σας ευχαριστω για την ενδελεχη θεωριτικη επαναθεμελιωση των διδαγματων του δασκαλου
το πορτοφολι
και με ιστορικη τεκμηριωση
Η εξέλιξη της sex σκηνής στην Ανατολική Ευρώπη. Μύθοι και Αλήθειες.
Παράθεση από: Kman2 (08/01/17, 20:08)
Μερικά φαινόμενα που συναντάς κατά κόρον στις σλαβικές χώρες
2.Γυναίκες πολλα χρόνια μικρότερες απο το ταίρι τους.
3.Γυναίκες που στηρίζονται πολύ στους άντρες για οικονομική βοήθεια.
5.Άντρες που εκτιμούν το ποτό περισσότερο από το μουνι.Τελειως στα αρχιδια τους για τις γκόμενες.
6.Γκόμενες που το δίνουν για μικρά οικονομικά ανταλλάγματα
Vs.
nukteros
2) Πολύ μεγάλο ποσοστό τον ρωσίδουκρανων έχει μεγαλώσει χωρίς πατέρα σε ποσοστά και πάνω από 40% και είναι κυρίως λόγος που αρκετές από αυτές πάσχουν από γεροντοφιλία.
3)Ψάχνουν το κατάλληλο κορόιδο να μαδήσουν.Δεν έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν εκτός από τον εαυτό τους για αυτό και τον φροντίζουν.
5)Δεν νιωσαν ποτέ σεξουαλική στέρηση (όσο και να σου φαίνεται απίθανο έχω ρίξει αρκετές φόλες σε γυναίκες όταν ήμουν μόνιμα επάνω)Ακόμα και αστακό αν τρως για ένα χρόνο συνεχεια με το που θα τον βλέπεις θα ξερνας
6)Τα μικρά ανταλλαγματα για σένα για αυτές είναι μηνιάτικο
Αναρωτιεμαι τι γινεται με τις οικογενειες πλεον (2). Παραμενουν μονογονεικες? Η νεα γενια το βλεπει απ την αναποδη, να γινουν καλες μανες?? Ποιο είναι το τρεντ? Μηπως είναι σαν την σου-αηδια που εκανα οι μανες την σεξουαλικη απελεθερωση και οι κορες δεν ειχαν τι άλλο να κανουν και το εριξαν στο φεμινισμο?
το πορτοφολι
και με ιστορικη τεκμηριωση
Η εξέλιξη της sex σκηνής στην Ανατολική Ευρώπη. Μύθοι και Αλήθειες.
Παράθεση από: Kman2 (08/01/17, 20:08)
Μερικά φαινόμενα που συναντάς κατά κόρον στις σλαβικές χώρες
2.Γυναίκες πολλα χρόνια μικρότερες απο το ταίρι τους.
3.Γυναίκες που στηρίζονται πολύ στους άντρες για οικονομική βοήθεια.
5.Άντρες που εκτιμούν το ποτό περισσότερο από το μουνι.Τελειως στα αρχιδια τους για τις γκόμενες.
6.Γκόμενες που το δίνουν για μικρά οικονομικά ανταλλάγματα
Vs.
nukteros
2) Πολύ μεγάλο ποσοστό τον ρωσίδουκρανων έχει μεγαλώσει χωρίς πατέρα σε ποσοστά και πάνω από 40% και είναι κυρίως λόγος που αρκετές από αυτές πάσχουν από γεροντοφιλία.
3)Ψάχνουν το κατάλληλο κορόιδο να μαδήσουν.Δεν έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν εκτός από τον εαυτό τους για αυτό και τον φροντίζουν.
5)Δεν νιωσαν ποτέ σεξουαλική στέρηση (όσο και να σου φαίνεται απίθανο έχω ρίξει αρκετές φόλες σε γυναίκες όταν ήμουν μόνιμα επάνω)Ακόμα και αστακό αν τρως για ένα χρόνο συνεχεια με το που θα τον βλέπεις θα ξερνας
6)Τα μικρά ανταλλαγματα για σένα για αυτές είναι μηνιάτικο
Αναρωτιεμαι τι γινεται με τις οικογενειες πλεον (2). Παραμενουν μονογονεικες? Η νεα γενια το βλεπει απ την αναποδη, να γινουν καλες μανες?? Ποιο είναι το τρεντ? Μηπως είναι σαν την σου-αηδια που εκανα οι μανες την σεξουαλικη απελεθερωση και οι κορες δεν ειχαν τι άλλο να κανουν και το εριξαν στο φεμινισμο?