Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Μαλιστα δηλαδη ειναι το ιδιο πρωτοχρονια με ολους τους ξενους εκει και ολες στα χωρια τους και το νοεμβριο που ειναι ολες εκει και κανενας απο τους ξενους...Πως γινετε αυτο μπορεις να μου εξηγησεις αυτο που λες?

Όχι δεν είναι το ίδιο.
Απλά τη μεγαλυτερη σημασία την παίζει ο παίκτης και κάθε συζήτηση του τύπου γιατί γάμησε ο ένας και όχι ο άλλος είναι ψιλοάκυρη μιας και πρόκειται για διαφορετικά άτομα,με άλλες τακτικες,ηλικίες,εμφάνιση,εκτόπισμα.

Π.χ.το να λέει ένας 50άρης σε έναν 30άρη ότι το Tinder δε δουλεύει είναι κωμικοτραγικό.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως το τελευταίο πρόβλημα κάποιου που πήγε πρωτοχρονιά και δε γάμησε,είναι πως ήταν πρωτοχρονιά.
Η αποτυχία πηγάζει κυριως από άλλα προβλήματα και η "πρωτοχρονιά" απλώς μειωνει ακόμη περισσότερο τις λιγες πιθανοτητες που είχε εξ'αρχής.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δηλαδή δεν είδες καλές γκομενες Βιννιτσα?Έχει μαγαζί όπως το Fashion club στο Λβωφ?
Η Βίνιτσα είναι ένα μικρό Κίεβο απο άποψη κόσμου και μαγαζιών!Έχει πολύ ωραίες ψιλόλιγνες γκόμενες και σε μεγάλη ποσότητα!
Η πόλη είναι ένας δρόμος και μετά τίποτα χωρίς ούτε ένα αξιοθέατο!τελείως παράδοξα όμως αυτός ο δρόμος έχει καλό πεζοδρόμιο που δεν καταστρέφει τα παπούτσια όπως οι κεντρικοί πεζόδρομοι στο Λβιβ και εξ αιτίας αυτού του γεγονότος πιστεύουν πως ζουν σε πόλη με ποιότητα ζωής....
Έχει επίσης ένα High End κλάμπ που για αυτό μιλάει όλη η πόλη και το προτείνουν σε όλους τους τουρίστες!Πρωτοχρονια πήγαμε σε ένα άλλο πολύ κλασάτο μαγαζί !Πράγματι όπως λεει ο καινούργιος φίλος ο κόσμος δεν βγήκε να ψαχτεί σε αντίθεση με ότι έχω ακούσει για Πολωνία και έχει πει και ο αρχηγός οι γκόμενες φορτώνονται !
Βαλκάνιε τρία χαλαρά πεσίματα έκανα πρωτοχρονιά και όλα ήταν ενόχληση σε αυτές που το έκανα!Πέρα απο όποια ατομική ευθύνη φέρω το μέρος εδώ είναι ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟ!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Και ο dirty ίδια εποχή πήγε και γαμησε ένα κάρο γκομενες.
Για τον Dirty μόνο ένα πράγμα θα πω!Είναι Κασκαντέρ του μουνιου!Όσα λέει τα κάνει και πολύ περισσότερα που δεν λεει όμως πρέπει να μπαίνει υποσημείωση * *μην το δοκιμάσετε μόνοι σας!
Το ξέρεις πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν φοβούνται τα ύψη κάνουν ελεύθερες πτώσεις και οδηγούν σε ιλλιγιώδεις ταχύτητες με ελιγμούς!Επειδη  το κάνει ένας, ποιός άλλος μπορεί να το κάνει;
Το ταξίδι μαζί του είναι πολύ ευχάριστο και αν στο μέλλον κάποιος συμφωνήσει μαζί του να τον ακολουθήσει είναι πολύ σωςτός και δίκαιος σε όλα και πολύ καλή εμπειρία ταξιδιού!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Βαλκάνιε τρία χαλαρά πεσίματα έκανα πρωτοχρονιά και όλα ήταν ενόχληση σε αυτές που το έκανα!Πέρα απο όποια ατομική ευθύνη φέρω το μέρος εδώ είναι ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟ!

Ξέρεις τι πιστεύω μετά από όσα μου έχουν διηγηθεί και άλλοι τα τελευταία 2-3 χρόνια;
Ότι δεν έχει να κάνει με ξενοφοβία,απλά μπούχτησαν με τα πεσίματα των ξενων,τα παραμύθια,κ.λ.π.

Το έχω δει και live Πράγα,Ρίγα και σε άλλα μέρη.
Όταν περπατάει η άλλη 500 μέτρα απόσταση και την πρήζουν 5άδες-10αδες Ιταλοι,τουρκοι και ο κάθε πικραμένος,μετά και κάποιος νορμάλ να θελει να της μιλησει τρωει άκυρο.

Επισης πλέον ο ξενος,ειδικά ο νοτιος είναι low value.
Ο.κ. δεν είμαστε μουσλίμια,αλλά η μετοχή μας είναι στον πάτο,λίγο πιο πάνω από τα μουσλίμια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ξέρεις τι πιστεύω μετά από όσα μου έχουν διηγηθεί και άλλοι τα τελευταία 2-3 χρόνια;
Ότι δεν έχει να κάνει με ξενοφοβία,απλά μπούχτησαν με τα πεσίματα των ξενων,τα παραμύθια,κ.λ.π.

Το έχω δει και live Πράγα,Ρίγα και σε άλλα μέρη.
Όταν περπατάει η άλλη 500 μέτρα απόσταση και την πρήζουν 5άδες-10αδες Ιταλοι,τουρκοι και ο κάθε πικραμένος,μετά και κάποιος νορμάλ να θελει να της μιλησει τρωει άκυρο.

Επισης πλέον ο ξενος,ειδικά ο νοτιος είναι low value.
Ο.κ. δεν είμαστε μουσλίμια,αλλά η μετοχή μας είναι στον πάτο,λίγο πιο πάνω από τα μουσλίμια.
Η Βίνιτσα δεν είχε ούτε έναν σοβαρό ξένο αυτές τις γιορτές!Μόνο κάτι τριτοκοσμικούς φοιτητες!Γιορτές πρώτη φορά ταξίδεψα και επέλεξα να έρθω με τον Dirty  σε αυτά τα απομονωμένα μέρη!Ξέρω τώρα τι θα γίνεται σε Κρακωβία ,Πράγα,Βίλνιους, Μπρατισλάβα και Βουδαπέστη με όλη τη σάρα και τη μάρα...

Για να μιςεί η νεολαία της πόληςεδώ  τους ξένους είτε έχουν γίνει χοντράδες απο Τούρκους και Δυτικούς στο παρελθόν  που έχουν μαθευτεί είτε κάποιο μέσο τους το έχει βάλει στο μυαλό πως ξένος άντρας = κακή συναναστροφή !

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Η Βίνιτσα δεν είχε ούτε έναν σοβαρό ξένο αυτές τις γιορτές!Μόνο κάτι τριτοκοσμικούς φοιτητες!Γιορτές πρώτη φορά ταξίδεψα και επέλεξα να έρθω με τον Dirty  σε αυτά τα απομονωμένα μέρη!Ξέρω τώρα τι θα γίνεται σε Κρακωβία ,Πράγα,Βίλνιους, Μπρατισλάβα και Βουδαπέστη με όλη τη σάρα και τη μάρα...

Για να μιςεί η νεολαία της πόληςεδώ  τους ξένους είτε έχουν γίνει χοντράδες απο Τούρκους και Δυτικούς στο παρελθόν  που έχουν μαθευτεί είτε κάποιο μέσο τους το έχει βάλει στο μυαλό πως ξένος άντρας = κακή συναναστροφή !

Το story του δυτικου που έρχεται,λεει ψέμματα και θέλει απλά να γαμήσει έχει εξαπλωθεί παντού.

Επειδή έχω πάει σε όλες τις πόλεις που ανέφερες είναι διαφορετικων ταχυτήτων.

Βουδαπέστη,Μπρατισλάβα,Βίλνιους δεν έχει ορδές πορνοτουριστων,αλλά π.χ.Μπρατισλάβα είναι άλλοι οι λογοι που ένας ξένος έχει λιγες πιθανότητες.

Πράγα και Κρακωβία είναι στα περίπου στα ίδια κυβικά καφρίλας,με την Πράγα να υπερέχει σε αριθμους.
Το έχω ξαναγράψει.
Εχω κάνει RyanAir Στανστεντ->Πράγα Παρασκευη και εκτος τις αεροσυνοδους είμασταν όλοι άντρες 20-45 χρονων που πηγαιναμε Πράγα για Τσέχες,μπυρες,πουτάνες.
Φυσικα το 99% τετοιας κλασης πορνοτουριστων καταλήγει στις πουτάνες.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
:hi: :hi: :hi:

Άλλη μια φορά αδυνατώ να καταλάβω γράφοντας απο τον ίδιο τον τόπο ενδιαφέροντος  γιατί τα πράγματα είναι καλύτερα απο το 2014...
Έχοντας πάει το 2012 το 2015,2017 τα βλέπω πολύ χειρότερα τώρα με το γρίβνα στο 34;και λίγο είναι ..Και 50 να φτάσει πάλι λίγο είναι ..
Σου τα γράφω γιατί ξέρω πως δεν είσαι ο τύπος που θα σπρώξεις 10,20,30,100€ Κτλ για να βρεις κάποια σε αυτές τις χώρες..Αν είσαι Κμαν ή Σλαβιάνι να το καταλάβω και δεν ξέρω για τον καινούργιο τι παιχνίδι παίζει..
Απο το 2015 που είμουν στο Λβιβ βλέπω μιζέριασμένες γυναίκες σαν ρομπότ στη μίζερη ρουτίνα σπίτι -δουλειά -σπίτι..Και το χειρότερο..καμιά διάθεση για καλοπέραση ..
Για εμένα ένα μέρος για να έχει αξία πρέπει να βρίσκεται σε οικονομική άνοδο και οι γκόμενες να έχουν ΟΛΕΣ τις επιλογές στα πόδια τους!Τότε μόνο μπορούν να κάνουν τη σωστή επιλογή!Υπό τη βία της ανέχειας θα τις βλέπουμε με άκυρους που όπως καταλαβαίνω απο πολλούς εδώ μέσα , είναι άτομα με καλή εμφάνηση και επίπεδο αλλά εθισμένοι απο το Σλαβικό μουνι και καμμένοι απο τις Ελληνίδες!
Πρίν 20 μέρες είμουν Ρουμανία και αν με ρωτούσατε που είναι καλύτερα θα σας έλεγα  καλύτερα Βουκουρέστι που δεν έχει μιζέρια αυτή τη στιγμή! έτσι απλά ήρθε μια γκόμενα απο το τίντερ και ξεσκιστήκαμε και έφυγε ενώ είχα και άλλες ευκαιρίες!Πράγμα αδύνατο εδω!Ακόμα και η Ουκρανίδα που είχα στην προηγούμενη πόλη ήταν υπεράνετη οικονομικά και καμιά ανάγκη δεν είχε ούτε τα λεφτά μου ούτε την ελπίδα της Ρόδου!Να περάσει καλά με έναν ωραίο άνετο Έλληνα άντρα διαφορετικό απο τους ντόπιους κουασιμότους ήθελε !!
Ελπίζω η Ουκρανία να πάρει τον σωστό δρόμο και να φτάσει τα επίπεδα του 2010-2014 που τότε τις βγάζαμε και ως τουρίστριες ...Προς το παρόν πάνε απο το κακό στο χειρότερο
Χρόνια Πολλά φίλε μου, θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω με απλά λόγια. Όταν λοιπόν δεν κυκλοφορεί και δεν ρέει άφθονο το μαρούλι ο ανδρικός πληθυσμός μιας χώρας φροντίζει να εξασφαλίσει τα τελείως απαραίτητα ως προς τον βιοπορισμό του,και σε καμία περίπτωση δεν βάζει σε πρώτο πλάνο( ειδικά σ αυτές τις χώρες ) τις εξόδους σε κέντρα διασκεδάσεως με συνοδεία γυναικών.  Στις γυναίκες λειτουργεί διαφορετικά η ψυχολογία και ποτέ δεν κοιτάνε αυτούς που έχουν πέσει πάντα προχωραν μπροστά με αυτούς που είναι ακόμα ορθιοι. Διαχρονική και πάντα επίκαιρη η παροιμία (της γυναίκας ο καημός λούσα ,πουτσα και χορος) Στο δια ταύτα αν κάποια πχ. έχει 100 προτάσεις κάθε μήνα να συνοδέψει κάποιον έξω η αντίστροφα έχει 5 προτάσεις,  σε ποια από τις δύο περιπτώσεις πιστεύεις ότι θα έχεις περισσότερες πιθανότητες? Τα μαθηματικά δεν λένε ποτέ ψέματα.  Τόσα χρόνια εδώ στο φόρουμ δεν είδα ούτε έναν να γράφει ότι έβγαλε γκόμενα ουκρανή η ρωσίδα που να οδηγούσε λεξους,πορσε η bwv και στην περίπτωση που ψάχνουμε φρανγατες δεν κοιτάμε Ρωσία,Ουκρανία πάμε Ελβετία για καμάκι πχ.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Βλέπω μερικούς που γράφουν ότι οι ουκρανές γουστάρουν μαγκιές και ξύλο και με πιάνουν τα γέλια.  :2funny:  Δεν ισχύουν αυτά σε καμία περίπτωση.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
το σημειωνω για να το κρατησω καλα! το κραταω γερα!
σαν να λεμε φοραμε τα γυαλια μας και τα ψαχνουμε!
αξιωματικο αξιωμα! της βασικης θεωριας
[quote author=nukteros
Στις γυναίκες λειτουργεί διαφορετικά η ψυχολογία και ποτέ δεν κοιτάνε αυτούς που έχουν πέσει πάντα προχωραν μπροστά με αυτούς που είναι ακόμα ορθιοι. Διαχρονική και πάντα επίκαιρη η παροιμία (της γυναίκας ο καημός λούσα ,πουτσα και χορος)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Βλέπω μερικούς που γράφουν ότι οι ουκρανές γουστάρουν μαγκιές και ξύλο και με πιάνουν τα γέλια.  :2funny:  Δεν ισχύουν αυτά σε καμία περίπτωση.

Εμένα η μεγαλύτερη εμπειρία μου από Ουκρανες προέρχεται από Γερμανια,Πράγα μιας και το το Κιεβο ήταν σχεδόν πληρης αποτυχία και αυτό που ξεκάθαρα κατάλαβα είναι ότι λόγω οικογενειακων ή γενικοτερων κοινωνικων βιωμάτων,απεχθανονται να πίνεις,να δέρνεις,κ.λ.π.

Η μία ειδικά μου είχε πει,είσαι ψηλός γεροδεμένος,σε φοβομουν :rolleyes: λίγο στην αρχή.

Απλά nuktere νομίζω ότι οι ποιητές εννοούσαν να είσαι παραδοσιακο αρσενικό,να τις καθοδηγείς και όχι swag,hipster,τρεντυς,φλώρος.
Αυτά με τις σφαλιαρες δεν παίζουν.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Εμένα η μεγαλύτερη εμπειρία μου από Ουκρανες προέρχεται από Γερμανια,Πράγα μιας και το το Κιεβο ήταν σχεδόν πληρης αποτυχία και αυτό που ξεκάθαρα κατάλαβα είναι ότι λόγω οικογενειακων ή γενικοτερων κοινωνικων βιωμάτων,απεχθανονται να πίνεις,να δέρνεις,κ.λ.π.

Η μία ειδικά μου είχε πει,είσαι ψηλός γεροδεμένος,σε φοβομουν :rolleyes: λίγο στην αρχή.

Απλά nuktere νομίζω ότι οι ποιητές εννοούσαν να είσαι παραδοσιακο αρσενικό,να τις καθοδηγείς και όχι swag,hipster,τρεντυς,φλώρος.
Αυτά με τις σφαλιαρες δεν παίζουν.
Αρκετοί είναι οι τύποι ανδρών που δεν γουστάρουν και για αυτές αρσενικό είναι αυτός που κρατάει στο λόγω του και όχι αυτός που σηκώνει το χέρι του

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Γενικά να γνωρίζετε ότι πρεπει να τηρείς τις υποσχέσεις σου και τα λεγομενα σου. Δίνουν πολλή σημασία σ αυτό άντρες και γυναίκες. Αλλιώς θεωρείσαι пиздабол 

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
αποψε στο νημα γινεται κονσερτο για πολυβολα,ενα πραγμα σαν να παιζει λυρα ο Νερων στις σταχτες του κιεβου!
για να ανθισει το χωραφι, πρεπει να ποτιστει με αιμα (και σπερμα).
η  τροπη εδω μεσα δεν ειναι ασχετη με τις κυοφορουμενες εξελιξεις που μας περιμενουν στο ετος του σκυλου (ντογκι σταιλ). Δηλ εξοδο στις αγορες, πεοτρυπανα στη μεση γη,επαναφορα καχραμαν βουδα ταυτοχρονα με την φημη οτι δασκαλος επαν-εθεαθει στις παρυφες της σπεππας ειναι ο τελειος αρ-μακεδονας!
(που τα βρηκα!)
«Πυρφόρος» – Brandon Sanderson | Εκδόσεις Μεταίχμιο Φεβρουάριος 8, 2017
ΡΕΚΒΙΕΜ ΜΕ ΚΡΕΣΕΝΤΟ; HOMO SAPIENS, Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Έκδοση: 2017

υγ¨φυσιολατρικη εκδρομη στο τσερνομπιλ παιζει? κυνηγι κακου λυκου? εαν εχει καποιος κανα καλο λινκ για αουτ ντορ ακτιβιτι, απο γραφεια της προκοπης, στειλτε πμ.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
αποψε στο νημα γινεται κονσερτο για πολυβολα,ενα πραγμα σαν να παιζει λυρα ο Νερων στις σταχτες του κιεβου!
για να ανθισει το χωραφι, πρεπει να ποτιστει με αιμα (και σπερμα).
η  τροπη εδω μεσα δεν ειναι ασχετη με τις κυοφορουμενες εξελιξεις που μας περιμενουν στο ετος του σκυλου (ντογκι σταιλ). Δηλ εξοδο στις αγορες, πεοτρυπανα στη μεση γη,επαναφορα καχραμαν βουδα ταυτοχρονα με την φημη οτι δασκαλος επαν-εθεαθει στις παρυφες της σπεππας ειναι ο τελειος αρ-μακεδονας!
(που τα βρηκα!)
«Πυρφόρος» – Brandon Sanderson | Εκδόσεις Μεταίχμιο Φεβρουάριος 8, 2017
ΡΕΚΒΙΕΜ ΜΕ ΚΡΕΣΕΝΤΟ; HOMO SAPIENS, Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Έκδοση: 2017

υγ¨φυσιολατρικη εκδρομη στο τσερνομπιλ παιζει? κυνηγι κακου λυκου? εαν εχει καποιος κανα καλο λινκ για αουτ ντορ ακτιβιτι, απο γραφεια της προκοπης, στειλτε πμ.
Ο τρόπος που γράφεις κάποιον μου θυμίζει,μπορεί να κάνω και λάθος

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Δεν νομιζω. ειχα κανει μερικες γκεστ σταρ εμφανισεις,μετα το μπουρδελα τβ, προ ετων! προχθες δοκιμασα και βρηκα τους κωδικους! θαυμαστης του Δασκαλου(δε λεω ονομα) και του διμιτρακης29 ! Τωρα προσπαθω να επανερθω...στην κανονικοτητα!!!

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Αυτα που λες τα κανουν οι βλακες που το παιζουν πλουσιοι...
Αυτοι που σου λεω κανουν πραγματα που δεν φανταζεσε δεν μπαινουν σε τετοια τρυπακια που μπαινουν οι ηλιθιοι...Εχουν ρολεξ που ουτε εσυ το καταλαβαινεις οτι ειναι ψευτικο εχουν καρτες επαγγελματικες που γραφουν site Πχ everest και γραφει Owner...που να βρει η γκομενα στις 3 το πρωι αν εισαι Owner του Everest και αν τα 500 αρικα ειναι μαιμου..Εχουν μαιμου σκαφος που τα χαρτια γραφει το ονομα τους και Αν του πει η γκομενα παρε μου belvedere για να τον μετρησει καλα τις λεει εδω εχω εκατομυρια και εσυ με τεσταρεις με μαλακιες και η γκομενα κομπλαρει..Εγραψα παρα πολλα δεν γραφω αλλα για ευνοητους λογους αυτοι που γραφεις παραπανω ειναι βλακες και ασχετοι με  αυτους που λεω εγω δεν εχουν καμια σχεση..ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ καμια γκομενα δεν ειναι ανικητη απλα για να φτασεις σε αυτο το επιπεδο χρειαζεσε πολλα μα παρα πολλα...

Σπύρο υπάρχει μια βασική παράμετρος για το αν θα φάει η γκόμενα ένα παραμύθι: είναι αν γουστάρει. Αν δεν γουστάρει θα την εντοπίσει την τρύπα. Ειδικά οι γκόμενες Ουκρανία είναι έξυπνες σε αυτά γιατί έχουν εμπειρία. Αν όμως γουστάρει τον τύπο, θα κάτσει και θα το φάει το παραμύθι. Έχω κάνει και εγώ τέτοια αλλά πάντα σε γκόμενες που γούσταραν και απλά είχαν το κόλλημα στον εγκέφαλο του να είναι ο άλλος λεφτάς, δηλ. με το παραμύθι απλά παραμερίζεις ένα κόλλημα. Επειδή γουστάρουν εκλογικεύουν και είναι διατεθιμένες να πιστέψουν την όποια μαλακία.

Γενικώς το να το παίζεις λεφτάς με άμεσο τρόπο είναι lame στην Ουκρανία, το κάνουν όλοι οι ξένοι.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Αρκετοί είναι οι τύποι ανδρών που δεν γουστάρουν και για αυτές αρσενικό είναι αυτός που κρατάει στο λόγω του και όχι αυτός που σηκώνει το χέρι του

100% Σωστός. Θα προσθέσω "αυτός που δεν μπορεί να χειραγωγηθεί", αν αρχίζουν γυναικεία κόλπα και δε μασάς, καβλώνουν φουλ.

Επίσης, κάτι που έχουν όλες, όταν γουστάρουν αποφεύγουν σα τον διάολο να πουν το οτιδήποτε πιθανώς να σε δυσαρεστήσει.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Φιλε ρολογα να απαντας στα ιδια πραγματα μιλησα για πενταστερα εκει οχι εδω...
Αν οι γκομενες ειναι εναλακτικες θα τρομαξουν με τα 5* και δεν θα σου κατσουν..
Εγω ασχολουμε με κυριλε και απο 7 και πανω...
Για τις πιο κατω αν πληρωνεις πρεπει να εισαι εντελως μαλακας(δεν αναφερομαι σε εσενα)
Γιαυτο ειπα οτι ειναι τεραστιο το θεμα και παιζει ρολο ποιος εισαι εσυ και τι στοχο εχεις

πχ Σε εναλακτικες ο μονος τροπος για να τις χασεις σιγουρα ειναι να εισαι χλιδη
στις κυριρε αν τους πεις παμε σπιτι να φαμε φυγανε πριν καν τους μιλησεις...
Οι περιπτωσεις ειναι πολλες..

Βλέπω ξέρεις το παίγνιο. Για μένα ο κανόνας είναι: το να έχεις χρήμα σε ανεβάζει, το να το δίνεις καθ' υπόδειξη σε ρίχνει. Στο πεντάστερο πχ. συμφωνώ είναι καλό χαρτί. Αν βγεις βόλτα με γκόμενα πρώτο ραντεβού και ζήτήσει δώρα έχεις θέμα. Πρέπει να τα περιμένει αλλά να ντρέπεται να τα ζητήσει. Αν τα ζητάει ξερά δεν είσαι σε καλή θέση, σημαίνει δεν τη νοιάζει τη εντύπωση θα σχηματίσεις για αυτή. Μετά το γαμήσι, αλλάζει εκεί μπορεί να πάρεις κάτι, υπό συνθήκες. Πρέπει να διατηρείς πρωτοβουλία κινήσεων και όχι να άγεσαι και να φέρεσαι.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Χρόνια Πολλά φίλε μου, θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω με απλά λόγια. Όταν λοιπόν δεν κυκλοφορεί και δεν ρέει άφθονο το μαρούλι ο ανδρικός πληθυσμός μιας χώρας φροντίζει να εξασφαλίσει τα τελείως απαραίτητα ως προς τον βιοπορισμό του,και σε καμία περίπτωση δεν βάζει σε πρώτο πλάνο( ειδικά σ αυτές τις χώρες ) τις εξόδους σε κέντρα διασκεδάσεως με συνοδεία γυναικών.  Στις γυναίκες λειτουργεί διαφορετικά η ψυχολογία και ποτέ δεν κοιτάνε αυτούς που έχουν πέσει πάντα προχωραν μπροστά με αυτούς που είναι ακόμα ορθιοι. Διαχρονική και πάντα επίκαιρη η παροιμία (της γυναίκας ο καημός λούσα ,πουτσα και χορος) Στο δια ταύτα αν κάποια πχ. έχει 100 προτάσεις κάθε μήνα να συνοδέψει κάποιον έξω η αντίστροφα έχει 5 προτάσεις,  σε ποια από τις δύο περιπτώσεις πιστεύεις ότι θα έχεις περισσότερες πιθανότητες? Τα μαθηματικά δεν λένε ποτέ ψέματα.  Τόσα χρόνια εδώ στο φόρουμ δεν είδα ούτε έναν να γράφει ότι έβγαλε γκόμενα ουκρανή η ρωσίδα που να οδηγούσε λεξους,πορσε η bwv και στην περίπτωση που ψάχνουμε φρανγατες δεν κοιτάμε Ρωσία,Ουκρανία πάμε Ελβετία για καμάκι πχ.

Σωστό αλλά υπάρχει και μια άλλη παράμετρος: αν η άλλη δουλεύει 8άρο παίρνει λεφτά της πούτσας και αγχώνεται πως θα βγάλει το μήνα φεύγει από το "λούσα ,πουτσα και χορος" και είναι στην κατάθλιψη. Δεν είναι μόνο η οικονομία, ο λόγος που ασχολούμαστε με ανατολικοευρωπέες, βασικό και η διπλή διαφορά εμφάνισης: ρωσίδα 7αρι=ελληνίδα 9άρι, έλληνας 7άρι=ρώσος 9άρι.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Είναι δύσκολο.Κατ αρχάς το 90% διαφωνεί με αυτό που λες πρακτικές πληροφορίες.Δε θέλουν πρακτικές πληροφορίες.(πέρα από τα αυτοννόητα,κόστος εισιτηρίων,διαμερισμάτων κτλ).
Πρακτικές πληροφορίες δίνω εγώ.Ο άλλος λέει αν μείνεις πάνω από ένα μήνα,αν αγοράσεις διαμέρισμα,αν συχνάζεις στα κλαμπ κάθε νύχτα,αν είσαι κάτω των 35,αν είσαι εμφανίσιμος,αν έχεις κύκλο,αν πουλάς έρωτα,αν μιλάς ρωσικά κτλ θα γαμήσεις καλά.
Αν η γιαγιά μου είχε αρχίδια... που λένε.
Εγώ λέω είσαι για τον πούτσο τελείως οικονομικά,εμφανισιακά,ηλικιακά,στυλιστικά,κοινωνικά κτλ?Θα σκίσεις κωλέους.Απλά άκου τη μέθοδο.

Έχω ξεχάσει να σου πω ότι μιλώντας με Αμερικάνο πορνομετανάστη στο Κίεβο, σε ανέφερε (από Roosh) λέγοντας ότι έλεγες πολύ ενδιαφέροντα πράγματα και κρίμα που σε bannarαν.

ΥΓ. Αμα είναι ο άλλος για τον πούτσο οικονομικά πως γαμάει με τη μέθοδό σου που θέλει 500/μέρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom