Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Τελος θελω να πω οτι οσο περισοτερες πληροφοριες γραφονται και οσο λιγοτερες αντιπαραθεσεις προσωπικες υπαρχουν τοσο το καλυτερο για ολους μας...Να δωσω λοιπον και εγω μια αποψη ακομα

Για οσους δεν εχουν λεφτα η καλυτερη επιλογη ειναι το Lvov

Για οσους εχουν το Μινσκ

το πιο value for money ειναι το Kiev

Και για γκομενες με bonviveurismo μαζι  ειναι η Μοσχα και η Πετρουπολη

Chisinau ειναι πολυ κατωτερο απο ολα τα υπολοιπα και δεν εχει κανενα συγκριτικο πλεονεκτημα

Φιλια σε ολους και καλη τυχη για το 2018 με πολλα και ποιοτικα βαρεματα!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τελος θελω να πω οτι οσο περισοτερες πληροφοριες γραφονται και οσο λιγοτερες αντιπαραθεσεις προσωπικες υπαρχουν τοσο το καλυτερο για ολους μας...Να δωσω λοιπον και εγω μια αποψη ακομα

Για οσους δεν εχουν λεφτα η καλυτερη επιλογη ειναι το Lvov

Για οσους εχουν το Μινσκ

το πιο value for money ειναι το Kiev

Και για γκομενες με bonviveurismo μαζι  ειναι η Μοσχα και η Πετρουπολη

Chisinau ειναι πολυ κατωτερο απο ολα τα υπολοιπα και δεν εχει κανενα συγκριτικο πλεονεκτημα

Φιλια σε ολους και καλη τυχη για το 2018 με πολλα και ποιοτικα βαρεματα!

καλο το κιεβο αλλα σαν την αγ. πετρουπολη πουθενα στον κοσμο σπυρο  :hi:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ουκχαρης οσο αφορα το Μινσκ να σε ενημερωσω οτι εχει και αλλες εκπληξεις ο Λουκασενκο θετικες για εμας αλλα δεν θελω να τις γραψω δημοσια οπως ειπα δεν ειμαι σχολειο αρχαριων...ΤΟ belarus ηταν και ειναι ανωτερο απο το κιεβ για πολους λογους.Απλα το κιεβ ειναι απευθειας πτηση και 80 με 120 ευρω αεροπορικο ενω το μινσκ 166-250+visa(πανω απο 5 μερες αφου μεχρι 5 δεν προλαβαινεις να κανεις τιποτα)και οι τιμες αυτην την στιγμη ειναι +30-40% απο το κιεβ.Αρα πιο value απο ολα ειναι το kiev Καλυτερο σε ποιοτητα το μινσκ και πολυ καλα επισης ειναι και η υπολοιπη Ουκρανια και φυσικα Πετρουπολη Μοσχα με αρκετα ομως λεφτα παραπανω οχι παντος τις τρελες τιμες του παρελθοντος..
για ποιοτικες ψαχνω διαθεσιμες φιλε.φιλος μου εζησε ομσκ 3 χρονια  και μινσκ και μου ελεγε πριν 5 χρονια ασε την ουκρανια.τραβα μινσκ.οτι ειναι ακριβα πλεον με αναπτυξη μου το ειπε και το παιδι που γνωρισα και συνεχεια μου λεει να κατεβω.αυτος εχει κυκλο τεραστιο λογο επαγγελματος.απο οδυσσο πας με 150-200 παενε ελα η 70 ευρο μονη κατευθηνση.απο εκει παω κυπρο με 150 απευθειας.απλα εχω γεματο τωρα το προγραμα.ενω πριν ταξιδευα καθε μηνα εκτος χριστουγενα και πασχα τωρα λογο δουλειας παω καθε 2 μηνες.αλλα τωρα συνδιαζω 2 προορισμους το ταξιδι.για μαρτιο σκεφτωμουν κιεβ -οδυσσο αλλα λεω καλυτερα να μεινω οδυσσο περισοτερο χρονο.δεν με ενδιαφερει να παω μινσκ να γαμησω πουτανες για αυτο θα το συνδιασω αργοτερα με κιεβο η οδυσσο))

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σαν το κιεβο δεν εχει αλλα με γυναικες της πετρουπολης χαχαχαχ.οδυσσο αγαπω την πολη αλλα θα ηθελα να ηταν οι γκομενες στην ποιοτητα που εχει η πετρουπολη.δεν βλεπω κατι πολυ καλο ουκρανια.τωρα οδυσσο εχει κινηση λογο γιορτων.αλλα μονο απογευμα,καλος ο καιρος.μετα τις 10 δεν θα εχει ψυχη.ολα γυρω αδεια.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

i love πετρουπολη...Αν εχεις λεφτα ειναι καλυτερα αν δεν εχεις ομως kiev...

Σαν ποιοτητα ειναι μακραν ο κοσμος και η πολη ακομα και για τουρισμο ειναι τελεια..

Για Ενα jet ski στο neva τι λες??

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
παπα σε ευχαριστω περιμενω συναντηση και με εσενα

εγω σπυρο δεν εχω κανει +200 ταξιδια οπως εσυ αλλα τα ταξιδια μου ολα ηταν ουσιωδη και με πολυ  :knockinb:

ειμαι αρκετα εμπειρος παικτης στο ανατολικο μπλοκ (ειμαι νεος ηλικιακα) και εχω καλες γνωριμιες εδω στην ελλαδα με πολλες ρωσιδες και ουκρανεζες. καποιες απο αυτες αποτελουν το συνδετικο κρικο στα ταξιδια μου

το εχω ποσταρει και σε παλιοτερο μου ποστ αν αποφασισω να ανεβω κιεβο στο μελλον

θα ειναι η τελευταια μου φορα μετα δεν θα ξανα παιξω μπαλα εκει ξανα

ειδη η εσκεμμενη αποχη μου απο τα δρωμενα του κιεβου κραραει καλα εδω και καιρο

ελπιζω οταν αποφασισω να παω για τελευταια φορα κιεβο να γνωρισω εσενα και αλλους συναγωνιστες εδω απο το φορουμ  :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
i love πετρουπολη...Αν εχεις λεφτα ειναι καλυτερα αν δεν εχεις ομως kiev...

Σαν ποιοτητα ειναι μακραν ο κοσμος και η πολη ακομα και για τουρισμο ειναι τελεια..

Για Ενα jet ski στο neva τι λες??

:hi:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Για πολωνια Συμφωνω με τον Dr.Love is dead...

Τα πραγματα αλλαξαν σε Βουλγαρια Ρουμανια Πολωνια κλπ απο τοτε που μπηκαν ευρωπη και απο τοτε που το μικροσκοπικο sopin εγινε τεραστιο...Ανοιξε και το Madlin παει η Warsaw...

Τωρα βεβαια αν εισαι εμφανισιμος και αν τα σκας χοντρα βαρας και εκει αλλα βαρας και στην Ελλαδα...

Οποτε ειπαμε δεν ειναι ολα για ολους...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Βαλκανιε πουτσαρα με τετοιες φρασεις για εμενα που ουτε καν με ξερεις δεν νομιζω οτι ποτε μπορουμε να επικοινωνησουμε μαζι.

Το κράξιμο πήγαινε περισσότερο στον DRLOVE για τον τρόπο που σε παρουσίασε,προσπαθώντας παράλληλα να μειώσει άτομα που έχουν ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ στο forum.

Εσύ αποφάσισες για δικούς σου λόγους, μετά από 12 χρόνια στο forum να μοιραστείς πληροφορίες.
Αν μας διάβαζες,αντλούσες πληροφορίες και δεν μοιραζόσουν τις δικές σου, δεν βλέπω για ποιον λόγο σε εκθειάζει,εγώ το βλέπω τελείως αρνητικά.

Ποτέ δεν είναι αργά φυσικά,δεν θα κρινω εγώ ποιος θα γράψει και ποιος όχι,απλά ας λείπει το intro που εκανε ο DRLOVE,γιατί από διαττοντες αστέρες που δε μοιράζονται ΚΟΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ γυναίκες και πληροφόρηση,έχουμε χορτάσει.

Εγω γράφω περισσότερο στο thread της Πράγας και από όσους έχω γνωρίσει από κοντά γράφει το 1/10 και όσους εχω βοηθήσει ηλεκτρονικά το 1/20.
Ε,δε θα τους πω και μπράβο.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
εγω σπυρο δεν εχω κανει +200 ταξιδια οπως εσυ αλλα τα ταξιδια μου ολα ηταν ουσιωδη και με πολυ  :knockinb:

ειμαι αρκετα εμπειρος παικτης στο ανατολικο μπλοκ (ειμαι νεος ηλικιακα) και εχω καλες γνωριμιες εδω στην ελλαδα με πολλες ρωσιδες και ουκρανεζες. καποιες απο αυτες αποτελουν το συνδετικο κρικο στα ταξιδια μου

το εχω ποσταρει και σε παλιοτερο μου ποστ αν αποφασισω να ανεβω κιεβο στο μελλον

θα ειναι η τελευταια μου φορα μετα δεν θα ξανα παιξω μπαλα εκει ξανα

ειδη η εσκεμμενη αποχη μου απο τα δρωμενα του κιεβου κραραει καλα εδω και καιρο

ελπιζω οταν αποφασισω να παω για τελευταια φορα κιεβο να γνωρισω εσενα και αλλους συναγωνιστες εδω απο το φορουμ  :hi:

Στην Ελλαδα αδερφε δεν ειναι το ιδιο οι Ρωσιδες και ουκρανεζες.Εδω ερχονται σε επαφη με τις ελλεινιδες και χαλανε και αυτες.Παρολα αυτα οποιος θελει συναντηση και στην αθηνα εχω και εδω γνωριμιες με πολυ δυνατα μωρα απλα  μονη προυποθεση να εχει μωρα πανω απο 6(δεν βγαινω με πιο κατω)
και ομαδικο πνευμα και βεβαια αρκετα λεφτα στην τσεπη γιατι εδω τα δυνατα μωρα θελουν μπουζουκια ακριβα εστιατορια κλπ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Το κράξιμο πήγαινε περισσότερο στον DRLOVE για τον τρόπο που σε παρουσίασε,προσπαθώντας παράλληλα να μειώσει άτομα που έχουν ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ στο forum.

Εσύ αποφάσισες για δικούς σου λόγους, μετά από 12 χρόνια στο forum να μοιραστείς πληροφορίες.
Αν μας διάβαζες,αντλούσες πληροφορίες και δεν μοιραζόσουν τις δικές σου, δεν βλέπω για ποιον λόγο σε εκθειάζει,εγώ το βλέπω τελείως αρνητικά.

Ποτέ δεν είναι αργά φυσικά,δεν θα κρινω εγώ ποιος θα γράψει και ποιος όχι,απλά ας λείπει το intro που εκανε ο DRLOVE,γιατί από διαττοντες αστέρες που δε μοιράζονται ΚΟΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ γυναίκες και πληροφόρηση,έχουμε χορτάσει.

Εγω γράφω περισσότερο στο thread της Πράγας και από όσους έχω γνωρίσει από κοντά γράφει το 1/10 και όσους εχω βοηθήσει ηλεκτρονικά το 1/20.

απο τα λιγα ατομα μαχιμα που κρατανε ζωντανο το νημα της πραγας, αν δεν ησουν εσυ βαλκανιε το νημα θα ηταν ενα τιποτα

δινεις εγκυρες και αξιοπιστες πληροφοριες
και  βοηθησες πολυ κοσμο να κανει ευκολοτερη τη ζωη του στα πορνοταξιδια του στην πραγα  :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Στην Ελλαδα αδερφε δεν ειναι το ιδιο οι Ρωσιδες και ουκρανεζες.Εδω ερχονται σε επαφη με τις ελλεινιδες και χαλανε και αυτες.Παρολα αυτα οποιος θελει συναντηση και στην αθηνα εχω και εδω γνωριμιες με πολυ δυνατα μωρα απλα  μονη προυποθεση να εχει μωρα πανω απο 6(δεν βγαινω με πιο κατω)
και ομαδικο πνευμα και βεβαια αρκετα λεφτα στην τσεπη γιατι εδω τα δυνατα μωρα θελουν μπουζουκια ακριβα εστιατορια κλπ

μην το λες δεν χαλανε ολες οι ρωσιδες και οι ουκρανεζες απο τις δικες μας πιο πολυ χαλανε απο κατι πυρφορους

εχει και γκομενες  ρωσιδες που βλεπουν ανταγωνιστικα της ελληνιδες γυναικες και δεν τις γουσταρουν καθολου

κοινως τις κατουρανε στη μαπα  :heavymetalbig:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

Νομιζω αγαπητε οτι ξεκαθαρισα απο το πρωτο μηνυμα μου οτι θελω να γνωρισω ατομα με το ιδιο χομπι με εμενα και να περασουμε καλα.ο dr.love με εκτιμαει οπως τον εκτιμω και εγω δεν νομιζω οτι αξιζει να αναλωθουμε σε κοντρες...Ουτε αστερας ειμαι ουτε τιποτα δεν θελω κορωνες θελω να περασω καλα με ανθρωπους που αξιζουν! τιποτα παραπανω.Πραγα πηγαινα πιο παλια στα χρονια που αξιζε.Και αυτη πηρε την κατω βολτα...Οι Τσεχες ειναι οι αμεσος καλυτερες μετα απο Σοβιετικες και Σερβιδες κατα την γνωμη μου.Μεγαλα Love και εκει..Ελα να περασουμε καλα και ασε τις κοντρες και με τον Dr love και με τους υπολοιπους.ολοι εχουν προσφερει κατι οι κοντρες δεν βγαζουν πουθενα

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
μην το λες δεν χαλανε ολες οι ρωσιδες και οι ουκρανεζες απο τις δικες μας πιο πολυ χαλανε απο κατι πυρφορους

εχει και γκομενες  ρωσιδες που βλεπουν ανταγωνιστικα της ελληνιδες γυναικες και δεν τις γουσταρουν καθολου

κοινως τις κατουρανε στη μαπα  :heavymetalbig:

Μα ολες αγαπητε απο τους πιρφορους χαλανε...
Αν δεν υπηρχαν οι πιρφοροι και οι Ελλεινιδες δεν θα βγαζανε αχνα...
Να ναι καλα οι πιρφοροι που τις καταστρεψανε περαστικα τους

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μα ολες αγαπητε απο τους πιρφορους χαλανε...
Αν δεν υπηρχαν οι πιρφοροι και οι Ελλεινιδες δεν θα βγαζανε αχνα...
Να ναι καλα οι πιρφοροι που τις καταστρεψανε περαστικα τους

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
απο τα λιγα ατομα μαχιμα που κρατανε ζωντανο το νημα της πραγας, αν δεν ησουν εσυ βαλκανιε το νημα θα ηταν ενα τιποτα

δινεις εγκυρες και αξιοπιστες πληροφοριες
και  βοηθησες πολυ κοσμο να κανει ευκολοτερη τη ζωη του στα πορνοταξιδια του στην πραγα  :hi:

Ναι σαι καλά πάτερ και καλή χρονιά  :hi:

Ξέρεις πόσο σημαντική θεωρώ την κατάθεση εμπειριών και από άλλα μελη,διαφορετικής ηλικίας και background σε τέτοια thread;

Να μην έχουμε μόνο kman,εμένα,DRLOVE,κ.λ.π.

Αλλά περισσότερες οπτικές,περισσότερες γνώμες,κ.λ.π.

Χαίρομαι που για την Πράγα έχει γράψει ο flowers lover,ο Alex,ο MrSpok και άλλα μέλη.
Αλλά είναι μειοψηφία.
Σκέψου ότι τα χριστούγεννα είχε 5 μέλη στην Πράγα και έγραψε μόνο ο flowers lover.

Δε χρειάζονται σεντόνια,έστω μια κριτική για μια καλή πουτάνα που πέτυχαν..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ναι σαι καλά πάτερ και καλή χρονιά  :hi:

Ξέρεις πόσο σημαντική θεωρώ την κατάθεση εμπειριών και από άλλα μελη,διαφορετικής ηλικίας και background σε τέτοια thread;

Να μην έχουμε μόνο kman,εμένα,DRLOVE,κ.λ.π.

Αλλά περισσότερες οπτικές,περισσότερες γνώμες,κ.λ.π.

Χαίρομαι που για την Πράγα έχει γράψει ο flowers lover,ο Alex,ο MrSpok και άλλα μέλη.
Αλλά είναι μειοψηφία.
Σκέψου ότι τα χριστούγεννα είχε 5 μέλη στην Πράγα και έγραψε μόνο ο flowers lover.

Δε χρειάζονται σεντόνια,έστω μια κριτική για μια καλή πουτάνα που πέτυχαν..

το ξερω ρε βαλκανιε οτι βρισκονται αρκετοι σε πορνοταξιδια και δεν γραφουν απολυτως τιποτα

επισης και μυστες που παιζουν και εντος ελλαδας και δεν γραφουν τιποτα

καλο ειναι να γρταφονται πραγματα ωστε να βοηθαει ο ενας τον αλλον

ετσι μονο γινομαστε καλυτεροι ολοι μας και αποφευγουμε τυχων κακοτοπίες

η ισχύς εν τη ενώσει  :grouphug:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Γενικα παντος και στο καμακι ισχυει οτι ισχυει και στο χρηματιστηριο

Αυτοι που ξερουν δεν μιλανε
και αυτοι που μιλανε δεν ξερουν

φιλια πολλα καλη επιτυχια σε ολους το 2018!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ψεμα στο ψεμα  :2funny: :2funny: Καθεσαι και ασχολεισαι με τον καθε αποτυχημενο κλωναρι που προσπαθει να καλυψει το ρεζιλικι του δοκτορα ΨΕΥΤΗ  :2funny: :2funny: :jerking: Ακομα και το προφιλ στο φβ ειναι ψευτικο  :2funny: Γελαω με τα χαλια σας  :2funny: Φανταζομαι τι αποτυχημενοι ειστε για να βαζετε φωτο του σιχαματος και παιδοφιλου DIRTY οπως ηταν πριν απο 15 χρονια  :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny:

αρχισες παλι τα ιδια δημητρακη μυαλο δεν εβαλες

θα κανω αναφορα στο συντονιστη για το ποστ σου περι παιδοφιλων διοτι θηγει την αξιοπρεπεια του μελους dude901123

ηρθε η ωρα για  :ban:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom