ρολογα θυμασε που σου ελεγα για ροδο οτι οι τοθριστριεσ δεν γουσταρουσ τοπακεσ αλλα αλλουσ τουριστεσ?ελεγα στον θειο μου οτι τυφλιδα το ενιαρι που γνωρισα ουκρανιδα στο κιεβο αν τιν πλισιαζα θα με εγραφε γιατι μπενω στην κατηγορια ξενοσ,αραβασ,τουρκοσ.τυφλιδα ημασταν και οι 2 τουριστεσ και τησ μιλησα ρωσικα,ειπα εχω δουλεια συγγενεισ εκει,εμενε πριν οδυσσο και τισ αρεσει ετσι εδεσε το γλυκο.η ιδια η μανα τησ ειπε παρε το τηλεφωνο του να σθναντηθειτε ουκρανια.η σερβα το ιδιο ειπε μονο απο φιλουσ γνωριζεισ γκομενεσ σερβια.η σερβα φατσα δεν ηταν καμια καλι,κορμι τελειο ανετα την γαμουσα αν δεν πηγενε εκδρομεσ 4 ωρεσ με λεωφορειο και 4 πισω.που την γνωρισα και με εβγαλε φωτο μετα 4 φορεσ βρεθηκαμε τυχαια στο κεντρο και μετα τυχαια στο καφε.τησ ειπα σε θυμηθηκα πριν.λεει και εγω γιατι οπου παω συναντωμαστε.τησ ειπα διπλα ειναι το αγαλμα του αγιου γεωργιου και θυμιθηκα το σερβικο τραγουδι για τον αγιο γεωργιο.τρελαθηκε που ηξερα το τραγουδι,με ενα καφε 4 ωρεσ παρεα.μετα την συνοδευσα 30 λεπτα περπατημα,φιλι στο μαγουλο λεει χαρηκα που σε γνωρισα.ηταν 12 βραδι 7 πρωι εφευγε εκδρομι σε αλλη πολη.επομενη μερα δεν βρεθηκαμε τριτι μερα παλι τυχεα στο καφε μολισ επεστρεψε απο εκδομη,μετα χανα αεροδρομιο.λεει σκεφτςμουν να ερτης σε σενα και να παμε μαζι με ταχι αλλα νομιζα θα κοιμασε.μαιο γςωργια παλι θα εχει τουριστριεσ μονεσ.στην χωρα τουσ αυτεσ δεν θα μου μιλουσαν.ουκρανια μπαινω κατηγορια ξενοσ,σε αλλη χωρα με αντιμετωπιζουν διαφορετικα οι ουκρανιδεσ οι νορμαλ και γκομεναρεσ.