ολα μαζι και αυτο που λες πανω απο ολα..Δοκιμασε ομως να πεις οτι εισαι Κυπριος σε μερικες και εκει θα καταλαβεις αυτο που σου λεω...Προσωπικά δεν νομίζω ότι την χάλασαν πυρφοροι την Βουλγαρία κτλ. Και η βούλγαροι έχουν λεφτά πλέον και χαλάνε για της γκόμενες και οι βουλγάρες έχουν ταξιδέψει παντού στην Ευρώπη και έχουν δει τα καλύτερα. Το ίδιο συνέβη και στην Μολδαβία το ίδιο θα συμβεί και Ουκρανία,όλα είναι θέμα χρόνου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Για επαγγελματικούς καθαρά λόγους ανεβαίνω βουλγαρία,δεν της γουστάρω της βουλγάρες.Αν και είχα κάποιους περιστασιακούς δεσμούς με ντόπιες δεν κολλησα με καμία.Μετά από Ρωσία,Ουκρανία,Μολδαβία,Λευκορωσία τι να μου πουν οι βουλγάρες ?ολα μαζι και αυτο που λες πανω απο ολα..Δοκιμασε ομως να πεις οτι εισαι Κυπριος σε μερικες και εκει θα καταλαβεις αυτο που σου λεω...
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Για επαγγελματικούς καθαρά λόγους ανεβαίνω βουλγαρία,δεν της γουστάρω της βουλγάρες.Αν και είχα κάποιους περιστασιακούς δεσμούς με ντόπιες δεν κολλησα με καμία.Μετά από Ρωσία,Ουκρανία,Μολδαβία,Λευκορωσία τι να μου πουν οι βουλγάρες ?
εχεις και ενα πολυ μεγαλο αβανταζ το οτι μεγαλωσες επανω στην πρωην σοβιετικη ενωση και τα γνωριζεις πολυ καλυτερα απο εμας
συν του οτι μιλας απταιστα τα ρωσικα
θα ηθελα καποια στιγμη οταν εχεις χρονο να παραθεσεις καποιες παλιες καλες εμπειριες σου απο την ρωσια του τοτε
εχω ακουσει απο παλιους 70 αριδες απιστευτα πραγματα που γινοταν τοτε
μονο με την ιδεα οτι καποιος ειναι ξενος του ανοιγαν τα ποδια οι γκομενες πολυ ευκολα
η εννοια του δυτικου αντρα λογο των κλειστων συνορων στη Σ.Σ. και την ελλειψη αντρων λογο των πολεμων
ηταν ο επιγειος παραδεισος του δυτικου αντρα
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Περασμένα μεγαλεία,διηγώντας τα να κλαις είναι,είχε κάποιο τέτοιο νήμα είχα γράψει αρκετά εκεί μέσα,αλλά φυσικά ότι σε ενδιαφέρει ευχάριστος να στο πω. Σε γενικές γραμμές καμία σχέση με το τώρα είχες οποία ήθελες όταν την ήθελες και πολλές άλλες που δεν της ήθελες και παρόλα αυτά στην έπεφταν. Όπως τώρα επιλέγουν οι ελληνίδες με ποιον θα πάνε έτσι τότε διάλεγε και ο καθένας ξένος στην CCCP με ποια θα πάει. Χωρίς καμία υπερβολή πιτσιρικάς είχα ρίξει αρκετές φόλες σε γκόμενες γιατί δεν είχα την ψυχολογία του έλληνα και το πήδημα το είχα σαν δεδομένο.Πήγαινα πάντα με τις πιο όμορφες και τις μέτριες της αγνοούσα.εχεις και ενα πολυ μεγαλο αβανταζ το οτι μεγαλωσες επανω στην πρωην σοβιετικη ενωση και τα γνωριζεις πολυ καλυτερα απο εμας
συν του οτι μιλας απταιστα τα ρωσικα
θα ηθελα καποια στιγμη οταν εχεις χρονο να παραθεσεις καποιες παλιες καλες εμπειριες σου απο την ρωσια του τοτε
εχω ακουσει απο παλιους 70 αριδες απιστευτα πραγματα που γινοταν τοτε
μονο με την ιδεα οτι καποιος ειναι ξενος του ανοιγαν τα ποδια οι γκομενες πολυ ευκολα
η εννοια του δυτικου αντρα λογο των κλειστων συνορων στη Σ.Σ. και την ελλειψη αντρων λογο των πολεμων
ηταν ο επιγειος παραδεισος του δυτικου αντρα
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Περασμένα μεγαλεία,διηγώντας τα να κλαις είναι,είχε κάποιο τέτοιο νήμα είχα γράψει αρκετά εκεί μέσα,αλλά φυσικά ότι σε ενδιαφέρει ευχάριστος να στο πω. Σε γενικές γραμμές καμία σχέση με το τώρα είχες οποία ήθελες όταν την ήθελες και πολλές άλλες που δεν της ήθελες και παρόλα αυτά στην έπεφταν. Όπως τώρα επιλέγουν οι ελληνίδες με ποιον θα πάνε έτσι τότε διάλεγε και ο καθένας ξένος στην CCCP με ποια θα πάει. Χωρίς καμία υπερβολή πιτσιρικάς είχα ρίξει αρκετές φόλες σε γκόμενες γιατί δεν είχα την ψυχολογία του έλληνα και το πήδημα το είχα σαν δεδομένο.Πήγαινα πάντα με τις πιο όμορφες και τις μέτριες της αγνοούσα.
καλο ηταν να ανοιξουμε ενα νημα για την ΕΣΣΔ αν και δεν θα ειχε και καποιο ουσιαστικο χαρακτηρα αλλα ως απλη αναφορα στα δρωμενα του τοτε. δεν ξερω ομως τι ανταποκριση θα ειχε γιατι λιγα μελη ζησαν τετοιες στιγμες στην ΕΣΣΔ το 80 για να μπορουν να γραψουν
εγω ειμαι 35 χρ. μονο οτι εχω ακουσει απο παλιους ναυτικους και τον θειο μου +70 που ηταν οδηγος φορτηγου
Υ.Γ. εγω μετα τις 15 του μηνα θα πιω καφε με τον Τασο οταν θα γυρισει απο βουλγαρια
αν βολεψει και μπορεις τιμη μου να σε γνωρισω απο κοντα
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Εδώ είχα γράψει εγώ όπως και πολλοί άλλοι αξιόλογοι συναγωνιστές Για καφέ φυσικά με ευχαρίστηση να τον πιούμε.
καλο ηταν να ανοιξουμε ενα νημα για την ΕΣΣΔ αν και δεν θα ειχε και καποιο ουσιαστικο χαρακτηρα αλλα ως απλη αναφορα στα δρωμενα του τοτε. δεν ξερω ομως τι ανταποκριση θα ειχε γιατι λιγα μελη ζησαν τετοιες στιγμες στην ΕΣΣΔ το 80 για να μπορουν να γραψουν
εγω ειμαι 35 χρ. μονο οτι εχω ακουσει απο παλιους ναυτικους και τον θειο μου +70 που ηταν οδηγος φορτηγου
Υ.Γ. εγω μετα τις 15 του μηνα θα πιω καφε με τον Τασο οταν θα γυρισει απο βουλγαρια
αν βολεψει και μπορεις τιμη μου να σε γνωρισω απο κοντα
Από μένα καληνύχτα και Χρόνια Πολλά σε όλους για μια ακόμα φορά
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Εδώ είχα γράψει εγώ όπως και πολλοί άλλοι αξιόλογοι συναγωνιστές Για καφέ φυσικά με ευχαρίστηση να τον πιούμε.
Από μένα καληνύχτα και Χρόνια Πολλά σε όλους για μια ακόμα φορά
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Ευκαιρία είναι για εσάς τους νεότερους γιατί τα πράγματα στην Ουκρανία πριν το 2014 ήταν πολύ πιο δύσκολα από τώρα αλλά με την είσοδο στην ΕΕ πολλά θα αλλάξουν προς το χειρότερο σε λίγα χρόνια . Και η Ρωσία αντιμετωπίζει οικονομική κρίση και είναι η ευκαιρία σας για επιδρομές
Άλλη μια φορά αδυνατώ να καταλάβω γράφοντας απο τον ίδιο τον τόπο ενδιαφέροντος γιατί τα πράγματα είναι καλύτερα απο το 2014...
Έχοντας πάει το 2012 το 2015,2017 τα βλέπω πολύ χειρότερα τώρα με το γρίβνα στο 34;και λίγο είναι ..Και 50 να φτάσει πάλι λίγο είναι ..
Σου τα γράφω γιατί ξέρω πως δεν είσαι ο τύπος που θα σπρώξεις 10,20,30,100€ Κτλ για να βρεις κάποια σε αυτές τις χώρες..Αν είσαι Κμαν ή Σλαβιάνι να το καταλάβω και δεν ξέρω για τον καινούργιο τι παιχνίδι παίζει..
Απο το 2015 που είμουν στο Λβιβ βλέπω μιζέριασμένες γυναίκες σαν ρομπότ στη μίζερη ρουτίνα σπίτι -δουλειά -σπίτι..Και το χειρότερο..καμιά διάθεση για καλοπέραση ..
Για εμένα ένα μέρος για να έχει αξία πρέπει να βρίσκεται σε οικονομική άνοδο και οι γκόμενες να έχουν ΟΛΕΣ τις επιλογές στα πόδια τους!Τότε μόνο μπορούν να κάνουν τη σωστή επιλογή!Υπό τη βία της ανέχειας θα τις βλέπουμε με άκυρους που όπως καταλαβαίνω απο πολλούς εδώ μέσα , είναι άτομα με καλή εμφάνηση και επίπεδο αλλά εθισμένοι απο το Σλαβικό μουνι και καμμένοι απο τις Ελληνίδες!
Πρίν 20 μέρες είμουν Ρουμανία και αν με ρωτούσατε που είναι καλύτερα θα σας έλεγα καλύτερα Βουκουρέστι που δεν έχει μιζέρια αυτή τη στιγμή! έτσι απλά ήρθε μια γκόμενα απο το τίντερ και ξεσκιστήκαμε και έφυγε ενώ είχα και άλλες ευκαιρίες!Πράγμα αδύνατο εδω!Ακόμα και η Ουκρανίδα που είχα στην προηγούμενη πόλη ήταν υπεράνετη οικονομικά και καμιά ανάγκη δεν είχε ούτε τα λεφτά μου ούτε την ελπίδα της Ρόδου!Να περάσει καλά με έναν ωραίο άνετο Έλληνα άντρα διαφορετικό απο τους ντόπιους κουασιμότους ήθελε !!
Ελπίζω η Ουκρανία να πάρει τον σωστό δρόμο και να φτάσει τα επίπεδα του 2010-2014 που τότε τις βγάζαμε και ως τουρίστριες ...Προς το παρόν πάνε απο το κακό στο χειρότερο
Άλλη μια φορά αδυνατώ να καταλάβω γράφοντας απο τον ίδιο τον τόπο ενδιαφέροντος γιατί τα πράγματα είναι καλύτερα απο το 2014...
Έχοντας πάει το 2012 το 2015,2017 τα βλέπω πολύ χειρότερα τώρα με το γρίβνα στο 34;και λίγο είναι ..Και 50 να φτάσει πάλι λίγο είναι ..
Σου τα γράφω γιατί ξέρω πως δεν είσαι ο τύπος που θα σπρώξεις 10,20,30,100€ Κτλ για να βρεις κάποια σε αυτές τις χώρες..Αν είσαι Κμαν ή Σλαβιάνι να το καταλάβω και δεν ξέρω για τον καινούργιο τι παιχνίδι παίζει..
Απο το 2015 που είμουν στο Λβιβ βλέπω μιζέριασμένες γυναίκες σαν ρομπότ στη μίζερη ρουτίνα σπίτι -δουλειά -σπίτι..Και το χειρότερο..καμιά διάθεση για καλοπέραση ..
Για εμένα ένα μέρος για να έχει αξία πρέπει να βρίσκεται σε οικονομική άνοδο και οι γκόμενες να έχουν ΟΛΕΣ τις επιλογές στα πόδια τους!Τότε μόνο μπορούν να κάνουν τη σωστή επιλογή!Υπό τη βία της ανέχειας θα τις βλέπουμε με άκυρους που όπως καταλαβαίνω απο πολλούς εδώ μέσα , είναι άτομα με καλή εμφάνηση και επίπεδο αλλά εθισμένοι απο το Σλαβικό μουνι και καμμένοι απο τις Ελληνίδες!
Πρίν 20 μέρες είμουν Ρουμανία και αν με ρωτούσατε που είναι καλύτερα θα σας έλεγα καλύτερα Βουκουρέστι που δεν έχει μιζέρια αυτή τη στιγμή! έτσι απλά ήρθε μια γκόμενα απο το τίντερ και ξεσκιστήκαμε και έφυγε ενώ είχα και άλλες ευκαιρίες!Πράγμα αδύνατο εδω!Ακόμα και η Ουκρανίδα που είχα στην προηγούμενη πόλη ήταν υπεράνετη οικονομικά και καμιά ανάγκη δεν είχε ούτε τα λεφτά μου ούτε την ελπίδα της Ρόδου!Να περάσει καλά με έναν ωραίο άνετο Έλληνα άντρα διαφορετικό απο τους ντόπιους κουασιμότους ήθελε !!
Ελπίζω η Ουκρανία να πάρει τον σωστό δρόμο και να φτάσει τα επίπεδα του 2010-2014 που τότε τις βγάζαμε και ως τουρίστριες ...Προς το παρόν πάνε απο το κακό στο χειρότερο
Αυτό ακριβώς που περιγράφεις είναι το μείον που είδα και εγώ στην Ουκρανία σε 2 ταξίδια το 2017. Δεν θα πω σε καμία περίπτωση ότι είναι κακός προορισμός, είναι καλός γιατί έχει πολλούς παράγοντες που το εξισσοροπούν. Αλλά εγώ θα προτιμούσα να μην έχει οικ. κρίση. Μου κάνει εντύπωση πως άτομα εδώ που δεν σπρώχνουν κασέρι θεωρούν θετική την κατρακύλα της οικονομίας. Γλιτώνεις κάποια λεφτά αλλά η εμπειρία που θα ζούσες αλλιώς θα ήταν 10 κλάσεις πάνω (ωραίο καμάκι σε club που θα είχαν κόσμο κάθε μέρα αντι βαρετό καμάκι internet, τουρκαλάδες εξαφανισμένοι, γκόμενες θα βγαίνανε να γαμηθούν χωρίς έννοια να βρουν σπόνσορα ή άντρα να τις θρέφει...). Τωλμώ να πω ακόμα και ο Kman θα γούσταρε θα άλλαζε παιχνίδι και θα προσαρμοζόταν ως χαμαιλέων.
Επίσης ένα άλλο αρνητικό που είδα είναι ότι οι μικρές αρχίζουν να χοντραίνουν, όταν πήγα σε φοιτητικά στέκια στο Κίεβο (Sorry babushka, Saxon, forsage) τα σώματα ήταν εμφανώς χειρότερα από ότι στις 25αρες. Και αυτό δεν είναι άσχετο με την οικ. κρίση...
Επίσης, ξέρετε μαγαζιά από Αγ. πετρούπολη? Ψάχνω για μαγαζιά (bar, club κτλ) α) με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα β) να γίνεται καμάκι, όχι να πηγαινουν παρέες σε τραπέζια.
Πάπα, καλή χρονιά, τι λέει? θα πάμε Αγ. Πετρούπολη?
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 239
- Πόντοι
- 36
Τρομερό κείμενο. Που ήσουν τόσο καιρό ρε αστέρι ; Πάλι καλά που αποφάσισες να γράψεις.Εχω γραψει πινακα παραπανω με τις διαφορες...Για να γινει συγκριση οπως καλα ειπε ενας φιλος παραπανω πρεπει να δουμε μο και οχι ατομικα ο καθενας εμπειριες.Γραφει ενας φιλος οτι με 2 ηταν αυτος ο Ελλεινας..Και εγω παλια περασα ωραια με 2(τωρα δεν τους λεω ουτε γεια και ενα βραδυ σε γυναικειο φορουμ μου την βιδωσανε και απαντουσα σε 30-40 μαζι και τις εκανα τρελη ρομπα αφου ξερω σχεδον ολες τις απαντησεις τους)αυτο δεν λεει τιποτα
Στην εμφανιση ο μο σλαβων ειναι 7 και στην Ελλαδα 4(κατω απο την βαση αφου οσες περνανε στην ερμου Αθηνα η τσιμισκη στην Θεσσαλονικη οι πιο πολλες δεν ειναι ουτε για ενα πηδημα)
Απλα δεν τονιζει κανενας οτι οι Ελλεινιδες εχουν το καλυτερο μαρκετινγκ στον κοσμο...Εχουν καταφερει και πεισει τον μεσο Ελληνα που δεν εχει παει με ξενη(δεν ειμαστε ταξιδιωτικος λαος) οτι ολες ειναι πουτανες εκτος απο αυτες...
1ον δεν μπορουν να γινουν πουτανες γιατι οπως εχει πει και ο Αρχιδασκαλος Μπλασκος στο παρελθον δεν βλεπονται για πουτανες αλλα κυριως ο ξινος τους χαρακτηρας δεν υπαρχει περιπτωση να αρεσει σε κανενα πελατη στο εξωτερικο...
2ον μεγαλυτερες πουτανες απο τις ελλεινιδες δεν υπαρχουν για 2 λογους α)οι ελλεινιδες δεν πανε για ενα κινητακι η μια γουνα που πανε οι σλαβες πανε για να σου φανε την μιση περιουσια μεσο 'γαμου' απατης...β)οι ελλεινιδες εχουν το ψεμα στο τσεπακι τους οποια και να ρωτησεις εχει παει με 3-4!!!!Για ρωτηστε γυναικολογους να δειτε..Πρωτοι στον κοσμο στις εκτρωσεις ειμαστε..Τουλαχιστον οι σλαβες τετοια ψεματα χονδροιδεστατα δεν λενε...
Τελος για οσους απειροελαχιστους εδω μεσα εχουν παει με Ελλεινιδα 8+ θα ξερουν οτι αν δεν της πας στο Σπονδη 2-3 φορες στο Ρεμο και στο Βερτη αλλες 2-3(πρωτο τραπεζι) και στο τελος 3 ημερο Μυκονο για να τις βαρεσεις δηλαδη (1500-3000)να χαλασεις δεν σου καθονται με τιποτα(εκτος απο μικρες που ψαχνουν στα πρωτα βηματα Ρουβαδες)
Τελος αν ειχαμε φτασει σε μισθους Ουκρανιας να ειστε σιγουροι οτι θα ειχε μεγαλυτερα ποσοστα πορνειας εδω τοπικης βεβαια...
Ακομα αν εχετε κανενα φιλο Σλαβο και τον εχετε φερει εδω ρωτηστε τον τι θα σας πει..
Εγω επειδη φερνω συχνα μου εχουν πει οτι μονο οι αντρες φταινε(οι πιρφοροι)που τις παρακαλανε...Συμφωνω και επαυξανω με Δημητρακη που ελεγε παλια οι πιρφοροι καταστρεψανε την Ελλαδα...Το οτι ενα σουπερ μοντελ δεν σου λεει ουτε γεια και ας εισαι πρωτο τραπεζι Βερτη(αυτα αρεσουν στις γυναικες δεν λεω οτι συμφωνω με αυτο το τροπο επιδειξης)ενω στα σλαβικα κρατη ολες σου δινουν το δικαιωμα να τις γνωρισεις φτανει..Βραδυ με Ρωσσο παμπλουτο που εριξε πανω απο 10000ευρω λουλουδια πρωτο κεντρικο σε Ρεμο οταν μιλαγε σε μωρα ουτε γεια δεν του λεγανε και ηταν νεος και εμφανισιμος..Μου λεει στην Ρωσια θα ειχα εδω ολα τα πουτανακια...Εδω απλα τους αρεσουν τρελα αυτα αλλα θελουν ΕΣΥ να πας να τις παρακαλεσεις ακομα και αν εισαι ο Λατσης και αυτη ειναι η θεια μου η Μαριγω!
ΤΕλος για καποιο φιλο που λεει οτι αν τους τα λες στα μουτρα σε απομονωνουν
ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ
Αυτο μπορω να στο αποδειξω και στην αθηνα
Φερε μου την πιο δυσκολη γκομενα που εχεις και αυτο το εννοω για ολους με την μονη προυποθεση να μιλαει γιατι υπαρχουν ψωνια που δεν κανουν κουβεντα απλα σου γυριζουν την πλατη θα την ξεφτιλιζω σε ολα αυτα που λεει και στο τελος θα μου πει ενω τα εχει φαει ολα χαρηκα πολυ...Αν δεν το πιστευεις let's do it.Ακομα και στο fb μετα απο επικους τσακωμους με εχουν κανει φιλο γκομενες που πριν λιγο τις εβριζα(οχι βρισιες υποτιμιτικα σχολια εννοω)...Και βεβαια υπαρχει και κατηγορια που μου λεν δικιο εχει καλα τα λες ειμαστε ετσι..
και μια ατακα δικια μου για το τελος
Στους αρχιβλακες(πιρφορους) που λενε παπουτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι και μπαλομενο τους απαντας
Παπουτσι το καλυτερο και ας ειναι απο οπου να ναι....
Φιλια σε ολους τους αγωνιστες και καλα και ερωτικοσεξουαλικα Ταξιδια
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 239
- Πόντοι
- 36
Αναλαμβάνω εγώ με μικρή εμπειρία να πάρω τον Sad_man να τον μπασω στα κόλπα Κίεβο. Μετά αν έχει φράγκα και μπορεί να κάτσει κι άλλο θα αναλάβει αν θέλει ο Dirty για επαρχία Ουκρανιας.Σπυρο ειναι φανερο οτι το παλικαρι δεν θελει να παει
αναλωνεται μονο σε συζητηση χωρις ουσια
αν ηθελε να παει κιεβο και ας ειναι αρχαριος υπαρχουν πολλα εξαιρετα μελη με μεγαλη εμπειρια εδω στο φορουμ που μπορουν να τον βοηθησουν ωστε να γινει πιο ευκολη η ζωη του στα σλαβικα μουνολιβαδα
Πάτερ αν είναι κανονίζουμε κοινή ημερομηνία. Εγώ θα προσπαθήσω για Μάρτιο αναλόγως πόσες μέρες θα πάρω από την δουλειά. 8 μαξιμουμ έχω μέχρι Πάσχα. Για Πάσχα κανένα 5-8. Καλοκαίρι έχω 17 μέρες άδεια.
Αυτό ακριβώς που περιγράφεις είναι το μείον που είδα και εγώ στην Ουκρανία σε 2 ταξίδια το 2017. Δεν θα πω σε καμία περίπτωση ότι είναι κακός προορισμός, είναι καλός γιατί έχει πολλούς παράγοντες που το εξισσοροπούν. Αλλά εγώ θα προτιμούσα να μην έχει οικ. κρίση. Μου κάνει εντύπωση πως άτομα εδώ που δεν σπρώχνουν κασέρι θεωρούν θετική την κατρακύλα της οικονομίας. Γλιτώνεις κάποια λεφτά αλλά η εμπειρία που θα ζούσες αλλιώς θα ήταν 10 κλάσεις πάνω (ωραίο καμάκι σε club που θα είχαν κόσμο κάθε μέρα αντι βαρετό καμάκι internet, τουρκαλάδες εξαφανισμένοι, γκόμενες θα βγαίνανε να γαμηθούν χωρίς έννοια να βρουν σπόνσορα ή άντρα να τις θρέφει...). Τωλμώ να πω ακόμα και ο Kman θα γούσταρε θα άλλαζε παιχνίδι και θα προσαρμοζόταν ως χαμαιλέων.
Οχι είναι καλό που έχει οικονομική κρίση.Πριν,π.χ. το 2008 που ήταν σε συνεχή άνοδο είχαν εμφανιστεί ένα σωρό σκάμερς.Γκόμενες που σε έκαναν να ξοδεύεις 200 ευρώ σε κεράσματα στα κλαμπ σε δυο ώρες και τελικά δε γαμούσες κιόλας αφού υπήρχαν πολλοί άλλοι να αρμέξουνε.
Τώρα έχουν πάρει δάνεια,έχουν χρεωθεί επειδή νόμιζαν οτι θα βελτιωθούν τα πράγματα και πρέπει να κάνουν απόσβεση με πίπες.
Τώρα τη γκόμενα δεν τη συμφέρει το σκάμινγκ αφού θα χάσει το χρυσό πούτσο και είναι δύσκολο να βρει άλλο.Ολοι οι σοβαροί επιχειρηματίες και φραγκάτοι την έχουν κάνει από το Κίεβο μετά την έναρξη του πολέμου και οι γκόμενες έχουν απελπιστεί,το δίνουν για πεντοδίφραγκα στον πρώτο τυχόντα.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 239
- Πόντοι
- 36
Είναι όμως πολύ ακριβή η Μόσχα, Νυκτερε σε σχέση και με Αθήνα. Την γνώμη σου σε αυτό.Ευκαιρία είναι για εσάς τους νεότερους γιατί τα πράγματα στην Ουκρανία πριν το 2014 ήταν πολύ πιο δύσκολα από τώρα αλλά με την είσοδο στην ΕΕ πολλά θα αλλάξουν προς το χειρότερο σε λίγα χρόνια . Και η Ρωσία αντιμετωπίζει οικονομική κρίση και είναι η ευκαιρία σας για επιδρομές
Φιλε Σαντμαν χωρις να θελω να κοντραριστω με κανεναν αλλα αυτα που λες τα λενε μονο οι πιρφοροι και οι Ελλεηνιδες...Να σου εξηγησω οταν εισαι Τσιμισκη και βλεπεις μια ωραια λες πωωωω η ελλεινιδες ειναι ωραιες...Ποσες περασανε που δεν βλεποντουσαν τις μετρησες??Λες για τις ζεστες..Στο κιεβο η στο μινσκ με τα σορτσακια εχεις δει τα μωρα εκει?Αποκλειετε γιατι αν τα ειχες δει δεν θα ελεγες αυτα.Αλλο παραμυθι 'εχουν φτιαξει'...Φιλε η ελληνιδα εφτιαξε γιατι υπαρχουν τα bodyline o hondos και ο ZAras που δεν υπηρχαν παλια...Χαλια ηταν ειναι και θα ειναι..Αν εννωεις οτι απο το 1 πηγε στο 3,5 ε ναι πηγε με την βοηθεια που σου προανεφερα και???Να σου πω και ενα τελευταιο..Γιατι δεν χορευουν οι ελλεινιδες στα club Πια...Μηπως γιατι φοβουνται μην φυγουν τα make up και φανει η πραγματικοτητα που φαινεται τις πρωινες ωρες που εχει βγει φως????
Αρα δεν ειναι μονο οι συμπεριφορα οπως σας εχουν περασει στο μακρετινγκ οι ελλεινιδες ειναι και οι εμφανιση που ειναι χαμηλοτατη σε σχεση με τις σλαβες...Αν δεν μπορειται να πατε στο εξωτερικο βρητε και εδω αλβανιδακια βουλγαρακια και ρωσιδακια..Μπορει να εχουν χαλασει σε συμπεριφορα σε σχεση με τις χωρες τους αλλα ειναι παντα ανωτερες απο τα ντοπια προιοντα..Αυτοκινητο Ελληνικο παιρνεις???οχι αρα και γυναικα...ΕΛΛΑΣ ΙΣΟΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΛΙΟΣ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΣΛΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ κοντρα στις μαλακιες που τσαμπουναν οι ελλεινηδες....
Γιατί γλύφετε τόσο πολύ τις Ρωσίδες?Αν οι Ρωσίδες και οι Ουκρανές είχαν την οικονομική κατάσταση της Σουηδέζας ή της Γερμανίδας ούτε για κατούρημα δε θα μας είχανε.Η μέση Ουκρανέζα είναι 50 φορές φτωχότερη από τη μέση Γερμανίδα και η μέση Ρωσίδα 10 φορές φτωχότερη.Αντίστοιχα είσαι 50 φορές πιο ελκυστικός στην Ουκρανία από ό,τι στη Σουηδία ή στη Γερμανία.
Δηλαδή γαμάς Ουκρανία 50 φορές περισσότερες γυναίκες ή 10 φορές περισσότερες και 2-3 μονάδες καλύτερες από ό,τι θα γαμούσες στις Δυτικές χώρες.Είναι ο παράδεισος του πορνοβασιλιά.Ο μέσος Δυτικός βλέπει την αξία του να πολλαπλασιάζεται απλά με την αλλαγή θέσης και νομίζει οτι είναι κάτι σπουδαίο,τη βλέπει σημαντικός.
Δεν καταλαβαίνει την απόλυτη κατωτερότητά του σε σχέση με το Βαλκάνιο.
Συμφωνω με kman.Μα αν δεν εχει οικονομικη κριση γιατι να σου κατσει μια μουναρα με εσενα σε Mismatch..Ας το δουμε γενικοτερα αν εχουν λεφτα μπορεις να βαρεσεις μεχρι το νουμερο σου(δηλαδη εισαι 5αρι βαρας εως 5αρια)αν εχει κριση ομως μπορεις να βαρεσεις και 9αρι...
Φιλε φλιτερ η Μοσχα δεν ειναι πλεον ακριβη ειναι φθηνοτερη απο την Αθηνα(με καποιες μικρες εξαιρεσεις) και μπορεις να πας ανετα..Εδωσα και καπια τιπ για μοσχα σε προηγουμενο μηνυμα αν και δεν ειμαι ειδικος για εκει.
καλα ταξιδια
Φιλε φλιτερ η Μοσχα δεν ειναι πλεον ακριβη ειναι φθηνοτερη απο την Αθηνα(με καποιες μικρες εξαιρεσεις) και μπορεις να πας ανετα..Εδωσα και καπια τιπ για μοσχα σε προηγουμενο μηνυμα αν και δεν ειμαι ειδικος για εκει.
καλα ταξιδια
Συμφωνω με kman.Μα αν δεν εχει οικονομικη κριση γιατι να σου κατσει μια μουναρα με εσενα σε Mismatch..Ας το δουμε γενικοτερα αν εχουν λεφτα μπορεις να βαρεσεις μεχρι το νουμερο σου(δηλαδη εισαι 5αρι βαρας εως 5αρια)αν εχει κριση ομως μπορεις να βαρεσεις και 9αρι...
καλα ταξιδια
Εχει σχέση με τα εισοδήματα.Η μέση Γερμανίδα έχει 2500 ευρώ εισόδημα το μήνα και η μέση Ουκρανή 100 ευρώ.Η μέση Γερμανίδα έχει 100000 ευρώ περιουσία και η μέση Ουκρανή 5000 ευρώ περιουσία.Οπότε η δυσκολία της μέσης Γερμανίδας είναι 50 φορές μεγαλύτερη από τη μέση Ουκρανή.
Αν η Ουκρανή έβγαζε 2500 ευρώ το μήνα και είχε 100000 περιουσία(οπότε οι μουνάρες θα είχαν τα τριπλά) δε θα μας είχαν ούτε για κωλόχαρτο.
Αυτό το βλέπεις όταν πορνομεταναστεύουν στα μέρη με πλουσίους(Σίτυ Λονδίνου,Νέα Υόρκη,Μαιάμι) και μεγαλοπιάνονται.
anexelektos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 207
- Πόντοι
- 286
δόξα και τιμή παιδιά και να μή ξεχνάμε αυτούς που μας άνοιξαν τα μάτια και μας εξήγησαν τα πάντα όλα, τους πρωτοπόρους Ιωσήφ Μπλάσκο, τον dimitrakis29, τον memosan κλπ. που μας έμαθαν πράγματα όχι μόνο για τους προορισμούς αλλά κυρίως για τους χαρακτήρες των γυναικών και τα ήθη και έθιμά τους ώστε να είναι διαβασμένο κάθε παιδί που θα έρθει σε επαφή με Ρωσίδα, Ουκρανή, Λευκορωσίδα, κλπ.
ρε Kman , σταμάτα να παραμυθιάζεις τον κόσμο, ούτε μια τρίχα από τα αρχίδια των μυστών του πορνοτουρισμού δεν είσαι,όλο παραμύθια και γνώμες άλλων πασάρεις σα δικές σου
ρε Kman , σταμάτα να παραμυθιάζεις τον κόσμο, ούτε μια τρίχα από τα αρχίδια των μυστών του πορνοτουρισμού δεν είσαι,όλο παραμύθια και γνώμες άλλων πασάρεις σα δικές σου
Σωστοι κμαν και σπυρος
πηγαινε να μιλησεις σε ρωσσουκρανη σε Λονδινο η Νεα Υορκη μεσα σε κλαμπ θα παρεις τα τρια σου,το εκανα και για αυτο το αναφερω. Εξαιρεσεις υπαρχουν παντα αλλα ειναι ελαχιστες.
Και σε ποιο μερος του κοσμου ειναι γεματα τα κλαμπ καθε μερα? Σε κανενα, ουτε καν στις προαναφερομενες πολεις που ειναι απο τις πλουσιοτερες και πολυπληθεστερες ...
πηγαινε να μιλησεις σε ρωσσουκρανη σε Λονδινο η Νεα Υορκη μεσα σε κλαμπ θα παρεις τα τρια σου,το εκανα και για αυτο το αναφερω. Εξαιρεσεις υπαρχουν παντα αλλα ειναι ελαχιστες.
Και σε ποιο μερος του κοσμου ειναι γεματα τα κλαμπ καθε μερα? Σε κανενα, ουτε καν στις προαναφερομενες πολεις που ειναι απο τις πλουσιοτερες και πολυπληθεστερες ...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Συνάδελφε Ανεξέλεγκτε. Συγγνώμη που παρεμβαίνω. Σε πολλά διαφωνώ με τον Κμαν και στο παρελθόν έχουμε
έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση, εντούτοις, θεωρώ ότι τον αδικείς και πόσω μάλλον όταν
αποδίδεις αντιστρόφως ανάλογη τιμή στον φαιδρό Δημητράκη. Ο Κμαν, μπορεί να χειρίζεται
το "παίγνιο" χωρίς μέτρο και αλλοπρόσαλλα ή ξοδεύοντας αλόγιστα ποσά συνήθως σε μέτριες εκδιδόμενες
(δικαίωμά του, φυσικά) ή να έχει διάφορες φαντασιοπληξίες και εμμονές, αλλά δεν γίνεται να υποτιμάται
η πρακτική γνώση που έχει σε ορισμένους τομείς και η όποια (χρυσοπληρωμένη έστω) εμπειρία του.
Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα και ας μην κρίνουμε επιλεκτικά, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι.
Αυτά, και ζητώ συγγνώμη γι' αυτή την κατ' εξαίρεση παρέμβαση.
έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση, εντούτοις, θεωρώ ότι τον αδικείς και πόσω μάλλον όταν
αποδίδεις αντιστρόφως ανάλογη τιμή στον φαιδρό Δημητράκη. Ο Κμαν, μπορεί να χειρίζεται
το "παίγνιο" χωρίς μέτρο και αλλοπρόσαλλα ή ξοδεύοντας αλόγιστα ποσά συνήθως σε μέτριες εκδιδόμενες
(δικαίωμά του, φυσικά) ή να έχει διάφορες φαντασιοπληξίες και εμμονές, αλλά δεν γίνεται να υποτιμάται
η πρακτική γνώση που έχει σε ορισμένους τομείς και η όποια (χρυσοπληρωμένη έστω) εμπειρία του.
Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα και ας μην κρίνουμε επιλεκτικά, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι.
Αυτά, και ζητώ συγγνώμη γι' αυτή την κατ' εξαίρεση παρέμβαση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41