Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
εισαι ωραίος τύπε,μπρνο εχει επίσης  δυνατα μουνια και προσγειωμένα συγκριτικάτύπε αν ειχα λεφτα θα εβαζα να ξουρισουν όλους τους χιπστερομουσατους και μετα να τους σαπακιασουν  και να τους απελάσουν,αυτο βασικα χρειαζεται η Αθηνα
Τύπε απέλαση θέλουν οι Ελληνίδες που την έχουν δει σταρ του Χόλιγουντ.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτό το site που γράψατε παραπάνω
Ίσχυουν όντως οι τιμές σε κάποιες 500 την ώρα??
Μιλάνε αγγλικά αυτές?

Αν και δεν το έχω εξασκήσει ακόμα το επάγγελμα του πληρώμενου Ουκρανία όσες έχω δει ζητάνε συνήθως 3000 κοντά στα 100$ οπότε τα 500 μου φαίνονται υπερβολικα λίγα.

Π.χ.

/modeli/6404

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτό το site που γράψατε παραπάνω
Ίσχυουν όντως οι τιμές σε κάποιες 500 την ώρα??
Μιλάνε αγγλικά αυτές?

Αν και δεν το έχω εξασκήσει ακόμα το επάγγελμα του πληρώμενου Ουκρανία όσες έχω δει ζητάνε συνήθως 3000 κοντά στα 100$ οπότε τα 500 μου φαίνονται υπερβολικα λίγα.

Π.χ.

/modeli/6404

εγω δεν το γνωριζω αυτο το site, αλλα οπως μπορω να συμπερανω απο αυτο που βλεπω οτι μου φαινεται αληθινο και οχι μουφα.

αλλα οι πιο παλιοι  στο αθλημα τασος3 και popov μπορουν να μας δωσουν τα φωτα σους οταν διαβασουν το ποστ σου

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οπολε και Cesky Tesin δεν εχω παει για να δω απο κοντα τις Τσεχοσιλεσιανες.
Εχω περάσει 2 φορές με διάφορα 2 χρόνων από το Cesky Tesin περπατώντας τα σύνορα για το πολωνικο Cieszyn!
Και τις δύο φορές είδα ένα ερημοχώρι με κάτι γιαγιάδες κακόμοιρες στο δρόμο ενώ το πολωνικο κομμάτι είναι πλήρως ανεπτυγμένο και υποσχόμενο για 1-2 βράδια!
Το παιχνίδι στη Μοραβία είναι στην οστραβα στη Stodolny στο Desperados ! Είναι μαγαζί που μια στις δύο φορές φορτώνεις!
Νομίζω πως όσοι δεν πάνε εκεί το κάνουν από την έλλειψη ενδιαφέροντος από την υπερβολική ευκολία!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο χαρησ ειμαι με νεο νικ νειμ παιδεια.μολισ επεστρεψα απο τυφλιδα και οδυσσο.ειχα χαθει γιατι εχασα τουσ κωδικουσ και δεν ξερω μονοσ να φτιαχνω προφαιλ.τελευταια φορα που εγραψα ηταν πριν το ταχιδι μου οδυσσο και αρμενια ερεβαν τον φεβρουαριο

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
πριν σασ γραψω τα νεα μου ενα ευγε στον κμαν.ο τασοσ ακομα και ο ποποβ οπως παντα παραμενουν αξιοπιστοι.χαρηκα και για τον ρολογα που δεν τον περνουν κοροιδο πλεον ο καθε ασχετοσ που γραφει παπαριεσ.για τον μιστερ λοβ θα ηθελα να πω κατι που ηταν και ο λογοσ που με εκανε να θελω να βαλω καπεια πραγματα στην θεση τουσ γιατι πηρατε φιλαρακια μου κυπριουσ στον λαιμοο σασ και φαγανε τα μουτρα τουσ στο κιεβο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο κμαν εχει σε ολα δικαιο,οπωσ και στον τροπο που σε αντιμετωπιζουν οι γκομενεσ ουκρανια.ο μιστερ λοβ ενω αρχικα εδινε την πραγματικη εικονα ξαφνικα εγινε ο απολυτοσ κολοτουμπασ κατι που παρεσυρε φιλουσ μου που δεν μου ειχαν πει οτι θα πηγαιναν και πηραν ενθαρυτικα μυνηματα απο τον μιστερ λοβ.δεν μπορει καπειοσ ξαφνικα με την δευτερη επισκεψη κιεβο να γινει εξπερτ και να γαμα μαλιστα και τσαμπα και νορμαλ γκομενεσ.αμφισβητω τον μιστερ λοβ γιατι δεν γνωριζεισ καμια νορμαλ γκομενα στο ιτερνετ και στα σαιτ που ισχυριζετε.ασ λεει οτι θελει,παω 30 χρονια,παει ενα χρονο εκει δικαιωμα μου να αμβισβητω.θα σασ πω ακομα οτι μπαντου και μαμπα δεν μου απαντα ποτε καμια ουτε καν κοιταζουν το προφαιλ.για τα τιντερ που λεει ο λοβ τι να παιξω ρε φιλε?χαχαχαχ.οι ιδιεσ πουτανεσ ειναι σε ολα τα δικτια.αστε το παραμυθι βρηκα νορμαλ,μια δυο ραντεβου τσαμπα απο ιτερνετ και τετεια.εχουν θεμα με τουσ ξενουσ στην νοοτροπια,προτιμουν να γαμηθουν τζαμπα με ολουσ τουσ γυφτουσ αλλα δεν το δεχετε η πουτανια τουσ να τησ γαμησει τσαμπα ο καθε μιστερ λοβ.δεν με αμφισβητα ουτε ο δασκαλοσ ιωσηφ για αυτα που λεω.ο δασκαλοσ προσ ενημερωση απο το καλοκαιρι ειναι κιεβ,χαρκοβ,πολταβα.φεβρουαριο επιστρεφει ελλαδα.καλοκαιρι με καλεσε χαρκοβ αλλα εμεινα οδυσσο.νιοβρη κανονιζαμε για κιεβ αλλα πηγα τυφλιδα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ενα μεγαλο μπραβο στον κμαν γιατι δειχνει οτι γαμα ποιοτικα και αυτεσ που φορτωνει αξιζουν 100 με 150 ευρο την ωρα.οδυσσο τωρα σε μερικα σαλον που πηγα εδωσα 1000-1500 χωρισ να βρω την ποιοτητα κμαν,βεβαια δεν ειχα χρονο να παιζω με πουτανεσ,ειναι τελευτεα μου επιλογη γιατι κανω συνεχεια βολτεσ και ψωνια σε μαχαζια που γουσταρω γκομενεσ.δυστυχωσ δεν πετυχα καμια απο αυτεσ σε κανα οφφ τουσ να κυκλοφορανε λογο βροχερου καιρου.εχει δικαιο ο κμαν για τα μερη που φορτωνει ποιοτικα ειναι κατι που οδυσσο δεν υπαρχει ετσι αποκλιστικα πασ στα γνωστα σαιτ.μια μερα το καλοκαιρι στο μπαρ ρεστοραν που ανοιχε ενα σαβατο ηταν τιγκα στισ πουτανεσ αλλα εκτοσ εκεινη την νυχτα δεν τησ ξαναειδα.αρκαδια δεν παω ετσι επαιξα με σαλον καλοκαιρι με τιμεσ 1000-1500.βρηκα στιλ που μου αρεσει με 30 και 50 ευρο βεβαια δεν θελω να τρωω πολυ χρονο στο να ψαχνω.το ιδιο προβλημα με μαμπα και τετεια ειχε και ο σαλονικιοσ καμια δεν απαντουσε.πολλεσ εγραφαν ξενοι και τουρκοι μην ενοχλητε μονο ντοπια αγορα υποστιριζουμε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οπωσ ελεγε ο κμαν,μουσατοι,μελαχρινοι,ξενοι μπενουν στην κατηγορια ξενοι,αραβασ τουρκοσ.νορμαλ γομενα μονο απο κυκο γνωριζεισ,ακομα και οι ουκρανοι τισ γυναικεσ τουσ απο φιλουσ και οικογενοια τισ γνωριζουν.ετσι οσοι πατε για γαμπροι η να το παιξετε γαμπροι οπωσ λεει μιστερ λοβ οι πονηραδεσ δεν πιανουν.αυτα ειναι αστεια που διαβαζω,νορμαλ γκομενεσ στο τιντερ και βαδοο.καμια που παντουσε μπαντου παλαιοτερα ελεγε θελεισ ιντιμ βτρετσι δηλαδη βιζιτα.κιεβ εχει 6 χρονια να κατεβω αλλα σιγουρα χειροτερεσ θα ειναι με τουσ ξενουσ γιατι μαζευονται αρπακτικα και απο αλλεσ πολλεισ οπως και μικροκακοπιοι που ψαχνουν θυματα.στοχοσ εγινα το καλοκαιρι που με παρακολουθουσαν 4 αζεροι.εφαγα κατι ψιλεσ αλλα δεν πηραν τιποτα.να με φοβερισουν ηθελαν.ο αλλαν και ο σαλονικιοσ ξερουν τι εγινε βαριεμε να γραψω τωρα την ιστορια.περσι το καλοκαιρι με γλιτωσε ο τασοσ με τον αλεκο τον μολδαβο οταν με εβαλαν στο ματι που ειδαν λεφτα.παντα προσοχη.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ενασ γνωστοσ φιλοθ μου πηγε τελευτεα οδυσσο και κιεβ.δεν ηθελε να με γνωρισει και ελεγε στον φιλο μου τι να ακουσω ρε παω στην πιο φτωχη χωρα τησ ευρωπησ με 100 τον μηνα μισθο,τα συνηθισμενα που λενε ολοι.μιλοθσε απο πριν με μια νορμαλ γκομενα απο αυτεσ που κοροιδευει ο μιστερ λοβ και επεζε και αυτοσ τον ρολο του γαμπρου.ειπα στον φιλο πεσ στον χαζο 300 ευρο την μερα να υπολογιζει και στοιχημα θα παρει αρχιδια και θα του τα φανε.πριν κατεβει κιεβ 2 αλλεσ που μιλουσε του ειπαν για 5 μερεσ θελουν 300 ευρο να τον ξεναγουν και εχτρα δωρακια.επιδει ειδαν δεν ηταν θετικοσ αρκετα σταματησαν επικοινωνια και δεν του απαντουσαν μετα.μια δεκτικε αλλη ξεναγοσ του ζητησε 300 για 5 μερεσ και του υποσχεθηκε γνωριμιεσ με φιλεσ τησ.δεκτηκε το παιδι αφου δεν ειχε κανενα να τον κυκλοφωρα.η γομενα εφερνε 2 φιλεσ τισ πηγαιναν φαι και χοδευε 100-150 ευρο το ραντεβου στο φαι.αρχισε να νευριαζει αλλα τι να κανει,αυτη εφερνε καθε μερα φιλεσ νομιζε θα εχει ελπιδα να γαμησει.μετα αρχισε αυτη δωρακια,ρολοι και τετεια και χωρισ αποτελεσμα πηγε μετα οδυσσο να βρει την αλλη που περιμενε το μεροκαματο.παλι τα ιδια 2 ατομα χοδευε 100 με 150 καθε ραντεβου μαζι τησ και αλλα λεφτα 200 ευρο για 4 μερεσ σαν συνοδο του.αυτι του ειπε ειναι ψυχολογοσ και μαλιστα του εφερνε και μια γρια μαζι και ετρωγαν που ελεγε ειναι η γιαγια τησ χαχαχαχαχχα.του ελεγε τισ γνωστεσ μαλακιεσ που λενε αυτεσ εγω ειμαι ετσι και τετιεσ παπαριεσ που λενε σε χαζουσ ξενουσ.αρχισε και αυτι αρωματα,παντελονια,ρουχα το παιδι 4 μερεσ χοδευσε 1000 ευρο χαχχχαχαχ.του ειπα ηταν και λιγα.γυρισε κυπρο απογοητευμενοσ πριν 3 εβδομαδεσ η γκομενεσ εχαφανιζολ.προχτεσ με περνει ο φιλοσ και λεει ρε ο γνςστοσ που πιγε οδεσσα παλι τον περνει η γκομενα να παει.εκει που ελεγε οτι δεν ξαναπαει τωρα αναζωπηροθηκαν οι ελπιδεσ του για σοβαρη σχεση μαι τησ.ειδα φωτο μια μπαζωλα ηταν αλλα κολησε αυτοσ 35 απελπισμενοσ ειναι.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
με ρωτα το παιδι που του εξηγω οτι τον δουλευουν και ακομα δεν ειναι σιγουροσ!λεει ειναι ψυχολογοσ του ειπα ολεσ ειναι τετειεσ απλα ειναι για δεσιμο οι ιδιεσ και ψυχολογουν τουσ χαζουσ.οσεσ λενε δουλευουν σε τραπεζα ενοοθν τα λεφτα να τα στειλεισ σε εκεινη την τραπεζα τι δεν καταλαβαινεισ τον ρωτω?λεει οταν φερνει την γιαγια τησ μαζι στα ραντεβοθ τι σημαινει?του απαντω για να μην την γαμισεισ ρε χαζε,μην μηνει μονη μαζι σου και μετα να σου πει η συμπαθιτικη γιαγουλα ειναι στο νοσοκομειο ισκετεκαι θελει λεφτα για εχειρισι χαχαχαχ.αντε παλι ξεκινησαμε απο αρχη μαθηματα για αρχαριουσ και νεα θυματα.θα με κανοθν μπλακ λιστ ουκρανια για δωρεαν συμβουλεσ,τοσοσ κοσμοσ περιμενει να ζησει απο αυτουσ τουσ χαζουσ χαχαχαχ.τελοσ στο αεροπλανο απο κιεβ στην οδεσσα πειρα με ενα γερο ολλανδ κουβεντα.ειπα εγω εχω οικογενεια,δουλεια οδυσσο λεει εχω γκομενα.διπλα μοθ καθοταν αλλοσ χαζοσ μπουφοσ με γυαλια γαλλοσ λεει εχω κοπελα οδυσσο.καλα του λεω που τισ βρισκετε ολοι?χαχαχα εμεισ γιατι δεν βρισκουμε.ο τυποσ τελικα το ιδιο με τον κυπριο τησ ιστοριασ μασ ηταν.ολοι νομιζοθν η γκομενα τουσ ειναι η συνοδοσ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχω περάσει 2 φορές με διάφορα 2 χρόνων από το Cesky Tesin περπατώντας τα σύνορα για το πολωνικο Cieszyn!
Και τις δύο φορές είδα ένα ερημοχώρι με κάτι γιαγιάδες κακόμοιρες στο δρόμο ενώ το πολωνικο κομμάτι είναι πλήρως ανεπτυγμένο και υποσχόμενο για 1-2 βράδια!
Το παιχνίδι στη Μοραβία είναι στην οστραβα στη Stodolny στο Desperados ! Είναι μαγαζί που μια στις δύο φορές φορτώνεις!
Νομίζω πως όσοι δεν πάνε εκεί το κάνουν από την έλλειψη ενδιαφέροντος από την υπερβολική ευκολία!

Εντάξει Stodolni είναι το μοναδικό μέρος που μοιάζει με τα πολωνικά ντισκοπλεξ και όλοι οι μοραβογαμιάδες εκεί πάνε για να γαμήσουνε.
Όμως αν δεις τις πολωνικές πόλεις πλησίον του Zaolzie,Bielska Biala,Czesyn,Czestochowa,Zdroj,Raciborz,Zwiercie κτλ δε γίνεται να μην καυλώσεις.
Και μόνο τα ονόματα των πόλεων προκαλούν καύλα.Είναι οι ευκολότερες περιοχές να γαμήσεις εντός ΕΕ απόλυτος πειρασμός.

oRPUCa.jpg

Αυτός και ο χάρτης του Dolnoslaskie είναι για απίστευτες μαλακίες.Μιλαμε για πόλεις ιερά τέρατα.Βρότσλαβ,Λεγκνίτσα,Swidnica,Olawa,Dzierdzonow,Zgorzelec,Klodzko,Jelenia Gora κτλ.

Os2cbQ.jpg

Εκεί το δύσκολο είναι να μείνεις αγάμητος στις δύο εβδομάδες  ή ανύπαντρος μετά από έτος.

Δηλαδή στην ερώτηση του εκατομμυρίου δολαρίων πρέπει για να γαμήσω να πάω Οστράβα,Κατοβίτσε ή Βρότσλαβ ή απάντηση κλίνει πάντα υπέρ του Dolnoslaskie.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρμενια που πηγα φεβρουαριο ηταν χαλια καιροσ αλλα σαν πολη εχει ολεσ τισ ανεσεισ και ολα τα μεγαλα συχρονα μαχαζια,αλυσιδεσ,μαρκεσ.οι γκομενεσ οι πιο ομορφεσ που ειδα 9 στισ 10 κοθκλεσ.περπατανε 2 μαζι χερακι,ζευγαρια σπανια να δεισ.πουτανεσ ζιτουσαν 100 ευρο απο μαμπα κατι μπαζα δεν επαιξα.βραδι δεν βαζοθν στα μαχαζια ξενουσ γιατι διαμαρτυροντε οι αρμενιοι,ο ξενοσ καλοντυμενοσ εμφανισιμοσ τραβα τισ γκομενεσ.εμφανισιακα χαλια ειναι αλλα εχει μερι οπςσ ενα ιταλικο καφε που ηταν στιν τριχα μαρκε ολοι.τυφλιδα παλι δεν επαιξα τωρα με πουτανεσ αλλα παλαιοτερα με 80 ευρο πηρα.τα μασαζ μου ειπαν απατη δεν εχει σεξ.μονο σε ενα μπαρ εξω απο κεντρο αλλα γαμησα οδυσσο και ειχα στοχο καλεσ κοπελεσ.τυφλιδα ειναι σθχρονι πολη και ειχε εγκαινια στο κεντρο τεραστιο μολλ με πολλα επονιμα μαχαζια.γνςρισα πολλεσ γομενεσ τουριστριεσ.εκανα παρεα με σερβα απο καμακι,αλλα αυτη πηγαινε καθε μερα εκδρομεσ με λεωφορειο και γνωρισα τοπ ουκρανιδα ενιαρι στο αεροπλανο.η σερβα 28 η οθκρανιδα 26 μουναρα.ηταν στο αεροδρομιο κιεβ με μικρο παιδακι εναμισι και την μανα τησ,εκλεγε στο κινιτο λεω θα χωρησε.μετα με κοιταζε και που περνουσα διπλα τησ με ρωτα καθομαστε διπλα?οχι λεω λιγο πιοπανω εγω.την επομενη τυχαια βρεθηκαμε στο κεντρο τυφλιδασ και με χαρα με χερετησε αλλα σθνεχισα την βολτα με την μανα και παιδι ηταν.την τριτη μερα την πετυχα στ καφε που επινα καφε με τιν σερβα.η σερβα το πρωι ειχε εκδρομη ετσι η ουκρανιδα με καλεσε στο τραπεζι τησ.λεει σε θυμαμε απο αεροπλανο.λεει φοφερο το σακακι σου χαχαχα το ειδε levies καινουργιο απο οθκρανια.ειχε χημεια μαζι τησ και η μανα τησ μασ αφησε λιγο μονουσ.λεει πρςι πεταμε και καλεσε ταξι.την σθνοδευω στο ταξι η μανα τησ λεει ανταλαξετε κινιτα να συναντυθητε ουκρανια!λεει σθντομα θα ειμαι οδυσσο σε γαμο.δεν εχει βαιπερ ομωσ ουτε φεισπουκ γαμωτο,λεει ειχα κοντακτε αλλα τωρα το απαγορευσαν δεν ασχολοθμε.φεβρουαριο θα την καλεσω οδυσσο αν μπορεσει.γνωρισα και γεωργιανεσ αλλα η μαλακια ηταν ολεσ στην σταση με κοσμο.ομορφεσ κοπελεσ,καλοσ κοσμοσ μαιο θ ξαναπαω.γνωρισα εκτοσ σερβα,ουζπεκα,τουρκαλα και αλλεσ γεοργιανεσ.δεν εχει αντιπαλο εκει αντρεσ χαλια εμφανισιακα και ντυσιμο

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ενα θεμα που ειχαμε οδυσσο με σαλονικιο ειναι αυτο που του ελεγα οτι οταν ειμαι μαζι του ολεσ με περνανε τουρκο και δεν μιλανε.του ειπα σε βλεπουν με μουσια και εμφανισιακα μοιαζεισ με τουρκο.δεν ξεροθν εισαι εκατομιριουχοσ ,κυκλοφωρασ με τισ φορμεσ και μουσια ετσι μαζι σου δεν γινετε δουλεια.3 φορεσ τον σταματισαν γεροντισεσ πουτανεσ ντιριπασοσκαγια και του ειπαν μερ χαμπαρ.ο θειοσ μου του λεει δεν ακουσ τον χαρη που στα λεει.μου τα λεει αλλα δεν ακουω ποτε απαντα.μου λεει μετα καλεσε αυτεσ τισ δυο εστιατοριο.ειπα ξεχνα με βαλανε στην κατηγορια σου τουρκο.ουτε να πλισιασω με αφησαν.απλα να του το αποδειξω ηθελα οτι εχει λαθοσ εμφανιση και μερη που κινοθνται ολοι οι τουριστεσ.ολοι αυτοι τουριστεσ,αραββεσ,τουρκοι ειναι ιδια κατηγορια.μετα πηγα μονοσ στο κυριλε μπαρ ρεστοραν ολεσ ηθελαν να με βαλοθν στιν παρεα τουσ!λεω στο σαλονικιο τι να σε καλεσω εδω?πηγα ντυμενοσ στην τριχα,εδειξα χρημα,εψαχνα θεση να κατσω και ολοι με καλουσαν στην παρεα τουσ που ηταν νορμαλ μοθναρεσ.τι δεν καταλαβενεισ λεω στον σαλονικιο.ηρθεσ με φορμεσ και καθεσε με μουσια στο μακτοναλτσ και θελεισ να σε συναντισω εκει να καμακωσω για σενα?με τιποτα εκει ειδεσ σε τι κατιγορια μασ βαζουν και μασ τιν λενε οι αφραγγεσ που καθονται εκει.μονο τουρκοι και αραβεσ εχει στο μακτοναλτσ.του ειπα αλλο λαθοσ που την βγαζει στο irish pup,ειναι το πιο παλιο μαχαζι στην οδθσσο και μεχρι τωρα θεωρειτε μποθρδελοτοποσ.μαζευει αρπακτικα με θυματα.με το που καθεσε εκει ολεσ σε βλεπουν θυμα να κανοθν λογαριασμο στο μαγαζι και να φυγουν.παλι με καλεσε εκει,εχω 2 γκομενεσ ελα μεταφραστισ.τι να ερτθω να τισ ταισεσ και να φυγοθν?2 μπαζα ηταν εφαγαν και την εκαναν

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Είμαι στο μυαλό σου και νιώθω ευφορία μόνο με την ανάγνωση των πόλεων ! Ξέρω τι σκεφτόμαστε τώρα...Τι μπορεί να γίνεται εκεί ...???
Ενώ έχω περάσει με λεωφορεία αρκετές φορές από αυτά τα μέρη και ένα μάλιστα για Κρακωβία είχε κάνει στάση σε όλες σχεδόν τις πόλεις δεν ξέρουμε τι παίζει το βραδι
Μοναδική μικρή πόλη των 30.000  που έχω πάει σε κλάμπ είναι στο Ostrow Wielkopolskie το 2008 και γινόταν της κολάσεως με όλα στο πιάτο του δυτικού! Το κλαμπ ήταν ότι πιο σύγχρονο είχε να επιδείξει η πόλη και ήταν επιπέδου Ελλάδας και άνω!
Ήταν οι αλησμόνητες εποχές που οι Πολωνοί φορούσαν λευκά ρούχα και γάντια και οι γκόμενες γυαλιά ηλίου και χτυπιοντουσαν όσο πιο ξέκωλα γινόταν!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είμαι στο μυαλό σου και νιώθω ευφορία μόνο με την ανάγνωση των πόλεων ! Ξέρω τι σκεφτόμαστε τώρα...Τι μπορεί να γίνεται εκεί ...???
Ενώ έχω περάσει με λεωφορεία αρκετές φορές από αυτά τα μέρη και ένα μάλιστα για Κρακωβία είχε κάνει στάση σε όλες σχεδόν τις πόλεις δεν ξέρουμε τι παίζει το βραδι
Μοναδική μικρή πόλη των 30.000  που έχω πάει σε κλάμπ είναι στο Ostrow Wielkopolskie το 2008 και γινόταν της κολάσεως με όλα στο πιάτο του δυτικού! Το κλαμπ ήταν ότι πιο σύγχρονο είχε να επιδείξει η πόλη και ήταν επιπέδου Ελλάδας και άνω!
Ήταν οι αλησμόνητες εποχές που οι Πολωνοί φορούσαν λευκά ρούχα και γάντια και οι γκόμενες γυαλιά ηλίου και χτυπιοντουσαν όσο πιο ξέκωλα γινόταν!

Η Πολωνία ήταν και παραμένει για τα επόμενα 1000 χρόνια η πιο εύκολη χώρα.Μην κοιτάς τι γράφουνε εδώ οι bollocks,δεν έχουν ιδέα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ρολογα θυμασε που σου ελεγα για ροδο οτι οι τοθριστριεσ δεν γουσταρουσ τοπακεσ αλλα αλλουσ τουριστεσ?ελεγα στον θειο μου οτι τυφλιδα το ενιαρι που γνωρισα ουκρανιδα στο κιεβο αν τιν πλισιαζα θα με εγραφε γιατι μπενω στην κατηγορια ξενοσ,αραβασ,τουρκοσ.τυφλιδα ημασταν και οι 2 τουριστεσ και τησ μιλησα ρωσικα,ειπα εχω δουλεια συγγενεισ εκει,εμενε πριν οδυσσο και τισ αρεσει ετσι εδεσε το γλυκο.η ιδια η μανα τησ ειπε παρε το τηλεφωνο του να σθναντηθειτε ουκρανια.η σερβα το ιδιο ειπε μονο απο φιλουσ γνωριζεισ γκομενεσ σερβια.η σερβα φατσα δεν ηταν καμια καλι,κορμι τελειο ανετα την γαμουσα αν δεν πηγενε εκδρομεσ 4 ωρεσ με λεωφορειο και 4 πισω.που την γνωρισα και με εβγαλε φωτο μετα 4 φορεσ βρεθηκαμε τυχαια στο κεντρο και μετα τυχαια στο καφε.τησ ειπα σε θυμηθηκα πριν.λεει και εγω γιατι οπου παω συναντωμαστε.τησ ειπα διπλα ειναι το αγαλμα του αγιου γεωργιου και θυμιθηκα το σερβικο τραγουδι για τον αγιο γεωργιο.τρελαθηκε που ηξερα το τραγουδι,με ενα καφε 4 ωρεσ παρεα.μετα την συνοδευσα 30 λεπτα περπατημα,φιλι στο μαγουλο λεει χαρηκα που σε γνωρισα.ηταν 12 βραδι 7 πρωι εφευγε εκδρομι σε αλλη πολη.επομενη μερα δεν βρεθηκαμε τριτι μερα παλι τυχεα στο καφε μολισ επεστρεψε απο εκδομη,μετα χανα αεροδρομιο.λεει σκεφτςμουν να ερτης σε σενα και να παμε μαζι με ταχι αλλα νομιζα θα κοιμασε.μαιο γςωργια παλι θα εχει τουριστριεσ μονεσ.στην χωρα τουσ αυτεσ δεν θα μου μιλουσαν.ουκρανια μπαινω κατηγορια ξενοσ,σε αλλη χωρα με αντιμετωπιζουν διαφορετικα οι ουκρανιδεσ οι νορμαλ και γκομεναρεσ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Οι περισσότερες Πολωνέζες που είχα από αυτές τις πόλεις ήταν.Γενικά σε ενημερώνουν οι κοπέλες στην πόλη μου δεν έχουν ντροπή,είναι όλες με το μουνί έξω.Ελα στην πόλη μου θα σε θέλουν όλες,θα γαμήσεις όλες τις φίλες μου κτλ.
Τρομερό δηλαδή να σε καλεί η γκόμενα να μείνεις μαζί της Πολωνία με το κίνητρο ότι θα σε γουστάρουν όλες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οι περισσότερες Πολωνέζες που είχα από αυτές τις πόλεις ήταν.Γενικά σε ενημερώνουν οι κοπέλες στην πόλη μου δεν έχουν ντροπή,είναι όλες με το μουνί έξω.Ελα στην πόλη μου θα σε θέλουν όλες,θα γαμήσεις όλες τις φίλες μου κτλ.
Τρομερό δηλαδή να σε καλεί η γκόμενα να μείνεις μαζί της Πολωνία με το κίνητρο ότι θα σε γουστάρουν όλες.
Εμένα Η δικιά μου, μου έλεγε πως ΌΛΕΣ οι συγχωριανες της ήταν εν δυνάμει σπονσορετς και αν κάποιος τις  πλήρωνε ένα ποτό τις είχε! Και έδειχνα κάτι άκραιες ψηλές που ήταν με κάτι χωριάτες και τη ρώταγα και αυτές?
Εννοείται μου έλεγε, όλες εκτός από την ίδια! Αν δεν είχα βρει το site και αυτά που λες ίσως την ΠΊΣΤΕΥΑ...

*Μόλις γυρισα από την ελληνική βραδινή παρωδία που άλλοι την λένε νυχτερινή διασκέδαση..  Πάω να καυτώ στο νήμα των Ελλεινίδων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom