχολείο μας έστελναν στον αυτοκινητόδρομο όπου περνούσε η αυτοπομπή του Μπρεζνιεβ να του κουνάμε σημαιάκια της CCCP  :headbang:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
κλασσικες περιπτωσεις που ακουγαμε, στα προ και αρχικα, ιντερνετ χρονια για μαφιες και τετοια, τοτε που τολμουσαν μονο οι πρωτοποροι και οι φοιτητες στον αγνωστο βαλκανο-σλαβικο κοσμο.(αντιστοιχο και θρυλικο, συνουσιαση με δωρο ενα καλσον). τοτε που ο φοβος φυλουσε τα ερμα! το κακο ειναι οτι ο κοσμος γινεται πολυ μικρος.

οπως ειπε και ο πορνομεταναστης, οι πυρφοροι κατεστρεψαν τον τοπο!
στο σουγκαρ ταουν οι γαμπροι ειχαν παει μεσω επαφης με την ρωσσικη εκκλησια.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
τυποι τα ουκρανικα πορνιδια δεν ειναι δηλαδη διψασμενα για τους βαλκανιους πουτσους του κμαν και των κλωνων του ?  :o

Ο Kman είναι στρατηγικός επενδυτής, αν προσέξεις κάθε φορά που ανεβαίνει Κιεβο η γρίβνα και το χρηματιστήριο της Ουκρανίας κινούνται σε ανοδική πορεία. Θα έπρεπε να τον υποδέχονται με τιμές αρχηγού κράτους αλλά έτσι ήταν πάντα μια ζωή αχάριστοι οι ουκρανοί   :tooth:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Να φανταστείς ότι από το σχολείο μας έστελναν στον αυτοκινητόδρομο όπου περνούσε η αυτοπομπή του Μπρεζνιεβ να του κουνάμε σημαιάκια της CCCP  :headbang:
μηπως εισαι υπερβολικος? ειχες επιλογες τοτε! μπορουσες να μην πας! απλως μετα θα πηγαινες σχολειο στο ιρκτσουκ! ελπιζω να μην νοσταλγησει ο πλανητης εκεινα τα χρονια

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
τυποι τα ουκρανικα πορνιδια δεν ειναι δηλαδη διψασμενα για τους βαλκανιους πουτσους του κμαν και των κλωνων του ?  :o

Τα ουκρανικά πορνίδια είναι διψασμένα για χρήμα όσο για την πουτσα δεν έχει σημασία από που είναι

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Ο Kman είναι στρατηγικός επενδυτής, αν προσέξεις κάθε φορά που ανεβαίνει Κιεβο η γρίβνα και το χρηματιστήριο της Ουκρανίας κινούνται σε ανοδική πορεία. Θα έπρεπε να τον υποδέχονται με τιμές αρχηγού κράτους αλλά έτσι ήταν πάντα μια ζωή αχάριστοι οι ουκρανοί   :tooth:

:tooth: :tooth: :tooth:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

με 60000 ευρω καθαρα κερδη το χρονο ο kman2 σαφως και καθισταται στρατιγικος επενδυτης στο κιεβο

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
Τα ουκρανικά πορνίδια είναι διψασμένα για χρήμα όσο για την πουτσα δεν έχει σημασία από που είναι
τυπε την ταινια την ειδες? ολοι οι βαλκανιοι πουτσαραδες ειχαν και εχουν περιουσιες και μετρητα και οχι απλα μεινανε με τον μπεοντα ανα χειρας, αλλα φαγανε και κραξιμο απο κατι θειτσες που στη χωρα τους παρακαλανε... αλλα βεβαια αμα ανεβαινει τωρα ο γουωρεν μπαφετ της μπουρδελικης, ο κμαν, τις γκομενες τους τις εχει ετοιμες το υπουργειο εξωτερικων για να ευχαριστησει τον επενδυτη και να αφησει τα πορνοευρω του στη χωρα και να χτιστουν νοσοκομεια και δρομοι :grin:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Καλη χρονια σε ολους καταρχην,ειχα καιρο να μπω λογω δουλειας αλλα παρολα αυτα εριχνα ματιες.
Γενικα δεν εκανα πολλα και στην προσωπικη μου ζωη απλα εβγαινα με μια Ρωσιδα που ηρθε μονιμα Αθηνα(υποψιν εδω και κοντα δυο χρονια ερχονταν Αθηνα ανα διαστηματα και πηδιομασταν παντα)..Ολα πηγαιναν καλα μεχρι που αρχισε τα ψεματα και αρχισε να εξαφανιζεται βρισκοντας χαζες δικαιολογιες(κατι αντιστοιχο μου ειχε τυχει και με μια Πολωνεζα πριν κατι μηνες...).Μετα απο 2βδομαδες που εξαφανιστηκε μου εστειλε μηνυμα συγγνωμη και μου ετυχε κατι σοβαρο αλλα εκει ειχα δυο επιλογες ειτε να κανω τον μαλακα και απλα να γαμαω πραγμα που δεν εκανα γιατι την κοροιδια δεν την γουσταρω προτιμω να την παιξω η να την εκραζα γιατι ενα πραγμα που μου την σπαει οσο τιποτα ειναι να ξερω ανθρωπο 2χρονια και να απανταει στα μηνυματα μετα απο μισο μηνα ενω ξερει οτι αποκλειεται να χαλαστω ακομα και αν μου πει την αληθεια δηλαδη οτι ετρωγε απ αλλου λουκουμι..Τελικα σκεφτομενος τι να κανω απλα δεν απαντησα καθολου στο μηνυμα και ουτε προκειται.

Το κοινο που εχει αυτη η ιστορια με την Πολωνεζα ειναι οτι τον τρωνε αβερτα ενω παραλληλα το παιζανε και καλα στεναχωρημενες απο τους "βαρβαρους" αντρες στην Ρωσια και την Πολωνια αντιστοιχα..

Εκει που εχω καταληξει μαγκες ειναι οτι οταν βλεπετε Ρωσιδα,Ουκρανεζα,Πολωνεζα ανω των 28+ και κλαιγονται οτι δηθεν οι αντες εκει δεν τους κανουν σημαινει οτι δεν τους κανουν γιατι φαγανε ενα καρο λουτσες και μετα δεν βρισκανε αντρες γιατι παντρευτηκαν ολοι οι αξιολογοι και διαθεσιμοι πριν τα 30τους...
Οποτε λενε τα γνωστα παραμυθια και οποιος τσιμπησει(σιγουρα υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα και σε φιλους μου αντιστοιχο συμβαινει με ρωσιδες,ουκρανεζες κτλπ).

Καταληγω εν τελει οτι τα συναισθηματα με τετοιες γυναικες δεν πρεπει να μας παρασηρουν -ειδικα ερωτικα αλλα ουτε και φιλικα πχ να πεις μπορω να βασιστω πανω τους.

Ενα πραγμα μονο παραδεχομαι στις Ελληνιδες(αν και δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθω) οτι δεν εξαφανιζονται στον απιστευτο βαθμο που το κανουν οι Σλαβες πχ η Ρωσιδα μου στελνε μηνυματα οτι θα κοψει τις φλεβες της αμα κανω κατι με αλλη και την πληγωσω και το επομενο βραδι μου λεει κλαιγοντας μην με πεις πουτανα αλλα εκανα παρτουζα στην Τουρκια οσο εμενα εκει
Παρομοιες μαλακιες μου ελεγε και η Πολωνεζα οτι ηταν σε σχεση και δεν θελει τα περα δωθε και να μαστε μαζι και εξαφανιστηκε και την ειδα φωτο με σκαφη στην Μυκονο

Εγω λογικη δεν βγαζω αλλα το καλο ειναι οτι γελαω με αυτες τις καταστασεις αλλος θα στεναχωριοτανε εγω στεναχωριεμαι που δεν γαμησα και μια φιλη της Ρωσιδας ενω μπορουσα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ηγέρθητου ρε γατάκια που πιάσατε στο στόμα σας τον αρχηγό

Όταν χριστει επίτιμος πρόεδρος Ουκρανιας θα κλεισουμε τα σύνορα για μερικούς από εσάς να μείνετε με τις ελλεηνίδες να τρώτε φασολάδα και να κλάνετε παρέα

KMAN ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ :rockon:

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Επισης κατεληξα σε ενα συμπερασμα που καποιοι ισως αμφισβητησουν αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ισχυει..

Καθε Πολωνεζα,Ουκρανεζα,οχι τοσο Ρωσιδα αλλα και αυτες καπως γαμιουνται σε τρελο βαθμο που γαμιουνται με εμας σαν Ελληνες θα πανε και με Τουρκους και καποιες και με Αιγυπτιους(μουσουλμανους ακραιους οχι).

Ο λογος που δεν το λενε ειναι γιατι ξερουν οτι θα ξενερωσει ο αλλος ειτε οτι θα φανουν τελειως απελπεισμενες και πουτανες,ξερουν δηλαδη οτι η μετοχη τους θα πιασει πατο..

Εγω βεβαια επειδη το επαιζα ανοιχτος να κοψω αντιδρασεις μου αρχισανε ειδικα πανω στο πιωμα να μου τα πετανε..

Η Ρωσιδα οτι τα ειχε με ΤΟυρκο αλλαααα οχι οποιον και οποιον.Ηταν πλουσιος πολυυυ και αθεος..

Ελα που και η Πολωνεζα τα ειχε με Τουρκο γιατρο αθεο και παπλουτο(βεβαια στο φβ εγω ειδα εναν που ηταν νοσοκομα)

Δηλαδη δεν μιλανε λογω ντροπης

Μια αλλη Πολωνεζα που βεβαια ηταν γαμω τα ατομα και ξηγημενη μου ειπε οτι τον ετρωγε απο Πακι εγω εσκασα στα γελια και αυτη κοκκινησε μου ειπε οτι ντρεπεται απιστευτα αλλα ηταν μικρη και ανοητη.(κλασσικη αντιδραση).
Παντως ενω με Τουρκο το καταλαβαινω με Πακι αδυνατω,κοντοι βρωμεροι και αφραγκοι αμα μου ελεγε με μαυρο θα ελεγα οκ ισως να ταν Αφρο-Αμερικανος και να πε καμια παπατζα οτι ειναι παιχτης του nba αλλα ο Πακι τι στο καλο εχει να προσφερει..
Υποψιν σε φωτο αρνηθηκε να μου τον δειξει

Το συμπερασμα ειναι οτι οι γυναικες επηρεαζονται απιστευτα απ ποιον εχουν απεναντι τους
Αμα εισαι κατα των λαθρο πχ θα σου πουνε οτι οι μουσουλμανοι ειναι ζωα οτι δεν θα πηγαιναν ποτε μαζι τους κτλπ
Αν το παιξεις στυλ Ισπανος και καλα σταρχιδιστης οπως κανω σε πολλες για τεστ τοτε μαγκες θα ακουσετε λεπτομερειες που ισως δεν θελετε η δεν μπορειτε να διαχειριστητε καθως μετα απ αυτο δεν θα την ξαναδειτε ποτε με το ιδιο ματι

Οποτε τιθεται το ερωτημα να ρωταω η ας ζω στην πλανη??

Τελος να πω οτι ειδικος δεν το παιζω αλλα αρχισα ολα αυτα τα πουστηκα τεστ καθως σκεφτηκα οτι δεν κολλαει να γαμαω μονο εγω τοσο ανετα.

Στο κολληταρι μου που κολλησε με Ρωσιδα και μου λεγε καλη κοπελα να το παω σοβαρα, λεω πες της για μενα κτλπ ποσες γαμησα τι εκανα κτλπ

Ο τυπος τρελαθηκε μου λεει ρωταγε ποσο την εχεις και να την πηδηξουμε μαζι αλλα ο ιδιος πρεπει να ζηλεψε
ΤΟυλαχιστον ξυπνησε γιατι ειναι κοιμησμενος απ Σλαβες και νομιζε οτι θα τον αγαπησει

ΕΝω ειναι ζηλιαρης δεχτηκε τις συμβουλες μου το εκρυψε το επαιξε ανοιχτος και του παραδεχτηκε η Ρωσιδα οτι γαμιεται και με αλλους

Οποτε καθε Σλαβα εχω καταληξει οτι λεει αυτα που θελουμε να ακουμε(εκτος αμα το παιξεται αντιστροφα οπου θα αποκαλυφτουν ολα)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Καλη χρονια σε ολους καταρχην,ειχα καιρο να μπω λογω δουλειας αλλα παρολα αυτα εριχνα ματιες.
Γενικα δεν εκανα πολλα και στην προσωπικη μου ζωη απλα εβγαινα με μια Ρωσιδα που ηρθε μονιμα Αθηνα(υποψιν εδω και κοντα δυο χρονια ερχονταν Αθηνα ανα διαστηματα και πηδιομασταν παντα)..Ολα πηγαιναν καλα μεχρι που αρχισε τα ψεματα και αρχισε να εξαφανιζεται βρισκοντας χαζες δικαιολογιες(κατι αντιστοιχο μου ειχε τυχει και με μια Πολωνεζα πριν κατι μηνες...).Μετα απο 2βδομαδες που εξαφανιστηκε μου εστειλε μηνυμα συγγνωμη και μου ετυχε κατι σοβαρο αλλα εκει ειχα δυο επιλογες ειτε να κανω τον μαλακα και απλα να γαμαω πραγμα που δεν εκανα γιατι την κοροιδια δεν την γουσταρω προτιμω να την παιξω η να την εκραζα γιατι ενα πραγμα που μου την σπαει οσο τιποτα ειναι να ξερω ανθρωπο 2χρονια και να απανταει στα μηνυματα μετα απο μισο μηνα ενω ξερει οτι αποκλειεται να χαλαστω ακομα και αν μου πει την αληθεια δηλαδη οτι ετρωγε απ αλλου λουκουμι..Τελικα σκεφτομενος τι να κανω απλα δεν απαντησα καθολου στο μηνυμα και ουτε προκειται.

Το κοινο που εχει αυτη η ιστορια με την Πολωνεζα ειναι οτι τον τρωνε αβερτα ενω παραλληλα το παιζανε και καλα στεναχωρημενες απο τους "βαρβαρους" αντρες στην Ρωσια και την Πολωνια αντιστοιχα..

Εκει που εχω καταληξει μαγκες ειναι οτι οταν βλεπετε Ρωσιδα,Ουκρανεζα,Πολωνεζα ανω των 28+ και κλαιγονται οτι δηθεν οι αντες εκει δεν τους κανουν σημαινει οτι δεν τους κανουν γιατι φαγανε ενα καρο λουτσες και μετα δεν βρισκανε αντρες γιατι παντρευτηκαν ολοι οι αξιολογοι και διαθεσιμοι πριν τα 30τους...
Οποτε λενε τα γνωστα παραμυθια και οποιος τσιμπησει(σιγουρα υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα και σε φιλους μου αντιστοιχο συμβαινει με ρωσιδες,ουκρανεζες κτλπ).

Καταληγω εν τελει οτι τα συναισθηματα με τετοιες γυναικες δεν πρεπει να μας παρασηρουν -ειδικα ερωτικα αλλα ουτε και φιλικα πχ να πεις μπορω να βασιστω πανω τους.

Ενα πραγμα μονο παραδεχομαι στις Ελληνιδες(αν και δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθω) οτι δεν εξαφανιζονται στον απιστευτο βαθμο που το κανουν οι Σλαβες πχ η Ρωσιδα μου στελνε μηνυματα οτι θα κοψει τις φλεβες της αμα κανω κατι με αλλη και την πληγωσω και το επομενο βραδι μου λεει κλαιγοντας μην με πεις πουτανα αλλα εκανα παρτουζα στην Τουρκια οσο εμενα εκει
Παρομοιες μαλακιες μου ελεγε και η Πολωνεζα οτι ηταν σε σχεση και δεν θελει τα περα δωθε και να μαστε μαζι και εξαφανιστηκε και την ειδα φωτο με σκαφη στην Μυκονο

Εγω λογικη δεν βγαζω αλλα το καλο ειναι οτι γελαω με αυτες τις καταστασεις αλλος θα στεναχωριοτανε εγω στεναχωριεμαι που δεν γαμησα και μια φιλη της Ρωσιδας ενω μπορουσα

να συμπληρωσω και εγω στο ποστ σου καποιες λεπτομεριες

1)ειναι πολυ ευκολο αν παει καποιος ρωσια εκδρομη και βρισκεται στο ηλικιακο γρουπ 30-40 χρ. να γαμησει ρωσιδα πολυ ευκολα χωρις χρηματα. στην ελλαδα παιζουν και πολλοι αλλοι παραγοντες ρολο που καθηστα το σεξ πιο δυσκολο με ελληνιδα γυναικα

2) ειναι απιστευτα δυσκολο να βρεις ευκολα γυναικα να παντρευτεις παροτι ειναι πολυ ευκολο να γαμησεις διοτι δεν εγκαταλειπουν ευκολα την μοσχα και την αγ. πετρουπολη για να ερθουν στην ελλαδα να ζησουν με μια εξαιρεση μονο αν προκειται για την αθήνα.

3) οι ρωσιδες που βρισκονται μονιμα στην ελλαδα και ειναι +28-30 χρ. οι περισσοτερες απο αυτες ειναι ναυαγια στη ζωη τους
απετυχαν στη χωρα τους να βρουν γαμπρο και ψαχνονται εδω μπας και τυλιξουν καποιον.
συν οτι εχουν αποκτησει τεραστια κομπλεξ απο τα πολλα φτυσυματα που εχουν φαει στη ρωσια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom