Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οχι είναι καλό που έχει οικονομική κρίση.Πριν,π.χ. το 2008 που ήταν σε συνεχή άνοδο είχαν εμφανιστεί ένα σωρό σκάμερς.Γκόμενες που σε έκαναν να ξοδεύεις 200 ευρώ σε κεράσματα στα κλαμπ σε δυο ώρες και τελικά δε γαμούσες κιόλας αφού υπήρχαν πολλοί άλλοι να αρμέξουνε.
Τώρα έχουν πάρει δάνεια,έχουν χρεωθεί επειδή νόμιζαν οτι θα βελτιωθούν τα πράγματα και πρέπει να κάνουν απόσβεση με πίπες.
Τώρα τη γκόμενα δεν τη συμφέρει το σκάμινγκ αφού θα χάσει το χρυσό πούτσο και είναι δύσκολο να βρει άλλο.Ολοι οι σοβαροί επιχειρηματίες και φραγκάτοι την έχουν κάνει από το Κίεβο μετά την έναρξη του πολέμου και οι γκόμενες έχουν απελπιστεί,το δίνουν για πεντοδίφραγκα στον πρώτο τυχόντα.
Έχουν να φάνε πολύ γαμήσι ακόμα απο Ρώσους , Αμερικάνους και λοιπούς διεστραμμένους ...

Συνημμένα

• IMG_6345.PNG
    IMG_6345.PNG
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 38

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Απολυτα σωστος φιλε popov , να γραφεις συχνοτερα  ;)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σωστοι κμαν και σπυρος
πηγαινε να μιλησεις σε ρωσσουκρανη σε Λονδινο η Νεα Υορκη μεσα σε κλαμπ :grin: θα παρεις τα τρια σου,το εκανα και για αυτο το αναφερω. Εξαιρεσεις υπαρχουν παντα αλλα ειναι ελαχιστες.
Και σε ποιο μερος του κοσμου ειναι γεματα τα κλαμπ καθε μερα? Σε κανενα, ουτε καν στις προαναφερομενες πολεις που ειναι απο τις πλουσιοτερες και πολυπληθεστερες ...
Με το συμπάθιο ..
Πολωνία , Τσεχία και κυρίως Ρουμανία κάθε μέρα Σάββατο!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Με το συμπάθιο ..
Πολωνία , Τσεχία και κυρίως Ρουμανία κάθε μέρα Σάββατο!
Ρε ρολογα ,για τα μεγαλα κλαμπ μιλαω και οχι για καφε-κλαμπ.
Bamboo , Fratelli , Boa στο Βουκουρεστι για παραδειγμα ειναι γεματα μονο ΠΣΚ ,η παλια πολη ναι εχει κοσμο καθε μερα.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Θα ελεγα οτι πρεπει να σταματησουν οι προσωπικες κοντρες για το καλο του τοπικ!Δεν με ενδιαφερει σε ποιους αρεσει ο Kman Ο Δημητρακης Εγω κλπ.Με ενδιαφερει να ακουω γνωμες απο ανθρωπους που ξερουν και ας ειναι εντελως αντιθετες με τις δικες μου αρκει να εμπεριεχουν επιχειρηματα και εμπειρια...
Γραψτε αυτα που ξερετε τα προσωπικα με τους αλλους εδω και δεν ενδιαφερουν και ριχνουν και το επιπεδο του τοπικ που καποιες φορες ειναι πολυ υψηλο

Φιλικα

Σπυρος

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρε ρολογα ,για τα μεγαλα κλαμπ μιλαω και οχι για καφε-κλαμπ.
Bamboo , Fratelli , Boa στο Βουκουρεστι για παραδειγμα ειναι γεματα μονο ΠΣΚ ,η παλια πολη ναι εχει κοσμο καθε μερα.
Γιατί τι κακό έχει η παλιά πόλη!Fratelli κάποιες τρίτες γίνεται του Σαββάτου το ...κάγκελο !
Μέχρι και γκόμενες με κερνάγαν...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Εγω ρολογα επειδη περναω συνεχεια απο ρουμανια baboo belaccio fratelli κλπ δεν εχει παιχνιδι για εμας...θελει αμαξαρα πολυ cash νεος σε ηλικια κλπ..Αν κανω λαθος παμε την επομενη να δουμε μαζι.Η παλια πολη παντα εχει κοσμο αλλα σε club 100 ατομων ειναι οπως το gazi εδω..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Γιατί τι κακό έχει η παλιά πόλη!Fratelli κάποιες τρίτες γίνεται του Σαββάτου το ...κάγκελο !
Μέχρι και γκόμενες με κερνάγαν...
Κανενα κακο δεν εχει η παλια πολη , υπεροχη ειναι. Αλλο λεω .... anyway.
τελικα Boa πηγες? για μενα εχει τον καλυτερο κοσμο.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Εγω ρολογα επειδη περναω συνεχεια απο ρουμανια baboo belaccio fratelli κλπ δεν εχει παιχνιδι για εμας...θελει αμαξαρα πολυ cash νεος σε ηλικια κλπ..Αν κανω λαθος παμε την επομενη να δουμε μαζι.Η παλια πολη παντα εχει κοσμο αλλα σε club 100 ατομων ειναι οπως το gazi εδω..
Σπυρο, νεεαρος ειναι ο ρολογας και περασε πολυ καλα τωρα που πηγε.
τα εχει γραψει στο ρουμανικο θρεντ.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
τελος για τις Ρουμανες να πω οτι κατα την γνωμη μου ειναι οι νο1 στον χορο.Χορευουν εντονα και πολυ σεξυ...Νομιζω οτι σε αυτο νικαν και τις Ουκρανεζες και τις πολωνες και τις Ρωσιδες

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Σπυρο, νεεαρος ειναι ο ρολογας και περασε πολυ καλα τωρα που πηγε.
τα εχει γραψει στο ρουμανικο θρεντ.
Τασο μου νομιζω οτι αν εισαι νεος ωραιος ξερεις το αθλημα και εχεις και φραγκα βαρας παντου στην αν.Ευρωπη απλα δεν νομιζω οτι στην Ρουμανια μπορεις να πεις οτι ειναι παραδεισος.Ο ιδιος ανθρωπος αφου παιζει σε δυσκολο πρωταθλημα με επιτυχια σκεψου τι θα εκανε πιο πανω...Κολαση

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οχι είναι καλό που έχει οικονομική κρίση.Πριν,π.χ. το 2008 που ήταν σε συνεχή άνοδο είχαν εμφανιστεί ένα σωρό σκάμερς.Γκόμενες που σε έκαναν να ξοδεύεις 200 ευρώ σε κεράσματα στα κλαμπ σε δυο ώρες και τελικά δε γαμούσες κιόλας αφού υπήρχαν πολλοί άλλοι να αρμέξουνε.
Τώρα έχουν πάρει δάνεια,έχουν χρεωθεί επειδή νόμιζαν οτι θα βελτιωθούν τα πράγματα και πρέπει να κάνουν απόσβεση με πίπες.
Τώρα τη γκόμενα δεν τη συμφέρει το σκάμινγκ αφού θα χάσει το χρυσό πούτσο και είναι δύσκολο να βρει άλλο.Ολοι οι σοβαροί επιχειρηματίες και φραγκάτοι την έχουν κάνει από το Κίεβο μετά την έναρξη του πολέμου και οι γκόμενες έχουν απελπιστεί,το δίνουν για πεντοδίφραγκα στον πρώτο τυχόντα.
Ο υπέρ πάντων αγώνας...
Πλήρης εφαρμογή βαλκανιοπουτσισμου !Έτσι για την εξάσκηση του σπορ..

Συνημμένα

• IMG_6387.PNG
    IMG_6387.PNG
    162,5 KB · Εμφανίσεις: 35
  • IMG_6388.PNG
    IMG_6388.PNG
    211,6 KB · Εμφανίσεις: 48

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δόξα και τιμή παιδιά και να μή ξεχνάμε αυτούς που μας άνοιξαν τα μάτια και μας εξήγησαν τα πάντα όλα, τους πρωτοπόρους Ιωσήφ Μπλάσκο, τον dimitrakis29, τον memosan κλπ. που μας έμαθαν πράγματα όχι μόνο για τους προορισμούς αλλά κυρίως για τους χαρακτήρες των γυναικών και τα ήθη και έθιμά τους ώστε να είναι διαβασμένο κάθε παιδί που θα έρθει σε επαφή με Ρωσίδα, Ουκρανή, Λευκορωσίδα, κλπ.

ρε Kman , σταμάτα να παραμυθιάζεις τον κόσμο, ούτε μια τρίχα από τα αρχίδια των μυστών του πορνοτουρισμού δεν είσαι,όλο παραμύθια και γνώμες άλλων πασάρεις σα δικές σου

Ισα ίσα αυτοί δε σου πρότειναν τίποτα.Πες ένα μαγαζί που πρότειναν ή ένα σάιτ ή μία μέθοδο?Τίποτα απολύτως.
Αυτά που λέω εγώ είναι όλα σωστά στις λεπτομέρειες και πολύ πρακτικά.Δεν είναι γενικολογίες.
Φυσικά είναι όλα δικά μου,σιγά μη γράψει άλλος για ενιαίο σλαβικό χώρο,βαλκανική υπεροχή κτλ.
Απλά δεν ταιριάζουν με τα κοινώς δεδομένα και είναι χύμα,δηλαδή χωρίς τα προσχήματα.
Εδώ τα γράφουμε τόσο αναλυτικά,το έχουμε ξεφτυλίσει τελείως.Δηλαδή αν θα διαβάζουν 10 χρόνια μετά θα λένε όχι ρε φίλε τι έγραφε αυτός,πώς είναι δυνατόν?Εχουμε διυλίσει το αντικείμενο στο έπακρο,κανένας σεβασμός.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Τασο μου νομιζω οτι αν εισαι νεος ωραιος ξερεις το αθλημα και εχεις και φραγκα βαρας παντου στην αν.Ευρωπη απλα δεν νομιζω οτι στην Ρουμανια μπορεις να πεις οτι ειναι παραδεισος.Ο ιδιος ανθρωπος αφου παιζει σε δυσκολο πρωταθλημα με επιτυχια σκεψου τι θα εκανε πιο πανω...Κολαση
Συμφωνω ,αλλωστε εχει παει Ουκρανια , Ρωσσια , Πολωνια κτλ και εχει αναφερει για το τι εγινε εκει.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Συμφωνω με kman.Μα αν δεν εχει οικονομικη κριση γιατι να σου κατσει μια μουναρα με εσενα σε Mismatch..Ας το δουμε γενικοτερα αν εχουν λεφτα μπορεις να βαρεσεις μεχρι το νουμερο σου(δηλαδη εισαι 5αρι βαρας εως 5αρια)αν εχει κριση ομως μπορεις να βαρεσεις και 9αρι...
Φιλε φλιτερ η Μοσχα δεν ειναι πλεον ακριβη ειναι φθηνοτερη απο την Αθηνα(με καποιες μικρες εξαιρεσεις) και μπορεις να πας ανετα..Εδωσα και καπια τιπ για μοσχα σε προηγουμενο μηνυμα αν και δεν ειμαι ειδικος για εκει.

καλα ταξιδια
Αυτό μου το είχε πει και μια Ρωσίδα, δλδ ότι : δεν είναι τόσο ακριβή όσο ακούγεται ειδικα για εσάς που έχετε ευρώ. Όσον αφορά την διαμονή πιστεύεις οτι με 25€ θα βρεθεί καλο δωμάτιο χωρίς προβλήματα, σε ερ μπι εν μπι ή ντόπιο ανάλογο σάιτ ; Και μόνο πάντως η διαδικασία με την βίζα και ο χρόνος που σπαταλά κάποιος είναι μείον το να πάρει ο άλλος την απόφαση.
Εσύ πως την έβγαλες την βίζα ; Έκλεισες ξενοδοχείο και τα ανέλαβαν αυτοί ;Πηγές στον Μουζενίδη ;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Σωστοι κμαν και σπυρος
πηγαινε να μιλησεις σε ρωσσουκρανη σε Λονδινο η Νεα Υορκη μεσα σε κλαμπ :grin: θα παρεις τα τρια σου,το εκανα και για αυτο το αναφερω. Εξαιρεσεις υπαρχουν παντα αλλα ειναι ελαχιστες.
Και σε ποιο μερος του κοσμου ειναι γεματα τα κλαμπ καθε μερα? Σε κανενα, ουτε καν στις προαναφερομενες πολεις που ειναι απο τις πλουσιοτερες και πολυπληθεστερες ...
Το χρήμα και η οικονομικη άνεση χαζεύουν και τις Σλαβες κι όχι μόνο τις δικες μας. Έχουν αρκετές από αυτές όνειρα να πάνε στο LA και γενικά στο Αμέρικα και να κάνουν και πλαστικές. Τους αρέσει να αντιγράφουν Αμερικανιες. Σουργελα είναι μην τις δίνετε αξία και μη θεωρείτε φυσιολογικό το ότι σας δίνουν χυλοπιτα μόνο και μόνο επειδή είναι άνετες οικονομικά. Τίγκα στα ψυχολογικά είναι και κάποιες μπλεγμένες με ναρκωτικά. Γενικά πάντως όσες μεταναστευουν χαζεύουν κιόλας και το παίζουν ντίβες. Ακόμη κι αυτές από τα χωριά της Ρωσίας.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Αυτό μου το είχε πει και μια Ρωσίδα, δλδ ότι : δεν είναι τόσο ακριβή όσο ακούγεται ειδικα για εσάς που έχετε ευρώ. Όσον αφορά την διαμονή πιστεύεις οτι με 25€ θα βρεθεί καλο δωμάτιο χωρίς προβλήματα, σε ερ μπι εν μπι ή ντόπιο ανάλογο σάιτ ; Και μόνο πάντως η διαδικασία με την βίζα και ο χρόνος που σπαταλά κάποιος είναι μείον το να πάρει ο άλλος την απόφαση.
Εσύ πως την έβγαλες την βίζα ; Έκλεισες ξενοδοχείο και τα ανέλαβαν αυτοί ;Πηγές στον Μουζενίδη ;
Αν πας low season(εκτος γιορτων)ναι σε ενα απο ολα.Εγω παω Μουζενιδη για γρηγορα(110ευρω) μονος σου αν εισαι κοντα στο χαλανδρι και πρεπει να πας τουλαχιστον 2 φορες να εχεις voucher original και μαλακιες...
Τελος να πω κατι...Εγω νομιζω οτι αξιζει και σε ξενοδοχειο...Ολοι πανε σε δωματια και φαινονται πολυ σεξοτουριστες..Σε ξενοδοχειο ειναι πιο μουρη ασχετα αν ζηταν ταυτοτητες..Με λιγα ευρω εχεις καθαρισει τα παντα και κυριως λες στους σεκιουριτυ η στα reception να σε ειδοποιησουν αν παει να φυγει μονη της ωστε αν σου εχει βουτηξει τιποτα(κυριως ηλικιες μικρες και πουτανες της πλακας)να μην φυγει..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τι αντί προτείνεις φίλε Σπύρο για Κυριακή  με Πέμπτη σε  οπουδήποτε προορισμό σε Αν. Ευρώπη;

*Θα με κάνεις να σκάσω γκάζι να γίνει ο πανικός :2funny: :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Το χρήμα και η οικονομικη άνεση χαζεύουν και τις Σλαβες κι όχι μόνο τις δικες μας. Έχουν αρκετές από αυτές όνειρα να πάνε στο LA και γενικά στο Αμέρικα και να κάνουν και πλαστικές. Τους αρέσει να αντιγράφουν Αμερικανιες. Σουργελα είναι μην τις δίνετε αξία και μη θεωρείτε φυσιολογικό το ότι σας δίνουν χυλοπιτα μόνο και μόνο επειδή είναι άνετες οικονομικά. Τίγκα στα ψυχολογικά είναι και κάποιες μπλεγμένες με ναρκωτικά. Γενικά πάντως όσες μεταναστευουν. Χαζεύουν κιόλας και το παίζουν ντίβες. Ακόμη κι αυτές από τα χωριά της Ρωσίας.
Προσωπικα αξια δεν δινω σε καμια , τις λατρευω αλλα μεχρι εκει χαχα
το οτι αντιγραφουν ειναι γνωστο και για αυτο εχουν γεμισει με σιλικονη ,τατου και ολες αυτες τις μλκ. Το αστειο ειναι οτι αυτο τωρα σταματησε να συμβαινει στην Αμερικη , η νεα γενια των γυναικων στην πλειοψηφια τους ειναι εντελως φυσικες (για λευκες γιατι μαυρες και λατινες τα ιδια κανουν ακομα).

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Τι αντί προτείνεις φίλε Σπύρο για Κυριακή  με Πέμπτη σε  οπουδήποτε προορισμό σε Αν. Ευρώπη;

*Θα με κάνεις να σκάσω γκάζι να γίνει ο πανικός :2funny: :rockon:

Εχει επιλογες Κιεβο Μινσκ  που ειμαι πιο ειδικος.
Θα ελεγα ομως οτι δεν ειναι σημαντικο να ειναι γεματα τα κλαμπ...Με λιγες μου φτανει που παιζουν..Πχ πρωτοχρονια δεν παιζει τιποτα και ας ειναι ολα γεματα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom