Εχω να μπω στο νημα 36 ωρες, και παει σφαιρα, θυμιζει το νημα τα της ενδοξης ταυλανδης! Από την Πρωτοχρονια γινεται η νυχτα των μεγαλων μαχαιριων, το ξεκαθαρισμα του αγ Βαρθολομεου, η σφαγη του αγιου Βαλεντινου, το τελος των ψευδαισθησεων.
διαβαζω αυριο, παντως κραταωΤΡΙΑ (3),
κατι που ειπωθηκε πριν κατι μερες, ισως σε άλλο νημα περι ρωσσο-ουκρανεζων, για γαμους μαλλον, δεν ξερω για σχεση, ,
1) ότι
οι ρωσσιδες δεν είναι διαχειρησιμες από αλλους πλην ρωσσων , (λογο νοοτροπιας) και
2) κατι που ειπε, νομιζω ο χαρης,και το συνδιαζω με το παραπανω, εδώ στο νημα πριν καμποσες σελιδες, μιας και τον ξεγελουσαν οι ουκρανεζες,
ότι είναι για λεφτα και ξυλο , (σαν να λεμε πρεπει να φανε την σφαλιαρα ? γραψιμο? Αδιαφορια? Για να μην ξεχνανε την θεση τους )
αυτό το ξυλο (μεταφορικα-κυριολεκτικα) μου φαινετε σαν τη λεξη κλειδι της σλαβικης νοοτροπιας. Πχ εχω διαβασει για φιλικο ξυλο σε γιορτες αναμεσα σε μαζωξη μελων μιας οικογενειας, εάν ισως ισχυε παλιοτερα.Τωρα ας οψετε το ιντερνετ και οι φεμι-κκε.
3.Ασχετο εδω. Τελικα οσες ηρθαν εδώ ελλαδα και ελεγαν ότι είναι ρωσσιδες, ηταν οτιδηποτε άλλο από πρωην εσσδ, εκτος από ρωσσια. (???). Παντως η ουκρανικη επαρχια στηριξε (λαστ γιαρσς) την ελλαδα.
Ηθικο διδαγμα
Εάν πας με τα εδώ μυαλα εκει, χαθηκες.
Εάν την φερεις εδώ, θα τις αλλαξουν τα μυαλα, χαθηκες.
Ο χρονος μετραει αντιστροφα λογω ιντερνετ, υπερπροσφορα απανταχου πυρφορων
Οικονομικα καταστρεφομαστε, οποτε γαματε γιατι χανομαστε
Πρεπει να γινει expedition mission πασσων ρωσσικων στεππων και περαν των ουραλιων! Να φτασουμε ως σατΑνγκα, για να δουμε αν είναι αληθεια οι γονιδιακες μιξεις της κιτρινορωσσικης συνθεσης. Κατοπιν παπικης ευλογιας!
Καποιος αμερικανος στην τβ που ξενιτευτηκε στην σιβιρια και ανοιξε παγωτατζιδικα εστιαση κτλ κτλ ειπε είναι το τελευταιο συνορο, όπως η αλασκα! Last frontier!
Ζητω οι ενδοξες στεππες της ρωσσο-μιρκορωσσο-ουκρανικης επαρχιας.
stalin's artillery
Katyusha
Αποχαιρετισμός του Slavianka
Russian Foreign spokeswoman Kalinka