Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Κίεβο ΑΔΕΙΟ!!! Δεν το έχω ξαναδεί αυτό.. Γιορτές τελικά δεν λέει.Χτες Shouters Σάββατο βράδυ 20 άτομα σύνολο. Caribbean ήταν ότι χειρότερο έχω βιώσει σε όλη την  ζωή μου. Έπρεπε να είσασταν εκεί να το βιώσετε 99% Αραβία και Τουρκία χωρίς καμία γυναίκα. Μέιναν όλες σπίτια για γιορτές και ήταν έξω όλοι οι Μουσουλμάνοι που είχαν αγριέψει και τσακώνονταν μεταξύ τους διοτί δεν υπήρχε καν να καλέσουν μια να την κεράσουν τραπέζι. Αυτο το πράγμα δεν το έχω ξαναβιώσει εκατοντάδες Τούρκοι και Άραβες μόνοι σε ένα μαγαζί και κάποιοι να μυρίζουν κιόλλας. Ακόμα  και οι Πουτάνες δεν ήταν στο caribbean.

Παρόλα αυτά ένα συμπέρασμα έχω να βγάλω. Λαμπάδα σε αυτόν που έφτιαξε το Tinder και badoo. Στην άδεια πόλη που δεν κυκλοφορεί σκύλος έξω ούτε δύο μέρες κατάφερα να πάρω ένα 23χρονο και χτες ήμουν σπίτι με μια 28χρονη απο badoo με ΒΥΖΑΡΕΣ!! Δεν έκατσε για πήδημα αλλά μονο χαμούρεμα δεν ήθελε να φανεί πως το δίνει πρώτο ραντεβου αλά σήμερα θα κάνουμε προτοχρωνιά μαζί σπίτι μου οπότε θα την ξεκολλιάσω όλη νύχτα.

Συμπεράσματα μακριά απο γιορτές Κίεβο, online δουλέυει και παίζει ρόλο και η τύχη. Έτυχε 2 στις 2 που έβγαλα να είναι έτοιμες οπότε μου φτιάξαν την κατάσταση στην άδεια πόλη!!!

• Like
Αντιδράσεις: flynow

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ναι παιζει να ειναι αδεια ολα μεχρι τον φεβρουαριο.για δευτερη συνεχομενη χρονια δεν παω οδυσσο δεκεβρι και γεναρι.κιεβ  απο μαρτι ειχε κινιση χρισατικ και κατω στο μετρο.περασμενο μαρτι ακομα ηταν χιονισμενα και κρυο ενω οδυσσο ηταν τελεια με βροχη 5 λεπτα μια φορα σε 12 μερες.αυτο με εκανε να αποφυγω δνεπρο και επαρχια τωρα.δεκεβριο στα κλαμπ ολα αδεια ηταν οπως και οδυσσο.μονο στο βοτκα μπαρ ειχε κοσμο,πουτανεσ και αραβοτουρκους  με δυτικους.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Για Ουκρανία δεν αξίζει topface το 90% δεν μιλαέι Αγγλικά και είναι και χαμηλού επιπέδου. Το καλυτερο όλων για Ουκραβια ειναι badoo που βρισκεις τα πάντα. Αν και συνήθως μεχρι 25 κυνηγάω εκει. Tinder έχει πιο ποιοτικές γκόμενες. Με δουλεια, normal οικονομική κατασταση κλπ..
Διαλέγεις και πέρνεις.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
εχασα κωδικους φιλε.δεν θα εγραφα να σου πω την αληθεια.αλλα επιδει πηγα αρμενια,γεωργια και καλοκαιρι καζακταν καικυργισταν ειναι καλο να μαθουμε πλιροφοριες για εκει.τελοσ φεβραρη μεχρι 18 μαρτι θα ειμαι οδυσσο.μετανιωσα ομως,στο τσακ να κλισω δνεπρο.αν μου ελεγε ο δασκαλος ιωσηφ μιση ωρα πιο πριν μαρτιο να παμε μαζι εκει δεν θα εκλινα οδυσσο.βαρεθηκα οδυσσο για τους λογους που εγραψα και αναλυσα προχτες.
Το φαντάστηκα ότι έχασες κωδικούς. Καλά αυτό το Κιργισταν πως σου ήρθε να το επισκεφθείς ; Σε βλέπω στο τέλος να πας και στο Ουζμπεκιστάν και στο Τουρκμενιστάν για να συμπληρώσεις το καρέ των ισταν ! :)

Καλή χρονιά επί τη ευκαιρία και καλά γαμησια σε όλους και όλες !

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
τωρα λευκωρωσια πας για 5 μερες χωρις βιζα φτανει να μην πας μεσω ρωσιας.με τρενο θελει βιζα,αεροπορικα μονο αν πας μεσο μοσχας θελει βιζα.θελεις μονο ασφαλεια υγειας που βγαζεις εκει σε ενα γραφειο,κανα ευρο την μερα κοστιζει
Και στο αεροδρόμιο του Μινσκ από το οποίο πρέπει να μπεις και να βγεις για να κάνεις χρήση της νέας ρύθμισης για παραμονή 5 ημερών μάξιμουμ χωρίς βίζα, μπορείς να πάρεις πολύ φθηνά την ασφάλεια υγείας με το που φθάνεις. Εδώ στην Ελλάδα την χρυσοπουλανε οι ασφαλιστικές εταιρείες. Πχ Ιντεραμερικαν σου πουλάει έναντι 30 € την ειδική σου λένε ασφάλεια που δημιούργησαν για Λευκορωσια, ιδιαίτερα μετά την απόρριψη των πρώτων που έκαναν. Μην κάνει κανένας το λάθος και τους εμπιστευτεί τους δικούς μας εδώ και αγοράσει ασφάλεια υγείας από εδώ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καλή χρονιά απο Βίνιτσα!!!Μόλις γύρισα απο το Ουκρανικό Κλάμπ και θα γράψω μόνο για αυτό ενώ έχω να αναλύσω άλλη μέρα πολλά θέματα για το τι παίζει εδώ αλλά και τη τακτική Dirty!
Θα συμφωνήσω με τον Λόβ ακριβώς για τη χτεσινή μέρα πως όλα ήταν άδεια και στο πισινό μας τραπέζι πήγαν να πλακωθούν μεταξί τους κάτι ελεεινοί μεσανατολίτες...
Σήμερα το κλαμπ που πήγαμε ήταν πολύ κλαςάτο και έξω βλέπαμε μαυριδερούς και αραβότουρκους που είχαν φάει πόρτα!Ίσως τρώγαμε κι εμείς αν δεν καθάριζε το γκομενάκι που είχε μαζί ο Dirty!Μεσα πάντως δεν υπήρχε ούτε ένας Μη Ουκρανός!
Γυναίκες ήταν γεμάτο και πολύ υψηλής βαθμολογίας οι περισσότερες!
ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ δεν είχαν κανένα μα κανένα ενδιαφέρον για κάποιον ξένο...Πραγματικά ξενοφοβική συμπεριφορά!Νομίζω πως ούτε ...Άρειος Γερμανός ή Σκανδιναυός 1,90 δεν θα έκανε απολύτως τίποτα ...Κι εγώ είχα πολύ καλό ντύσιμο και την αβάντα της παρέας!Έκανα 2-3 χαλαρά πεσίματα και δέχτηκα πολύ απόμακρη συμπεριφορά κι έτσι το έκοψα και ασχολήθηκα με το κλάμπινγκ και όχι το καμάκι..Και βέβαια δεν ασχολήθηκε και καμιά μαζί μου ...έτσι στο ρελαντί μιας και διέφερα χαρακτηριστικά εκεί μέσα σε εμφάνηση και στύλ...
Οι γκόμενες ψάχνονταν μόνο με Κουασιμότους Ουκρανούς και φαινόταν σαν να έκαναν αμαρτία κολάσιμη αν έδειχναν το παραμικρό ενδιαφέρον σε κάποιον ξένο και στη προκειμένη περίπτωση σε εμένα μιας και δεν υπήρχε άλλος!!!
Είναι πολύ λυπηρό και άδικο απο τη φύση αυτά τα πανέμορφα μουνάκια να τραβιούνται με τους τύπους που μπορεί έτσι χύμα μεθυσμένοι και ιδρωμένοι να ζητιανέψουν  και λεφτά για ταξί στο κυριλέ μαγαζι (true story)..

Και φτάνω στα συμπαιράσματα του Dr Love και Dirty που συμφωνούν περί νετ και ελπίζω πως αυριο θα βγει κάτι καλό από ένα πολύ καλό μοντελέ γκομενάκι που θα συναντήσω απο το Μάμπα και δείχνει ψημένο!
Το καλό σε όλα αυτά είναι πως εδώ στην επαρχία  οι ...μαλακίες δεν πληρώνονται ...διότι όλα είναι πολύ φτηνά!

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Glock η πρωην μου ειναι βινιτσιοτισα.
Να σου δωσω το νουμερο της να πας να τη γαμησεις εκμέρους μου?  :fuck2:
:2funny: :2funny: :2funny:

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Σήμερα το κλαμπ που πήγαμε ήταν πολύ κλαςάτο και έξω βλέπαμε μαυριδερούς και αραβότουρκους που είχαν φάει πόρτα!Ίσως τρώγαμε κι εμείς αν δεν καθάριζε το γκομενάκι που είχε μαζί ο Dirty!Μεσα πάντως δεν υπήρχε ούτε ένας Μη Ουκρανός!
ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ δεν είχαν κανένα μα κανένα ενδιαφέρον για κάποιον ξένο...Πραγματικά ξενοφοβική συμπεριφορά!Νομίζω πως ούτε ...Άρειος Γερμανός ή Σκανδιναυός 1,90 δεν θα έκανε απολύτως τίποτα ...

Περα απο την πλακα υπαρχει εξηγηση τυπε. Και μου την εδωσε και το πρωην γκομενακι που ειχα.
Λοιπον βινιτσα υπαρχει πανεπιστήμιο ιατρικης, στο οποιο φοιτουν παρα πολλοι τουρκοάραβες και λοιποι μεσανατολιτες. Οταν ημουν με την δικια μου πανω εκει, τους εβλεπα και εγω με τα ματια μου.
Μια φορα ειχαμε παει για χριστουγενιατικα ψωνια, και πετυχαμε 2 απο δαυτους σε εκεινο το κεντρικο σουπερμαρκετ σε εκεινη την μεγαλη πλατια (Vinnytsʹkyy Univermah) και με κοιταγανε λιγακι περιεργα οι τυποι. Γυρναει η δικια μου που τους έκοψε και η ίδια να με κοιτανε και μου λεει "μαλλον σε περασανε για δικο τους, επειδη δεν φαινεσαι ουκρανος και έχεις μαυρα μαλλιά". :think:

Να μη στα πολυλογω, οι τυπισες σε περάσανε για κανα τουρκο η αραβα. Αμα γνωριζανε οτι εισαι έλληνας δεν θα ειχαν τετοια συμπεριφορα.
Γενικως κανουν πολλές μαλακιες οι αραβες εκει πανω και εχουν μπει σε κοινωνικη απομόνωση, με αποτελεσμα να την πληρώνουν και τυχον ελληνες που βρισκονται εκεί. :S

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Για Ουκρανία δεν αξίζει topface το 90% δεν μιλαέι Αγγλικά και είναι και χαμηλού επιπέδου. Το καλυτερο όλων για Ουκραβια ειναι badoo που βρισκεις τα πάντα. Αν και συνήθως μεχρι 25 κυνηγάω εκει. Tinder έχει πιο ποιοτικές γκόμενες. Με δουλεια, normal οικονομική κατασταση κλπ..
Διαλέγεις και πέρνεις.
To εβαλα για ουκρανια αρχικα και βγηκε μαπα το καρπουζι (το εβαλα να μου δειχνει γκομενες απο Odessa)
Mετα το εβαλα για πλακα Saratov Ρωσια, και μεσα σε μια βδομαδα έχω γυρω στα 180 like
topface.jpg

Yποθέτω μονο για Ρωσια αξίζει. :orchestra:
Το πουστικο ομως θελει να με βαλει να πλερώσω ντε και καλα :thubsdown:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλή χρονιά απο Βίνιτσα!!!Μόλις γύρισα απο το Ουκρανικό Κλάμπ και θα γράψω μόνο για αυτό ενώ έχω να αναλύσω άλλη μέρα πολλά θέματα για το τι παίζει εδώ αλλά και τη τακτική Dirty!
Θα συμφωνήσω με τον Λόβ ακριβώς για τη χτεσινή μέρα πως όλα ήταν άδεια και στο πισινό μας τραπέζι πήγαν να πλακωθούν μεταξί τους κάτι ελεεινοί μεσανατολίτες...
ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ δεν είχαν κανένα μα κανένα ενδιαφέρον για κάποιον ξένο...Πραγματικά ξενοφοβική συμπεριφορά!Νομίζω πως ούτε ...Άρειος Γερμανός ή Σκανδιναυός 1,90 δεν θα έκανε απολύτως τίποτα ...Κι εγώ είχα πολύ καλό ντύσιμο και την αβάντα της παρέας!Έκανα 2-3 χαλαρά πεσίματα και δέχτηκα πολύ απόμακρη συμπεριφορά κι έτσι το έκοψα και ασχολήθηκα με το κλάμπινγκ και όχι το καμάκι..Και βέβαια δεν ασχολήθηκε και καμιά μαζί μου ...έτσι στο ρελαντί μιας και διέφερα χαρακτηριστικά εκεί μέσα σε εμφάνηση και στύλ...
Οι γκόμενες ψάχνονταν μόνο με Κουασιμότους Ουκρανούς και φαινόταν σαν να έκαναν αμαρτία κολάσιμη αν έδειχναν το παραμικρό ενδιαφέρον σε κάποιον ξένο και στη προκειμένη περίπτωση σε εμένα μιας και δεν υπήρχε άλλος!!!
Είναι πολύ λυπηρό και άδικο απο τη φύση αυτά τα πανέμορφα μουνάκια να τραβιούνται με τους τύπους που μπορεί έτσι χύμα μεθυσμένοι και ιδρωμένοι να ζητιανέψουν  και λεφτά για ταξί στο κυριλέ μαγαζι (true story)..

Και φτάνω στα συμπαιράσματα του Dr Love και Dirty που συμφωνούν περί νετ και ελπίζω πως αυριο θα βγει κάτι καλό από ένα πολύ καλό μοντελέ γκομενάκι που θα συναντήσω απο το Μάμπα και δείχνει ψημένο!
Το καλό σε όλα αυτά είναι πως εδώ στην επαρχία  οι ...μαλακίες δεν πληρώνονται ...διότι όλα είναι πολύ φτηνά!

Στις μικρές πόλεις είναι δύσκολα στα κλαμπ γιατί ξέρει ο ενας τον άλλο και οι γκομενες εκτιθενται αμα μιλανε με ξένους η ακόμη και Ουκρανους απο αλλη πόλη.
Όλοι οι ξένοι επαρχία δηλαδή το 99% που πανε,έχουν κάποια κοννε απο το ίντερνετ αλλιώς δεν πατάνε.
Αν ξέρεις ρωσικά μπορείς να βγάλεις γκομενες με  day game και άπειρες ώρες ποδαρόδρομο,αδύνατο το χειμώνα με το ψυχος.
Το Σάββατο φτάνω Κίεβο για ολική επαναφορά.Στόχος πέντε πούτσοι και τρία καυλια σε γκομενες απο ίντερνετ.Φυσικά θα χτυπήσω και στα κλαμπς και στα μωλ παρόλο που έχω μόνο 3 μέρες και πρέπει να δω και τις παλιές.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Περα απο την πλακα υπαρχει εξηγηση τυπε. Και μου την εδωσε και το πρωην γκομενακι που ειχα.
Λοιπον βινιτσα υπαρχει πανεπιστήμιο ιατρικης, στο οποιο φοιτουν παρα πολλοι τουρκοάραβες και λοιποι μεσανατολιτες. Οταν ημουν με την δικια μου πανω εκει, τους εβλεπα και εγω με τα ματια μου.
Μια φορα ειχαμε παει για χριστουγενιατικα ψωνια, και πετυχαμε 2 απο δαυτους σε εκεινο το κεντρικο σουπερμαρκετ σε εκεινη την μεγαλη πλατια (Vinnytsʹkyy Univermah) και με κοιταγανε λιγακι περιεργα οι τυποι. Γυρναει η δικια μου που τους έκοψε και η ίδια να με κοιτανε και μου λεει "μαλλον σε περασανε για δικο τους, επειδη δεν φαινεσαι ουκρανος και έχεις μαυρα μαλλιά". :think:

Να μη στα πολυλογω, οι τυπισες σε περάσανε για κανα τουρκο η αραβα. Αμα γνωριζανε οτι εισαι έλληνας δεν θα ειχαν τετοια συμπεριφορα.
Γενικως κανουν πολλές μαλακιες οι αραβες εκει πανω και εχουν μπει σε κοινωνικη απομόνωση, με αποτελεσμα να την πληρώνουν και τυχον ελληνες που βρισκονται εκεί. :S
οπως και στον σαλονικιο που του τα ελεγα οτι αν ειμαι μαζι του πεφτω στην κατηγορια τουρκος χαχαχαχ.του εκανα αναλυση και θυμωθηκε.μετα πηγαμε βολτα εγω,αυτος και ο θειος μου.μας πλισιασαν 2 τελειωμενες γριες 50-55 και του ειπαν μερ χαμπαρ χαχαχαχα.μετα πιο κατω παλι αλλες γριες του μιλησαν τουρκικα και πεθαναμε στα γελια.λεει στον θειο μου ο σαλονικιος μου τα λεει αλλα ποτε δεν τον ακουω χαχαχαχ.μετα λεει αφου εισαι καμακι καλεσε τισ γκομενες που καθονται εκει να φαμε μαζι.δεν πηγαινα γιατι του λεω με ειδανε μαζι σου και με εχουν για αραβα η τουρκο.αλλα θα παω να δεις οτι θα με χεσουν αν τισ πλισιασω.πραγματικα μου την ειπανε.μετα πηγα μονος να την πεσω σε αλλες και αυτοι με εβλεπαν απο μακρια. αλλα η γκομενα που καμακωσα ηταν ισραηλινη και ελεγε ηταν τουριστρια.την ειχα δει και πριν τον ιδιο δρομο πανω κατω αργα και ηταν ο μονος ιδανικος προσεγισιμος στοχος

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
εμενα οδυσσο κατι πουταναρες θελανε 300 ευρο και προτεινα 1000 γριβνα.μου την ειπανε και ειπαν οτι οι ελληνες ειναι ολοι τσιγγουνιδες.της ειπα 1000 γριβνα που προτεινω ειναι και πολλα για σενα συμφωνα με την αξια σου χαχαχαχα.μετα την καμακωναν κατι αραβες αφραγγοι και μαλλον θα δεκτηκε με 500-700 απο αυτους γιατι πηρε το αυτι μου που μιλουσαν οταν περνουσα απο διπλα.μετα ο σαλονικιος απο 2 μηνες που την ειδε μου ειπε αυτην την ξερω.εχω τηλεφωνο,500 γριβνα χαχαχαχ.την πηρα να επιβεβαιωσω τα 500 και μετα εκλισα.απο 300 ευρο,500 γριβνα αξιζε.αλλες μου λεγανε εγω δεν ειμαι πουτανα για να παιρνω 1000 τραβα σε αυτες που ζητανε τοσα.ειμαι φοιτιτρια,νορμαλ ειμαι μοντελο,ειμαι δουλεια στο δημαρχειο,υπαλληλος σε ταχυδρομειο,καθαριστρια.τελικα ολες πουτανες ηταν απο μπαντου και μετα καπειες απο τα 300 ευρο τισ βρηκα μιστερ χ με 1000-1500

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

εγραψα στο θεμα βινιτσα για τα σχολια αυτα))).διαβασε τι εγραψα για βινιτσα και περιμενω να κανεις αναλυση αν αξιζει να φυγω απο κιεβο,οδυσσο,δνεπρο και να κατεβω σε μερη σαν αυτα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Glock η πρωην μου ειναι βινιτσιοτισα.
Να σου δωσω το νουμερο της να πας να τη γαμησεις εκμέρους μου?  :fuck2:
:2funny: :2funny: :2funny:
Τύπε σε συγχαίρω για την συναδελφικοτητα που επιδεικνύεις. Καλή χρονιά ! Στη Βινιτσα την γνώρισες ;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Στις μικρές πόλεις είναι δύσκολα στα κλαμπ γιατί ξέρει ο ενας τον άλλο και οι γκομενες εκτιθενται αμα μιλανε με ξένους η ακόμη και Ουκρανους απο αλλη πόλη.
Όλοι οι ξένοι επαρχία δηλαδή το 99% που πανε,έχουν κάποια κοννε απο το ίντερνετ αλλιώς δεν πατάνε.
Αν ξέρεις ρωσικά μπορείς να βγάλεις γκομενες με  day game και άπειρες ώρες ποδαρόδρομο,αδύνατο το χειμώνα με το ψυχος.
Το Σάββατο φτάνω Κίεβο για ολική επαναφορά.Στόχος πέντε πούτσοι και τρία καυλια σε γκομενες απο ίντερνετ.Φυσικά θα χτυπήσω και στα κλαμπς και στα μωλ παρόλο που έχω μόνο 3 μέρες και πρέπει να δω και τις παλιές.
Δάσκαλε αυτό που κάνεις είναι αγχωδες και απορώ πως το ευχαριστιεσαι. Κόψε τιποτα από πούτσους και καβλια. 3 μέρες μόνο έχεις.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
οπως και στον σαλονικιο που του τα ελεγα οτι αν ειμαι μαζι του πεφτω στην κατηγορια τουρκος χαχαχαχ.του εκανα αναλυση και [size=14pt]θυμωθηκε[/size].

Φίλε, έχεις μητρική γλώσσα τα ρωσικά;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Μια λύση στο να μην μας περνάνε για Άραβα η Τούρκο είναι να έχουμε ένα κοντομανικο μπλουζάκι με την γαλανόλευκη πάνω σε αυτό η τον Παρθενώνα η οτιδήποτε. Για μολ και καφετέριες μπορούμε να φορέσουμε ένα φουτερακι πάλι με κάτι Ελληνικό πάνω του. Επίσης θα τραβήξει την προσοχή μπλουζάκι που να έχει πάνω το i love Kiev. Έχω ένα τέτοιο κοντομανικο αγορασμενο από τα καταστήματα στο μετρό του κιεβου. Μάλιστα το είχα φορέσει το καλοκαίρι εδώ στην Αθήνα και με σταμάτησε ένας Ουκρανός με την ουκρανική του παρέα στην πλαζ του Αγίου Κοσμά, για να με χαιρετησει. Στην παρέα του ήταν και ένα υπέρμουνο Ουκρανη, με το οποίο ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες για λίγα λεπτά στα Αγγλικά.
Glock μπορείς να βρεις ένα ανάλογο μπλουζάκι που να γράφει i love Vinnitsa.
Αν έχεις μαζί σου και καποιο μπλουζάκι που έχει πάνω κάτι Ελληνικό θα παίξεις πιο άνετα μπάλα. Η Βιννιτσα θέλει πολύ καλή προεργασία μέρες πριν αλλά κι όταν είσαι εκεί από νετ θα γνωρίσεις πιο εύκολα. Για μένα πάντως μόνο από νετ γίνεται δουλειά ή μεσω ντόπιων. Καλή περίπτωση είναι το καουτσ σερφιν μέσω του οποίου μπορείς να γνωρίσεις γκομενες και από αυτές αλλες. Επίσης εύκολα σου γνωρίζουν οι ίδιοι οι Ουκρανοί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μια λύση στο να μην μας περνάνε για Άραβα η Τούρκο είναι να έχουμε ένα κοντομανικο μπλουζάκι με την γαλανόλευκη πάνω σε αυτό η τον Παρθενώνα η οτιδήποτε. Για μολ και καφετέριες μπορούμε να φορέσουμε ένα φουτερακι πάλι με κάτι Ελληνικό πάνω του. Επίσης θα τραβήξει την προσοχή μπλουζάκι που να έχει πάνω το i love Kiev. Έχω ένα τέτοιο κοντομανικο αγορασμενο από τα καταστήματα στο μετρό του κιεβου. Μάλιστα το είχα φορέσει το καλοκαίρι εδώ στην Αθήνα και με σταμάτησε ένας Ουκρανός με την ουκρανική του παρέα στην πλαζ του Αγίου Κοσμά, για να με χαιρετησει. Στην παρέα του ήταν και ένα υπέρμουνο Ουκρανη, με το οποίο ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες για λίγα λεπτά στα Αγγλικά.
Glock μπορείς να βρεις ένα ανάλογο μπλουζάκι που να γράφει i love Vinnitsa.
Αν έχεις μαζί σου και καποιο μπλουζάκι που έχει πάνω κάτι Ελληνικό θα παίξεις πιο άνετα μπάλα. Η Βιννιτσα θέλει πολύ καλή προεργασία μέρες πριν αλλά κι όταν είσαι εκεί από νετ θα γνωρίσεις πιο εύκολα. Για μένα πάντως μόνο από νετ γίνεται δουλειά ή μεσω ντόπιων. Καλή περίπτωση είναι το καουτσ σερφιν μέσω του οποίου μπορείς να γνωρίσεις γκομενες και από αυτές αλλες. Επίσης εύκολα σου γνωρίζουν οι ίδιοι οι Ουκρανοί.

Βασικά οι Τουρκοάραβες ξεχωρίζουν από τις μυτόγκες,τα έντονα φρύδια,τα μεγάλα μαύρα μάτια,τα παχιά χείλια,το μαυριδερό χρώμα και τα γένια.Επίσης έχουν ιδαίτερο στυλ βαδίσματος και πολλοί Αραβες είναι κατσαρομάλληδες.
Αν δεν έχεις τα παραπάνω χαρακτηριστικά δε σε παίρνουν για Τούρκο.Εμένα με παίρνουν συνήθως για Σλάβο ή Δυτικοευρωπαίο αλλά και στην Ελλάδα μου είπαν οτι έχω ασπρίσει πολύ λόγω του καιρού στη Γερμανία και μοιάζω πλέον με τουρίστα και στην Ελλάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom