Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ο Τάσος είναι από τους λίγους που από τις χρυσές δεκαετίες του 80,και 90 ανεβενει στην ανατολική ευρώπη,και εκτός από τον Δημητράκη και εμένα δεν γνωρίζω άλλους που είχαν ανάλογη δραστηριότητα αυτούς τους καιρούς. Οπότε έχει ζήσει 20 ζωές και βάλε 

μεγάλος παίκτης ο Τάσος

είναι μεγάλη μου τιμή που τον γνωρίζω προσωπικά

έχει βοηθήσει πολύ κόσμο επάνω το λέω αυτό για τους νεότερους που δεν ξέρουν

από εμένα ένα μεγάλο rispect στον Τάσο  :hi:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
δεν το ηξερα οτι εχει ιστοσελιδα

ευχαριστω πολυ για τις info :hi:
Υποτίθεται ότι είναι από τα καλύτερα μαγαζιά της Μόσχας και να μην είχε ιστιοσελίδα, εδώ έχουν ιστοσελίδες και τα τελευταία συνοικιακά μαγαζιά της Μόσχας. Tverskaya είναι η πιο ακριβή οδός της Μόσχας και Ρωσίας γενικά  

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
@ nyktere , ειχαμε πραγματι την καταληλη ηλικια τοτε και ειμασταν απο τους τυχερους.
εσυ βεβαια τα εζησες και σε μεγαλυτερο βαθμο πιο μπροστα απο ολους μας.

@ pope , χαρα μου να βοηθω οταν μπορω ατομα που το αξιζουν , να εισαι καλα.
οπως και εμενα με βοηθησε ο φιλος popov για Οδησσο στελνοντας μου ολα τα σιτε με αναλυτικοτατες πληροφοριες , μεγαλος γνωστης.

για Κισιναου οποιες θελει εχω ακομα καποιες καλες καβατζες ,τις εχω δωσει προσφατα σε μελη.

αυτη ειναι η εννοια του φορουμ ...  :hi:

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
μεγάλος παίκτης ο Τάσος

είναι μεγάλη μου τιμή που τον γνωρίζω προσωπικά

έχει βοηθήσει πολύ κόσμο επάνω το λέω αυτό για τους νεότερους που δεν ξέρουν

από εμένα ένα μεγάλο rispect στον Τάσο  :hi:
Και από εμένα και ας έχουμε χαθεί!!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
flowers εχουμε χαθει αλλα θα ξαναβρεθουμε σιγουρα!
Αλλωστε ησουνα απο τα πρωτα ατομα που γνωρισα οταν ανεβηκα πανω και καναμε παρεα ,ο ενας βοηθησε με τον τροπο του τον αλλον. Δεν ξεχνιουντε ευκολα αυτα που περασαμε  :)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Υποτίθεται ότι είναι από τα καλύτερα μαγαζιά της Μόσχας και να μην είχε ιστιοσελίδα, εδώ έχουν ιστοσελίδες και τα τελευταία συνοικιακά μαγαζιά της Μόσχας. Tverskaya είναι η πιο ακριβή οδός της Μόσχας και Ρωσίας γενικά  

γενικα επειδη δεν εχω ψαχτει με ιστοσελιδες απο clubs και restorants ισως γι' αυτο και η μη γνωση επι του θεματος

δεν εχεις αδικο πλεον στη εποχη του ιντερνετ λιγο πολυ ολες οι επιχειρησεις εχουν ιστοσελιδα  :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
@ nyktere , ειχαμε πραγματι την καταληλη ηλικια τοτε και ειμασταν απο τους τυχερους.
εσυ βεβαια τα εζησες και σε μεγαλυτερο βαθμο πιο μπροστα απο ολους μας.

@ pope , χαρα μου να βοηθω οταν μπορω ατομα που το αξιζουν , να εισαι καλα.
οπως και εμενα με βοηθησε ο φιλος popov για Οδησσο στελνοντας μου ολα τα σιτε με αναλυτικοτατες πληροφοριες , μεγαλος γνωστης.

για Κισιναου οποιες θελει εχω ακομα καποιες καλες καβατζες ,τις εχω δωσει προσφατα σε μελη.

αυτη ειναι η εννοια του φορουμ ...  :hi:

:hi:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ανθρωποι σαν τον Τασο τιμανε τα ελληνικα χρωματα και οταν πανε οι επομενοι ακουν Ελληνες και ανοιγουν τα ποδια...Υπαρχουν ομως και πιρφοροι οι οποιοι πανε ευτυχως κυριως Βουλγαρια σαντανσκι κλπ γιατι μεχρι εκει ειναι οι γνωσεις τους που κανουν τις Ξενες να ακουν Ελληνες και να κανουν εμετο..(δεν ειναι τυχαιο οτι οι Βουλγαρες μας εχουν για Β εθνικη...)
Μπραβο Τασο παντα τετοια!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Σπυρο ευχαριστω και ανταποδιδω , εχεις ηδη δωσει εναν φρεσκο αερα στο φορουμ με τις γνωσεις σου!
αυτο ειναι που χρειαζομαστε , αλληλοβοηθεια για να περναμε οσο μπορουμε καλυτερα.

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
flowers εχουμε χαθει αλλα θα ξαναβρεθουμε σιγουρα!
Αλλωστε ησουνα απο τα πρωτα ατομα που γνωρισα οταν ανεβηκα πανω και καναμε παρεα ,ο ενας βοηθησε με τον τροπο του τον αλλον. Δεν ξεχνιουντε ευκολα αυτα που περασαμε  :)
Αμήν και πότε φίλε μου!!!
Προγραμματιζω το επόμενο ταξίδι για Οδησσό (Μάρτιο - Απρίλιο)
Προς το παρόν την βγάζω με διήμερα στην Πράγα :rockon:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Σπυρο ευχαριστω και ανταποδιδω , εχεις ηδη δωσει εναν φρεσκο αερα στο φορουμ με τις γνωσεις σου!
αυτο ειναι που χρειαζομαστε , αλληλοβοηθεια για να περναμε οσο μπορουμε καλυτερα.

η ισχύς εν τη ενώσει  :grouphug:

για τους νεότερους παίκτες που θα ξεκινήσουν να ανεβαίνουν επάνω στη Ρωσία Ουκρανία και Λευκορωσία

να έχουν στο μυαλό τους ότι πρέπει να αποτελούν τους άξιους αντιπροσώπους της Ελλάδας στον τομέα του love ή sex tourism

γιατί το καλό όνομα του Έλληνα εραστή  φτιάχτηκε με πολύ κόπο  ιδρώτα και άπειρα χιλιόμετρα στα Σλάβικα μουνολίβαδα
αλλά μπορεί πολύ εύκολα να γκρεμιστεί σε μικρο χρονικό διάστημα αν υπάρχουν κακοί χειρισμοί

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
γενικα επειδη δεν εχω ψαχτει με ιστοσελιδες απο clubs και restorants ισως γι' αυτο και η μη γνωση επι του θεματος

δεν εχεις αδικο πλεον στη εποχη του ιντερνετ λιγο πολυ ολες οι επιχειρησεις εχουν ιστοσελιδα  :hi:
Να δωσω και ενα τιπ για την Μοσχα(τελευταια  φορα 2/16) αν και δεν ειμαι ο πλεον ειδικος για εκει για ματι νωρις το Budha bar ειναι ιδανικο(μονο για πολυ εμπειρους παικτες και γνωστες οι λοιποι μονο για ματι και μακρια απο τους καρχαριες).Το club που προτεινω ειναι το Mumiy Troll σε 2 νυχτες 2 γκολ και 2 φασεις χωρις κοπο...Στατιστικα μου βγηκε το καλυτερο...πρεπει να περασετε οποσδηποτε απο εκει.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
η ισχύς εν τη ενώσει  :grouphug:

για τους νεότερους παίκτες που θα ξεκινήσουν να ανεβαίνουν επάνω στη Ρωσία Ουκρανία και Λευκορωσία

να έχουν στο μυαλό τους ότι πρέπει να αποτελούν τους άξιους αντιπροσώπους της Ελλάδας στον τομέα του love ή sex tourism

γιατί το καλό όνομα του Έλληνα εραστή  φτιάχτηκε με πολύ κόπο  ιδρώτα και άπειρα χιλιόμετρα στα Σλάβικα μουνολίβαδα
αλλά μπορεί πολύ εύκολα να γκρεμιστεί σε μικρο χρονικό διάστημα αν υπάρχουν κακοί χειρισμοί
πολυ ωραιο σχολιο μπαινουμε στην ουσια του θεματος και αναβαθμιζουμε παρα πολυ την κουβεντα μας.Χιλια μπραβο

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Ανθρωποι σαν τον Τασο τιμανε τα ελληνικα χρωματα και οταν πανε οι επομενοι ακουν Ελληνες και ανοιγουν τα ποδια...Υπαρχουν ομως και πιρφοροι οι οποιοι πανε ευτυχως κυριως Βουλγαρια σαντανσκι κλπ γιατι μεχρι εκει ειναι οι γνωσεις τους που κανουν τις Ξενες να ακουν Ελληνες και να κανουν εμετο..(δεν ειναι τυχαιο οτι οι Βουλγαρες μας εχουν για Β εθνικη...)
Μπραβο Τασο παντα τετοια!
Καλά γενικά πιο άκυρη πόλη από το Σαντάνσκι δεν υπάρχει,μόνο μια όμορφη γκόμενα στα γούστα μου είδα μέσα σε 5 επίσκεψης τους τελευταίους μήνες. Ένα ξανθό βυζοτούμπανο που δουλεύει γκαρσόνα στα Happy,κουκλάκι το άτιμο  :tits: .Γενικά η Βουλγαρία δεν λέει και το Σαντάνσκι πολύ περισσότερο.   

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Καλά γενικά πιο άκυρη πόλη από το Σαντάνσκι δεν υπάρχει,μόνο μια όμορφη γκόμενα στα γούστα μου είδα μέσα σε 5 επίσκεψης τους τελευταίους μήνες. Ένα ξανθό βυζοτούμπανο που δουλεύει γκαρσόνα στα Happy,κουκλάκι το άτιμο  :tits: .Γενικά η Βουλγαρία δεν λέει και το Σαντάνσκι πολύ περισσότερο. 
Γιαυτο ασε τους πυρφορους να πηγαινουν εκει....Η βουλγαρια δεν ειναι ασχημα στην σοφια απλα ο Ελληνας δεν μετραει καθολου εκει τα εχει ολα εις βαρος του...Πρωην πυρφορους που εχουν καταστρεψει τις γκομενες(οπως και εδω τις ελληνιδες)και φυσικα την τηλεοραση εκει που φτωχο σε ανεβαζει φτωχο σε κατεβαζει οποτε σου λεει η Βουλγαρα γιατι να παω με φτωχο πυρφορο...
Το χαρακτηριστικο της Βουλγαριας ειναι απειρα 6,7 αλλα απειροελλαχιστα 8,9,10
Η χειροτερη ανατολικη χωρα και για Love Και για sex turism δεν υπαρχει λογος να πας..To happy εχει ωραιο σουσι και ωραιες σερβιτορες(που δεν παιζουν βεβαια)για οσους ειναι εκει το συστηνω

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
η ισχύς εν τη ενώσει  :grouphug:

γιατί το καλό όνομα του Έλληνα εραστή  φτιάχτηκε με πολύ κόπο  ιδρώτα και άπειρα χιλιόμετρα στα Σλάβικα μουνολίβαδα
Ευκαιρία είναι για εσάς τους νεότερους γιατί τα πράγματα στην Ουκρανία πριν το 2014 ήταν πολύ πιο δύσκολα από τώρα αλλά με την είσοδο στην ΕΕ πολλά θα αλλάξουν προς το χειρότερο σε λίγα χρόνια . Και η Ρωσία αντιμετωπίζει οικονομική κρίση και είναι η ευκαιρία σας για επιδρομές  

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Καλά γενικά πιο άκυρη πόλη από το Σαντάνσκι δεν υπάρχει,μόνο μια όμορφη γκόμενα στα γούστα μου είδα μέσα σε 5 επίσκεψης τους τελευταίους μήνες. Ένα ξ :headbaning1:ανθό βυζοτούμπανο που δουλεύει γκαρσόνα στα Happy,κουκλάκι το άτιμο  :tits: .Γενικά η Βουλγαρία δεν λέει και το Σαντάνσκι πολύ περισσότερο.   

το Σαντάσκι έβησε εδώ και χρόνια η μεγάλη του πτώση ήταν 2-3 χρόνια αφότου μπήκε η Βουλγαρία στην ΕΕ

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

εγω προς ρωσια θα στραφω πλεον

θα κανω ενα τελευταιο ταξιδι ουκρανια

θα κλεισω με το κεφαλαιο ουκρανια

και μετα θα δινω tips και ανταποκριση για τη μοσχα την αγ. πετρουπολη και την επαρχια της ρωσιας
οι μεγαλοι παικτες μυριζονται τις καταστασεις και κινουνται αναλογος...Με την εμπειρια του παρελθοντος το παρτυ στο κιεβο θα τελειωσει στα επομενα 2 χρονια...Επομενος προορισμος Λευκο και Ρωσια.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

σκοπός μου είναι να ξανά ζωντανέψω τα νήματα της Ρωσίας γιατί το τελευταίο καιρό έχουν πάρει την κάτω βόλτα

και η ενημέρωση είναι πολύ σπάνια και σπασμωδική

όταν είμαι απόλυτα έτοιμος θα κάνω εκτενή αναφορά με χρηστικές πληροφορίες

για να δώσω έναυσμα στους εικοσάχρονους και στους αρχάριους να μπορούν να παίξουν μπάλα άνετα στη Ρωσία

το λέω από τώρα τα ρώσικα γήπεδα δεν είναι για όλους θέλουν ιδιαίτερο χειρισμό  γνώση και εμπειρία

και να αφήσω μια καλή παρακαταθήκη για τη καπιταλιστική Ρωσία του σήμερα

και όχι τη Ρωσία των Μπολσεβίκων που ξέρουν οι παλιοί ταξιδιώτες

θα κλείσω πρώτα το κεφάλαιο Κίεβο μια για πάντα

με ένα καλό πορνοταξίδι μου που θα προσπαθήσω να γνωρίσω και μέλη που δεν είχα γνωριστεί από κοντά ως τώρα

θα προσπαθήσω να βρώ τον Σήφη τον Μπλάσκο να πιούμε ένα καφέ μαζί στο Κίεβο

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Γιαυτο ασε τους πυρφορους να πηγαινουν εκει....Η βουλγαρια δεν ειναι ασχημα στην σοφια απλα ο Ελληνας δεν μετραει καθολου εκει τα εχει ολα εις βαρος του...Πρωην πυρφορους που εχουν καταστρεψει τις γκομενες(οπως και εδω τις ελληνιδες)και φυσικα την τηλεοραση εκει που φτωχο σε ανεβαζει φτωχο σε κατεβαζει οποτε σου λεει η Βουλγαρα γιατι να παω με φτωχο πυρφορο...
Το χαρακτηριστικο της Βουλγαριας ειναι απειρα 6,7 αλλα απειροελλαχιστα 8,9,10
Η χειροτερη ανατολικη χωρα και για Love Και για sex turism δεν υπαρχει λογος να πας..To happy εχει ωραιο σουσι και ωραιες σερβιτορες(που δεν παιζουν βεβαια)για οσους ειναι εκει το συστηνω
Προσωπικά δεν νομίζω ότι την χάλασαν πυρφοροι την Βουλγαρία κτλ. Και η βούλγαροι έχουν λεφτά πλέον και χαλάνε για της γκόμενες και οι βουλγάρες έχουν ταξιδέψει παντού στην Ευρώπη και έχουν δει τα καλύτερα. Το ίδιο συνέβη και στην Μολδαβία το ίδιο θα συμβεί και Ουκρανία,όλα είναι θέμα χρόνου  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom