You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ρωσικα φυσικα ρωσικα σαιτ ειναι.τωρα θα γραψω και για τιντερ νεοτερα που σε ενδιαφερει))Κάθε μήνα και καλύτερα!! Ούτε Bitcoins..χαχα
Φτάσαμε στο 33!!!
To mister x που γράφετε το έχετε δοκιμάσει?Πως επικοινωνέιτε μαζί τους?Αγγλικά ή Ρωσσικα?
Rapturee
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2012
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Δεν ξερω αν στέκει αυτο που βρηκα...αλλα αν ειναι αληθές το "ευρημα" μου τοτε ειναι για πολλα γελια.
Backstory: Πριν κανα χρονο και βαλε ειχα δει μια διαφημηση το vk.com απο ενα κλαμπακι στυλ coffee-bar στην αγια πετρουπολη που προσεφερε και αισθησιακο χορο στους θαμωνες απο ότι καταλαβα. Ειχα μπανισει εκει ενα απιστευτο μωρο, που μετα απο ψαξιμο ειχα βρει το instagram της. Αυτη απο ότι καταλαβα ειναι ουκρανέζα, που πηγαινοέρχεται kiev-saint petersburg και ποτε δε καταλάβα το γιατι.
Πριν λιγη ωρα κοιτουσα πουτάνες στην αγια πετρουπολη και την βρηκα εκει
Αυτη υποτίθεται ειναι απο τις παρα πολυ ακριβες γκομενες 6000 ρουβλια η ώρα ($103)
Instagram: https://www.instagram.com/katerina_kristall/
mister-x:
Πλακα θα έχει να ειναι οντως αυτή...
Backstory: Πριν κανα χρονο και βαλε ειχα δει μια διαφημηση το vk.com απο ενα κλαμπακι στυλ coffee-bar στην αγια πετρουπολη που προσεφερε και αισθησιακο χορο στους θαμωνες απο ότι καταλαβα. Ειχα μπανισει εκει ενα απιστευτο μωρο, που μετα απο ψαξιμο ειχα βρει το instagram της. Αυτη απο ότι καταλαβα ειναι ουκρανέζα, που πηγαινοέρχεται kiev-saint petersburg και ποτε δε καταλάβα το γιατι.
Πριν λιγη ωρα κοιτουσα πουτάνες στην αγια πετρουπολη και την βρηκα εκει
Αυτη υποτίθεται ειναι απο τις παρα πολυ ακριβες γκομενες 6000 ρουβλια η ώρα ($103)
Instagram: https://www.instagram.com/katerina_kristall/
mister-x:
Πλακα θα έχει να ειναι οντως αυτή...
υπερβαλκανιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 102
- Πόντοι
- 1
το mister x τι είναι, μπουρδέλο; έχει μόνο οδησσό ή και Κίεβο;
καλα χριστουγενα σε ολους.βλεπω κινηση στο θεμα και θα σας πω τα νεωτερα του κολητου μου σαλονικιου κιεβ.πρωτο οτι γαμησε απο μπαντου με 1000 γριβνα.λεει με μαμπα δεν επαιξε αλλα τιντερ και μππαντου δεν προλαμβαινει να απαντα.οδυσσο λεει δεν του απαντα καμια πουθενα ενω κιεβ πανω απο 100.ρωτησα τι λεει τιντερ.η αποψη του οι 20 αρες σε μπαντοθ και τιντερ ηθελαν ολες βιζιτες.αλλα στο τιντερ λεει εχει ηλικιες οπως σωστα ειπε ο μιστερ λοβ 35-40 που εχει ψωμι.λεει βεβαια δεν της εχω για νορμαλ αλλα πρωην βιζιτες που τωρα λογο ανταγωνισμου και ηλικιας εμειναν στο ραφι,αζητητα και ψαχνουν καλυτερη ευκερια στην ζωη τους.ο ιδιος γνωρισε μια 35 απο τιντερ.αυτη εχει παιδεια στην γαλια του ειπε μενουν και ηρθε με αυτοκινητο 30 χιλιδες ευρω αξια στο ραντεβου και καλοντυμενη.την κερασε ενα καφε και τον εκανε βολτα σε ολο το κεντρο!ο φιλος λεει καμια οδυσσο δεν του φερθηκε ποτε ετσι.ακομα οτι εδω και χρονια δεν γινετε δουλεια οδυσσο απο μαμπα και τετεια.του ειπα να εινε λιγο καχυποπρος σε φιλο μονιμα που ζει κιεβ μια με πορσε του εφαγε 2000 χιλιαδες ευρο σε μια συμφωνια που εκλισαν για ενα συνεργειο βαφης σπιτιου))ο σαλονικιος θα παει και αυριο για καφε με την γκομενα.λεει ειναι σοβαρη κοπελα.του ειπα για το αυτοκινητο μαλλον ειχε πιο σοβαρο σπονσορα απο αυτον πιο πριν χαχαχαχ.σε μενα η αλλη μονο καφε επινε,ουτε αρωματα δωρα ηθελε.ελεγε τα περνω μονη.τελικα μου ζητησε μερσεντεσ αυτοκινητο η διαμερισμα για να πιστει οτι την αγαπω πραγματικα.παντα σε συνεργασια με τον αντρα της!ο σαλονικιος δεν ξαναπατα οδυσσο λεει μονο κιεβ! τρελαθηκε απο την ποσοτητα και ποιοτητα.τελος λεει οδυσσος.να θυμαστε οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος με της γκομενες εκει και καλα χριστουγενα σε ολους και υγεια στις οικογενειες σας
Rapturee
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2012
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Ας πουμε οτι ειναι το παν-σλαβικο bourdela.com τυπετο mister x τι είναι, μπουρδέλο; έχει μόνο οδησσό ή και Κίεβο;
σαιτ ειναι αλλα αν δεν μιλας ρωσικα ασε.περνεις τηλεφωνω σου λενε διευθηνση και πας.εχει για κιεβ καμια 40 γκομενες καμια 350 οδυσσο.χωρις ρωσικα δεν παιζετε τα σαιτ που ξερω.δεν γνωριζω αν γινετε τρανσλειττο mister x τι είναι, μπουρδέλο; έχει μόνο οδησσό ή και Κίεβο;
θυμασε που στα ελεγα και τον ελεγα πιθηκο χαχαχαχ.δεν ηξερα ηταν ιρανος,απο την φατσα σου ελεγα αυτος ο πιθηκος μοιαζει πακιστανος,ιρανος αλλα αμερικλανος δεν ειναι.ειναι οτι αντιπαθουν οι γκομενες ουκρανια.μελαμψος,πακης και τσιγγουνης.ηθελε με καμακι να γαμησει πουλωντας αερα.καλα να παθει αρχοντα.μπηκα καιδιαβασα τι του εγραφες,σωστα τους μιλουσες.δεν τον πετυχα γαμωτο οδυσσο που ηρθε αν και τοτε δεν τον ηξερα.θα γελουσα πολυ μαζι του.Οσο για το roosh εχω προβλεψει εδω και χρονια οτι θα καταλήξει φυλακή.Ηδη τον μπάναραν από το U.K.
Με προσωπική εντολή της Theresa May μάλιστα.
Ετσι πάνε αυτά.Θα βρεθεί μετά παρέα με τους Αράπηδες.
Εμένα με μπάναρε αφού είχε κλέψει τα ποστ μου για την Ουκρανία στο βιβλίο που δημοσίευσε bang Ukraine,το οποίο έγινε και η μεγαλύτερή του εμπορική επιτυχία.
Αχάριστος Πέρσης,πληρώνει τώρα.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
θυμασε που στα ελεγα και τον ελεγα πιθηκο χαχαχαχ.δεν ηξερα ηταν ιρανος,απο την φατσα σου ελεγα αυτος ο πιθηκος μοιαζει πακιστανος,ιρανος αλλα αμερικλανος δεν ειναι.ειναι οτι αντιπαθουν οι γκομενες ουκρανια.μελαμψος,πακης και τσιγγουνης.ηθελε με καμακι να γαμησει πουλωντας αερα.καλα να παθει αρχοντα.μπηκα καιδιαβασα τι του εγραφες,σωστα τους μιλουσες.δεν τον πετυχα γαμωτο οδυσσο που ηρθε αν και τοτε δεν τον ηξερα.θα γελουσα πολυ μαζι του.
Πάντως για να κάθεται εκεί τόσα χρόνια,λογικά κάτι θα γαμάει.Τουλάχιστον Πολωνία θα τον βοηθάνε τα χαρακτηριστικά του + το αμερικανικό του διαβατήριο.
καλα χριστουγενα σε ολους.βλεπω κινηση στο θεμα και θα σας πω τα νεωτερα του κολητου μου σαλονικιου κιεβ.πρωτο οτι γαμησε απο μπαντου με 1000 γριβνα.λεει με μαμπα δεν επαιξε αλλα τιντερ και μππαντου δεν προλαμβαινει να απαντα.οδυσσο λεει δεν του απαντα καμια πουθενα ενω κιεβ πανω απο 100.ρωτησα τι λεει τιντερ.η αποψη του οι 20 αρες σε μπαντοθ και τιντερ ηθελαν ολες βιζιτες.αλλα στο τιντερ λεει εχει ηλικιες οπως σωστα ειπε ο μιστερ λοβ 35-40 που εχει ψωμι.λεει βεβαια δεν της εχω για νορμαλ αλλα πρωην βιζιτες που τωρα λογο ανταγωνισμου και ηλικιας εμειναν στο ραφι,αζητητα και ψαχνουν καλυτερη ευκερια στην ζωη τους.ο ιδιος γνωρισε μια 35 απο τιντερ.αυτη εχει παιδεια στην γαλια του ειπε μενουν και ηρθε με αυτοκινητο 30 χιλιδες ευρω αξια στο ραντεβου και καλοντυμενη.την κερασε ενα καφε και τον εκανε βολτα σε ολο το κεντρο!ο φιλος λεει καμια οδυσσο δεν του φερθηκε ποτε ετσι.ακομα οτι εδω και χρονια δεν γινετε δουλεια οδυσσο απο μαμπα και τετεια.του ειπα να εινε λιγο καχυποπρος σε φιλο μονιμα που ζει κιεβ μια με πορσε του εφαγε 2000 χιλιαδες ευρο σε μια συμφωνια που εκλισαν για ενα συνεργειο βαφης σπιτιου))ο σαλονικιος θα παει και αυριο για καφε με την γκομενα.λεει ειναι σοβαρη κοπελα.του ειπα για το αυτοκινητο μαλλον ειχε πιο σοβαρο σπονσορα απο αυτον πιο πριν χαχαχαχ.σε μενα η αλλη μονο καφε επινε,ουτε αρωματα δωρα ηθελε.ελεγε τα περνω μονη.τελικα μου ζητησε μερσεντεσ αυτοκινητο η διαμερισμα για να πιστει οτι την αγαπω πραγματικα.παντα σε συνεργασια με τον αντρα της!ο σαλονικιος δεν ξαναπατα οδυσσο λεει μονο κιεβ! τρελαθηκε απο την ποσοτητα και ποιοτητα.τελος λεει οδυσσος.να θυμαστε οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος με της γκομενες εκει και καλα χριστουγενα σε ολους και υγεια στις οικογενειες σας
1) Όπως σας είπα και πέσατε να με φάτε με Βρισίδια Ουκρανία ΜΟΝΟ Κίεβο!!! Ξεχάστε Επαρχία.
2) Tinder δεν προλαβαίνεις να Απαντάς και ΜΟΝΟ στο Κίεβο.
3) Θα γαμήσεις τσάμπα με Tinder αρκεί να πάς στην σωστή ηλικία σε αναλογία με την δικιά σου. Δεν θα του ζητήσει λεφτά. ΓΚΟΜΕΝΟ ψάχνει η 35αρα που γράφεις.
4) Γιατί τέτοια σιγουρία? Γιατί απλά πήρα 11 φέτος απο Tinder Κίεβο και πάνω απο 200 matches.. Το στατιστικό δείγμα ειναι αρκετό μεγάλο για να βγαινουν ασφαλή συμπεράσματα.
Καλά μας Χριστούγεννα με υγεια.
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
καλά Χριστούγεννα σε όλους
τελεια!τωρα θα την εβγαζα εκει στο κιεβο και καθολου χρισατικ.οδυσσο ειναι μαλακια που εχει κατι παρομεια ξυλινα σπιτακια.αρχικα ειχε κοσμο αλλα τωρα αδεια.ο λογος κατεβενει ο καθε γυφτος και εγινε περσι στεκι των φασιστων το βραδι να μεθανε.ετσι ο νορμαλ κοσμος χαθηκε και μου εκανε ζημια.με τον καιρο δεν εχω καπου να παω με κοσμο.οπως λεει ο κμαν το κιεβ ειναι η απολυτη κανονια ενω αλλου κλανια.αυτο δεν μου αρεσει οδυσσο,η μη κινηση σε δρομο.ειναι καποιες μερες και ωρες στο κεντο ενω δεν εχει καπειο μαχαζι με κοσμο αυτη την περιοδο.αυτο το καλοκαιρι ισως επιτελους παω αρκαδια που ποτε δεν πατω.ευχαριστη εκπληξη σημερα απο τον ντερτι και τον ρολογα που με πηραν σκαιπ απο το χμελινσκι.περνανε καλα.οταν τελειωσει το ταξιδι θα μας που εντυπωσεις
καλά Χριστούγεννα σε όλους
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 239
- Πόντοι
- 36
Χαρης γιατί έφτιαξες δεύτερο προφιλ ;τελεια!τωρα θα την εβγαζα εκει στο κιεβο και καθολου χρισατικ.οδυσσο ειναι μαλακια που εχει κατι παρομεια ξυλινα σπιτακια.αρχικα ειχε κοσμο αλλα τωρα αδεια.ο λογος κατεβενει ο καθε γυφτος και εγινε περσι στεκι των φασιστων το βραδι να μεθανε.ετσι ο νορμαλ κοσμος χαθηκε και μου εκανε ζημια.με τον καιρο δεν εχω καπου να παω με κοσμο.οπως λεει ο κμαν το κιεβ ειναι η απολυτη κανονια ενω αλλου κλανια.αυτο δεν μου αρεσει οδυσσο,η μη κινηση σε δρομο.ειναι καποιες μερες και ωρες στο κεντο ενω δεν εχει καπειο μαχαζι με κοσμο αυτη την περιοδο.αυτο το καλοκαιρι ισως επιτελους παω αρκαδια που ποτε δεν πατω.ευχαριστη εκπληξη σημερα απο τον ντερτι και τον ρολογα που με πηραν σκαιπ απο το χμελινσκι.περνανε καλα.οταν τελειωσει το ταξιδι θα μας που εντυπωσεις
Με κάτι μαχίμια love tourists φίλους που μίλησα πρόσφατα (όχι Έλληνες) μου είπαν πως τα τελευταία καλά καταφύγια Ευρώπη είναι η Ουκρανία και η Ισπάνια!!!
Αυτό με την Ισπανία μου κέντρισε το ενδιαφέρον θα μου πούν λεπτομέρειες και θα αναφέρω τι παίζεται εκεί και πού. Ο ένας μένει μόνιμα Βαρσοβία (Γάλλος είναι). Οπότε για να φεύγει απο Βαρσοβία και να ψάχνει αλλού με ταξίδια η Πολωνία παέι κατα διαόλου!!!! Αυτό με την Ισπανία θέλει μελέτη πολύ περίεργο.
Αυτό με την Ισπανία μου κέντρισε το ενδιαφέρον θα μου πούν λεπτομέρειες και θα αναφέρω τι παίζεται εκεί και πού. Ο ένας μένει μόνιμα Βαρσοβία (Γάλλος είναι). Οπότε για να φεύγει απο Βαρσοβία και να ψάχνει αλλού με ταξίδια η Πολωνία παέι κατα διαόλου!!!! Αυτό με την Ισπανία θέλει μελέτη πολύ περίεργο.
Και η Ρωσία και η Λευκορρωσια καλές είναι απλά κωλύονται λόγω γλώσσας και βίζας.
Οι πουτσιστές επιλέγουν γενικά τα μέρη με τους χαμηλότερους μισθούς για να έχουν το μεγαλύτερο leverage.Οι φτωχότερες χώρες της Ευρώπης αυτή τη στιγμή είναι Ουκρανία,Μολδαβία που είναι και τα βασίλεια των πουτσιστων.Μιλαμε για χώρες με μεσους μισθούς των 150 δολαρίων το μήνα.Η Πολωνία,Τσεχία γενικά οι χώρες εντός ΕΕ έχουν προ πολλού ξεπεράσει τα 1000.
Παρόλα αυτά οι ανήσυχοι πουτσιστές βρίσκουν ακόμα value σε μέρη όπως Ρωσία,Λευκορρωσια για μια σειρά από λόγους μεταξύ των οποίων το κόστος της βίζας και η έλλειψη ξένων δεν είναι άσχετοι.
Παρόλα αυτά η Ουκρανία είναι σταθερή αξία τα τελευταία 20 χρόνια στο μπλοκ,μιλάμε για κορυφαία επιλογή που σπάνια αμφισβητήθηκε από τις γείτονες με εξαίρεση βέβαια τους ρομαντικούς γαμιάδες.
Οι πουτσιστές επιλέγουν γενικά τα μέρη με τους χαμηλότερους μισθούς για να έχουν το μεγαλύτερο leverage.Οι φτωχότερες χώρες της Ευρώπης αυτή τη στιγμή είναι Ουκρανία,Μολδαβία που είναι και τα βασίλεια των πουτσιστων.Μιλαμε για χώρες με μεσους μισθούς των 150 δολαρίων το μήνα.Η Πολωνία,Τσεχία γενικά οι χώρες εντός ΕΕ έχουν προ πολλού ξεπεράσει τα 1000.
Παρόλα αυτά οι ανήσυχοι πουτσιστές βρίσκουν ακόμα value σε μέρη όπως Ρωσία,Λευκορρωσια για μια σειρά από λόγους μεταξύ των οποίων το κόστος της βίζας και η έλλειψη ξένων δεν είναι άσχετοι.
Παρόλα αυτά η Ουκρανία είναι σταθερή αξία τα τελευταία 20 χρόνια στο μπλοκ,μιλάμε για κορυφαία επιλογή που σπάνια αμφισβητήθηκε από τις γείτονες με εξαίρεση βέβαια τους ρομαντικούς γαμιάδες.
σαν τουριστας ισπανια κυνηγα τουριστριες αλλες,οχι ισπανιδες που δεν μιλα καμια αγγλικα.βαρκελωνη τιγκα ουκρανιδες και ρωσιδες.καναριους νησους ,μαγιορκα πολλες ρωσιδες και γερμανιδες.αν παω στην ροδο σιγουρα θα βρω γκομενα στην παλια πολη,ρωσιδες με φωτο που βολταρουν στα αξιοθεατα.δεν θα βρω στο φαληρακι.ετσι σε μια μερα γνωρισα σερβα,ουζπεκα,αζερα βγαζωντας φωτο και πιανωντας κουβεντα.με τους τοπακες δεν γουσταρουν κουβεντα μονο να ρωτουν πλιροφοριες.σε οπεια χωρα να παω με τουριστριες ρωσωφωνες παντα κουβεντιαζω και εχω ανταποκριση.κροατια ζαγρεπ εγραψα για ρωσιδα 40 με 43 απο μοσχα.φαγαμε μαζι,βολτα αλλα εφευγε λεωφωρειο με γρουπ να παει αλλου.την καλεσα σπιτι ,ειπε σε 2 ωρες φευγει το λεωφορειο ενω ηθελα και 20 λεπτα να την παρω σπιτι με το τραμ.Με κάτι μαχίμια love tourists φίλους που μίλησα πρόσφατα (όχι Έλληνες) μου είπαν πως τα τελευταία καλά καταφύγια Ευρώπη είναι η Ουκρανία και η Ισπάνια!!!
αρχοντα τα ειπαμε δεν εχει σχεση ο μισθος.αυτα διαβαζουν και πανε και τρωνε τα μουτρα τους.εγραψα πριν 10 μερες για ενα μικρο που δεν ηθελε να με γνωρισει και πηγε κιεβο,οδυσσο και τον μαδησαν και πηρε πουτσο.αυτα ελεγε ο τυπος,σιωπη ρε ελεγε θα παω στην πιο φτωχη χωρα με 100 τον μηνα τι να ακουω τωρα τον κουμπαρο τον ξευτιλα χαχαχαχ.σημερα εμαθα μευτα το ταξιδι που γυρισε απογοητευμενος,η γκομενα τον ξεγελασε και ξαναπηγε οδυσσο!αυτη που εφερε και την γιαγια της και του ελεγε γαμους και παιδεια αλλα επερνε μεροκαματο σαν εσκορτ προκαταβολη και δωρακια.σημερα πηρα τον φιλο και του ειπε,ανακαλυψα στην οδυσσο εχει μαφια χαχαχαχχα.ολες ειναι κυκλωμα,τρωνε σε συγκεκριμενα μερη και περνουν προμηθεια.αυτη την φορα αφου τα ιδια επαθε ,δεκτηκε να συναντηθουμε οι 3 με τον κοινο φιλο να μιλησουμε για το θεμα.αυτο εγραφα στην νοοτροπια ουκρανιδων και στα πρακτορεια γαμου.οταν ενας απελπισμενος να πιαστει απο καπου παει εκει παιζουν με τα συναισθηματα των ανδρων που νιωθουν μοναξια και ψαχνουν νυφη.ο φιλος δεν ειναι μεγαλος 32,θα μου τα πει απο κοντα.σκεφτειτε να πηγαινε o cool ουκρανια τι θα τοθ εκαναν.αλλος κυπριος 6 χρονια συνεχεια στα πρακτορεια γαμου μικολαεβ οι ελληνες τον ειχαν με το παρατσουκλι ο γαμπρος.Και η Ρωσία και η Λευκορρωσια καλές είναι απλά κωλύονται λόγω γλώσσας και βίζας.
εχασα κωδικους φιλε.δεν θα εγραφα να σου πω την αληθεια.αλλα επιδει πηγα αρμενια,γεωργια και καλοκαιρι καζακταν καικυργισταν ειναι καλο να μαθουμε πλιροφοριες για εκει.τελοσ φεβραρη μεχρι 18 μαρτι θα ειμαι οδυσσο.μετανιωσα ομως,στο τσακ να κλισω δνεπρο.αν μου ελεγε ο δασκαλος ιωσηφ μιση ωρα πιο πριν μαρτιο να παμε μαζι εκει δεν θα εκλινα οδυσσο.βαρεθηκα οδυσσο για τους λογους που εγραψα και αναλυσα προχτες.Χαρης γιατί έφτιαξες δεύτερο προφιλ ;
λευκωρωσια ειναι ακριβα πλεον.καλητερεψε η ζωη.με καλεσε ενα παιδι που ηταν στην γιουροβιζιον με το τραγουδι της λεθκωρωσιας.γνωριστηκαμε και γιναμε φιλοι φεισπουκ.τον κερνουσα σε μπαρ στην κυπρο και μου ειπε ποιος ηταν οταν εφυγε))με μια γκομενα ηταν που ηταν μαζι γιουροβιζιον.με καλεσε πολλεσ φορες μινσκ,εχει κυκλο χιλιαδεσ φιλους στο φεισπουκ.τωρα μπορω απο οδυσσο 70 ευρο μονη κατευθηνση για μινσκ αλλα δεν ειναι οτι καλυτερο για σεξοτουρισμο.για γκομενες ομως λενε ειναι νουμερο ενα και νορμαλ πεζει να βρεις πολλες.εχει ενα χοτελ με βιζιτες μου ειπε φιλος πριν 3 χρονια.κυπρο ειχαμε καλο κοσμο φετος απο λευκωρωσια και περσι ιδικα απο βαρσωβια μορφωμενο,καλο κοσμο που ξοδευε.γενικα αλλαξα γνωμη εδω και 2 χρονια γιαπολωνους τουριστες σε σχεση με αυτους που ειχαμε παλια που ηρθαν για μεροκαματο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41