Μια λύση στο να μην μας περνάνε για Άραβα η Τούρκο είναι να έχουμε ένα κοντομανικο μπλουζάκι με την γαλανόλευκη πάνω σε αυτό η τον Παρθενώνα η οτιδήποτε. Για μολ και καφετέριες μπορούμε να φορέσουμε ένα φουτερακι πάλι με κάτι Ελληνικό πάνω του. Επίσης θα τραβήξει την προσοχή μπλουζάκι που να έχει πάνω το i love Kiev. Έχω ένα τέτοιο κοντομανικο αγορασμενο από τα καταστήματα στο μετρό του κιεβου. Μάλιστα το είχα φορέσει το καλοκαίρι εδώ στην Αθήνα και με σταμάτησε ένας Ουκρανός με την ουκρανική του παρέα στην πλαζ του Αγίου Κοσμά, για να με χαιρετησει. Στην παρέα του ήταν και ένα υπέρμουνο Ουκρανη, με το οποίο ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες για λίγα λεπτά στα Αγγλικά.
Glock μπορείς να βρεις ένα ανάλογο μπλουζάκι που να γράφει i love Vinnitsa.
Αν έχεις μαζί σου και καποιο μπλουζάκι που έχει πάνω κάτι Ελληνικό θα παίξεις πιο άνετα μπάλα. Η Βιννιτσα θέλει πολύ καλή προεργασία μέρες πριν αλλά κι όταν είσαι εκεί από νετ θα γνωρίσεις πιο εύκολα. Για μένα πάντως μόνο από νετ γίνεται δουλειά ή μεσω ντόπιων. Καλή περίπτωση είναι το καουτσ σερφιν μέσω του οποίου μπορείς να γνωρίσεις γκομενες και από αυτές αλλες. Επίσης εύκολα σου γνωρίζουν οι ίδιοι οι Ουκρανοί.
Δεν περνάει ο μελαχρινός Έλληνας έτσι απλά για άραβας/τούρκος.
Πολλοι τούρκοι και άραβες έχουν μια σειρά χαρακτηριστικων που τους ξεχωρίζουν.
Όπως και οι αλβανοί δεν περνάνε για Έλληνες,Ιταλοι ή ότι άλλη μαλακία νομιζουν ότι μοιάζουν,
Απλά αυτό που ισχυει πλέον σε όλη την Ευρώπη είναι μια συνολική εσωστρέφεια.
Οι κοπέλες κοιτάνε ομοεθνείς τους,να αράξουν μαζί σε ένα διαμερισμα,να συζήσουν,ίσως αργοτερα να κάνουν οικογένεια.
Μια 20+ Πολωνέζα που έλεγε:Όλες οι φίλες μου έχουν όνειρο να παντρευτουν έναν Πολωνό να κάνουν οικογενεια.
Επισης εχει περάσει η "μόδα" των εξωτικών δοκιμων,των αράπηδων,κ.λ.π.
Ο Kman έχει γραψει ότι στο παρελθόν έπαιζαν Πραγα Τσέχες που έσμπρωχναν καρότσια με μαυράκια.Λίγα χρόνια αργότερα που έγινα μόνιμος κάτοικος εγώ,ανάθεμα να είδα έστω και ένα..
Αλλάζουν οι τασεις όσο αναφορά τους πορνοτουριστες,κάηκαν και πολλά μέρη..
Προσοχη μιλάω για κανονικες κοπέλες,όχι αράπης που δίνει 100 δολάρια και γυρίζει με την Ουκρανέζα στο διαμέρισμα.