Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ελα ρε π@υστη μου!διαβαζα το νημα και ξαναθυμηθηκα να ψαξω με τι νικ ειχα μπει σαιτ (οχι οτι εφυγα και ποτε) και με αφορμη βεβαια την ουκρα-ι-να, που δεν εχω παει ποτε!!! τελικα το σαιτ λειτουργει καλυτερα απο το γιαχου, που μας εφαγε τα μεηλ.
Αναφωνω
α) δοξα και τιμη στον πορνομεταναστη!(νυν τε και Γαβ απο το λαβ).
β) μεγα και δοξασμενο το ονομα του μεγιστου διδασκαλου ΙΩΣΗΦ ΜΠΛΑΣΚΟΥ.

υστερογραφο¨ ισως αυτοκλωνοποιηθω σε κανα μηνα!

γ) ο Δασκαλος εσπειρε το σπορο και τα αξια τεκνα του μεγαλουργουν, εν ονοματι του.

(τελος, τα φιλια μου στους "αγαποτουριστες", ιδιεταιρα σε αυτους που κανουν το μινσκ, λβοφ, κιεβο - κολιατσου παγκρατι )

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ελα ρε π@υστη μου!διαβαζα το νημα και ξαναθυμηθηκα να ψαξω με τι νικ ειχα μπει σαιτ (οχι οτι εφυγα και ποτε) και με αφορμη βεβαια την ουκρα-ι-να, που δεν εχω παει ποτε!!! τελικα το σαιτ λειτουργει καλυτερα απο το γιαχου, που μας εφαγε τα μεηλ.
Αναφωνω
α) δοξα και τιμη στον πορνομεταναστη!(νυν τε και Γαβ απο το λαβ).
β) μεγα και δοξασμενο το ονομα του μεγιστου διδασκαλου ΙΩΣΗΦ ΜΠΛΑΣΚΟΥ.

υστερογραφο¨ ισως αυτοκλωνοποιηθω σε κανα μηνα!

γ) ο Δασκαλος εσπειρε το σπορο και τα αξια τεκνα του μεγαλουργουν, εν ονοματι του.

(τελος, τα φιλια μου στους "αγαποτουριστες", ιδιεταιρα σε αυτους που κανουν το μινσκ, λβοφ, κιεβο - κολιατσου παγκρατι)

δ) (παραληρω) μεγα αρχηδιδασκαλε ιωσηφ, μιλας με την απουσια σου!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ας παραθέσω κάτι το οποίο έχει εξέχουσα σημασία
Με ρωταει ένας πιτσιρικάς 20 χρονών δηλαδή τόσο μεγάλη ως χαοτική είναι διαφορά στο σεξ που κάνει μια ελληνίδα σε σχέση μια ρωσίδα.

Το απαντώ και του λέω ότι οι ελληνίδες γυναίκες για πολλούς άντρες που πηγαίνουν μόνο με ελληνίδες και με ελάχιστες ξένες νομίζουν ότι οι ελληνίδες κάνουν απίστευτο σεξ.

Οι ελληνίδες και ειδικά οι έμπειρες γυναίκες στο κρεβάτι όπως κάποιες που είναι πορνοσταρ κάνουν καλό κρεβάτι αλλά εμένα προσωπικά δεν με γεμίζει το κρεβάτι που κάνουν θα είναι για μένα ένα απλό κανονικό χύσιμο χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

Η ειδοποιός διαφορά με τις ρωσίδες είναι ότι το σεξ των ρωσίδων γυναικών για κάποιον άντρα που έχει χιλιόμετρα πάνω σε ρώσικα γυναικεία κορμιά είναι μοναδικό και δεν αντιγράφεται από καμία δυτική γυναίκα στον κόσμο ούτε και από ελληνίδα βέβαια.

Έχει την δική του μοναδική υπογραφή το σεξ με ρωσίδα γυναίκα ακόμη και με ιερόδουλη.

Όσοι κάνουν σεξ με ρωσίδα είτε η ρωσίδα είναι ιερόδουλη είτε απλή κανονική γκόμενα ξέρουν πολύ καλά και μπορούν να καταλάβουν τι εννοώ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
1000000000000000% δικιο

οι Ρωσιδες gives you reason to leave....

:hi:

σκοπός μου είναι να ξανά ζωντανέψω τα νήματα της Ρωσίας γιατί το τελευταίο καιρό έχουν πάρει την κάτω βόλτα

και η ενημέρωση είναι πολύ σπάνια και σπασμωδική

όταν είμαι απόλυτα έτοιμος θα κάνω εκτενή αναφορά με χρηστικές πληροφορίες

για να δώσω έναυσμα στους εικοσάχρονους και στους αρχάριους να μπορούν να παίξουν μπάλα άνετα στη Ρωσία

το λέω από τώρα τα ρώσικα γήπεδα δεν είναι για όλους θέλουν ιδιαίτερο χειρισμό  γνώση και εμπειρία

και να αφήσω μια καλή παρακαταθήκη για τη καπιταλιστική Ρωσία του σήμερα

και όχι τη Ρωσία των Μπολσεβίκων που ξέρουν οι παλιοί ταξιδιώτες

θα κλείσω πρώτα το κεφάλαιο Κίεβο μια για πάντα

με ένα καλό πορνοταξίδι μου που θα προσπαθήσω να γνωρίσω και μέλη που δεν είχα γνωριστεί από κοντά ως τώρα

θα προσπαθήσω να βρώ τον Σήφη τον Μπλάσκο να πιούμε ένα καφέ μαζί στο Κίεβο

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Pope οταν πας να κανεις εκτενη αναφορα και με φωτο για να καταλαβαινουμε για τι επιπεδο γυναικων μιλαμε. Υποκειμενικο ειναι αυτο βεβεαια και εξαρταται απο τα γουστα του καθενος αλλα υπαρχουν και καποια αντικειμενικα στανταρ.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Επρεπε να γραφεις απο την αρχη Σπυρο ,καλλιο αργα παρα ποτε βεβαια. Ξαναθυμηθηκα την συζητηση που ειχαμε στο Cocos οταν σου ελεγα για Βουδαπεστη και εσυ για Μινσκ ,εκεινες οι εποχες δεν θα ξαναερθουν ποτε και αναφερομαι απο τα τελη της δεκαετιας 80 μεχρι τις αρχες του 2000.

Σωστες οι αναλυσεις,απλα να προσθεσω αλλη μια παραμετρο που ειναι η ηλικια του καθε παικτη. Αλλιως θα συμπεριφερθει ο πενηνταρης και εντελως διαφορετικα ο τριανταπενταρης , μιλαω παντα οταν το ταργκετ γκρουπ σου ειναι γκομενες απο 20 εως 30 καθοτι για εμενα δεν αξιζει να ασχοληθεις με μεγαλυτερες σε αυτες τις χωρες. Εμεις θα σπρωξουμε πιο πολυ μαρουλι καθως εκ των πραγματων δεν μπορεις να κρυφτεις ,αντε να πεις οτι εισαι πεντε εξι χρονια μικροτερος ... θα το πας πιο χαλαρα με την εννοια οτι και η ιδια θα γνωριζει οτι θα ειναι σχετικα συντομο το χρονικο διαστημα που θα ειστε μαζι και θα προσπαθησει να επωφεληθει οσο μπορει περισσοτερο και πολυ καλα θα κανει.Εσεις οι νεαροτεροι μπορειτε να παιξεται ανετα το λοβ στορυ καθως οι γκομενες θα προσβλεπουν σε κατι πιο σταθερο και μακροχρονιο.Παλι πρεπει να ξοδευτεις αλλα οχι τοσο πολυ.
Φυσικα παντα παιζει ρολο η εμφανιση ,το στατους και η ανεση που εκπεμπεις και γενικα το πως πλασαρεις τον εαυτο σου.

Οσο για τις πουτανες παντα χρειαζονται κατα την γνωμη μου :grin: ειναι κριμα οταν βρισκεσαι στα σλαβικα μουνολιβαδα να μην το απολαμβανεις αυτο για ενα λογικο ποσο χρηματων και οταν η αλλη αξιζει φυσικα. Καμια σχεση δεν εχουν αυτες που ειναι εδω στην Ελλαδα με εκεινες που ειναι πανω και δεν εχουν βγει εξω απο την χωρα τους ... και ναι υπαρχουν ακομα αρκετες απο αυτο το ειδος.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Αγαπητοι συμπαικτες του κιεβου να σας ευχηθω καλη χρονια.Αν και ειμαι απο το 2006 στο site προτιμω να διαβαζω παρα να γραφω τις εμπειριες μου απο τα 200+ ταξιδια που εχω κανει στο τετραγωνο του παραδεισου(Ρωσια,Λευκορωσια,Ουκρανια,Μολδαβια)απο το 2001 μεχρι και σημερα.Ο λογος που γραφω ειναι οτι θα ηθελα να γνωρισω καποιους απο εσας ωστε πανω να κανουμε μια δυνατη ομαδα εφοσον ταιριαζουμε αλλα κυριως να αλλαξουμε και τεχνογνωσια πανω στα αγαπημενα μας θεματα.Πληροφοριακα απλα σας λεω οτι δεν θελω ουτε αντιπαραθεσεις ουτε τιποτα.Διαβαζω ολα τα κειμενα και κρινω τι κραταω και τι οχι .Ολοι κατα καιρους(οι γνωστες)εχουν δωσει χρησιμες πληροφοριες που μου εχουν χρειαστει για να συμπληρωνω τις γνωσεις μου.Η λογικη μου ειναι οτι οσα πιο πολλα ξερεις τοσο το καλυτερο και τοσο καταλαβαινεις οτι υπαρχουν και αλλα να μαθεις.Ακομα πιστευω οτι ολα στο γηπεδο φαινονται γιαυτο και μονο θελω αξιους συμπαικτες και μονο...
Να σας πω οτι εχω περασει θρυλικες στιγμες με τον Memosan στην Λευκορωσια και εχω γνωρισει και τον Dr.Love στην ουκρανια και το μονο που μπορω να σας πω ειναι οτι αυτα που λενε τα εχω δει και ειναι αληθεια οσο αφορα το τι κανουν.
Για να δωσω και εγω ενα στιγμα
1)η ουκρανια μιας και μιλαμε για αυτη δεν ειναι για ασχετους παικτες...Χωρις εμπειρια θα σου φανε τα λεφτα και θα καταληξεις στις ακριβες πουτανες(γιατι υπαρχουν και φθηνες και καλες)
2)επειδη γινεται μεγαλη αντιπαραθεση για τον καλυτερο τροπο να πω τα εξης.Τροπος καλυτερος δεν υπαρχει,,, ο καλυτερος τροπος ειναι Αν εχει τα κοτσια να κανεις και day Καμακι Και clubing και ιντερνετ...Κανοντας τα ολα μαζι χωρις να εχει σημασια πιο ειναι καλυτερο αφου καθε φορα βλεπεις και αλλα αποτελεσματα θα εχεις το καλυτερο αποτελεσμα.10 μερες ιντερνετ πριν και μετα εκει οπου υπαρχει ευκαιρια mall και αλλοι χωροι το πρωι και club το βραδυ βαρας..
3)το ποιο σημαντικο απο ολα...Παιζει τεραστια σημασια και δεν εχω δει να αναφερεται συχνα το ποιος εισαι εσυ και τι στοχο εχεις.Δηλαδη ποσο χρονον εισαι αν εισαι εμφανισιμος(πανω απο 5)αν εχεις λεφτα και ποσα, πως διαχειριζεσαι τα λεφτα σου τι γνωση εχεις στο καμακι τι εμπειρια εχεις στο χωρο αν ξερεις Ρωσικα κλπ και τι στοχο εχεις εχει τεραστια διαφορα αν σε ενδιαφερουν τα μπαζα(<5)οι μετριες5-6.5 οι καλες 6.5-8 η τα σουπερ μοντελς 8-10...Αρα ενα σχεδιο που δουλευει σε καποιον 9 με ενδιαφερον στα μπαζα δεν δουλευει σε καποιον 5 με ενδιαφερον στα σουπερ μοντελς..Αυτος ειναι ο λογος που ο καθενας λεει αλλα πραγματα και οι αλλοι λενε ακριβως τα αναποδα...Δεν ειναι ολα για ολους κλπ..Σωστο ειναι και το μεν σωστο και το δε αλλα δεν κανουν για ολους...
4)οποιος δεν πηδαει στην Ελλαδα(χωρις λεφτα στο χερι) δεν θα πηδηξει ουτε εκει.Απλα στην Ελλαδα αμα πηδας 2-3 το χρονο 5-7αρι εκει θα βαρεσεις εφοσον μαθεις 2-3 την εβδομαδα 6.5-8.Αυτη ειναι η συμβουλη μου για τους νεους παικτες οσο αφορα το κιεβ
5)Η επαρχια ειναι εξισου καλη αν οχι καλυτερη αλλα μονο για γνωστες

Ευχομαι μια καλη χρονια σε ολους με πολυ Love and peace ελπιζω να γνωρισω καποιους απο εσας πανω για τους λογους που προανεφερα.Πριν λιγες μερες γυρισα απο κιεβο επομενη φορα ειναι 20 φεβρουαριου για 15 μερες.Οποιος θελει μπορουμε να εχουμε meeting εκει.Ευχομαι ο διαλογος να φερνει αποτελεσμα και γνωσεις σε ολους και να μην μενουμε σε χαζοαντιπαραθεσεις που δεν εχουν κανενα απολυτως νοημα.

Καλη χρονια
Σπυρος

Σταύρο καλωσόρισες,

Συμφωνώ απόλυτα στις παρατηρήσεις σου, τα ίδια έχω δει και εγω.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Pope οταν πας να κανεις εκτενη αναφορα και με φωτο για να καταλαβαινουμε για τι επιπεδο γυναικων μιλαμε. Υποκειμενικο ειναι αυτο βεβεαια και εξαρταται απο τα γουστα του καθενος αλλα υπαρχουν και καποια αντικειμενικα στανταρ.

Τάσο με αφορμή τα παραπάνω,θα γράψω περί αντικειμενικού/υποκειμενικού.

Θα αναφερθώ μόνο στην εξωτερική εμφάνιση των γυναικων,όχι στην εν γένει συμπεριφορά τους.

Θεωρώ ότι η όλη ουσία είναι πόσα 7άρια-8αρια-9άρια,με αντικειμενικά κριτήρια,υπάρχουν σε αναλογία πληθυσμού.
Και η αληθεια είναι ότι στις χώρες που συζητάμε,η αναλογία είναι απείρως μεγαλύτερη από οτι στη δική μας χώρα.
Ας το μάθουν αυτό τυχόν πιτσιρικαδες και μη,να φροντίσουν να αναβαθμίσουν την σεξουαλικη ζωη τους και να πάψουν να κυνηγάνε μια μειοψηφία αξιολογων ελληνίδων που για ευνόητους λόγους είναι πιο δύσκολο να κατακτηθούν.

Τι δείχνει το παρακάτω εντελώς τυχαίο screenshot από το ελληνιδες διάσημες

W5a348j.jpg

Ότι αν και ο λαός έχει "μη ελληνικά" γούστα,δεν κάνει κάτι γι'αυτό.
Μενεγάκη,Νομικου,Αλεξανδράτου,Αραβανή,Μπάστα,Μελέτη μόνο για κλασσικες ελληνίδες δεν μοιάζουν.Χαλαρά παιζουν για Β.Ευρωπη μεχρι οστ μπλοκ.
Η Αλεξανδράκη αν και έχει τα χρώματα,είναι 1.80 μουνί που σπάνια βλέπεις.
Η Παπαρίζου είναι τουμπανοτσολιας που σπάνια βλέπεις έξω.

Για μένα κλασσική ελληνίδα που είναι και επίκαιρη,είναι π.χ.η Αποστολία Ζωη.Αυτό το ύψος,το σώμα,η φάτσα.Αν την πάω σε Σλαβικό μουνολίβαδο,ούτε τηλεφωνητρια σε Privat δεν θα την έπαιρναν.

Κάποιος θα πει,πως λαός με μελαχρινες φυσικό να γουσταρει αυτό που δεν έχει,δηλαδή τις ξανθιες.
ΟΧΙ τύποι.
Στην Πράγα από τις 500+ εργαζόμενες,οι μαυρες γαζέλες είναι μόλις 3.
Οι ασιάτισσες είναι επίσης 3.
Πέρα από περιέργεια,δεν υπάρχει κάποια "ανάγκη" για αυτές,όταν υπάρχουν οι Τσεχες και οι Σλοβάκες.

Οταν είχα κατεβει διακοπες Ελλαδα,μια ελληνίδα κοινη γνωστή που κωλοτριβοταν και εβλεπε το fb μου,μου ειχε πει:
-"Όλο Πράγα,ε;"  
-"Ναι,είμαι Σλαβόφιλος" της λεω χαμογελωντας
-"Ε,και εμεις καλές είμαστε" :rolleyes: πέταξε ενοχλημένη
-"Όχι,τόσο καλές" ήταν η απάντησή μου με απόλυτα σοβαρό και ψυχρό ύφος.

Αυτή είναι η αλήθεια τύποι μου,αντικειμενικά,υποκειμενικά ή όπως αλλιώς θέλετε.
Ακόμη και τυφλος θα διάλεγε Αγία Πετρουπολη απο οποιαδηποτε ελληνική πόλη.
Ανώτερο DNA,άλλη κλάση μουνιού.
Την πρώτη φορα που πήγα Αγία έπαθα απιστευτη μουνόπλακα,που Ελλάδα θα έπρεπε να ήμουν μέσα στη μεζονέτα του Πάνου Ζήνα για να την παθω..

basi8000

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Θα κανω μια τελικη προσπαθεια και αν θελει καποιος απανταει.

Εχω βρει αυτα τα 2 site. Το πρώτο έχει απίστευτες γυναίκες και το δεύτερο έχει απίστευτες ευκαιρίες.
Είναι όντως αυτές οι κοπέλες ή στέλνουν άλλες? Πάντως αν ισχύουν δε χρείαζεσαι και τόσα λεφτά . Ειδικά στο δεύτερο έχει κάποια αξιόλογα κομμάτια ακόμα και με 20 ευρώ.
Ευχαριστώ

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356

Θα αναφερθώ μόνο στην εξωτερική εμφάνιση των γυναικων,όχι στην εν γένει συμπεριφορά τους.

Θεωρώ ότι η όλη ουσία είναι πόσα 7άρια-8αρια-9άρια,με αντικειμενικά κριτήρια,υπάρχουν σε αναλογία πληθυσμού.
Και η αληθεια είναι ότι στις χώρες που συζητάμε,η αναλογία είναι απείρως μεγαλύτερη από οτι στη δική μας χώρα.
Ας το μάθουν αυτό τυχόν πιτσιρικαδες και μη,να φροντίσουν να αναβαθμίσουν την σεξουαλικη ζωη τους και να πάψουν να κυνηγάνε μια μειοψηφία αξιολογων ελληνίδων που για ευνόητους λόγους είναι πιο δύσκολο να κατακτηθούν.

W5a348j.jpg

Μενεγάκη,Νομικου,Αλεξανδράτου,Αραβανή,Μπάστα,Μελέτη μόνο για κλασσικες ελληνίδες δεν μοιάζουν.Χαλαρά παιζουν για Β.Ευρωπη μεχρι οστ μπλοκ.

Για μένα κλασσική ελληνίδα που είναι και επίκαιρη,είναι π.χ.η Αποστολία Ζωη.Αυτό το ύψος,το σώμα,η φάτσα.Αν την πάω σε Σλαβικό μουνολίβαδο,ούτε τηλεφωνητρια σε Privat δεν θα την έπαιρναν.

Κάποιος θα πει,πως λαός με μελαχρινες φυσικό να γουσταρει αυτό που δεν έχει,δηλαδή τις ξανθιες.
ΟΧΙ τύποι.
Πέρα από περιέργεια,δεν υπάρχει κάποια "ανάγκη" για αυτές,όταν υπάρχουν οι Τσεχες και οι Σλοβάκες.

Οταν είχα κατεβει διακοπες Ελλαδα,μια ελληνίδα κοινη γνωστή που κωλοτριβοταν και εβλεπε το fb μου,μου ειχε πει:
-"Όλο Πράγα,ε;" 

Την πρώτη φορα που πήγα Αγία έπαθα απιστευτη μουνόπλακα,που Ελλάδα θα έπρεπε να ήμουν μέσα στη μεζονέτα του Πάνου Ζήνα για να την παθω..

ετσι ακριβως ΒΠ.
Δεν ξερω ποσο καιρο εχεις να κατεβεις Ελλαδα αλλα η κατασταση ειναι πλεον τραγικη. Ηταν που ηταν μπαζα και αναφερομαι παντα στο μεσο ορο , τωρα ομως με την ελλειψη ρευστου πολυ χειροτερα. Ντυσιματα μηδεν , απεριποιητα μαλλια και νυχια , αυτο το ηλιθιο αριστεροκουλτουριαρικο λουκ κτλ
δεκαετια 90 υπηρχε τουλαχιστον χρημα στη χωρα και καλυπτανε πολλα απο τα μειονεκτηματα τους ... εκανες μια βολτα Τσιμισκη και εβλεπες εστω και λιγες καλες , σημερα το απολυτο μηδεν.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
ετσι ακριβως ΒΠ.
Δεν ξερω ποσο καιρο εχεις να κατεβεις Ελλαδα αλλα η κατασταση ειναι πλεον τραγικη. Ηταν που ηταν μπαζα και αναφερομαι παντα στο μεσο ορο , τωρα ομως με την ελλειψη ρευστου πολυ χειροτερα. Ντυσιματα μηδεν , απεριποιητα μαλλια και νυχια , αυτο το ηλιθιο αριστεροκουλτουριαρικο λουκ κτλ
δεκαετια 90 υπηρχε τουλαχιστον χρημα στη χωρα και καλυπτανε πολλα απο τα μειονεκτηματα τους ... εκανες μια βολτα Τσιμισκη και εβλεπες εστω και λιγες καλες , σημερα το απολυτο μηδεν.

Η αλήθεια είναι ότι κατεβαίνω μια φορά το χρόνο και εκείνη βιαστικά προσπαθω να δω οικεία μου πρόσωπα.
Αλλά νομίζω ότι είναι κραυγαλέες οι παρεμβάσεις που διαμορφώνουν τις τάσεις στους νέους.

Για παράδειγμα όλες οι λαϊκοποπ τραγουδίστριες της Ελλάδας, που προσέχουν τη σιλουέτα τους και φοράνε φορεματάκια,είναι για την αριστερή ελίτ φθηνά λαϊκά αμόρφωτα πορνίδια,ενώ ο τόφαλος μποφίλιου και το ανδρόγυνο 30χρονο που παριστάνει την παιδούλα παρακάτω, είναι η καλλιτεχνική πρωτοπορία της χώρας... :rolleyes:

Επίσης θεωρώ ότι το χιπστεροαριστερο άπλυτο λουκ,είναι το πιο ανωδυνο καταφύγιο για τεμπέλες και μη προικισμένες από τη φύση κοπέλες.
Πανεύκολη λύση να μη γυμνάζεσαι,να μην περιποιείσαι τον εαυτό σου,να ντύνεσαι σαν άντρας.
Κοτσάρεις και δήθεν ιδεολογία ότι δεν είσαι θύμα του γυναικείου καταναλωτισμού και κυκλοφορείς με εμφάνιση που σε Σλαβική χώρα θα σε περνουσαν για λεσβία.

Δυστυχώς αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει στην Ελλάδα των μουζουράκηδων,του manu chao και των λοιπων μπαφοπροτύπων..

Στην Πράγα πέρα από τα γκρουπ Ελλήνων μεσήλικων τουριστων,έχω πετύχει και εκδρομες από νεολαίες πολιτικών κομμάτων,ελληνικων σχολείων,κ.λ.π.
Η εικόνα που δίνουμε στους Σλαβους δεν είναι αυτή των τούρκων,αλλά στυλιστικά τουλάχιστον,εκείνη των Ισπανων.
Βερμούδα,κανά τατουάζ,μακο μπλουζάκι πλυμένο πριν καμιά βδομάδα,σταράκια,ατημέλητο λουκ..

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
xaxaxaxax το καλυτερο ποστ του βαλκανιου,μπραβο και εγω τους τα λεω.εγραψα πριν 3 χρονια για σοφια για την εντυπωση που εκανα για της ελληνιδες που ειδα εκει.περπατουσαν με στρατιωτικα παντελονια,αθλια ντυμενες και χερακι σαν λεσβιες.της χερετησα απο ευγενια και ετρεξαν γρηγορα να φυγουν.ελληνας της σοφιας που ειδε την δυναμη πυρος μου λεει σε πηραν κανα αφραγγο δικο μας.του λεω  μαλλον δεν θα ηξεραν τα ρουχα μου ηταν ακριβα με την εμφανιση που ειχαν χαχαχαχ.λεω δεν γινεται να περπατατε βαλκανια,ρουμανες,βουλγαρες,σερβες να ντυνονται να περιποιουνται και αυτες σαν αναρχικες,κατι μπαζα ητανε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
χαρκοβο ημουν το 2012 εκατσα 2,5 μηνες θα αναλυσω αλλη φορα ομως

εχει μουναρες γκομενες αλλα λιγες

εγω εκανα απιστευτη γνωριμια και εκατσα 2,5 μηνες εκει

καποιοι φιλοι μου απο στενο περιβαλλον μετα απο τοσα χρονια ακομα μου το λενε χαριτολογοντας

''εμεινες στην ουκρανια ως μονιμος μεταναστης και ξεχασες να γυρισεις πισω''

δεν προκειται ποτέ ομως να με καταλαβουν διοτι δεν γνωριζουν απο σλαβικη κουλτουρα

ειναι αθεραπευτα ελληνοπληκτοι
ακυρωσα σχεδια για χαρκοβ προς το παρον.σου στελνω μυνημα κοντακτε και φεισπουκ.10 μαρτι οδυσσο θα ειμαι.ο σαλονικιος παλι παει κιεβο αυτες της μερες 3 μερες αλλα θα φυγει απο εκει αιγυπτο.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Η Ελλαδα για οσους δεν το εχουν καταλαβει ειναι θαλασσα ηλιος και φαγητο....
Αν ψαχνουν για γυναικες(οχι μπαζα)ειναι σαν να ψαρευεις στην νεκρα θαλασσα...
Πας στο κιεβο ριχνεις πετονια και πιανεις λαυρακι πας και εδω στην νεκρα θαλασσα και δυναμιτη να ριξεις
ψαρι δεν θα βγαλεις αφου ειναι νεκρα....
Σκεψου να ριξεις δυναμιτη εκει τι εχεις να βγαλεις....
Dreaming....

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Επρεπε να γραφεις απο την αρχη Σπυρο ,καλλιο αργα παρα ποτε βεβαια. Ξαναθυμηθηκα την συζητηση που ειχαμε στο Cocos οταν σου ελεγα για Βουδαπεστη και εσυ για Μινσκ ,εκεινες οι εποχες δεν θα ξαναερθουν ποτε και αναφερομαι απο τα τελη της δεκαετιας 80 μεχρι τις αρχες του 2000.

Σωστες οι αναλυσεις,απλα να προσθεσω αλλη μια παραμετρο που ειναι η ηλικια του καθε παικτη. Αλλιως θα συμπεριφερθει ο πενηνταρης και εντελως διαφορετικα ο τριανταπενταρης , μιλαω παντα οταν το ταργκετ γκρουπ σου ειναι γκομενες απο 20 εως 30 καθοτι για εμενα δεν αξιζει να ασχοληθεις με μεγαλυτερες σε αυτες τις χωρες. Εμεις θα σπρωξουμε πιο πολυ μαρουλι καθως εκ των πραγματων δεν μπορεις να κρυφτεις ,αντε να πεις οτι εισαι πεντε εξι χρονια μικροτερος ... θα το πας πιο χαλαρα με την εννοια οτι και η ιδια θα γνωριζει οτι θα ειναι σχετικα συντομο το χρονικο διαστημα που θα ειστε μαζι και θα προσπαθησει να επωφεληθει οσο μπορει περισσοτερο και πολυ καλα θα κανει.Εσεις οι νεαροτεροι μπορειτε να παιξεται ανετα το λοβ στορυ καθως οι γκομενες θα προσβλεπουν σε κατι πιο σταθερο και μακροχρονιο.Παλι πρεπει να ξοδευτεις αλλα οχι τοσο πολυ.
Φυσικα παντα παιζει ρολο η εμφανιση ,το στατους και η ανεση που εκπεμπεις και γενικα το πως πλασαρεις τον εαυτο σου.

Οσο για τις πουτανες παντα χρειαζονται κατα την γνωμη μου :grin: ειναι κριμα οταν βρισκεσαι στα σλαβικα μουνολιβαδα να μην το απολαμβανεις αυτο για ενα λογικο ποσο χρηματων και οταν η αλλη αξιζει φυσικα. Καμια σχεση δεν εχουν αυτες που ειναι εδω στην Ελλαδα με εκεινες που ειναι πανω και δεν εχουν βγει εξω απο την χωρα τους ... και ναι υπαρχουν ακομα αρκετες απο αυτο το ειδος.

Πολυ σωστη αναλυση σε ολα...
Να πω οτι ερωτοτουρισμο με συμπληρωμα σεξοτουρισμου ειναι ο τελειος συνδυασμος δηλαδη πας για λευκη η γκριζα ζωνη γκομενα και οταν ξεμενεις βαρας και μαυρη ζωνη...Αν πας μονο για λευκη χανεις πολλα πραγματα και εμπειριες που μονο απο τις γκριζες και μαυρες θα τις παρεις(αφου εχουν παει με πολλους αντρες και ειναι οι πλεον εμπειρες)αν παλι πας μονο σε μαυρη η φυλης ειναι καλυτερη και φθηνοτερη λυση αφου και εκει εχει ουκρανεζες σε εξεφτελιστικες τιμες...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

W5a348j.jpg

ΟΧΙ τύποι.

-"Όλο Πράγα,ε;" 

Πολυ ωραια αναλυση ΒΠ

Το ποσο φοβουνται οι ελληνιδες τις ξενες μπορειται να το καταλαβετε αν πατε πχ στην κρητη και πειτε τους το βραδυ να βγειτε στην χερσονησσο μαλια σταλιδα κλπ που εχει ξενες...Ουτε που τολμαν να πατησουν το ποδι τους...Στην παραλια κατερινης το ιδιο δεν τολμαν γιατι ξερουν...
Οταν δε σας λενε για συγκριση να τους λετε οτι δεν εχουν καμια σχεση με σλαβες και σκανδιναβες..
Αποδειξη ολοι οι πλουσιοι του κοσμου εχουν μονο Ρωσιδες Τσεχες Σουηδεζες κλπ Δεν εχω δει ακομα κανενα να εχει ελλεινιδα ουτε εχω δει και ακουσει ποτε κανεναν ξενο να ερχετε στην Ελλαδα για να βαρεσει η να κανει σχεση με ελλεινιδα...Α ξεχασα ναι ενας παλαιστινιος μου ειχε πει(απλυτος κλπ)οτι του αρεσουν οι ελλεινιδες...μετα απο κουβεντα λιγη ωρα καταλαβα οτι καμια αλλη στον κοσμο δεν πρεπει να του καθετε απο την αντιστοιχη απλυτη Ελλεινιδα...Τα σχολια δικα σας

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

W5a348j.jpg

ΟΧΙ τύποι.

Αυτές όλες βέβαια,εαν ζούσαν στη Βόρεια Ευρώπη δεν θα ξεχώριζαν.Ακόμα και η Αραβανή με την Νομικού,εαν περπάταγαν πχ στο Άμστερνταμ ή τη Στοκχόλμη,οι ντόπιοι δεν θα τις έδιναν σημασία.Μόνο οι Μεσόγειοι τουρίστες και οι Τουρκοάραβες θα τους την έπεφταν.Αντίθετα,Παπαρίζου,Αλεξανδράκη,Αποστολία Ζώη κλπ θα έκαναν θραύση.

Θέλω να πω δηλαδή ότι στον σλαβικό κόσμο ίσως μετράει πιο πολύ η συνολική ομορφιά,αλλά στον ευρωπαικό πιο πολύ τα αντίθετα χαρακτηριστικά.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
O dimitrakis τα μπαχαλευει όλα αλλά είναι άσκοπο να απαντάς.
Έβαλε προφανώς τον άλλο να βγάλει το facebook του Dr. Love για να τον ακυρώσει και ψάχνει να βρει ποιος είναι ο dirty για να του κάνει μήνυση ότι είναι παιδεράς αφού διδάσκει παιδιά και είναι σεξομανης.
Αυτοί οι χαζοί νομίζουν γενικά οτι νικανε ετσι ενώ είναι εντελώς προβλέψιμοι.

Στο θέμα τώρα νομίζω ότι ο Σπύρος αναφέρεται στη νυχτερινή ζωή στο Μινσκ και για τα κλαμπ μιλάει ότι είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα ουκρανικά που μπορεί να είναι και έτσι.
Τώρα το λευκορρωσικο ρούβλι και το γκρίβνυα τα ίδια χάλια έχουνε όμως οι μισθοί είναι διπλάσιοι Λευκορρωσια από ό,τι Ουκρανία που έχει πόλεμο και οι τιμές 50% πάνω.
Με την άρση της βίζας για πενθήμερο τα κλαμπ του Μινσκ γίνονται ενδιαφέρων προορισμός.
Λευκορρωσια βέβαια ούτε 20% από τις γκόμενες δε μιλάνε καν τα αγγλικά της πούτσας που μιλάνε το 40% περίπου στο Κίεβο.
Ενδιαφέρον προορισμος δάσκαλε για όσους έχουν την δυνατότητα να μείνουν πάνω από 5 μέρες με ή χωρίς βίζα και κυρίως για Τουρκαραβες που έχουν απευθείας πτήσεις. Ένα καλο είναι για αυτούς που μπορούν να μιλήσουν έστω και λίγα Ρωσικά, γιατι πολύ λιγες Λευκορωσες ακόμη και νέες δεν μιλούν Αγγλικά. Γενικά πολύ λίγες υπάρχουν στην Ευρώπη και γενικά πολύ λίγες μεταναστευουν η ταξιδευουν.
Σχετικά με τον Dr Love. Στα μηνύματα επίσης τα δικά μου δεν απάντησε.
Όσοι ενδιαφέρονται εδώ μέσα να μιλήσουν με άλλα μέλη, να προσφέρουν πληροφορίες και να γνωριστούν το έχουν δείξει με τις πράξεις και τα λόγια τους.
Dirty, Βαλκάνιος, Τάσος, Slaviani, Glock, και άλλα παιδιά τα οποία ξεχνώ αυτή τη στιγμή.
Σπύρο εγώ ενδιαφέρομαι να σε γνωρίσω. Τώρα αν θες κανέναν σαν τον Ντέρτι, τον Δρ Λαβ, τον Τζιλοκ, δεν είμαι τέτοιος. Είμαι 191 αδύνατος. Ενδιαφέρομαι για καμακι σε γκομενες και να γνωρίσουμε φίλες που τυχόν θα έχουν όσες συναντήσουμε ο ένας στον άλλο. Άλλωστε εγώ πάντα το επιδιώκω. Κάποιοι δυστυχώς ενδιαφέρονται μόνο για την πάρτη τους. Το έχω ζήσει γι αυτό το γράφω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom