Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εχει επιλογες Κιεβο Μινσκ  που ειμαι πιο ειδικος.
Θα ελεγα ομως οτι δεν ειναι σημαντικο να ειναι γεματα τα κλαμπ...Με λιγες μου φτανει που παιζουν..Πχ πρωτοχρονια δεν παιζει τιποτα και ας ειναι ολα γεματα...
Κίεβο κρατάω σοβαρές επιφυλάξεις και είμαι απίστευτα δύσπιστος με όσα έχω βιώσει με τις Ουκρανίδες απο το 14 και μετά!Belarus δεν ξέρω , έχει μια τάξη περί της κυβέρνησης που έχει χρήμα και εκεί ίσως υπάρχει πρόσβαση....Οι φτωχές λευκορωσίδες φοβάμαι μη βγάλουν τη μιζέρια των Ουκρανίδων...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κίεβο κρατάω σοβαρές επιφυλάξεις και είμαι απίστευτα δύσπιστος με όσα έχω βιώσει με τις Ουκρανίδες απο το 14 και μετά!Belarus δεν ξέρω , έχει μια τάξη περί της κυβέρνησης που έχει χρήμα και εκεί ίσως υπάρχει πρόσβαση....Οι φτωχές λευκορωσίδες φοβάμαι μη βγάλουν τη μιζέρια των Ουκρανίδων...

Λευκορρωσία θα πας καλύτερα από Ουκρανία αλλά όχι πολύ καλύτερα.Σίγουρα όμως καλύτερα.Βέβαια αγγλικά μιλάνε πολύ λιγότερες.
Γενικά έχεις το στυλ εμπόρου και αυτό δεν αρέσει πολύ στις Ουκρανές.Θέλουν πιο κοφτό στυλ.
Οι Λευκορρωσίδες είναι πιο ομιλητικές,όχι βέβαια όπως οι Πολωνές αλλά περισσότερο από τις Ουκρανές και δεν κάνουν τόσα shit tests.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Λευκορρωσία θα πας καλύτερα από Ουκρανία αλλά όχι πολύ καλύτερα.Σίγουρα όμως καλύτερα.Βέβαια αγγλικά μιλάνε πολύ λιγότερες.
Γενικά έχεις το στυλ εμπόρου και αυτό δεν αρέσει πολύ στις Ουκρανές.Θέλουν πιο κοφτό στυλ.
Οι Λευκορρωσίδες είναι πιο ομιλητικές,όχι βέβαια όπως οι Πολωνές αλλά περισσότερο από τις Ουκρανές και δεν κάνουν τόσα shit tests.
Πλέον μπορώ να πω πως ξέρω τα Ρώσικα που χρειάζεται για να ρίξω γκόμενα ...
Το στύλ μου σίγουρα δεν πιάνει στις Ουκρανές !Πιάνει όμως στις Μοσχοβίτισες..
Βέβαια και στο τσαντίρι να πας με κουστούμι δεν θα σε σεβαστεί κανένας γύφτος ...

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Εγω ρολογα επειδη περναω συνεχεια απο ρουμανια baboo belaccio fratelli κλπ δεν εχει παιχνιδι για εμας...θελει αμαξαρα πολυ cash νεος σε ηλικια κλπ..Αν κανω λαθος παμε την επομενη να δουμε μαζι.Η παλια πολη παντα εχει κοσμο αλλα σε club 100 ατομων ειναι οπως το gazi εδω..

Όπως το Γκάζι, αλλά με πολύ ανώτερη ποιότητα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Οχι είναι καλό που έχει οικονομική κρίση.Πριν,π.χ. το 2008 που ήταν σε συνεχή άνοδο είχαν εμφανιστεί ένα σωρό σκάμερς.Γκόμενες που σε έκαναν να ξοδεύεις 200 ευρώ σε κεράσματα στα κλαμπ σε δυο ώρες και τελικά δε γαμούσες κιόλας αφού υπήρχαν πολλοί άλλοι να αρμέξουνε.
Τώρα έχουν πάρει δάνεια,έχουν χρεωθεί επειδή νόμιζαν οτι θα βελτιωθούν τα πράγματα και πρέπει να κάνουν απόσβεση με πίπες.
Τώρα τη γκόμενα δεν τη συμφέρει το σκάμινγκ αφού θα χάσει το χρυσό πούτσο και είναι δύσκολο να βρει άλλο.Ολοι οι σοβαροί επιχειρηματίες και φραγκάτοι την έχουν κάνει από το Κίεβο μετά την έναρξη του πολέμου και οι γκόμενες έχουν απελπιστεί,το δίνουν για πεντοδίφραγκα στον πρώτο τυχόντα.
εισαι σωστος παλι αρχοντα.χτες γνωρισα ζευγαρι απο κιεβο που ζει μονιμα σουηδια,μιλανε και την γλωσσα.δεν θελουν να ακουσουν για ουκρανια ουτε να πανε πισω.η κορη τους ειναι οδυσσο καπειον βρηκε εκει και παντρευτηκε ενω πηγε για σπουδες.δεν με χαλαει αν γινει οτι και με την μολδαβια γιατι με ενδιαφερει η ποιοτητα.μονο οι αχριστοι θα φυγουν η και οι αρκετα ευποροι ετσι για μενα θα ειναι παραδεισος παλι γιατι οι αθλιες θα εξαφανιστουν και θα πανε στην ευρωπη για τσιμπουκια και τουρκια.θα μεινουν τα νορμαλ κοριτσακια που ειναι πιο ευκολο για να παιξω μαζι τους σε αντιθεση με τα αρπακτικα και τις βλαμενες που πανε αδικα πανω κατω αφραγγες και στην λενε και απο πανω αν τις πλισιασεις.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Πλέον μπορώ να πω πως ξέρω τα Ρώσικα που χρειάζεται για να ρίξω γκόμενα ...
Το στύλ μου σίγουρα δεν πιάνει στις Ουκρανές !Πιάνει όμως στις Μοσχοβίτισες..
Βέβαια και στο τσαντίρι να πας με κουστούμι δεν θα σε σεβαστεί κανένας γύφτος ...
οταν στα ελεγε ο κουμπαρος θυμωνοσουν.ακομα αυτοι που λες κουασιμοτοι αυτες εκεινες γουσταρουν και οχι δικους μας που θεωρουμε εμεις ομορφοπαιδα.οπως ελεγε ο δασκαλος ιωσηφ ειναι ανεξηγητο φενομαινο.το ειπε το αιμα των γυφτων τραβαει τον αλλο γυφτο χαχαχαχ.σου ελεγα τοτε θα εχεις πολωνια πιο πολυ περαση απο οτι ουκρανια.σας ελεγα παω καλοντυμενος,ευγενικος και με χεζουν και μετα με τον καθε γυφτο μια χαρα και γελια στα πακγακια,στα καφε,μολλ.ειναι η νοοτροπεια τους και ο καμενος εγκεφαλος που εχουν.μια ομορφη γκομενα κιεβο που γουσταρα και κερνουσα συνεχεια δεν καθωταν.μετα εμαθα οτι ειχε γκομενο ενα απλυτο που ζητιανευει στον δρομο ενω αυτη ηθελε κερασματα στα κλαμπ απο μενα και εστιατορια.χιλιαδες ιστοριες να σου πω απο κιεβ ολα τα χρονια που παω.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
πριν 2 χρονια πηγα γεναρι βουκουρεστι,αδεια ολα στην παλεια πολη,δεν ειχε ψυχη πουθενα ακομα ουτε στα μολλ.κλαμπ δεν πηγα γιατι απο παλαιοτερη εμπειρια θες αμαξι καλο,χρημα και αν πας μονος καθεσε σε μια γωνια και βλεπεις τους αλλους με κρατηση και φιαλες στα τραπεζια.πολλα πορσε παιζουν και τα κρατανε γκομενες

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
συμφωνω αρχοντα.τα καλυτερα ακουω για λευκωρωσιδες αλλα παλι θα θελει κυκλο.μονος δεν παιζει.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εγω ρολογα επειδη περναω συνεχεια απο ρουμανια baboo belaccio fratelli κλπ δεν εχει παιχνιδι για εμας...θελει αμαξαρα πολυ cash νεος σε ηλικια κλπ..Αν κανω λαθος παμε την επομενη να δουμε μαζι.Η παλια πολη παντα εχει κοσμο αλλα σε club 100 ατομων ειναι οπως το gazi εδω..
πηγα σε αυτα πριν 4 με 5 χρονια και εγραψα τα ιδια.προπερσι δεν ειχε ψυχη στην παλια πολη γεναρι.επαιζαν μονο σκαμερσ απο στριπτιζαδικα που ηθελαν μαλακες να μπουνε μεσα και να τους τα φανε μονο.ασε που με πλισιασε μια τσιγγανα 18 και λεει παμε σεξ.πιο κατω πεταχτηκαν 4 πιτσιρικοι γυφτοι και πριν να πλισιασουν τους πηρα στο κυνηγι.τα γραφω την ιστορια στο θεμα βουκουρεστι.πριν λιγες μερες ηταν και ο γαμπρος μου βουκουρεστι.πηγε πολλεσ φορες και λεει καθε φορα πλουσιευουν και ολο πορσε βλεπω την νυκτα στα κλαμπ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
οταν στα ελεγε ο κουμπαρος θυμωνοσουν.ακομα αυτοι που λες κουασιμοτοι αυτες εκεινες γουσταρουν και οχι δικους μας που θεωρουμε εμεις ομορφοπαιδα.οπως ελεγε ο δασκαλος ιωσηφ ειναι ανεξηγητο φενομαινο.το ειπε το αιμα των γυφτων τραβαει τον αλλο γυφτο χαχαχαχ.σου ελεγα τοτε θα εχεις πολωνια πιο πολυ περαση απο οτι ουκρανια.σας ελεγα παω καλοντυμενος,ευγενικος και με χεζουν και μετα με τον καθε γυφτο μια χαρα και γελια στα πακγακια,στα καφε,μολλ.ειναι η νοοτροπεια τους και ο καμενος εγκεφαλος που εχουν.μια ομορφη γκομενα κιεβο που γουσταρα και κερνουσα συνεχεια δεν καθωταν.μετα εμαθα οτι ειχε γκομενο ενα απλυτο που ζητιανευει στον δρομο ενω αυτη ηθελε κερασματα στα κλαμπ απο μενα και εστιατορια.χιλιαδες ιστοριες να σου πω απο κιεβ ολα τα χρονια που παω.
Αν όλα αυτά που ζούσα στη Βίνιτσα τα ζούσα με τις τιμές του 2013 θα είμουν ευρωπιρφόρος!Ευτυχώς όμως που Ρώσοι και αμερικάνοι τους έχουν ξεφτυλίσει τόσο και προστατεύουν τον κάθε ατρόμητο πουτσαρα απο τις ιθαγενείς  που ότι και να κάνουν και να πουν είναι γαύγισμα απο τσιουάουα...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
παμε να περασουμε οραια,να γαμησουμε και χαλαρα.εκει κατι θα βρω,εχει αδεσπωτες απο αλλες πολεις που βολταρουν αφραγγες στο μετρο και μολλ απο κατω.πολλες τετειες εβρισκα απο λβοβ και περιοχες ζαπατνα ουκραινα.θα πηγαινα μαρτι κιεβ αλλα τελικα λεω ας μενω μονο οδυσσο για να εχω πιο πολυ χρονο ενα μεροσ.αν θες ελα οδυσσο.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
συμφωνω αρχοντα.τα καλυτερα ακουω για λευκωρωσιδες αλλα παλι θα θελει κυκλο.μονος δεν παιζει.
Κύκλο λίγο δύσκολο για τους περισσότερους από εμάς. Πιο εύκολα γίνεται μέσω νετ γνωριμια πάντως με το να επενδύσεις αρκετό χρόνο πριν πας μέσω μπαντου, Μαμπα, Τιντερ, τζαουμο. Αν ξέρει και Ρωσικά κάποιος θα φλερτάρει και θα πηδήξει πιο εύκολα. Αγγλικά ξέρουν ελάχιστες ακόμη και σπουδαγμένες. Ήθελα να ξερα πως και πάνε εκεί οι Αραβοτουρκοι από τη στιγμή που λίγες μιλάνε αγγλικά. Μάλλον πηγαίνουν μόνο για πληρωμένες.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Εχω να μπω στο νημα 36 ωρες, και παει σφαιρα, θυμιζει το νημα τα της ενδοξης ταυλανδης!  Από την Πρωτοχρονια γινεται η νυχτα των μεγαλων μαχαιριων, το ξεκαθαρισμα του αγ Βαρθολομεου, η σφαγη του αγιου Βαλεντινου, το τελος των ψευδαισθησεων.

διαβαζω αυριο, παντως κραταωΤΡΙΑ (3),
κατι που ειπωθηκε πριν κατι μερες, ισως σε άλλο νημα περι ρωσσο-ουκρανεζων, για γαμους μαλλον, δεν ξερω για σχεση, ,
1) ότι οι ρωσσιδες δεν είναι διαχειρησιμες από αλλους πλην ρωσσων , (λογο νοοτροπιας) και
2) κατι που ειπε, νομιζω ο χαρης,και το συνδιαζω με το παραπανω, εδώ στο νημα  πριν καμποσες σελιδες, μιας και τον ξεγελουσαν οι ουκρανεζες, ότι είναι για  λεφτα και ξυλο , (σαν να λεμε πρεπει να φανε την σφαλιαρα ? γραψιμο? Αδιαφορια? Για να μην ξεχνανε την θεση τους )
αυτό το ξυλο (μεταφορικα-κυριολεκτικα) μου φαινετε σαν τη λεξη κλειδι της σλαβικης νοοτροπιας. Πχ εχω διαβασει για φιλικο ξυλο σε γιορτες αναμεσα σε μαζωξη μελων μιας οικογενειας, εάν ισως ισχυε παλιοτερα.Τωρα ας οψετε το ιντερνετ και οι φεμι-κκε.

3.Ασχετο εδω. Τελικα οσες ηρθαν εδώ ελλαδα και ελεγαν ότι είναι ρωσσιδες, ηταν οτιδηποτε άλλο από πρωην εσσδ, εκτος από ρωσσια. (???). Παντως η ουκρανικη επαρχια στηριξε (λαστ γιαρσς) την ελλαδα. 

Ηθικο διδαγμα
Εάν πας με τα εδώ μυαλα εκει, χαθηκες.
Εάν την φερεις εδώ, θα τις αλλαξουν τα μυαλα, χαθηκες.
Ο χρονος μετραει αντιστροφα λογω ιντερνετ, υπερπροσφορα απανταχου πυρφορων
Οικονομικα καταστρεφομαστε, οποτε γαματε γιατι χανομαστε

Πρεπει να γινει expedition mission πασσων ρωσσικων στεππων και περαν των ουραλιων! Να φτασουμε ως σατΑνγκα, για να δουμε αν είναι αληθεια οι γονιδιακες μιξεις της κιτρινορωσσικης συνθεσης. Κατοπιν παπικης ευλογιας!
Καποιος αμερικανος στην τβ που ξενιτευτηκε στην σιβιρια και ανοιξε παγωτατζιδικα εστιαση κτλ κτλ ειπε είναι το τελευταιο συνορο, όπως η αλασκα! Last frontier!

Ζητω οι ενδοξες στεππες της ρωσσο-μιρκορωσσο-ουκρανικης επαρχιας.
stalin's artillery
Katyusha
Αποχαιρετισμός του Slavianka
Russian Foreign spokeswoman Kalinka

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Ηθικο διδαγμα
Εάν πας με τα εδώ μυαλα εκει, χαθηκες.
Εάν την φερεις εδώ, θα τις αλλαξουν τα μυαλα, χαθηκες.
Ο χρονος μετραει αντιστροφα λογω ιντερνετ, υπερπροσφορα απανταχου πυρφορων
Οικονομικα καταστρεφομαστε, οποτε γαματε γιατι χανομαστε

Πρεπει να γινει expedition mission πασσων ρωσσικων στεππων και περαν των ουραλιων! Να φτασουμε ως σατΑνγκα, για να δουμε αν είναι αληθεια οι γονιδιακες μιξεις της κιτρινορωσσικης συνθεσης. Κατοπιν παπικης ευλογιας!
Καποιος αμερικανος στην τβ που ξενιτευτηκε στην σιβιρια και ανοιξε παγωτατζιδικα εστιαση κτλ κτλ ειπε είναι το τελευταιο συνορο, όπως η αλασκα! Last frontier!
Ζητω οι ενδοξες στεππες της ρωσσο-μιρκορωσσο-ουκρανικης επαρχιας.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Aπο προσωπική εμπειρία οι ουκρανιδες, θελουν:
1)Να έχεις καποια χρήματα (να της δινεις ελαχιστα ομως).
2)Καθημερινο σκληρό γαμήσι (και απο κωλο).
3)Οποτε κανει μαλακια να τη χτυπας, οχι μπουκέτα αλλα μια δυνατη σφαλιαρα.

Γενικα οποιος θελει να νταλαβεριστεί ουκρανια πρεπει να ξεχασει οτιδήποτε δυτικό περι σεβασμου των γυναικων και αλλες τετοιες μαλακιες. Δεν υπαρχουν αυτα εκει. Κανενας σεβασμος, παρα μονο ελαχιστος και αυτο οταν και αμα τον κερδίσει η γκομενα.

Ο κυριολεκτικα γαμηστεροτατος συνδιασμος για μας τα αρσενικα, ειναι σλαβική συμπεριφορα με ελληνικό look και πορτοφόλι.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
την καλημερα μου πραγματικα το νημα εδω και 3 μερες παει σφαιρα
γνωριζει ενδοξες στιγμες απο το παρελθον

ειδικα μπηκαν και γραφουν εκλεκτα μελη που απηχαν αρκετο καιρο απο τα δρωμενα του νηματος

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
για να τιθασευτει μια ρωσιδα κατα την αποψη μου θα πρεπει καποιος να εχει την σλαβικη νοοτροπια του σκληρου αντρα αλλα
και να φερεται και να δειχνει ανωτερος ως δυτικος στον εξω κοσμο σε φιλους/ες και γνωστους/ες του κυκλου της

οι ρωσιδες γενικα θελουν και τρυφεροτητα αλλα και αγριοτητα οταν παρεκτρεπονται χωρις να αφησει να πεσει τιποτα κατω

λαθη οι ρωσιδες δεν συγχωρουν

αν ο αντρας δεν ειναι το απολυτο αρσενικο μεσα στο σπιτι αργα ή γρηγορα θα το χασει το παιχνιδι και θα τον καβαλησει η ρωσιδα συν οτι στο τελος θα τον μαδησει και οικονομικα

αν καποιος γνωρισει ρωσιδα θα πρεπει να δειξει ποσο κυριαρχος ειναι απο την αρχη και οτι δεν σηκωνει πολλα πολλα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πάπα, καλή χρονιά, τι λέει? θα πάμε Αγ. Πετρούπολη?

καλή χρονιά φίλτατε  :hi:

ας περάσει λίγο ο βαρύς χειμώνας και κανονίζουμε για επάνω.

για Μόσχα πάντως δεν ψήνομαι με κούρασε πολύ το τελευταίο μου ταξίδι εκεί  :S

θα πρέπει να αρχίσουμε να καλό βλέπουμε το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού και προς την Ρώσικη επαρχία

έχει πολύ ψωμί η φάση στην επαρχία, αλλά συνάμα έχει και πολύ κόπο και αρκετές δυσκολίες

κάτι έχω κατά νου μου αλλά δεν είναι της παρούσης

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αναλαμβάνω εγώ με μικρή εμπειρία να πάρω τον Sad_man να τον μπασω στα κόλπα Κίεβο. Μετά αν έχει φράγκα και μπορεί να κάτσει κι άλλο θα αναλάβει αν θέλει ο Dirty για επαρχία Ουκρανιας.
Πάτερ αν είναι κανονίζουμε κοινή ημερομηνία. Εγώ θα προσπαθήσω για Μάρτιο αναλόγως πόσες μέρες θα πάρω από την δουλειά. 8 μαξιμουμ έχω μέχρι Πάσχα. Για Πάσχα κανένα 5-8. Καλοκαίρι έχω 17 μέρες άδεια.

εγώ του έστειλα και ΠΜ να τον πάρω μαζί μου σε κάποιο ταξίδι ως προστατευόμενο και να του ανοίξω τους ορίζοντες

και δεν μου απάντησε καν.

του πρότεινα να βρεθούμε και για καφέ στην πόλη του τη Θεσσαλονίκη

και πάλι δεν μου απάντησε  :dunno:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
σας ευχαριστω για την ενδελεχη θεωριτικη επαναθεμελιωση των διδαγματων του δασκαλου

το πορτοφολι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom