Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Ερώτηση. Σχεδιαζω να πάω με ένα φίλο Κιεβο. Έχω 2 χιλιάρικα διαθέσιμα για ταξίδι. 10 μέρες Κίεβο και σε καμία άλλη διπλανή πόλη μονοήμερη . Φτάνουν 2 χιλιάρικα ο καθένας ? Έχω κανονίσει ήδη με 2 μέσω mamba αν πάω. Υπολογίζω 800€ εισιτήρια και διαμονη. 200€ φαγητό και 1000 διαθέσιμα. Στη χειρότερη θα πληρώσω για πουτανα. Καμάκι και αξιοθέατα φουλ.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Dirty σέβομαι αυτα που λές και γράφεις αλλά για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να θέτουμε τα πράγματα ως έχουν. Επειδή είπες πως με τα λεγόμενα δίνω ελπίδες σε νέους συναγωνιστές συγνώμη αλλά 7 καινούριες γυναίκες απο διαδίκτυο σε 12 μέρες Ουκρανία ΔΕΝ βγάινουν!!! Μιλάω για καινούριες, αν είναι απο παλία κονε μέσα οκ με πολύ καλό συγχρονισμό βγαίνουν. Αλλά με πολύ καλό συγχρονισμό να σου κάτσουν όλα τα ραντεβού ρολόι!!. Δεν λέω πως δεν το έκανες ή πως λές ψέματα αλλά προφανώς οι μισές θα είναι ήδη γνωστές και σίγουρα δεν μπορεί να το πετύχει ό μέσος συναγωνιστής. Άρα μη δίνουμε ανέφικτες ελπίδες σε άλλους.
Εγω έχω γράψει πως σε ενα δεκαήμερο ταξίδι ο στόχος θα είναι 3 καινούριες γυναίκες με καλό συγχρονισμό και μια παλιά απο προηγούμενο ταξίδι. Οι γκόμενες θέλουν 2-3 ραντεβού, συνήθως 2 αν τις έχεις προετοιμασει καλά απο πριν. Αρα χρονικά είσαι πολύ περιορισμενος για να πετύχεις τόσο μεγάλους αριθμούς και με βάση πως τα one night stands δεν ειναι συχνά εδώ.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Φιλε ντοκτορα το λεει καθαρα "Είμαι στην Ουκρανία από 21/12 και μέσα σε 12 ημέρες έφαγα με ιντερνετικό παιχνίδι 7 διαφορετικές γκόμενες, παλιές και νέες" ....
ξανα ... "παλιες και νεες" αρα πως λες οτι δινει ανεφικτες ελπιδες σε αλλους?
Παρακολουθωντας τα ποστ σου φαινεται οτι ΔΕΝ διαβαζεις προσεκτικα τι γραφουν οι συναγωνιστες και το επαναλαμβανεις συνεχως αυτο το λαθος. Μια χαρα ειναι οι πληροφοριες που δινεις ΚΑΙ εσυ αλλα σταματα να νομιζεις οτι ξερεις τα παντα , δεν θελω αντιπαραθεση αλλα εχει καταντησει λιγο κουραστικο αυτο.
Και επειδη γνωριζω τον dirty προσωπικα , οι γκομενες που παιζει και εχει ειναι σε πολυ καλυτερο επιπεδο απο αυτες που ποσταρες εσυ εδω.

Καλη Χρονια να εχουμε!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αγαπητοι συμπαικτες του κιεβου να σας ευχηθω καλη χρονια.Αν και ειμαι απο το 2006 στο site προτιμω να διαβαζω παρα να γραφω τις εμπειριες μου απο τα 200+ ταξιδια που εχω κανει στο τετραγωνο του παραδεισου(Ρωσια,Λευκορωσια,Ουκρανια,Μολδαβια)απο το 2001 μεχρι και σημερα.Ο λογος που γραφω ειναι οτι θα ηθελα να γνωρισω καποιους απο εσας ωστε πανω να κανουμε μια δυνατη ομαδα εφοσον ταιριαζουμε αλλα κυριως να αλλαξουμε και τεχνογνωσια πανω στα αγαπημενα μας θεματα.Πληροφοριακα απλα σας λεω οτι δεν θελω ουτε αντιπαραθεσεις ουτε τιποτα.Διαβαζω ολα τα κειμενα και κρινω τι κραταω και τι οχι .Ολοι κατα καιρους(οι γνωστες)εχουν δωσει χρησιμες πληροφοριες που μου εχουν χρειαστει για να συμπληρωνω τις γνωσεις μου.Η λογικη μου ειναι οτι οσα πιο πολλα ξερεις τοσο το καλυτερο και τοσο καταλαβαινεις οτι υπαρχουν και αλλα να μαθεις.Ακομα πιστευω οτι ολα στο γηπεδο φαινονται γιαυτο και μονο θελω αξιους συμπαικτες και μονο...
Να σας πω οτι εχω περασει θρυλικες στιγμες με τον Memosan στην Λευκορωσια και εχω γνωρισει και τον Dr.Love στην ουκρανια και το μονο που μπορω να σας πω ειναι οτι αυτα που λενε τα εχω δει και ειναι αληθεια οσο αφορα το τι κανουν.
Για να δωσω και εγω ενα στιγμα
1)η ουκρανια μιας και μιλαμε για αυτη δεν ειναι για ασχετους παικτες...Χωρις εμπειρια θα σου φανε τα λεφτα και θα καταληξεις στις ακριβες πουτανες(γιατι υπαρχουν και φθηνες και καλες)
2)επειδη γινεται μεγαλη αντιπαραθεση για τον καλυτερο τροπο να πω τα εξης.Τροπος καλυτερος δεν υπαρχει,,, ο καλυτερος τροπος ειναι Αν εχει τα κοτσια να κανεις και day Καμακι Και clubing και ιντερνετ...Κανοντας τα ολα μαζι χωρις να εχει σημασια πιο ειναι καλυτερο αφου καθε φορα βλεπεις και αλλα αποτελεσματα θα εχεις το καλυτερο αποτελεσμα.10 μερες ιντερνετ πριν και μετα εκει οπου υπαρχει ευκαιρια mall και αλλοι χωροι το πρωι και club το βραδυ βαρας..
3)το ποιο σημαντικο απο ολα...Παιζει τεραστια σημασια και δεν εχω δει να αναφερεται συχνα το ποιος εισαι εσυ και τι στοχο εχεις.Δηλαδη ποσο χρονον εισαι αν εισαι εμφανισιμος(πανω απο 5)αν εχεις λεφτα και ποσα, πως διαχειριζεσαι τα λεφτα σου τι γνωση εχεις στο καμακι τι εμπειρια εχεις στο χωρο αν ξερεις Ρωσικα κλπ και τι στοχο εχεις εχει τεραστια διαφορα αν σε ενδιαφερουν τα μπαζα(<5)οι μετριες5-6.5 οι καλες 6.5-8 η τα σουπερ μοντελς 8-10...Αρα ενα σχεδιο που δουλευει σε καποιον 9 με ενδιαφερον στα μπαζα δεν δουλευει σε καποιον 5 με ενδιαφερον στα σουπερ μοντελς..Αυτος ειναι ο λογος που ο καθενας λεει αλλα πραγματα και οι αλλοι λενε ακριβως τα αναποδα...Δεν ειναι ολα για ολους κλπ..Σωστο ειναι και το μεν σωστο και το δε αλλα δεν κανουν για ολους...
4)οποιος δεν πηδαει στην Ελλαδα(χωρις λεφτα στο χερι) δεν θα πηδηξει ουτε εκει.Απλα στην Ελλαδα αμα πηδας 2-3 το χρονο 5-7αρι εκει θα βαρεσεις εφοσον μαθεις 2-3 την εβδομαδα 6.5-8.Αυτη ειναι η συμβουλη μου για τους νεους παικτες οσο αφορα το κιεβ
5)Η επαρχια ειναι εξισου καλη αν οχι καλυτερη αλλα μονο για γνωστες

Ευχομαι μια καλη χρονια σε ολους με πολυ Love and peace ελπιζω να γνωρισω καποιους απο εσας πανω για τους λογους που προανεφερα.Πριν λιγες μερες γυρισα απο κιεβο επομενη φορα ειναι 20 φεβρουαριου για 15 μερες.Οποιος θελει μπορουμε να εχουμε meeting εκει.Ευχομαι ο διαλογος να φερνει αποτελεσμα και γνωσεις σε ολους και να μην μενουμε σε χαζοαντιπαραθεσεις που δεν εχουν κανενα απολυτως νοημα.

Καλη χρονια
Σπυρος
Οι τεχνικές πληροφορίες που δίνεις κυρίως στο 1,3,4,5 είναι  σωστότατες και είναι σύνοψη πληροφοριών που έχουν  ξαναειπωθεί !
Πες μας όμως το εξής:
Τον Dr Love πως τον γνώρισες? Είναι απο τα μέλη που αποφεύγουν όσο δεν πάει οποιαδήποτε συνάντηση
-Πες πως με εμένα όταν του έστελνα μυνήματα όταν ανέβαινα Βαρσοβία και με απέφευγε είτε επειδή θα είμουν βαρετός Ελληνάρας είτε  θα κινδύνευε η επαγγελματική και κοινωνική του ζωή ...
-Πες με τον Φιντέλ που στα γραφόμενα ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο,  το ίδιο! Δυο χρόνια τον παρακαλούσε σχεδόν για μια συνάντηση με μόλις 3-4 ώρες απόσταση ο ένας απο τον άλλο σε ξένη χώρα και δεν βρέθηκαν ποτε ..
-Αλλά όταν του έδωσα μέρα και ώρα να πάει σε μια γωνία απαρατήρητος χωρίς να εμφανιστεί σε κανέναν , ακόμα και καμουφλαρισμένος για να δεί τους φίλους μου και το παιχνίδι τους πριν τους απαξιώσει τελείως χωρίς να ξέρει, για να υποστηρίξει πως στη Βαρσοβία δεν γίνονται one night stands σε κλάμπ επειδή είχε κορεστεί ο ίδιος και οι φίλοι του στις πολυεθνικές...ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ!
Υπό αυτές τις συνθήκες μου φαίνεται περίεργο να βγαίνει κάποιος ξαφνικά και να λεει έτσι απλά πως ξέρει τον Love στους 9-10 μήνες που πάει για κάποιες μέρες Κίεβο και να ισχύουν όσα λέει...
Στο βαθμό να πιστεύω πως απαντάω σε ...κλώνο

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μετανιωσα που δεν εκλισα μινσκ τωρα με τα νεα που εμαθα.απο το 2018 ο λουκασενκο θελει να κανει απο 5 σε 10 μερες χωρισ βιζα.το κερδος που ειχανε απο βιζες ηταν 12 εκατομυρια τον χρονο.με την καταργηση της βιζας για 5 μερες εκτωξευτηκαν τα κερδη στα 90 εκατομυρια το 2017!η βιζα ηταν το μονο εμποδιο πολλων που ηθελαν να γνωρισουν την χωρα.ταξιδιωτες βρισκουν τους λευκωρωσους τους πιο φιλικους απο τις περιοχες αυτες.διαφοροι ουκρανοι δεν ξερω μου λενε τους βρισκουν παραξενους.μαλλον με αυτους που δεν γουσταρουν με ευρωπεους τουριστες θα ειναι διαφορετικα νομιζω.αξιζει μια επισκεψη αργοτερα.με καλεσαν να παμε μοσχα οι κολητοι μου τωρα στο μουντιαλ αλλα δεν καιγομε.θελουν μεταφραστη και οδηγο αλλα δεν τους κανω το χατηρι να χαλασω τα σχεδια μου ιουνιο στο δνεπρο και μπατουμι.χαλασα τον περασμενο ιουνι αδικα για οδυσσο αυτο το υπεροχο ταξιδι.μην ξεχνατε ολοι ταξιδευουμε για διαφορετικους λογους,διαφωνουμε μερικες φορες αλλα να σας ευχαριστησω ολους γιατι ολοι βαζετε το λιθαρακι για να εχουμε σωστες πλιροφοριες.χτες ο σαλονικιος που ερχετε 10-12 χρονια οδυσσο λεει τωρα στο κιεβο αλαξε θεωρια.με τον τιντερ οτι υπαρχουν εκει πληθωρα διαθεσιμες 30-35 και λεει εκει θα κανω θραυση.λεει δεν αξιζει οδυσσο που ειναι μονο πουτανες.σωστα λετε ολοι οτι εξελισωνται και αλλασουν τα πραγματα.οι απαιτησεις παντως ποτε δεν σταματουν και οταν εγινε 25 το γριβνα ειχαν ακομα μεγαλυτερες απαιτησεις.οταν ακουσα πριν 6 χρονια κιεβο πρωτη φορα την λεξη κριση και πηγε απο 7 στο 10 ολες οι μικρουλες με επαιρναν να τους ψωνισω στα μαχαζια γιατι εγινε κριση χαχαχαχ.αλλα δεν ζητουσαν αιφονια και τετεια.οδυσσο ολες αιφοουν μου ζητουσαν,μονο 4-5 ηταν ευχαριστημενες με ρουχα και μικροδωρακια.αυτες απο επαρχια ηταν.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οι τεχνικές πληροφορίες που δίνεις κυρίως στο 1,3,4,5 είναι  σωστότατες και είναι σύνοψη πληροφοριών που έχουν  ξαναειπωθεί !
Πες μας όμως το εξής:
Τον Dr Love πως τον γνώρισες? Είναι απο τα μέλη που αποφεύγουν όσο δεν πάει οποιαδήποτε συνάντηση
-Πες πως με εμένα όταν του έστελνα μυνήματα όταν ανέβαινα Βαρσοβία και με απέφευγε είτε επειδή θα είμουν βαρετός Ελληνάρας είτε  θα κινδύνευε η επαγγελματική και κοινωνική του ζωή ...
-Πες με τον Φιντέλ που στα γραφόμενα ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο,  το ίδιο! Δυο χρόνια τον παρακαλούσε σχεδόν για μια συνάντηση με μόλις 3-4 ώρες απόσταση ο ένας απο τον άλλο σε ξένη χώρα και δεν βρέθηκαν ποτε ..
-Αλλά όταν του έδωσα μέρα και ώρα να πάει σε μια γωνία απαρατήρητος χωρίς να εμφανιστεί σε κανέναν , ακόμα και καμουφλαρισμένος για να δεί τους φίλους μου και το παιχνίδι τους πριν τους απαξιώσει τελείως χωρίς να ξέρει, για να υποστηρίξει πως στη Βαρσοβία δεν γίνονται one night stands σε κλάμπ επειδή είχε κορεστεί ο ίδιος και οι φίλοι του στις πολυεθνικές...ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ!
Υπό αυτές τις συνθήκες μου φαίνεται περίεργο να βγαίνει κάποιος ξαφνικά και να λεει έτσι απλά πως ξέρει τον Love στους 9-10 μήνες που πάει για κάποιες μέρες Κίεβο και να ισχύουν όσα λέει...

Πρωτον ο Φιντέλ δεν μου ζήτησε να βρεθούμε ποτέ στην Πολωνία. Αν ερχόταν Βαρσοβία και μου έλεγε να βρεθούμε θα πήγαινα γιατί τον θεωρώ σοβαρό άτομο. Ενα μύνημα μου είχε στείλει συνολικά ότι ίσως τα πούμε κάποτε στο μέλλον.

Δέυτερον 2 μυνήματα μου είχες στείλει συνολικά και αυτά δεν τα είχα δεί καν.Δεν διαβάζω τα εισερχόμενα συχνά.Συγκεκριμένα το μύνημα με τους φίλους σου το είδα τυχαία μετά απο μέρες.
Αλλά και να το έβλεπα δεν θα πήγαινα.Δίοτι θεωρώ παιδική  την προσέγγιση πηγαινε να δείς τους φίλους μου πως πηδάνε.Να πάω σε μια γωνία δηλαδή σε ένα μαγαζί να πάρω μαθήματα. Οπότε απλά το αγνόησα.

Ο Σπυρος που γράφει παραπάνω είναι απο τα πιο σόβαρα άτομα και γνωστης της Ανατολικής Ευρώπης και όχι μόνο. Απλά δεν γράφει εδω συχνά παρόλο που μακράν έχει κάνει τα περισσότερα ταξίδια απο όλους σας μαζί. Για να σου λείσω την απορία τυχάια γνωριστήκαμε στο shooters και επειδή τον εκτίμησα και σαν άτομο αλλά και σαν ταξιδευτή δεν έιχα θέμα να του αποκαλύψω και πως γράφω έδω και να γίνουμε και φίλοι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Dirty σέβομαι αυτα που λές και γράφεις αλλά για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να θέτουμε τα πράγματα ως έχουν. Επειδή είπες πως με τα λεγόμενα δίνω ελπίδες σε νέους συναγωνιστές συγνώμη αλλά 7 καινούριες γυναίκες απο διαδίκτυο σε 12 μέρες Ουκρανία ΔΕΝ βγάινουν!!! Μιλάω για καινούριες, αν είναι απο παλία κονε μέσα οκ με πολύ καλό συγχρονισμό βγαίνουν. Αλλά με πολύ καλό συγχρονισμό να σου κάτσουν όλα τα ραντεβού ρολόι!!. Δεν λέω πως δεν το έκανες ή πως λές ψέματα αλλά προφανώς οι μισές θα είναι ήδη γνωστές και σίγουρα δεν μπορεί να το πετύχει ό μέσος συναγωνιστής. Άρα μη δίνουμε ανέφικτες ελπίδες σε άλλους.
Εγω έχω γράψει πως σε ενα δεκαήμερο ταξίδι ο στόχος θα είναι 3 καινούριες γυναίκες με καλό συγχρονισμό και μια παλιά απο προηγούμενο ταξίδι. Οι γκόμενες θέλουν 2-3 ραντεβού, συνήθως 2 αν τις έχεις προετοιμασει καλά απο πριν. Αρα χρονικά είσαι πολύ περιορισμενος για να πετύχεις τόσο μεγάλους αριθμούς και με βάση πως τα one night stands δεν ειναι συχνά εδώ.
Πριν  γνωρίσω τον Dirty άνηκα στους σκληρούς επικριτές του μαζί με τον Δημητράκη και κυρίως στο σημείο που δεν βγαίνουν τα νούμερα !
Τώρα βέβαια φτάσαμε στο σημείο να ταξιδεύουμε μαζί να κάνουμε άψογη παρέα, να μου κάνει πάσες και μιλάμε για πολύ τίμιο και λογικό άτομο με εμπειρία και πολλά χιλιόμετρα σε αυτές τις περιοχές της Ουκρανίας!

Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ο τελείως "σταρχιδισμός" του μην κάνει κάποιο σφάλμα και καρφωθεί οτι ήρθε για τουρ και όχι για αυτή που έχει δίπλα του!
-Δηλαδή κλείνει ραντεβού με διαφορά λίγων λεπτών την μια απο την άλλη
-μιλάει με άλλες στα μυνήματα ενώ έχει άλλη δίπλα
-με το που βλέπει μια που τον περίμενε απο Ελλάδα ,  το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να βάλει πλυντήριο με 3-4 άπλυτα μποξεράκια και άλλα τέτοια πολλά που οι Ουκρανίδες τα καταπίνουν με πολύ περίεργο τρόπο...
-Αποκορύφωμα όλων ήταν όταν μια πρώην του οφθαλμίατρος εντόπισε το χύμα παρκαριςμένο αμάξι και τον περίμενε ώρες στο κρύο να εμφανιστεί για να του τα χώσει!Και μάλιστα άνοιξε και μακρύ διάλογο με αυτή που τον συνόδευε και της είπε πως είχε ραντεβού μαζί του μετά απο δυο μέρες...Και πάλι το γκομενάκι δεν πτοήθηκε! Μου  διηγήθηκε η ίδια την ιστορία!Να σημειώσω πως ήταν απο τις παλιές του που είναι πολύ ωραία και μας κάλεσε σπίτι της για πρωτοχρονια την ίδια μέρα του περιστατικού με την άλλη..Αλλά κάπου την ίδια μέρα συνάντησε και την άλλη που τους τσάκωσε και τα βρήκε και με αυτή...Είναι μοναδικός ο τρόπος που τις χειρίζεται !

Το μόνο βέβαια που έχω να πω είναι πως οι νέες του που είδα  είναι σε κατώτερο εμφανισιακά επίπεδο απο τις παλιές του! Ο Dirty ασχολείται με γκόμενες που δεν αποτελούν το ...Ukrainian Dream!Δηλαδή τα ψιλόλιγνα μοντελοειδή με άψογη εμφάνηση που όλοι ονειρευόμαστε σε αυτή τη χώρα και υπάρχουν σε αυθονία!Αλλά κάποιες φορές στη ποσότητα κάθονται και εκπλήξεις!

Χτες βγήκα με ένα 8αράκι φέτες στη γυμναστική, δικιά μου ιντερνετική γνωριμία που όμως ακολούθησα ακριβείς οδηγίες του Dirty στο τι θα λέω!Το ραντεβού πήγε καλά και νομίζω  πως θα τη φάω!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σωστα ο μιστερ λοβ επρεπε να συναντηθει με καπειον.ουτε εγω εχω χρονο να αφιερωνω σε αλλους αλλα ειδα τον ντερτι,τασο,δασκαλο ιωσηφ,αλλαν,σινοχαρας,διμητρακης και προσπαθω αν θα ειναι ουκρανια τουλαχιστον 20 λεπτα να κατσω μαζι τους γιατι να καθομε περισοτερο ειναι τεχνικα αδυνατον.αν φοβατε ο μιστερ λοβ οτι θα σχολιασουμε πως μοιαζει αυτο δεν το κανουμε ποτε για κανενα μελος ουτε σχολιαζουμε σε τριτους.οσοι γνωριστηκαμε ξερουν και τα αλλα μελη και ξερουν ακομα και φιλουσ που δεν γραφουν.πρωσωπικα συναντω οπειον γραφει εδω,για τριτους ελληνες που δεν ξερω η βλεπω αδεσπωτοι να περπατανε σε κανενα πλεον δεν μιλω και τους αποφευγω.δεν τρωω τον χρονο μου με αυτους ουτε διαθεση εχω να τους συναντησω.αν ερθει ο ρολογας παραδειγμα παρα το πιεσμενο προγραμα που εχω και δουλεια θα τον κυκλοφορισω και κλαμπ,μπαρ και πουτανες θα του βρω.για τον κμαν εχω παραπονο που δεν εμφανιζετε αλλα συναντησε τον ρολογα.ελπιζω ο ρολογας μετα τις επειριες του επαρχια να κατεβει κιεβο η οδυσσο.το ειπα και πριν 2 χρονια οτι ο ρολογας θα εχει καλυτερο αποτελεσμα στην πολωνια.ακομα επιμενω οτι οι πολωνεζες τισ βρισκω πιο ομορφες απο τα ουκρανιδια και βλεπω περισοτερες στο στιλ μου.δεν μου βγαζουν την εικονα που λεει ο κμαν αλλα φενονται πολυ πιο νορμαλ απο ουκρανιδια.για τον μονο που αμφεβαλα οτι θα συναντηθουμε ηταν ο δασκαλος ιωσηφ και ηταν μεγαλη τιμη που τον συναντησα και μιλαμε καθημερινα.με τον ντερτι ακομα μιλησε ο δασκαλος οταν τους ενωσα στο σκαυπ.τα παιδεια που γνωρισα πρωσωπικα αν και ειχαμε με καπειους κοντρες και αντιθεσεις απο κοντα ημασταν χαρουμενοι και με χαμογελο που συναντηθηκαμε και τους βλεπω ολους φιλους για αυτο δεν παρεξηγουμαστε αν εχουμε διαφορετικες εμπειριες και γνωμες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πρωτον ο Φιντέλ δεν μου ζήτησε να βρεθούμε ποτέ στην Πολωνία. Αν ερχόταν Βαρσοβία και μου έλεγε να βρεθούμε θα πήγαινα γιατί τον θεωρώ σοβαρό άτομο. Ενα μύνημα μου είχε στείλει συνολικά ότι ίσως τα πούμε κάποτε στο μέλλον.

Δέυτερον 2 μυνήματα μου είχες στείλει συνολικά και αυτά δεν τα είχα δεί καν.Δεν διαβάζω τα εισερχόμενα συχνά.Συγκεκριμένα το μύνημα με τους φίλους σου το είδα τυχαία μετά απο μέρες.
Αλλά και να το έβλεπα δεν θα πήγαινα.Δίοτι θεωρώ παιδική  την προσέγγιση πηγαινε να δείς τους φίλους μου πως πηδάνε.Να πάω σε μια γωνία δηλαδή σε ένα μαγαζί να πάρω μαθήματα. Οπότε απλά το αγνόησα.

Ο Σπυρος που γράφει παραπάνω είναι απο τα πιο σόβαρα άτομα και γνωστης της Ανατολικής Ευρώπης και όχι μόνο. Απλά δεν γράφει εδω συχνά παρόλο που μακράν έχει κάνει τα περισσότερα ταξίδια απο όλους σας μαζί. Για να σου λείσω την απορία τυχάια γνωριστήκαμε στο shooters και επειδή τον εκτίμησα και σαν άτομο αλλά και σαν ταξιδευτή δεν έιχα θέμα να του αποκαλύψω και πως γράφω έδω και να γίνουμε και φίλοι.
Το μύνημα με τους φίλους μου το δημοςίευςα και στο φόρουμ σε κοινή θέα όλων μια εβδομάδα πριν!Και βέβαια είχες απαντήσει πως δεν θες να πας!Κανένα πρόβλημα αν δεν έλεγες όμως πως αυτά που γράφω πως κάνουν οι φίλοι μου δεν ισχύουν!Εγώ σου είπα πως μπορείς να τα επαληθεύσεις άμεσα!1 ώρα απο το χρόνο σου ένα Σάββατο βράδι στη πόλη σου και 4€ είσοδο στο Enklawa!Δεν το έκανες αλλά ήθελες να έχεις αρνητική άποψη για το μέρος και τα γραφόμενά μου!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ρολογα πλεον δεν δινω ευκερια και δευτερο ραντεβου.οσες μου καθησαν ειναι απο την πρωτη η ποτε!μια που γνωρισα περσι κυπρο και με πηρε βολτα με το αμαξι της μου ειπε ξεκινω δεσμο απο φιλια πρωτα και τετειες μαλακιες.εγω τις ειπα την γνωμη μου και απαντησε διπλωματικα αν θελεις ξερεις πως να με δεις.αυτο συμαινει αν θες να ξοδευεσε αδικα σε χρονο και χρημα παρε με εμενα για βολτα χαχαχα.φυσικα δεν πηρα αν και ηταν οχταρι.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Το μύνημα με τους φίλους μου το δημοςίευςα και στο φόρουμ σε κοινή θέα όλων μια εβδομάδα πριν!Και βέβαια είχες απαντήσει πως δεν θες να πας!Κανένα πρόβλημα αν δεν έλεγες όμως πως αυτά που γράφω πως κάνουν οι φίλοι μου δεν ισχύουν!Εγώ σου είπα πως μπορείς να τα επαληθεύσεις άμεσα!1 ώρα απο το χρόνο σου ένα Σάββατο βράδι στη πόλη σου και 4€ είσοδο στο Enklawa!Δεν το έκανες αλλά ήθελες να έχεις αρνητική άποψη για το μέρος και τα γραφόμενά μου!

Πότε θα καταλάβεις πως κάποιος που ζει σε ένα μέρος και ξερει εκατονταδες  άτομα που λένε όλοι τα ιδια και βιώνει την κατάσταση κάθε μέρα δεν θα αλλαξει άποψη απο τις ικανότητες ή την τύχη κάποιων ανθρώπων που πάνε 5ημερο σε μια χώρα.

Δεν έιναι θέμα αρνητικής άποψης είναι θέμα αντικειμενικη άποψης.Πολωνια έχει καέι θα αργήσεις λίγο αλλά θα το καταλάβεις. Και θα έρχεσαι πλέον μόνο Ουκρανία. Θυμήσου τα λόγια μου. Και στο μέλλον όλοι μαζί θα πάμε πιο περά προς Ρωσσία όταν τελειώσει και εδω.Τα ίδια κάνω Ουκρανία και έχω θράυση. Πολωνία σταμάτησε να δουλέυει πάλι Ιουνιο εκεί ήμουν Βαρσοβία και Γκάντσκ και τα έβλεπα πάλι και δεν πέτυχα τίποτα. Τα ίδια έκανα ίδιος ήμουν. Δεν ενδιαφερόντουσαν πλέον οι γκόμενες για τους λόγους που έχουμε αναφέρει πολλάκις.

Όσον για τον φίλο που λέει που ίσως να κρύβομαι λόγω εμφάνισης και σχολιασμόυ (Ποστάρω μια φώτο χωρίς πρόσωπο) εχω πεί πως δεν είμαι Σάκης απλά λίγο πάνω απο τον μέσο όρο. Εκεί που βρίσκονται πολλοί συναγωνιστές στην Ελλάδα και θα κάνουν θράυση Ουκρανία αν στηριχτούν στο διαδίκτυο και στο να πουλάνε έρωτα. Αρκεί να παίξουν έξυπνα και να έχουν νορμάλ απαιτήσεις. 2-3 γκόμενες σε ένα δεκαήμερο ταξίδι. Και με πάρα πολύ τύχη και συγχρονισμό 3-5.

Πολωνια απλα θα πάρουν πλέον τα αρχιδι... μου..

Συνημμένα

• 333.jpg
    333.jpg
    129,9 KB · Εμφανίσεις: 23

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ρολογα πλεον δεν δινω ευκερια και δευτερο ραντεβου.οσες μου καθησαν ειναι απο την πρωτη η ποτε!μια που γνωρισα περσι κυπρο και με πηρε βολτα με το αμαξι της μου ειπε ξεκινω δεσμο απο φιλια πρωτα και τετειες μαλακιες.εγω τις ειπα την γνωμη μου και απαντησε διπλωματικα αν θελεις ξερεις πως να με δεις.αυτο συμαινει αν θες να ξοδευεσε αδικα σε χρονο και χρημα παρε με εμενα για βολτα χαχαχα.φυσικα δεν πηρα αν και ηταν οχταρι.
Ok κουμπάρο μου μη δίνεις δεύτερες ευκαιρίες και άσε να δίνω εγώ :rockon:

Συνημμένα

• IMG_6292.PNG
    IMG_6292.PNG
    64,8 KB · Εμφανίσεις: 52
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
@DRLOVE θα γράψω κάποια πράγματα με αφορμή το post σου..

Ξεκινάω με τη φωτογραφία..Δεν ξέρω αν ειναι επίκαιρη,σωματικά είσαι όντως πάνω από το μέσο όρο των Ελλήνων και αν και στη φάτσα(γιατί από μυαλό στροφάρεις) είσαι στα ίδια επίπεδα και όχι κουασιμόδος,τότε ΝΑΙ,το Tinder και οι αντιστοιχες πλατφόρμες λειτουργούν.
Στο forum έχουμε θέματα αποδοχής του εαυτού μας:"Αφού εγώ δεν μπορώ από Tinder=δεν μπορεί κανείς=ο κάθε DRLOVE είναι ψεύτης".

Όχι αγαπητέ αναγνώστη,άλλος ανεβαίνει πάνω και τρωει τουλούμπες,παγωτά και πιτόγυρα και άλλος τρώει μουνάκια.
Αποδέξου το ή κάνε κάτι για να το αλλάξεις.

Πάμε και σε αυτό :rolleyes:

Στα αρχίδια μας για τον κάθε Σπύρο που ενώ είναι μέλος από το 2006 και έχει 200+ ταξίδια,δεν μοιράστηκε ποτέ πληροφορίες.
Και είναι ΠΟΛΛΑ τα μέλη που το κάνουν.
Σε ρωτάνε με pm,τους φτιάχνεις,εξαφανίζονται.
Θέλουν να ξαναταξιδέψουν,pm,τους φτιάχνεις,εξαφανίζονται.

Εγώ δεν έχω 200+ ταξίδια,αλλά κάποια μέλη έφαγαν καλά μουνιά εξαιτίας μου και επίσης απέφυγαν φόλες.

Οπότε στα αρχίδια μας φίλε,με το συμπάθιο κιόλας που μας το έγραψες και για παράσημο..

Επίσης αν και έχεις συγκροτημένη σκέψη,γράφεις κάτι τέτοια

Απλά δεν γράφει εδω συχνά παρόλο που μακράν έχει κάνει τα περισσότερα ταξίδια απο όλους σας μαζί.

που φυσικα δεν θίγομαι εγώ με την μικρή εμπειρία μου,αλλά την λες σε μέλη όπως ο Τάσος και άλλοι.Σου ξαναλέω λοιπόν ότι από αυτούς κάποιοι έφαγαν και κανενα μουνί.

Γενικά έχεις γράψει πολύ σωστά post,απλά κάτι κολλήματα που τραβάς να την λες ή όπως τις προάλλες για πληρωμένες και μη..

Δεν κάνουμε διαγωνισμό φίλε.
Και να εισαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ σίγουρος πως υπάρχει γνώση για το ποιος κάνει τι και ποιος πουλάει σανό.
Δεν περιμέναμε π.χ.τα βίντεο του Δημητράκη για να μάθουμε ότι ειναι παρατράγουδο,η παρουσία μας στο forum μιλάει απο μόνη της.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Κλωνος δεν πιστευω να ειναι , εχω την αισθηση οτι ειναι υπαρκτο προσωπο.
ασ μας πει ομως ο φιλος Σπυρος μιας και εχει κανει περισσοτερα ταξιδια απο ολους μας μαζι κατα τα γραφομενα του λοβ  :grin: ποτε ακριβως ηταν στο Κισιναου και που συχναζε.
Γιατι γνωρισα πριν χρονια ενα ατομο πανω με το ιδιο ονομα που ταξιδευε συχνα Μολδαβια - Ουκρανια - Λευκορωσσια και ητανε 60αρης. Περιμενω την απαντηση του εδω δημοσια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κλωνος δεν πιστευω να ειναι , εχω την αισθηση οτι ειναι υπαρκτο προσωπο.
ασ μας πει ομως ο φιλος Σπυρος μιας και εχει κανει περισσοτερα ταξιδια απο ολους μας μαζι κατα τα γραφομενα του λοβ  :grin: ποτε ακριβως ηταν στο Κισιναου και που συχναζε.
Γιατι γνωρισα πριν χρονια ενα ατομο πανω με το ιδιο ονομα που ταξιδευε συχνα Μολδαβια - Ουκρανια - Λευκορωσσια και ητανε 60αρης. Περιμενω την απαντηση του εδω δημοσια.
[/quote]Τρώμε με Dirty τώρα σε παραδοσιακό ουκρανικό εστιατόριο και συζητάμε της γκόμενοκαταστάσεις που βιώνουμε!
Ο Dirty έχει δίπλα του και το νέο του νουμεράκι αλλά το γράφει κανονικότατα και μιλάμε στα Ελληνικά !Εξάλου θα το διώξει για την επόμενη..
Χαιρετιςματα σε όλους τους φίλους του Φόρουμ απο Βίνιτσα !

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Κυριοι πολυ χαιρομαι που ανοιξε η κουβεντα για συναντησεις γιατι δεν μου αρεσει να μιλαω πισω απο το κομπουτερ.Clock ευχαριστω για τα θετικα σου σχολια δεν ειμαι κλονος ουτε ξερω απο τετοια ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι αφου παω καθε μηνα καλο ειναι να γνωρισω και αξιολογους συμπαικτες.Οσο αφορα των Dr Love μιλησαμε ο ενας στον αλλον τυχαια στο Shooters και γιναμε φιλοι.ΔΕν κρινω κανεναν σχολιαζω μονο το τι βλεπω και αυτο μονο.Περασαμε πολυ καλα απλα θελω να υπενθυμισω οτι ο καθενας εχεις τις τακτικες του...Μπορει καποιος να θελει μονος τους να ειναι δεν ειναι κακο ουτε σημαινει πως κρυβεται..Εμενα προσωπικα μου αρεσει η παρεα και παω παντα με κοσμο που με ακολουθαει πανω αλλα αυτο εχει και το τιμημα του...Αμα εχεις μαλακες στην παρεα διωχνουν γκομενες και χανεις ευκαιριες...Γιαυτο ξεκαθαρισα οτι θελω παρεα με αντιστοιχους να κανω..Δεν ειμαι σχολειο αρχαριων...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ουκχαρης οσο αφορα το Μινσκ να σε ενημερωσω οτι εχει και αλλες εκπληξεις ο Λουκασενκο θετικες για εμας αλλα δεν θελω να τις γραψω δημοσια οπως ειπα δεν ειμαι σχολειο αρχαριων...ΤΟ belarus ηταν και ειναι ανωτερο απο το κιεβ για πολους λογους.Απλα το κιεβ ειναι απευθειας πτηση και 80 με 120 ευρω αεροπορικο ενω το μινσκ 166-250+visa(πανω απο 5 μερες αφου μεχρι 5 δεν προλαβαινεις να κανεις τιποτα)και οι τιμες αυτην την στιγμη ειναι +30-40% απο το κιεβ.Αρα πιο value απο ολα ειναι το kiev Καλυτερο σε ποιοτητα το μινσκ και πολυ καλα επισης ειναι και η υπολοιπη Ουκρανια και φυσικα Πετρουπολη Μοσχα με αρκετα ομως λεφτα παραπανω οχι παντος τις τρελες τιμες του παρελθοντος..

• Like
Αντιδράσεις: flynow

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Βαλκανιε πουτσαρα με τετοιες φρασεις για εμενα που ουτε καν με ξερεις δεν νομιζω οτι ποτε μπορουμε να επικοινωνησουμε μαζι.Εγω ζητησα συναντησεις δεν κρυβομαι πισω απο κομπουτερ.Το να δωσω πληροφοριες θα δωσω σε αυτους που θελω οχι οπου να ναι δικαιωμα μου ειναι...Ξεκαθαρισα τι θελω δεν ειμαι σχολειο αρχαριων...Τασο οσο αφορα το κισιναου μην με ρωτας ποτε.Καθε μηνα(απο 12-15 φορες τον χρονο)παω στο τετραγωνο αρα εχω παει πολλες φορες.Κιεβ γυρισα πριν λιγες μερες και ξαναπαω απο 20 φεβρουαριου ως 4 μαρτιου.Οποιος πιστος ειναι εκει θα χαρω να τον γνωρισω και αν ταιριαζουμε συμπεθεριαζουμε αν οχι δεν πειραζει.
Οσο αφορα το κισιναου θεωρω οτι δεν αξιζει τον κοπο αν μπορεις να πας σε ολα τα αλλα..Οι γκομενες ειναι χαμηλου επιπεδου σε σχεση με τις αλλες 3 χωρες το Κισιναου βαρετο και μικρο  χωρις επιλογες...Τα μερη που συχναζα ειναι το Cocos για κυριλε και ντιβες το flamingo το καλοκαιρι για τον ιδιο λογο και το activ για λαικες χωρις τουριστες...To πρωι πανω κατω στην Stefan cel mar και τους γυρω δρομους για καμακι...Πολλες φορες ειδικα καλοκαιρι παω και με αμαξι και κανω καμακι στα στενα που εχει λαικες γκομενες που δεν πηγαινουν γενικος στο κεντρο...Στο  mall malldova παω ακομα και αυτα δεν εχει ετσι και αλλιως τιποτα αλλο...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Βαλκανιε πουτσαρα με τετοιες φρασεις για εμενα που ουτε καν με ξερεις δεν νομιζω οτι ποτε μπορουμε να επικοινωνησουμε μαζι.Εγω ζητησα συναντησεις δεν κρυβομαι πισω απο κομπουτερ.Το να δωσω πληροφοριες θα δωσω σε αυτους που θελω οχι οπου να ναι δικαιωμα μου ειναι...Ξεκαθαρισα τι θελω δεν ειμαι σχολειο αρχαριων...Τασο οσο αφορα το κισιναου μην με ρωτας ποτε.Καθε μηνα(απο 12-15 φορες τον χρονο)παω στο τετραγωνο αρα εχω παει πολλες φορες.Κιεβ γυρισα πριν λιγες μερες και ξαναπαω απο 20 φεβρουαριου ως 4 μαρτιου.Οποιος πιστος ειναι εκει θα χαρω να τον γνωρισω και αν ταιριαζουμε συμπεθεριαζουμε αν οχι δεν πειραζει.
Οσο αφορα το κισιναου θεωρω οτι δεν αξιζει τον κοπο αν μπορεις να πας σε ολα τα αλλα..Οι γκομενες ειναι χαμηλου επιπεδου σε σχεση με τις αλλες 3 χωρες το Κισιναου βαρετο και μικρο  χωρις επιλογες...Τα μερη που συχναζα ειναι το Cocos για κυριλε και ντιβες το flamingo το καλοκαιρι για τον ιδιο λογο και το activ για λαικες χωρις τουριστες...To πρωι πανω κατω στην Stefan cel mar και τους γυρω δρομους για καμακι...Πολλες φορες ειδικα καλοκαιρι παω και με αμαξι και κανω καμακι στα στενα που εχει λαικες γκομενες που δεν πηγαινουν γενικος στο κεντρο...Στο  mall malldova παω ακομα και αυτα δεν εχει ετσι και αλλιως τιποτα αλλο...

καλως ηρθες στην μεγαλη μας παρεα φιλε σπυρο

χρονια πολλα και καλη χρονια σου ευχομαι  :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Καλη Χρονια να εχουμε!

καλη χρονια τασο και με υγεια και καλα μουνια στον πουτσο μας

εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε, που βρισκεσαι αυτο τον καιρο εδω ελλαδα η Μολδαβια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom