Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.490
Πόντοι
2.356
Θα πρέπει εσύ τουλάχιστον να το γνωρίζεις Τάσο ότι εκτός τους τούρκους που επισκέπτονται την Ουκρανία κατά εκατοντάδες χιλιάδες κάθε χρόνο.Ο πιο προσιτός και αγαπημένος προορισμός τον ουκρανών είναι η Τουρκία αυτό τώρα με την κατάργηση της βίζας για ΕΕ πιθανόν να αλαξει και να δούμε και εδώ αρκετούς τουριστες από Ουκρανια.
Αυτο το γνωριζω νυκτερε ,το ιδιο συνεβαινε και στην Μολδαβια. Απο το 14 που ειχε ανοιξει ομως η βιζα για αυτους αρχισανε παρα πολλοι να πηγαινουνε Ελλαδα για διακοπες , μικρη χωρα βεβαια οποτε αμελητεα ποσοστητα οι τουριστες.
Μακαρι να γινει το ιδιο και στην Ουκρανια φυσικα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Θα πρέπει εσύ τουλάχιστον να το γνωρίζεις Τάσο ότι εκτός τους τούρκους που επισκέπτονται την Ουκρανία κατά εκατοντάδες χιλιάδες κάθε χρόνο.Ο πιο προσιτός και αγαπημένος προορισμός τον ουκρανών είναι η Τουρκία αυτό τώρα με την κατάργηση της βίζας για ΕΕ πιθανόν να αλαξει και να δούμε και εδώ αρκετούς τουριστες από Ουκρανια.

ηδη φετος το καλοκαιρι χαλκιδικη και κατερινη ειχε περισσοτερους ουκρανους τουριστες λογο καταργησης της βιζας

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
κι εγώ τώρα είμαι εδω!Και ας έρθει όποιος Ουκρανός θέλει να ζυγίστουμε

*Είδα στη τηλεόραση τον πρόεδρο τους με παραλαγή και είναι πιο μπούλης και μαλθακός και απο τον ...Καμμένο
xaxaxaxax ακομα δεν ειδες τιποτα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Γράφεται πολλές φορές κάτι πράγματα μερικοί που με κάνει να πιστεύω ότι ούτε με αεροπλάνο έχετε περάσει πάνω από την Ουκρανία.Οι τουρκοι και οι άραβες έχουν την τιμητική τους στην Ουκρανία και δεν υπάρχει άλλος λαός που έχει πάει με τόσες ντόπιες.Ούτε και υπάρχουν κατηγορίες γυναικών που πάνε η δεν πάνε  με τα μούσλι.Όλα το αλλά είναι παραμύθια της Χαλιμάς   
οσοι ξερω τουρκοι,παλαιστηνιοι,συριοι εμεναν κιεβο και οδυσσο μονιμα και δουλευαν σουλιαβκα στο παζαρι η στις οικοδομες.ολοι οι αραβες φιλοι μου ψευτες και κατι μπαζα και πουτανεσ γαμουσαν και σπιτωναν.τις ιδιες γκομενες και οι τουρκοι στο κιεβο,συχναζαν στο γιδροπαρκ η στο γκατυενσ σουλιαβκκα που επεζε αραβικη μουσικη και ναργιλε.αυτοι ηταν οι αραβες και τουρκοι μονομοι,κανενας ανταγωνιμοσ.καλα παιδακια ηταν οι τουρκοι,ευγενικοι,χαμογελαστοι ποτε δεν με πειραξαν και μοιραζονταν πλιροφοριεσ για καριολεσ.οι αραβεσ που γνωρισα αρκετους,προσχαροι καλα παιδεια αλλα παθολογικα ψευτες .οδυσσο τωρα οι τουρκοι κανενας ανταγωνισμοςολοι αθλιοι και στα τουρκικα κεμπαπ μονοι την βγαζουν.μονο δυο νορμαλ ειδα σε καλο χοτελ 50-55 και αυτοι δεν εκαναν παρεα με τουρκουσ και ουτε ηθελαν να φανε στα τουρκικα οταν τουσ καλουσαν οι τουρκοι που δουλευαν εκει.μαζευονταν μια παρεα νεαροι τουρκοι οδυσσο στα ξυλινα σπιτακια και κανουν αυτα που λεει ο κμαν.καθονται σε ενα τουρκικο καφε και κανουν γυρω τισ κοπελες που καθοντε στο διπλανο μπαρ και δεν αφηνουν να κατσει αλλοσ διπλα με τον τροπο τους.βεβαια αδικα το κανουν,απο εμφανιση δεν λενε και δεν περνουν τιποτα απο το μπαρ ενω οι ουκρανιδεσ αγοραζουν κοκτειλ.μονο μου τι σπανε γιατι εγω θελω να δειξω το χρημα να παρω κοκτειλ και μπενουν στα αρχιδια μου.επρεπε να ριξω κανενου χαστουκια αλλα επιδει δεν προκαλουν και δεν ειναι κακοι οι επιθετικοι παρα να νευριασω δεν πατω εκει.καμια ανταποκριση βεβαια απο γκομεννεσ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αυξηθηκαν οι γαμοι με πολωνους,700 μονο φετος διαβαζα πριν.ολες πανε απο τις διπλα πολεις για3 μηνεσ δουλεια και παντρευονται για να μεινουν πολωνια.λογικα θα επρεπε να ειχε χιλιαδες διαθεσιμες γκομενες αλλα ιδικα οδυσσο που τις ζω ειναι σαν να ζουνε σε αλλη χωρα και δεν της πιανει κριση ουτε να φυγουν ετοιμαζονται για πουθενα.ειμαι38 ζω την ουκρανια απο το 1990.εδω και χρονια δεν ειδα διαθεση απο γκομενες να φυγουν.ο δασκαλος ιωσηφ μου ελεγε πριν μερες πιο ευκολα θα βρεις γκομενες αθηνα παρα στο κιεβο.το ιδιο πιστευω και εγω,με κασερι παντου βρισκεις.μια ομορφη μικρη που γνωρισα πριν 3 χρονια 21 πουλουσε ψαρια στην θαλασα με την μανα της.αυτη εφυγε για νορβηγια με νορβηγο.μια αλλη ομορφη μικρη που ξερω 20 και αυτι αφραγγη.εφυγε για ισραηλ με ενα γαλλοεβραιο 55 με πολλα λεφτα.πρωσπαθησα την αδερφη της να προτεινω σπονσορινκ αλλα ηθελε να παρει χωρις να δωσει ενω μου ελεγε για τον εβραιο σπονσορα ποσο γεναιοδωρος ειναι.ειπα αλλα αυτος γαμα την μουναρα αδερφη σου εσυ δεν μου δινεις αι σιχτιρ.φιλοι ελληνες και συγγενεις μονιμα ουκρανια χρονια εχουν την ιδια γνωμη με μενα και τον ιωσηφ.εκτος τον δυο αυτων μικρων που ποτε δεν ειδα με γκομενο η ειχανε γκομενο καμια δεν ειδα να φευγει.αυτες ειχαν στοχο τετειους που βρηκαν να συντηρα ολη την οικογενεια.οδυσσο δεν βλεπω καμια διαθεσιμη η ελευθερη γκομενα πανω του 5.αντιπαλος μου ειναι η διαθεσημοτητα και οχι οι τουρκοι η οι ξενοι αυτοθς δεν τους υπολογιζω.να βρω ελευθερες νορμαλ γκομενες του 7 και θα ειμαι ευχαριστημενος.να σπρωξω κασερι ναι για μια νορμαλ που αξιζει δεν με χαλαει.για πουτανες χαλασα περιουσιες τοσα χρονια που ημουν αρωστημενος και σεξομανιακος.δεν δεχομαι να εχουν οι αθλιοι ουκρανοι καλυτερες γκομενες απο εμενα.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Αυτό ακριβώς λέω ότι την διασκέδαση και της εξόδους μπορείς να της τα προσφέρεις εσύ,αν θα μπορούσε να τα προσφέρει μόνη της στον εαυτό της  ποιος ο λόγος να πάει με κάποιον με τα δίπλα χρόνια της ηλικίας της ? και όχι με κάποιο ντόπιο πιτσιρικά που θα είναι και του γούστου της και θα μιλάει την γλώσα της  

Αυτό ισχύει αν έχεις τα διπλά χρόνια. Αν είσαι όμως 30άρης όμως και πας για 23-30 ισχύει αυτό που γράφω ότι δηλαδή θα χτυπήσεις πολύ καλύτερες από ότι θα χτύπαγες Ελλάδα. Ποια η άποψή σου?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Επειδη με ρωτησες να σου πω τι κανω με αυτες που ζητανε δωρο 1000ευρω(τα ατομα που κανουν bloof δεν μου λενε τι κανουν σε αυτη την περιπτωση  δεν ξερω)
Της λεω αν θες τετοιο δωρο βρες εναν αραβα η τουρκο χοντρο ασχημο και βλακα να σου τα παρει.Εγω δεν ειμαι τιποτα απο τα 3...Αν θες ποιοτητα θα παρεις το δωρακι σου φυσικα αν θες τετοια δωρα μονο ασχημοι και αδυναμοι θα στα δωσουν γιατι αυτοι δεν μπορουν αλλιως εγω μπορω...Λοιπον θελεις αντρα η γουρουνι στο σακι διαλεξε??
Δοκιμασε το και θα δεις..
2 μου εκμυστηρευτηκαν οτι δεν κοιμηθηκαν ολο το βραδυ με αυτα που τους ειπα...
ναι δεν κοιμηθηκαν που δεν θα τους παρεις το δωρακι αιφοουν 800 ευρο που ειχαν στυριχτει πανω σου να το παρεις χαχαχαχα ασε μας ρε σπυρο τωρα με τις καραπουταναρες.προπερσι που απαντουσανε ακομα μαμπα οδυσσο ολες μου ελεγαν αιφοουν και το πολυ καμια πιππα και με ειρονευονταν και απο πανω το φυλαω για τον γαμο μου.για αυτο τελος το ιτερνετ.ειχα επιτυχια πριν 3 και 4 χρονια που επαιζα σκληρα και με χαστουκια.ετρεχαν σαν τρελες,βεβαια οχι οδυσιοτησες αλλα απο επαρχια γκομενες που ερχωνταν σε συγγενεις οδυσσο.φετος καλοκαιρι δεν ειχα διαθεση για πεσιμο και ουτε κυκλοφορουσα τουριστικα μερη ενω δεν ειχε κοσμο το κεντρο που κυκλοφορουσα.περσι ειχα προβληματα ιουνιο και εκανα 7 μηνες να ξαναπαω ουκρανια μεχρι να λυσω αυτα τα προβληματα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σωστα λεει ο νυκτερος τους αρεσουν οσοι κρατανε τις υποσχεσεις τους.αν δεν δεκτεις τους ορους τους και τα δωρακια που πρωτινουν σε κανουν αμεσως διαγραφη.αυτες συνηθως δεν εχουν σκοπο να γαμηθουν αλλα μαλακες ψαχνουν.θυμηθηκα και τον κμαν που εταξε σε μια γκομενα δωρακι.η καρτα του ειχε προβλημα και η γκομενα ξενερωσε γιατι νομιζε την δουλευε οτι θα της παρει δωρακι.να εχουν τυψεις πρωτη φορα το ακουω απο τον σπυρο,μαλλον τυψεις που δεν πηραν το δωρακι εχουν χαχαχαχα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Αυτό ισχύει αν έχεις τα διπλά χρόνια. Αν είσαι όμως 30άρης όμως και πας για 23-30 ισχύει αυτό που γράφω ότι δηλαδή θα χτυπήσεις πολύ καλύτερες από ότι θα χτύπαγες Ελλάδα. Ποια η άποψή σου?
Για μένα δεν είναι ο παραδεισος όπως ήταν πριν δύο δεκαετίες αλλά  αν ξέρεις την γλώσα και έχεις κάποια εμφάνιση και κατοίκεις μόνιμα Ουκρανία  σίγουρα θα έχεις πολύ περισσότερες ευκαιρίες να πας με πολύ πιο όμορφες γυναίκες απ ότι να εισουνα Ελλάδα. Αν πας περιοδικά και για ολιγοήμερα ταξίδια απαραίτητη είναι η προετιμασία από το διαδίκτυο (μέθοδος Dirty)αν δεν υπάρχει καμία από τις προαναφερθείς προυποθέσεις το μόνο που παίζει είναι η μέθοδος Kman πληρώνεται επί τη εμφανίσει. Κάτι τέτοιο έγραφαν θυμάμαι η δραχμές  :2funny:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αμφιβαλω.μαλλον αδιαβαστος εισαι.και ο ρολογας 30 ειναι και εμφανισημος για ελλαδα.καποτε ο κουμπαρος ελεγε αλλα ισως δεν διαβαζες η δεν θυμασε οτι αν βγω με τον μπραντ πιτ εγω θα γαμησω με 100 ευρο ενω αυτος με 10 χιλιαδες.δεν εχει σχεση η εμφανιση ουτε ποσα διαθετεις.σου τα τρωνε σε χρονο ντετε με μια σαμπανια και φαι.μονο πουτανες θα γνωρισεις η κοριτσακια που θελουν να στα φανε και μετα ελα αυριο παλι.αν θες μην με ακουσεις και τραβα,οταν μεινεις με το πουλι στο χερι ομως να εχεις το θαρος να πεις αληθεια οπως ειπε και ο μιστερ λοβ.οταν ξεκινησα να γραφω godcharry ελεγα τι μου εκαναν οι γκομενες γιατι σε σας θα εκαναν χειροτερα.μιλουσα ρωσικα,θεωρουμουν ντοπιος και αυτα που εγραφα τα εκανα οταν ημουν 28-30 και φενωμουν 20.τωρα ειμαι 38 φενομαι 30-32.τι νομιζεις εμεις δεν ειχαμε νειατα και εμφανιση και λεφτα και δουλεια και σπιτια ειχαμε.τελευταια αρχισαν διαφοροι α να τραβανε κιεβο γιατι νομιζουν τωρα ειναι ευκαιρια να βρουνε γκομενες.αρχιδια θα βρουνε.ακουστε τον αρχοντα κμαν οπειος θελει να γαμησει μουνια και σπρωξτε κασερι η ακουστε τον μιτσο και τραβατε μεταξουργιο χαχαχαχ.αυτες τις 2 σχολες σας προτεινω.δεν θα βρειτε ΤΙΠΟΤΑ κουμπαρος σπικινκ.τωρα θα κατεβουνε νεα θυματα και αυτο δεν κανει καλο.ανανεωνωνται τα θυματα,δεν σταματανε ποτε να ερχωνται νεα θυματα ετσι δεν πεφτουν οι απαιτησεις,δεν θελετε εχουμε και ντουπαι και ευρωπη τωρα μας περιμενει.σλαβα ουκραινα.σας ειπα για το θυμα κυπριο που ξαναπηγε να βρει αυτη με την γιαγια που ερχωταν στα ραντεβου.παλι του τα φαγανε και πηρρε τηλεφωνο τον κοινο γνωστο.λεει ανακαλυψα υπαρχει κυκλωμα πισω απο ολες αυτες τις γκομενες που μιλας ιτερνετ και μαφια και σε μαδανε χαχαχαχ.επρεπε να παει και δευτερη φορα να του τα ξαναφαει.του ειπα αν με γελασεις μια την καταρα μου αν με γελασεις δυο την ευχη μου.για ελληνες προτεινα την σοφια για πορνοτουρισμο.ουκρανια συντομα παλι θα βλεπω μονο δικηγορους και επιχειρηματιες.οι νεοι επισκεφτες τελευτεα παλι θα χαθουν μετα την πρωτη επισκεψη εκτοσ αν ειναι μαζοχες η χαζοι.παγωσαμε τωρα και 800 εκατομιρι του αχμετοβ στην κυπρο.ασε να τον παρω να δω αν θελει να του στειλω δανεικα χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Για μένα δεν είναι ο παραδεισος όπως ήταν πριν δύο δεκαετίες αλλά  αν ξέρεις την γλώσα και έχεις κάποια εμφάνιση και κατοίκεις μόνιμα Ουκρανία  σίγουρα θα έχεις πολύ περισσότερες ευκαιρίες να πας με πολύ πιο όμορφες γυναίκες απ ότι να εισουνα Ελλάδα. Αν πας περιοδικά και για ολιγοήμερα ταξίδια απαραίτητη είναι η προετιμασία από το διαδίκτυο (μέθοδος Dirty)αν δεν υπάρχει καμία από τις προαναφερθείς προυποθέσεις το μόνο που παίζει είναι η μέθοδος Kman πληρώνεται επί τη εμφανίσει. Κάτι τέτοιο έγραφαν θυμάμαι η δραχμές  :2funny:
τα ιδια εγραψα ακριβως με σενα την ιδια ωρα συντροφε χαχαχαχ

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
χανουμε την σλαβιανκα.στοπ. καλη δυναμη στο μετωπο (καλα τα λετε οτι πανε τουρκια, ντουμπαγια κτλ)

Αγγελια, ζητειται ατομο να ηγηθει ελληνικης πορνο ΣΕΧΤΑΣ γοητειας σλαβικων μιλφ-αλογων, κατα προτιμιση με συμπλεγματα ανωτερωτητας, με τελικο σκοπο ομαδικο χαρακιρι, μετα την απωλεια του σλαβικου ιπποειδες! Τιν τουτο! Inside The Weird World of an Islamic 'Feminist' Cult  στο 10.37 ξεκινα στο 11.11 (οξαποδω) πλαστικες μιλφομανες!
ρε μαγκες αυτα γινοντε ακομα εν ετη 2016?  καραβιες πανε? ειχε δικιο ο κουμπαρος του χαρη πιο πριν που του ειπε για κυκλωμα, πυρφορικο κυκλωμα εινα! ιδου η Ρεζιλι-οβα   krainians Girls: What They Expect From Relationship with Foreign Men
Λενε και το καφε εκει?
Ukrainian women about marrying a foreigner
παντως στην  εδρα της φιλικης, φαινεται οτι την εχουν δει αλλιως ε? What Ukrainian girls in Odessa think of foreign guys!
υγ.
ολντ ταιμ κλασσικς δεν θα πω ποιος εκανε πρωτος τον αποσυμβολισμο και μας εδωσε τα φωτα του για τις ουκρανιδες μουναρες ο νοων νοητω το κορμι τους δεν ειναι για πουλημα

Εγγρ.
26 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
εχει καλές κοπέλες στην Ουκρανία για σπίτι που να μην νοιάζονται για τα φράγκα;

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ασε που συμφωνα με τον εναλλαΧτικο τιτλο του  παραπανω μοιραζουν επιδοματα The Women Of Odessa Paying To Meet Wealthy Foreigners . Α και στο νικολαγεφ ψαχνουν για αντρες (με πΙοτητα)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
εχει καλές κοπέλες στην Ουκρανία για σπίτι που να μην νοιάζονται για τα φράγκα;
ισως να ειναι καρμικα πραγματα αυτα, απ οσο ψυχανεμιζομαι ειναι σαν να ψαχνεις διαμαντι στις λασπες,
χμμμ
ΕΑΝ εψαχνε καποιος μια ουκρανεζα που μεγαλωσε στο εξωτερικο, υποθετω οτι Δεν πιανεται για ντοπια, σαν να λεμε κινεζο-αμερικανα, καμια σχεση στο μενταλιτι της? θεωρειται αφομιωμενη?

Έχει αλλά δεν συχνάζουν στα πεδία βολής τον σεξοτουριστών
ισως Εαν καποιος πηγαινε νεος, ωραιος η μοιραιος για σπουδες εκει η καποιο μεταπτυχιακο , η με καλη δουλεια και επιανε καμια του κυκλου του?

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
αυτα ειναι χαλαρωτικα τραγουδια,
τυχερε ειχατε το τοιχος του βερολινου και δεν μπορουσαμε να ερθουμε και εμεις να απολαυσουμε τα λαικα αγαθα. εμεις εδω ειμαστε στις γαλερες της ελευθερης αγορας.
α ρε ιβαν ντενισοβιτς τι εχανες!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
ρε μαγκες αυτα γινοντε ακομα εν ετη 2016?  καραβιες πανε? ειχε δικιο ο κουμπαρος του χαρη πιο πριν που του ειπε για κυκλωμα, πυρφορικο κυκλωμα εινα! ιδου η Ρεζιλι-οβα   krainians Girls: What They Expect From Relationship with Foreign Men
Λενε και το καφε εκει?
Κοίτα ειδικά Ουκρανία υπάρχει ολόκληρη βιομηχανία πάνω σ αυτό το θέμα.Και τα θύματα ατελείωτα.Αυτά είναι τα πιο ελαφριά και εκτός από τα λεφτά σου και τον χρόνο σου δεν θα χάσεις τίποτε άλλο.Θυμάμαι έστηναν ένα σκηνικό με τους φρανκάτους τουρίστες όπου μια ανήλικη 14-15 χρόνων σου την έπεφτε,πηγεναι ο άλλος σαν μαλάκας και την ώρα της πράξεις έκανε ντου η αστυνομία που ήταν στο κόλπο.Και αν δεν πλήρωνες κανα δεκαχίλιαρο σε έκλειναν και μέσα.      

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom