Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
οι ελληνιδες νιωθουν πολυ κομπλεξ οταν καποιος της πει καταμουτρα οτι εγω γουσταρω σλαβες και δεν ειμαι big fan των ελληνιδων γυναικων

να ξερεις τυπε οτι μπορει να βιωσεις το κοινωνικο αποκλεισμο αν το λες στα ισα αυτο και δεν μασας

εγω το λεω στα ισα και δεν με νοιαζει τιποτα

ισα ισα βλεπω μετα το γελαδισιο στραβομουτσουνο βλεμα που εχουν παρει και ειμαι ολος χαρα  :cheesy:

Εννοειται οτι το λεω στα ισια και εχω γελασει κι εγω με το γελαδισιο βλεμμα+την εκπληξη στο προσωπο τους  :happy:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Ετσι ειναι δυστυχως !!!
Οσες φορες εχω αναφερει σε φιλες μου οτι μου αρεσουν οι Σλαβες+οτι ειναι πολυ πιο ομορφες απ'τις Ελληνιδες
δεν το παραδεχονται και λενε τπτ ασχετα π.χ οτι οι Ελληνιδες ειναι νοικοκυρες  :S  :jerking:
Πραγματικα κι εγω με οσους ξενους εχω μιλησει μονο ενας-δυο μου εχουν πει οτι τους αρεσουν οι Ελληνιδες !!

Καλά αυτό για νοικοκυρές είναι αστείο. Η  Σλάβα και one night stand να είναι θα σου πλύνει τα πιάτα... η Ελληνίδα θα σου αφήσει και αποτσίγαρα.

Θα πω και κάτι που θα ξενίσει: πιο πολύ σκέπτονται τα λεφτά οι Ελληνίδες και μάλιστα με χειρότερο τρόπο, αλλά επειδή είναι off-topic δεν επεκτείνομαι.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Την Βίκυ Λέανδρος ξεχασες,την εφηβική φαντασίωση όλων των Ευρωπαίων εφήβων δεκαετίας 70  :2funny:

:2funny:

Έχω διαβάσει πολλά αφιερώματα περί χωρών με ωραίες γυναίκες,αλλά οι ελληνίδες δεν αναφέρονταν ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ.
Σαν χώρα δεν έχουμε βγάλει ΠΟΤΕ,ούτε ΜΙΑ γκόμενα που να την ξέρουν στο εξωτερικό.
Σχεδόν κάθε ευρωπαική χώρα έχει εξάγει ηθοποιυς,μοντελα,τραγουδίστριες,παρουσιάστριες,πορνοσταρ,εμείς παπάρια μάντολες.

Απο πορνοσταρ βγαλαμε την Τζουλια :grin: ολη η χωρα τραβουσε μαλακια με την σκηνη με το μπουκαλι ...
πολυ σκληρο και σοκαριστικο :jerking:
Πρεπει να τους παρεις καμια μερα στην Πραγα και εγω στην Βουδαπεστη για να δουνε πως γυριζονται οι πραγματικες τσοντες μπας και ξυπνησουνε απο τον ληθαργο τους  :grin:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ετσι ακριβως ΒΠ.

Δεν ξερω ποσο καιρο εχεις να κατεβεις Ελλαδα αλλα η κατασταση ειναι πλεον τραγικη. Ηταν που ηταν μπαζα και αναφερομαι παντα στο μεσο ορο , τωρα ομως με την ελλειψη ρευστου πολυ χειροτερα. Ντυσιματα μηδεν , απεριποιητα μαλλια και νυχια , αυτο το ηλιθιο αριστεροκουλτουριαρικο λουκ κτλ
δεκαετια 90 υπηρχε τουλαχιστον χρημα στη χωρα και καλυπτανε πολλα απο τα μειονεκτηματα τους ... εκανες μια βολτα Τσιμισκη και εβλεπες εστω και λιγες καλες , σημερα το απολυτο μηδεν.

Δεν είναι και τόσο χάλια ρε φίλε.Μιλάω μόνο για εμφάνιση.Δηλαδή Τσιμισκή και γενικά Θεσσαλονίκη δεν βλέπεις ωραίες γκόμενες;Μην τρελαθούμε.Που μόλις πιάσουν οι ζέστες αμολύονται όλες με τα σορτσάκια και τα μπούτια έξω;Έχουν ανέβει πολύ σε εμφάνιση οι Ελληνίδες τα τελευταία χρόνια,ειδικά οι κάτω των 30.Απλά χάνουν σε συμπεριφορά και στο ότι δεν είναι ανοιχτές για γνωριμίες.

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.059
Πόντοι
10.335
οι ελληνιδες νιωθουν πολυ κομπλεξ οταν καποιος της πει καταμουτρα οτι εγω γουσταρω σλαβες και δεν ειμαι big fan των ελληνιδων γυναικων

να ξερεις τυπε οτι μπορει να βιωσεις το κοινωνικο αποκλεισμο αν το λες στα ισα αυτο και δεν μασας

εγω το λεω στα ισα και δεν με νοιαζει τιποτα

ισα ισα βλεπω μετα το γελαδισιο στραβομουτσουνο βλεμα που εχουν παρει και ειμαι ολος χαρα  :cheesy:
Και όταν το λες παίρνεις και την ηλίθια απάντηση ότι οποίος τραβιέται με ξένες και ειδικά σλαυβες είναι ανίκανος κατά αυτές να βρει ελλεινηδα.... πολύ γέλιο έχουν τα σούργελα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Δεν είναι και τόσο χάλια ρε φίλε.Μιλάω μόνο για εμφάνιση.Δηλαδή Τσιμισκή και γενικά Θεσσαλονίκη δεν βλέπεις ωραίες γκόμενες;Μην τρελαθούμε.Που μόλις πιάσουν οι ζέστες αμολύονται όλες με τα σορτσάκια και τα μπούτια έξω;Έχουν ανέβει πολύ σε εμφάνιση οι Ελληνίδες τα τελευταία χρόνια,ειδικά οι κάτω των 30.Απλά χάνουν σε συμπεριφορά και στο ότι δεν είναι ανοιχτές για γνωριμίες.
Οσες ωραιες εχω δει τελευταια τυχαινει να ειναι ξενες , ωραια ελληνιδα που να γυρισω και να πω τι μουναρος ειναι αυτος εχει να συμβει πραγματι πολυ καιρο.
Ειναι οι εμπειριες και τα βιωματα που εχει ο καθενας βεβαια ...

Για την συμπεριφορα συμφωνεις αλλα αυτο ειναι ενα αλλο πολυ μεγαλο κεφαλαιο.
Να συμπληρωσω οτι σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο απο Ανατολη μεχρι Δυση οι γκομενες ειναι διαχυτικες με τους αντρες ,την ξινιλα των δικων μας δεν την βρισκεις ευκολα αλλου.
Ελληνιδες πηδουσα και εγω πριν μια εικοσαετια (ημουνα και παντρεμενος ενα μικρο διαστημα) , απλα οταν ζησεις το καλυτερο δεν γυρνας στο χειροτερο.

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Οσες ωραιες εχω δει τελευταια τυχαινει να ειναι ξενες , ωραια ελληνιδα που να γυρισω και να πω τι μουναρος ειναι αυτος εχει να συμβει πραγματι πολυ καιρο.

Να συμπληρωσω οτι σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο απο Ανατολη μεχρι Δυση οι γκομενες ειναι διαχυτικες με τους αντρες ,την ξινιλα των δικων μας δεν την βρισκεις ευκολα αλλου.
Ελληνιδες πηδουσα και εγω πριν μια εικοσαετια (ημουνα και παντρεμενος ενα μικρο διαστημα) , απλα οταν ζησεις το καλυτερο δεν γυρνας στο χειροτερο.
Τάσο αγόρι πόσο δίκιο έχεις!!!
Μετά από αυτά που ζήσαμε και που ακόμα ζούμε με τα Σλαβοφωνα κορίτσια, δεν θέλω να πλησιάσω Ελληνίδα ούτε στους εφιάλτες μου!!!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Νομίζω έχεις πολύ υψηλές απαιτήσεις.Εγώ μια χαρά μουνιά βλέπω στους δρόμους.Εντάξει,δεν έχουμε δίμετρες ξανθιές αλλά ειδικά καλοκαίρι με τους κώλους και τα μπούτια που βλέπεις γύρω σου,δεν έχεις παράπονο.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Νομίζω έχεις πολύ υψηλές απαιτήσεις.Εγώ μια χαρά μουνιά βλέπω στους δρόμους.Εντάξει,δεν έχουμε δίμετρες ξανθιές αλλά ειδικά καλοκαίρι με τους κώλους και τα μπούτια που βλέπεις γύρω σου,δεν έχεις παράπονο.

εσυ πρεπει να ψαξεις τα στεκια στην θεσσαλονικη την πολη σου που συχναζουν αλλοδαπες μπας και το μουσκεψεις και λιγο

ξεκινα με το latin bar la negra rosa και επειτα θα σου γραψω και αλλα καλα στεκια  ;)

ειναι πολυ ασχημο το να βλεπεις παντου μουναρες ενω δεν ειναι τα πραγματα ακριβως ετσι

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Εχω γραψει πινακα παραπανω με τις διαφορες...Για να γινει συγκριση οπως καλα ειπε ενας φιλος παραπανω πρεπει να δουμε μο και οχι ατομικα ο καθενας εμπειριες.Γραφει ενας φιλος οτι με 2 ηταν αυτος ο Ελλεινας..Και εγω παλια περασα ωραια με 2(τωρα δεν τους λεω ουτε γεια και ενα βραδυ σε γυναικειο φορουμ μου την βιδωσανε και απαντουσα σε 30-40 μαζι και τις εκανα τρελη ρομπα αφου ξερω σχεδον ολες τις απαντησεις τους)αυτο δεν λεει τιποτα
Στην εμφανιση ο μο σλαβων ειναι 7 και στην Ελλαδα 4(κατω απο την βαση αφου  οσες περνανε στην ερμου Αθηνα η τσιμισκη στην Θεσσαλονικη οι πιο πολλες δεν ειναι ουτε για ενα πηδημα)
Απλα δεν τονιζει κανενας οτι οι Ελλεινιδες εχουν το καλυτερο μαρκετινγκ στον κοσμο...Εχουν καταφερει και πεισει τον μεσο Ελληνα που δεν εχει παει με ξενη(δεν ειμαστε ταξιδιωτικος λαος) οτι ολες ειναι πουτανες εκτος απο αυτες...
1ον δεν μπορουν να γινουν πουτανες γιατι οπως εχει πει και ο Αρχιδασκαλος Μπλασκος στο παρελθον δεν βλεπονται για πουτανες αλλα κυριως ο ξινος τους χαρακτηρας δεν υπαρχει περιπτωση να αρεσει σε κανενα πελατη στο εξωτερικο...
2ον μεγαλυτερες πουτανες απο τις ελλεινιδες δεν υπαρχουν για 2 λογους α)οι ελλεινιδες δεν πανε για ενα κινητακι η μια  γουνα που πανε  οι σλαβες πανε για να σου φανε την μιση περιουσια μεσο 'γαμου' απατης...β)οι ελλεινιδες εχουν το ψεμα στο τσεπακι τους οποια και να ρωτησεις εχει παει με 3-4!!!!Για ρωτηστε γυναικολογους να δειτε..Πρωτοι στον κοσμο στις εκτρωσεις ειμαστε..Τουλαχιστον οι σλαβες τετοια ψεματα χονδροιδεστατα δεν λενε...
Τελος για οσους απειροελαχιστους εδω μεσα εχουν παει με Ελλεινιδα 8+ θα ξερουν οτι αν δεν της πας στο Σπονδη 2-3 φορες στο Ρεμο και στο Βερτη αλλες 2-3(πρωτο τραπεζι) και στο τελος 3 ημερο Μυκονο για να τις βαρεσεις δηλαδη (1500-3000)να χαλασεις δεν σου καθονται με τιποτα(εκτος απο μικρες που ψαχνουν στα πρωτα βηματα Ρουβαδες)
Τελος αν ειχαμε φτασει σε μισθους Ουκρανιας να ειστε σιγουροι οτι θα ειχε μεγαλυτερα ποσοστα πορνειας εδω τοπικης βεβαια...
Ακομα αν εχετε κανενα φιλο Σλαβο και τον εχετε φερει εδω ρωτηστε τον τι θα σας πει..
Εγω επειδη φερνω συχνα μου εχουν πει οτι μονο οι αντρες φταινε(οι πιρφοροι)που τις παρακαλανε...Συμφωνω και επαυξανω με Δημητρακη που ελεγε παλια οι πιρφοροι καταστρεψανε την Ελλαδα...Το οτι ενα σουπερ μοντελ δεν σου λεει ουτε γεια και ας εισαι πρωτο τραπεζι Βερτη(αυτα αρεσουν στις γυναικες δεν λεω οτι συμφωνω με αυτο το τροπο επιδειξης)ενω στα σλαβικα κρατη ολες σου δινουν το δικαιωμα να τις γνωρισεις φτανει..Βραδυ με Ρωσσο παμπλουτο που εριξε πανω απο 10000ευρω λουλουδια πρωτο κεντρικο σε Ρεμο οταν μιλαγε σε μωρα ουτε γεια δεν του λεγανε και ηταν νεος και εμφανισιμος..Μου λεει στην Ρωσια θα ειχα εδω ολα τα πουτανακια...Εδω απλα τους αρεσουν τρελα αυτα αλλα θελουν ΕΣΥ να πας να τις παρακαλεσεις ακομα και αν εισαι ο Λατσης και αυτη ειναι η θεια μου η Μαριγω!
ΤΕλος για καποιο φιλο που λεει οτι αν τους τα λες στα μουτρα σε απομονωνουν
ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ

Αυτο μπορω να στο αποδειξω και στην αθηνα
Φερε μου την πιο δυσκολη γκομενα που εχεις και αυτο το εννοω για ολους με την μονη προυποθεση να μιλαει γιατι υπαρχουν ψωνια που δεν κανουν κουβεντα απλα σου γυριζουν την πλατη θα την ξεφτιλιζω σε ολα αυτα που λεει και στο τελος θα μου πει ενω τα εχει φαει ολα χαρηκα πολυ...Αν δεν το πιστευεις let's do it.Ακομα και στο fb μετα απο επικους τσακωμους με εχουν κανει φιλο γκομενες που πριν λιγο τις εβριζα(οχι βρισιες υποτιμιτικα σχολια εννοω)...Και βεβαια υπαρχει και κατηγορια που μου λεν δικιο εχει καλα τα λες ειμαστε ετσι..

και μια ατακα δικια μου για το τελος

Στους αρχιβλακες(πιρφορους) που λενε παπουτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι και μπαλομενο τους απαντας

Παπουτσι το καλυτερο και ας ειναι απο οπου να ναι....

Φιλια σε ολους τους αγωνιστες και καλα και ερωτικοσεξουαλικα Ταξιδια

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Δε θέλω να στο παίξω ιστορία,αλλά και εγώ μικρός έβλεπα κώλους και μπούτια στην Ελλάδα,έλεγα έτσι είναι...
Κι όμως δεν είναι,πράγμα που αντιλαμβάνεσαι μόνο αν πας στα Σλαβικά μουνολίβαδα.

Μια Σλάβα θα φορέσει το σορτσάκι,μέσα από το οποίο θα ξεπροβάλλει ποδάρα και θα φορέσει τακούνι περπατώντας σαν να βγήκε από την κοιλιά της μάνας της με τακούνια.
Είναι από τον κατασκευαστή έτσι,μουναρομουνάρα :grin:

Όχι ελληνίδα,ουτε δυτική γκόμενα,ούτε Αμερικάνα, μπορεί να έχει όλα τα παραπάνω.
Μια βορειευρωπαία μπορεί να έχει φυσικό οπλισμένο ψηλό πόδι,να φορέσει τακούνι και να περπατάει σαν ταμτάκος. :grin:

Εγώ απλά λέω σε όποιον δεν έχει ανέβει,να πάρει μια RyanAir ή Wizzair να δει για τι πράγμα ακριβως μιλάμε.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Φιλε Σαντμαν χωρις να θελω να κοντραριστω με κανεναν αλλα αυτα που λες τα λενε μονο οι πιρφοροι και οι Ελλεηνιδες...Να σου εξηγησω οταν εισαι Τσιμισκη και βλεπεις μια ωραια λες πωωωω η ελλεινιδες ειναι ωραιες...Ποσες περασανε που δεν βλεποντουσαν τις μετρησες??Λες για τις ζεστες..Στο κιεβο η στο μινσκ με τα σορτσακια εχεις δει τα μωρα εκει?Αποκλειετε γιατι αν τα ειχες δει δεν θα ελεγες αυτα.Αλλο παραμυθι 'εχουν φτιαξει'...Φιλε η ελληνιδα εφτιαξε γιατι υπαρχουν τα bodyline o hondos και ο ZAras που δεν υπηρχαν παλια...Χαλια ηταν ειναι και θα ειναι..Αν εννωεις οτι απο το 1 πηγε στο 3,5  ε ναι πηγε με την βοηθεια που σου προανεφερα και???Να σου πω και ενα τελευταιο..Γιατι δεν χορευουν οι ελλεινιδες στα club Πια...Μηπως γιατι φοβουνται μην φυγουν τα make up και φανει η πραγματικοτητα που φαινεται τις πρωινες ωρες που εχει βγει φως????
Αρα δεν ειναι μονο οι συμπεριφορα οπως σας εχουν περασει στο μακρετινγκ οι ελλεινιδες ειναι και οι εμφανιση που ειναι χαμηλοτατη σε σχεση με τις σλαβες...Αν δεν μπορειται να πατε στο εξωτερικο βρητε και εδω αλβανιδακια βουλγαρακια και ρωσιδακια..Μπορει να εχουν χαλασει σε συμπεριφορα σε σχεση με τις χωρες τους αλλα ειναι παντα ανωτερες απο τα ντοπια προιοντα..Αυτοκινητο Ελληνικο παιρνεις???οχι αρα και γυναικα...ΕΛΛΑΣ ΙΣΟΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΛΙΟΣ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΣΛΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ κοντρα στις μαλακιες που τσαμπουναν οι ελλεινηδες....

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ε όχι μουνάρες,αλλά με αρκετές απ'αυτές που βλέπω θα μπορούσα να κάνω κάτι.Δεν κυκλοφορούμε και στην Κρεσάτικ...

καλυτερα να παρεις το αεροπλανο και να πας στην κρεσατικ παρα να προσπαθεις ματαια να ψαχνεις εδω για γυναικα να τον μουσκεψεις

τωρα που ανοιξαν οι βιζες και ερχονται ευκολα στην ευρωπη οι ουκρανεζες κανονιζεις να φερεις το καλοκαιρι και καμια γκομενα για διακοπες χαλκιδικη και κατερινη

αν το κανεις μια φορα αυτο θα θελεις συνεχεια να το κανεις

καθε καλοκαιρι αν εχεις καλο δικτυο απο γνωριμιες θα εχεις μουνι στον τοπο σου χωρις ιδιαιτερο κοπο

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
.ΕΛΛΑΣ ΙΣΟΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΛΙΟΣ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΣΛΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ κοντρα στις μαλακιες που τσαμπουναν οι ελλεινηδες....

:rockon: :rockon: :rockon:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δε θέλω να στο παίξω ιστορία,αλλά και εγώ μικρός έβλεπα κώλους και μπούτια στην Ελλάδα,έλεγα έτσι είναι...
Κι όμως δεν είναι,πράγμα που αντιλαμβάνεσαι μόνο αν πας στα Σλαβικά μουνολίβαδα.

Μια Σλάβα θα φορέσει το σορτσάκι,μέσα από το οποίο θα ξεπροβάλλει ποδάρα και θα φορέσει τακούνι περπατώντας σαν να βγήκε από την κοιλιά της μάνας της με τακούνια.

Όχι ελληνίδα,ουτε δυτική γκόμενα,ούτε Αμερικάνα, μπορεί να έχει όλα τα παραπάνω.
Μια βορειευρωπαία μπορεί να έχει φυσικό οπλισμένο ψηλό πόδι,να φορέσει τακούνι και να περπατάει σαν ταμτάκος. :grin:

Εγώ απλά λέω σε όποιον δεν έχει ανέβει,να πάρει μια RyanAir ή Wizzair να δει για τι πράγμα ακριβως μιλάμε.

Δεν έχω την εμπειρία των σλαβικών μουνολίβαδων,αλλά βλέπω πολλές Σλάβες κάθε καλοκαίρι που κατεβαίνουν για διακοπές.Θα το ξαναπω,κυρίως σε ηλικίες 18-23,οι Ελληνίδες δεν είναι πολύ χειρότερες στην εμφάνιση.Η διαφορά των Σλάβων είναι η καύλα που αναδύουν και το ότι φαίνονται διαθέσιμες.Ενώ οι Ελληνίδες μπορεί να είναι με τα μπούτια έξω,αλλά αναδύουν την αντικαύλα και το απρόσιτο.

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1

Balkanie μην βάζεις ιδέες στα παιδιά γιατί αν ανέβουν Πράγα δεν θα θέλουν να γυρίσουν πίσω!!!
Θυμάμαι όταν ανέβηκα πρώτη φορά Μολδαβία το 2003, όταν γύρισα πίσω Ελλάδα έκλαιγα... Ε από τότε το μυαλό μου έμεινε να περιπλανιεται μόνιμα στα Σλαβικα μουνολιβαδα όπως τα λες εσύ  :rockon:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Δεν έχω την εμπειρία των σλαβικών μουνολίβαδων,αλλά βλέπω πολλές Σλάβες κάθε καλοκαίρι που κατεβαίνουν για διακοπές.Θα το ξαναπω,κυρίως σε ηλικίες 18-23,οι Ελληνίδες δεν είναι πολύ χειρότερες στην εμφάνιση.Η διαφορά των Σλάβων είναι η καύλα που αναδύουν και το ότι φαίνονται διαθέσιμες.Ενώ οι Ελληνίδες μπορεί να είναι με τα μπούτια έξω,αλλά αναδύουν την αντικαύλα και το απρόσιτο.
Φιλε χωρις παρεξηγηση μην παραπληροφορεις την ομαδα.Πηγαινε πρωτα πανω και μετα ξαναπες μας την γνωμη σου.Ανθρωπος που δεν εχει παει δεν μπορω να καταλαβω πως συγκρινει..Αυτες που βλεπεις εδω δεν εχουν καμια σχεση με πανω..Πηγαινε για το καλο σου οχι για εμας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom