Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Τάσο αγόρι πόσο δίκιο έχεις!!!
Μετά από αυτά που ζήσαμε και που ακόμα ζούμε με τα Σλαβοφωνα κορίτσια, δεν θέλω να πλησιάσω Ελληνίδα ούτε στους εφιάλτες μου!!!
Πολυ σωστα!
Αλλωστε ποτε θα κανεις στην Ελλαδα ONS με ωραιες νορμαλ γκομενες οπως αυτο που καναμε πριν χρονια φευγοντας απο την Booz Time με απλα κερασματα? Σπανιοτατο για να μην πω απιθανο δεδομενου και την διαφορα ηλικιας που ειχαμε.
Ηταν και η μερα των γενεθλιων μου αν θυμασαι , το καλυτερο δωρο που μου εχουν κανει ποτε :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Δεν έχω την εμπειρία των σλαβικών μουνολίβαδων,αλλά βλέπω πολλές Σλάβες κάθε καλοκαίρι που κατεβαίνουν για διακοπές.Θα το ξαναπω,κυρίως σε ηλικίες 18-23,οι Ελληνίδες δεν είναι πολύ χειρότερες στην εμφάνιση.Η διαφορά των Σλάβων είναι η καύλα που αναδύουν και το ότι φαίνονται διαθέσιμες.Ενώ οι Ελληνίδες μπορεί να είναι με τα μπούτια έξω,αλλά αναδύουν την αντικαύλα και το απρόσιτο.
Το να τις βλεπεις ομως και χωρις να μπορεις να κανεις σχεδον τιποτα δεν λεει και κατι ...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Φιλε Σαντμαν χωρις να θελω να κοντραριστω με κανεναν αλλα αυτα που λες τα λενε μονο οι πιρφοροι και οι Ελλεηνιδες...Να σου εξηγησω οταν εισαι Τσιμισκη και βλεπεις μια ωραια λες πωωωω η ελλεινιδες ειναι ωραιες...Ποσες περασανε που δεν βλεποντουσαν τις μετρησες??Λες για τις ζεστες..Στο κιεβο η στο μινσκ με τα σορτσακια εχεις δει τα μωρα εκει?Αποκλειετε γιατι αν τα ειχες δει δεν θα ελεγες αυτα.Αλλο παραμυθι 'εχουν φτιαξει'...Φιλε η ελληνιδα εφτιαξε γιατι υπαρχουν τα bodyline o hondos και ο ZAras που δεν υπηρχαν παλια...Χαλια ηταν ειναι και θα ειναι..Αν εννωεις οτι απο το 1 πηγε στο 3,5  ε ναι πηγε με την βοηθεια που σου προανεφερα και???Να σου πω και ενα τελευταιο..Γιατι δεν χορευουν οι ελλεινιδες στα club Πια...Μηπως γιατι φοβουνται μην φυγουν τα make up και φανει η πραγματικοτητα που φαινεται τις πρωινες ωρες που εχει βγει φως????
Αρα δεν ειναι μονο οι συμπεριφορα οπως σας εχουν περασει στο μακρετινγκ οι ελλεινιδες ειναι και οι εμφανιση που ειναι χαμηλοτατη σε σχεση με τις σλαβες...Αν δεν μπορειται να πατε στο εξωτερικο βρητε και εδω αλβανιδακια βουλγαρακια και ρωσιδακια..Μπορει να εχουν χαλασει σε συμπεριφορα σε σχεση με τις χωρες τους αλλα ειναι παντα ανωτερες απο τα ντοπια προιοντα..Αυτοκινητο Ελληνικο παιρνεις???οχι αρα και γυναικα...ΕΛΛΑΣ ΙΣΟΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΛΙΟΣ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΣΛΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ κοντρα στις μαλακιες που τσαμπουναν οι ελλεινηδες....

Όμως ρε φίλε,δεν ζω στο Κίεβο και το Μινσκ.Ούτε μπορώ και να πηγαίνω κάθε τρεις και λίγο.Εδώ ζω και αναγκαστικά εδώ βλέπω.Και βλέπω ότι κυρίως οι νεες Ελληνίδες αδικούν τους εαυτούς τους.Και μαζί την πληρώνουμε κι εμεις.Εαν είχαν την διάθεση να γνωριστούν,εγώ δεν θα σκεφτόμουν να φύγω.Γιατί να πληρώνω μια Ουκρανέζα για να παριστάνει ότι με αγαπάει;Θα προτιμούσα να έχω μια ελληνίδα που εμφανισιακά θα με καύλωνε και θα μου στοίχιζε και λιγότερο.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Όμως ρε φίλε,δεν ζω στο Κίεβο και το Μινσκ.Ούτε μπορώ και να πηγαίνω κάθε τρεις και λίγο.Εδώ ζω και αναγκαστικά εδώ βλέπω.Και βλέπω ότι κυρίως οι νεες Ελληνίδες αδικούν τους εαυτούς τους.Και μαζί την πληρώνουμε κι εμεις.Εαν είχαν την την διάθεση να γνωριστούν,εγώ δεν θα σκεφτόμουν να φύγω.Γιατί να πληρώνω μια Ουκρανέζα για να παριστάνει ότι με αγαπάει;Θα προτιμούσα να έχω μια ελληνίδα που εμφανισιακά θα με καύλωνε και θα μου στοίχιζε και λιγότερο.
Φιλε τελευταια φορα σου το λεω για το καλο σου...Υπαρχουν πτησεις wizz Ryanair με 20 ευρω να πας σε παραδεισους..ψαξτο...Δες και οι αλλοι τι λενε οταν πηγαν εκει τελος τα εδω..Νομιζεις οτι ειναι ακριβα 3μερο εκει ειναι πιο φτηνο απο Ελλεινιδα στην Αραχωβα...Τις Ουκρανες δεν τις πληρωνεις τις ελληνιδες πληρωνεις πανακριβα για αυτο που ειναι...Αν θες ακουσε αυτους που ξερουν αν οχι καλη συνεχεια σου ευχομαι...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Φιλε χωρις παρεξηγηση μην παραπληροφορεις την ομαδα.Πηγαινε πρωτα πανω και μετα ξαναπες μας την γνωμη σου.Ανθρωπος που δεν εχει παει δεν μπορω να καταλαβω πως συγκρινει..Αυτες που βλεπεις εδω δεν εχουν καμια σχεση με πανω..Πηγαινε για το καλο σου οχι για εμας

Έχω την αίσθηση ότι το να πας πάνω εν έτει 2018 είναι τζάμπα λεφτά.Με τόσους πορνοτουρίστες,δυτικοποίηση και ξεπεσμό του Έλληνα,δεν έχεις και πολλή τύχη.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Δεν προκειται να πας ποτε.
Δεν πειραζει εσυ χανεις...
Καλη επιτυχια εδω περα..
Ελπιζω μονο να μην ξυπνησεις μετα απο 20 χρονια και πας τυχαια εκει και μετα βαρας το κεφαλι σου και λες τι εκανα
Καλη χρονια και τυχη

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Καλη επιτυχια εδω περα..
Ελπιζω μονο να μην ξυπνησεις μετα απο 20 χρονια και πας τυχαια εκει και μετα βαρας το κεφαλι σου και λες τι εκανα
Καλη χρονια και τυχη

Ανταποδίδω τις ευχές και σου λέω ότι σε 20 χρόνια μπορεί να είμαστε όλοι εκεί αλλά για δουλειά.Και η Ελλάδα να είναι σαν μετακομμουνιστική χώρα του 80-90 που θα ερχόμαστε να πηδάμε για 10 ευρώ.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Τα τελευταία χρόνια έχουν εξελιχθεί και η ελληνίδες όλο και πιο συχνά συναντάς όμορφες κοπέλες που λιώνουν στα γυμναστήρια. Πριν 20-25 χρόνια τα πράγματα ήταν τραγικά. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν είναι και τόσο δύσκολες οι ελληνίδες λειτουργούν περισσότερο εγκεφαλικα και πριν ενδωσουν σε περνούν από κόσκινο. Κατά το αλλά ούτε οι ρωσίδες ούτε οι ουκρανές περιμένουν με ανοιχτά τα πόδια αυτά ήταν κάποτε και οσοι πρόλαβαν.  

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Καλη επιτυχια εδω περα..
Καλη χρονια και τυχη

Σπυρο ειναι φανερο οτι το παλικαρι δεν θελει να παει

αναλωνεται μονο σε συζητηση χωρις ουσια

αν ηθελε να παει κιεβο και ας ειναι αρχαριος υπαρχουν πολλα εξαιρετα μελη με μεγαλη εμπειρια εδω στο φορουμ που μπορουν να τον βοηθησουν ωστε να γινει πιο ευκολη η ζωη του στα σλαβικα μουνολιβαδα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τα τελευταία χρόνια έχουν εξελιχθεί και η ελληνίδες όλο και πιο συχνά συναντάς όμορφες κοπέλες που λιώνουν στα γυμναστήρια. Πριν 20-25 χρόνια τα πράγματα ήταν τραγικά. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν είναι και τόσο δύσκολες οι ελληνίδες λειτουργούν περισσότερο εγκεφαλικα και πριν ενδωσουν σε περνούν από κόσκινο. Κατά το αλλά ούτε οι ρωσίδες ούτε οι ουκρανές περιμένουν με ανοιχτά τα πόδια αυτά ήταν κάποτε και οσοι πρόλαβαν.  

καλως τον  :hi:

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
:rockon:
Πολυ σωστα!
Αλλωστε ποτε θα κανεις στην Ελλαδα ONS με ωραιες νορμαλ γκομενες οπως αυτο που καναμε πριν χρονια φευγοντας απο την Booz Time με απλα κερασματα? Σπανιοτατο για να μην πω απιθανο δεδομενου και την διαφορα ηλικιας που ειχαμε.
Ηταν και η μερα των γενεθλιων μου αν θυμασαι , το καλυτερο δωρο που μου εχουν κανει ποτε :grin:
Ξεχνιούνται αυτά ρε φίλε!!!
Μόνο μου έμεινε το παράπονο πως είχες πιάσει το κρεβάτι και εγώ πηδουσα στο πάτωμα  :happy:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Αυτό λεω κι εγώ.Μόνο τυφλός δεν βλέπει ότι οι ελληνίδες δεν έχουν εξελιχθεί εμφανισιακά.Δεν έχουν φυσικά τα σλαβικά γονίδια,αλλά αν σου τύχει καμια καλή περίπτωση που συνδυάζει εμφάνιση/συμπεριφορά,θα κολλήσεις.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Πολυ σωστα αυτα που λες αλλα για ενα πηδημα το κανω και εγω εδω για σχεση αδερφε δεν καθεσε ουτε δευτερολεπτο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom