Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
O dimitrakis τα μπαχαλευει όλα αλλά είναι άσκοπο να απαντάς.
Έβαλε προφανώς τον άλλο να βγάλει το facebook του Dr. Love για να τον ακυρώσει και ψάχνει να βρει ποιος είναι ο dirty για να του κάνει μήνυση ότι είναι παιδεράς αφού διδάσκει παιδιά και είναι σεξομανης.
Αυτοί οι χαζοί νομίζουν γενικά οτι νικανε ετσι ενώ είναι εντελώς προβλέψιμοι.

Στο θέμα τώρα νομίζω ότι ο Σπύρος αναφέρεται στη νυχτερινή ζωή στο Μινσκ και για τα κλαμπ μιλάει ότι είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα ουκρανικά που μπορεί να είναι και έτσι.
Τώρα το λευκορρωσικο ρούβλι και το γκρίβνυα τα ίδια χάλια έχουνε όμως οι μισθοί είναι διπλάσιοι Λευκορρωσια από ό,τι Ουκρανία που έχει πόλεμο και οι τιμές 50% πάνω.
Με την άρση της βίζας για πενθήμερο τα κλαμπ του Μινσκ γίνονται ενδιαφέρων προορισμός.
Λευκορρωσια βέβαια ούτε 20% από τις γκόμενες δε μιλάνε καν τα αγγλικά της πούτσας που μιλάνε το 40% περίπου στο Κίεβο.

Σε λιγες μερες γινεται 10μερο γιατι οπως και στο κιεβο 5 μερες δεν προλαβαινεις τιποτα τουλαχιστον θελεις παρασκευη με αλλη δευτερα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Χαιρομαι που συμφωνειτε σχεδον ολοι με την αναλυση πιο πανω.(παπας βαλκανιος κλπ)
παμε τωρα διαφορες Belarus-Ukraine H μαλλον κιεβο μινσκ
1.στο μινσκ εχει daygame απο τις 5 το απογευμα μεχρι τις 9 το βραδυ...Εννοω οτι σε οποια να μιλησεις θα σου απαντησει πραγμα που δεν ισχυει στο κιεβο.Τωρα αν εννοεις kman να την παρεις κατευθειαν στο δωματιο δεν θα ερθει καμια..Αρα για γνωριμιες ειναι το μινσκ καλυτερο για βαρεμα επιτοπου μονο κιεβο
2.το μινσκ το 2000 που πρωτοπηγα ημουν σε ενα club Μονος μου(με το Memosan οποιοι τον ξερουν)και ειχε μεσα 200 μονες τους απο 8 και πανω....αυτο και πολλα αλλα που θελω βιβλιο για να τα γραψω δεν το εχω ξαναδει ποτε και πουθενα...ουτε θα ξαναγινουν...Ηταν ο απολυτος σεξουαλικος παραδεισος και ειμαι περηφανος γιατι ειμαι ισως ο μονος απο την Ελλαδα  που τον εχω ζησει(το 2000-10 φουλ ιταλους και κυπριους και μετα τουρκους και αραβες για να δωσω μια εικονα)Τοτε υπηρχε μονο 1-2 club(στην αρχη το madison και μετα το next)που πηγαιναν ολα τα σουπερ μοντελ και ειχε αναλογια 1-5 με τους αντρες...οτι και να πω ειναι λιγο και να τα πω δεν θα τα πιστεψει κανενας...Τωρα δεν ειναι τοσο καλα γιατι τα κλαμπ ειναι πολλα και σπαει ο κοσμος..Δεν εχει την οικογενεια που ειχε παλια(μπαινοντας στο μαντισον ηξερα ηδη τις μισες γκομενες)Αρα ακομα κραταει αλλα δεν εχει καμια σχεση με το 2000...
Να σου πω μονο την πρωτη φορα που πηγα το 2000 γνωρισα ενα θεομουνο(8+) στην πολωνια και μου λεει ειμαι απο BElarus ελα...Το πως πηγα ειναι βιβλιο φτανω και μου λεει παμε club.παω με το κεφαλι ψηλα οτι ειμαι ο αντρας με την καλυτερη μουναρα στο μαγαζι μπαινω μεσα και παθαινω σοκ!!!Μονο γυναικες και ολες καλυτερες απο την δικια μου...Μετα ξεκινησα να πηγαινω καθε μηνα..Ακομα και σημερα η συγκεκριμενη που ειναι στην αμερικη και εχει παντρευτει παμπολουτο αμερικανο μου λεει αν δεν ειμουν εγω δεν θα ειχες παει ποτε στο παραδεισο...Τι να απαντησεις τωρα...

Ναι,αλλά στο Κίεβο κάνεις ινσταφακ με γκόμενες που γνωρίζεις στο δρόμο κάτι που δεν είχα διαπιστώσει να συμβαίνει Μινσκ.
Χαίρω πολύ και το 2003 στο Κίεβο γαμούσες και έδερνες,έμπαινες στο κλαμπ και έκανες one night stand.
Λέμε για τώρα τι πλεονέκτημα δίνει το Μινσκ έναντι του Κιέβου.
Γαμάς καλύτερα μουνιά?Πληρώνεις λιγότερα για την ίδια ποιότητα?Γαμάς περισσότερες?Δε νομίζω.
Ρωσία εντάξει γαμάς καλύτερη ποιότητα γιατί υπάρχει καλύτερη ποιότητα αλλά Λευκορρωσια σε τι υπερέχει?
Δηλαδή όταν οι Ουκρανέζες γαμιουνται τόσο γρήγορα γιατί να ασχοληθείς με τις δυσκολοτερες και πιο συντηρητικές πιο βόρεια?Οι Ουκρανες ειναι σαν τις Πολωνες πηδιουνται σε dt.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Σπυρο αυτες πραγματικα τις διαφορες εχουν οι λευκωροσιδες απο τις ουκρανες  :hi:

οι λευκορωσιδες ειναι πολυ κοντα στις ρωσιδες
στη συμπεριφορα αλλα υπαρχουν καποιες διαφορες μεταξυ τους

αν ηταν να επιλεξω μεταξυ λευκορωσιδας ρωσιδας και ουκρανεζας

θα επελεγα  ρωσιδα με ολα τα θετικα και τα αρνητικα της

οι ρωσιδες κατ' εμε ειναι οι βασιλισσες της σλάβικης φυλής

κερδιζουν κατα κρατος παντου τις ουκρανες

και κερδιζουν στα σημεια τις λευκορωσιδες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σπυρο αυτες πραγματικα τις διαφορες εχουν οι λευκωροσιδες απο τις ουκρανες  :hi:

οι λευκορωσιδες ειναι πολυ κοντα στις ρωσιδες
στη συμπεριφορα αλλα υπαρχουν καποιες διαφορες μεταξυ τους

αν ηταν να επιλεξω μεταξυ λευκορωσιδας ρωσιδας και ουκρανεζας

θα επελεγα  ρωσιδα με ολα τα θετικα και τα αρνητικα της

οι ρωσιδες κατ' εμε ειναι οι βασιλισσες της σλάβικης φυλής

κερδιζουν κατα κρατος παντου τις ουκρανες

και κερδιζουν στα σημεια τις λευκορωσιδες

Ναι,αλλά η Ρωσίδα είναι πιο ακριβή και πιο απότομη από την Ουκρανή.Οι Ουκρανέζες είναι πολύ μαλακές,χυλός δεν έχουν τον τσαμπουκά της Ρωσίδας που μπορεί να σε βρίσουν χωρίς ενδοιασμούς.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ναι,αλλά στο Κίεβο κάνεις ινσταφακ με γκόμενες που γνωρίζεις στο δρόμο κάτι που δεν είχα διαπιστώσει να συμβαίνει Μινσκ.
Χαίρω πολύ και το 2003 στο Κίεβο γαμούσες και έδερνες,έμπαινες στο κλαμπ και έκανες one night stand.
Λέμε για τώρα τι πλεονέκτημα δίνει το Μινσκ έναντι του Κιέβου.
Γαμάς καλύτερα μουνιά?Πληρώνεις λιγότερα για την ίδια ποιότητα?Γαμάς περισσότερες?Δε νομίζω.
Ρωσία εντάξει γαμάς καλύτερη ποιότητα γιατί υπάρχει καλύτερη ποιότητα αλλά Λευκορρωσια σε τι υπερέχει?
Δηλαδή όταν οι Ουκρανέζες γαμιουνται τόσο γρήγορα γιατί να ασχοληθείς με τις δυσκολοτερες και πιο συντηρητικές πιο βόρεια?Οι Ουκρανες ειναι σαν τις Πολωνες πηδιουνται σε dt.
Για τωρα τα ειπα στο δευτερο μερος που εστειλα
Το καλυτερα κλπ ειναι υποκειμενικο..Συμφωνα με αυτα που εχεις γραψει νομιζω το κιεβ σου ταιριαζει καλυτερα.Λευκορωσια για μενα ειναι και πιο ωραιες και πιο ευκολες οι χωρις λεφτα...Για γρηγορα για με λεφτα κανονικες και μη το κιεβ ειναι καλυτερο.Ρωσια και Λευκορωσια ειναι ιδια φιλη ακριβως και ιδια νοοτροπια...πηγαν να ενωθουν ευτυχως για μενα δεν εγινε..Αν και ουσιαστικα το ιδιο οπως ειμαστε εμεις με την Κυπρο..Α προσοχη δεν μπορεις αν εισαι Ελληνας να πας μεσω Ρωσιας!!Δεν σου δινουν βιζα εισοδου και παιρνεις τον πουλο!!Κουφο αλλα ισχυει δεν εχει συνορα απο Ρωσια και μπενεις μεσα παρανομα μετα τρως 2 χρονια αρνηση εισοδου στην Χωρα!Προσοχη!
Σημερα οπως ειναι τα πραγματα το κιεβ ειναι πιο value αλλα και το μινσκ εχει αλλη χαρη

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ναι,αλλά η Ρωσίδα είναι πιο ακριβή και πιο απότομη από την Ουκρανή.Οι Ουκρανέζες είναι πολύ μαλακές,χυλός δεν έχουν τον τσαμπουκά της Ρωσίδας που μπορεί να σε βρίσουν χωρίς ενδοιασμούς.

Και παλι αναλογα πια Ρωσιδα...Απο την μοσχα ναι απο την επαρχια οχι

Σε καθε περιπτωση ειναι και τι του ταιριαζει σαν χαρακτηρα του καθενα...

Μπορει εγω να εχω μεγαλυτερη επιτυχια στην Μοσχα πχ και εσυ στην Πετρουπολη γιαυτο ο καθενας πρεπει να δει που ταιριαζει το προφιλ του και ο χαρακτηρας του για να πηγαινει μονιμα εκει...Βεβαια και αυτο σχετικο ειναι γιατι τα πραγματα σε αυτες τις χωρες αλλαζουν με την ταχυτητα του φωτος οπως πχ τωρα που η καθε ουκρανεζα μπορει χωρις βιζα να ερθει ευρωπη μπορει σε 2-3 χρονια το μινσκ να σου ειναι μονοδρομος γιαυτο ετοιμασου και για αυτο το ενδεχομενο.
Φιλια πολλα σε ολους και καλα βαρεματα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλά για σεμιπρο και πουτανες δεν το συζητάμε,η Λευκορωσία είναι ελεεινή σε σχέση με τις επιλογές που έχει η Ουκρανία.
Αλλα και για τις κανονικές γκομενες υστερει.
Θα ξαναπάω βέβαια μήπως άλλαξε τίποτα προς το καλύτερο αλλα το 2011 καταλάβαινες αμέσως στην ατμόσφαιρα ποσο πιο δύσκολα θα γαμουσες σε σχέση με Κίεβο ειδικά όταν ερχόσουν Μινσκ απο Κίεβο.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Εδω τα πραγματα αγαπητε kman αλλαζουν απο πολη σε πολη αρα ειναι αδυνατον να πουμε τι ειναι καλυτερο...Τι ειναι καλυτερο για τον καθε εναν ναι γενικα οχι...Ας πουμε αλλο το Λβοβ αλλο το Ηαρκοβ αλλο το κιεβ αλλο η οντεσα και παει λεγοντας...Δυσκολο σταυρολεξο.

Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι σε αυτες τις χωρες παντου υπαρχουν ευκαριες που πρεπει να εκμεταλευεσε οποτε αν πας καταλληλα προετοιμασμενος και ετοιμος για ολα θα πετυχεις παντου...Το που ειναι καλυτερα ειναι σαν να ρωτας mercedes bmw η audi?

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Καλά για σεμιπρο και πουτανες δεν το συζητάμε,η Λευκορωσία είναι ελεεινή σε σχέση με τις επιλογές που έχει η Ουκρανία.
Αλλα και για τις κανονικές γκομενες υστερει.

Σε κανονικες διαφωνω αλλα δεν εχει σημασια..
Αλλη ματια αλλη γνωμη λογικο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδω τα πραγματα αγαπητε kman αλλαζουν απο πολη σε πολη αρα ειναι αδυνατον να πουμε τι ειναι καλυτερο...Τι ειναι καλυτερο για τον καθε εναν ναι γενικα οχι...Ας πουμε αλλο το Λβοβ αλλο το Ηαρκοβ αλλο το κιεβ αλλο η οντεσα και παει λεγοντας...Δυσκολο σταυρολεξο.

Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι σε αυτες τις χωρες παντου υπαρχουν ευκαριες που πρεπει να εκμεταλευεσε οποτε αν πας καταλληλα προετοιμασμενος και ετοιμος για ολα θα πετυχεις παντου...Το που ειναι καλυτερα ειναι σαν να ρωτας mercedes bmw η audi?

Εννοείται.Το Λβωφ είναι πολύ καλύτερο απο το Χαρκοβο.Χαρκοβο είναι τίγκα στα μπαζα και τις butterface,Λβωφ έχει ποιότητα.
Και Λβωφ γαμας πολύ πιο ευκολα,είναι χυμα όπως οι Πολωνεζες όχι βέβαια τόσο εκφυλες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σε κανονικες διαφωνω αλλα δεν εχει σημασια..
Αλλη ματια αλλη γνωμη λογικο

Αυτοί που ταξιδεύουν θέλουν συνήθως να καρφωσουν και καμιά επαγγελματία,οποτε είναι σημαντική η έλλειψη Λευκορωσία.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Εννοείται.Το Λβωφ είναι πολύ καλύτερο απο το Χαρκοβο.Χαρκοβο είναι τίγκα στα μπαζα και τις butterface,Λβωφ έχει ποιότητα.
Και Λβωφ γαμας πολύ πιο ευκολα,είναι χυμα όπως οι Πολωνεζες όχι βέβαια τόσο εκφυλες.

Σωστο συν οτι το λβοβ ειναι Τσαμπα 30% φθηνοτερο απο το κιεβο...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
σαφως εκει ειναι και ειδοποιός διαφορά με τις ουκρανες

εχω τον τροπο να τις μαλακωσω διοτι γνωριζω την νοοτροπια τους την τελευταια 10 ετια της ζωης μου μονο με σλαβες ασχολουμε

πιστεψε με σπυρο το εχεις ζησει και εσυ αυτο το συναισθημα

δεν μπορει καμια ελληνιδα γυναικα να με κανει να νιωσω οπως εχω νιωσει με ρωσιδα και κατα δευτερον με ουκρανη

εχω χασει πολυ ''καλες'' γυναικες ελληνιδες και το βαζω σε εισαγωγικα

που αλλοι θα καναν κωλοτουμπες για να πιουν ενα καφε μαζι τους

εχω χαραξει πορεια προς τη ρωσικη αυτοκρατορια του πουτιν

μολις κλεισω το κεφαλαιο ουκρανια

θα δινω συνεχως infos απο την ρωσια και την επαρχια της

η ουκρανια δεν εχει να προσφερει σε εμενα πλεον τιποτα εκτος απο ενα καλο πηδημα και καποιες καλες στιγμες

παιρνωντας στην 3 δεκατια της ζωης μου οντας πλεον 35 χρονων

δεν ψαχνω πλεον το ευκαιριακο πηδημα αλλα κατι που θα κανει να νιωσω την ανατριχηλα που ενιωσα μονο με ρωσιδα

οι ουκρανες δεν μπορουν να μου το προσφρεουν αυτο διοτι οταν βρουν καποιον που τα σκαει πιο χοντρα απο εμενα θα με παρατισουνε την πρωτη ευκαιρια το ιδιο ισχει και σε ολους μας.
αυτο ακριβως!!!

Σε καταλαβαινω απολυτα για σενα ειναι η Ρωσια και η Λευκορωσια για τον φιλο kman που δεν τρελενετε πολυ για  love story η ουκρανια για τους λογους που εξηγει πολυ σωστα και αυτος ειναι καλυτερη..Εμενα το προφιλ μου ταιριαζει με το δικο σου γιαυτο προτιμω Bela.Απο κει και περα αυτοι που μας διαβαζουν για να μην βαλω τον εαυτο μου αν νιωθουν πιο κοντα στον Παπα πανε Ρωσια αν νιωθουν πιο κοντα στον Kman πανε Ουκρανια και τελος!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
σαφως εκει ειναι και ειδοποιός διαφορά με τις ουκρανες

εχω τον τροπο να τις μαλακωσω διοτι γνωριζω την νοοτροπια τους την τελευταια 10 ετια της ζωης μου μονο με σλαβες ασχολουμε

πιστεψε με σπυρο το εχεις ζησει και εσυ αυτο το συναισθημα

δεν μπορει καμια ελληνιδα γυναικα να με κανει να νιωσω οπως εχω νιωσει με ρωσιδα και κατα δευτερον με ουκρανη

εχω χασει πολυ ''καλες'' γυναικες ελληνιδες και το βαζω σε εισαγωγικα

που αλλοι θα καναν κωλοτουμπες για να πιουν ενα καφε μαζι τους

εχω χαραξει πορεια προς τη ρωσικη αυτοκρατορια του πουτιν

μολις κλεισω το κεφαλαιο ουκρανια

θα δινω συνεχως infos απο την ρωσια και την επαρχια της

η ουκρανια δεν εχει να προσφερει σε εμενα πλεον τιποτα εκτος απο ενα καλο πηδημα και καποιες καλες στιγμες

παιρνωντας στην 3 δεκατια της ζωης μου οντας πλεον 35 χρονων

δεν ψαχνω πλεον το ευκαιριακο πηδημα αλλα κατι που θα κανει να νιωσω την ανατριχηλα που ενιωσα μονο με ρωσιδα

οι ουκρανες δεν μπορουν να μου το προσφρεουν αυτο διοτι οταν βρουν καποιον που τα σκαει πιο χοντρα απο εμενα θα με παρατισουνε την πρωτη ευκαιρια το ιδιο ισχει και σε ολους μας.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Σωστο συν οτι το λβοβ ειναι Τσαμπα 30% φθηνοτερο απο το κιεβο...

χαρκοβο ημουν το 2012 εκατσα 2,5 μηνες θα αναλυσω αλλη φορα ομως

εχει μουναρες γκομενες αλλα λιγες

εγω εκανα απιστευτη γνωριμια και εκατσα 2,5 μηνες εκει

καποιοι φιλοι μου απο στενο περιβαλλον μετα απο τοσα χρονια ακομα μου το λενε χαριτολογοντας

''εμεινες στην ουκρανια ως μονιμος μεταναστης και ξεχασες να γυρισεις πισω''

δεν προκειται ποτέ ομως να με καταλαβουν διοτι δεν γνωριζουν απο σλαβικη κουλτουρα

ειναι αθεραπευτα ελληνοπληκτοι

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
αυτο ακριβως!!!

Σε καταλαβαινω απολυτα για σενα ειναι η Ρωσια και η Λευκορωσια για τον φιλο kman που δεν τρελενετε πολυ για  love story η ουκρανια για τους λογους που εξηγει πολυ σωστα και αυτος ειναι καλυτερη..Εμενα το προφιλ μου ταιριαζει με το δικο σου γιαυτο προτιμω Bela.Απο κει και περα αυτοι που μας διαβαζουν για να μην βαλω τον εαυτο μου αν νιωθουν πιο κοντα στον Παπα πανε Ρωσια αν νιωθουν πιο κοντα στον Kman πανε Ουκρανια και τελος!

αυτο ακριβως ειναι το τι γεμιζει και καλυπτει τον καθενα μας

και χαιρομαι πραγματικα που κινουμαστε στο ιδιο μηκος κύματος  :hi:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
και για να τελειωσω για τους αρχαριους ενα δωρο  διαφορες Ελλεινιδων Ρωσιδων

Ρωσιδες(ουκρανες)                         vs   Ελληνιδες

Γυναικες με Γαμα κεφαλαιο                       Αν την δει Ρωσιδα θα πει φορτηγατζης ειναι...

περνας 9 φορες καλα μια χαλια(γυναικες..)       Περνας 9 φορες χαλια και μια καλα

απο μακρυα λες καλη ειναι και απο κοντα σου     Απο μακρυα καλη λες ειναι και απο κοντα....
κοβετε η ανασα

στην αρχη της νυχτας καλη στο τελος καλη          στην αρχη της νυχτας καλη στο τελος το πρωι....

χωρις μακιγιαζ ειναι πολλες φορες καλυτερες      Χωρις παστομα απο πανω μεχρι κατω ενχρωμους φακους επαφης κλπ
απο με μακιγιαζ                                  ουτε καν βγαινουν εξω

Ολο χαμογελο                                      ξινες παντου

δεν ξερουν την αξια τους στον δυτικο κοσμο       ειναι υπερτιμολογιμενες 10000000% το καλυτερο μαρκετινγκ στο κοσμο απορω πως      
                                                 δεν τις εχουν για μαθημα στο harvard και στο Oxford

ταιριαζουν απολυτα στον Ελληνα                    Ταιριαζουν σε ζουλου και σε μεμετια...

και πολλα πολλα πολλα αλλα..

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
χαρκοβο ημουν το 2012 εκατσα 2,5 μηνες θα αναλυσω αλλη φορα ομως

εχει μουναρες γκομενες αλλα λιγες

εγω εκανα απιστευτη γνωριμια και εκατσα 2,5 μηνες εκει

καποιοι φιλοι μου απο στενο περιβαλλον μετα απο τοσα χρονια ακομα μου το λενε χαριτολογοντας

''εμεινες στην ουκρανια ως μονιμος μεταναστης και ξεχασες να γυρισεις πισω''

δεν προκειται ποτέ ομως να με καταλαβουν διοτι δεν γνωριζουν απο σλαβικη κουλτουρα

ειναι αθεραπευτα ελληνοπληκτοι

Αυτα που λεμε εδω για τον μεσο Ελληνα που δεν εχει ταξιδεψει ποτε σε χωρες cis ειναι επιστημονικη φαντασια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom