Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δεν ήταν χρυσές εποχές μόνο για όσους πήγαιναν Ανατολική Ευρώπη,αλλά και για τα καλοκαίρια εδώ πέρα.Που κατέβαιναν όλες καυλωμένες για ελληνική πούτσα.Πόσοι και πόσοι δεν γαμούσαν Σκανδιναβές και Αγγλίδες στα νησιά;Ή Σερβίδες και Πολωνέζες σε Χαλκιδική-Πιερία;Πόσες παντρεύτηκαν κιόλας Έλληνες;

Δυστυχώς εμεις οι 30+ είμαστε η πιο άτυχη γενιά από κάθε άποψη.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν ήταν χρυσές εποχές μόνο για όσους πήγαιναν Ανατολική Ευρώπη,αλλά και για τα καλοκαίρια εδώ πέρα.Που κατέβαιναν όλες καυλωμένες για ελληνική πούτσα.Πόσοι και πόσοι δεν γαμούσαν Σκανδιναβές και Αγγλίδες στα νησιά;Ή Σερβίδες και Πολωνέζες σε Χαλκιδική-Πιερία;Πόσες παντρεύτηκαν κιόλας Έλληνες;

αστο εσυ εισαι μικροτερος απο εμενα δεν τα εχεις ζησει αυτα, εγω τα προλαβα λιγο προς το τελος τους

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Δεν ισχύουν αυτά.Δεν κατέβαινε καμία καυλωμένη για ελληνική πουτσα.Τουλαχιστον στη δεκαετία του 90.Δεν ξέρω τι γινότανε το 80 και το 70.Μου έχουν περιγράψει σκηνικά που είναι απλά απίστευτα,κρατάω μικρό καλάθι γιατί δεν τα είδα ποτέ.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
kman2 οσο και να λεμε και να ξανα λεμε οι παλιες αυθεντικες εποχες στα σλαβικα μουνολιβαδα εχουν περασει ανεπιστρεπτη δεν θα ξανα βρεθουν τετοιες ευκαιριες ποτε
προσπαθουμε να ειμαστε οσο το δυνατον πιο συγχρονοι στα νεα δεδομενα που συνεχως αλλαζουν

οποιος δεν προσαρμοζεται και μενει στασιμος τελειωνει, οποιος ομως βρισκεται στα πραγματα και αφουγγραζεται τις αλλαγες θα γαμαει παντα την αφροκρεμα.

ας μην ξεχναμε ομως και τον σημαντικοτερο παραγοντα ολων αυτων που ειναι το χρημα

και ειδικα υπηρχαν ελληνες που κρατουσαν ψηλα την σημαια μας στα σλαβικα μουνολιβαδα της ρωσιας και της ουκρανιας που δεν ειναι μελη καν εδω στο φορουμ και γνωριζω προσωπικα 4 ατομα που δυστυχως τωρα τους καταρακωσε η οικονομικη κριση και δεν μπορουν πλεον να κανουν εξορμησεις στο ανατολικο μπλοκ

Απλά ο μέσος Έλληνας που έβγαζε 2000 ευρώ το μήνα οπότε μπορούσε να κάνει 6 εξορμήσεις το χρόνο στα μουνολιβαδα τώρα βγάζει 800 ευρώ αν τα βγάζει και αυτά και δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα όχι να πάει πορνοεκδρομες.
Εμείς όμως που ήμασταν σύγχρονοι και βλέπαμε τι έρχεται με τους ψωλάδες, αλλάξαμε στάτους μεταναστευοντας οπότε αν τα μουνολιβαδα δυσκόλεψαν 3 φορές αντισταθμισαμε με αντίστοιχη αύξηση των εισοδημάτων μας.Οποτε για εμάς έμεινε η ίδια κατάσταση ακριβώς,δεν έχει αλλάξει ο βαθμός δυσκολίας.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν ισχύουν αυτά.Δεν κατέβαινε καμία καυλωμένη για ελληνική πουτσα.Τουλαχιστον στη δεκαετία του 90.Δεν ξέρω τι γινότανε το 80 και το 70.Μου έχουν περιγράψει σκηνικά που είναι απλά απίστευτα,κρατάω μικρό καλάθι γιατί δεν τα είδα ποτέ.

kman2 εγω που προλαβα τα τελη του 90 ως αρχες του 2000 δλδ (1999-2003) ηταν πιστευω οι χρυσες εποχες των ελληνικων καλοκαιριων με κυριως τσεχες πολωνεζες και σερβες και αρκετες γεμανιδες στην χαλκιδικη. αν καποιος τοτε μιλουσε και την επεφτε στις γκομενες γαμουσε ευκολα. τωρα για το 80 θα μας πει κανενας παλιοτερος τι γινοταν

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Απλά ο μέσος Έλληνας που έβγαζε 2000 ευρώ το μήνα οπότε μπορούσε να κάνει 6 εξορμήσεις το χρόνο στα μουνολιβαδα τώρα βγάζει 800 ευρώ αν τα βγάζει και αυτά και δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα όχι να πάει πορνοεκδρομες.
Εμείς όμως που ήμασταν σύγχρονοι και βλέπαμε τι έρχεται με τους ψωλάδες, αλλάξαμε στάτους μεταναστευοντας οπότε αν τα μουνολιβαδα δυσκόλεψαν 3 φορές αντισταθμισαμε με αντίστοιχη αύξηση των εισοδημάτων μας.Οποτε για εμάς έμεινε η ίδια κατάσταση ακριβώς,δεν έχει αλλάξει ο βαθμός δυσκολίας.

800 ευρω kman2 αν παιρνει καποιος ειναι καλα με τα σημερινα δεδομενα οι περισσοτεροι νεοι 25-35 σημερα αμοιβονται απο τις δουλειες τους με 420-540 ευρω το μηνα.

μου φαινεται επειδη εισαι στη γερμανια δεν ξερεις πως κυμαινονται τα μισθολογια στην ελλαδα

τι πορνο-ταξιδι να παει καποιος οταν αμοιβεται με 500 ευρω. ουτε για τα τσιγαρα και τις βενζινες δεν φτανουν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
800 ευρω kman2 αν παιρνει καποιος ειναι καλα με τα σημερινα δεδομενα οι περισσοτεροι νεοι 25-35 σημερα αμοιβονται απο τις δουλειες τους με 420-540 ευρω το μηνα.

μου φαινεται επειδη εισαι στη γερμανια δεν ξερεις πως κυμαινονται τα μισθολογια στην ελλαδα

Μιλάω για τον Έλληνα Δ.Υ.Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι και τότε ήταν λίγο φλου,δεν είχαν ασφάλεια να επενδύσουν σε πορνοταξιδια.
Αλλά γενικά τρομερή  μιζέρια να είσαι με 500 ευρώ.Με αυτά τα λεφτά ούτε μαλακία δεν τραβάς,τι να πεις στην Ανατολική που με το καλημέρα σε τρέχει στα μαγαζιά  για δώρα?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μιλάω για τον Έλληνα Δ.Υ.Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι και τότε ήταν λίγο φλου,δεν είχαν ασφάλεια να επενδύσουν σε πορνοταξιδια.

και ομως εισαι λαθος εδω εγω οσα ατομα γνωριζω που καναν πορνοταξιδια σε ρωσια και ουκρανια στο ιδιωτικο τομεα εργαζοταν

τωρα πλεον οταν βρισκομαι με μερικους απο αυτους μου λενε ουτε με κυαλια δεν τα βλεπουμε πλεον τα σλαβικα μουνολιβαδα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
και ομως εισαι λαθος εδω εγω οσα ατομα γνωριζω που καναν πορνοταξιδια σε ρωσια και ουκρανια στο ιδιωτικο τομεα εργαζοταν

τωρα πλεον οταν βρισκομαι με μερικους απο αυτους μου λενε ουτε με κυαλια δεν τα βλεπουμε πλεον τα σλαβικα μουνολιβαδα

Ο ιδιωτικός τομέας κατέρρευσε.Τερμα τα γούστα.
Εμείς το νιώθαμε ότι ήμασταν ανώτεροι ότι θα τους τρώγαμε όλους λάχανο σε οποιοδήποτε περιβάλλον αρκεί να μας άφηναν λίγο.
Δηλαδή το νιώθεις ότι θα τους πελεκήσεις,οπότε δεν κωλωνεις  να πας εξωτερικό.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ο ιδιωτικός τομέας κατέρρευσε.Τερμα τα γούστα.

εδω και δυο τρια χρονια πριν που δωθηκε και το τελειωτικο χτυπημα στους ελευθερους επαγγελματιες με την αυξηση του συντελεστη στο φορο εισοδηματος στο 29% και στην προκαταβολη φορου που ειναι πλεον στο 100%

το ιδιο ισχυει και για τους ιδιωτικους υπαλληλους των επιχειρησεων που πλεον δουλεουν partime καποιες μερες την εβδομαδα ή καθε μερα λιγοτερες ωρες απο το οκταωρο για να μην πληρωσει ο εργοδοτης πληρης απασχολιση με οκταωρη εργασια

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Πάντως Κατερίνη και πρώτο πόδι Χαλκιδικής ήταν γαμιστρώνες απ'ότι λένε οι παλιοί.Ειδικά οι Σερβίδες όταν είχαν και τον πόλεμο στα 90's,κοίταζαν να βρουν καναν Έλληνα και να μείνουν εδώ.Πολλοί έχουν γαμήσει ή παντρευτεί Σερβίδες στη Βόρεια Ελλάδα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πάντως Κατερίνη και πρώτο πόδι Χαλκιδικής ήταν γαμιστρώνες απ'ότι λένε οι παλιοί.Ειδικά οι Σερβίδες όταν είχαν και τον πόλεμο στα 90's,κοίταζαν να βρουν καναν Έλληνα και να μείνουν εδώ.Πολλοί έχουν γαμήσει ή παντρευτεί Σερβίδες στη Βόρεια Ελλάδα.

πρωτο ποδι χακλιδικη και κατερινη ηταν γαματες εποχες τελη 90 ως αρχες 2000 γαμουσες ευκολα αν ησουν θρασυς και ομιλητικος στις τσεχες πολωνεζες σερβες και τις λιγες γερμανιδες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εδω και δυο τρια χρονια πριν που δωθηκε και το τελειωτικο χτυπημα στους ελευθερους επαγγελματιες με την αυξηση του συντελεστη στο φορο εισοδηματος στο 29% και στην προκαταβολη φορου που ειναι πλεον στο 100%

Αυτά είναι τα επιφαινόμενα.Το βασικό είναι η συσσώρευση ψωλάδων.Αυτοι είναι της γενιάς μου.Μεχρι να φύγουν αυτοί θα περάσουν 20 χρόνια και τόσο θα κρατήσει μίνιμουμ αυτή η κρίση.
Εγώ τους έβλεπα να έρχονται και είχα πανικοβληθεί,είχα κλάσει με αυτά που γίνονταν.
Όταν μπήκαν αυτοί,τέλος.Δεν είναι κάτι που μπορεί να σωθεί.
Είναι τα άτομα τέτοια που δε γίνεται τίποτα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Δεν ισχυει.Πρωτοπηγα Παραλία το 2001,έβγαλα βέβαια γκόμενα αλλά δεν ήταν καθόλου όπως τα λένε.
Και τότε Αλβανοί έπαιζαν στα κλαμπ που παρίσταναν τους Έλληνες τα ΣΚ τα μαγαζιά γίνονταν αρχιδοκαμπος από τους Θεσσαλονικείς που κατέβαιναν να γαμησουνε.Η διαφορά τότε ήταν ότι έρχονταν πολλές Πολωνέζες και Τσέχες 25-35 ετών γιατί δεν είχαν λεφτά να πληρώσουν αεροπορικό για νησιά,ενώ τώρα έρχονται μικρά.
Οι ίδιες γκόμενες που κατέβαιναν τότε Κατερίνη πάνε τώρα Ρόδο,Κρήτη,Κέρκυρα κτλ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτά είναι τα επιφαινόμενα.Το βασικό είναι η συσσώρευση ψωλάδων.Αυτοι είναι της γενιάς μου.Μεχρι να φύγουν αυτοί θα περάσουν 20 χρόνια και τόσο θα κρατήσει μίνιμουμ αυτή η κρίση.
Εγώ τους έβλεπα να έρχονται και είχα πανικοβληθεί,είχα κλάσει με αυτά που γίνονταν.
Όταν μπήκαν αυτοί,τέλος.Δεν είναι κάτι που μπορεί να σωθεί.
Είναι τα άτομα τέτοια που δε γίνεται τίποτα.

20 χρονια ειναι και οι προβλεψεις των θεσμων για την ελλαδα, λενε οι ειδικοι μεχρι το 2045 ειμαστε καταδικασμενοι ειδικα μετα το 2019 που θα μειωσουν και τις συνταξεις με ανωτατο οριο συνταξης στα 500 ευρω και η μικροτερη συνταξη στα 150 ευρω εκει να δεις τι θα γινει kman2 τελειωσαν τη μεσαια ταξη σε δυο χρονια θα τελειωσουν και τους συνταξιουχους και μετα ειμαστε για φουντο ολοι

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν ισχυει.Πρωτοπηγα Παραλία το 2001,έβγαλα βέβαια γκόμενα αλλά δεν ήταν καθόλου όπως τα λένε.
Και τότε Αλβανοί έπαιζαν στα κλαμπ που παρίσταναν τους Έλληνες τα ΣΚ τα μαγαζιά γίνονταν αρχιδοκαμπος από τους Θεσσαλονικείς που κατέβαιναν να γαμησουνε.Η διαφορά τότε ήταν ότι έρχονταν πολλές Πολωνέζες και Τσέχες 25-35 ετών γιατί δεν είχαν λεφτά να πληρώσουν αεροπορικό για νησιά,ενώ τώρα έρχονται μικρά.
Οι ίδιες γκόμενες που κατέβαιναν τότε Κατερίνη πάνε τώρα Ρόδο,Κρήτη,Κέρκυρα κτλ.

:thumbsup:

με την διαφορα οτι τοτε το 2001 γαμουσες τωρα πλεον το 2017 δεν γαμας με τιποτα μονο με αρκετη δοση κωλοφαρδιας γαμας

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Λάθος τύπε,οι ιυ που ηταν τα ανησυχα πνευματα ειχαν μαθει τα κόλπα και ειχαν εξερευνησει τα μουνολιβαδα στη πηγη,οι δυ οι στόκοι λιγα καταλαβαν απο εκεινες τις εποχές και οτι φάγαν οσοι φάγαν ηταν απο μουνια που κατέβηκαν Ελλάδα.Εννοειται φυσικα οτι εξαιρουνται τα καθαρματα μεγαλοδημοσιοι υπάλληλοι που ησαντε σε πρεσβειες προξενεια κλπ δημοσια διαφθορεια που γαμουσαν καλυτερα απ όλους και αυτοκρατορικα και ολα πληρωμενα απο εμας τους μαλάκες :(

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Λάθος τύπε,οι ιυ που ηταν τα ανησυχα πνευματα ειχαν μαθει τα κόλπα και ειχαν εξερευνησει τα μουνολιβαδα στη πηγη,οι δυ οι στόκοι λιγα καταλαβαν απο εκεινες τις εποχές και οτι φάγαν οσοι φάγαν ηταν απο μουνια που κατέβηκαν Ελλάδα.Εννοειται φυσικα οτι εξαιρουνται τα καθαρματα μεγαλοδημοσιοι υπάλληλοι που ησαντε σε πρεσβειες προξενεια κλπ δημοσια διαφθορεια που γαμουσαν καλυτερα απ όλους και αυτοκρατορικα και ολα πληρωμενα απο εμας τους μαλάκες :(

:hi: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom