Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έχω ξεχάσει να σου πω ότι μιλώντας με Αμερικάνο πορνομετανάστη στο Κίεβο, σε ανέφερε (από Roosh) λέγοντας ότι έλεγες πολύ ενδιαφέροντα πράγματα και κρίμα που σε bannarαν.

ΥΓ. Αμα είναι ο άλλος για τον πούτσο οικονομικά πως γαμάει με τη μέθοδό σου που θέλει 500/μέρα?

Έχω γράψει τι πρέπει να κάνεις αν είσαι άφραγκος.No pain no gain.
Αν στερεσαι των προυποθεσεων πρεπει να αντιρροπησεις με ισοδυναμο σε προσπαθεια και κόπο.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Βλέπω ξέρεις το παίγνιο. Για μένα ο κανόνας είναι: το να έχεις χρήμα σε ανεβάζει, το να το δίνεις καθ' υπόδειξη σε ρίχνει. Στο πεντάστερο πχ. συμφωνώ είναι καλό χαρτί. Αν βγεις βόλτα με γκόμενα πρώτο ραντεβού και ζήτήσει δώρα έχεις θέμα. Πρέπει να τα περιμένει αλλά να ντρέπεται να τα ζητήσει. Αν τα ζητάει ξερά δεν είσαι σε καλή θέση, σημαίνει δεν τη νοιάζει τη εντύπωση θα σχηματίσεις για αυτή. Μετά το γαμήσι, αλλάζει εκεί μπορεί να πάρεις κάτι, υπό συνθήκες. Πρέπει να διατηρείς πρωτοβουλία κινήσεων και όχι να άγεσαι και να φέρεσαι.
Πολυ σωστα αυτα που γραφεις συμφωνω.Το ξερεις και εσυ καλα το παιχνιδι.Φυσικα και παιζει ρολο το ποσο σε γουσταρει η γκομενα.Φυσικα το ξεκαθαρισα οτι δεν ειναι καλο να λες ψεματα γιατι εχουν ξυπνησει τονισα ομως οτι εχω δει παπατζηδες που κοροιδευουν ακομα και εμας...Απλα ειναι παιχνιδι για παρα πολυ λιγους απο οτι βλεπω κανενας εδω δεν τα ξερει αυτα τα κολπα και πιθανοτατα δεν εχει δει κανεναν τετοιον για να μας πει κολπα(δεν τα λενε σε κανεναν εγω απλα εβλεπα τι κανανε)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ουκρανέζα 178 ψευτομοντελο που σπονσοράριζα το 2016.Με χάλαγε που ζητούσε γλυφομούνι.
Παλιά είχε πάρα πολλές τέτοιες το ίντερνετ,τώρα βρίσκεις ελάχιστες online.

KIYRsq.jpg

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Βασικα ειναι ολα σαν το ποκερ.οι γκομενες εκει ξερουν πολυ καλα ποκερ γιατι εχουν παιξει με χιλιαδες τουκους κυριως και δεν μασαν γιατι οι τουρκοι δεν εχουν μια και υποσχονται τον ουρανο με τα αστρα(μεγα λαθος).Αρα συμβουλη μου δεν ξερεις ποκερ παιζει το χαρτι σου δηλαδη αυτος που εισαι .Απο εκει και περα αν ξερεις(δεν εχω δει κανεναν εδω να γραφει για μπλοφες ξερουν ολοι τις κλασικες μαλακιες με real estate klp)μπορεις να βαρεσεις γκομενα +2 απο αυτο που μπορεις κανονικα.

Τωρα οσο αφορα την ερωτηση που κανει ενας φιλος αν δεν εχει λεφτα τι να κανει φτιαχνω ενα νεο πινακακι(συντομο) και λεω

1)Ασχημος-χωρις λεφτα  ΔΕν πας καθολου η φυλης και το μεταξουργιο ειναι η καλυτερη λυση
2)Ωραιος(<30)-Χωρις λεφτα   πας οποτε μπορεις πανω αυστηρα σε κλαμπ που δεν πανε τουριστες(δεν τα ξερουν πολλοι αλλα μπορεις να ρωτησεις καποιους απο εδω να σου τα πουν)και την πεφτεις σε <20 που ειναι αβγαλτες ακομα και δεν τους νοιαζει μονο το χρημα.(υπαρχουν αρκετες πιστεψε με)οπως και σε τοπικα καφε...Θα αντιμετωπισεις βεβαια τεραστιο προβλημα με την γλωσσα οποτε θα ειναι δυσκολα αλλα εφικτα..Αν μαθεις δε και βασικα Ρωσσικα πας τρεχοντας.Ενα ωραιο κολπο εδω ειναι να τις κανεις την ερωτηση παγιδα ποια κλαμπ σου αρεσουν??Αν σου πει το skybar Πχ λες γεια σας αν σου πει το Bionica πχ προχωρας με φορα..
Αλλο τιπ ειναι να ζητησεις διαβατηριο να δεις δηθεν την φωτο...Αν εχει κατεβατα βιζες ξεχασε την αν εχει παει μεχρι την οδδησο ορμας..΅Εχουμε και εμεις ερωτησεις παγιδες man
3)ασχημος-με λεφτα θα πληρωσεις αλμυρα αλλα θα περασεις τελεια
4)Ωραιος με λεφτα εχεις ολες τις επιλογες για παρτυ σου Η Ουκρανια σου ανηκει

ολα τα παραπανω  χρειαζονται εμπειρια.Ακομα και στην τελευταια κατηγορια να ανηκεις την πρωτη φορα δεν θα κανεις τιποτα ιδιαιτερο απο αυτα που ακους εδω αλλα αμα πας με εναν εμπειρο η πολλες φορες θα μαθεις

5)Τελος για 'Γερους'(>40) ασχημους χωρις λεφτα ισχυει οτι με την 1η κατηγορια συμφαιρει η φυλης εκτος και αν θελεις να παντρευτεις cougar οποτε πας πανω και ψαχνεις απο την ηλικιας σου και πανω με παιδια μεγαλα(>18)

6)Τελος για γερους με λεφτα ο κανονας ειναι οτι τα λεφτα σε κανουν 10 χρονια μικροτερο οποτε υπολογιστε αναλογα με ποιες θα παιζεται...

Φυσικα μεγαλο ρολο στα παραπανω παιζει και το ποσο φαινεσαι οχι μονο το ποσο εισαι οποτε υπολογιστε αναλογα

Πολλα φιλια σε ολους και καλα βαεματα

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Τελος να τονισω οτι αν εισαι σε κατηγορια απο τις αδυναμες που λεω πιο πανω πρεπει να κανεις οπως ο αθλητης τους αλματος εις υψος...Πρωτη προσπαθεια χαμηλα για να περασεις τον πηχη σιγουρα(να βαλεις το πρωτο γκολ δηλαδη και να λυθουν τα ποδια)μετα ανεβαζει πιο ψηλα αν περνας καιαυτο ανεβαζεις και αλλο να δεις μεχρι που σε παιρνει...
Αυτοι που θα βαλουν τον πηχη πολυ ψηλα κινδυνευουν να μην σκοραρουν καθολου και αυτοι που τον εχουν πολυ χαμηλα υποτιμουν τους εαυτους τους και τις δυναμεις τους

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Και όταν τους πάνε στα μαγαζιά και τους δείξουν το κόσμημα των 1000 ευρώ που θέλουν,αυτοί τι λένε?Μωρό μου ξέχασα σπίτι το πορτοφόλι μου αλλά αυτό είναι ασήμαντο ποσό για εμένα εγώ μπορώ να αγοράσω ολόκληρο το κοσμηματοπωλείο?
Επειδη με ρωτησες να σου πω τι κανω με αυτες που ζητανε δωρο 1000ευρω(τα ατομα που κανουν bloof δεν μου λενε τι κανουν σε αυτη την περιπτωση  δεν ξερω)
Της λεω αν θες τετοιο δωρο βρες εναν αραβα η τουρκο χοντρο ασχημο και βλακα να σου τα παρει.Εγω δεν ειμαι τιποτα απο τα 3...Αν θες ποιοτητα θα παρεις το δωρακι σου φυσικα αν θες τετοια δωρα μονο ασχημοι και αδυναμοι θα στα δωσουν γιατι αυτοι δεν μπορουν αλλιως εγω μπορω...Λοιπον θελεις αντρα η γουρουνι στο σακι διαλεξε??
Δοκιμασε το και θα δεις..
2 μου εκμυστηρευτηκαν οτι δεν κοιμηθηκαν ολο το βραδυ με αυτα που τους ειπα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βασικα ειναι ολα σαν το ποκερ.οι γκομενες εκει ξερουν πολυ καλα ποκερ γιατι εχουν παιξει με χιλιαδες τουκους κυριως και δεν μασαν γιατι οι τουρκοι δεν εχουν μια και υποσχονται τον ουρανο με τα αστρα(μεγα λαθος).Αρα συμβουλη μου δεν ξερεις ποκερ παιζει το χαρτι σου δηλαδη αυτος που εισαι .Απο εκει και περα αν ξερεις(δεν εχω δει κανεναν εδω να γραφει για μπλοφες ξερουν ολοι τις κλασικες μαλακιες με real estate klp)μπορεις να βαρεσεις γκομενα +2 απο αυτο που μπορεις κανονικα.

Τωρα οσο αφορα την ερωτηση που κανει ενας φιλος αν δεν εχει λεφτα τι να κανει φτιαχνω ενα νεο πινακακι(συντομο) και λεω

1)Ασχημος-χωρις λεφτα  ΔΕν πας καθολου η φυλης και το μεταξουργιο ειναι η καλυτερη λυση
2)Ωραιος(<30)-Χωρις λεφτα  πας οποτε μπορεις πανω αυστηρα σε κλαμπ που δεν πανε τουριστες(δεν τα ξερουν πολλοι αλλα μπορεις να ρωτησεις καποιους απο εδω να σου τα πουν)και την πεφτεις σε <20 που ειναι αβγαλτες ακομα και δεν τους νοιαζει μονο το χρημα.(υπαρχουν αρκετες πιστεψε με)οπως και σε τοπικα καφε...Θα αντιμετωπισεις βεβαια τεραστιο προβλημα με την γλωσσα οποτε θα ειναι δυσκολα αλλα εφικτα..Αν μαθεις δε και βασικα Ρωσσικα πας τρεχοντας.Ενα ωραιο κολπο εδω ειναι να τις κανεις την ερωτηση παγιδα ποια κλαμπ σου αρεσουν??Αν σου πει το skybar Πχ λες γεια σας αν σου πει το Bionica πχ προχωρας με φορα..
Αλλο τιπ ειναι να ζητησεις διαβατηριο να δεις δηθεν την φωτο...Αν εχει κατεβατα βιζες ξεχασε την αν εχει παει μεχρι την οδδησο ορμας..΅Εχουμε και εμεις ερωτησεις παγιδες man
3)ασχημος-με λεφτα θα πληρωσεις αλμυρα αλλα θα περασεις τελεια
4)Ωραιος με λεφτα εχεις ολες τις επιλογες για παρτυ σου Η Ουκρανια σου ανηκει

ολα τα παραπανω  χρειαζονται εμπειρια.Ακομα και στην τελευταια κατηγορια να ανηκεις την πρωτη φορα δεν θα κανεις τιποτα ιδιαιτερο απο αυτα που ακους εδω αλλα αμα πας με εναν εμπειρο η πολλες φορες θα μαθεις

5)Τελος για 'Γερους'(>40) ασχημους χωρις λεφτα ισχυει οτι με την 1η κατηγορια συμφαιρει η φυλης εκτος και αν θελεις να παντρευτεις cougar οποτε πας πανω και ψαχνεις απο την ηλικιας σου και πανω με παιδια μεγαλα(>18)

6)Τελος για γερους με λεφτα ο κανονας ειναι οτι τα λεφτα σε κανουν 10 χρονια μικροτερο οποτε υπολογιστε αναλογα με ποιες θα παιζεται...

Φυσικα μεγαλο ρολο στα παραπανω παιζει και το ποσο φαινεσαι οχι μονο το ποσο εισαι οποτε υπολογιστε αναλογα

Πολλα φιλια σε ολους και καλα βαεματα

Ποιο πόκερ?Τα βλέπεις απλοϊκά.Αυτες αν παραπλανηθούν και πιστέψουν ότι έχεις περισσότερα από όσα έχεις θα σε ρημάξουν.Υπολογιζουν συνεχώς πόσα μπορούν να αποσπάσουν.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.497
Πόντοι
2.356
Πηρε φωτια βλεπω και παλι το νημα χθες , ευγε σε ολους.

@ xexe να πας να βρεις ρωσσιδες τουριστριες στην Ταυλανδη μεσα στον ολο χαμο που γινεται εκει ειναι λιγο κουφο , Παταγια ειχα παει σε ενα ρωσσικο ρεστωραν - κλαμπ με πιστα που βρισκοταν στη walking street και δεν ελεγε τιποτα ... παντως για το τοπικο προιον κρατα μικρο καλαθι :grin:
συμφωνω στο αλλο που λες , αν σε γουσταρει η γκομενα παραμυθιαζεται απο μονη της και δεν χρειαζεται να κανεις εσυ παρα πολλα.

σπυρο αυτο με την ηλικια σωστο, αλλωστε δεν δειχνουμε και το διαβατηριο μας ...

Αυτο με το ξυλο και τις σφαλιαρες ειναι στην φαντασια καποιων περι των ανατολικοευρωπαικων γυναικων, δεν παιζει αυτο το εργο οπως προανεφερε και ο νυκτερος.
Το αντιθετο συμβαινει ,τους ευγενικους αντρες γουσταρουν αρκει βεβαια να δειξεις με τον τροπο σου οτι δεν εισαι χαζος και θυμα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Την Ουκρανέζα δεν μπορείς να την κοροιδέψεις γιατί τα ζητάει όλα μπροστά.Σου λέει πρώτα το δώρο μου και μετά το σεξ.
Η Πολωνέζα είναι ευκολόπιστη γιατί πρώτα πηδιέται και μετά αρχίζει τις απαιτήσεις γιατί θέλει να έχεις κολλήσει συναισθηματικά.Οι Ουκρανές είναι ψυχρές υπολογίστριες.Υπολογίζουν πόσα μπορούν να ρουφήξουν.Αν χάσουν εκνευρίζονται,γενικώς είναι ξεροκέφαλες και θέλουν συνέχεια να νικάνε και να κερδίζουν.

Έιπαμε εξαρτάται για τι κυνηγάς.Αν πάς στα 6,5 maximum με τύχη 7 τις κοροιδέυεις συναισθηματικά. Αρκεί να το πάιζεις σωστά όχι καραγκιοζιλίκια σαν τους Τούρκους και τους Άραβες.Βλέπω κακομοίρηδες Τούρκους να πέρνουν ένα λουλουδι και να πεφτουν γόνατα και να γράφουν στο google translate "I love you". Νομίζουν πως θα γαμήσουν έτσι. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ. Είναι έξυπνες οι Ουκρανές. Αλλά και εμεις είμαστε πιο έξυπνοι!!. Πήγαινε με ένα χαλαρό στύλ, πες έλα να πιούμε ένα ποτό, ξεκίνα να λές για την ζωή τα ονείρα σου κλπ και θα κάτσουν!!! Στο εγγυόμαι!!! Καμάκι με καμάκι έχει διαφορα.

Σε μια εβδομάδα Κίεβο έχω φάει 3 έτσι και μια παλιά χωρίς ιδιαίτερο τρέξιμο και με άδεια πόλη.Αλλά με ήθελε και λίγο η τύχη το παραδέχομαι.. Μην είσαι απολυτος πως θα ζητήσουν όλες λεφτα.Απο 7 και πάνω δεν ύπαρχει περίπτωση όμως θέλουν χρήμα.ΤΕΛΟΣ!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.497
Πόντοι
2.356
Για τον Dirty μόνο ένα πράγμα θα πω!Είναι Κασκαντέρ του μουνιου!Όσα λέει τα κάνει και πολύ περισσότερα που δεν λεει όμως πρέπει να μπαίνει υποσημείωση * *μην το δοκιμάσετε μόνοι σας!
Το ξέρεις πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν φοβούνται τα ύψη κάνουν ελεύθερες πτώσεις και οδηγούν σε ιλλιγιώδεις ταχύτητες με ελιγμούς!Επειδη  το κάνει ένας, ποιός άλλος μπορεί να το κάνει;
Το ταξίδι μαζί του είναι πολύ ευχάριστο και αν στο μέλλον κάποιος συμφωνήσει μαζί του να τον ακολουθήσει είναι πολύ σωςτός και δίκαιος σε όλα και πολύ καλή εμπειρία ταξιδιού!
Ετσι,το θεμα ειναι οτι ξεσχιζεται στην ουκρανικη επαρχια και αυτο ειναι που μετραει στην τελικη. Ο καθενας εχει το δικο του στυλ και πηγαινει εκει που περανει καλυτερα.
Κισιναου για παραδειγμα εχει νεκρωσει πια , και ομως υπαρχει σημερα ατομο που γνωριζω καλα και δεν γραφει εδω μεσα που συνεχιζει να πηδα με αμειωτο ρυθμο εικοσαρια μεχρι το πολυ εικοσιεπτα. Παλιος παικτης φυσικα ...εμφανισιακα μιλαω για 7αρια.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Όχι δεν είναι το ίδιο.
Απλά τη μεγαλυτερη σημασία την παίζει ο παίκτης και κάθε συζήτηση του τύπου γιατί γάμησε ο ένας και όχι ο άλλος είναι ψιλοάκυρη μιας και πρόκειται για διαφορετικά άτομα,με άλλες τακτικες,ηλικίες,εμφάνιση,εκτόπισμα.

Π.χ.το να λέει ένας 50άρης σε έναν 30άρη ότι το Tinder δε δουλεύει είναι κωμικοτραγικό.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως το τελευταίο πρόβλημα κάποιου που πήγε πρωτοχρονιά και δε γάμησε,είναι πως ήταν πρωτοχρονιά.
Η αποτυχία πηγάζει κυριως από άλλα προβλήματα και η "πρωτοχρονιά" απλώς μειωνει ακόμη περισσότερο τις λιγες πιθανοτητες που είχε εξ'αρχής.

Σε αυτό νομίζω έχεις λάθος.Έχω έρθει φέτος πέμπτη φορά Ουκρανία μέσα σε 11 μήνες συγκεκριμένα. Ήταν μακράν η χειρότερη περίοδος..Μακράν!! Μαγαζία άδεια, παντού Τούρκοι, δρόμοι αδειοι και πολλές που έιχα ετοιμάσει διαδικτυακά έφυγαν για τα χωρία τους..Απλά επειδή πάιζει ρόλο και η τύχη σώθηκε η εκδρομή λόγω ότι 3 που έβγαλα τις καταφέρα και τις 3..Ειχα 100% επιτυχία που συνηθως δεν έιναι το ποσοστο πάνω απο 65%...Θα μπορούσε να έχει καταλήξει όμως σε τραγωδία η εκδρομή..Ένα τσακ ήταν..!!Ποτέ γιορτές μακρυα!!

Με λίγα λόγια έρχεσαι μια περίοδο που αυξάνεις πιθανότητες..Μπορέι και να μην σου κάτσουν μιας και η τύχη πάιζει πάντα  ρόλο αλλά γιατί να μειώσεις κατλα πολύ τις πιθανότητες και να έρθεις την νεκρά περίοδο..Δεν υπάρχει λόγος.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.497
Πόντοι
2.356
Οι γυναικες γουσταρουν αμα τις κοροιδεψεις και τις γαμησεις...Σε θεωρουν μεγαλο αντρα γιατι σου λεει αυτος καταφερε και με βαρεσε ενω οι αλλοι που ειναι παστα φλορες τους καταλαβαινω αμεσως...
Ξαναπεστο , σοφη κουβεντα.
εχω παρει 21 χρονων γκομενα και μεσα στα πολλα της εχω πει οτι ειμαι και δεκα χρονια μικροτερος. Μετα απο δυο βδομαδες και που πηδιομασταν συνεχως καθε μερα της λεω την πραγματικη μου ηλικια ... το ειχα καταλαβει μου απαντα χαχα
Αρχιδια καταλαβες λεω απο μεσα μου , απλα ειναι αυτο που εγραψες στο μεγαλειο του.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έιπαμε εξαρτάται για τι κυνηγάς.Αν πάς στα 6,5 maximum με τύχη 7 τις κοροιδέυεις συναισθηματικά. Αρκεί να το πάιζεις σωστά όχι καραγκιοζιλίκια σαν τους Τούρκους και τους Άραβες.Βλέπω κακομοίρηδες Τούρκους να πέρνουν ένα λουλουδι και να πεφτουν γόνατα και να γράφουν στο google translate "I love you". Νομίζουν πως θα γαμήσουν έτσι. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ. Είναι έξυπνες οι Ουκρανές. Αλλά και εμεις είμαστε πιο έξυπνοι!!. Πήγαινε με ένα χαλαρό στύλ, πες έλα να πιούμε ένα ποτό, ξεκίνα να λές για την ζωή τα ονείρα σου κλπ και θα κάτσουν!!! Στο εγγυόμαι!!! Καμάκι με καμάκι έχει διαφορα.

Σε μια εβδομάδα Κίεβο έχω φάει 3 έτσι και μια παλιά χωρίς ιδιαίτερο τρέξιμο και με άδεια πόλη.Αλλά με ήθελε και λίγο η τύχη το παραδέχομαι.. Μην είσαι απολυτος πως θα ζητήσουν όλες λεφτα.Απο 7 και πάνω δεν ύπαρχει περίπτωση όμως θέλουν χρήμα.ΤΕΛΟΣ!!

Μπα,οι Τούρκοι μιλάνε ρωσικά,πολλοί μένουν μόνιμα Ουκρανία έχουν legitimate business και μιλάνε πολύ,πουλάνε απέραντο παραμύθι.Και οι Ουκρανές δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνες.Για τους Τούρκους είναι πολύ εύκολος στόχος.
Εντάξει εγώ καταλαβαίνω τι παραμύθια λένε και τους κοροϊδεύω αλλά οι γκόμενες τα χαφτουνε.
Δηλαδή παίζει να είναι 20 Τούρκοι στο κλαμπ και εγώ και να φάω εγώ τη γκόμενα απλά γιατί τους καταστρέφω.Αν ήξεραν τι κάνω θα με πλάκωναν αλλά μπερδεύονται.
Λεφτά δε δίνεις έτσι κι αλλιώς σε κάτω από εφτά γιατί είναι βλακώδες αφού με τα ίδια λεφτά είναι διαθέσιμα τα οχτάρια.Ετσι κι αλλιώς οι γκόμενες που τα παίρνουν φαίνονται,είναι οι πολύ εμφανίσιμες με τα ακριβα ρουχα,παπουτσια,αξεσουαρ.Ενα μπάζο δεν μπορεί να έχει οικονομικές απαιτήσεις με τέτοιο ανταγωνισμό.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Επειδη με ρωτησες να σου πω τι κανω με αυτες που ζητανε δωρο 1000ευρω(τα ατομα που κανουν bloof δεν μου λενε τι κανουν σε αυτη την περιπτωση  δεν ξερω)
Της λεω αν θες τετοιο δωρο βρες εναν αραβα η τουρκο χοντρο ασχημο και βλακα να σου τα παρει.Εγω δεν ειμαι τιποτα απο τα 3...Αν θες ποιοτητα θα παρεις το δωρακι σου φυσικα αν θες τετοια δωρα μονο ασχημοι και αδυναμοι θα στα δωσουν γιατι αυτοι δεν μπορουν αλλιως εγω μπορω...Λοιπον θελεις αντρα η γουρουνι στο σακι διαλεξε??
Δοκιμασε το και θα δεις..
2 μου εκμυστηρευτηκαν οτι δεν κοιμηθηκαν ολο το βραδυ με αυτα που τους ειπα...

Πολλά μπορείς να κάνεις, εκμεταλλεύσαι την κατάσταση. Και σπονσορετ στο Κίεβο μπορείς να γαμήσεις χωρίς δώρα. Και στριπριζέζ στην Αθήνα. Η τελευταία που γάμησα Κίεβο ήταν σπονσορετ και άρχισε να ζητάει δώρα (αφού την είχα γαμήσει 2 βράδια). Της έδωσα την απάντηση που περιγράφεις. Όμως γούσταρε από την αρχή, αν δεν γούσταρε δεν θα γινόταν.  Αλλά είναι θέμα ευκαιρίας, δεν υπάρχει κόλπο να γαμάς ΚΑΘΕ σπονσορετ. Ενώ ο kman με κασέρι, θα γαμήσει πολύ περισσότερες στο ίδιο χρονικό διάστημα. Βέβαια τα γαμήσια δεν θα είναι τόσο ποιοτικά, ειδικά στην αρχή.

ΥΓ. Η μπλόφα είναι bluff, όχι bloof.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Ουκρανέζα 178 ψευτομοντελο που σπονσοράριζα το 2016.Με χάλαγε που ζητούσε γλυφομούνι.
Παλιά είχε πάρα πολλές τέτοιες το ίντερνετ,τώρα βρίσκεις ελάχιστες online.

KIYRsq.jpg

Δυνατό ρε kman, εύγε.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Σε αυτό νομίζω έχεις λάθος.Έχω έρθει φέτος πέμπτη φορά Ουκρανία μέσα σε 11 μήνες συγκεκριμένα. Ήταν μακράν η χειρότερη περίοδος..Μακράν!! Μαγαζία άδεια, παντού Τούρκοι, δρόμοι αδειοι και πολλές που έιχα ετοιμάσει διαδικτυακά έφυγαν για τα χωρία τους..Απλά επειδή πάιζει ρόλο και η τύχη σώθηκε η εκδρομή λόγω ότι 3 που έβγαλα τις καταφέρα και τις 3..Ειχα 100% επιτυχία που συνηθως δεν έιναι το ποσοστο πάνω απο 65%...Θα μπορούσε να έχει καταλήξει όμως σε τραγωδία η εκδρομή..Ένα τσακ ήταν..!!Ποτέ γιορτές μακρυα!!

Με λίγα λόγια έρχεσαι μια περίοδο που αυξάνεις πιθανότητες..Μπορέι και να μην σου κάτσουν μιας και η τύχη πάιζει πάντα  ρόλο αλλά γιατί να μειώσεις κατλα πολύ τις πιθανότητες και να έρθεις την νεκρά περίοδο..Δεν υπάρχει λόγος.

Έχετε δίκιο αμφότεροι και δεν θέλω να πάω αλλου την κουβέντα.

Απλά από την δική μου εμπειρία από αρκετά μέλη και μη του forum που ήρθαν Πράγα,θεωρώ ότι αυτό π.χ.περί γιορτων είναι ο τελευταίος λόγος αποτυχίας,αλλά δε θέλω να γίνω κακός μεσημεριάτικα.

Απλά να διευκρινήσω ότι δεν εννοώ ότι "είσαι άσχημος,οπότε πρωτοχρονιά ή όχι, πάλι χυλό θα φας".
Εννοώ ότι είμαστε κακομαθημένοι απο μια κοινωνία που δεν είναι τόσο σκληρή όσο οι Σλαβικες.Στην ελληνική κοινωνία έχουμε μια άλφα "προστασία",μας χαϊδεύουν τα αυτιά φίλοι/συγγενείς,η μαμά μας.
Οι ελληνίδες θα ρίξουν χυλόπιτα/αδιαφορήσουν,αλλά π.χ.αν εσύ έχεις στο Tinder φωτογραφία πριν 5 χρόνια και δηλώσεις και νεότερος χωρίς να μπορείς να το υποστηρίξεις,η Σλάβα παίζει να βγάλει επί τόπου το κινητό της,να σου δείξει τις φωτογραφίες προφίλ σου και να σε προσγειώσει στην πραγματικότητα ξεφτιλίζοντάς σε,πραγμα που δεν θα καθόταν μια ελληνίδα να κάνει.

Εγώ τέτοια βλέπω DRLOVE.
45άρηδες τελείως εκτός κλίματος να νομίζουν ότι όλες οι Τσέχες αγοράζονται με αποτέλεσμα να ξεφτιλίζουν και εμένα,να μιλάνε με 20χρονες που τους γλεντάνε και άλλα πολλά.

Κοντολογίς,είμαστε παραχαϊδεμένοι σαν λαός και η αυτογνωσία είναι λεξη άγνωστη για εμάς.
Οπότε τι πρωτοχρονιά,τι όχι,καμία ελπίδα.

Αλλά η επισήμανσή σας ήταν ολόσωστη,κακώς παρασύρθηκα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αρκετοί είναι οι τύποι ανδρών που δεν γουστάρουν και για αυτές αρσενικό είναι αυτός που κρατάει στο λόγω του και όχι αυτός που σηκώνει το χέρι του

ετσι.και ουτε γενικα τους αρεσουν οι πολυ γυμνασμενοι η ψηλοι και ογκωδεις και δε μπορω να καταλαβω πως εχει προκυψει αυτη η αντιληψη.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.490
Πόντοι
42.697

Digweed