Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Dirty δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να περάσεις. Αμφισβήτησε κανέις τι έγραφες?

Σε πειράζει να γράφουν τι ζουν κάποιοι το 2018 επειδή τα έγραψες το 2014?

Οκ ας κλείσουμε το thread τότε και ας μείνουμε στα λεγομενά σου 4 χρόνια πρίν.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Το 2014 έγινε πόλεμος που ήταν κορυφαίο γεγονός και φυσικά έπεσε το νόμισμα από την καταστροφή της οικονομίας λόγω πολέμου.
Πες μας τι έγινε το 2008 και έπεσε το γκρίβνυα από το 1:6 στο 1:12 και πώς αυτό επηρρέασε τις συμπεριφορές από τις γκόμενες και τις τιμές να δούμε πόσα ξέρεις.

Αυτό πού άλλαξε είναι δύο πράγματα. Πως πλέον οι τίμες για κάποιον που παέι με ευρώ με μισθό Ελλαδας (1000 ευρώ ας πούμε) είναι πολύ καλές..Παλία δεν ήταν!! Η pizza ας πούμε τωρα την βρίσκεις και με 3 εύρω όταν τότε είχε 7 ευρώ..Αυτό σε βοηθαει να πηγαίνεις πιο πολλά ραντεβού και να αντέχεις οικονομικά στις εξόδους.. Αλλο 1 προς 30 και αλλο 1 προς 11 είναι προφανές. Ενα διαμέρισμα τωρα το παίρνεις μς 20-25 ευρώ τότε είχε 60 ευρώ. Άρα 10 μέρες που κάθομαι εδγω δίνω 200 ευρώ ένω τότε 600!! Τεράστια διαφορά. Σου επιτρέπει εκεί που θα πηγαινες 2 φορες το χρόνο να πηγαίνεις 4 τωρα..Οπότε στις 4 έχεις φτιάξει τον κύκλο σου διαδικτυακά. Σκέψου τα.. Αν τωρα φυσικά πέρνεις 5000 όπως εσυ δεν σε νοίαζει. Εγω μιλάω για τον μεσο όρο.

Το δεύτερο που άλλαξε ειναι πως οι γκόμνες πλέον σε ενα σημαντικό ποσοστό Κίεβο μιλάνε Αγγλικά και απέκτησαν λιγο Δυτικοποίηση. Οπότε μπορέις να μιλήσεις και να πουλήσεις έρωτα και όνειρα. Αν πάλι ξέρεις Ρωσσικα δεν σε νοιάζει.

Οπότε για λύνονται οι παρεξηγήσεις αυτα που λέμε εδω αφορούν τον μέσο όρο.Όχι τις ιδιεταιρες ικανότητες που έχουν ορισμένα μέλη όπως υψηλό μισθό και γνώση Ρώσσικης γλώσσας.

Με λιγα λόγια με 1000 ευρώ μισθό και Αγγλικά που είναι το 95% των συναγωνιστών έβγαινε κάτι τότε? Η βγαίνει επάρχιά στο σήμερα?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Το 2008 η Ουκρανία ήταν πολύ καλύτερη από την Πολωνία.Τότε Ουκρανία επαρχία έβγαζες περίπου 3 εφτάρια τη βδομάδα και χωρίς λεφτά.
Δεν πήγαιναν όμως σχεδόν καθόλου ξένοι.Ο λόγος?
1.Δεν ήταν γνωστό
2.Οι γκόμενες μιλούσαν κατά 90% μόνο ρωσικά
3.Δεν υπήρχαν τα social media,viber κτλ και οι γκόμενες δεν είχαν smartphones.

Βασικά δεν ήταν καθόλου γνωστό.Εγώ έπαιρνα την πάμφθηνη Ryanair από Αθήνα-Κατοβίτσε,μετά τραίνο μέσω Κράκωβ μέχρι Przemysl και μετά λεωφορείο μέχρι Λβωφ.
Μπούκαρες στην πόλη κανένας ξένος.Η Πολωνία είχε ήδη μερικούς ξένους.
Να είσαι στο κλαμπ ladies night,300 μουνιά,50 να χορεύουν μόνες τους στην πίστα και να είσαι ο ένας από τους δύο άντρες στο μαγαζί.Ετσι ήταν τότε.
Ηταν αναπόφευκτο οτι θα γαμήσεις.Στα ladies nights είχα 100% επιτυχία,συχνά έβγαζα δύο γκόμενες μαζί.

πολυ σωστα αλλες εποχες τοτε :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό πού άλλαξε είναι δύο πράγματα. Πως πλέον οι τίμες για κάποιον που παέι με ευρώ με μισθό Ελλαδας (1000 ευρώ ας πούμε) είναι πολύ καλές..Παλία δεν ήταν!! Η pizza ας πούμε τωρα την βρίσκεις και με 3 εύρω όταν τότε είχε 7 ευρώ..Αυτό σε βοηθαει να πηγαίνεις πιο πολλά ραντεβού και να αντέχεις οικονομικά στις εξόδους.. Αλλο 1 προς 30 και αλλο 1 προς 11 είναι προφανές. Ενα διαμέρισμα τωρα το παίρνεις μς 20-25 ευρώ τότε είχε 60 ευρώ. Άρα 10 μέρες που κάθομαι εδγω δίνω 200 ευρώ ένω τότε 600!! Τεράστια διαφορά. Σου επιτρέπει εκεί που θα πηγαινες 2 φορες το χρόνο να πηγαίνεις 4 τωρα..Οπότε στις 4 έχεις φτιάξει τον κύκλο σου διαδικτυακά. Σκέψου τα.. Αν τωρα φυσικά πέρνεις 5000 όπως εσυ δεν σε νοίαζει. Εγω μιλάω για τον μεσο όρο.

Το δεύτερο που άλλαξε ειναι πως οι γκόμνες πλέον σε ενα σημαντικό ποσοστό Κίεβο μιλάνε Αγγλικά και απέκτησαν λιγο Δυτικοποίηση. Οπότε μπορέις να μιλήσεις και να πουλήσεις έρωτα και όνειρα. Αν πάλι ξέρεις Ρωσσικα δεν σε νοιάζει.

Οπότε για λύνονται οι παρεξηγήσεις αυτα που λέμε εδω αφορούν τον μέσο όρο.Όχι τις ιδιεταιρες ικανότητες που έχουν ορισμένα μέλη όπως υψηλό μισθό και γνώση Ρώσσικης γλώσσας.

Με λιγα λόγια με 1000 ευρώ μισθό και Αγγλικά που είναι το 95% των συναγωνιστών έβγαινε κάτι τότε? Η βγαίνει επάρχιά στο σήμερα?

Τότε όμως ο Ελληνας έβγαζε 80% περισσότερα από ό,τι τώρα οπότε υπερκάλυπτε τα έξοδα.Επεσε η Ουκρανία έπεσε όμως και η Ελλάδα το ίδιο δραματικά.
Οπότε για το μέσο Ελληνα σήμερα είναι χειρότερα από ό,τι το 2008.
Τα διαμερίσματα τότε είχαν 50 ευρώ ενώ τώρα τα ίδια έχουν περίπου 30.Τα ρεστωράν που πήγαιναν 50 ευρώ για δύο άτομα τώρα πάνε στα 30 ευρώ.
Και οι απαιτήσεις από τις γκόμενες μειώθηκαν,τότε ήθελαν όλες καινούργια κινητά.Ομως και το 2010 είχαν βελτιωθεί αισθητά τα πράγματα σε σχέση με το 2008 αφού το γκρίβνυα είχε πέσει στο μισό και οι μισθοί είχαν μειωθεί.
Επίσης τότε είχε πολύ λιγότερους αραβότουρκους και είχε πολύ καλύτερες γκόμενες στο ίντερνετ σε σχέση με τώρα,δεν υπήρχαν καθόλου flakes κτλ.
Συνολικά για το μέσο Ελληνα ήταν καλύτερα τότε σίγουρα,απλά ο μέσος Ελληνας ήξερε πολύ λιγότερο τι παίζει,σε σχέση με αυτό που ξέρει τώρα.
Θυμάμαι όταν πρωτοπροσγειώθηκα στο Κίεβο το 2003 και ψιλοέτρεμα,δεν ήξερα τι με περίμενε στο έδαφος.Αργότερα βέβαια κατάλαβα οτι ήταν παιδική χαρά,μαγικές εποχές,χρυσούς αιών όπως τον αποκαλούμε οι παλαιοί.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τότε όμως ο Ελληνας έβγαζε 80% περισσότερα από ό,τι τώρα οπότε υπερκάλυπτε τα έξοδα.Επεσε η Ουκρανία έπεσε όμως και η Ελλάδα το ίδιο δραματικά.
Οπότε για το μέσο Ελληνα σήμερα είναι χειρότερα από ό,τι το 2008.
Τα διαμερίσματα τότε είχαν 50 ευρώ ενώ τώρα τα ίδια έχουν περίπου 30.Τα ρεστωράν που πήγαιναν 50 ευρώ για δύο άτομα τώρα πάνε στα 30 ευρώ.
Και οι απαιτήσεις από τις γκόμενες μειώθηκαν,τότε ήθελαν όλες καινούργια κινητά.Ομως και το 2010 είχαν βελτιωθεί αισθητά τα πράγματα σε σχέση με το 2008 αφού το γκρίβνυα είχε πέσει στο μισό και οι μισθοί είχαν μειωθεί.
Επίσης τότε είχε πολύ λιγότερους αραβότουρκους και είχε πολύ καλύτερες γκόμενες στο ίντερνετ σε σχέση με τώρα,δεν υπήρχαν καθόλου flakes κτλ.
Συνολικά για το μέσο Ελληνα ήταν καλύτερα τότε σίγουρα,απλά ο μέσος Ελληνας ήξερε πολύ λιγότερο τι παίζει,σε σχέση με αυτό που ξέρει τώρα.
Θυμάμαι όταν πρωτοπροσγειώθηκα στο Κίεβο το 2003 και ψιλοέτρεμα,δεν ήξερα τι με περίμενε στο έδαφος.Αργότερα βέβαια κατάλαβα οτι ήταν παιδική χαρά,μαγικές εποχές,χρυσούς αιών όπως τον αποκαλούμε οι παλαιοί.

ετσι ακριβως ειναι η κατασταση οπως την περιγραφεις  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
πολυ σωστα αλλες εποχες τοτε :hi:

Ηταν αλλιώς.Αντε να πεις οτι έβγαινες τότε διπλά ραντεβού με εικοσάχρονες ξαδέρφες 183 ύψος και η μία η ξανθιά σου χάιδευε το χέρι πάνω στο τραπέζι ενώ η άλλη η μελαχρινή σου χάιδευε το μπούτι κάτω από το τραπέζι.Και μετά τις περιέφερες μαζί αγκαζέ μία δεξιά,μία αριστερά σαν τρόπαια στο κέντρο να χαζεύουν όλοι.
Που τις είχες γνωρίσει στο μαγαζί που σε πήγαν αυτές που καμάκωσες στη βόλτα το βράδυ εκ των οποίων η μία σε φίλαγε λυσσαλέα στο μαγαζί.Που όταν πήγε τουαλέτα την έπεσες στη δίπλα υπερμουνάρα που σου ζητούσε να κάτσεις μαζί της αλλά την άφησες για τις ξαδέρφες.
Ηταν απίστευτα σκηνικά,δε γίνονται πλέον.
Το ίντερνετ υπήρχε πάντα,έβγαινα 5 ραντεβού με διαφορετικές γκόμενες κάθε μέρα.
Αλλά ήταν άλλη η ατμόσφαιρα,καμία σχέση.Τώρα έχουν αλλάξει όλα λόγω τεχνολογίας,smartphones κτλ,χάθηκε η μαγεία.
Αλλά άμα ξέρεις το παίγνιο,μπορείς πάντα να δαγκώνεις από συνήθεια σα σκύλος.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ηταν αλλιώς.Αντε να πεις οτι έβγαινες τότε διπλά ραντεβού με εικοσάχρονες ξαδέρφες 183 ύψος και η μία η ξανθιά σου χάιδευε το χέρι πάνω στο τραπέζι ενώ η άλλη η μελαχρινή σου χάιδευε το μπούτι κάτω από το τραπέζι.Και μετά τις περιέφερες μαζί αγκαζέ μία δεξιά,μία αριστερά σαν τρόπαια στο κέντρο να χαζεύουν όλοι.
Που τις είχες γνωρίσει στο μαγαζί που σε πήγαν αυτές που καμάκωσες στη βόλτα το βράδυ εκ των οποίων η μία σε φίλαγε λυσσαλέα στο μαγαζί.Που όταν πήγε τουαλέτα την έπεσες στη δίπλα υπερμουνάρα που σου ζητούσε να κάτσεις μαζί της αλλά την άφησες για τις ξαδέρφες.
Ηταν απίστευτα σκηνικά,δε γίνονται πλέον.
Το ίντερνετ υπήρχε πάντα,έβγαινα 5 ραντεβού με διαφορετικές γκόμενες κάθε μέρα.
Αλλά ήταν άλλη η ατμόσφαιρα,καμία σχέση.Τώρα έχουν αλλάξει όλα λόγω τεχνολογίας,smartphones κτλ,χάθηκε η μαγεία.
Αλλά άμα ξέρεις το παίγνιο,μπορείς πάντα να δαγκώνεις από συνήθεια σα σκύλος.

βαλκανιε αρχοντα οι εποχες αυτες εχουν περασει ανεπιστρεπτει τωρα προσαρμοζομαστε στα νεα δεδομενα της εποχης

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ετσι ακριβως ειναι η κατασταση οπως την περιγραφεις  :hi:

Ετσι ακριβώς ήταν.Απλά τότε δε με έπαιρνε οικονομικά να πάω Κίεβο και πήγαινα επαρχία.Μπορεί να βάλω φωτός από το τι γαμούσα τότε τζάμπα επαρχία(από daygame,clubs) να δείτε το διαθέσιμο επίπεδο.Βέβαια ήταν καλές κοπέλες,τώρα μάλλον θα έχουν οικογένεια,παιδιά.Για αυτό κωλύομαι κάπως.(τις Πολωνέζες που παρτούζωνα και τώρα είναι όλες παντρεμένες και καλά με παιδιά και ποστάρουν φωτός στο facebook πόσο ευτυχισμένες είναι,δεν τις σέβομαι τόσο).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
βαλκανιε αρχοντα οι εποχες αυτες εχουν περασει ανεπιστρεπτει τωρα προσαρμοζομαστε στα νεα δεδομενα της εποχης

Οντως,αν και καμιά φορά σκέφτομαι τι θα έκανε ο παλιός εαυτός μου στις νέες συνθήκες.
Τώρα χτυπάω τις γκόμενες που ψάχνουν τα γκαφρά που ήθελα και τότε αλλά δε με έπαιρνε.Με πήγαιναν στα μαγαζιά και τέλος,έληγε το παραμύθι.
Αντίθετα δεν μπορώ να γαμήσω τις φοιτήτριες των 20,19 ετών που γαμούσα τότε τζαμπέ.
Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ετσι ακριβώς ήταν.Απλά τότε δε με έπαιρνε οικονομικά να πάω Κίεβο και πήγαινα επαρχία.Μπορεί να βάλω φωτός από το τι γαμούσα τότε τζάμπα επαρχία(από daygame,clubs) να δείτε το διαθέσιμο επίπεδο.Βέβαια ήταν καλές κοπέλες,τώρα μάλλον θα έχουν οικογένεια,παιδιά.Για αυτό κωλύομαι κάπως.(τις Πολωνέζες που παρτούζωνα και τώρα είναι όλες παντρεμένες και καλά με παιδιά και ποστάρουν φωτός στο facebook πόσο ευτυχισμένες είναι,δεν τις σέβομαι τόσο).

καιρος ειναι να σε παντρεψουμε και εσενα αρχοντα με ξανθο σλαβικο μουνακι εκ αγιας πετρουπολης

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Οντως,αν και καμιά φορά σκέφτομαι τι θα έκανε ο παλιός εαυτός μου στις νέες συνθήκες.
Τώρα χτυπάω τις γκόμενες που ψάχνουν τα γκαφρά που ήθελα και τότε αλλά δε με έπαιρνε.Με πήγαιναν στα μαγαζιά και τέλος,έληγε το παραμύθι.
Αντίθετα δεν μπορώ να γαμήσω τις φοιτήτριες των 20,19 ετών που γαμούσα τότε τζαμπέ.
Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο.

τι να το κανεις το πιπινακι 19 20 χρονων περα απο εναν η δυο πουτσους δεν εχεις να πεις κατι επι τις ουσιας σε μια συζητηση

εσυ θελεις μουνακι 28-31 που να ειναι εμπειρο κοινωνικο και να θελει να παντρευτει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
καιρος ειναι να σε παντρεψουμε και εσενα αρχοντα με ξανθο σλαβικο μουνακι εκ αγιας πετρουπολης

Οι Ρωσίδες πιέζουν πολύ για γάμο.Βέβαια η σκέψη και μόνο να κληροδοτηθούν τα ένδοξα ελληναράδικα γονίδια σε Σλάβο μονίμως γκρινιάρη,καταθλιπτικό και παθητικό με απωθεί.
Εκτός αν βγει πουτσαράς σα Σέρβος που αμφιβάλλω.
Το bachelor style είναι πολύ εντάξει σήμερα,δε ζηλεύω καθόλου τους παντρεμένους συναδέλφους.Εχουν κάποια πλεονεκτήματα αλλά το ελευθέριο γαμήσι δεν το πιάνουν.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Οι Ρωσίδες πιέζουν πολύ για γάμο.Βέβαια η σκέψη και μόνο να κληροδοτηθούν τα ένδοξα ελληναράδικα γονίδια σε Σλάβο μονίμως γκρινιάρη,καταθλιπτικό και παθητικό με απωθεί.
Εκτός αν βγει πουτσαράς σα Σέρβος που αμφιβάλλω.
Το bachelor style είναι πολύ εντάξει σήμερα,δε ζηλεύω καθόλου τους παντρεμένους συναδέλφους.Εχουν κάποια πλεονεκτήματα αλλά το ελευθέριο γαμήσι δεν το πιάνουν.

θα κανονισουμε να βρεθουμε γερμανια και ισως σ' αλλαξω γνωμη και σε παντρεψω με καλιγραμμη ρωσιδα
πρεπει σιγα σιγα να αφησουμε απογονους καλα τα ταξιδια καλα τα γουστα αλλα σαν τους απογονους τιποτα στο κοσμο
και να πανερευτεις δεν σημαινει οτι δεν θα ξενοπηδας ετσι για αλλαγη

και εγω αν παντρευτω θα ξενοπηδαω για να αλλαζω την διαθεση μου και για να μην βαριεμαι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τι να το κανεις το πιπινακι 19 20 χρονων περα απο εναν η δυο πουτσους δεν εχεις να πεις κατι επι τις ουσιας σε μια συζητηση

εσυ θελεις μουνακι 28-31 που να ειναι εμπειρο κοινωνικο και να θελει να παντρευτει

Οι μικρές είναι πιο φρέσκες αλλά πιο τσιτωμένες.Οι μεγάλες είναι πιο comfortable.
Γενικά στις σλαβικές χώρες άμα γνωρίσεις τη μαμά,χάνεις κάθε ενδιαφέρον για την κόρη.Η μαμά είναι τόσο ανώτερη σε comfort,λες πού έμπλεξα.Οι μικρές βέβαια το ξέρουν αυτό.
Συνήθως οι γκόμενες με κατηγορούν οτι κοιτάζω συνέχεια άλλες και τις απατώ διαρκώς.Εχουν κάποια έκτη αίσθηση.
Μου λένε έχεις τόσο ωραία κοπέλα δίπλα σου,κοιτάζουν όλοι και ζηλεύουν πόσο τυχερός είσαι και εσύ κοιτάς συνεχώς άλλες σα λιγούρης.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Συνήθως οι γκόμενες με κατηγορούν οτι κοιτάζω συνέχεια άλλες και τις απατώ διαρκώς.Εχουν κάποια έκτη αίσθηση.
Μου λένε έχεις τόσο ωραία κοπέλα δίπλα σου,κοιτάζουν όλοι και ζηλεύουν πόσο τυχερός είσαι και εσύ κοιτάς συνεχώς άλλες σα λιγούρης.

:woldman:  αυτα ειναι τα λαθη σου και δεν πρεπει να κανεις τα ιδια και τα ιδια παντα

βρες μια σταθερη γυναικα που να την γουσταρεις και να σε καταλαβαινει να αποτελει για σενα το λιμανι σου
και επειτα μπορεις που και που να κανεις καμια κουτσουκέλα οταν εχεις αναγκη για ανανεωση  

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
βρες μια σταθερη γυναικα που να την γουσταρεις και να σε καταλαβαινει να αποτελει για σενα το λιμανι σου
και επειτα μπορεις που και που να κανεις καμια κουτσουκέλα οταν εχεις αναγκη για ανανεωση

Θα μας τον ξεκάνεις πρωτοχρονιάτικα με αυτά που γράφεις.

Στάνταρ σταυροκοπιέται και φτύνει τον κόρφο του από τότε που σε διάβασε  :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Θα μας τον ξεκάνεις πρωτοχρονιάτικα με αυτά που γράφεις.

Στάνταρ σταυροκοπιέται και φτύνει τον κόρφο του από τότε που σε διάβασε  :2funny:

προσπαθώ να τον αλλάξω μιας και άλλαξε η χρονιά

για να μην γίνει ο kman2 ένας σύγχρονος Ρασπούτιν με παρόμοια κατάληξη με τον Ρασπούτιν της εποχής των Τσάρων

D

dude901123

Επισκέπτης
Εγω δεν πουλάω μαγκια όπως εσφαλμένα πήγε να περάσει ο Dirty. είμαι ό μονος που έχω γράψει γαι Ταξίδια που έμεινα με το πουλι στο χέρι!! Σε σκατά πλέον Προιρισμούς όπως Πολωνία. Η με λάθος σταρτηγικές όπως κυνηγητό σε clubs Κίεβου. Όταν βρήκα τι δουλέυει το ανέφερα κατευθείαν!!!

Αν διάβαζες και ήσουν λίγο πιο προσεκτικός θα τα ήξερες πριν τα γράψεις. Πριν κάνεις τις βόλτες στα κολόμπαρα. Εγώ αυτό επισημαίνω. Ότι χρειάστηκες 1 χρόνο και 2,3 ταξίδια για να καταλήξεις στην μεγάλη ανακάλυψη, δηλαδή σε πράγματα χιλιοειπωμμένα εδώ μέσα περί Love Tourism μέσω των γνωστών τρόπων (Tinder, Badoo, mamba, Fdating κ.α.). Και ξέρεις δεν χρειάζεται να διαβάζεις τον Roosh και τους λοιπούς ειδήμονες για πράγματα που είναι γραμμένα μερικές σελίδες πίσω. Και η μεγάλη έκπληξη μου είναι πως οκ, βρήκες την άκρη και τον τρόπο στο Κίεβο (respect για αυτό), δεν τον βρίσκουν όλοι και δεν ταιριάζουν όλα σε όλους. Στη συνέχεια όμως αρχίζεις τα νοητικά άλματα με εμπειρία ενός χρόνου και μερικών ταξιδιών, εκ των οποίων κατά δική σου παραδοχή κάποια αποτυχημένα, προκειμένου να πεις οτί δεν χρειάζεται να πάει κάποιος αλλού όπως επαρχία γιατί το Κίεβο είναι το καλύτερο μέρος για Love Tourism και έχεις απίστευτες επιτυχίες. Για να σε πάρω σοβαρά και να αντιπαρατεθώ στην άποψη σου θα ήθελα να μας παραθέσεις την εμπειρία σου από άλλα επαρχιακά μέρη εκτός Κιέβου. Τότε μπορούμε να κάνουμε μια σοβαρή αντιπαράθεση. Αλλιώς απλώς μπορείς να λες τι νομίζεις, άκουσες, σου είπαν, διάβασες από κάποιον άλλο. Και αυτό σεβαστό. Η κόντρα μου είναι απέναντι στην κατοχή της απόλυτης γνώσης που κάποιος με μερικά επιτυχημένα ταξίδια στο Κίεβο απέκτησε. Σου μιλάει κάποιος που πλέον έπαψε να αυτοδιαφημίζεται. Είμαι στην Ουκρανία από 21/12 και μέσα σε 12 ημέρες έφαγα με ιντερνετικό παιχνίδι 7 διαφορετικές γκόμενες, παλιές και νέες. Και μάλιστα η μία που είχα για αύριο με έπιασε με τη σημερινή. παρόλα αυτά για αύριο έχω άλλες 2 καινούργιες που τις έδωσα ραντεβού για διήμερο και έρχονται από μικρές πόλεις δίπλα από τη Βίννιτσα αλλά δυστυχώς είμαι μόνος ένας. Ο Glock παίζει με άλλη. Αν θέλεις έλα μια βόλτα να βοηθήσεις με τη μία από τις 2 και να σε βοηθήσω και εγώ να δεις και άλλη μια πλευρά του φεγγαριού. Ίσως αν φτάσεις γρήγορα σήμερα το βράδυ και έχεις χρόνο πάμε και σε μια πόλη εδώ δίπλα που με έχουν καλεσμένο μια επίσης καινούρια που καυλαντίζω στο Viber με τη φίλη της αλλά βαριέμαι να οδηγάω μόνος μου και για αυτό δεν πήγα.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Αγαπητοι συμπαικτες του κιεβου να σας ευχηθω καλη χρονια.Αν και ειμαι απο το 2006 στο site προτιμω να διαβαζω παρα να γραφω τις εμπειριες μου απο τα 200+ ταξιδια που εχω κανει στο τετραγωνο του παραδεισου(Ρωσια,Λευκορωσια,Ουκρανια,Μολδαβια)απο το 2001 μεχρι και σημερα.Ο λογος που γραφω ειναι οτι θα ηθελα να γνωρισω καποιους απο εσας ωστε πανω να κανουμε μια δυνατη ομαδα εφοσον ταιριαζουμε αλλα κυριως να αλλαξουμε και τεχνογνωσια πανω στα αγαπημενα μας θεματα.Πληροφοριακα απλα σας λεω οτι δεν θελω ουτε αντιπαραθεσεις ουτε τιποτα.Διαβαζω ολα τα κειμενα και κρινω τι κραταω και τι οχι .Ολοι κατα καιρους(οι γνωστες)εχουν δωσει χρησιμες πληροφοριες που μου εχουν χρειαστει για να συμπληρωνω τις γνωσεις μου.Η λογικη μου ειναι οτι οσα πιο πολλα ξερεις τοσο το καλυτερο και τοσο καταλαβαινεις οτι υπαρχουν και αλλα να μαθεις.Ακομα πιστευω οτι ολα στο γηπεδο φαινονται γιαυτο και μονο θελω αξιους συμπαικτες και μονο...
Να σας πω οτι εχω περασει θρυλικες στιγμες με τον Memosan στην Λευκορωσια και εχω γνωρισει και τον Dr.Love στην ουκρανια και το μονο που μπορω να σας πω ειναι οτι αυτα που λενε τα εχω δει και ειναι αληθεια οσο αφορα το τι κανουν.
Για να δωσω και εγω ενα στιγμα
1)η ουκρανια μιας και μιλαμε για αυτη δεν ειναι για ασχετους παικτες...Χωρις εμπειρια θα σου φανε τα λεφτα και θα καταληξεις στις ακριβες πουτανες(γιατι υπαρχουν και φθηνες και καλες)
2)επειδη γινεται μεγαλη αντιπαραθεση για τον καλυτερο τροπο να πω τα εξης.Τροπος καλυτερος δεν υπαρχει,,, ο καλυτερος τροπος ειναι Αν εχει τα κοτσια να κανεις και day Καμακι Και clubing και ιντερνετ...Κανοντας τα ολα μαζι χωρις να εχει σημασια πιο ειναι καλυτερο αφου καθε φορα βλεπεις και αλλα αποτελεσματα θα εχεις το καλυτερο αποτελεσμα.10 μερες ιντερνετ πριν και μετα εκει οπου υπαρχει ευκαιρια mall και αλλοι χωροι το πρωι και club το βραδυ βαρας..
3)το ποιο σημαντικο απο ολα...Παιζει τεραστια σημασια και δεν εχω δει να αναφερεται συχνα το ποιος εισαι εσυ και τι στοχο εχεις.Δηλαδη ποσο χρονον εισαι αν εισαι εμφανισιμος(πανω απο 5)αν εχεις λεφτα και ποσα, πως διαχειριζεσαι τα λεφτα σου τι γνωση εχεις στο καμακι τι εμπειρια εχεις στο χωρο αν ξερεις Ρωσικα κλπ και τι στοχο εχεις εχει τεραστια διαφορα αν σε ενδιαφερουν τα μπαζα(<5)οι μετριες5-6.5 οι καλες 6.5-8 η τα σουπερ μοντελς 8-10...Αρα ενα σχεδιο που δουλευει σε καποιον 9 με ενδιαφερον στα μπαζα δεν δουλευει σε καποιον 5 με ενδιαφερον στα σουπερ μοντελς..Αυτος ειναι ο λογος που ο καθενας λεει αλλα πραγματα και οι αλλοι λενε ακριβως τα αναποδα...Δεν ειναι ολα για ολους κλπ..Σωστο ειναι και το μεν σωστο και το δε αλλα δεν κανουν για ολους...
4)οποιος δεν πηδαει στην Ελλαδα(χωρις λεφτα στο χερι) δεν θα πηδηξει ουτε εκει.Απλα στην Ελλαδα αμα πηδας 2-3 το χρονο 5-7αρι εκει θα βαρεσεις εφοσον μαθεις 2-3 την εβδομαδα 6.5-8.Αυτη ειναι η συμβουλη μου για τους νεους παικτες οσο αφορα το κιεβ
5)Η επαρχια ειναι εξισου καλη αν οχι καλυτερη αλλα μονο για γνωστες

Ευχομαι μια καλη χρονια σε ολους με πολυ Love and peace ελπιζω να γνωρισω καποιους απο εσας πανω για τους λογους που προανεφερα.Πριν λιγες μερες γυρισα απο κιεβο επομενη φορα ειναι 20 φεβρουαριου για 15 μερες.Οποιος θελει μπορουμε να εχουμε meeting εκει.Ευχομαι ο διαλογος να φερνει αποτελεσμα και γνωσεις σε ολους και να μην μενουμε σε χαζοαντιπαραθεσεις που δεν εχουν κανενα απολυτως νοημα.

Καλη χρονια
Σπυρος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom