Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Για περνα από δω να ενημερώσεις τον κόσμο  :grin:

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=398.765]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=398.765[/url]

γιατί μεγάλη βόμβα μας έριξες βραδιάτικα.

Στο Μόναχο έχουμε αρκετους πρώην γιούγκους που ήρθαν μετά τα γεγονότα στη χώρα τους και οι Σερβες μου φαίνονται πολύ σοβαρες και προσγειωμένες τύπισσες.
Έχω πάει και Βελιγράδι,καμία σχέση με άλλη σαχλοκούδουνα,π.χ.μέση ελληνίδα

τις γιουγκες δεν τις παω καθολου βαλκανιε τις θεωρω τα λαμογια των βαλκανιων.

δεν ξερω πως συμπεριφερονται οι γιουγκες στη γερμανια αλλα στην ελλαδα οσες εχω συναντησει ειναι πραγματικα πυροβολημενες

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
σε καπεια φαση πηγα να δω τον αλλαν στο αθηνα.πριν ερθει παω να παρω καφε βλεπω μια γκομεναρα αζερα 19 να με πλισιαζει.με χερετα.στην αρχη σκεφτωμε θα μπλεξω μηπωσ ξερει αυτουσ που μου την επεσαν και εχουμε παλι ιστοριεσ.δεν προλαβα να την κερασω,πληρωσε το γλυκο τησ περνα απο διπλα μου και λεει καθομε απεναντι,ελα.οραια σκεφτωμε θα θελει λεφτα να την γαμησω ηταν ενιαρι προσ δεκαρι μελαχρινακι αζερα.δεν την ειχα ξαναδει.απο που εισε και τετεια.ενω ηταν ολα σιγουρα γαμησι εκανα μαλακια.τησ ειπα παμε σε ενα μαχαζι κατι να δω αν θεσ κατι και εσυ μεχρι 1000 γριβνα ψωνισε.ειδε κατι μποτεσ 7000 γροιβνα ενω φορουσε παντοφλεσ και τα ηθελε.λεω μεχρι 1000 τζιν ειπαμε.δεν ηθελε λεει παρε μου ηλεκτρικο τσιγαρο.ολοι μονο να με γαμησουν θελουν.νομιζα καμια 200 γριβνα ειναι αλλα ηταν 1000.εκατσε στο τσιγαρο σαν να ηξερε τον πωλητη και σκεφτηκα μηπωσ μοιρασοθν τα λεφτα μετα και φυγει.λεω οχι δεν δινω 1000 για τσιγαρω.λεει τοτε αντιο.θα επερνε το τσιγαρο και θα εφευγε.εκανα λαθοσ απο αρχη.ρε χαζε λεει ο δασκαλοσ ιωσηφ μετα,επρεπε απο αρχη να πεισ εχω 1000 γριβνα τα ξεχασα στο δωματιο μου σπιτι παμενα τα παρω.του λεω δασκαλε ημουν σιγουροσ οτι θα την γαμουσα αλλα μετα ηρθαν ανναποδα.εχεισ δικαιο δεν επρεπε τιποτα να προτινω και αμεσωσ να σθμφωνουσα σπιτι για τα χιλια γριβνα.την επομενη μερα τησ ειδα με 2 τουρκουσ εξηνταρηδεσ που παλι κατι ηθελε να τισ παρουν

ειναι γατα ειναι γατα ο χαρης ο κοντος με την γραβατα  :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
με θειο τασο και αλλαν μιλησες τωρα τελευταια Χαρη;

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μετα το παθημα στην επομενη ενεργησα αστραπιεα.βλεπω μια μικροθλα συμπαθητικη να κλαιει στο παγκακι.τησ λεω τρεχει κατι?χωρισα με τον γομενο μου ειναι ιορδανοσ και εφυγε.ειναι χαρκοβ αυτοσ εγω ηρθα οδθσσο απο χαρκοβ.λεω να φερω καφε?ναι απαντα,λεω μενω απεναντι.πινει μια γοθλια καφε φυγαμε λεει,μεθυσμενη ητανε στραγωττο.την βαζω σπιτ αμεσωσ την γαμησα.δεν ηθελε να φυγει.ηθελε φιλια λεω οχι δεν σε κξερω.να σιγουρευτω δεν ειναι πουτανα και τι θελει απο μενα.λεει μονο σεξ θελω,δεν πιστευω εγω παλι δεν δεχομε φιλια.αυτι τσιμπουκωνε συνεχεια σεξ,λεω δεν μπορω να τελειωσω φτανει.αντε δρομο.οχι,ψαχνω καλο παιδι ειμαι μεθυσμενη εχω μωρα χαρκοβ και μαλακιεσ.λεω παρε 600 γριβνα παρε ταχι και δρομο.θελω μονοσ να μεινω.εφυγε.την επομενη εστειλε μθνιμα ελπιζω να μην εχυσεσ μεσα μου.ειπα στον σαλονικιο μου ειπε εχει 3 φιλεσ που πανε με λεφτα.αυτη επεμενε δεν ειναι πουτανα και μονο σεξ ηθελε αλλα δεν πιστευα.την επομενη την περνω για να στειλει τησ φιλεσ στον σαλονικιο.μου λεει με αλλο υφοσ και ξεμεθυστη ειμαι βιζιτα 1000 και 200 το ταξι χαχαχαχα.το βραδι αλλα ελεγε και δεν ηθελε λεφτα.μετα τα μωρα για να λυπηθω.μην πιστευεισ πουτανασ μιρολογια σκεφτικα.λυπομοθν να την διωχψ ετσι 600 20 ευρο ειναι σιγα.τελικα πηρα ξανα να πω οκ για φιλεσ τησ δεν απαντοθσε

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για περνα από δω να ενημερώσεις τον κόσμο  :grin:

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=398.765]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=398.765[/url]

γιατί μεγάλη βόμβα μας έριξες βραδιάτικα.

Στο Μόναχο έχουμε αρκετους πρώην γιούγκους που ήρθαν μετά τα γεγονότα στη χώρα τους και οι Σερβες μου φαίνονται πολύ σοβαρες και προσγειωμένες τύπισσες.
Έχω πάει και Βελιγράδι,καμία σχέση με άλλα σαχλοκούδουνα,π.χ.μέση ελληνίδα
Ολες αυτες γουσταρουν τον τύπο αντρα με αλητεία,μπράτσα και πόρτα στα κλάμπ! Γι αυτό είδες και κάποια χημεία! Κατά τα άλλα είναι Ελλεινίδες ακριβώς σε μυαλά και λίγες διαθέσιμες για τη μάζα! Όλες γουστάρουν 1-2 τύπους και μένουν καιρό αγαμητες περιμένοντας στην ουρά αυτούς ..

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
με θειο τασο και αλλαν μιλησες τωρα τελευταια Χαρη;
ναι μιλησα.τον αλλαν συναντησα οδυσσο 3 με 4 φορεσ.δεν εχω και χρονο ομωσ να καθομε πανω απο 15 λεπτα καφε.το μολλ ειναι περασμα για μενα.εφαγα αρκετο χρονο στα μαχαζια.ολεσ που μου αρεσουν δουλευουν σε μαχαζια δυστυχοσ.αδεια ηταν η πολη,καπου επρεπε να περνω τον χρονο.για βιζιτεσ δεν καιγομε.η μια που εδωσα 1500 δεν ευχαριστιθηκα.απλα με επριξε ο δασκαλοσ απο χαρκοβ γιατι δεν πηγεσ λονδινο?πηγεσ οδυσσο να ψωνιζεισ στα μαχαζια?ειπα να παρω βιζιτα να σκασει αλλα 2 τοπουσ που πηγα δεν ηξερα να τα βρω τα σαλον και πηγα σε ενα γνωστο που δεν ηταν καλα ποιοτικα.ετσι γαμησα απλα για χατιρι του δασκαλου που με πιεζε χαχαχαχ.του λεω τελευτεα επιλογη οι βιζιτεσ,χασιμο χρονου γιατι δεν παω αποκλιστικα για πουτανεσ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ολες αυτες γουσταρουν τον τύπο αντρα με αλητεία,μπράτσα και πόρτα στα κλάμπ! Γι αυτό είδες και κάποια χημεία! Κατά τα άλλα είναι Ελλεινίδες ακριβώς σε μυαλά και λίγες διαθέσιμες για τη μάζα! Όλες γουστάρουν 1-2 τύπους και μένουν καιρό αγαμητες περιμένοντας στην ουρά αυτούς ..
η σερβα μου ειπε η σερβοι που ειναι γερμανια και ευρωπη ειναι οτι και οι ρουμανοι βουλγαροι που εχουμε εμεισ.εφυγαν οι πολυ φτωχοι σερβοι λεει.αυτουσ που πανε γερμανια ειναι αυτοι που δεν εχουν στον ηλιο μηρα λεει

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

:hi: +1000000000000000000000000
ειναι ενα απο τα καλυτερα σου ποστ που εχω διαβασει εδω στο φορουμ

συμφωνω μαζι σου 1000%

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Διάβασα τα post σου φίλε με τα greekglish και με έπιασε απογοήτευση..Του φάγαν λεφτά,έφαγε ξύλο τον κοροϊδεψαν οι κοπέλες κλπ..Έχεις να πας 6 χρόνια Κίεβο λες αλλά κατά τα άλλα είσαι γνωστής και δεν γαμαει κάνεις εκει.
Εγω μια ερώτηση θα κανω. Σε μια πολύ με 5 εκατομμύρια κόσμο όπου το 65% είναι γυναίκες, με το διαδίκτυο να θερίζει με εκατοντάδες matches στο Tinder και badoo υπάρχει περίπτωση να μην βρεις να πηδηξεις γκομενα? Αν δεν βρεις εκεί που θα βρεις? Κατσε Ελλάδα τοτε και πιες φραπέ.
Γκομενες βρίσκεις να φας στο επίπεδο των φωτο που έβαλα.Αν τις θεωρείτε μπάζα οκ παω πασο αλλα αν τις θεωρείται αξιογαμητες με λίγο  Tinder  και badoo και τύχη τρώτε.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ναι μιλησα.τον αλλαν συναντησα οδυσσο 3 με 4 φορεσ.δεν εχω και χρονο ομωσ να καθομε πανω απο 15 λεπτα καφε.το μολλ ειναι περασμα για μενα.εφαγα αρκετο χρονο στα μαχαζια.ολεσ που μου αρεσουν δουλευουν σε μαχαζια δυστυχοσ.αδεια ηταν η πολη,καπου επρεπε να περνω τον χρονο.για βιζιτεσ δεν καιγομε.η μια που εδωσα 1500 δεν ευχαριστιθηκα.απλα με επριξε ο δασκαλοσ απο χαρκοβ γιατι δεν πηγεσ λονδινο?πηγεσ οδυσσο να ψωνιζεισ στα μαχαζια?ειπα να παρω βιζιτα να σκασει αλλα 2 τοπουσ που πηγα δεν ηξερα να τα βρω τα σαλον και πηγα σε ενα γνωστο που δεν ηταν καλα ποιοτικα.ετσι γαμησα απλα για χατιρι του δασκαλου που με πιεζε χαχαχαχ.του λεω τελευτεα επιλογη οι βιζιτεσ,χασιμο χρονου γιατι δεν παω αποκλιστικα για πουτανεσ.

να ξερεις κατι χαρη που το ξερεις σιγουρα γιατι πας πολυ ουκρανια, οι γυναικες στην ουκρανια μπορει να τις γαμησεις τζαμπα και να κανεις σοβαρη σχεση αλλά δεν αποκλειεται στο παρελθον να εκανε και καποιες βιζιτες λιγο πολυ το 90% των ουκρανων γυναικων καποια στιγμη της ζωη τους εχει κανει βιζιτες εστω και partime. εγω δεν το βρισκω κακο αυτο, ενω εσυ αυτο το βρισκεις αιρετικο ειναι διαφορετικη η κουλτουρα των ουκρανων σ' αυτο το θεμα πιο ανοιχτα μυαλα απο τους δυτικους και το εχουν αποδεχθει στην κοινωνια τους χωρις μιζερια και αναστολες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Διάβασα τα post σου φίλε με τα greekglish και με έπιασε απογοήτευση..Του φάγαν λεφτά,έφαγε ξύλο τον κοροϊδεψαν οι κοπέλες κλπ..Έχεις να πας 6 χρόνια Κίεβο λες αλλά κατά τα άλλα είσαι γνωστής και δεν γαμαει κάνεις εκει.
Εγω μια ερώτηση θα κανω. Σε μια πολύ με 5 εκατομμύρια κόσμο όπου το 65% είναι γυναίκες, με το διαδίκτυο να θερίζει με εκατοντάδες matches στο Tinder και badoo υπάρχει περίπτωση να μην βρεις να πηδηξεις γκομενα? Αν δεν βρεις εκεί που θα βρεις? Κατσε Ελλάδα τοτε και πιες φραπέ.
Γκομενες βρίσκεις να φας στο επίπεδο των φωτο που έβαλα.Αν τις θεωρείτε μπάζα οκ παω πασο αλλα αν τις θεωρείται αξιογαμητες με λίγο  Tinder  και badoo και τύχη τρώτε.

εγω τρωω και χωρις λεφτα κιεβο, αλλα ο χαρης εννοει απο οτι καταλαβα οτι μια γκομενα που μπορει να εκανε βιζιτες πιο πριν ή και να κανει και τωρα σου λεει ειναι βιζιτου δεν τη θελω για γκομενα μου και ας την εχω γαμησει τζαμπα

αυτο που γραφω στο παραπανω ποστ μου δλδ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Επιτέλους βρέθηκε άτομο να κάνει περίληψη !!! :2funny: :hi:
*Αν πήρε κάπου το μάτι μου πρέπει επιτέλους να έφαγε μια καλή Ουκρανέζα στη Τιφλίδα...Μονο 1 τα τελευταία χρόνια αλλά καλή!
**Τι τιντερ περιμένεις να παίξει όταν δεν μπορεί να κάνει έναν λογαριασμό στο σάιτ?
***είναι καλό παιδί αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ ...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
μην παρεξηγιετε τον χαρη ρε μαγκες, απλα εχει ενα κολλημα στο μυαλο του οτι αν καποια εχει κανει εστω και partime βιζιτα στη ζωη της αλλα γουσταρει σχεση μαζι σου επειδη την φερεσαι σωστα την γαμας καλα και οτι αλλο θετικο βλεπει στα ματια σου, χωρις να ζηταει δωρα και παραλογα πραγματα αλλα μονο απλα και καθημερινα που μπορει να προσφερει ο μεσος αντρας

ε τοτε που το κολλημα απο πλευρας του Χαρη δεν μπορω να το καταλαβω ουτε το καταλαβα αυτο ποτέ.

εχω γαμησει τζαμπα εδω στην ελλαδα τρεις ουκρανες οι οποιες μου ειπανα στην πορεια οτι εκαναν και βιζιτα παλαιοτερα

εγω ως ανοιχτο μυαλο δεν το ειδα στραβα, εξαλλου μου το ειπαν και οι τρεις γκομενες οτι ηρθαν μαζι μου γιατι καλυπτω τα στανταρ τους

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
εχω γαμησει τζαμπα εδω στην ελλαδα τρεις ουκρανες οι οποιες μου ειπανα στην πορεια οτι εκαναν και βιζιτα παλαιοτερα

εγω ως ανοιχτο μυαλο δεν το ειδα στραβα, εξαλλου μου το ειπαν και οι τρεις γκομενες οτι ηρθαν μαζι μου γιατι καλυπτω τα στανταρ τους

Ρατσιστές φίλε :grin:

Μη θελήσει να βγάλει μια κοπέλα ένα μεροκάματο,αμέσως πουτάνα. :grin:

Το καλοκαίρι πήγα διακοπες Τενερίφη με ένα call girl,ξάδερφο,έναν Τσεχο και φίλες του call girl.

Άμα δεις τι μαλακίες άκουσα από δήθεν μπήχτες ότι θα ντρεπονταν να κυκλοφορουσουν δημόσια το call girl και τέτοια :jerking:
Εν τω μεταξύ η φίλη δεν ήταν καμιά με ντρομπαρισμένα χειλη και βυζγια 6 νούμερο.
Τελικά κατάλαβα πως όλοι οι ηθικολόγοι της πούτσας απλά ζήλευαν και τελικά πέρασα γαμάτα στην Τενερίφη.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ρατσιστές φίλε :grin:

Μη θελήσει να βγάλει μια κοπέλα ένα μεροκάματο,αμέσως πουτάνα. :grin:

Το καλοκαίρι πήγα διακοπες Τενερίφη με ένα call girl,ξάδερφο,έναν Τσεχο και φίλες του call girl.

Άμα δεις τι μαλακίες άκουσα από δήθεν μπήχτες ότι θα ντρεπονταν να κυκλοφορουσουν δημόσια το call girl και τέτοια :jerking:
Εν τω μεταξύ η φίλη δεν ήταν καμιά με ντρομπαρισμένα χειλη και βυζγια 6 νούμερο.
Τελικά κατάλαβα πως όλοι οι ηθικολόγοι της πούτσας απλά ζήλευαν και ότι εγώ πέρασα γαμάτα στην Τενερίφη.

γι' αυτο λεω οτι καπου εκει το χανει ο kavlomenos leon (Χαρης)

κοιταξε πως εχει η φαση με την μια απο τις τρεις ουκρανεζες που εφαγα τζαμπα και συναψα σχεση. Την γνωρισα τυχαια σε καφετερια δεν ηξερε γρι ελληνικα η συνενοηση μας ηταν μονο στα αγγλικα.
τυπισσα 180 cm με τακουνια εφτανε το 190 cm, 24 χρονων, μαυρα μαλλια ισια κατω απο τους ωμους της, γαλαζια ματια, με σωμα 9 αριου και προσωπο 7 αριου και βυζι 2 νουμερο.

η τυπισσα επινε τον καφε με μια φιλη της και αυτη απο ουκρανια  και επαιζε το ματι της εγω πηγα στο καφε μετα απο εκεινη. οταν μπηκα για να κατσω καπου αυτη με εκοψε απο πανω ως κατω (κατι που μου το ειπε μετα την γνωριμια μας 2-3 μερες αργοτερα)
δλδ οταν σε ειδα να ερχεσαι στη καφετερια μου εκανες εντυπωση το λεγομενο κλικ που λεμε.

με επαιζε αγρια με το βλεμμα της και μου χαμογελουσε συνεχως τα τραπεζια μας ηταν σχετικα κοντα και υπηρχε καλη οπτικη επαφη αναμεσα μας.

σε συντομο χρονικο διαστημα χωρις πολλα εκανα την κινηση μου. γνωριμια αλλαγη τηλεφωνων και την αλλη μερα βγηκαμε ραντεβου για καφε οπου επεσε ψιλο χαμουρεμα μετα απο λιγη ωρα και επειτα για φαγητο σε καλο ρεστοραν, εκει ηταν απο μερους μου η κινηση ματ ωστε να την ριξω στο κρεβατι στο πρωτο ραντεβου (οτι την πηγα για φαγητο)

τωρα βρισκετε στην ουκρανια τον φεβρουαριο που θα ρθει ελλαδα θα τα πουμε και απο κοντα ξανα.

μου εδωσε και τα ουκρανικα της τηλεφωνα κινητο και σταθερο.

θα μπορουσα ανετα να την παντρευομουν αλλα δεν το κανω διοτι η τυπισσα ειχε εναν αποτυχημενο γαμο στη ουκρανια οταν ηταν 19 χρονων και εχει ενα παιδι απο τον πρωην αντρα της. το ξαναλεω για καπιους κακοπροαιρετους η τυπισσα ειναι 24 χρ. ειδα το διαβατηριο καταγωγη λεει το διαβατηριο της νικολαεφ.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356

Τελικά κατάλαβα πως όλοι οι ηθικολόγοι της πούτσας απλά ζήλευαν και τελικά πέρασα γαμάτα στην Τενερίφη.
Τους ηθικολογους της πουτσας τους εχω στην μπουκα επισης , εννοειται οτι σε ζηλευανε και πολυ καλα επραξες που τους εγραψες κανονικα.

Στο κατω κατω ... οποιος δεν το γνωριζει αυτο ειναι βαθια νυχτωμενος  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Χαρη , welcome back
βαλε τα πραγματα στην θεση τους  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
τι βομβα ηταν αυτη  :heavymetalbig:  ο kavlomenos leon με νεο νικ name 

ειπα και εγω θα τον φαγαν λαχανο τον χαρη σε καμια τιφλιδα η στο ερεβαν
Δεν μασαει ο κουμπαρος , ειναι γνωστης της Α.Ευρωπης και παντα βρισκει τροπο να ξεγλιστραει απο δυσκολες καταστασεις ... χειριζεται αψογα την ρωσσικη γλωσσα και η εμπειρια του επιτρεπει να διακρινει τα λαμογια απο μακρια.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν μασαει ο κουμπαρος , ειναι γνωστης της Α.Ευρωπης και παντα βρισκει τροπο να ξεγλιστραει απο δυσκολες καταστασεις ... χειριζεται αψογα την ρωσσικη γλωσσα και η εμπειρια του επιτρεπει να διακρινει τα λαμογια απο μακρια.

γνώστης καλός της αν. Ευρώπης είναι αυτό είναι αδιαμφισβίτητο, αλλά κάπου στο δρόμο το χάνει λίγο  :S

θα πρέπει να ξεκαθαρίσει στο μυαλό του λίγο γιατί είναι μπερδεμένος, ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες πουτάνες αν μάθει να διακρίνει αυτές τις γυναίκες που είναι πουτάνες στην ψυχή και στο μυαλό τότε θα γίνει παίκτης επιπέδου champions league.

ίσως επειδή οι ανατολικές κοινωνίες δεν διέπονται από τον πουριτανισμό που επικρατεί εδώ στην Ελλάδα και στην Κύπρο (λόγο καταγωγής του Χάρη) και είναι πιο εύκολο να ρίξεις μια γυναίκα Ουκρανέζα και Ρωσίδα στο κρεβάτι χωρίς πολλά πολλά, αυτό του δημιουργεί μια στρεβλή εικόνα στο μυαλό του για τις ανατολικές γυναίκες ότι όλες είναι πουτάνες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
μάγκες με την ψηφοφορία τι θα κάνουμε τελικά; θα το προχωρήσουμε το έργο;

γιατί βλέπω ότι τα πράγματα είναι στάσιμα εδώ και αρκετές μέρες

θέλετε να γίνει και δεύτερη ψηφοφορία για να δώσουμε και τον τίτλο (το χρυσό βατόμουρο του ανατολικού μπλοκ);

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom