@DRLOVE θα γράψω κάποια πράγματα με αφορμή το post σου..
Ξεκινάω με τη φωτογραφία..Δεν ξέρω αν ειναι επίκαιρη,σωματικά είσαι όντως πάνω από το μέσο όρο των Ελλήνων και αν και στη φάτσα(γιατί από μυαλό στροφάρεις) είσαι στα ίδια επίπεδα και όχι κουασιμόδος,τότε ΝΑΙ,το Tinder και οι αντιστοιχες πλατφόρμες λειτουργούν.
Στο forum έχουμε θέματα αποδοχής του εαυτού μας:"Αφού εγώ δεν μπορώ από Tinder=δεν μπορεί κανείς=ο κάθε DRLOVE είναι ψεύτης".
Όχι αγαπητέ αναγνώστη,άλλος ανεβαίνει πάνω και τρωει τουλούμπες,παγωτά και πιτόγυρα και άλλος τρώει μουνάκια.
Αποδέξου το ή κάνε κάτι για να το αλλάξεις.
Πάμε και σε αυτό
Ο Σπυρος που γράφει παραπάνω είναι απο τα πιο σόβαρα άτομα και γνωστης της Ανατολικής Ευρώπης και όχι μόνο. Απλά δεν γράφει εδω συχνά παρόλο που μακράν έχει κάνει τα περισσότερα ταξίδια απο όλους σας μαζί. Για να σου λείσω την απορία τυχάια γνωριστήκαμε στο shooters και επειδή τον εκτίμησα και σαν άτομο αλλά και σαν ταξιδευτή δεν έιχα θέμα να του αποκαλύψω και πως γράφω έδω και να γίνουμε και φίλοι.
Στα αρχίδια μας για τον κάθε Σπύρο που ενώ είναι μέλος από το 2006 και έχει 200+ ταξίδια,δεν μοιράστηκε ποτέ πληροφορίες.
Και είναι ΠΟΛΛΑ τα μέλη που το κάνουν.
Σε ρωτάνε με pm,τους φτιάχνεις,εξαφανίζονται.
Θέλουν να ξαναταξιδέψουν,pm,τους φτιάχνεις,εξαφανίζονται.
Εγώ δεν έχω 200+ ταξίδια,αλλά κάποια μέλη έφαγαν καλά μουνιά εξαιτίας μου και επίσης απέφυγαν φόλες.
Οπότε στα αρχίδια μας φίλε,με το συμπάθιο κιόλας που μας το έγραψες και για παράσημο..
Επίσης αν και έχεις συγκροτημένη σκέψη,γράφεις κάτι τέτοια
Απλά δεν γράφει εδω συχνά παρόλο που μακράν έχει κάνει τα περισσότερα ταξίδια απο όλους σας μαζί.
που φυσικα δεν θίγομαι εγώ με την μικρή εμπειρία μου,αλλά την λες σε μέλη όπως ο Τάσος και άλλοι.Σου ξαναλέω λοιπόν ότι από αυτούς κάποιοι έφαγαν και κανενα μουνί.
Γενικά έχεις γράψει πολύ σωστά post,απλά κάτι κολλήματα που τραβάς να την λες ή όπως τις προάλλες για πληρωμένες και μη..
Δεν κάνουμε διαγωνισμό φίλε.
Και να εισαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ σίγουρος πως υπάρχει γνώση για το ποιος κάνει τι και ποιος πουλάει σανό.
Δεν περιμέναμε π.χ.τα βίντεο του Δημητράκη για να μάθουμε ότι ειναι παρατράγουδο,η παρουσία μας στο forum μιλάει απο μόνη της.