You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Φίλε σε νιώθω απόλυτα! Το έχω ζήσει κι εγώ αυτό με σχεδόν ίδιες ηλικίες και καταστάσεις! Αν θες ανέτρεξε στο πρώτο μου ποστ στο μπου το 2011 επι εποχες Μπλάσκου και ίσως αφουγκραστείς ένα παρόμοιο συναίσθημα! Για μια τέτοια Ουκρανέζα έπεσα πάνω στο Site μας...γι' αυτο λεω οτι καπου εκει το χανει ο kavlomenos leon (Χαρης)
κοιταξε πως εχει η φαση με την μια απο τις τρεις ουκρανεζες που εφαγα τζαμπα και συναψα σχεση. Την γνωρισα τυχαια σε καφετερια δεν ηξερε γρι ελληνικα η συνενοηση μας ηταν μονο στα αγγλικα.
τυπισσα 180 cm με τακουνια εφτανε το 190 cm, 24 χρονων, μαυρα μαλλια ισια κατω απο τους ωμους της, γαλαζια ματια, με σωμα 9 αριου και προσωπο 7 αριου και βυζι 2 νουμερο.
η τυπισσα επινε τον καφε με μια φιλη της και αυτη απο ουκρανια και επαιζε το ματι της εγω πηγα στο καφε μετα απο εκεινη. οταν μπηκα για να κατσω καπου αυτη με εκοψε απο πανω ως κατω (κατι που μου το ειπε μετα την γνωριμια μας 2-3 μερες αργοτερα)
δλδ οταν σε ειδα να ερχεσαι στη καφετερια μου εκανες εντυπωση το λεγομενο κλικ που λεμε.
με επαιζε αγρια με το βλεμμα της και μου χαμογελουσε συνεχως τα τραπεζια μας ηταν σχετικα κοντα και υπηρχε καλη οπτικη επαφη αναμεσα μας.
σε συντομο χρονικο διαστημα χωρις πολλα εκανα την κινηση μου. γνωριμια αλλαγη τηλεφωνων και την αλλη μερα βγηκαμε ραντεβου για καφε οπου επεσε ψιλο χαμουρεμα μετα απο λιγη ωρα και επειτα για φαγητο σε καλο ρεστοραν, εκει ηταν απο μερους μου η κινηση ματ ωστε να την ριξω στο κρεβατι στο πρωτο ραντεβου (οτι την πηγα για φαγητο)
τωρα βρισκετε στην ουκρανια τον φεβρουαριο που θα ρθει ελλαδα θα τα πουμε και απο κοντα ξανα.
μου εδωσε και τα ουκρανικα της τηλεφωνα κινητο και σταθερο.
θα μπορουσα ανετα να την παντρευομουν αλλα δεν το κανω διοτι η τυπισσα ειχε εναν αποτυχημενο γαμο στη ουκρανια οταν ηταν 19 χρονων και εχει ενα παιδι απο τον πρωην αντρα της. το ξαναλεω για καπιους κακοπροαιρετους η τυπισσα ειναι 24 χρ. ειδα το διαβατηριο καταγωγη λεει το διαβατηριο της νικολαεφ.
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Φίλε σε νιώθω απόλυτα! Το έχω ζήσει κι εγώ αυτό με σχεδόν ίδιες ηλικίες και καταστάσεις! Αν θες ανέτρεξε στο πρώτο μου ποστ στο μπου το 2011 επι εποχες Μπλάσκου και ίσως αφουγκραστείς ένα παρόμοιο συναίσθημα! Για μια τέτοια Ουκρανέζα έπεσα πάνω στο Site μας...
θα το ψαξω να το βρω και να το διαβασω, πραγματικα φιλε ρολογα αυτα τα συναισθηματα που εχω ζησει με τις ουκρανεζες δεν τα εχω ζησει με καμια εθνικοτητα γυναικων (εξαιρουνται οι ρωσιδες για ευνοητους λογους)
για τις ελληνιδες δεν θα το σχολιασω καθολου ισως η χειροτερη νοοτροπια μαζι με τις σερβες
αλλα αν προκειται αποκλειστικα για βιζιτου και οχι για σχεση η ελληνιδα ιεροδουλη/call girl παιρνει καλο βαθμο!
αλλα το τονιζω μονο σαν βιζιτα πλεον μετραει η ελληνιδα γυναικα για τα υπολοιπα ο βαθμος θα ειναι υπο του μηδενος
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Διάβασε και θα δεις πως δεν είχε happy end η ιστορία μου! Μάλιστα μου έκανε και πόλεμο νεύρων σε κάποια φάση!θα το ψαξω να το βρω και να το διαβασω, πραγματικα φιλε ρολογα αυτα τα συναισθηματα που εχω ζησει με τις ουκρανεζες δεν τα εχω ζησει με καμια εθνικοτητα γυναικων (εξαιρουνται οι ρωσιδες για ευνοητους λογους)
για τις ελληνιδες δεν θα το σχολιασω καθολου ισως η χειροτερη νοοτροπια μαζι με τις σερβες
αλλα αν προκειται αποκλειστικα για βιζιτου και οχι για σχεση η ελληνιδα ιεροδουλη/call girl παιρνει καλο βαθμο!
αλλα το τονιζω μονο σαν βιζιτα πλεον μετραει η ελληνιδα γυναικα για τα υπολοιπα ο βαθμος θα ειναι υπο του μηδενος
Φυσιολογική και μόνιμη σχέση που θα δίνω παραπάνω από ότι παίρνω Όπως σημβαίνει σε όλες τις συγχρονες μόνιμες σχέσεις όποιος κι αν είσαι μπορώ να κάνω ΜΌΝΟ με Ρωσίδα κατά προτίμηση από Μόσχα!
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Διάβασε και θα δεις πως δεν είχε happy end η ιστορία μου! Μάλιστα μου έκανε και πόλεμο νεύρων σε κάποια φάση!
Φυσιολογική και μόνιμη σχέση που θα δίνω παραπάνω από ότι παίρνω Όπως σημβαίνει σε όλες τις συγχρονες μόνιμες σχέσεις όποιος κι αν είσαι μπορώ να κάνω ΜΌΝΟ με Ρωσίδα κατά προτίμηση από Μόσχα!
θα το βρω να το διαβασω μεχρι το βραδι γιατι θα παω για εναν καφε σε λιγο. θα γραψω τις εντυπωσεις μου και θα το σχολιασουμε
λιαν συντομως. εγω προτιμω απο αγ. πετρουπολη διοτι με ελκυει το ξανθο μαλλι, γουσταρω να εχει αυτο το ξανθο χνουδι το μουνακι
να σου πω και κατι σχετικο πανω στο θεμα αυτο μου ειπε το μελλον ενας τυπος (μου λεει δωσε ενα εικοσαρικο και δεν θα χασεις μ' αυτα που θα σου πω) στη γερμανια οταν πηγα πορνοεκρδομη στο berlin
λεω τι ειχα τι εχασα ας δωσω το εικοσαρικο να δω τι μαλακιες θα προβλεψει.
ελα που μου ειπε πραγματα που μου συμβαινουν στην ζωη μου χωρις να του εχω δωσει απολυτως κανενα στοιχειο για την προσωπικη μου ζωη.
εν ολιγης θα πω αυτο που εχει εδιαφερον γιατι τα αλλα δεν εχουν σχεση με το αθλημα.
μου λεει ο μαντης οτι η γυναικα που θα παρω και θα κανω δυο παιδια μαζι της θα ειναι απο την αγ. πετρουπολη μου ειπε επισης οτι δεν θα την παντρευτω αμεσως αλλα μετα απο 8 χρονια κοινης συμβιωσης εχοντας κανει τα δυο παιδια μαζι της.
αυτο βεβαια μενει να φανει στη πραξη, στις υπολοιπες κοντινες προβλεψεις του σε πολλες επεσε μεσα εδω και 9 μηνες που περασαν πλεον απο τοτε
θα το βρω να το διαβασω μεχρι το βραδι γιατι θα παω για εναν καφε σε λιγο. θα γραψω τις εντυπωσεις μου και θα το σχολιασουμε
λιαν συντομως. εγω προτιμω απο αγ. πετρουπολη διοτι με ελκυει το ξανθο μαλλι, γουσταρω να εχει αυτο το ξανθο χνουδι το μουνακι
να σου πω και κατι σχετικο πανω στο θεμα αυτο μου ειπε το μελλον ενας τυπος (μου λεει δωσε ενα εικοσαρικο και δεν θα χασεις μ' αυτα που θα σου πω) στη γερμανια οταν πηγα πορνοεκρδομη στο berlin
λεω τι ειχα τι εχασα ας δωσω το εικοσαρικο να δω τι μαλακιες θα προβλεψει.
ελα που μου ειπε πραγματα που μου συμβαινουν στην ζωη μου χωρις να του εχω δωσει απολυτως κανενα στοιχειο για την προσωπικη μου ζωη.
εν ολιγης θα πω αυτο που εχει εδιαφερον γιατι τα αλλα δεν εχουν σχεση με το αθλημα.
μου λεει ο μαντης οτι η γυναικα που θα παρω και θα κανω δυο παιδια μαζι της θα ειναι απο την αγ. πετρουπολη μου ειπε επισης οτι δεν θα την παντρευτω αμεσως αλλα μετα απο 8 χρονια κοινης συμβιωσης εχοντας κανει τα δυο παιδια μαζι της.
αυτο βεβαια μενει να φανει στη πραξη, στις υπολοιπες κοντινες προβλεψεις του σε πολλες επεσε μεσα εδω και 9 μηνες που περασαν πλεον απο τοτε
Με τις Σλάβες το μόνο που μετράει είναι η ποσότητα του κασεριού στις τσέπες σου δηλαδή πόσο φουσκώνει το ...παντελόνι σου.
Το λάθος που κάνουν όλοι είναι οτι υπερτιμούν τον εαυτό τους,σκέφτονται εγω είμαι υπέροχο άτομο,συναισθηματίας,άμα με γνωρίσει θα ενθουσιαστεί ενώ οι σκληροί πουτσιστές απλά φλασάρουν κασεριές.
Είναι παίγνιο που την έχεις πατήσει ευθύς εξαρχής οι γκόμενες είναι μαιτρ στον υπολογισμό διαθεσίμων,ρευστότητας,καυλίασης,δεν μπορείς να τις ξεγελάσεις.Μια ματιά σου ρίχνουν και ξέρουν τα πάντα για εσένα.
παιρνεισ αριστα σε αυτο το θεμα ψυχολογιασ και ουκρανικησ νοοτροπιας.παρεξηγηθηκα που ελεγα παλαιοτερα τον τροπο σκεψησ τουσ.ξεφυγα απο την γραμμη μονο με την τρελη που πηγα να το παιξω συναισθηματιασ και το μονο στο τελοσ που καταφερα ειναι να χανω χρονο,γκομενεσ και να μου λεει στο τελοσ καθαρα οτι σε συνεργασια με τον αντρα τησ μου εκανε χαλια την ψυχολογια μπασ και φανε κανα σπιτι,αυτοκινητο,λεφτα για αρωστιεσ αλλα τους εμειναν μονο τα νευρα και πηραν αρχιδια.συν οτι εξαφανιστηκαν απο οδυσσο μετα τισ επισκεψεισ κατοικοων που ειχαν χαχαχαχ.τελευτεα φορα μου λεει μου αρεσουν οι νεαροι,σπορτιβνι και πλουσιοι.απαντησα σορυ ειμαι μονο πλουσιοσ χαχαχαχ και οτι εμενα μεχρι 23 μεχρι 40 κιλα χωρισ κυταριτισα μου αρεσουν.της εκανα και μια προβλεψη οταν με απειλεισε με πραβι σεκτορ και οτι θα παει αστυνομια οτι την απειλω.τησ ειπα θα κατσει με τον αντρα τησ σε μια αποθηκη με ποντικα μεχρι να βαλοθν μυαλο.δεν ηξερεσ δεν ρωταγεσ ?χαχαχαχααχαχ.ηταν λαθοσ τοτε μεγαλο απλα παρασυρθηκα απο το στατουσ τησ γκομενασ οτι ειχε λεφτα και πολυ καλη θεση.τελικα ηθελε και αυτη να με μαδησει οπωτε τα φαινομενα απαντου.σε αλλο φιλο μονιμα ουκρανια κυπριο μια γκομενα με πορσε του εφαγε 5 χιλιδεσ δολαρια.του εφερε ενα συνεργειο για μια δουλεια.αυτη πηρε τα λεφτα για το συνεργειο αλλα τα τσεπωσε και μετα αυτοι εψαχναν τα λεφτα απο τον ανθρωπο.Με τις Σλάβες το μόνο που μετράει είναι η ποσότητα του κασεριού στις τσέπες σου δηλαδή πόσο φουσκώνει το ...παντελόνι σου.
Το λάθος που κάνουν όλοι είναι οτι υπερτιμούν τον εαυτό τους,σκέφτονται εγω είμαι υπέροχο άτομο,συναισθηματίας,άμα με γνωρίσει θα ενθουσιαστεί ενώ οι σκληροί πουτσιστές απλά φλασάρουν κασεριές.
Είναι παίγνιο που την έχεις πατήσει ευθύς εξαρχής οι γκόμενες είναι μαιτρ στον υπολογισμό διαθεσίμων,ρευστότητας,καυλίασης,δεν μπορείς να τις ξεγελάσεις.Μια ματιά σου ρίχνουν και ξέρουν τα πάντα για εσένα.
με περνασ για αλλον φενετε.θα σου στειλω το φεισποθκ μου και κοντακτε για να δεισ δεν ειμαι εγω αυτοσ που νομιζεισασε τα σαπια Χαρη σ' εμενα
μου ειπε ενας δικος σου οτι τον τρακτορα τον πουλησες και πηρες καινουριο επικαθημενο εργαλειο,
παιρνεισ αριστα σε αυτο το θεμα ψυχολογιασ και ουκρανικησ νοοτροπιας.παρεξηγηθηκα που ελεγα παλαιοτερα τον τροπο σκεψησ τουσ.ξεφυγα απο την γραμμη μονο με την τρελη που πηγα να το παιξω συναισθηματιασ και το μονο στο τελοσ που καταφερα ειναι να χανω χρονο,γκομενεσ και να μου λεει στο τελοσ καθαρα οτι σε συνεργασια με τον αντρα τησ μου εκανε χαλια την ψυχολογια μπασ και φανε κανα σπιτι,αυτοκινητο,λεφτα για αρωστιεσ αλλα τους εμειναν μονο τα νευρα και πηραν αρχιδια.συν οτι εξαφανιστηκαν απο οδυσσο μετα τισ επισκεψεισ κατοικοων που ειχαν χαχαχαχ.τελευτεα φορα μου λεει μου αρεσουν οι νεαροι,σπορτιβνι και πλουσιοι.απαντησα σορυ ειμαι μονο πλουσιοσ χαχαχαχ και οτι εμενα μεχρι 23 μεχρι 40 κιλα χωρισ κυταριτισα μου αρεσουν.της εκανα και μια προβλεψη οταν με απειλεισε με πραβι σεκτορ και οτι θα παει αστυνομια οτι την απειλω.τησ ειπα θα κατσει με τον αντρα τησ σε μια αποθηκη με ποντικα μεχρι να βαλοθν μυαλο.δεν ηξερεσ δεν ρωταγεσ ?χαχαχαχααχαχ.ηταν λαθοσ τοτε μεγαλο απλα παρασυρθηκα απο το στατουσ τησ γκομενασ οτι ειχε λεφτα και πολυ καλη θεση.τελικα ηθελε και αυτη να με μαδησει οπωτε τα φαινομενα απαντου.σε αλλο φιλο μονιμα ουκρανια κυπριο μια γκομενα με πορσε του εφαγε 5 χιλιδεσ δολαρια.του εφερε ενα συνεργειο για μια δουλεια.αυτη πηρε τα λεφτα για το συνεργειο αλλα τα τσεπωσε και μετα αυτοι εψαχναν τα λεφτα απο τον ανθρωπο.
Τι αυτοταλαιπωτείσαι?Πας από δω,πας από εκεί,στο τέλος και ξύλο τρως και δε γαμάς.Το παίζεις έξυπνος ότι στους άλλους τα τρώνε και εσένα όχι και τελικά οι άλλοι που τους τα τρώνε γαμανε,ενώ εσύ περιφέρεσαι.
μην ανυσυχεισ,δεν μου τρωνε τιποτα.ξυλο κιεβ εφαγα.οδυσσο απλα με παρακολουθουνε περιεργοι,ολοι με ξερουν.εχω και δουλεια δεν παω οπως εσυ αποκλειστικαγια βιζιτεσ αρχοντα.αληθεια ποτε θα ερθεισ οδυσσο?Τι αυτοταλαιπωτείσαι?Πας από δω,πας από εκεί,στο τέλος και ξύλο τρως και δε γαμάς.Το παίζεις έξυπνος ότι στους άλλους τα τρώνε και εσένα όχι και τελικά οι άλλοι που τους τα τρώνε γαμανε,ενώ εσύ περιφέρεσαι.
ναι αρχοντα μονο εσυ γαμασ!ποσεσ φορεσ σου ειπα τα γραφω για να δουνε τροπο σκεψησ και πονιραδασ που εχουν.δεν γραφω εδω και εκει θα βρειτε πουτανεσ,ολοι θα βρουνε.μην ξεχνασ πασ 10 χρονια εγω 30!αν θεσ μπορω να γραφω οτι μιλαω τιντερ με γομενεσ και τισ γαμω τσαμπα με 2 ραντεβου.οι ιστοριεσ που λεω ειναι για να περνουν μαθηματα και παραδειγματα αποφυγησ λαθον!εσυ πασ για να γαμησεισ πουτανεσ αποκλειστικα. 5 μερεσ να γαμησω με 2000 χιλιδεσ 10.οταν παω και εγω αποκλειστικα για πουτανεσ θα ειμαι κλισμενοσ σε ενα δωματιο να ψαχνω.εγραψα 3 ιστοριεσ πωσ γλυτωσα απο γομενεσ που καμακωσα στον δρομο και δεν γαμησα ουτε εφαγα φραγγο γιατι ηθελαν να παρουν χωρισ να δωσουν!ενω αλλοσ γραφει του το δινουν τσαμπα απο τιντερ.την αζερα την επομενη κουβαλουσε 2 τουρκουσ σε ενα μαχαζι κατι να τησ παρουν.μια γομενα που γαμασ την διωχνεισ δεν την κουβαλασ στα μαχαζια.στο ηλεκτονικο τσιγαρο ο πολητησ που ρωτησα αν την ξερει και συνεργαζονται ειπε ειμαι ο τριτοσ που πηρε σημερα για να τησ αγορασει.αρα θα επερνε και θα χανωταν.
δεν το παιζω εξυπνοσ εγω αλλα αυτοι που δεν ακουνε και πανε με την νοοτροπια ο μισθοσ 100 ευρο και η πιο φτωχη χωρα στην ευρωπη.ολοι αυτο νομιζουν για ουκρανια,μια φτωχη χωρα με μουναρεσ προθυμεσ να ξεφυγουν απο φτωχια και να παιξει ο καθε πορνοτουριστασ με την φτωχια τουσ παριστανωντασ τον γαμπρο.το ειπα ξανα τα τελευταια 15-20 χρονια δεν βλεπω κανενα κυπριο η ελληνα στην ουκρανια στην πτηση που δεν παει για δουλεια,δικηγορουσ,τραπεζιτεσ,λογιστεσ,προξενεια.πριν 20 χρονια ειχε μερικουσ που πηγαιναν δονετσκ μεριεσ με μπαροβιεσ συνοδεια.ολοι που ξερω ειναι μονιμοι κατικοι με εταιριεσ εκει η κανουν δουλειεσ εκει.οδυσσο γελανε οι ουκρανοι που ακουνε τι πιστευουμε για αυτουσ.λενε μολισ ερχοντε και βλεπουν τα αυτοκινητα ποθ κυκλοφωρουν εδω τρελενονται
χτεσ γυρισε απο βουκουρεστι ο αδερφοσ μου,λεει πλουσιευουν καθε χρονο και περισοτερο.πολλα πορσε παιζουν βουκουρεστι με γυναικεσ οδηγουσ χαχαχαχα.πηγε σε εστιατορια και εκοβαν κεφαλι.25 ευρο εδωσε για ενα πιατακι μαλακια γκουρμε.να ρωτησω και να σασ πω σε πειο.μετα πηγε εφαγε γυρο για να χορτασει.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
μου αρεσουν 2 κοπελεσ τωρα πο μαχαζια με κρεμεσ.
Μαγαζιά με κρέμες
Μήπως εννοείς κρέπες;
Να ξέρω μην μπω λάθος.
αυτα ειναι παλια ποστ.αυτα που σασ λεω για τισ γυφτισεσ.πρωτο μυνημα μου λεει θελω μποτεσ δερμα 5000 γριβνα γιατι περνω λιγα στην δουλεια,συν βοηθεια για διαμερισμα ενοικιο.δεκτηκα!αλλα την βλεπω τυχαια στον δρομο με αποφευγει και τρεχει να φυγει.μετα μυνηματα παλι αλλα απο κοντα με αποφευγε ετσι εφαγε ακυρο.την ειδα και την εγραψα τωρα και τησ ειπα μονο με γυφτουσ τισ κατηγοριασ σου ειναι μαθημενη και κανεισ τσιμπουκια σε καθε αφραγγο χαχαχαχ.αυτεσ κλαιγονται ποτε δεν με πηρε κανενασ ρεστοραν και τετεια και οταν δεν δουλευουνμε βλεπουν και τρεχουν και οι δυο.λογικα μετα γαμιουνται με τον καθε αφραγγο γομενο και τουσ φιλουσ του μαι χωρισ προβλημα.αυτο που λεω δεν καταδεχονται τσαμπα τον ξενο αλλα να τον μαδησουν χωρισ να δωσουν.ο αρχοντασ κανει συμφωνιεσ με επαγγελματιεσ για αυτο εχει παντα επιτυχιεσ.εγω προσπαθω με απλα κοριτσακια που δουλευουν.ειδα δεν εχει ουτε με αυτα θποθεση ετσι παω στο μπαρ ρεστοραν που πανε οι γκομενεσ τησ κατηγοριεσ μου.και μαντεψε φιλε μπινκο!οι καλεσ νορμαλ γομενεσ και εμφανισημεσ ειναι πιο ευκολα προσεγγισιμεσ και διαθετιμενεσ να με γνωρισουν απο την καθε γυφτισα γκαρσονα των κρεπερι που περνει 80 τον μηναΜαγαζιά με κρέμες
Μήπως εννοείς κρέπες;
Να ξέρω μην μπω λάθος.
το πειραμα το καλοκαιρι περσι και φετοσ με τισ γκαρσονεσ ξεκινησε μετα απο συμβουλη του δασκαλου ιωσηφ.ο δασκαλοσ ηξερε κυνηγουσα διευθηντιεσ σε εταιριεσ και λεφτουδεσ με καλεσ δουλειεσ.λεει να την πεσεισ σε απλα κοριτσακια γκαρσονεσ που δουλευουν 14 ωρεσ για ψυχουλα και θελουν να αλλαξουν ζωη.οι αλλεσ που παιζεισ στα παγκακια,στισ εταιριεσ,στον δρομο δεν θελουν τιποτα να αλλαξουν.ετσι ηταν μια δοκιμη.λεει ο δασκαλοσ καπεια απο αυτη στο ρεπο τησ θα σε συναντησει η θα ειναι φρεσκοχωρισμενει και θα παρεισ την ευκαιρια σου.το δοκιμασα για χαρη του δασκαλου και ειδα οτι ειχε αποτυχια.στην μια ειπα επιδει πριν 2 χρονια ηρθεσ οδυσσο με εχεισ σαν συνηθισμενο μαλακα τουριστα οπως ολεσ ετσι τουσ βλεπουν.για να μιλω ρωσικα σημαινει δεν ειμαι αμερικανακι.δοκιμασα και με αλλεσ παλι δεν ειχε αποτελεσμα.τι βλακασ που ειμε.επρεπε να ανακαλυψω και εγω το τιντερ να γαμω τσαμπα χαχαχαχαχ.ολεσ ηθελαν να παρουν αλλα να μην δωσουν αλλα το εδιναν σε ολουσ.ημουν στην κατηγορια ξενοσ. ετσι σε βαζουν
σορυ λαθοσ με συχησεσ.με κρεπεσ οι γκομενεσ ηταν περσι που εγραφα σαν καβλωμενοσ λεων.οι κρεμεσ ειναι φετοσ.φεβρουαριο,απριλιο,ιουνη,αυγουστο και νιοβρη ημουν οδυσσο.γνωρισα φοβερη γκομενα,κλισαμε ραντεβου αλλα κατι τησ ειπαν 2 απο το μαχαζι και σταματησε να μου μιλα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41