Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
ΔΥ η καταστροφη της χωρας, χιλιοειπωμενο αλλα περα για περα αληθινο.
ειχαμε ενα ζωο απο αυτους που ερχοταν στη Μολδαβια πολυ συχνα , ευτυχως τωρα φυσικα κλαιει την μοιρα του και σταματησε να ανεβαινει.

τωρα για το 80 θα μας πει κανενας παλιοτερος τι γινοταν
Πρωτη ξενη που πηδηξα ηταν απο Νορβηγια στην Σκιαθο το καλοκαιρι του 84 , αλλες εποχες πραγματι. Ολα διαφορετικα αλλα οχι οτι γινοτανε και χαμος απο τα γαμησια στα νησια ...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ειχαμε ενα ζωο απο αυτους που ερχοταν στη Μολδαβια πολυ συχνα , ευτυχως τωρα φυσικα κλαιει την μοιρα του και σταματησε να ανεβαινει.
Πρωτη ξενη που πηδηξα ηταν απο Νορβηγια στην Σκιαθο το καλοκαιρι του 84 , αλλες εποχες πραγματι. Ολα διαφορετικα αλλα οχι οτι γινοτανε και χαμος απο τα γαμησια στα νησια ...

τουλαχιστον πεφτανε καποια αρκετα γαμησια σε τουριστικους προορισμους το καλοκαιρι στα νησια και την χαλκιδικη τωρα παπαλα και αυτα

οσο για τους ΔΥ αυτοι κατεστρεψαν και θα συνεχισουν να καταστρεφουν τη χωρα μας, ολα γι' αυτους γινονται, οτι νομοθετειται στη βουλη απο τα μνημονια ειναι να πηδα τους ελευθερους επαγγελματιες και τους μικρομεσαιους ιδιωτικους υπαληλους και συνταξιουχους αλλά το δημοσιο παντα στο απηροβλητο. μια ζωη οι ελευθεροι επαγγελματιες συντηρουσαν με τους φορους και τις εισφορες τους ΔΥ

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
^ Καλα απο το σημερα ηταν σαφως καλυτερα , απλα επισημαινω οτι αυτη η αποψη για τις ξενες που ξεσχιζοτανε και καλα τα καλοκαιρια στην ελλαδα την δεκαετια 80 ειναι υπερβολικη.

Οσο για το Δημοσιο ετσι ακριβως ειναι ...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
^ Καλα απο το σημερα ηταν καλυτερα , απλα επισημαινω οτι αυτη η αποψη για τις ξενες που ξεσχιζοτανε και καλα τα καλοκαιρια στην ελλαδα την δεκαετια 80 ειναι υπερβολικη.

ναι σαφως, αφου ξερεις τασο το εχουμε ως ελληνες λιγο να υπερβαλουμε.
εγω παντως ειμαι της αποψης οτι πρεπει με τις αλλαγες των καιρων στα σλαβικα μουνιλιβαδα να αναπροσαρμοζουμε τα δεδομενα μας ωστε να βρισκομαστε παντα στην επικαιροτητα και να μην μενουμε στασιμοι. η στασιμοτητα οδηγει μαθηματικα στην αγαμια στο τελος

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
και κατι αλλο τασο που δεν που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως οι τουρκοι καταφερνουν να κανουν τοσες εξορμησεις στη ρωσια και την ουκρανια

τοσο καλα οικονομικα κρατιουνται οι τουρκοι σε σχεση με εμας; σε τετοια καλη τροχια αναπτυξης βρισκεται η τουρκια και εχει ανεβει τοσο το βιοτικο επιπεδο στη γειτονα χωρα;

σκορπανε χρημα το παιζουν bon viveurs πραγμα που δεν μπορουμε πλεον να κανουμε εμεις οι ελληνες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
και κατι αλλο τασο που δεν που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως οι τουρκοι καταφερνουν να κανουν τοσες εξορμησεις στη ρωσια και την ουκρανια

τοσο καλα οικονομικα κρατιουνται οι τουρκοι σε σχεση με εμας; σε τετοια καλη τροχια αναπτυξης βρισκεται η τουρκια και εχει ανεβει τοσο το βιοτικο επιπεδο στη γειτονα χωρα;

σκορπανε χρημα το παιζουν bon viveurs πραγμα που δεν μπορουμε πλεον να κανουμε εμεις οι ελληνες.
Ανεβηκανε πολυ οικονομικα την τελευταια 15ετια , πιο μπροστα ηταν για κλαματα. Βαλε και το οτι ειναι πολυαριθμοι και φαινονται περισσοτερο απο εμας τωρα πια στην πιατσα ... στα μεσα της δεκαετιας 90 δεν υπηρχε ουτε για δειγμα Τουρκος πορνοτουριστας στην Α.Ευρωπη.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ανεβηκανε πολυ οικονομικα την τελευταια 15ετια , πιο μπροστα ηταν για κλαματα. Βαλε και το οτι ειναι πολυαριθμοι και φαινονται περισσοτερο απο εμας τωρα πια στην πιατσα ... στα μεσα της δεκαετιας 90 δεν υπηρχε ουτε για δειγμα Τουρκος πορνοτουριστας στην Α.Ευρωπη.

:S :S :S

και εμεις οσο παμε και λιγοστευουμε τα πορνοταξιοδια μας στην ανατολικη ευρωπη λογο της κακης οικονομικης καταστασης.

οταν για παραδειγμα εμενα το κρατος με παιρνει το χρονο 5000-6000 ευρω σε φορους πως να μεινουν φραγκα μετα για κανενα ταξιδι

πολλοι που δεν ειναι μελη εδω στο bou.com εχουν κοψει τα ταξιδια τους επανω ρωσια και ουκρανια εδω και 3-4 χρονια περιπου λογο της κακης τους οικονομικης καταστασης. κρατουσαν ψηλα τη σημαια μας επανω στη ρωσια και την ουκρανια

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Οι ΔΥ δεν μπαίναν μόνοι τους όμως,κάποιοι τους διόριζαν.Ποιος θα είχε βύσμα τότε και δεν θα μπαινε;Κι αυτοί που τους βρίζουν,όλοι θα ήθελαν να είναι οι ίδιοι στη θέση τους.

Από Νορβηγίδες,Σουηδέζες,Φινλανδές κλπ,νομίζω ειδικά οι Ροδίτες 50+ έχουν χορτάσει.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Οι ΔΥ δεν μπαίναν μόνοι τους όμως,κάποιοι τους διόριζαν.Ποιος θα είχε βύσμα τότε και δεν θα μπαινε;Κι αυτοί που τους βρίζουν,όλοι θα ήθελαν να είναι οι ίδιοι στη θέση τους.
Οχι ολοι , μπορουσα δεν το εκανα και δεν το μετανοιωσα ποτε. Και πολλοι αλλοι σαν και μενα σιγουρα ...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
πολλοι που δεν ειναι μελη εδω στο bou.com εχουν κοψει τα ταξιδια τους επανω ρωσια και ουκρανια εδω και 3-4 χρονια περιπου λογο της κακης τους οικονομικης καταστασης. κρατουσαν ψηλα τη σημαια μας επανω στη ρωσια και την ουκρανια
Δυστυχως αλλα υπαρχουν ακομα μερικοι που επιμενουν και μιλαω για παλιους παικτες. Ατομο αξιοπιστο που γνωριζω καλα και δεν γραφει εδω ειναι πανω αυτη την περιοδο , σε ενα δεκαημερο κοντα στις 16 με 17 γκομενες με τα αναλογα "δωρακια" βεβαια.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο σαλονικιοσ ειναι κιεβο εδω και 2 μερεσ.τιμεσ 200 ευρο του λενε ολεσ!λεει παντου πιο ακριβα απο οδυσσο.του εφαγε και μια 300 ευρο απο λβιβ.αφου δεν με ακουει ποτε να μην στελνει λεφτα και αυτεσ ποτε δεν εμφανιζονται.τι λεσ τωρα κμαν?κανω εξυπναδεσ που τα λεω συνεχεια και ακομα την πατανε εμπειροι οπως ο σαλονικιοσ?τον γνωρισαν ο τασοσ και ο αλλαν.ειναι σχεδον μονιμα ουκρανια μεχρι τον μαιο συν το οτι παει ενδιαμεσα ταιλανδι,κινα,γερμανια,μαδαγασκαρη.ειναι ο μονοσ οικονομικα ελληνασ που  ξερω που δεν μπορει κανενασ να ανταγωνιστει σε ταξιδια,δωρα και προσφορεσ .περνει και γκομενεσ διακοπεσ απο οδυσσο και χαρκοβ κωνσταντινουπολη,ενω μια πηρε κινα,ταιλανδι,χονκ κονγ πριν απο 6 χρονια που τον γνωρισα.μιλαμε για εμπειρο παικτη με 13 χρονια συνεχεια ουκρανια αλλα δεν μιλα την γλωσσα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τουλαχιστον πεφτανε καποια αρκετα γαμησια σε τουριστικους προορισμους το καλοκαιρι στα νησια και την χαλκιδικη τωρα παπαλα και αυτα

οσο για τους ΔΥ αυτοι κατεστρεψαν και θα συνεχισουν να καταστρεφουν τη χωρα μας, ολα γι' αυτους γινονται, οτι νομοθετειται στη βουλη απο τα μνημονια ειναι να πηδα τους ελευθερους επαγγελματιες και τους μικρομεσαιους ιδιωτικους υπαληλους και συνταξιουχους αλλά το δημοσιο παντα στο απηροβλητο. μια ζωη οι ελευθεροι επαγγελματιες συντηρουσαν με τους φορους και τις εισφορες τους ΔΥ
δεν ειναι η οικονομικη μας κατασταση το προβλημα στα νησια.αλλαξαν πλεον οι τουριστριες.τους ντοπιους βλεπουν σαν οδυγους για πλιροφοριες και προτιμανε αλλους τουριστες που ειναι και αυτοι διακοπες.τα εβλεπα και αγια ναπα για αυτο δεν παω.τωρα η εμπειρια μου σαν τουριστας τυφλιδα ειναι αποδειξη οτι γνωρισα ουζπεκα,σερβα,ουκρανιδα,αζερα σε 3 μερες ενω τις γεωργιανες χρισημοπειησα σαν πλιροφοριεσ.μονο μια καμακωσα αλλα οταν φευγαμε εξω απο το καφε εδωσα πανω στην σερβα και πιασαμε κουβεντα παλι.η γεοργιανη εφυγε μετα το σκηνικο

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Έχουμε γενικά μία προκατάληψη για τους Τούρκους και τους φανταζόμαστε ακόμη με σαλβάρια, γιαταγάνια και μουστάκια (μαλακείες kman δηλαδή).

Στην Ουκρανία οι τουρκικές επιχειρήσεις που υπάρχουν και τα στελέχη τους, αν τούς δείτε θα ντρέπεστε, μιλάμε για κοστούμια, αγγλικά, λεφτά, ό,τι θέλετε.
Οι δικοί μας επιχειρηματίες εκεί είναι κάτι λιγδιάρηδες με δουλιές του ποδαριού, φιδέμποροι.

Τουρκία-Ουκρανία 1 δις $ εμπόριο, Ελλάδα Ουκρανία 200 εκ. 1 εκατ. τουρίστες στην Τουρκία, 100.000 στην Ελλάδα.

Να τα λέμε κι αυτά παιδιά.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
παντως κιεβο εχει αρκετο κοσμο που βολταρει λεει ο σαλονικιος.αυτο ειναι το θετικο κιεβο σε σχεση με οδυσσο.το μειονεκτιμα ειναι κιεβο ο σαλονικιος ειναι ενας οπως ολοι οι χιλιαδες τουριστες και δεν φενεται η οικονομικη του υπεροχη.του προτεινα αντ στα ραντεβου που τον μαδανε  να παει στα μερη που συχναζει ο κμαν να δωσει 200 για ποιοτικο μουνι αφου τα διαθετει.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Έχουμε γενικά μία προκατάληψη για τους Τούρκους και τους φανταζόμαστε ακόμη με σαλβάρια, γιαταγάνια και μουστάκια (μαλακείες kman δηλαδή).

Στην Ουκρανία οι τουρκικές επιχειρήσεις που υπάρχουν και τα στελέχη τους, αν τούς δείτε θα ντρέπεστε, μιλάμε για κοστούμια, αγγλικά, λεφτά, ό,τι θέλετε.
Οι δικοί μας επιχειρηματίες εκεί είναι κάτι λιγδιάρηδες με δουλιές του ποδαριού, φιδέμποροι.

Τουρκία-Ουκρανία 1 δις $ εμπόριο, Ελλάδα Ουκρανία 200 εκ. 1 εκατ. τουρίστες στην Τουρκία, 100.000 στην Ελλάδα.

Να τα λέμε κι αυτά παιδιά.στην κυπρο που μιλαμε για λυση,επενδυσεις και τουρισμο ολοι επιδει ειναι στενομυαλοι και πατριωτες με το συμφερον αμφιβαλουν για επενδυσεις.τους λεω τον φεβρουαριο πηγα αρμενια οπου με περιμενε μεγαλη εκπληξη.οι αρμενιοι επαθαν χειροτερα αλλα οι τουρκοι επενδυσαν εκει και εργοδοτουν εκατονταδες αρμενιους στα μολλ και μαχαζια.η γνωστη εταιρια ενδυσης lc wikki εχει 2 τεραστια μαχαζια στα μολλ στο κεντρο.ειναι σαν την h&m,debenhams και την βρηκα βοσνια,ουκρανια,κατεχομενη λευκωσια,σερβια,πολωνια,γεωργια.ειναι σε 40 χωρες και προς εκπληξη διαβασα στο διαδικτυο ιδιοκτητης ειναι τουρκος δυσεκατομυριουχος που νομιζω ειχε και την γαλατασαραι.ξερετε το χρημα που επεφτε πριν μερικα χρονια σε ποδοσφαιρο ρωσια,τουρκια,ουκρανια

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Δυστυχως αλλα υπαρχουν ακομα μερικοι που επιμενουν και μιλαω για παλιους παικτες. Ατομο αξιοπιστο που γνωριζω καλα και δεν γραφει εδω ειναι πανω αυτη την περιοδο , σε ενα δεκαημερο κοντα στις 16 με 17 γκομενες με τα αναλογα "δωρακια" βεβαια.
νομιζα μονο εγω και εσυ δεν γαμαμε τζαμπα χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εγω τα έχω πεί για το Tinder. Αν σας αρέσουν οι απλές καθημερινές κοπέλες είναι ότι καλύτερο. Φυσικά ειναι και θέμα γούστου.
Π.χ. εγω την βρίσκω με τα the girls next door , σιχάινομαι τις πλαστικές δεν μου σηκώνεται με αυτές (Ψεύτικα χείλια,ψεύτικα βυζια κλπ).

Π.χ. αυτες που ποστάρει ο kman ειναι αντικειμενικά πολύ ωραίες (ψηλές,κολαρες,βυζαρες) αλλά βγάζουν την πουτανια που δεν με φτιάχνει..Προτιμώ να πηδάω μία με αθωο παιδικό πρόσωπο και ας είναι σε θεωρητικό επίπεδο πολύ κατωτερη απο το γενικό πρότυπο ομορφίας που προωθείται. Με φτιάχνει η GFE κατάσταση δηλαδή.

Για πλαστικές Κίεβο έχεις μια πιθανότητα 99% να είναι πληρωμένη. Το 1% το αφήνω λόγω του στατιστικού λάθους. Είναι πουτανου-πολη οπότε πλαστική στην πουτανου-πολη τι κανει νιαου νιαου στα κεραμίδια.
φιλε μιστερ λοβ θα επιμενω στο θεμα τιντερ καμια δεν ειναι νεχτ ντορ κοριτσακι.στο μπαντου,κοντακτε,μαμπα καμια δεν μου απαντα.τιντερ δεν παιζω αλλα ολες ειναι σε πολλα δικτυα.αυτες που παρουσιαζεις νεχτ ντορ οπως και αλλοι μου παρουσιαζαν τις ειδα με αλλους τουριστες και σε σαιτ.μια ακομα πριν 2 εβδομαδες που αλλα μελη μου γνωρισαν για νεχτ ντορ ηταν σε ενα καφε ντιριπασοσκαγια που πανε οι πουτανες και περιμενουν.ο σαλονικιος την ηξερε και μου την εδειξε και στο μαμπα με 700.νορμαλ γκομενες μπορω να γνωρισω μονο απο αυτες που μου προξενουσε η οικογενοια μου κιεβ μεχρι πριν 10 χρονια.τοτε μικροτερος δεν ειχα σοβαρους σκοπους,καθε μερα κλαμπ.κιεβο 3 με 4 φορες να πηρα πουτανα στα τοσα χρονια.γραφω ολα οσα μου εκαναν αυτες,απατεσ,απιστιες για να προειδοπειω αρχαριους και τι παιζει.ο θειοσ μου προπερσι ηθελε να με γνωρισει με γκομεναρα 20 ετων που ο πατερας της δουλευει στην ετερια του.ο θειος με παρουσιαζει σαν ιδιοκτητη της εταιριας του.αρνηθηκα λογο διαφορας ηλικιας.ελεγα μια 26-28 καλυτερα.καταλαβε το στο ιτερνετ δεν εχει νορμαλ.προπερσι πηδηξα μια κοπελα που δουλευε ιπιζα αρκαδια.ηρθε, ξοδευτικα σε ραντεβου και μαλακιες την πηδηξα και δεν ζητησε λεφτα.την επομενη ηθελε δανειο 2000 γριβνα καπου να παει και να μου τα επιστρεψει.αρνηθηκα,ειπα χτεσ ξοδεψα 10 χιλιαδεσ,επρεπε αμεσως να ζητησεις.οταν ηταν μονιμα κιεβ η οικογενοια μου ειχα ευκεριες με νορμαλ.οταν εισαι μικρος δεν εκμεταλευεσε.καμια νορμαλ δεν σχετιζετε με ξενους τουριστες.στηριζουν την ντοπια αγορα.ειναι διαφορετικο να ζεις εκει απο το να εισαι τουριστας.οσες εφαγα οδυσσο τους ελεγα μενω μονιμα εκει.οσες γνωριζω στο αεροπλανο,εξωτερικο ολεσ ξερουν μενω μονιμα και ειναι προθυμες.στο κεντρο που με βλεπουν καθε 2  μηνες με εχουν τουριστα και ετσι μου συμπεριφερωντε για τετειον.διαφορετικα να μενεισ μονιμα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ολες οι νορμαλ εχουν κυκλο και γνωριζονται μεταξυ τους.οπως και ολες οι ρωσιδες,ουκρανιδες στις διακοπες μιλανε σε γρουπ στο κοντακτε μεταξυ τους.τελος,νο γκειμ!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ο σαλονικιοσ ειναι κιεβο εδω και 2 μερεσ.τιμεσ 200 ευρο του λενε ολεσ!λεει παντου πιο ακριβα απο οδυσσο.του εφαγε και μια 300 ευρο απο λβιβ.αφου δεν με ακουει ποτε να μην στελνει λεφτα και αυτεσ ποτε δεν εμφανιζονται.τι λεσ τωρα κμαν?κανω εξυπναδεσ που τα λεω συνεχεια και ακομα την πατανε εμπειροι οπως ο σαλονικιοσ?τον γνωρισαν ο τασοσ και ο αλλαν.ειναι σχεδον μονιμα ουκρανια μεχρι τον μαιο συν το οτι παει ενδιαμεσα ταιλανδι,κινα,γερμανια,μαδαγασκαρη.ειναι ο μονοσ οικονομικα ελληνασ που  ξερω που δεν μπορει κανενασ να ανταγωνιστει σε ταξιδια,δωρα και προσφορεσ .περνει και γκομενεσ διακοπεσ απο οδυσσο και χαρκοβ κωνσταντινουπολη,ενω μια πηρε κινα,ταιλανδι,χονκ κονγ πριν απο 6 χρονια που τον γνωρισα.μιλαμε για εμπειρο παικτη με 13 χρονια συνεχεια ουκρανια αλλα δεν μιλα την γλωσσα.

Δηλαδή πώς θα γαμήσει κάποιος Κίεβο?Θα πάει εδώ και εκεί να μιλάει στις γκόμενες στα παγκάκια όπως εσύ?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Mamba είναι κυριώς πληρωμένες ποτε δεν έχω γνωρίσει εκεί.Badoo είναι για 20-25 χρονων έχω βγάλει και απο εκεί μικρές.

Tinder το 80-90% είναι νορμάλ που δεν ζητάνε λεφτα.Δεν σημαίνει όμως πως αν σε κάνουν match θα πηδήξεις..Απλά θα βγείτε για καφέ και μετά είναι θέμα ατόμου και χημείας αν θα προχωρήσει. Αν τις έχεις μιλήσει καμια εβδομάδα πριν να αισθανθεί πιο οικέια μαζί σου αυξάνεις πιθανότητες.

Φέτος έχω πηδήξει 11 απο Tinder Κίεβο οπότε τι να κάτσω να ακούσω θεωρίες.
Μην κάνεις το λάθος και πέρνεις δώρα σε Ουκρανέζες.Σε βλέπουν για πορτοφόλι..Μπένεις στην κατηγορία του χορηγού. Εγω τις πηγαίνω φαγητά, ποτα κερνάω αλλά μέχρι εκεί..Επίσης παίζει ρόλο να κυνηγάς εκέι που σε πέρνει..Αν είσαι 40 κυνηγάς 30+.Αυτές δεν σε βλέπουν απλά χορηγο αλλά ενδεχόμενο δεσμο.Αν είσαι 40 και πας σε 18 λογικό είναι να αράζουν οι όροι.
Έχει πολύ υλικο Κίεβο αλλά θες 1-2 ταξίδια αρχικά για να μάθεις τα κόλπα ώστε να έχεις σίγουρη επιτυχία μετά..

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom