Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εγω φιλε μιδα το παιζω αισθηματιας στις ουκρανεζες και ας μην το πιστευω κανοντας θεατρο, ακομη και αν η γκομενα ειναι βιζιτα η σπονσορετ για να παρω το 100% σωματικα και πνευματικα απο την κορασιδα. θελω να την ξεζουμιζω απο ολες τις πλευρες

το αισθημα πουλαει πολυ στο γυναικειο μυαλο και αυτο οι σλαβες το αντιλαμβανονται αμεσως και τις αποριθμιζει το πονηρο μυαλο τους. σου λεει ο τυπος δεν ειναι ενας ακομη κλασικος σεξοτουριστας που ηρθε στο κιεβο να γαμησει

γι' αυτο εξαλλου κανουν και καποια shit tests

Μη νομίζεις,όλοι για έρωτες μιλάνε.Η κλασσική ατάκα των Τούρκων είναι I love you,you are beautiful,(έρωτας με την πρώτη ματιά) και των Αράβων είναι Habibi,God loves you,you have beautiful eyes κτλ.
Αντίθετα εγώ δεν κάνω αγαποtalk,είμαι ψυχρός εκτελεστής και περνάω τα shit tests προγραμματισμένα με έτοιμες απαντήσεις.Ειναι αδύνατο κάποιος να απαντήσει καλύτερα γιατί ελέγχω ολόκληρο το frame.
Είναι σα να παίζεις μπασκετ τελείως ρομποτικά και να ευστοχεις σε όλα τα σουτ χωρίς κανένα πάθος ή αγάπη για τη μπασκέτα,απλά είσαι υπερβολικά συγκεντρωμένος και έμπειρος.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Το παρακάτω είναι off-topic αλλά το thread τηε Β/πέστης είναι λίγο νεκρό:

Θα είμαι με μια γκόμενα Βουδαπέστη για 3ημερο και μετά μόνος. Η συγκεκριμένη είναι ψιλο-by και θέλω να κανονίσω κάποια παρτούζα. Η σειρά προτίμησης είναι η εξής:

1. Ξεκάθαρα μη επαγγελματίας. Είδα πχ. κάτι swinger club, λένε τίποτα αυτά? Επίσης σκέφτηκα να ψάξω μέσω tinder.
2. Τίποτα ψιλο-επαγγελματίας (να σκάσω δηλ. λεφτά under the table) ώστε να μην είναι εμφανές στην άλλη γιατί μπορεί να τσινίσει.
3. Καθαρά επαγγελματίας/βίζιτα, αλλά επειδή αυτό το σκηνικό για να το διασκεδάσεις θέλει 3 ώρες min θα πάει ο κούκος αηδόνι.

Έχετε καμιά ιδέα? Αν το έχετε κάνει σε άλλη παραπλήσια πόλη (πχ. Πράγα), μπορεί η συμβουλή σας να βοηθήσει.

Σημ: έχω μόνο 3 μέρες. Επίσης θέλω να βρώ ωραία γκόμενα να γίνει καλή φάση (και ας πληρώσω)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μη νομίζεις,όλοι για έρωτες μιλάνε.Η κλασσική ατάκα των Τούρκων είναι I love you,you are beautiful,(έρωτας με την πρώτη ματιά) και των Αράβων είναι Habibi,God loves you,you have beautiful eyes κτλ.
Αντίθετα εγώ δεν κάνω αγαποtalk,είμαι ψυχρός εκτελεστής και περνάω τα shit tests προγραμματισμένα με έτοιμες απαντήσεις.Ειναι αδύνατο κάποιος να απαντήσει καλύτερα γιατί ελέγχω ολόκληρο το frame.
Είναι σα να παίζεις μπασκετ τελείως ρομποτικά και να ευστοχεις σε όλα τα σουτ χωρίς κανένα πάθος ή αγάπη για τη μπασκέτα,απλά είσαι υπερβολικά συγκεντρωμένος και έμπειρος.
Η σύγκριση είναι ατοπη!  Εσύ προσφέρεις overvalue με σκοπό να αγορασεις! Όσοι πάμε για τσάμπα ή με λίγα κάτι πρέπει να παρουσιάσουμε για αντιστάθμισμα  .. Εξάλλου και το ρομπότ των καλαθιών τα βάζει σε συνθήκες εργαστηρίου και όχι σε πραγματικό αγώνα!
Και ένα σχετικό ανέκδοτο
Ρωτάει η κόρη μιας πόρνης την μάνα της "Μαμά τι είναι έρωτας?"
Και απαντά η μάνα " Μια πατέντα των αντρών για να γαμανε τσάμπα"

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Παίδες μπήκα για 1η φορά στο θρεντάκι του Κιέβου. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να βρεθώ προς τα κει σε σύντομο χρονικό διάστημα και για περίπου 5-6 μέρες. Θα βοηθούσε πάρα πολύ να ποστάρει κάποιος έναν σύντομο επιγραμματικό οδηγό 4-5 προτάσεων. Όπως :
- Σε ποιά περιοχή ψάχνουμε σπίτι-ξενοδοχείο
- Τί αξίζει να δεις
- Που πας για καφέ & φαγητό
- Που διασκεδάσζεις
- Που βρήσκεις pro ή semi pro κοπέλες, για σπονσοριλίκια και αγάπες δεν θα υπάρχει χρόνος
- Πόσο το μαλί για όλα αυτά
THX !!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παίδες μπήκα για 1η φορά στο θρεντάκι του Κιέβου. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να βρεθώ προς τα κει σε σύντομο χρονικό διάστημα και για περίπου 5-6 μέρες. Θα βοηθούσε πάρα πολύ να ποστάρει κάποιος έναν σύντομο επιγραμματικό οδηγό 4-5 προτάσεων. Όπως :
- Τί αξίζει να δεις
- Που διασκεδάσζεις
- Που βρήσκεις pro ή semi pro κοπέλες, για σπονσοριλίκια και αγάπες δεν θα υπάρχει χρόνος
THX !!!!!

1.Maidan ή Baseina
2.Κρεσατικ,
3.Ρεστωραν και καφέ διπλα στο Μαινταν
4.Carribean,Chi,D Lux
5.Mamba,Carribean και διαμερίσματα που σε πάει το ταξί.Επίσης ακούω για ένα σαιτ relax.kiev.
6.100 ευρώ μίνιμουμ για τις καλές.150 ευρώ για τις πολύ καλές.Με 200 ευρώ τις γαμας πρακτικά όλες.

• Like
Αντιδράσεις: geo70

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η σύγκριση είναι ατοπη!  Εσύ προσφέρεις overvalue με σκοπό να αγορασεις! Όσοι πάμε για τσάμπα ή με λίγα κάτι πρέπει να παρουσιάσουμε για αντιστάθμισμα  .. Εξάλλου και το ρομπότ των καλαθιών τα βάζει σε συνθήκες εργαστηρίου και όχι σε πραγματικό αγώνα!
Και ένα σχετικό ανέκδοτο
Ρωτάει η κόρη μιας πόρνης την μάνα της "Μαμά τι είναι έρωτας?"
Και απαντά η μάνα " Μια πατέντα των αντρών για να γαμανε τσάμπα"

Γενικά κάνετε το λάθος να τα βλέπετε ολα στρογγυλά και απο τη σκοπιά των γυναικών.Εγω τα βλέπω ολα σπαστά,σε γωνίες και η πλευρά των γυναικών δε με ενδιαφέρει.
Αν κρίνει δηλαδή μια γκόμενα θα πει ωραία τα λέει ο Dr. Love ενώ ο Κman είναι μαλακας.
Αυτό γιατί δίνω τα εργαλεία τελείως χύμα.Δεν έχει καμία σχέση με το πως σκέφτονται οι γυναίκες αλλα με το πώς αντιδρούν.

Catman25

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2017
Like
336
Πόντοι
21
Για καφε κάποια από tinder μου πρότεινε το milk bar για να πάρω γεύση από Κιέβο , μαζεύει ντόπιες γυναίκες και όχι τουρίστες.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Καλο είναι το milk bar αλλά ειναι καφέ φάση ή χαλαρό ποτό...Καθιστάδικο δηλαδή δύσκολο να γνωρίσεις αν πας μόνος. Θα γράψω ενα μινι γρήγορο οδηγό μόλις βρω χρόνο μέσα στο ΣΚ. Θα είμαι και εγω εκει Πρωτοχρονιά και μετά αλλα δεν θα κυνηγήσω καινούριες έχω έτοιμο λαό απο τα προηγούμενα ταξίδια..Πάω να φάω,να πίω,να δώ λιγο χίονι και να γαμήσω έτοιμα πράγματα.Χαλάρωση δηλαδή.Μόνο αν προκύψει κάτι γρήγορο απο Tinder για καινούρια γκόμενα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
- Τί αξίζει να δεις
- Που διασκεδάσζεις
THX !!!!!

5-6 Μερες είναι δυστυχώς μονο για πληρωμένο. Οπότε free και χωρις προετοιμασιά διαδικτυακη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα το ξεχνας ή θέλει πολύ τύχη. Για πληρωμένο συνήθως είναι 100$.Τις βρίσκεις Caribbean καθημερινές και στο mamba.
Αν θές απλά massage με χειρομαλακία στο τέλος προτείνω αυτο

Πηγαίνω όταν είμαι στο Κιεβο γιατί με χαλαρωνει όλο το σώμα απο ορθοστασία και νιώθω άλλως άνθρωπος. Στο τέλος σου βαραει και μια μαλακία να νίωσεις καλύτερα. Γκομενα γυμνη όλη την ωρα, φοβερος χώρος,Κόστος 25 ευρω.

Δωμάτιο καλύτερα διαμέρισμα απο dobovo.co . Μένεις καλύτερα κοντα στο metro Olympiska να μπορέις να τα γυρίσεις όλα με τα πόδια και προς τις 4 κατευθύνσεις.
Μετακίνηση μόνο uber.
Διασκέδαση Τετάρτες Shooters (ladies night), Πεμπτη caribbean, Παρασκευή πας για πλακα sorry babuska, μετα shooters και στο τέλος forsage για μεθυσμενες φοιτητριες (αν και άσχημες). Forsage καθε μέρα ειναι ανοιχτό μέχρι πρωι οπότε ότι και να κάνεις πάντα αργα πάς εκεί. Απο τα λίγα που έχουν κόσμο. Αν θες high end μαγαζια πας CHI αλλά εγω δεν το προτείνω - πουτάνες πολύτελειας.

Το τι να δεις βάζεις tripadvisor τα top ten. Βασικά ωραίες εκκλησίες,πάρκα και μουσία απο τον 2 παγκόσμιο πόλεμο.

Κόστος αεροπλάνο 140 πηγαινέλα συνήθως και διαμέρισμα 25-30 ευρώ την μέρα. Φαγητά,ποτά,μετακινήσεις όλα πολύ φτηνά. Περίπου μισή τιμή απο Ελλάδα. Που θα φας είναι εύκολο έχει άπειρα μαγαζία στο κέντρο ευρωαπικού και ethic style. δεν θα έχεις θέμα..Αναλόγως τι σου αρέσει.. Γενικά τα Γιαπωνέζικα που έχουν και τα Ιταλικα ειναι καλά. Εχεί και πολλά με Γεωργιανη κουζινα.

Ειναι πολύ γενική πάντως η ερωτηση σου και εξαρταται απο πολλά η απάντηση δεν μπορεί να γραφτεί σε ενα post.Οταν πας πρέπει να αφιερωσεις χρόνο να διαβάσεις γενικά και να ψάξεις απο διαδικτυο.

• Like
Αντιδράσεις: geo70

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Ευχαριστώ για την άμμεση ανταπόκριση !

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Δόξα,τιμή και σεβασμό στο ξανθό Γένος. Στο μελλοντικά τελευταίο καταφύγιο αναζήτησης του έρωτα!! Όταν ο πυρηνικός πόλεμος της δυτικοποίησης καταστρέψει τις τελευταίες κοιτίδες αισθησιασμού στην Ευρωπαική ήπειρο οι μπαμπούσκες θα κρατήσουν ψηλά την αληθινή φύση και ρόλο της γυναικείας φύσης!!!

basi8000

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Καλησπερα Παιδια!
Κληρωθηκε η ομάδα με ντιναμο κιεβου και λεμε 3 φιλοι να παμε ενα ταξιδακι κατα το φεβρουαριο. Οι θερμοκρασιες φυσικα ειναι πολυ υπο του μηδεν! Παλευετεαι αυτη η κατασταση? Επισης πολλοι μου αναφερουν οτι είναι πολύ φασιστες και οτι θα πρεπει να προσεχουμε, ισχυουν αυτα???

Vasiki putsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2017
Like
8
Πόντοι
0
παιδια για διανομη τι συστηνετε? μακρια απο ξενοδοχειο? για σεξοτουρισμο κατεβενω

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21

Δόξα,τιμή και σεβασμό στο ξανθό Γένος. Στο μελλοντικά τελευταίο καταφύγιο αναζήτησης του έρωτα!! Όταν ο πυρηνικός πόλεμος της δυτικοποίησης καταστρέψει τις τελευταίες κοιτίδες αισθησιασμού στην Ευρωπαική ήπειρο οι μπαμπούσκες θα κρατήσουν ψηλά την αληθινή φύση και ρόλο της γυναικείας φύσης!!!
Απο τα σχολια βλεπεις οτι οι ρωσοι τις εχουνε γραμμένες στα παπάρια τους, και οι διάφοροι δυτικοί πυρφόροι (γερμανοι, αμερικανοι κτλ) δηλώνουν υποταγή ανευ όρον.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Απόλυτο ξεφτιλικι για Πορτογαλους,Ισπανούς.Προσποιούνται ότι είναι Τούρκοι για να γαμησουνε αφου οι γκομενες τους έχουν πάρει χαμπάρι ότι είναι τσιπηδες ενω θεωρούν τους Τούρκους χουβαρνταδες.

Σε τέτοια ξεφτίλα να προσποιουνται τους Τούρκους δεν έχουν φτάσει ακόμα οι Έλληνες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
^ Ευτυχως οχι ακομα

Παντως οι πιο χουβαρνταδες ειναι οι Κυπριοι ,εχω δει να ξοδευουν απιστευτα ποσα για το μουνι ...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Το μουνι δυσκολέυει παντου!! Αυτό όσοι ταξιδεύουν το ξέρουν καλά..Δεν υπάρχει κανείς που το αμφισβητεί. Οι χρυσες εποχές δεκαετίας 80 και λίγο απο 90 πέρασαν!!
Όποιος έζησε στις λεγόμενες εποχές του sex (χωρίς Aids, πάμφτωχη Ανατολική Ευρώπη κ.λ.π) έιναι τυχερός. Πλέον με την παγκοσμιοποίηση και κυρίως με το διαδίκτυο η κάθε γκόμενα και ο κάθε πυρφόρος ακόμα και απο τα βάθη των μουσουλμανικών χώρων έχει πρόσβαση στο ιδιο μενού!!

Μιλάω με γκόμενες απο χωρία της Ρωσσίας (Χωριά όχι μεγαλες πόλεις) και μου γράφουν πως τους μιλάνε Τούρκοι πέρνουν αεροπλάνα και πάνε να τις βρούν!! Η μία λεεί έχουν ταξιδέψει 5 Τούρκοι τα τελευταία 3 χρόνια για χάρη της!!

Μέσα σε αυτό το αλλαλούμ πρέπει να είσαι έξυπνος,ουσιαστικός και έμπειρος για να κερδίζεις..Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Το μουνι δυσκολέυει παντου!! Αυτό όσοι ταξιδεύουν το ξέρουν καλά..Δεν υπάρχει κανείς που το αμφισβητεί. Οι χρυσες εποχές δεκαετίας 80 και λίγο απο 90 πέρασαν!!
Όποιος έζησε στις λεγόμενες εποχές του sex (χωρίς Aids, πάμφτωχη Ανατολική Ευρώπη κ.λ.π) έιναι τυχερός. Πλέον με την παγκοσμιοποίηση και κυρίως με το διαδίκτυο η κάθε γκόμενα και ο κάθε πυρφόρος ακόμα και απο τα βάθη των μουσουλμανικών χώρων έχει πρόσβαση στο ιδιο μενού!!

Μιλάω με γκόμενες απο χωρία της Ρωσσίας (Χωριά όχι μεγαλες πόλεις) και μου γράφουν πως τους μιλάνε Τούρκοι πέρνουν αεροπλάνα και πάνε να τις βρούν!! Η μία λεεί έχουν ταξιδέψει 5 Τούρκοι τα τελευταία 3 χρόνια για χάρη της!!

Μέσα σε αυτό το αλλαλούμ πρέπει να είσαι έξυπνος,ουσιαστικός και έμπειρος για να κερδίζεις..Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη..

σαφως και δεν ζησαμε τις χρυσες δεκατιες του 80 και του 90 διοτι εμεις ειμαστε πολυ νεοτεροι απο τους 45αριδες και 50αριδες του φορουμ
το μονο που μπορουμε πλεον να κανουμε αντι να αναπολουμε τις ιστοριες των παλιων εδω στο μπου να προσαρμοστουμε στα νεα δεδομενα πλεον γιατι η κατασταση στο ανατολικο μπλοκ μερα με τη μερα γινεται πιο δυσκολη

πραγματικα απορω πως οι τουρκοι εχουν την οικονομικη δυνατοτητα καθε τρεις και λιγο να πηγαινουν στη ρωσικη επαρχια να συναντουν τα γκομενακια.

εγω ενα εχω να πω οτι οικονομικη κριση μας καταρακωσε κυριολεκτικα και δεν μπορουμε πλεον να τρεχουμε καθε τρεις λιγο στη ρωσικη επαρχια.

αν κανουμε με τα βιας οι περισσοτεροι 1-2 ταξιδια το χρονο στα σλαβικα μουνολιβαδα και να λεμε και ευχαριστω που τα καναμε εκει μας κταντησανε αυτοι που μας κυβερνανε

εξαιρεση βεβαια αποτελει ο kman2 διοτι απο οικονομικης αποψης δεν εχει προβλημα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
σαφως και δεν ζησαμε τις χρυσες δεκατιες του 80 και του 90 διοτι εμεις ειμαστε πολυ νεοτεροι απο τους 45αριδες και 50αριδες του φορουμ
το μονο που μπορουμε πλεον να κανουμε αντι να αναπολουμε τις ιστοριες των παλιων εδω στο μπου να προσαρμοστουμε στα νεα δεδομενα πλεον γιατι η κατασταση στο ανατολικο μπλοκ μερα με τη μερα γινεται πιο δυσκολη

πραγματικα απορω πως οι τουρκοι εχουν την οικονομικη δυνατοτητα καθε τρεις και λιγο να πηγαινουν στη ρωσικη επαρχια να συναντουν τα γκομενακια.

εγω ενα εχω να πω οτι οικονομικη κριση μας καταρακωσε κυριολεκτικα και δεν μπορουμε πλεον να τρεχουμε καθε τρεις λιγο στη ρωσικη επαρχια.

αν κανουμε με τα βιας οι περισσοτεροι 1-2 ταξιδια το χρονο στα σλαβικα μουνολιβαδα και να λεμε και ευχαριστω που τα καναμε εκει μας κταντησανε αυτοι που μας κυβερνανε

εξαιρεση βεβαια αποτελει ο kman2 διοτι απο οικονομικης αποψης δεν εχει προβλημα

Μη νομίζετε ότι τότε υπήρχαν μόνο πλεονεκτήματα.Π.χ. δεν υπήρχε καθόλου ίντερνετ,πήγαινες στα τυφλά με βάση φήμες,δεν ήξερες τι σε περιμένει.Ηταν και πιο επικίνδυνα σαφώς.
Τρόπος να μάθεις εύκολα ρωσικά,Τσέχικα κτλ δεν υπήρχε οπως τώρα που όλα είναι online.Ηταν πιο wild East φάση,αλλά σίγουρα πιο αυθεντική εμπειρία.
Θυμάμαι το 2003 οι ξένοι στο Κίεβο ελάχιστοι.Εβλεπες κάτι εξηντάρηδες γεροξουρες Αμερικανούς να κάνουν φιγούρες στην πίστα του χορού και αυτοί ήταν όλοι οι ξένοι.
Αργότερα βέβαια πλάκωσαν PUA,μούσλιμοι,Τουρκιά,άλλαξε εντελώς το σκηνικό.
Βέβαια τότε το 2003 σε θεωρούσαν εξωτικό.Πρακτικα γαμούσες την πρώτη που μίλαγες στο κλαμπ.100% επιτυχία.Και χωρίς ιδιαίτερα λεφτά.Απλα για να δοκιμάσουν το θρύλο του δυτικού πέους.
Τότε όπου και να πήγαινες γαμούσες.Και Κίεβο να πήγαινες και Λβωφ,και Μόσχα και Αγία Πετρούπολη και Πράγα ή Βαρσοβία ή Κρακωβ ή Πόζναν παντού γαμούσες.Και Βαλτική γαμούσες,ήταν σα να κάνεις σκοποβολή  σε βαρέλι.
Τώρα οι πόρνοι χτυπούν πιο στοχευμένα αφού πολλά μέρη έχουν παιχτεί καεί και βγει εκτός ανταγωνισμού.
Βέβαια εμείς οι παλαιοί είμαστε αλλιώς,ο χρόνος σταμάτησε στο 2005 οπότε για εμάς δεν αλλάζει τίποτα,είναι η ίδια κατάσταση.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μη νομίζετε ότι τότε υπήρχαν μόνο πλεονεκτήματα.Π.χ. δεν υπήρχε καθόλου ίντερνετ,πήγαινες στα τυφλά με βάση φήμες,δεν ήξερες τι σε περιμένει.Ηταν και πιο επικίνδυνα σαφώς.
Τρόπος να μάθεις εύκολα ρωσικά,Τσέχικα κτλ δεν υπήρχε οπως τώρα που όλα είναι online.Ηταν πιο wild East φάση,αλλά σίγουρα πιο αυθεντική εμπειρία.
Θυμάμαι το 2003 οι ξένοι στο Κίεβο ελάχιστοι.Εβλεπες κάτι εξηντάρηδες γεροξουρες Αμερικανούς να κάνουν φιγούρες στην πίστα του χορού και αυτοί ήταν όλοι οι ξένοι.
Αργότερα βέβαια πλάκωσαν PUA,μούσλιμοι,Τουρκιά,άλλαξε εντελώς το σκηνικό.
Βέβαια τότε το 2003 σε θεωρούσαν εξωτικό.Πρακτικα γαμούσες την πρώτη που μίλαγες στο κλαμπ.100% επιτυχία.Και χωρίς ιδιαίτερα λεφτά.Απλα για να δοκιμάσουν το θρύλο του δυτικού πέους.

kman2 οσο και να λεμε και να ξανα λεμε οι παλιες αυθεντικες εποχες στα σλαβικα μουνολιβαδα εχουν περασει ανεπιστρεπτη δεν θα ξανα βρεθουν τετοιες ευκαιριες ποτε
προσπαθουμε να ειμαστε οσο το δυνατον πιο συγχρονοι στα νεα δεδομενα που συνεχως αλλαζουν

οποιος δεν προσαρμοζεται και μενει στασιμος τελειωνει, οποιος ομως βρισκεται στα πραγματα και αφουγγραζεται τις αλλαγες θα γαμαει παντα την αφροκρεμα.

ας μην ξεχναμε ομως και τον σημαντικοτερο παραγοντα ολων αυτων που ειναι το χρημα

και ειδικα υπηρχαν ελληνες που κρατουσαν ψηλα την σημαια μας στα σλαβικα μουνολιβαδα της ρωσιας και της ουκρανιας που δεν ειναι μελη καν εδω στο φορουμ και γνωριζω προσωπικα 4 ατομα που δυστυχως τωρα τους καταρακωσε η οικονομικη κριση και δεν μπορουν πλεον να κανουν εξορμησεις στο ανατολικο μπλοκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom