Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το γαμησε ο χάρης.Εφερε ξανά το μέσο ορο στο θρεντ πάνω που το είχαμε απογειωσει.Αμα μπει και ο πορνοπεπονιας μέσα θα καταντήσει τρολια.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Το γαμησε ο χάρης.Εφερε ξανά το μέσο ορο στο θρεντ πάνω που το είχαμε απογειωσει.Αμα μπει και ο [size=20pt]πορνοπεπονιας[/size] μέσα θα καταντήσει τρολια.

:2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.Αρχηγέ το εκλογικό σώμα έδωσε στον πορνοπεπόνια τις ίδιες ψήφους με εσένα  :headbang:

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=268860.msg8021244#msg8021244]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=268860.msg8021244#msg8021244[/url]

Βλέπω να ξαναβγαίνει το σύριζα με τέτοιους ψηφοφόρους :S

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Το γαμησε ο χάρης.Εφερε ξανά το μέσο ορο στο θρεντ πάνω που το είχαμε απογειωσει.Αμα μπει και ο πορνοπεπονιας μέσα θα καταντήσει τρολια.
ε ουμε ουκρανοσ τοτε αποχωρω.επιδει εισαι χαζοσ θα στο ξαναπω τελευτεα φορα να το εμπεδωσεισ.εγω γραφα οχι για να διαβαζεισ εσυ που πασ να γαμησεισ πουτανεσ αλλα για να ξερουν οι φιλοι που δεν πηγαν ακομα η ειναι αρχαριοι τι παιζει με αυτεσ.αν τοσο καιρο δεν το καταλαβεσ τινα σου πω.εχω παιξει ολεσ τισ στρατιγικεσ και ολουσ τουσ ρολουσ που θελουν να παιξουν η αλλοι σαν πειραμα να δω αν πετυχενει.στο ειπα χιλιδεσ φορεσ,κιεβο εγω δεν θεωρουμε ξενουσ απο αυτους που με ξερουν αλλα απο αυτους που παω να γνωρισω!δεν με πιανεισσ μια.θεσ να μιλω για πουτανεσ ρε χαζε?αφου τα κανω 20 χρονια πριν απο εσενα μπουφο χχαχαχαχαχ.οσα σου δινουν στην γερμανια τον μηνα τα τρωω σε ρουχα και παπουτσια.οταν σου λεω να με συναντησεισ εισαι ο μονοσ που με αποφυγεσ.οσοι σε ειδαν ειπανε δεν εισαι αυτοσ που θελεισ να πιστευουμε.θεσ να συγκρινω τον εαυτο μου που η οικογενοια μου ειναι εκει 35 χρονια με δουλεια,σπιτια με τουσ απλουσ ταξιδιωτεσ?αντε ελα να βρεθουμε κιεβ γεναρι φεβραρι να τελειωσω και τον δικο σου μυθο.εσυ λεσ τραβατε στο ταδε κλαμπ να βρειτε πουτανεσ με 200 ευρο.τα παιδεια σε μυνηματα πρωσωπικα επιδει δεν γραφουν εδω ρωτανε τι παιζει απο γκομενεσ και καμακι.στα ειπανε εχουν και ελλαδα πουτανεσ.εμενα με ρωτανε για γκομενεσ,σχεσεισ και αλλα.οταν σου λεω ελα να τα πουμε σκαυπ φεισπουκ να σου δειξω που δουλεθει η οικογενοια μου ουκρανια,σπιτι και τετεια με αποφευγεισ.τελοσ,αποχωρω.γραφε μονοσ για βιζιτεσ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Με τις Σλάβες το μόνο που μετράει είναι η ποσότητα του κασεριού στις τσέπες σου δηλαδή πόσο φουσκώνει το ...παντελόνι σου.
Το λάθος που κάνουν όλοι είναι οτι υπερτιμούν τον εαυτό τους,σκέφτονται εγω είμαι υπέροχο άτομο,συναισθηματίας,άμα με γνωρίσει θα ενθουσιαστεί ενώ οι σκληροί πουτσιστές απλά φλασάρουν κασεριές.
Είναι παίγνιο που την έχεις πατήσει ευθύς εξαρχής οι γκόμενες είναι μαιτρ στον υπολογισμό διαθεσίμων,ρευστότητας,καυλίασης,δεν μπορείς να τις ξεγελάσεις.Μια ματιά σου ρίχνουν και ξέρουν τα πάντα για εσένα.

κοιταξε αρχηγε να σου πω πως λειτουργω εγω, αν παω ως ολιγοημερος τουριστας για 3-4 μερες θα παιξω μπαλα με πληρωμενο γιατι δεν θα υπαρχει χρονος για χασιμο.

αν παω για πολλες μερες θα παιξω μπαλα και σπροχνωντας μαρουλι αλλα θα παιξω μπαλα για να φαω και τζαμπα μουνακι

γιατι παιρναει η μπογια μου και ηλικιακα και εμφανισιακα, θα μπω d lyx με αλλον αερα ντυσιμο δυνατο παπουτσια φιδισια ρολογι ρολεξ στο χερι θα φορτωσω το δυνατοτερο μουνι απο εκει μεσα, αν παλι στραβωσει κατι και δεν μου καθεται για  :knockinb: θα σπρωξω μαρουλι για να  :knockinb:

θα παω μολ για gaygame που εκει  θα φαω τζαμπα με πιθανοτητες 60-70%

οι σλαβες το ξερεις πολυ καλα οτι θελουν να σε βλεπουν και λιγο οτι εισαι αισθηματιας (και ας παιζεις θεατρο στην τελικη) τις γαμας το μυαλο μ' αυτο τον τροπο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Pope μην πιστευεις αυτες τις μλκ που λενε για προβλεψεις και τετοια :grin: ... pojaluista  ;)

πιθανον τασο να ειναι απατεωνας ο τυπος, οχι οτι τα πιστευω αλλα δεν εχει κανει και καμια προβλεψη ουαου μεχρι τωρα σε κατι απο την προσωπικη μου ζωη μονο σε κατι επιφανειακα πραγματα εχει πεσει μεσα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
τελευταια μερα οδυσσο γνωρισα 2 κοθκλεσ τουρκαλεσ.ενθουσιαστηκαν που ειπα ελληνασ μου μιλησαν ελληνικα η μια.λεω εδω μενω παμε διπλα ρεστοραν να φαμε.μολισ ηρθε το ταξι τουσ να φυγουν γαμωτο.η μια 40 η αλλη 25 ηταν.καμακωσα και 2 ισραηλιτισεσ στο εβα που αγοραζαν κρεμεσ.ειπα κυπροσ μιλισαμε αλλα μετα τισ εχασα.με καθυστερησαν στο ταμιο και εφυγαν.οπωσ περπατουσα βλεπω 2 μικρεσ 20-22 κουκλεσ καλοντυμενεσ.μου φωναζαν χαρη,χαρη.λεω που με ξερουν αυτεσ οι γομεναρεσ ειναι δυνατον?λενε δεν μασ θυμασε?η ντασα και μια αλλη αλλαξαν μαλι δεν τισ καταλαβα.γνωριστηκαμε πριν 3 χρονια και φαγαμε.θυμηθηκα τισ προτεινα σπονσορινκ δεκτηκαν αλλα με εστησαν.η μια μετα απο 2 μηνεσ παντρευτηκε που την πηρα η αλλη εμενε τουρκια αγυρα με την οικογενεια τησ.λεει σου αρεσαμε αλλα παντρευτηκα παμε σε ενα εστιατοριο πιο κατω.δεν τισ προτεινα να παμε μαζι αυτεσ καλοντυμενεσ στιν τριχα ειναι παντα.σκεφτηκα δεν ξερω το μαχαζι ισωσ πανακριβο και την παθω αδικα οπωσ την αλλη φορα μαζι τουσ.τελικα μπηκα ιτερνετ το ρεστοραν φτηνο ηταν αλλα εκλινε,δεν πηρα τα κινητα τουσ.η μια με πηρε απο τουρκια και ηθελε να τισ παρω εισιτιριο να παει χαρκοβ.λεω δεν ειμαι εγω που θα σε γαμω,οταν σε γνωρισα σου πρωτεινα 3000 γριβνα την μερα ηταν τοτε 12-18 το γριβνα και δεν ηρθεσ.ετσι σταματησα επαφη μαζι τουσ.με 300 ευρο αν τισ δω τισ γαμαω.300 την μια.ειναι η περιπτωση που λεει ο κμαν για τα λουσα θελουν λεφτα.αυτεσ αγοραζουν οι δυο απο επονυμα μαχαζια αλλα δεν ξερω αν δουλευουν πουθενα

Χάρη όπως σε λένε γιατί πας πάντα να καμακωσεις δυο γυναίκες μαζι?Σε όλες τις ιστορίες σου το ιδιο σκηνικό.Ορμας σε δύο όνειρευεσαι παρτουζα και τελικά σου τρώνε λεφτά και μένεις με το πουλί στι χέρι.Οποτε λες πουτανες ηταν θέλαν περισσότερα :)) Έχεις σκεφτεί απλα πως όταν πας σε δυο μικρές ταυτόχρονα και τους πρότεινεις πηδο νιώθουν την ασφάλεια της παρεας η μια της άλλης και σπανε πλακα λέγοντας παμε να του φάμε λεφτά? οπότε πανε τρώνε πίνουν αγοράζουν κανα ρούχο και εξαφανιζονται.
Ξέχνα παρτουζες γίνονται ναι μεν αλλα πιο πολύ στις τσόντες. Προσέγγισε με όμορφο τρόπο μια κοπέλα, κάνε λίγο χιούμορ, παίξε και λίγο διαδίκτυακα και θα δεις πως θα αλςάξεις την κόσμο θεωρία σου..

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
ε ουμε ουκρανοσ τοτε αποχωρω.επιδει εισαι χαζοσ θα στο ξαναπω τελευτεα φορα να το εμπεδωσεισ.εγω γραφα οχι για να διαβαζεισ εσυ που πασ να γαμησεισ πουτανεσ αλλα για να ξερουν οι φιλοι που δεν πηγαν ακομα η ειναι αρχαριοι τι παιζει με αυτεσ.αν τοσο καιρο δεν το καταλαβεσ τινα σου πω.εχω παιξει ολεσ τισ στρατιγικεσ και ολουσ τουσ ρολουσ που θελουν να παιξουν η αλλοι σαν πειραμα να δω αν πετυχενει.στο ειπα χιλιδεσ φορεσ,κιεβο εγω δεν θεωρουμε ξενουσ απο αυτους που με ξερουν αλλα απο αυτους που παω να γνωρισω!δεν με πιανεισσ μια.θεσ να μιλω για πουτανεσ ρε χαζε?αφου τα κανω 20 χρονια πριν απο εσενα μπουφο χχαχαχαχαχ.οσα σου δινουν στην γερμανια τον μηνα τα τρωω σε ρουχα και παπουτσια.οταν σου λεω να με συναντησεισ εισαι ο μονοσ που με αποφυγεσ.οσοι σε ειδαν ειπανε δεν εισαι αυτοσ που θελεισ να πιστευουμε.θεσ να συγκρινω τον εαυτο μου που η οικογενοια μου ειναι εκει 35 χρονια με δουλεια,σπιτια με τουσ απλουσ ταξιδιωτεσ?αντε ελα να βρεθουμε κιεβ γεναρι φεβραρι να τελειωσω και τον δικο σου μυθο.εσυ λεσ τραβατε στο ταδε κλαμπ να βρειτε πουτανεσ με 200 ευρο.τα παιδεια σε μυνηματα πρωσωπικα επιδει δεν γραφουν εδω ρωτανε τι παιζει απο γκομενεσ και καμακι.στα ειπανε εχουν και ελλαδα πουτανεσ.εμενα με ρωτανε για γκομενεσ,σχεσεισ και αλλα.οταν σου λεω ελα να τα πουμε σκαυπ φεισπουκ να σου δειξω που δουλεθει η οικογενοια μου ουκρανια,σπιτι και τετεια με αποφευγεισ.τελοσ,αποχωρω.γραφε μονοσ για βιζιτεσ

Ρε φίλε το δημοτικό το έχεις τελειώσει?
Τι φάση?
Να αρχίσουμε να γραφουμε και εμεις κάπως έτσι:

αξκηφ αοια αλφγιστι λκαφγηδ κξλκβ λαγφξφ λαξγκνφ λακξγξαδφ οακξφγ!
:headbang:

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.Αρχηγέ το εκλογικό σώμα έδωσε στον πορνοπεπόνια τις ίδιες ψήφους με εσένα  :headbang:

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=268860.msg8021244#msg8021244]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=268860.msg8021244#msg8021244[/url]

Βλέπω να ξαναβγαίνει το σύριζα με τέτοιους ψηφοφόρους :S

Όντως.Ο πολύς κόσμος νοιώθει καλά με τα ποστ του πεπόνια.Σου λέει πού να τρέχω στα κρύα,να αγοράζω διαμερίσματα κτλ αφού και αυτοί που το κάνουν γάτες γαμανε τελικά.
Ενώ με τα δικά σου ποστ νιώθουν κάπως σκατα,τους χαλάει το Wohlgefühl που ο άλλος γαμάει ενώ αυτοί την παίζουν με τις ελεεινίδες.
Είναι και λίγο ύβρις,ο Δημητράκης τους λέει μεγάλε έκανες την καλύτερη επιλογή μαλακία και Φυλής και ξερό ψωμί.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
παιρνεισ αριστα σε αυτο το θεμα ψυχολογιασ και ουκρανικησ νοοτροπιας.παρεξηγηθηκα που ελεγα παλαιοτερα τον τροπο σκεψησ τουσ.ξεφυγα απο την γραμμη μονο με την τρελη που πηγα να το παιξω συναισθηματιασ και το μονο στο τελοσ που καταφερα ειναι να χανω χρονο,γκομενεσ και να μου λεει στο τελοσ καθαρα οτι σε συνεργασια με τον αντρα τησ μου εκανε χαλια την ψυχολογια μπασ και φανε κανα σπιτι,αυτοκινητο,λεφτα για αρωστιεσ αλλα τους εμειναν μονο τα νευρα και πηραν αρχιδια.συν οτι εξαφανιστηκαν απο οδυσσο μετα τισ επισκεψεισ κατοικοων που ειχαν χαχαχαχ.τελευτεα φορα μου λεει μου αρεσουν οι νεαροι,σπορτιβνι και πλουσιοι.απαντησα σορυ ειμαι μονο πλουσιοσ χαχαχαχ και οτι εμενα μεχρι 23 μεχρι 40 κιλα χωρισ κυταριτισα μου αρεσουν.της εκανα και μια προβλεψη οταν με απειλεισε με πραβι σεκτορ και οτι θα παει αστυνομια οτι την απειλω.τησ ειπα θα κατσει με τον αντρα τησ σε μια αποθηκη με ποντικα μεχρι να βαλοθν μυαλο.δεν ηξερεσ δεν ρωταγεσ ?χαχαχαχααχαχ.ηταν λαθοσ τοτε μεγαλο απλα παρασυρθηκα απο το στατουσ τησ γκομενασ οτι ειχε λεφτα και πολυ καλη θεση.τελικα ηθελε και αυτη  να με μαδησει οπωτε τα φαινομενα απαντου.σε αλλο φιλο μονιμα ουκρανια κυπριο μια γκομενα με πορσε του εφαγε 5 χιλιδεσ δολαρια.του εφερε ενα συνεργειο για μια δουλεια.αυτη πηρε τα λεφτα για το συνεργειο αλλα τα τσεπωσε και μετα αυτοι εψαχναν τα λεφτα απο τον ανθρωπο.
οπως ειχε πει ευστοχα ο στατους μιτσος 49,τον προεδρο του εδεσαικου τον εχεις συγγενεια κουμπαρε?  :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Δεν μπορω να ξεχασω την γερμανιδα που ειδα προχθες
1,90
Αρβυλα
47 νουμερο παπουτσι
Ατημελητη
Μακρυ μαλλι απεριποιητο με πολλες γκριζες τριχες
Ουτε ιχνος μεικαπο
Ηλικια 35 εδειχνε μεγαλυτερη.
Ντυμενη στα μαυρα χεβιμεταλαδικα

Τον αγιο βασιλη, μου θυμισε, χωρις μουσια
 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
...και να λεει καθε πεντε κουβεντες..σαιζε κ ξανα σαιζε,,,

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Διάβασε και θα δεις πως δεν είχε happy end η ιστορία μου! Μάλιστα μου έκανε και πόλεμο νεύρων σε κάποια φάση!
Φυσιολογική και μόνιμη σχέση που θα δίνω παραπάνω από ότι παίρνω Όπως σημβαίνει σε όλες τις συγχρονες μόνιμες σχέσεις όποιος κι αν είσαι μπορώ να κάνω ΜΌΝΟ με Ρωσίδα κατά προτίμηση από Μόσχα!

το διαβασα το παλιο σου ρομανζο με την ουκρανεζα φιλε ρολογα. εκτιμω οτι επραξες πολυ καλα αν και ειχες ψιλοκαψουρευτει λιγο μαζι της λογο απειριας φανταζομαι. τωρα πιστευω με περισσοτερη εμπειρια που εχεις αποκτησει φερεσαι αναλογα και πιο εξυπνα 

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
το διαβασα το παλιο σου ρομανζο με την ουκρανεζα φιλε ρολογα. εκτιμω οτι επραξες πολυ καλα αν και ειχες ψιλοκαψουρευτει λιγο μαζι της λογο απειριας φανταζομαι. τωρα πιστευω με περισσοτερη εμπειρια που εχεις αποκτησει φερεσαι αναλογα και πιο εξυπνα 
Ειναι αισθηματιας ο γκλοκ
κανει το κλασικο λαθος
μπερδευει το γαμησι με τον ερωτα....

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ειναι αισθηματιας ο γκλοκ
κανει το κλασικο λαθος
μπερδευει το γαμησι με τον ερωτα....

εγω φιλε μιδα το παιζω αισθηματιας στις ουκρανεζες και ας μην το πιστευω κανοντας θεατρο, ακομη και αν η γκομενα ειναι βιζιτα η σπονσορετ για να παρω το 100% σωματικα και πνευματικα απο την κορασιδα. θελω να την ξεζουμιζω απο ολες τις πλευρες

το αισθημα πουλαει πολυ στο γυναικειο μυαλο και αυτο οι σλαβες το αντιλαμβανονται αμεσως και τις αποριθμιζει το πονηρο μυαλο τους. σου λεει ο τυπος δεν ειναι ενας ακομη κλασικος σεξοτουριστας που ηρθε στο κιεβο να γαμησει

γι' αυτο εξαλλου κανουν και καποια shit tests

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
εγω φιλε μιδα το παιζω αισθηματιας στις ουκρανεζες και ας μην το πιστευω κανοντας θεατρο, ακομη και αν η γκομενα ειναι βιζιτα η σπονσορετ για να παρω το 100% σωματικα και πνευματικα απο την κορασιδα. θελω να την ξεζουμιζω απο ολες τις πλευρες

το αισθημα πουλαει πολυ στο γυναικειο μυαλο και αυτο οι σλαβες το αντιλαμβανονται αμεσως και τις αποριθμιζει το πονηρο μυαλο τους. σου λεει ο τυπος δεν ειναι ενας ακομη κλασικος σεξοτουριστας που ηρθε στο κιεβο να γαμησει

γι' αυτο εξαλλου κανουν και καποια shit tests
ο γκλοκ δε κανει θεατρο
μπερδευει το γαμησι με το λοβ
ταπαθαινα κι εγω αυτα προ εικοσαετιας στην κω με τις σκανδιναυες
μετα πηγα ρουμανια δεκα χρονια κι εστρωσα....

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ο γκλοκ δε κανει θεατρο
μπερδευει το γαμησι με το λοβ
ταπαθαινα κι εγω αυτα προ εικοσαετιας στην κω με τις σκανδιναυες
μετα πηγα ρουμανια δεκα χρονια κι εστρωσα....

αν μπορει καποιος να το υποστηριξει παιζοντας θεατρο, ειναι να κανει τον αισθηματια σε καποιο σλαβικο πιπινακι με ροζαλι  μουνακι (ελαφρος ξεσκισμενο απο λιγους πουτσους) οχι εντελως τρυπιο και χιλιοξεσκισμενο. τοτε αξιζει να το παιξεις γλυκα και αισθηματικα ωστε να της γαμισεις το μυαλο πρωτα ωστε μετα να σου τα δωσει ολα απλοχερα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μάγκες δεν υπάρχει  νορμαλ  γυναίκα στον πλανήτη γή που βαθιά μέσα της να μην ονειρεύται δεσμό,έρωτα,σχέση. Είναι στην φύση της γυναίκας να το επιζητά. Οι ιερόδουλες δεν το επιζητούν λόγω ψυχοσωματικής καταστροφής που έχουν επέλθει λόγω του επαγγέλματος. Ακόμα και εκεί υπάρχουν όμως εξαιρέσεις. Ακόμα και αυτές πιθανό να έχουν κάποιον απο πίσω να τους καλύπτει το συναισθηματικό κενό τους και υπάρχουν και ιστόριες που τους τα σκάνε κιόλλας αυτά που κερδίζουν απο τους πελάτες.

Αυτό που θέλω να πώ είναι πως ανεξαρτητως φυλής αν πουλάς έρωτα περνάει..Απλά κάπου περνάει εύκολα κάπου περνάει δύσκολα. Έχει να κάνει με τους οικονομικο-κοινωνικούς παράγοντες που βρίσκεται η κάθε κοινωνία ανα χρονική περίοδο. Π.χ. Ελλάδα πλέον με την έντονη κατάθλιψη που έχουν πέσει οι γκόμενες δεν είναι έτοιμες να ακόυσουν και να πέσουν σε συναισθηματικό δέσιμο εύκολα με κάποιον. Μια επταετία πριν ήταν αλλιώς εδω, σίγουρα όχι πολύ καλά αλλά καμία σχέση με το σήμερα..Πολωνία αρχίζαν να βάζουν καρίερα πλέον πάνω απο συναίσθημα..Ουκρανία όμως και Ρωσσία είναι ακόμα έτοιμες να δοθούν αν γνωρίσουν κάποιον που θεωρούν κατάλληλο.Περνάει το παραμυθάκι δηλαδή.Οπότε είναι στο χέρι του καθενός αν το παίξει σωστά να περνάει καλά.

Και δεν είμαστε όλοι ρομπότ ή τις κοροιδεύουμε όπως λέτε..Ρίχνουμε δίχτυα πουλάμε έρωτα,τρώμε αλλά δεν αποκλείουμε πως μπορεί να τα την πατήσουμε άσχημα με κάποια και να έχει άλλη κατάληξη.Εγώ κόντεψα 3 φορές στην ζωή μου με ξένες να φτάσει σε γάμο αλλά χάλασε στο τέλος απο αυτες όχι απο μένα κυρίως με το που θα μεινουμε κλπ. Αρνήθηκαν να έρθουν Ελλάδα!!

Έχω φίλους Ελλάδα που έρχονται και μου λένε γνωρισα μια μεγαλύτερη πχ φίλος 36 αυτη 44 και περνάμε καλά..Τα έφτιαξα ωραία μου λενε πηδαω απλά και όλα καλά δεν ζητάει παραπάνω. Τους λέω πάρε χαρτι και γραψτε ημερομηνία.Σε 35 μέρες θα σου ζητήσει δεσμό επίσημο..Δεν υπάρχουν τα cool ξεχάστε τα!!!

Με παιρνει χτες αυτός μου λέει δεν είχες απλά δίκιο μου ζητησε και άμεσα παιδι όσο προλαβαίνει,όχι απλά δεσμό!! Στα ειπα του λέω δεν υπάρχουν τα cool στις γυναίκες είναι σπάνια  δένοντε!!!!

Οπότε αυτα τα ξεσκινσμενες Ουκρανεζες, ρομποτς κλπ δεν υπάρχουν..Αν πουλήσεις έρωτα θα πάρεις.Το θέμα είναι να το κάνεις στην κατάλληλη!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Έχω φίλους Ελλάδα που έρχονται και μου λένε γνωρισα μια μεγαλύτερη πχ φίλος 36 αυτη 44 και περνάμε καλά..Τα έφτιαξα ωραία μου λενε πηδαω απλά και όλα καλά δεν ζητάει παραπάνω. Τους λέω πάρε χαρτι και γραψτε ημερομηνία.Σε 35 μέρες θα σου ζητήσει δεσμό επίσημο..Δεν υπάρχουν τα cool ξεχάστε τα!!!

εμ βεβαια εκατσε η τυπισσα τοσα χρονια (ισως γιατι περιμενε τον πριγκηπα που ποτε δεν ηρθε) και μετα αφου περασαν τα χρονακια της στα 44 αποφασισε να κανει παιδι.  :headbang: :headbang: :headbang:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εγώ κόντεψα 3 φορές στην ζωή μου με ξένες να φτάσει σε γάμο αλλά χάλασε στο τέλος απο αυτες όχι απο μένα κυρίως με το που θα μεινουμε κλπ. Αρνήθηκαν να έρθουν Ελλάδα!!

Αν επιτερπεται τι εθνικοτητας ηταν οι κοπελες και δεν καταδεχονταν να ερθουν μονιμα στην Ελλαδα;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αν επιτερπεται τι εθνικοτητας ηταν οι κοπελες και δεν καταδεχονταν να ερθουν μονιμα στην Ελλαδα;
Αυτά που λέει ο Λόβ έχουν συμβεί και σε εμένα!Είναι πολύ δύσκολο ανατολική κοπέλα κάτω από 30 χωρίς πρόβλημα στην εμφάνιση και χωρίς αποτυχημένο γάμο να θέλει να έρθει Ελλάδα ακόμα και Ρόδο με τις καλύτερες προϋποθέσεις! 
Παράδειγματα δικά μου η Λιθουανή κυρίως που ήταν μουναρα και δηκηγορίνα  και η Πολωνέζα της κρακωβίας  που τις είχα διαδοχικά και οι δύο δεν θέλαν να αφήσουν τη ζωή τους στις πόλεις τους για τη Ρόδο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom