Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Mamba είναι κυριώς πληρωμένες ποτε δεν έχω γνωρίσει εκεί.Badoo είναι για 20-25 χρονων έχω βγάλει και απο εκεί μικρές.

Tinder το 80-90% είναι νορμάλ που δεν ζητάνε λεφτα.Δεν σημαίνει όμως πως αν σε κάνουν match θα πηδήξεις..Απλά θα βγείτε για καφέ και μετά είναι θέμα ατόμου και χημείας αν θα προχωρήσει. Αν τις έχεις μιλήσει καμια εβδομάδα πριν να αισθανθεί πιο οικέια μαζί σου αυξάνεις πιθανότητες.

Φέτος έχω πηδήξει 11 απο Tinder Κίεβο οπότε τι να κάτσω να ακούσω θεωρίες.
Μην κάνεις το λάθος και πέρνεις δώρα σε Ουκρανέζες.Σε βλέπουν για πορτοφόλι..Μπένεις στην κατηγορία του χορηγού. Εγω τις πηγαίνω φαγητά, ποτα κερνάω αλλά μέχρι εκεί..Επίσης παίζει ρόλο να κυνηγάς εκέι που σε πέρνει..Αν είσαι 40 κυνηγάς 30+.Αυτές δεν σε βλέπουν απλά χορηγο αλλά ενδεχόμενο δεσμο.Αν είσαι 40 και πας σε 18 λογικό είναι να αράζουν οι όροι.
Έχει πολύ υλικο Κίεβο αλλά θες 1-2 ταξίδια αρχικά για να μάθεις τα κόλπα ώστε να έχεις σίγουρη επιτυχία μετά..

Οντως τιντερ δεν εχει πουτανες,μαμπα εχει μονο πουτανες,μπαντου ειναι καλο,δεν πρεπει κανεις να κανει δωρα στις Ουκρανεζες,καθαρη μαλακια.
Πατε Ουκρανια με καλη προετοιμασια να γαμησετε τζαμπα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχουμε γενικά μία προκατάληψη για τους Τούρκους και τους φανταζόμαστε ακόμη με σαλβάρια, γιαταγάνια και μουστάκια (μαλακείες kman δηλαδή).

Στην Ουκρανία οι τουρκικές επιχειρήσεις που υπάρχουν και τα στελέχη τους, αν τούς δείτε θα ντρέπεστε, μιλάμε για κοστούμια, αγγλικά, λεφτά, ό,τι θέλετε.
Οι δικοί μας επιχειρηματίες εκεί είναι κάτι λιγδιάρηδες με δουλιές του ποδαριού, φιδέμποροι.

Τουρκία-Ουκρανία 1 δις $ εμπόριο, Ελλάδα Ουκρανία 200 εκ. 1 εκατ. τουρίστες στην Τουρκία, 100.000 στην Ελλάδα.

Να τα λέμε κι αυτά παιδιά.

Κλασσικος εξευρωπαισμενος Τουρκος ψηφιζει στη Γαλλια.

6BNjfq.jpg

• Χαχα
Αντιδράσεις: 968

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ολες οι νορμαλ εχουν κυκλο και γνωριζονται μεταξυ τους.οπως και ολες οι ρωσιδες,ουκρανιδες στις διακοπες μιλανε σε γρουπ στο κοντακτε μεταξυ τους.τελος,νο γκειμ!

Οντως οι ξενοι δε γαμανε Ρωσια,Ουκρανια.Ταξιδευουν εκει για να παιξουν τη μαλαπερδα τους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τουλαχιστον πεφτανε καποια αρκετα γαμησια σε τουριστικους προορισμους το καλοκαιρι στα νησια και την χαλκιδικη τωρα παπαλα και αυτα

οσο για τους ΔΥ αυτοι κατεστρεψαν και θα συνεχισουν να καταστρεφουν τη χωρα μας, ολα γι' αυτους γινονται, οτι νομοθετειται στη βουλη απο τα μνημονια ειναι να πηδα τους ελευθερους επαγγελματιες και τους μικρομεσαιους ιδιωτικους υπαληλους και συνταξιουχους αλλά το δημοσιο παντα στο απηροβλητο. μια ζωη οι ελευθεροι επαγγελματιες συντηρουσαν με τους φορους και τις εισφορες τους ΔΥ

Δεν ειναι μονο οι ΔΥ το προβλημα.Ειναι η συσσωρευση ψωλαδων.Ενταξει εδω τα γραφουμε για πλακα και χαβαλε αλλα αυτοι ξερουν.
Δηλαδη ειναι αυτο που ειναι απλα βαριεμαι να αναλυσω.
Απλα τα γραφω για να μη λενε 10 χρονια μετα οτι δεν τα ειχε γραψει κανεις.
Φαντασου ο ιστορικος του μελλοντος να ψαχνει 30 χρονια μετα και να διαπιστωνει οτι τα πιο σωστα πραγματα ειχαν γραφτει στα bourdela.
Απιστευτος χαβαλες.
Θα λενε ρε φιλε,τι μαλακες,τι ανωμαλοι,τι ψυχοπαθεις ηταν τοτε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Δηλαδή πώς θα γαμήσει κάποιος Κίεβο?Θα πάει εδώ και εκεί να μιλάει στις γκόμενες στα παγκάκια όπως εσύ?
αρχοντα μου οταν λεμε παγκακι δεν ενοω να πας στο χρισατικ στα παγκακια))το εκανα και αυτο παρασυρομενος απο ουκρανους φιλους τοτε που εκανα παρεα και με ουκρανους.μεγαλωσα μοσχα και κιεβο,σε αυτες τις πολεις οπως και στο λονδινο ο κοσμος πηγαινε στα παρκα και στα παγκακια για να γνωριστει.οι κοπελες πηγαιναν με μια φιλη βολτα στο παρκο οπως ηταν στην σακολνικι μοσχα,βοτανιτσεκι σατ που τωρα ειναι παγοδρομιο τον χειμωνα το παρκο,στο γκορκι αυτα τα πιο διασημα κεντρικα.δεν πηγαιναν στα κλαμπ για γνωριμιες.το 1998 και μετα που ημουν 18 και κυκλοφορουσα μονος με μετρο μοσχα εκει καναμε βολτες καλοκαιρια και στην κοκινη πλατεια στα 2 μολλ διπλα.τα παρκα ηταν μεσα για να γνωριστεις,ενω στην ελλαδα και κυπρο δεν υπαρχουν τετεια μερη ετσι μονο απο φιλους μπορεις να κανεις κονε.κιεβο οι ουκρανοι ολοι την πεφτουν σε ολες στην ψυχρα και καλουνε καφε.δεν θυμαμε ποτε να αρνηθει γκομενα κιεβο ακομα και μικρες μουναρες ενιαρια να παμε για φαι η καφε.στην οδυσσο δεν υπαρχει το πεσιμο αυτο,οι γκομενες στο κεντρο ειναι κολοπετσωμενες που λεει και ελληνας της οδυσσου και δεν εχουν διαθεση για γνωριμια.ο ντερτυ μου λεει οταν με ειδε.καλα ετσι την πεφτεις οπως περπατανε και προτεινεις καφε?απαντησα ετσι κανουν οι ουκρανοι.τελικα αποδεικτηκε αυτο δεν εχει περαση στην οδυσσο,για αυτο λεω για μενα το κιεβο ειναι καλυτερο και παντα γνωριζω καπεια.το καλοκαιρι στο γιδροπαρκ την μερα νορμαλ κοσμος παει,οκ οχι ο ματσο κοσμος αλλα νορμαλ γκομενες.φιλος μου ουκρανος διαφημιστης με μισθο 2000 δολαρια τον μηνα εκει γνωρισε την γυναικα του οπως και πολλοι αλλοι ουκρανοι.εμεις εχουμε τηνουκρανια πουτανοχωρα.εκει ο νορμαλ κοσμος πως γνωριζετε?απο φιλλους,συγγενεις,δουλεια,παρκα με βολτα με φιλους.δεν μιλαμε για σαρανταρηδες πενηνταρηδες πλεον σαν εμας χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μιλησα με σαλονικιο τωρα και ρωτησα αν σωστα κανω που δεν παω κιεβο.απαντησε κιεβο καλυτερα ειναι για μενα αν και νιωθω ανετος και ασφαλης στην οδυσσο.λεει οδυσσο εδω και ενα χρονο δεν του απαντα καμια στο ιτερνετ,οπως και σε μενα μπαντου και μαμπα.λεει κιεβο δεν προλαμβαινω να απαντω σε 100 την μερα badoo,tinter.τον ρωταω σεξ η ραντεβου που σε μαδανε οπως παντα.απαντα ραντεβου.καταλαβα του λεω εισαι ενας ξενος οπως ολοι στην κατηγορια τουρκος που θα σε μαδησουν απλα στο ραντεβου.εγω του λεω τραβα να δωσεις 200 στο κλαμπ να διαλεξεις αντι να ξοδευεσε ραντεβου.αυτος προτιμα να καθετε να μιλα λαπτοπ,δεν κινιτε οπως ο κμαν στα πουταναδικα κλαμπ για αυτο θα εχει αποτελεσμα μηδεν συν πολλα εξοδα.δεν βαζει μυαλο δυστηχος.λεει σαν πολη καλυτερα κιεβο,αρκετος κοσμος,παιχνιδι στο ιτερνετ.το ενδιαφερων για μενα παντα ειναι απατη για αυτο αποφευγω τα ιτερνετ για γνωριμιες.προτιμω στην τυχη να πονταρω και στο κυνιγι.του ειπα πιστευω με ολα τα αρνητικα της οδυσσου που δεν εχει διαθεσιμες νορμαλ γκομενες ενω εχει αρκετες πιστευω ειμαι πιο ανετος σε αλλα θεματα οδυσσο.ολα διπλα μου και ολα τα σαλον με τα ποδια 5 λεπτα δρομος.οι γκομενες που μου αρεσουν ολες δουλευουν σε επονυμα μαχαζια που ψωνιζω ρουχα η δουλευουν σε μολλ,μαχαζια με κρεμες,αρωματα.μονο αυτες εχω στο κεντρο καθημερινα γιατι η πολη ειναι αδεια ιδικα μερα,ολοι δουλευουν.το δυσκολο ειναι οτι πρεπει να πετυχεις της γκομενες αυτες σε ενα ρεπο να βολταρουν κεντρο.δυστηχος αυτες που εβαλα στο ματι νοεβριο δεν της ειδα να κυκλοφορουνε λογο καιρου.οι κοπελες απο ετεριες και καλες δουλειες συχναζαν σε ενα μπαρ που πηγα με διμητρακι αλλα δεν μου αρεσει η φαση μπαρ.αυτες μονο κανα σαβατο κινουντε μεχρι 12 και οχι στο κεντρο αλλα γυρω στα εστιατορια,καφε και το νεο μπαρ ρεστοραν που μονο σαβατο μαζευει κοσμο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Δεν ειναι μονο οι ΔΥ το προβλημα.Ειναι η συσσωρευση ψωλαδων.Ενταξει εδω τα γραφουμε για πλακα και χαβαλε αλλα αυτοι ξερουν.
Δηλαδη ειναι αυτο που ειναι απλα βαριεμαι να αναλυσω.
Απλα τα γραφω για να μη λενε 10 χρονια μετα οτι δεν τα ειχε γραψει κανεις.
Φαντασου ο ιστορικος του μελλοντος να ψαχνει 30 χρονια μετα και να διαπιστωνει οτι τα πιο σωστα πραγματα ειχαν γραφτει στα bourdela.
Απιστευτος χαβαλες.
Θα λενε ρε φιλε,τι μαλακες,τι ανωμαλοι,τι ψυχοπαθεις ηταν τοτε.
ειχε πλακα που μου κατεβηκε κυπριος αγνωστος πριν 6 χρονια οδυσσο.ηταν ο τυπος καμακιας του παρελθων και περασμενα μεγαλεια.ηταν γυμνασμενος,πρωην γνωστος αθλητης ηλικιας 50 ετων που νομιζε φενετε 30.για να ειμε δικαιος 44 φενωταν.εμφανισιακα ομως επεφτε στην κατηγορια τουρκος μελαμψος.τον γνωρισε τυχεα ουκρανος γνωστος στην παραλια και μας εκανε κονε.ηρθε οδυσσο να καμακωσει αρκαδια στην παραλια που ειναι γυμναζμενος και μου διηγοταν ιστοριες απο τον καιρο του 80 με σουηδεζες στην κυπρο.φυσικα πηρε αρκιδια οδυσσο και το καμακιτης αγιας ναπας δεν ξαναπατησε.θυμηθηκα τωρα τον τυπο και γελαω χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μου επιβεβεωσε ο σαλονικιος μολις τωρα οτι στο τιντερ οπως και μπαντου ειναι γεματο πουτανες!γαμησε απο τιντερ μερικες εδω και 3 μερες με τιμες 50 δολαρια για μια μεχρι 2 ωρες.ευχαριστουμε τον σαλονικιο για τις πλιροφοριες.ο αλλαν,ο ντερτι και ο τασος που γνωριζουν τον σαλονικιο θα τα μαθουν απο πρωτο χερι οταν τον ρωτησουν.αυτος δεν λεει μαλακιες ειναι σοβαρος ανθρωπος και επιχειρηματιας.ειναι μαζι με τον κμαν και τους τασο και ποποβ πολυ αξιοπιστοι

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
θυμαστε ενα τυπο τον μπουλη αγαμιδη που εγραφε ποιηματα με τον διμητρακη?που εξαφανιστηκε?χαχαχαχ.διαβαζω τις συνθεσεις του και κλαιω απο γελια.δεν αποκαλυφτηκε ποτε ποιος ηταν αν και υποψιαζομουν 3 ατομα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
μου επιβεβεωσε ο σαλονικιος μολις τωρα οτι στο τιντερ οπως και μπαντου ειναι γεματο πουτανες!γαμησε απο τιντερ μερικες εδω και 3 μερες με τιμες 50 δολαρια για μια μεχρι 2 ωρες.ευχαριστουμε τον σαλονικιο για τις πλιροφοριες.

Σωπα ρε φιλε το τιντερ γεματο πουτανες?Πέφτω από τα σύννεφα.

Tinder το 80-90% είναι νορμάλ που δεν ζητάνε λεφτα.Δεν σημαίνει όμως πως αν σε κάνουν match θα πηδήξεις..Απλά θα βγείτε για καφέ και μετά είναι θέμα ατόμου και χημείας αν θα προχωρήσει. Αν τις έχεις μιλήσει καμια εβδομάδα πριν να αισθανθεί πιο οικέια μαζί σου αυξάνεις πιθανότητες.

Φέτος έχω πηδήξει 11 απο Tinder Κίεβο οπότε τι να κάτσω να ακούσω θεωρίες.
Μην κάνεις το λάθος και πέρνεις δώρα σε Ουκρανέζες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Σωπα ρε φιλε το τιντερ γεματο πουτανες?Πέφτω από τα σύννεφα.
αυτο αρχοντα μου ειπε ο σαλονικιος πριν λιγο.αλλα ειπαμε ο σαλονικιος εχει φατσα θυματος και θυραματος))του ειπα την επομενη φορα οδυσσο να ερθει καλοντυμενος να κανουμε θραυση στο μπαρ.επιδει εχει φατσα θυματος θα γινει πολος ελξης χαχαχαχ.εχει ραντεβου τωρα θα με ενημερωσει αποψε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
κμαν αν θελεις σου στελνω κοντακτε και φεισπουκ μου εχω φωτο με σαλονικιο.αν θες στα στελνω μυνημα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αρχοντα μου οταν λεμε παγκακι δεν ενοω να πας στο χρισατικ στα παγκακια))το εκανα και αυτο παρασυρομενος απο ουκρανους φιλους τοτε που εκανα παρεα και με ουκρανους.μεγαλωσα μοσχα και κιεβο,σε αυτες τις πολεις οπως και στο λονδινο ο κοσμος πηγαινε στα παρκα και στα παγκακια για να γνωριστει.οι κοπελες πηγαιναν με μια φιλη βολτα στο παρκο οπως ηταν στην σακολνικι μοσχα,βοτανιτσεκι σατ που τωρα ειναι παγοδρομιο τον χειμωνα το παρκο,στο γκορκι αυτα τα πιο διασημα κεντρικα.δεν πηγαιναν στα κλαμπ για γνωριμιες.το 1998 και μετα που ημουν 18 και κυκλοφορουσα μονος με μετρο μοσχα εκει καναμε βολτες καλοκαιρια και στην κοκινη πλατεια στα 2 μολλ διπλα.τα παρκα ηταν μεσα για να γνωριστεις,ενω στην ελλαδα και κυπρο δεν υπαρχουν τετεια μερη ετσι μονο απο φιλους μπορεις να κανεις κονε.κιεβο οι ουκρανοι ολοι την πεφτουν σε ολες στην ψυχρα και καλουνε καφε.δεν θυμαμε ποτε να αρνηθει γκομενα κιεβο ακομα και μικρες μουναρες ενιαρια να παμε για φαι η καφε.στην οδυσσο δεν υπαρχει το πεσιμο αυτο,οι γκομενες στο κεντρο ειναι κολοπετσωμενες που λεει και ελληνας της οδυσσου και δεν εχουν διαθεση για γνωριμια.ο ντερτυ μου λεει οταν με ειδε.καλα ετσι την πεφτεις οπως περπατανε και προτεινεις καφε?απαντησα ετσι κανουν οι ουκρανοι.τελικα αποδεικτηκε αυτο δεν εχει περαση στην οδυσσο,για αυτο λεω για μενα το κιεβο ειναι καλυτερο και παντα γνωριζω καπεια.το καλοκαιρι στο γιδροπαρκ την μερα νορμαλ κοσμος παει,οκ οχι ο ματσο κοσμος αλλα νορμαλ γκομενες.φιλος μου ουκρανος διαφημιστης με μισθο 2000 δολαρια τον μηνα εκει γνωρισε την γυναικα του οπως και πολλοι αλλοι ουκρανοι.εμεις εχουμε τηνουκρανια πουτανοχωρα.εκει ο νορμαλ κοσμος πως γνωριζετε?απο φιλλους,συγγενεις,δουλεια,παρκα με βολτα με φιλους.δεν μιλαμε για σαρανταρηδες πενηνταρηδες πλεον σαν εμας χαχαχαχ

Εγώ το Νοέμβριο πήγα 3 μέρες Κίεβο,τη δεύτερη μέρα βρήκα γκόμενα να κάθεται στο παγκάκι Κρεσάτικ και την έφερα διαμέρισμα για instafuck.
Παρόλα αυτά λέω οτι το καμάκι στα παγκάκια είναι μαλακία.Το έχω εξηγήσει πολλές φορές.
Οταν οι γκόμενες κάθονται και τους την πέφτει ο ένας μετά τον άλλον αναπτύσσουν άμυνες.Στα παγκάκια είναι σε defense mode.
Εσύ βέβαια πας πιο απόμερα σε απονήρευτες όπως Γιντροπάρκ όπου τελικά έφαγες ξύλο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
κμαν αν θελεις σου στελνω κοντακτε και φεισπουκ μου εχω φωτο με σαλονικιο.αν θες στα στελνω μυνημα

Τι να τον κάνω το Σαλονικιό?Εγώ γκόμενες ενδιαφέρομαι να γαμήσω.
Σε δυο εβδομαδες Κίεβο για ολική επαναφορά.Σκεφτόμουνα και για Πρωτοχρονιά αλλά μάλλον θα τιμήσω τα πολωνικά εδάφη.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρχοντα διαφωνω μαζι σου για αυτες που πλασαροντε νορμαλ στο ιτερνετ.θελουν να ανεβασουν την τιμη τους.μια στο μαμπα περσι μου ζητησε 300 ευρο!ειπε δεν ειμε πουτανα να περνω 1000 γριβνα.την βρηκα πριν ενα μηνα στο μιστερ χ οδεσσα με 1500 γριβνα την ωρα σαλον.μια αλλη κοπελα απο τον σινοχαρα παλι την βρηκα τωρα να κανει βιζιτες και μου την εδειξε και ο σαλονικιος σε σαιτ.λεει ειναι αυτη που σου ελεγα σε γνωριζει.αλλη κοπελα που γαμησα προπερσι με την φιλη της απο 500 γριβνα τις γνωρισα εξω απο μακτοναλτσ.γαμησα και τισ αδερφεσ τους με 500-700 και αλλες 3 φιλες.αυτη παλι ελεγε δεν ειναι πουτανα και αυτην βρικα στο μιστερ χ με 500 γριβνα και αλλο ονομα.τυχεα βρεθηκαμε τωρα οδυσσο αλλα ειπα θελω την αδερφη σου.δεν της ειπα για μιστερ χ.ηρθαν και οι δυο και ζητουσαν απο 1000 γριβνα.της αποκαλυψα οτι 500 περνει στο σαλον και ελεγε δεν δουλευει πλεον και δεν επρεπε να ειναι στα επιβεβεωμενα.η αδερφη της λεει δεν ειμαι πουτανα και δεν δεχομε με 700 που εκανα αντιπροταση.λεω με 1000 εισαι πουτανα με 700 νορμαλ?χαχαχαχ.τις εδιωξα.ειπα εγω σας λυπηθηκα που με πριζετε παντα και σας γραφω.δεν γαμω τις ιδιες αφου δεν περνετε απο 700 δρομο και τις εδιωξα.εγινε και με αλλες να μοθ λενε νορμαλ και 300 ευρο και τις βρηκα με 600 μεχρι 1000 σε σαιτ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Τι να τον κάνω το Σαλονικιό?Εγώ γκόμενες ενδιαφέρομαι να γαμήσω.
Σε δυο εβδομαδες Κίεβο για ολική επαναφορά.Σκεφτόμουνα και για Πρωτοχρονιά αλλά μάλλον θα τιμήσω τα πολωνικά εδάφη.
φεβρουαριο μαλλον θα παω κιεβο ρε 4 μερες απο οδυσσο αλλιος παλι τυφλιδα.γιορτες δεν παω πουθενα εχω πολλα τραπεζια και φαι.εδω μονο απο το φαι πεθενει ο κοσμος χαχαχαχα.καλοκαιρι δεν νομιζω κιεβο εκτος αν με καλεσει ο δασκαλος.εχω σχεδια αυγουστο για καζακταν αλματα και κυργισταν μπισκεκ.ιουλιο φευγουν οι δικοι μου ταξιδια απο την ουκρανια ετσι θα ειμε μαιο,ιουνιο.αυγουστο σιγουρα κυργισταν και καζακταν.ολο αναβαλω το ταξιδι αυτο.πρεπει και αζερπαιζαν ακομα να βρω χρονο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εγώ το Νοέμβριο πήγα 3 μέρες Κίεβο,τη δεύτερη μέρα βρήκα γκόμενα να κάθεται στο παγκάκι Κρεσάτικ και την έφερα διαμέρισμα για instafuck.
Παρόλα αυτά λέω οτι το καμάκι στα παγκάκια είναι μαλακία.Το έχω εξηγήσει πολλές φορές.
Οταν οι γκόμενες κάθονται και τους την πέφτει ο ένας μετά τον άλλον αναπτύσσουν άμυνες.Στα παγκάκια είναι σε defense mode.
Εσύ βέβαια πας πιο απόμερα σε απονήρευτες όπως Γιντροπάρκ όπου τελικά έφαγες ξύλο.
οδυσσο στα παγκακια δεν εχει παιχνιδι και καμακι.κιεβο συμφωνω.οσες γαμησα και χωρις λεφτα σε λιγοτερο απο ωρα ηταν σπιτι μου.οι υπολοιπες που δεν μου εκατσαν απο πρωτη δεν μου καθησαν ποτε!ποσες ταιζα χρονια αδικα,αγοραζα ρουχα και τετεια.αλλα ηταν μικρουλες απο 15 μεχρι 20.η μαλακια ειναι εκανα φεισπουκ περσι,κοντακτε πριν 5 χρονια που σταματησα το κιεβ και μαμπα πριν 5 χρονια μολις.αν ειχα απο παλια σοσιαλ μιντια θα ειχα επαφες με τις μικρουλες.τωρα θα ειναι 25 ολες αλλα που τις βρισκω.καθε κυριακη μια βολτα χρισατικ εβρικα ολους τους γνωστους.δεν εκανα σοσιαλ μιντια γιατι ντρεπομουν να με βλεπουν ολοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βλέπετε στο φόρουμ του roosh με έχουν μπανάρει εδώ και πάνω από τρία χρόνια,δεν έχω γράψει ούτε ένα ποστ και παρόλα αυτά με μνημονεύουν ακόμα.Ο τύπος εδώ λέει παραδεχτείτε μάγκες οτι κάνετε Ουκρανία αυτό που έλεγε αυτός.

"People need to start asking themselves what they can offer the women here aside from $$$$. At least people should own up to their kamaki P4P behavior."

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οσο για το roosh εχω προβλεψει εδω και χρονια οτι θα καταλήξει φυλακή.Ηδη τον μπάναραν από το U.K.

Με προσωπική εντολή της Theresa May μάλιστα.
Ετσι πάνε αυτά.Θα βρεθεί μετά παρέα με τους Αράπηδες.
Εμένα με μπάναρε αφού είχε κλέψει τα ποστ μου για την Ουκρανία στο βιβλίο που δημοσίευσε bang Ukraine,το οποίο έγινε και η μεγαλύτερή του εμπορική επιτυχία.
Αχάριστος Πέρσης,πληρώνει τώρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αρχοντα διαφωνω μαζι σου για αυτες που πλασαροντε νορμαλ στο ιτερνετ.θελουν να ανεβασουν την τιμη τους.μια στο μαμπα περσι μου ζητησε 300 ευρο!ειπε δεν ειμε πουτανα να περνω 1000 γριβνα.την βρηκα πριν ενα μηνα στο μιστερ χ οδεσσα με 1500 γριβνα την ωρα σαλον.μια αλλη κοπελα απο τον σινοχαρα παλι την βρηκα τωρα να κανει βιζιτες και μου την εδειξε και ο σαλονικιος σε σαιτ.λεει ειναι αυτη που σου ελεγα σε γνωριζει.αλλη κοπελα που γαμησα προπερσι με την φιλη της απο 500 γριβνα τις γνωρισα εξω απο μακτοναλτσ.γαμησα και τισ αδερφεσ τους με 500-700 και αλλες 3 φιλες.αυτη παλι ελεγε δεν ειναι πουτανα και αυτην βρικα στο μιστερ χ με 500 γριβνα και αλλο ονομα.τυχεα βρεθηκαμε τωρα οδυσσο αλλα ειπα θελω την αδερφη σου.δεν της ειπα για μιστερ χ.ηρθαν και οι δυο και ζητουσαν απο 1000 γριβνα.της αποκαλυψα οτι 500 περνει στο σαλον και ελεγε δεν δουλευει πλεον και δεν επρεπε να ειναι στα επιβεβεωμενα.η αδερφη της λεει δεν ειμαι πουτανα και δεν δεχομε με 700 που εκανα αντιπροταση.λεω με 1000 εισαι πουτανα με 700 νορμαλ?χαχαχαχ.τις εδιωξα.ειπα εγω σας λυπηθηκα που με πριζετε παντα και σας γραφω.δεν γαμω τις ιδιες αφου δεν περνετε απο 700 δρομο και τις εδιωξα.εγινε και με αλλες να μοθ λενε νορμαλ και 300 ευρο και τις βρηκα με 600 μεχρι 1000 σε σαιτ

Για αυτό τα μέλη δε χρειάζεται να ασχολούνται με κλαμπ,μάμπα,μπαντού,τίντερ,διαμερίσματα,στριπτιζάδικα,daygame και μαλακίες αρκεί να μπουν Mister X να γαμήσουν καλά και φτηνά όπως τα γατόνια.
Η σουπεργκόμενα που στο Ρίο σου ζητάει 300 ευρώ,στο Μίστερ Χ σου ζητάει 30.GIA κτλ είναι για κορόιδα.
Γιατί δεν πας στα ξύλινα περίπτερα του δρόμου να πίνεις τα αυθεντικά ποτά στο πέμπτο της τιμής αντί να πας στα ακριβά ρεστωράν να πίνεις τις μπόμπες πανάκριβα?Τρελλή κοροιδία.Μόνο για έξυπνους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom