Ρατσιστές φίλε
Μη θελήσει να βγάλει μια κοπέλα ένα μεροκάματο,αμέσως πουτάνα.
Το καλοκαίρι πήγα διακοπες Τενερίφη με ένα call girl,ξάδερφο,έναν Τσεχο και φίλες του call girl.
Άμα δεις τι μαλακίες άκουσα από δήθεν μπήχτες ότι θα ντρεπονταν να κυκλοφορουσουν δημόσια το call girl και τέτοια
Εν τω μεταξύ η φίλη δεν ήταν καμιά με ντρομπαρισμένα χειλη και βυζγια 6 νούμερο.
Τελικά κατάλαβα πως όλοι οι ηθικολόγοι της πούτσας απλά ζήλευαν και ότι εγώ πέρασα γαμάτα στην Τενερίφη.
γι' αυτο λεω οτι καπου εκει το χανει ο kavlomenos leon (Χαρης)
κοιταξε πως εχει η φαση με την μια απο τις τρεις ουκρανεζες που εφαγα τζαμπα και συναψα σχεση. Την γνωρισα τυχαια σε καφετερια δεν ηξερε γρι ελληνικα η συνενοηση μας ηταν μονο στα αγγλικα.
τυπισσα 180 cm με τακουνια εφτανε το 190 cm, 24 χρονων, μαυρα μαλλια ισια κατω απο τους ωμους της, γαλαζια ματια, με σωμα 9 αριου και προσωπο 7 αριου και βυζι 2 νουμερο.
η τυπισσα επινε τον καφε με μια φιλη της και αυτη απο ουκρανια και επαιζε το ματι της εγω πηγα στο καφε μετα απο εκεινη. οταν μπηκα για να κατσω καπου αυτη με εκοψε απο πανω ως κατω (κατι που μου το ειπε μετα την γνωριμια μας 2-3 μερες αργοτερα)
δλδ οταν σε ειδα να ερχεσαι στη καφετερια μου εκανες εντυπωση το λεγομενο κλικ που λεμε.
με επαιζε αγρια με το βλεμμα της και μου χαμογελουσε συνεχως τα τραπεζια μας ηταν σχετικα κοντα και υπηρχε καλη οπτικη επαφη αναμεσα μας.
σε συντομο χρονικο διαστημα χωρις πολλα εκανα την κινηση μου. γνωριμια αλλαγη τηλεφωνων και την αλλη μερα βγηκαμε ραντεβου για καφε οπου επεσε ψιλο χαμουρεμα μετα απο λιγη ωρα και επειτα για φαγητο σε καλο ρεστοραν, εκει ηταν απο μερους μου η κινηση ματ ωστε να την ριξω στο κρεβατι στο πρωτο ραντεβου (οτι την πηγα για φαγητο)
τωρα βρισκετε στην ουκρανια τον φεβρουαριο που θα ρθει ελλαδα θα τα πουμε και απο κοντα ξανα.
μου εδωσε και τα ουκρανικα της τηλεφωνα κινητο και σταθερο.
θα μπορουσα ανετα να την παντρευομουν αλλα δεν το κανω διοτι η τυπισσα ειχε εναν αποτυχημενο γαμο στη ουκρανια οταν ηταν 19 χρονων και εχει ενα παιδι απο τον πρωην αντρα της. το ξαναλεω για καπιους κακοπροαιρετους η τυπισσα ειναι 24 χρ. ειδα το διαβατηριο καταγωγη λεει το διαβατηριο της νικολαεφ.