Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγω αποχωρω οριστικά απο το forum γιατί υπάρχουν κάποιοι πολύ μεγάλες μαλακες εδω μέσα. Αυτό έχω να πώ μόνο και τίποτα παραπάνω. Λυπάμε πραγματικά.

Χάσατε σημαντική πηγή πληροφοριών δυστυχώς σας έυχομαι καλά ταξίδια και καλή συνέχεια σε αυτούς που αξίζουν.

talass

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τύπε postαρες το fb του DRLOVE; :think:

Eπισης για ποιον λόγο έβγαλες κάρτα το ονοματεπώνυμο..

Και κυρίως,γιατί ο DRLOVE postαρε φωτό του DIRTY για δική του; :think:

Ότι να'ναι...

Φιλε το εκανα για να αποδειξω οτι πρωτον δεν ειναι κλωνος οπως ακουστηκε εδω μεσα αλλα και για να επιβεβαιωσω οτι τον εχω συναντησει απο κοντα(στο Enklawa στη Βαρσοβια)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Κανε μια βολτα στη Θεσσαλονικη και θα δεις τις αφισσες που το λενε  :headbang: Δεν τα βγαζω απ το μυαλο μου  :jerking: :jerking:

δημητρακη παρεκτρεπεσαι αν δεν εχεις αποδειξεις γι' αυτα που ποσταρεις θα υπαρχει σοβαρο θεμα

οταν εχεις να πεις κατι μιλας ξεκαθαρα χωρις να θιγεις την υποληψη και την αξιοπρεπεια καποιου μελους εδω στο φορουμ

εγω φιλικα στα λεω αυτα αλλα εσυ μυαλο δεν λες να βαλεις

και να δωσεις καμια σωστη πληροφορια απο αγ. πετρουπολη μιας και εισαι μονιμος κατοικος εκει

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Φιλε το εκανα για να αποδειξω οτι πρωτον δεν ειναι κλωνος οπως ακουστηκε εδω μεσα αλλα και για να επιβεβαιωσω οτι τον εχω συναντησει απο κοντα(στο Enklawa στη Βαρσοβια)

Ποστάρωντας το fb του;
Οι περισσότεροι έχουμε fb,αλλά δεν το postαρε κανείς για να αποδείξει οτι δεν είμαστε κλωνοι.

Τέσπα,δεν έχω καταλάβει τι παίχτηκε στις τελευταίες σελίδες.

Ας μπει κάποιος Mod να σκουπήσει γιατί μπουρδελεύτηκε η φάση.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Χασαμε μια σημαντικη πηγη ψευδους  :2funny:  :2funny: :2funny: Ευτυχως που εχεις την αξιοπρεπεια να φυγεις μετα απο το ρεζιλικι σου  :2funny: Σου βγαζω το καπελο αν και δε φοραω  :hi:

Βρε καθυστηρεμένο αυτιστικό της Αγίας Πετρούπολης (Ανίτα Πάνια) η φωτο είναι απο τα λαλάρια της Σκιάθου φέτος.

Ποιον dirty και παπαριες δεν τον γνωρίζω καν. Αποχωρώ γιατί υπάρχουν σαν και σένα πολλοί καθυστερημενοι εδω μέσα που κάνουν χοντρες μαλακίες!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Τοσα βιντεο εχω γυρισει τοσες αναλυσεις εχω κανει και ουτε ενα ευχαριστω  :headbang:  :jerking:
Παντως εχω αποδειξεις και δεν βγαζω πραγματα απο το μυαλο μου  :idiot: Θα ανεβασω φωτογραφιες του DIRTY με κρυμενο προσωπο οπως φαινεται στις αφισσες που υπαρχουν στη Θεσσαλονικη. Και μετα θα δουμε ποιος ειναι ο ψευτης εδω μεσα  :2funny:

ρε συ δημητρακη ξεκολα χοντραινει πολυ το πραγμα

μην κανεις κατι για το οποιο θα σου στοιχησει το αιωνιο σου ban απο το φορουμ

και επιτελους ξεκινα να γραφεις απο το κανονικο σου προφιλ dimitrakis29 οπως σε ξερουμε ολοι εδω μεσα ολα αυτα τα χρονια

ξεκινα να γραφεις οπως παλια και ασε τις αντιπαραθεσεις στη ακρη με αλλα μελη

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρε τύπε είσαι σοβαρός?????  Έβγαλες του FB του άλλου χωρίς να τον ρωτήσεις και ξέρεις πως δεν θέλει να φανει?Αυτή είναι απο τις πιο αψυχολόγητες κινήσεις που έχω δει ποτέ στο φόρουμ!Κανε ότι μπορείς να το εξαφανίσεις ΤΩΡΑ!

Για να λυθεί το ζήτημα με τη φωτογραφία --->
Ο Dr Love στη φωτογραφία του μοιάζει σωματικά με τον Dirty και έχουν και οι δύο κόκκινο μαγιό με μπλέ ή μαύρο κορδόνι αλλά αν κοιτάξετε καλά το ένα έχει ετικέτα ενώ το άλλο δεν έχει...Κι εγώ αρχικά σοκαρίστικα διότι γνώριζα τη φώτο του Dirty με το μαγιό!
Η παρέμβαση του Δημητράκη ήταν τελείως χαβαλέδίστικη για να κάνει το γνωστό του κομμάτι όπως παλιά χωρίς κανένα λόγο ...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Ρε τύπε είσαι σοβαρός?????  Έβγαλες του FB του άλλου χωρίς να τον ρωτήσεις και ξέρεις πως δεν θέλει να φανει?Αυτή είναι απο τις πιο αψυχολόγητες κινήσεις που έχω δει ποτέ στο φόρουμ!Κανε ότι μπορείς να το εξαφανίσεις ΤΩΡΑ!

Ο Dr Love στη φωτογραφία του μοιάζει σωματικά με τον Dirty και έχουν και οι δύο κόκκινο μαγιό με μπλέ ή μαύρο κορδόνι αλλά αν κοιτάξετε καλά το ένα έχει ετικέτα ενώ το άλλο δεν έχει...Κι εγώ αρχικά σοκαρίστικα διότι γνώριζα τη φώτο του Dirty με το μαγιό!
Η παρέμβαση του Δημητράκη ήταν τελείως χαβαλέδίστικη για να κάνει το γνωστό του κομμάτι όπως παλιά χωρίς κανένα λόγο ...

τελικα η φοτο ηταν του DR. LOVE;

και το fb του dirty;

γιατι καπου εχω χασει τη μπαλα και δεν εχω καταλαβει τι ακριβως εγινε

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Βρε καθυστηρεμένο αυτιστικό της Αγίας Πετρούπολης (Ανίτα Πάνια) η φωτο είναι απο τα λαλάρια της Σκιάθου φέτος.

Ποιον dirty και παπαριες δεν τον γνωρίζω καν. Αποχωρώ γιατί υπάρχουν σαν και σένα πολλοί καθυστερημενοι εδω μέσα που κάνουν χοντρες μαλακίες!!
Καλά κι εσύ αποφεύγεις σοβαρό κόσμο εδώ μέσα και ξαφνικά βρίσκονται άσχετοι τύποι με το FB σου να το δίνουν φάτσα κάρτα...?
Κάπου κι εσύ έχεις το έχεις χαμένο!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Οι φωτο ειναι και οι δυο του DIRTY και δε θα σας κανω τη χαρη να τις ανεβασω με προσωπο  :2on1:
Παντως μακαρι να ηταν σαν αυτον οπως ηταν 15 χρονια πριν  :2funny:  :2funny:
Τωρα αν δειτε τον DIRTY θα τον λυπαστε  :2funny: :2funny: Ειναι μια αποτυχια και μιση  :2funny:

τοτε δημητρακη καποιοι λενε αληθειες πραγματικες εδω μεσα και καποιοι λενε συνεχως ψεματα

μενει να φανει στη συνεχεια αυτο

διοτι ο ρολογας λεει οτι ο dirty και ο dr. love εχουν ιδιο μαγιο

να το πιστεψω ή οχι  :think:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ρε τύπε είσαι σοβαρός?????  Έβγαλες του FB του άλλου χωρίς να τον ρωτήσεις και ξέρεις πως δεν θέλει να φανει?Αυτή είναι απο τις πιο αψυχολόγητες κινήσεις που έχω δει ποτέ στο φόρουμ!Κανε ότι μπορείς να το εξαφανίσεις ΤΩΡΑ!

δεν ειναι ο ντερτι στο φεισπουκ αλλα ενα αλλο παιδι.απλα η φωτο με το κοκινο μαγιο μοιαζει με φωτο  του ντερτι με παρομειο μαγιο.και εγω εβαλα φωτο μου στο προφαιλ κατεβασα δεκα και σας  ειπα θα τις εχω λιγες μερες.σας ειπα οπειος θελει δινω φεισπουκ και κοντακτε οχι σε οσους δεν γραφουν εδω.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Οι φωτο ειναι και οι δυο του DIRTY και δε θα σας κανω τη χαρη να τις ανεβασω με προσωπο  :2on1:
Παντως μακαρι να ηταν σαν αυτον οπως ηταν 15 χρονια πριν  :2funny:  :2funny:
Τωρα αν δειτε τον DIRTY θα τον λυπαστε  :2funny: :2funny: Ειναι μια αποτυχια και μιση  :2funny:
διμητρακι δεν ειναι ο ντερτι το παιδι στο φεισπουκ.πρωτη φορα τον βλεπω και σου επιβεβεωνω ο διμητρης δεν ειναι ο ντερτι. σε καπεια φαση κοντραρηστηκαν ο ντερτι με τον μιστερ λοβ και πηρε και ο τασος μερος.και εγω αμφεβαλα τον μιστερ λοβ και μετα εγραψα οτι επιβεβεωνω οσα ισχυριζετε ο μιστερ λοβ για τιντερ.ο ντερτι και ο μιστερ λοβ ειναι διαφορετικα ατομα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Που σε έβρισα τύπε;Σε είπα άσχετο και αψυχολόγητο γιατί το αξίζεις με τη δημοσίευση FB οποιουδήποτε θεωρείς οτι μπορεί να είναι πίςω απο ένα Νικ!!Οι απειλές για ξύλο που μου στέλνεις στο πμ δεν με αγγίζουν!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.550
Πόντοι
2.356

Τασο οσο αφορα το κισιναου ...
Οκ καταλαβα ποιος εισαι , οχι εκεινος που νομιζα αλλα μπερδευτηκα με το ιδιο ονομα που εχετε. Μια χαρα παιδι εισαι αλλωστε εχουμε βγει και συναντηθει στο Κισιναου με κοινη παρεα ,μιλας και τα ρωσσικα πολυ καλα απο οτι θυμαμαι.
Εννοειται οτι η Μολδαβια δεν συγκρινεται με Ουκρανια και τωρα τελευταια χειροτερεψε ακομα περισσοτερο.
Απλα εγω κραταω καποια κονε ακομα οταν ανεβαινω και αυτο ειναι ολο ...

Συνημμένα

• cocos5.jpg
    cocos5.jpg
    53,8 KB · Εμφανίσεις: 60

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.550
Πόντοι
2.356
Ψιλογαμηθηκε βεβαια το θρεντ με μλκ ... να βαζετε φωτο τους εαυτους και οχι αλλων.
και φυσικα δεν βριζομαστε , αντιπαραθεση μπορει να εχουμε αλλα και αυτο καποιες φορες καλο κανει οταν γινεται ανταλαγη πληροφοριων. Προσωπικα μιση δεν ωφελει να εχουμε για κανενα!
αυτα απο μενα και να περνατε ολοι καλα  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αγαπητοι συμπαικτες του κιεβου να σας ευχηθω καλη χρονια.Αν
Για να δωσω και εγω ενα στιγμα
)επειδη γινεται μεγαλη αντιπαραθεση για τον καλυτερο τροπο να πω τα εξης.Τροπος καλυτερος δεν υπαρχει,,, ο καλυτερος τροπος ειναι Αν εχει τα κοτσια να κανεις και day Καμακι Και clubing και ιντερνετ...Κανοντας τα ολα μαζι χωρις να εχει σημασια πιο ειναι καλυτερο αφου καθε φορα βλεπεις και αλλα αποτελεσματα θα εχεις το καλυτερο αποτελεσμα.10 μερες ιντερνετ πριν και μετα εκει οπου υπαρχει ευκαιρια mall και αλλοι χωροι το πρωι και club το βραδυ βαρας..
3)το ποιο σημαντικο απο ολα...Παιζει τεραστια σημασια και δεν εχω δει να αναφερεται συχνα το ποιος εισαι εσυ και τι στοχο εχεις.Δηλαδη ποσο χρονον εισαι αν εισαι εμφανισιμος(πανω απο 5)αν εχεις λεφτα και ποσα, πως διαχειριζεσαι τα λεφτα σου τι γνωση εχεις στο καμακι τι εμπειρια εχεις στο χωρο αν ξερεις Ρωσικα κλπ και τι στοχο εχεις εχει τεραστια διαφορα αν σε ενδιαφερουν τα μπαζα(<5)οι μετριες5-6.5 οι καλες 6.5-8 η τα σουπερ μοντελς 8-10...Αρα ενα σχεδιο που δουλευει σε καποιον 9 με ενδιαφερον στα μπαζα δεν δουλευει σε καποιον 5 με ενδιαφερον στα σουπερ μοντελς..Αυτος ειναι ο λογος που ο καθενας λεει αλλα πραγματα και οι αλλοι λενε ακριβως τα αναποδα...Δεν ειναι ολα για ολους κλπ..Σωστο ειναι και το μεν σωστο και το δε αλλα δεν κανουν για ολους...Αυτη ειναι η συμβουλη μου για τους νεους παικτες οσο αφορα το κιεβ
5)Η επαρχια ειναι εξισου καλη αν οχι καλυτερη αλλα μονο για γνωστες

Ακριβώς αυτά που λέω.Πρεπει να συνδυάζεις και κλαμπ και ίντερνετ και daygame για μάξιμουμ αποτέλεσμα.
Επίσης όλα εξαρτώνται από τους στόχους που βάζεις.Τα οχτάρια είναι 5 φορές δυσκολότερα και ακριβότερα από τα εφτάρια και τα εννιαρια 5 φορές δυσκολότερα και ακριβότερα από τα οχτάρια.
Συνεπώς αν έχεις στόχους εξαρια,εφτάρια,βρίσκεις και στο ίντερνετ δε χρειάζεσαι τις κλαμπιες,τα σπονσοριλίκια κτλ.
Αυτές τις γαμάς και τζάμπα.Πανω απο εφτάρια όμως πρέπει να τα σκάσεις και αυτές κυνηγάω εγώ στο Κίεβο.Για τις άλλες δεν ταξιδεύω καν.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Ακριβώς αυτά που λέω.Πρεπει να συνδυάζεις και κλαμπ και ίντερνετ και daygame για μάξιμουμ αποτέλεσμα.
Επίσης όλα εξαρτώνται από τους στόχους που βάζεις.Τα οχτάρια είναι 5 φορές δυσκολότερα και ακριβότερα από τα εφτάρια και τα εννιαρια 5 φορές δυσκολότερα και ακριβότερα από τα οχτάρια.
Συνεπώς αν έχεις στόχους εξαρια,εφτάρια,βρίσκεις και στο ίντερνετ δε χρειάζεσαι τις κλαμπιες,τα σπονσοριλίκια κτλ.
Αυτές τις γαμάς και τζάμπα.Πανω απο εφτάρια όμως πρέπει να τα σκάσεις και αυτές κυνηγάω εγώ στο Κίεβο.Για τις άλλες δεν ταξιδεύω καν.

αρχοντα εχεις δικιο σ' αυτο, διοτι τα 8αρια και τα 9αρια σε ολες τις χωρες του κοσμου πλην ελαχιστων εξαιρεσεων μονο αν σπρωξει καποιος μαρουλι θα γαμησει

παιζουν πολλα ρόλο για να κυκλοφορει καποιος μια γκομενα 9αρι

κοινωνικο στατους, χρημα, κοτερα, μπιζνες με την υψηλη κοινωνια κ.α.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ουκχαρης οσο αφορα το Μινσκ να σε ενημερωσω οτι εχει και αλλες εκπληξεις ο Λουκασενκο θετικες για εμας αλλα δεν θελω να τις γραψω δημοσια οπως ειπα δεν ειμαι σχολειο αρχαριων...ΤΟ belarus ηταν και ειναι ανωτερο απο το κιεβ για πολους λογους.Απλα το κιεβ ειναι απευθειας πτηση και 80 με 120 ευρω αεροπορικο ενω το μινσκ 166-250+visa(πανω απο 5 μερες αφου μεχρι 5 δεν προλαβαινεις να κανεις τιποτα)και οι τιμες αυτην την στιγμη ειναι +30-40% απο το κιεβ.Αρα πιο value απο ολα ειναι το kiev Καλυτερο σε ποιοτητα το μινσκ και πολυ καλα επισης ειναι και η υπολοιπη Ουκρανια και φυσικα Πετρουπολη Μοσχα με αρκετα ομως λεφτα παραπανω οχι παντος τις τρελες τιμες του παρελθοντος..

Γιατί είναι καλύτερη η Λευκορρωσια από την Ουκρανία?Επειδή έχει λιγότερους σεξοτουρίστες?Εξήγησε μας τους λόγους.
1.Λευκορρωσια έχει ανύπαρκτο daygame.
2.Εχει ευκαιρίες τη νύχτα περισσότερες από Κίεβο αλλά λιγότερες γκόμενες στο ίντερνετ.
Κοντολογίς η Λευκορρωσια υπερέχει της Ουκρανίας μόνο στα κλαμπ όπως διαπίστωσα το 2011.
Αλλά οι Ουκρανές είναι πολύ πιο γρήγορες στο σεξ και μεγάλες ρουφοκαυλετες.Οι Λευκορρωσιδες φαίνονται συντηρητικές συγκριτικά και ντύνονται και πιο συντηρητικά ενώ φοβούνται να μιλήσουν έξω σε αγνωστους(μόνο στα κλαμπ είναι προσεγγίσιμες).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom