Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Αυτά είναι για τη μια μέρα.Κάθε μέρα πρέπει να τρως μίνιμουμ 500 ευρώ για αρχοντική εμπειρία.
Απλά δεν μπορείς να κουβαλήσεις πάνω από 3000 ευρώ ρευστό γιατί είναι επικίνδυνα οπότε χρειάζεσαι και κάρτες.
Δηλαδή για μια εβδομάδα χρειάζονται 3000 ευρώ ρευστό και μια πιστωτική με 3000 ευρώ όριο.Τότε έχεις πραγματική δύναμη πυρός.Αλλιώς αρχίζεις να περιορίζεσαι.
Για να μην ξοδεύω υπερβολικά συνήθως πάω πλέον τριήμερα οπότε ξοδεύω γύρω στα 1500 ευρώ στα γούστα.
Αυτά είναι τα έξοδα για Κίεβο.Επαρχία τη βγάζεις με τα μισά.
Αλλά αν θες να κάτσεις δεκαήμερο πρέπει να σκάσεις κάπου 4000.Μιλάμε για κανονική εμπειρία αυτό που λέμε για οχτάρια σπονσορέτς,όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Μία σπονσορέτ τρώει 200-300 ευρώ σε κάθε ραντεβού δηλαδή μόνο για μία θες 2000 ευρώ το δεκαήμερο.Αν έχεις δύο θες 4000 κοκ.

Αν έχεις μόνο 1000 ευρώ καλύτερα να πας διήμερο και να είσαι σαν άρχοντας αντί να πας μια βδομάδα και να είσαι μέση τάξη.

Σωστα ειναι τα νουμερα που λες απλα υπαρχουν απειροι παραμετροι που θελουν πολλα μηνυματα αναλυση...

Απλα θελω να τονισω οτι αυτοι που τα διαβαζουν πρεπει να ειναι σε κοντινα νουμερα με εσενα και να χτυπανε κοντινα νουμερα με αυτα που βαρας εσεις αλλιως δεν ισχυουν για τους υπολοιπους αυτα πρεπει να το τονισουμε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν και έχω πάει Κίεβο,Αγία,Μόσχα,κ.λ.π. άλλα μέλη ειναι πολύ πιο έμπειρα σε αυτα τα μερη.
Εγώ από Πράγα ξέρω καλά,για εκει όποιος θέλει ευχαριστως.

Υπάρχει όμως κάτι που ισχυει για όλα τα Σλαβικά μουνολίβαδα και τα αντίστοιχα thread.Απευθύνονται σε ανθρώπους που είτε έχουν χρόνο και χρήμα,είτε είναι διατεθειμένη να βρουν χρόνο και χρήμα.

Είναι μάταιο κάποιος κάτοικος Ελλάδας 20-35,να περιμενει όλο το χρόνο  να μαζέψει 1000 ευρώ ή πότε θα του βάλει το μερισμα ο τσίπρας για να ανέβει ΜΙΑ φορά πάνω.
Αξίζει μόνο για την εμπειρία,αλλά έτσι δεν είναι εφικτο το balkan lifestyle.

Δεν αξιζει να περιμένει καποιος μέσα στις καύλες του,τη ΜΙΑ φορά το χρονο που θα μπορέσει να ανέβει.Στα 20,30 ο άντρας πρέπει να γαμάει συνεχως,όχι κάθε χριστουγεννα και πασχα.

Επισης ο μονιμος κάτοικος Ελλάδας,θα πρέπει να  μπορει  να παίξει και το χαρτί της καλοκαιρινής φιλοξενίας/παροχης διακοπων,αν και όπως έχουμε πει,αυτο το χαρτί στα 20+ γκομενάκια έχει καεί προ πολλού.

Ένα άλλο σύστημα που δουλεύουμε πολλοί,όχι μόνο εγω και ο kman,αλλά ΠΟΛΛΟΙ σε αυτό το forum,είναι διαμονή Γερμανία=δυτικός μισθός,εκδρομες στο ανατολικό μπλοκ.

Εγώ σε έναν 20+ χρονων κάτοικο Ελλάδας που δεν έχει κάποια εργασία/κατάρτιση που να μπορεί να βρει δουλειά σε δυτική χώρα,θα του έλεγα να ψάξει Τσεχία στις αυτοκινητοβιομηχανιες για εργάτης.
Ο αρχικός μισθος είναι 800ευρώ και οι Ελληνες εργατες προτιμώνται πάρα πολύ.
Ναι,στην αρχή θα μένει σε Hostel της πουτσας με άλλους εργάτες,αν όμως έχει υπομονή θα μάθει Τσέχικα,θα αυξήσει μισθό σταδιακά και το πιο σημαντικό θα είναι μόνιμος κάτοικος Τσεχίας.
Στη συνέχεια αν στροφάρει,θα βρει τρόπο να αυξησει κι άλλο το εισόδημα,π.χ.μπορεί να φέρει καλής ποιότητας ελαιόλαδο αδήλωτο και να το πουλάει σε γνωστους ή οτιδήποτε άλλο χρειαστεί για να έχει ρευστο.Αν φτάσει πριν τα 30 του να έχει στην Τσεχία 2500+ ευρώ/μηνα,να μιλάει Τσέχικα και φυσικά να μην είναι χαφτομούνης,θα περνάει ζάχαρη.

Όποιος δεν έχει χρόνο και χρήμα ή δεν διατίθεται να κανει πέντε θυσίες για να τα βρει,είναι μάταιο ακομη και να διαβάζει αυτά τα thread.

Οντως το καλύτερο είναι δουλειά στη Δύση,γαμήσια στην Ανατολή.Δύση έχεις μεγάλη ρευστότητα,Ανατολή άφθονο μουνί.Με το βαλκανικό καύλο στην εξίσωση έχεις τον απόλυτο συνδυασμό.Τρομερή υπεροχή.
Π.χ. εγώ τώρα 5000 καθαρά στη Γερμανία,800 στο ενοίκιο,500-700 πάγια έξοδα,1000 αποταμίευση,μου περισσεύουν κάπου 2500 ευρώ για γούστα και πορνοεκδρομές το μήνα.Δεν είναι πάρα πολλά αλλά φτάνουν για καλές εμπειρίες.
Αλλοι που βγάζουν τα διπλά,σίγουρα κάνουν πολύ περισσότερα,αν βέβαια έχουν και τη φυσική αντοχή που απαιτείται.
Αυτό που παθαίνεις είναι οτι με το πέρασμα των χρόνων πέφτει η φυσική αντοχή.Αυτά που έκανα πριν από 2 χρόνια,μονοήμερες εκδρομές Σάββατο απόγευμα άφιξη Κίεβο,5 πούτσους,κλάμπινγκ και επιστροφή λιώμα Κυριακή με το αεροπλάνο απλά πλέον δεν έχω τη φυσική δύναμη να τα κάνω.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Μιλάς σε κάτοικο Ρόδου για πεντάστερα ?35 έχουμε σε ένα νησί 100χ κατοικών και το καλοκαίρι μπαινοβγαίνω  συνεχώς !So what?
Αν οι γκόμενες είναι ξενοφοβικές όπως ήταν στο Λβιβ και είναι και στη Βίνιτσα τι σημασία έχει που μένεις;

Φιλε ρολογα να απαντας στα ιδια πραγματα μιλησα για πενταστερα εκει οχι εδω...
Αν οι γκομενες ειναι εναλακτικες θα τρομαξουν με τα 5* και δεν θα σου κατσουν..
Εγω ασχολουμε με κυριλε και απο 7 και πανω...
Για τις πιο κατω αν πληρωνεις πρεπει να εισαι εντελως μαλακας(δεν αναφερομαι σε εσενα)
Γιαυτο ειπα οτι ειναι τεραστιο το θεμα και παιζει ρολο ποιος εισαι εσυ και τι στοχο εχεις

πχ Σε εναλακτικες ο μονος τροπος για να τις χασεις σιγουρα ειναι να εισαι χλιδη
στις κυριρε αν τους πεις παμε σπιτι να φαμε φυγανε πριν καν τους μιλησεις...
Οι περιπτωσεις ειναι πολλες..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σωστα ειναι τα νουμερα που λες απλα υπαρχουν απειροι παραμετροι που θελουν πολλα μηνυματα αναλυση...

Απλα θελω να τονισω οτι αυτοι που τα διαβαζουν πρεπει να ειναι σε κοντινα νουμερα με εσενα και να χτυπανε κοντινα νουμερα με αυτα που βαρας εσεις αλλιως δεν ισχυουν για τους υπολοιπους αυτα πρεπει να το τονισουμε.

Αυτά είναι τα νούμερα για να κάνεις χαιλίκια στο Κίεβο δηλαδή να ζήσεις τη high life και πάλι όχι κάτι πολύ εξαιρετικό,δεν είναι εμπειρία ολιγάρχη με τα εννιάρια και τα χαρέμια.
500 ευρώ τη μέρα είναι το μίνιμουμ,εγώ δεν πάω καν αν έχω λιγότερα.Προτιμώ να κάτσω σπίτι παρά να πάω.
Η ιδανική πορνοεκδρομή είναι να πας με 3000 ευρώ ρευστό,3000 στην πιστωτική και 4000 στην τραπεζική κάρτα και να μείνεις δεκαήμερο.Εκεί γαμάς και δέρνεις κυριολεκτικά,έχεις την πόλη στα πόδια σου.Απόλυτος άρχοντας.
Κίεβο είναι η μόνη πρωτεύουσα στην Ευρώπη που σου δίνει αυτή τη δυνατότητα.
Αυτό είναι όνειρο,ακόμα και γαμησοδάνειο αξίζει να πάρει κανείς για αυτό.
Γενικά το βασικό είναι η συγκέντρωση των μέσων.Πρέπει να συγκεντρώνεις την ποσότητα του ρευστού και να μειώνεις το χρόνο για να πετύχεις το μέγιστο αποτέλεσμα.Πρέπει να έχεις όσο μεγαλύτερη δύναμη κρούσης γίνεται.Μετράει η συγκέντρωση δύναμης και η βιαιότητα του χτυπήματος για να εξουδετερώσεις τους αντιπάλους.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Αυτά είναι τα νούμερα για να κάνεις χαιλίκια στο Κίεβο δηλαδή να ζήσεις τη high life και πάλι όχι κάτι πολύ εξαιρετικό,δεν είναι εμπειρία ολιγάρχη με τα εννιάρια και τα χαρέμια.
500 ευρώ τη μέρα είναι το μίνιμουμ,εγώ δεν πάω καν αν έχω λιγότερα.Προτιμώ να κάτσω σπίτι παρά να πάω.
Χαιλικια μπορεις να κανεις και με 1500ευρω ανα ταξιδι(7-10μερες) αν εισαι μεχρι 30 και εισαι σχετικα εμφανισιμος(7+)και ξερεις και το αθλημα βεβαια..Αν εισαι 35+θα ελεγα 2500ευρω ειναι καλα αν δεν εισαι εμφανισιμος χ3 τα παραπανω ποσα..
Για να κανεις χαιλικια αυτα που κανουν οι ολιγαρχες δεν εχει ταβανι το πανω και 2000 την ημερα λιγα ειναι με τοσους πειρασμους εκει...Συμφωνω και εγω με τα παραπανω αμα εισαι μισθωτος των 1000ευρω τα ξεχνας τα παραπανω...Εκτος και αν πεφτεις κατω απο 6 και εισαι πανω απο 6 τοτε ναι μπορεις...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
κι εγώ τώρα είμαι εδω!Και ας έρθει όποιος Ουκρανός θέλει να ζυγίστουμε

*Είδα στη τηλεόραση τον πρόεδρο τους με παραλαγή και είναι πιο μπούλης και μαλθακός και απο τον ...Καμμένο

Μη συγκρινεσαι με ντόπιους σε εμφανιση,δεν φτάνει αυτό για να υπερνικησει κάποιος το status του ντοπιου.
Όποιοι το πλησιάσαμε είμασταν αυτοί που πήγαμε να μεινουμε μόνιμα ή αυτοί που πουλάνε ότι παίζει προοπτικη εγκατάστασης.

Άλλωστε σε όλο το Σλαβικο σύμπαν παίζει εσωστρεφεια,όλες έναν καλο ντοπιο ψάχνουν να νοικοκυρευτουν,έχουν κορεστει και από τους love tourists..
Πλεον όταν πετυχαίνουμε πορτογάλλους και μεξικανους που διάβασαν κάποιο forum και ήρθαν,ποιοι ξένοι και αρχίδια τώρα..
Πάνε αυτά..

Ή πουλας ψέμματα ή ετοιμαζεις τους βαλκανικους πυραυλους του αρχηγου.

Λιγο δυσκολο ωστοσο να βγαζει 2500 στην Τσεχια. Και πριν τα 30?

Από το μισθό και χωρίς σπουδές όχι,αλλά με πατέντες που κάνουν πολλοί Έλληνες όπως αυτή που προανέφερα με το ελαιόλαδο ναι.
Ή αφού μάθει Τσέχικα και εχοντας ενταχθεί στην κοινωνια να επιχειρήσει να στήσει κάτι,να εμπλακει στο λιανεμποριο.Πράγα δεν υπάρχει μαφία,προστασιες,νταβατζηλίκια.
Κάποιος που στροφάρειμπορει π.χ.να βγάλει λεφτά από τους τουρίστες .

Θα σου πω ένα παράδειγμα.
Ξέρω τύπισσα που γουστάρε πάντα τζογκινγκ.
Εχει αγγελία  ξενάγησης σε μέρη με ωραία θεα της Πράγας τρέχοντας.
Εμάς μπορει να φαίνεται αστειο,αλλά για διαδρομη 40 λεπτων,χρεωνει 50 ευρω.
Βγάζει πάνω από ένα χιλιαρικο μαυρα το μήνα με 20 τρεξιματα που έτσι κι αλλιως και μόνη της θα πήγαινε για τρεξιμο.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
Η ιδανική πορνοεκδρομή είναι να πας με 3000 ευρώ ρευστό,3000 στην πιστωτική και 4000 στην τραπεζική κάρτα και να μείνεις δεκαήμερο.Εκεί γαμάς και δέρνεις κυριολεκτικά,έχεις την πόλη στα πόδια σου.Απόλυτος άρχοντας.
Κίεβο είναι η μόνη πρωτεύουσα στην Ευρώπη που σου δίνει αυτή τη δυνατότητα.
Αυτό είναι όνειρο,ακόμα και γαμησοδάνειο αξίζει να πάρει κανείς για αυτό.
Γενικά το βασικό είναι η συγκέντρωση των μέσων.Πρέπει να συγκεντρώνεις την ποσότητα του ρευστού και να μειώνεις το χρόνο για να πετύχεις το μέγιστο αποτέλεσμα.Πρέπει να έχεις όσο μεγαλύτερη δύναμη κρούσης γίνεται.Μετράει η συγκέντρωση δύναμης και η βιαιότητα του χτυπήματος για να εξουδετερώσεις τους αντιπάλους.

α εδω συμφωνουμε!

πρεπει να εισαι πολυ δυνατος παιχτης και ομορφαντρας για να πας να χαλασεις δεκα χιλιαρικα σε μια βδομαδα για να γαμησεις τρεις πουτανες που μετα θα ερθουν με σιτι τουρ στην αθηνα και τις γαμας με ενα κατοσταρικο την ωρα!

Ευτυχως που υπαρχουν τετοιοι παιχταραδες σαν εσενα και η αναβιωνει η εννοια του καραμαλακα γκρηκ καμακιου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
οι Ουκρανοί άντρες τέτοια καραγκιοζιλίκια σε πεντάστερα κάνουν για να γαμήσουν τα γκομενάκια20-30?Η τάζουν εικονικά iPhone..?Για να σοβαρευτούμε λίγο..
Α και κατι αλλο θα ηθελα να σου τονισω φιλε ρολογα

Οι γυναικες γουσταρουν αμα τις κοροιδεψεις και τις γαμησεις...Σε θεωρουν μεγαλο αντρα γιατι σου λεει αυτος καταφερε και με βαρεσε ενω οι αλλοι που ειναι παστα φλορες τους καταλαβαινω αμεσως...
οσο για αυτον με το iphone σημασια my friend εχει το αποτελεσμα...Εγω δεν μπορω να το κανω αλλα αυτος το κανει με τρελη επιτυχια...Το αποτελεσμα μετραει μονο και πιστεψε με μακαρι να το εκανες και εσυ και εγω αυτο.. γιαυτο να κοροιδευεις αυτους που μενουν με το πουλι στο χερι αυτους που βρισκουν γκομενες και τις πηδανε με καθε τροπο ειναι μαγκες για μενα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Χαιλικια μπορεις να κανεις και με 1500ευρω ανα ταξιδι(7-10μερες) αν εισαι μεχρι 30 και εισαι σχετικα εμφανισιμος(7+)και ξερεις και το αθλημα βεβαια..Αν εισαι 35+θα ελεγα 2500ευρω ειναι καλα αν δεν εισαι εμφανισιμος χ3 τα παραπανω ποσα..
Για να κανεις χαιλικια αυτα που κανουν οι ολιγαρχες δεν εχει ταβανι το πανω και 2000 την ημερα λιγα ειναι με τοσους πειρασμους εκει...Συμφωνω και εγω με τα παραπανω αμα εισαι μισθωτος των 1000ευρω τα ξεχνας τα παραπανω...Εκτος και αν πεφτεις κατω απο 6 και εισαι πανω απο 6 τοτε ναι μπορεις...

Τους ολιγάρχες δεν τους πιάνεις.Αυτοί έχουν χαρέμια με πάνω από 10 γκόμενες έκαστος που τρώνε τριπλά από τις δικές μας.Για αυτούς όμως το πεντοχίλιαρο τη βραδυά είναι της πλάκας.Αυτοί είναι που γαμάνε και σχεδόν όλα τα εννιάρια και όλα τα δεκάρια.Για τους περιφερικούς και τα τσικό μένουν τα οχτάρια και τα πρώην εννιάρια όταν σιτέψουν.
Με κάτω από 1500 ευρώ δε λέει να πας μια βδομάδα Κίεβο όταν έχεις υψηλούς στόχους ό,τι ηλικία και να έχεις.Ούτε κάνουν σπουδαίες εκπτώσεις στον τριαντάρη,να μην πω οτι ο σαραντάρης πληρώνει και λιγότερα,στην τελική έχεις άλλο στάτους.
Εγώ όταν ήμουνα 30 δεν άντεχα ούτε μια μέρα Κίεβο οικονομικά και κατέφευγα Λβωφ σε dt όπου με το χιλιάρικο την έβγαζα δεκαήμερο και γαμούσα τζάμπα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Α και κατι αλλο θα ηθελα να σου τονισω φιλε ρολογα

Οι γυναικες γουσταρουν αμα τις κοροιδεψεις και τις γαμησεις...Σε θεωρουν μεγαλο αντρα γιατι σου λεει αυτος καταφερε και με βαρεσε

Ουκρανία άμα τις κοροιδέψεις και τις γαμήσεις με ψευτουποσχέσεις για δώρα παίζει και να αντιμετωπίσεις κανέναν ακαθόριστο ντουλάπα(human being όπως τους αποκαλούνε οι γκόμενες) που δεν το έχει για πολύ να σε αφήσει αναίσθητο.Δεν το συνιστώ καθόλου.Δεν ξέρεις ποιους ακριβώς ξέρει κάθε κοπέλα.
Πρακτικά σου λένε αν δε φέρεις το δώρο μου,θα πάρω τώρα τηλέφωνο σε κάποιους που ξέρω να σε συναντήσουν έξω από το διαμέρισμά σου.Αν δε θες να σε σαπίσουν,μου δίνεις τώρα 300 ευρώ και χωρίζουμε.
Αλλιώς μπορείς να μου αγοράσεις το δώρο μου και να με γαμάς όλη την εβδομάδα.
Γενικά οι Σλάβες είναι μαστόρισσες στο κρύο ζέστη.Από άρχοντας γαμέας,χεσμένος ξεφτίλας.Με διαφορά δευτερολέπτων.Είναι το slavic chic excitement,αυτή η μοναδική εμπειρία russian soul.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ουκρανία άμα τις κοροιδέψεις και τις γαμήσεις με ψευτουποσχέσεις για δώρα παίζει και να αντιμετωπίσεις κανέναν ακαθόριστο ντουλάπα(human being όπως τους αποκαλούνε οι γκόμενες) που δεν το έχει για πολύ να σε αφήσει αναίσθητο.Δεν το συνιστώ καθόλου.Δεν ξέρεις ποιους ακριβώς ξέρει κάθε κοπέλα.
Πρακτικά σου λένε αν δε φέρεις το δώρο μου,θα πάρω τώρα τηλέφωνο σε κάποιους που ξέρω να σε συναντήσουν έξω από το διαμέρισμά σου.
αυτοι που κοροιδευουν βαρανε και εξαφανιζονται οπως κανουν και οι γκομενες που σου τρωνε λεφτα και μετα λουης...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Τους ολιγάρχες δεν τους πιάνεις.Αυτοί έχουν χαρέμια με πάνω από 10 γκόμενες έκαστος που τρώνε τριπλά από τις δικές μας.Για αυτούς όμως το πεντοχίλιαρο τη βραδυά είναι της πλάκας.Αυτοί είναι που γαμάνε και σχεδόν όλα τα εννιάρια και όλα τα δεκάρια.Για τους περιφερικούς και τα τσικό μένουν τα οχτάρια και τα πρώην εννιάρια όταν σιτέψουν.
Με κάτω από 1500 ευρώ δε λέει να πας μια βδομάδα Κίεβο όταν έχεις υψηλούς στόχους ό,τι ηλικία και να έχεις.Ούτε κάνουν σπουδαίες εκπτώσεις στον τριαντάρη,να μην πω οτι ο σαραντάρης πληρώνει και λιγότερα,στην τελική έχεις άλλο στάτους.
Εγώ όταν ήμουνα 30 δεν άντεχα ούτε μια μέρα Κίεβο οικονομικά και κατέφευγα Λβωφ σε dt όπου με το χιλιάρικο την έβγαζα δεκαήμερο και γαμούσα τζάμπα.
Kman εχω φιλους πολυ εμφανισημους που τους τα σκανε οι γκομενες..ελα να τους δεις αμα θες αν συναντηθουμε μια μερα..
Δεν ειπα ποτε συγκριση με ολιγαρχες..
Πας και παρα πας με  1500 και με υψηλους στοχους αν εισαι εμφανισιμος και ξερεις το παιχνιδι..Βαρας 2-3 καλες δεν χρειαζετε γυναικα καθε μερα δεν εχει νοημα αμα εισαι χορτασμενος
Υπαρχουν και γυναικες που δεν θελουν λεφτα παρα μονο κερασματα αρκει να ξερεις να τις βρεις...Εκει που πανε οι τουριστες παντος δεν υπαρχουν(Chi skybar delux klp)
λβοβ ειναι καλη και φθηνη επιλογη αν δεν εχεις λεφτα αλλα και αν εχεις

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αυτοι που κοροιδευουν βαρανε και εξαφανιζονται οπως κανουν και οι γκομενες που σου τρωνε λεφτα και μετα λουης...

Θα σκαμάρεις τις σκάμερς?Δεν παίζουν αυτά.Αυτές είναι κωλοπετσωμένες,παίζουν τα males στα δάχτυλα.Μάξιμουμ extraction,τους άντρες ειδικά τους ξένους τους θεωρούν απλώς duraks(χαζούς).
Ο Ουκρανός θα της τον δώσει μπούκι,θα πει ρούφα τον σκύλα,ο Δυτικός και ο Μεσογειακός αρχίζει τις αγάπες και τα λουλούδια γελάνε οι γκόμενες ή κατουριούνται από τα γέλια.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Πρακτικά σου λένε αν δε φέρεις το δώρο μου,θα πάρω τώρα τηλέφωνο σε κάποιους που ξέρω να σε συναντήσουν έξω από το διαμέρισμά σου.Αν δε θες να σε σαπίσουν,μου δίνεις τώρα 300 ευρώ και χωρίζουμε.
Αλλιώς μπορείς να μου αγοράσεις το δώρο μου και να με γαμάς όλη την εβδομάδα.
Γενικά οι Σλάβες είναι μαστόρισσες στο κρύο ζέστη.Από άρχοντας γαμέας,χεσμένος ξεφτίλας.Με διαφορά δευτερολέπτων.Είναι το slavic chic excitement,αυτή η μοναδική εμπειρία russian soul.
Υποσχεσεις και μπλαμπλα ειναι αλλο μην τα μπερδευεις με το δωρο...
Υποσχεσεις που μετα δεν τις κανεις δεν σε πειραζει κανενας.
Αμα τις πεις κατσε ομως να τον φας και θα σου δωσω το Iphone και μετα δεν ξερεις τιποτα ναι εκει κινδυνευεις...Αν και ο συγκεκριμενος που το κανει παει σε 5* ξενοδοχεια που εκει δεν την παιρνει την γκομενα να φερει φιλους κλπ...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Θα σκαμάρεις τις σκάμερς?Δεν παίζουν αυτά.Αυτές είναι κωλοπετσωμένες,παίζουν τα males στα δάχτυλα.Μάξιμουμ extraction,τους άντρες ειδικά τους ξένους τους θεωρούν απλώς duraks(χαζούς).
Ο Ουκρανός θα της τον δώσει μπούκι,θα πει ρούφα τον σκύλα,ο Δυτικός και ο Μεσογειακός αρχίζει τις αγάπες και τα λουλούδια γελάνε οι γκόμενες ή κατουριούνται από τα γέλια.

Αυτοι που τις κοροιδευουν φιλε και τις βαρανε δεν ειναι αγαπουληδες ειναι πολυ μαγκες ξερουν τι χαζες ειναι οι γυναικες και το εκλεταλευονται.Ξερω 2-3 καμακια που τις παιζουν στα δακτυλα..Μην θεοποιεις τις γυναικες ο σουπερ αντρας μπορει να βαρεσει την οποιαδηποτε γυναικα..Απλα βρισκουν τα θυματα που τους λενε ντουρακ και τους δουλευουν...Δεν ειναι ολοι θυματα φιλε kman...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτοι που τις κοροιδευουν φιλε και τις βαρανε δεν ειναι αγαπουληδες ειναι πολυ μαγκες ξερουν τι χαζες ειναι οι γυναικες και το εκλεταλευονται.Ξερω 2-3 καμακια που τις παιζουν στα δακτυλα..Μην θεοποιεις τις γυναικες ο σουπερ αντρας μπορει να βαρεσει την οποιαδηποτε γυναικα..Απλα βρισκουν τα θυματα που τους λενε ντουρακ και τους δουλευουν...Δεν ειναι ολοι θυματα φιλε kman...

Την Ουκρανέζα δεν μπορείς να την κοροιδέψεις γιατί τα ζητάει όλα μπροστά.Σου λέει πρώτα το δώρο μου και μετά το σεξ.
Η Πολωνέζα είναι ευκολόπιστη γιατί πρώτα πηδιέται και μετά αρχίζει τις απαιτήσεις γιατί θέλει να έχεις κολλήσει συναισθηματικά.Οι Ουκρανές είναι ψυχρές υπολογίστριες.Υπολογίζουν πόσα μπορούν να ρουφήξουν.Αν χάσουν εκνευρίζονται,γενικώς είναι ξεροκέφαλες και θέλουν συνέχεια να νικάνε και να κερδίζουν.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Φιλε kman το να σκασεις λεφτα και να βαρεσεις μπορουν να το κανουν παρα πολλοι(εφοσον εχουν λεφτα βεβαια)...
Το να βαρεσεις ομως(7+)και να μην τα σκασεις και να σε θαυμαζει η γκομενα αυτο το κανουν πολλοι λιγοι και τις τακτικες που ακολουθουν δεν προκειται να στις πουν ποτε...Ξερω 2 και τους εχω δει σε δραση και στην Ελλαδα με τις Ελλεινιδες...
Ξερω ακομα εναν που βαραει πουτανες απο στριπ και μπουρδελα και οι αγαπουληδες πορσκυνανε και τα σκανε χοντρα σε αυτες τις γκομενες και αυτες περνουν τα λεφτα απο τους αγαπουληδες και τα σκανε σε αυτον που ξερω...Απλα δυστυχως αυτοι δεν προκειται ποτε να μας γραψουν πως το κανουν..(ουτε λεφταδες ειναι ουτε πολυ εμφανισιμοι(7+))

Απλα στην Ελλαδα το 99,5% ειναι ασχτοι με γυναικες γιαυτο τετοιοι τυποι ειναι αγνωστοι στο ευρυ κοινο...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Την Ουκρανέζα δεν μπορείς να την κοροιδέψεις γιατί τα ζητάει όλα μπροστά.Σου λέει πρώτα το δώρο μου και μετά το σεξ.
Η Πολωνέζα είναι ευκολόπιστη γιατί πρώτα πηδιέται και μετά αρχίζει τις απαιτήσεις γιατί θέλει να έχεις κολλήσει συναισθηματικά.Οι Ουκρανές είναι ψυχρές υπολογίστριες.Υπολογίζουν πόσα μπορούν να ρουφήξουν.Αν χάσουν εκνευρίζονται,γενικώς είναι ξεροκέφαλες και θέλουν συνέχεια να νικάνε και να κερδίζουν.

Σωστο αυτοι που τα κανουν ομως το μυστικος τους ειναι οτι θα βρουν αυτες που δεν τα ζητανε μπροστα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φιλε kman το να σκασεις λεφτα και να βαρεσεις μπορουν να το κανουν παρα πολλοι(εφοσον εχουν λεφτα βεβαια)...
Το να βαρεσεις ομως(7+)και να μην τα σκασεις και να σε θαυμαζει η γκομενα αυτο το κανουν πολλοι λιγοι και τις τακτικες που ακολουθουν δεν προκειται να στις πουν ποτε...Ξερω 2 και τους εχω δει σε δραση και στην Ελλαδα με τις Ελλεινιδες...
Ξερω ακομα εναν που βαραει πουτανες απο στριπ και μπουρδελα και οι αγαπουληδες πορσκυνανε και τα σκανε χοντρα σε αυτες τις γκομενες και αυτες περνουν τα λεφτα απο τους αγαπουληδες και τα σκανε σε αυτον που ξερω...Απλα δυστυχως αυτοι δεν προκειται ποτε να μας γραψουν πως το κανουν..(ουτε λεφταδες ειναι ουτε πολυ εμφανισιμοι(7+))

Απλα στην Ελλαδα το 99,5% ειναι ασχτοι με γυναικες γιαυτο τετοιοι τυποι ειναι αγνωστοι στο ευρυ κοινο...

Μα δε γίνεται να μην ξοδέψεις.Αυτή ό,τι ώρα θέλει πάει στο κλάμπ και ψαρεύει ξένο για να κάνει τα έξοδα.Πρέπει να ξοδεύεις και να φέρνεις και κάτι ακόμα στο τραπέζι για να σε προτιμήσει από το συνήθη σεξοπτουρίστα.Αν δεν τα σκας είσαι απλά irrelevant.
Μιλάμε πάντα για καλοντυμένες,εμφανίσιμες,σέξυ γκόμενες οχτάρια κτλ.
Εμένα συνήθως μου λένε οτι μοιάζω με σεξοτουρίστα,δεν έχω στυλ,έκανα χάλια καμάκι αλλά με κάποιον τρόπο τις έριξα.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Για να μην σου πω για αλλον που εχει μονο 500αρικα στην τσεπη του...
Το πανω πανω ειναι αληθινο και τα υπολοιπα φωτοτυπια..
Κανει πως πληρωνει και τα βγαζει λιγο απο την τσεπη..

Αντε να καταλαβει το βραδυ η Ουκρανεζα καρχαριας τι παιζει...

Τον τρωει και μετα γεια

Τελος παντον πολλα ειπα δεν χρειαζετε αλλα εχω δει πολλους και ξερω πολλα και κυριως εχω δει το αποτελεσμα που πετυχαινουν

Το μονο που θελω να πω σε ολους ειναι οτι ακομα και οι καρχαριες δεν ειναι ανικητοι..

Αμα εισαι μεγαλος μαγκας νικουνται και αυτες...

Σκεψου εξυπνα και διαφορετικα απο ολους τους υπολοιπους

και θα δεις σιγουρα αποτελεσμα

Βεβαια αν εχεις λεφτα ειναι η πιο ευκολη και σιγουρη λυση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom