Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ρολογα θυμασε που σου ελεγα για ροδο οτι οι τοθριστριεσ δεν γουσταρουσ τοπακεσ αλλα αλλουσ τουριστεσ?ελεγα στον θειο μου οτι τυφλιδα το ενιαρι που γνωρισα ουκρανιδα στο κιεβο αν τιν πλισιαζα θα με εγραφε γιατι μπενω στην κατηγορια ξενοσ,αραβασ,τουρκοσ.τυφλιδα ημασταν και οι 2 τουριστεσ και τησ μιλησα ρωσικα,ειπα εχω δουλεια συγγενεισ εκει,εμενε πριν οδυσσο και τισ αρεσει ετσι εδεσε το γλυκο.η ιδια η μανα τησ ειπε παρε το τηλεφωνο του να σθναντηθειτε ουκρανια.η σερβα το ιδιο ειπε μονο απο φιλουσ γνωριζεισ γκομενεσ σερβια.η σερβα φατσα δεν ηταν καμια καλι,κορμι τελειο ανετα την γαμουσα αν δεν πηγενε εκδρομεσ 4 ωρεσ με λεωφορειο και 4 πισω.που την γνωρισα και με εβγαλε φωτο μετα 4 φορεσ βρεθηκαμε τυχαια στο κεντρο και μετα τυχαια στο καφε.τησ ειπα σε θυμηθηκα πριν.λεει και εγω γιατι οπου παω συναντωμαστε.τησ ειπα διπλα ειναι το αγαλμα του αγιου γεωργιου και θυμιθηκα το σερβικο τραγουδι για τον αγιο γεωργιο.τρελαθηκε που ηξερα το τραγουδι,με ενα καφε 4 ωρεσ παρεα.μετα την συνοδευσα 30 λεπτα περπατημα,φιλι στο μαγουλο λεει χαρηκα που σε γνωρισα.ηταν 12 βραδι 7 πρωι εφευγε εκδρομι σε αλλη πολη.επομενη μερα δεν βρεθηκαμε τριτι μερα παλι τυχεα στο καφε μολισ επεστρεψε απο εκδομη,μετα χανα αεροδρομιο.λεει σκεφτςμουν να ερτης σε σενα και να παμε μαζι με ταχι αλλα νομιζα θα κοιμασε.μαιο γςωργια παλι θα εχει τουριστριεσ μονεσ.στην χωρα τουσ αυτεσ δεν θα μου μιλουσαν.ουκρανια μπαινω κατηγορια ξενοσ,σε αλλη χωρα με αντιμετωπιζουν διαφορετικα οι ουκρανιδεσ οι νορμαλ και γκομεναρεσ.
Κουμπάροοοοοοοοοοοο!!!! Δεν σε πιάνω ακριβώς τι λες οπως πάντα ..Αν Έφαγες Ουκρανίδα μουναρα στη Γεωργία,τοτε ΜΠΡΆΒΟ!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
τι βομβα ηταν αυτη  :heavymetalbig:  ο kavlomenos leon με νεο νικ name  

ειπα και εγω θα τον φαγαν λαχανο τον χαρη σε καμια τιφλιδα η στο ερεβαν

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τι βομβα ηταν αυτη  :heavymetalbig:  ο kavlomenos leon με νεο νικ name 

ειπα και εγω θα τον φαγαν λαχανο τον χαρη σε καμια τιφλιδα η στο ερεβαν
παραστησ.α τριχα την γλυτωσα αυγουστο,με παρακολοθουσε ενασ αζεροσ γοριλασ.το βραδι με ειδαν 4 εξω απο μακτοναλτσ και ελεγαν οτι πειραξα ταχα την αδερφη του ενοσ και να τουσ ακολουθησω,εφαγα μια μποθνια αλλα δεν πηραν τιποτα να με φοβερισουν ηθελαν.τον ενα τον ξερω.πηγα αστυνομια αφου ο θειοσ μου δεν απαντουσε μια το πρωι.το θεμα τοκτοπηθηκε την επομενη και γυρισα κυπρο.με παρακολουθουσαν και αλλοι αλλα δεν πλισιασαν.περσι ενασ που μου την επεσε τον εδειξα στον τασο και τον αλεκο οπου τον φοβερισε ο αλεκοσ.με πλισιασε ο ιδιοσ τυποσ και φετοσ,λεει ελα να παμε αρκαδια αλλα τον εγραψα.θελει προσοχη.στοχαρουν οπου εχει λεφτα.οδυσσο χωριο ειναι και ξερουν ολοι ο ενασ τον αλλο και μιλανε.δεν κυκλοφορω ντιριπασοσκαγια γιατι εβγαλα ονομα σαν κεραστισ και οχι εραστησ.κτυπω με επιτυχια στα καλα μερη.οπως ελεγα παντα ντιριπασοσκαγια οδυσσο και χρισατικ κιεβ κυκλοφωρανε οι αθλιεσ και οι αθλιοι.αυτοι ελκονται μεταξυ τουσ,νορμαλ καλοντυμενοσ τυποσ αν τισ πλισιασει τρομαζουν.εκει που παιζω τωρα ολοι εχουν διαθεση να με βαλουν στην παρεα.οι κοπελεσ που βλεπω στα μερη αυτα ειναι δεκαρια εμφανισιακα,οχι πουτανε,προσεγισιμα με τροπο και πιο καληδιαθεση απο τισ αθλιεσ που περπατανε αφραγγεσ ντιριπασοσκαγια,μακτοναλτσ και στα παγκακια.αυτεσ σου την λενε και απο πανω χαχαχαχα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
παραστησ.α τριχα την γλυτωσα αυγουστο,με παρακολοθουσε ενασ αζεροσ γοριλασ.το βραδι με ειδαν 4 εξω απο μακτοναλτσ και ελεγαν οτι πειραξα ταχα την αδερφη του ενοσ και να τουσ ακολουθησω,εφαγα μια μποθνια αλλα δεν πηραν τιποτα να με φοβερισουν ηθελαν.τον ενα τον ξερω.πηγα αστυνομια αφου ο θειοσ μου δεν απαντουσε μια το πρωι.το θεμα τοκτοπηθηκε την επομενη και γυρισα κυπρο.με παρακολουθουσαν και αλλοι αλλα δεν πλισιασαν.περσι ενασ που μου την επεσε τον εδειξα στον τασο και τον αλεκο οπου τον φοβερισε ο αλεκοσ.με πλισιασε ο ιδιοσ τυποσ και φετοσ,λεει ελα να παμε αρκαδια αλλα τον εγραψα.θελει προσοχη.στοχαρουν οπου εχει λεφτα.οδυσσο χωριο ειναι και ξερουν ολοι ο ενασ τον αλλο και μιλανε.δεν κυκλοφορω ντιριπασοσκαγια γιατι εβγαλα ονομα σαν κεραστισ και οχι εραστησ.κτυπω με επιτυχια στα καλα μερη.οπως ελεγα παντα ντιριπασοσκαγια οδυσσο και χρισατικ κιεβ κυκλοφωρανε οι αθλιεσ και οι αθλιοι.αυτοι ελκονται μεταξυ τουσ,νορμαλ καλοντυμενοσ τυποσ αν τισ πλισιασει τρομαζουν.εκει που παιζω τωρα ολοι εχουν διαθεση να με βαλουν στην παρεα.οι κοπελεσ που βλεπω στα μερη αυτα ειναι δεκαρια εμφανισιακα,οχι πουτανε,προσεγισιμα με τροπο και πιο καληδιαθεση απο τισ αθλιεσ που περπατανε αφραγγεσ ντιριπασοσκαγια,μακτοναλτσ και στα παγκακια.αυτεσ σου την λενε και απο πανω χαχαχαχα.

τι τραβας και συ ρε χαρη ολο σε περιεργες καταστασεις μπλεκεις

εγω κιεβο οταν πηγαινω ειμαι στη πενα ολο καλοντυμενος με ακριβα ρολογια παπουτσια με δερμα φιδιου
τους κατουραω ολους τους αραβες τουρκους και λοιπα καμακια

φορτωνω μονο αφροκρεμα απο γκομενες

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τον λογαριασμό στον έκανε ο Δημητράκης να φανταστώ! Το ουκ στο κόλλησε από κάτι τέτοια πόστ... :2funny:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρμενια και γεωργια εντελοσ ακινδυνα.ιδικα γεωργια χαμογελαστοσ κοσμοσ ολοι σε βοηθανε.αρμενια εχει προβλημα το βραδυ γιατι οι ξενοι δεν περνανε το κοντρολ απο τουσ ζηλιαρηδεσ αρμενιουσ.ενω τυφλιδα η νυκτα ειναι ολοι γνωστοι και παρεα.σολο κτυπασ ανετα γκομενακια.μιλησα με πολλεσ γεωργιανεσ,η μια εχα ευκερια να κανω κατι αλλα εμφανιστηκε η σερβα τυχαια στο καφε και την αφησα να φυγει.η μαλακια τωρα τυφλιδα ειναι αδειαζε γρηγορα η πολη,μεχρι 6 ειχε κινηση αρκετη απο μεσημερι.αλλα ολεσ οι γομενεσ περιμεναν στην σταση των λεωφορειων κατι που ηταν αρνιτικο να καμακωσεισ με κοσμο γυρω.τωρα που ανοικε το μολλ με δεκαδεσ φαγαδικα,καφε μεσαθα εχει πολυ δουλεια τον μαιο.φεβραρι λογο κρυου θα κατσω οδυσσο και ισωσ κιεβ.μαιο παλι τυφλιδα και θα πηγαινω κοντινεσ εκδρομεσ.ολεσ οι τουριστριεσ μονεσ κυνηγανε την τυχη τουσ.κοντακτε πεφτει διαφιμηση για την φιλοξενια των γεωργιανων αντρων αλλα αυτεσ πρωτιμανε αλλουσ τοθριστεσ,κανενα ανταγωνισμο απο ντοπιουσ.σε αντιθεση με ουκρανια που καθε λεπτο βλεπεισ 2 πορσε και αλλα αυτοκινηητα πολυτελειασ τυφλιδα ειδα μονο 2 πορσε σε 3 μερεσ,ενα φεραρι κοκινο αλλα παρα πολλα μερσεντεσ.δεν ειναι σε καμια περιπτωση οπωσ νομιζοθν μερικη αλλα σε σχεση με ελλαδα εχει προσεγγισιμεσ και ομορφεσ γκομενεσ.επαιξα μπαντοθ και μαμπα παλι χωρισ καμια απαντηση,οθτε προφιλ εβλεπαν εκτοσ 2.τιποτα απο ιτερνετ αλλα λαιβ εχει μπολικο πραμα.ζευγαρια σπανιο να δεισ.κοπελεσ μονεσ πολλεσ η με μια φιλη.πηγα σε ενα τεραστιο μολλ εξω απο κεντρο αλλα αδειο,πηγα γρηγορα.η ουκρανιδα μου ειπε ηταν και αυτη αργοτερα.οι τουριστεσ συναντωντε συνεχεια γιατι περπατανε στον ιδιο δρομο.η διαφορα ομωσ με κιεβ και οδυσσο ολεσ οι εινικοτητεσ ειναι προσεγγισιμεσ.οι ρωσιδεσ που δεν θα σου μιλησουν ουκρανια και ρωσια εκει ειναι οκ.με τουσ γεωργιανουσ μονο σαν ξεναγουσ,ταξιτζηδεσ και να περνουν πλιροφοριεσ τοθσ θελουν

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Τον λογαριασμό στον έκανε ο Δημητράκης να φανταστώ! Το ουκ στο κόλλησε από κάτι τέτοια πόστ... :2funny:
ο σαλονικιοσ μουτο εκανε αλλα στραβωσε που εγραψα οτι τον περνανε τουρκο και με τισ φορμεσ οτι κυκλοφωρα.βεβαια αυτοσ εχει γκομενα μπαζωλα που χρυσοπληρωνει και ολη μερα γαμα απο ιτερνετ πουτανιδια.δεν παει για να βγαινει και να κανει φιγουρα χαχαχαχατου ειπα πρεπει να γραφω τα γεγονοτα για να τα περνουν παραδειγμα.του εξηγησα εισαι καλο παραδειγμα για αποφυγη και δικαιωνετε και ο κμαν για αυτα που λεει για τουρκουσ και μηδεν ανταγωνισμο απο αυτουσ.σε τοπ μαχαζια οπωσ λεει ο αρχοντασ κανεισ την διαφορα και ξεχωριζεισ απο την κατηγορια πακησ,αραβασ,τουρκοσ.βεβαια ενοειτε να μην μοιαζεισ και τουρκοσ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
προχθες Χαρη γνωρισα μια ουκρανεζα η οποια βιζιταρει partime με λιγα ατομα.

αλλαξαμε τηλεφωνα μου ειπε οτι φευγει κιεβο για τις γιορτες και θα επιστρεψει στις 20 μηνος του νεου ετους.

μου ελεγε για αραβες τουρκους και λοιπους μουσουλμανους το ποσο ζωα ειναι και δεν ξερουν να φερονται με τροπους στις γκομενες

επισης μου ειπε οτι δεν γαμανε καθολου καλα οι αραβοτουρκοι. μου ειπε γενικα οτι οι ελληνες μετρανε οπως μερτανε οι βοριοι λαοι της ευρωπης οτι παρολο την κριση που εχετε στην ελλαδα δεν παυεται να φαινεστε στα ματια μας καλυτερα απο εναν ουκρανο αντρα γιατι κοινως ειστε σαν κρατος ανωτερο οικονομικα απο την ουκρανια.

ειπε οτι θα μου κανει κεντα καλη οταν αποφασισω να ανεβω κιεβο με δυνατο γκομενακι για σοβαρη σχεση, θα μου εχει νεοτερα οταν επιστρεψει το νεο ετος στην ελλαδα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
για σερβια οπωσ ελεγα η σερβα επιβεβεωσε εκτοσ απο φαι δεν αξιζει και οτι μονο απο φιλουσ γινετε κονε.παντωσ αυτη συχνα κωνσταντινουπολη παει και εμαθε και τουρκικα στο πανεπιστημιο.χαλκιδικι επισισ παει.στο αεροδρομιο δεν εφυγε που φωναζε την πτηση τησ αλλα εκατσε και μιλουσαμε.ειπα για σχεδια για βελιγραδι αλλα δεν καιγομε και δεν ειναι και καμια ομορφη το στιλ μου.καλη κοπελα και εχει φιλεσ αλλα δεν σημαινει θα εχει χρονο οταν παω ιδικα χειμωνα ετσι θα παω οδυσσο.καλοκαιρι ειχα σχεδια μπατουμι και ντνιπρο αλλα πηγα τελικα οδυσσο.εκανα λαθοσ,οδυσσο δεν ειχε τουρισμο απο αλλεσ πολεισ στο κεντο ενω μπατοθμι ηταν τινγκα ουκρανουσ,ρωσουσ,τουρκουσ,αζερουσ τουριστεσ.πλεον καταλαβα πρεπει τουριστικα να κινησε καλοκαιρι.ετσι γνωριζεισ ουκρανιδεσ ενω ουκρανια δεν γνωριζεισ τιποτα.εκτοσ αν θελοθν μεροκαματο

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

αλλαξαμε τηλεφωνα μου ειπε οτι φευγει κιεβο για τις γιορτες και θα επιστρεψει στις 20 μηνος του νεου ετους.

μου ελεγε για αραβες τουρκους και λοιπους μουσουλμανους το ποσο ζωα ειναι και δεν ξερουν να φερονται με τροπους στις γκομενες

επισης μου ειπε οτι δεν γαμανε καθολου καλα οι αραβοτουρκοι. μου ειπε γενικα οτι οι ελληνες μετρανε οπως μερτανε οι βοριοι λαοι της ευρωπης οτι παρολο την κριση που εχετε στην ελλαδα δεν παυεται να φαινεστε στα ματια μας καλυτερα απο εναν ουκρανο αντρα γιατι κοινως ειστε σαν κρατος ανωτερο οικονομικα απο την ουκρανια.

ειπε οτι θα μου κανει κεντα καλη οταν αποφασισω να ανεβω κιεβο με δυνατο γκομενακι για σοβαρη σχεση, θα μου εχει νεοτερα οταν επιστρεψει το νεο ετος στην ελλαδα
προσοχη γιατι αυτεσ θελουν να εχουν μιαππαρτενερ να σε μαδανε χωρισ να τισ γαμασ.οπωσ ο μικροσ κυπριοσ που εγραψα πανω,ερχοταν με την γιαγια η γκομενα.του ειπα μετα θα σου πει αρωστησε η γιαγια θελει εχειρηση αστα τα ακουσαμε χιλιαδεσ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
για σερβια οπωσ ελεγα η σερβα επιβεβεωσε εκτοσ απο φαι δεν αξιζει και οτι μονο απο φιλουσ γινετε κονε.παντωσ αυτη συχνα κωνσταντινουπολη παει και εμαθε και τουρκικα στο πανεπιστημιο.χαλκιδικι επισισ παει.στο αεροδρομιο δεν εφυγε που φωναζε την πτηση τησ αλλα εκατσε και μιλουσαμε.ειπα για σχεδια για βελιγραδι αλλα δεν καιγομε και δεν ειναι και καμια ομορφη το στιλ μου.καλη κοπελα και εχει φιλεσ αλλα δεν σημαινει θα εχει χρονο οταν παω ιδικα χειμωνα ετσι θα παω οδυσσο.καλοκαιρι ειχα σχεδια μπατουμι και ντνιπρο αλλα πηγα τελικα οδυσσο.εκανα λαθοσ,οδυσσο δεν ειχε τουρισμο απο αλλεσ πολεισ στο κεντο ενω μπατοθμι ηταν τινγκα ουκρανουσ,ρωσουσ,τουρκουσ,αζερουσ τουριστεσ.πλεον καταλαβα πρεπει τουριστικα να κινησε καλοκαιρι.ετσι γνωριζεισ ουκρανιδεσ ενω ουκρανια δεν γνωριζεισ τιποτα.εκτοσ αν θελοθν μεροκαματο

ασε την σερβια ρε χαρη μακρια απο σερβες γυναικες δεν υπαρχουν μεγαλυτερα λαμογια απ' αυτες

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
πλακα ειχε ολοι οι ξενοι ελεγαν στο αεροδρομια ηρθα γιατι εχω γκομενα.τουσ λεω καλα εμεισ τωσα χρονια πωσ δεν εχουμε χαχαχαχαχ ιδικα τον μπουφο ιταλο με τα γιαλια τον εκραξα.καταλαβε δεν εχει γκομενα αλλα παρεα να τα τρωνε παρεα και να μην γαμα.ηρθανε οδυσσο να βρουνε σοβαρη γκομενα απο αγγελιεσ και συνοδουσ και πιστευουν ειναι γκομενα τουσ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
προσοχη γιατι αυτεσ θελουν να εχουν μιαππαρτενερ να σε μαδανε χωρισ να τισ γαμασ.οπωσ ο μικροσ κυπριοσ που εγραψα πανω,ερχοταν με την γιαγια η γκομενα.του ειπα μετα θα σου πει αρωστησε η γιαγια θελει εχειρηση αστα τα ακουσαμε χιλιαδεσ

ρε συ χαρη στο ψητο κατευθειαν μικρα παιδια ειμαστε που δεν ξερουμε τι μας γινεται, σου ειπα την τυπισσα την γνωρισα μεσα απο κονε για να την παρω βιζιτα με 50 ευρω

μονη της μου ειπε θα σε κανω κεντα σε φιλη μου για σοβαρη σχεση γιατι εισαι τυπος με ωραιες αποψεις και με γαμησες καλα

μου ειπε εξαλλου οτι εμεις οι ουκρανεζες ψαχνουμε συγκεκριμενα πραγματα σ' εναν αντρα να ξερει να φερετε σωστα σε μια γυναικα να νας ικανοποιει στο κρεβατι και να μας πηγαινει σε ωραια μερη για φαγητο και διασκεδαση.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οι τουρκοι που ειδα τωρα ηταν ολοι αθλιοι κα μονο οι γνωστεσ 5 γιαγιαδεσ που ειναι ντιριπασοσκαγια οι γνωστεσ τουσ πλισιαζαν.μου εκαναν παραπονα οι γριεσ δεν εχουν δουλεια.με ειδαν με τον σαλονικιο και μασ περασαν τουρκουσ.εμενα με ξερουν φατσικα αλλα ηθελαν τον σαλονικιο.τουσ ειπα ελληνασ ειναι και απο τουρκικα η μια μιλουσε ελληνικα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
οι τουρκοι που ειδα τωρα ηταν ολοι αθλιοι κα μονο οι γνωστεσ 5 γιαγιαδεσ που ειναι ντιριπασοσκαγια οι γνωστεσ τουσ πλισιαζαν.μου εκαναν παραπονα οι γριεσ δεν εχουν δουλεια.με ειδαν με τον σαλονικιο και μασ περασαν τουρκουσ.εμενα με ξερουν φατσικα αλλα ηθελαν τον σαλονικιο.τουσ ειπα ελληνασ ειναι και απο τουρκικα η μια μιλουσε ελληνικα

ρε ποιοι τουρκοι αν παω κιεβο d fleur τους κατουραω στη μαπα τους δεν τους βλεπω καθολου μπροστα μου τσιμπαω το καλυτερο γκομενακι εκει μεσα και παω για  :knockinb:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Καλά εσύ γραφεις τόσο καιρό, είσαι συμπαθέστατος αλλα ... επρεπε να εμφανηστει ο κουμπάρος για να γραψεις το μακραν πιο ουσιαστικό σου ποστ με εμπειρία χειροπιαστή με ουκρανέζα?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Καλά εσύ γραφεις τόσο καιρό, είσαι συμπαθέστατος αλλα ... επρεπε να εμφανηστει ο κουμπάρος για να γραψεις το μακραν πιο ουσιαστικό σου ποστ με εμπειρία χειροπιαστή με ουκρανέζα?

ρε ρολογα τι να γραψω με προλαβαινει ο κμαν2 και μας παιρνει αμπαριζα ολους και να θελω να γραψω μετα κατι το ξεχναω

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σε καπεια φαση πηγα να δω τον αλλαν στο αθηνα.πριν ερθει παω να παρω καφε βλεπω μια γκομεναρα αζερα 19 να με πλισιαζει.με χερετα.στην αρχη σκεφτωμε θα μπλεξω μηπωσ ξερει αυτουσ που μου την επεσαν και εχουμε παλι ιστοριεσ.δεν προλαβα να την κερασω,πληρωσε το γλυκο τησ περνα απο διπλα μου και λεει καθομε απεναντι,ελα.οραια σκεφτωμε θα θελει λεφτα να την γαμησω ηταν ενιαρι προσ δεκαρι μελαχρινακι αζερα.δεν την ειχα ξαναδει.απο που εισε και τετεια.ενω ηταν ολα σιγουρα γαμησι εκανα μαλακια.τησ ειπα παμε σε ενα μαχαζι κατι να δω αν θεσ κατι και εσυ μεχρι 1000 γριβνα ψωνισε.ειδε κατι μποτεσ 7000 γροιβνα ενω φορουσε παντοφλεσ και τα ηθελε.λεω μεχρι 1000 τζιν ειπαμε.δεν ηθελε λεει παρε μου ηλεκτρικο τσιγαρο.ολοι μονο να με γαμησουν θελουν.νομιζα καμια 200 γριβνα ειναι αλλα ηταν 1000.εκατσε στο τσιγαρο σαν να ηξερε τον πωλητη και σκεφτηκα μηπωσ μοιρασοθν τα λεφτα μετα και φυγει.λεω οχι δεν δινω 1000 για τσιγαρω.λεει τοτε αντιο.θα επερνε το τσιγαρο και θα εφευγε.εκανα λαθοσ απο αρχη.ρε χαζε λεει ο δασκαλοσ ιωσηφ μετα,επρεπε απο αρχη να πεισ εχω 1000 γριβνα τα ξεχασα στο δωματιο μου σπιτι παμενα τα παρω.του λεω δασκαλε ημουν σιγουροσ οτι θα την γαμουσα αλλα μετα ηρθαν ανναποδα.εχεισ δικαιο δεν επρεπε τιποτα να προτινω και αμεσωσ να σθμφωνουσα σπιτι για τα χιλια γριβνα.την επομενη μερα τησ ειδα με 2 τουρκουσ εξηνταρηδεσ που παλι κατι ηθελε να τισ παρουν

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
ασε την σερβια ρε χαρη μακρια απο σερβες γυναικες δεν υπαρχουν μεγαλυτερα λαμογια απ' αυτες

Για περνα από δω να ενημερώσεις τον κόσμο  :grin:

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=398.765]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=398.765[/url]

γιατί μεγάλη βόμβα μας έριξες βραδιάτικα.

Στο Μόναχο έχουμε αρκετους πρώην γιούγκους που ήρθαν μετά τα γεγονότα στη χώρα τους και οι Σερβες μου φαίνονται πολύ σοβαρες και προσγειωμένες τύπισσες.
Έχω πάει και Βελιγράδι,καμία σχέση με άλλα σαχλοκούδουνα,π.χ.μέση ελληνίδα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

εμεις ειμαστε ηλικιακα κοντα δεν ειμαστε γεροντια  εχουμε μεγαλυτερη απιχηση στις γυναικες απο οτι ενας τυπος +45 χρ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom