Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Αυτές όλες βέβαια,εαν ζούσαν στη Βόρεια Ευρώπη δεν θα ξεχώριζαν.Ακόμα και η Αραβανή με την Νομικού,εαν περπάταγαν πχ στο Άμστερνταμ ή τη Στοκχόλμη,οι ντόπιοι δεν θα τις έδιναν σημασία.Μόνο οι Μεσόγειοι τουρίστες και οι Τουρκοάραβες θα τους την έπεφταν.Αντίθετα,Παπαρίζου,Αλεξανδράκη,Αποστολία Ζώη κλπ θα έκαναν θραύση.

Θέλω να πω δηλαδή ότι στον σλαβικό κόσμο ίσως μετράει πιο πολύ η συνολική ομορφιά,αλλά στον ευρωπαικό πιο πολύ τα αντίθετα χαρακτηριστικά.

Μονο που οταν θα τις γνωριζανε και θα βλεπανε τον χαρακτηρα τους θα φευγαν τρεχοντας με ολες...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ενδιαφέρον προορισμος δάσκαλε για όσους έχουν την δυνατότητα να μείνουν πάνω από 5 μέρες με ή χωρίς βίζα και κυρίως για Τουρκαραβες που έχουν απευθείας πτήσεις. Ένα καλο είναι για αυτούς που μπορούν να μιλήσουν έστω και λίγα Ρωσικά, γιατι πολύ λιγες Λευκορωσες ακόμη και νέες δεν μιλούν Αγγλικά. Γενικά πολύ λίγες υπάρχουν στην Ευρώπη και γενικά πολύ λίγες μεταναστευουν η ταξιδευουν.
Σχετικά με τον Dr Love. Στα μηνύματα επίσης τα δικά μου δεν απάντησε.
Όσοι ενδιαφέρονται εδώ μέσα να μιλήσουν με άλλα μέλη, να προσφέρουν πληροφορίες και να γνωριστούν το έχουν δείξει με τις πράξεις και τα λόγια τους.
Dirty, Βαλκάνιος, Τάσος, Slaviani, Glock, και άλλα παιδιά τα οποία ξεχνώ αυτή τη στιγμή.
Σπύρο εγώ ενδιαφέρομαι να σε γνωρίσω. Τώρα αν θες κανέναν σαν τον Ντέρτι, τον Δρ Λαβ, τον Τζιλοκ, δεν είμαι τέτοιος. Είμαι 191 αδύνατος. Ενδιαφέρομαι για καμακι σε γκομενες και να γνωρίσουμε φίλες που τυχόν θα έχουν όσες συναντήσουμε ο ένας στον άλλο. Άλλωστε εγώ πάντα το επιδιώκω. Κάποιοι δυστυχώς ενδιαφέρονται μόνο για την πάρτη τους. Το έχω ζήσει γι αυτό το γράφω.

Φιλτερ πολυ ευχαριστως να βρεθουμε σε ενα παραδεισο απο ολους αυτους..Ετσι και αλλιως εγω καθε μηνα ειμαι καπου εκτος και αν ειναι ο παραδεισος εδω...Αλλωστε το δηλωσα εξ αρχης οτι γραφω για να γνωρισω αξιολογα ατομα γιατι ξερω Ιταλους Κυπριους και Αραβες που κανουν τα ιδια με εμενα αλλα οχι δικους μας εκτος φυσικα απο αυτους που ερχονται μαζι μου που απλα με ακολουθανε...Το αν ταιριαζουμε θα το δουμε απο κοντα..οσο για τα υπολοιπα μελη δεν θελω να γραφω ποτε αρνητικα...Οποιος ταιριαζει οκ οποιο οχι απλα δεν ασχολουμαι...Τελος να σου πω οτι μερικοι ειναι μοναχικοι καβαλαρηδες γιατι εχουν παθει νιλες απο ελληναραδες που κανουν ρουφιανιες πισωπλατα και αλλες μαλακιες και θελουν να ειναι μονοι τους για να διασφαλισθουν...Δες παλαιοτερα που Ελεγε ο Δημητρακης που πηγαιναν πετρουπολη και του ζηταγαν τον ουρανο με τα αστρα και ουτε ευχαριστω δεν του ελεγαν...Αν εχεις μπλεξει με τετοιους δεν θες κανεναν διπλα σου οταν κανεις καμακι...Εγω απλα δεν με ενδιαφερει γιατι πλεον μεχρι ενα μπλοκ θα μπορει καποιος να μου κανει μετα θα τον καταλαβω και θα τον απομακρυνω....

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αυτές όλες βέβαια,εαν ζούσαν στη Βόρεια Ευρώπη δεν θα ξεχώριζαν.Ακόμα και η Αραβανή με την Νομικού,εαν περπάταγαν πχ στο Άμστερνταμ ή τη Στοκχόλμη,οι ντόπιοι δεν θα τις έδιναν σημασία.Μόνο οι Μεσόγειοι τουρίστες και οι Τουρκοάραβες θα τους την έπεφταν.Αντίθετα,Παπαρίζου,Αλεξανδράκη,Αποστολία Ζώη κλπ θα έκαναν θραύση.

Θέλω να πω δηλαδή ότι στον σλαβικό κόσμο ίσως μετράει πιο πολύ η συνολική ομορφιά,αλλά στον ευρωπαικό πιο πολύ τα αντίθετα χαρακτηριστικά.

Μόνο που η Παπαρίζου και η Αλεξανδράκη δεν αντιπροσωπεύουν τη μέση ελληνίδα,δηλαδή αν εκεί πάει η μέση ελληνίδα θα περάσει απαρατήρητη.
Η Αλεξανδράκη σε όποια χώρα και να πάει θα την κοιτάνε όλοι.

Στη Γερμανία τις μέσες Ελληνίδες,Ιταλίδες,Τουρκάλες,δεν γυρνάει να τις κοιτάξει κανείς,πέρα από σαπάκια Σικελους,τουρκμάνους,τσιφτελέλληνες.
Όλοι όσοι είναι μάχιμοι,κυνηγάνε μάχιμες Γερμανίδες ή Σλάβες.
Η αντίθεση που λες,πρέπει να συνοδεύεται από μάχιμη εμφάνιση.

Μια μέση Σκανδιναβή έχει πέραση στο νοτο,όχι απλά επειδή εχει αντιθετα χαρακτηριστικά αλλά λόγω συνολικου πακέτου

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Πολυ ωραια αναλυση ΒΠ

Το ποσο φοβουνται οι ελληνιδες τις ξενες μπορειται να το καταλαβετε αν πατε πχ στην κρητη και πειτε τους το βραδυ να βγειτε στην χερσονησσο μαλια σταλιδα κλπ που εχει ξενες...Ουτε που τολμαν να πατησουν το ποδι τους...Στην παραλια κατερινης το ιδιο δεν τολμαν γιατι ξερουν...
Οταν δε σας λενε για συγκριση να τους λετε οτι δεν εχουν καμια σχεση με σλαβες και σκανδιναβες..
Αποδειξη ολοι οι πλουσιοι του κοσμου εχουν μονο Ρωσιδες Τσεχες Σουηδεζες κλπ Δεν εχω δει ακομα κανενα να εχει ελλεινιδα ουτε εχω δει και ακουσει ποτε κανεναν ξενο να ερχετε στην Ελλαδα για να βαρεσει η να κανει σχεση με ελλεινιδα...Α ξεχασα ναι ενας παλαιστινιος μου ειχε πει(απλυτος κλπ)οτι του αρεσουν οι ελλεινιδες...μετα απο κουβεντα λιγη ωρα καταλαβα οτι καμια αλλη στον κοσμο δεν πρεπει να του καθετε απο την αντιστοιχη απλυτη Ελλεινιδα...Τα σχολια δικα σας

Γενικά δεν είμαι κατά των ελληνίδων,όπως έχω αναφέρει ξανά έχω συνυπάρξει με 2 συγκεκριμένες στο παρελθόν που τόσο εντάξει άτομα δύσκολα βρίσκει κανείς και πως ο ελλειηνας :jerking:  της υπόθεσης ήμουν εγώ..

Απλά είμαι κατά της μέσης ελληνίδας που δεν έχει επίγνωση της θέσης της ότι τίθεται θέμα σύγκρισης.

Έχω γνωρίσει άτομα από όλο τον κόσμο,όταν ανέφερε ότι είμαι Έλληνας ΠΟΤΕ  κανένας δεν  έκανε νύξη περί ωραίων γυναικων,αλλά για παραλίες,αρχαιότητα,πιτόγυρα..
Όταν όμως πέρυσι ανέφερα ότι διαμένω μόνιμα Πράγα,παρά το γεγονός ότι η πόλη δεν στερείται ομορφιάς,έχει γαμάτες μπύρες και φαί,ΟΛΟΙ έκαναν πρώτα νύξη περί γυναικων.

Έχω διαβάσει πολλά αφιερώματα περί χωρών με ωραίες γυναίκες,αλλά οι ελληνίδες δεν αναφέρονταν ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ.
Σαν χώρα δεν έχουμε βγάλει ΠΟΤΕ,ούτε ΜΙΑ γκόμενα που να την ξέρουν στο εξωτερικό.
Σχεδόν κάθε ευρωπαική χώρα έχει εξάγει ηθοποιυς,μοντελα,τραγουδίστριες,παρουσιάστριες,πορνοσταρ,εμείς παπάρια μάντολες.

Θα μπορούσα να γράψω άλλες 2-3 σελίδες,αλλά είναι γνωστά  όλα αυτά.

Οι μόνες που αδυνατούν να τα αποδεχθούν,είναι οι ελληνίδες...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μόνο που η Παπαρίζου και η Αλεξανδράκη δεν αντιπροσωπεύουν τη μέση ελληνίδα,δηλαδή αν εκεί πάει η μέση ελληνίδα θα περάσει απαρατήρητη.

Στη Γερμανία τις μέσες Ελληνίδες,Ιταλίδες,Τουρκάλες,δεν γυρνάει να τις κοιτάξει κανείς,πέρα από σαπάκια Σικελους,τουρκμάνους,τσιφτελέλληνες.

Μια μέση Σκανδιναβή έχει πέρασει στο νοτο,όχι απλά επειδή εχει αντιθετα χαρακτηριστικά αλλά λόγω συνολικου πακέτου

Παίζει ρόλο και το περιβάλλον.Μια Ελληνίδα μπουζουκογκόμενα δεν μπορεί να κυκλοφορήσει έτσι Γερμανία,και θα φάει κράξιμο από τους ντόπιους,θα την χεροκωλιάζουν οι Τούρκοι κτλ.Οπότε δεν κυκλοφορούν όπως στην Ελλάδα με τα βυζιά,κώλους έξω κτλ.
Το ίδιο και τα κλαρίνα της Ελλάδας,δεν τους παίρνει να σκάσουν έτσι Γερμανία γιατί θα έχουν πάρα πολλά προβλήματα με τους κατοίκους και τον υπόκοσμο.
Οπότε γενικά είναι όλοι μαζεμένοι και φαίνονται γαμημένοι.
Παίζει ρόλο και ο καιρός,τους φθείρει όλους το κρύο,δε στέκονται καλά.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Μια μέση Σκανδιναβή έχει πέραση στο νοτο,όχι απλά επειδή εχει αντιθετα χαρακτηριστικά αλλά λόγω συνολικου πακέτου

Μεταξύ μιας εμφανίσιμης μελαχρινής Ελληνίδας και μιας εμφανίσιμης ξανθιάς βορειοευρωπαίας,ποια προτιμούν οι Ευρωπαίοι;Εγώ πιστεύω την Ελληνίδα.

Και για μένα,η μέση Σκανδιναβή έχει πέραση στο νότο όχι μόνο λόγω του ξανθού,αλλά και λόγω της αγαμίας που επικρατεί εδώ.Πχ το καλοκαίρι,μια μέση Σκανδιναβή δεν είναι καλύτερη από μια Ελληνίδα με σορτσάκι και μπούτια έξω.Αλλά επειδή λίγοι γαμάνε τέτοιες,γι'αυτό και ανεβαίνει η αξία του κάθε ξένου.Αν υπήρχαν περισσότερες γνωριμίες και σεξ μεταξύ των Ελλήνων,δεν θα τις προσέχαμε τόσο.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Σαν χώρα δεν έχουμε βγάλει ΠΟΤΕ,ούτε ΜΙΑ γκόμενα που να την ξέρουν στο εξωτερικό.
Σχεδόν κάθε ευρωπαική χώρα έχει εξάγει ηθοποιυς,μοντελα,τραγουδίστριες,παρουσιάστριες,πορνοσταρ,εμείς παπάρια μάντολες.

Μελίνα Μερκούρη, Ειρήνη Παππά, Νανά Μούσχουρη.

Μουνάρες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Pope οταν πας να κανεις εκτενη αναφορα και με φωτο για να καταλαβαινουμε για τι επιπεδο γυναικων μιλαμε. Υποκειμενικο ειναι αυτο βεβεαια και εξαρταται απο τα γουστα του καθενος αλλα υπαρχουν και καποια αντικειμενικα στανταρ.

:thumbsup:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Θα κανω μια τελικη προσπαθεια και αν θελει καποιος απανταει.

Εχω βρει αυτα τα 2 site. Το πρώτο έχει απίστευτες γυναίκες και το δεύτερο έχει απίστευτες ευκαιρίες.
Είναι όντως αυτές οι κοπέλες ή στέλνουν άλλες? Πάντως αν ισχύουν δε χρείαζεσαι και τόσα λεφτά . Ειδικά στο δεύτερο έχει κάποια αξιόλογα κομμάτια ακόμα και με 20 ευρώ.
Ευχαριστώ

απο αυτο το site εχω ψωνισει γυναικα ειναι τσεκαρισμενο οτι εχει κανινικα προφιλ  αλλα παιζουν και αρκετα ψευτικα προφιλ

καλο θα ηταν παντα θα προτιμας τα προφιλ με τις 100% verifind fotos  

για να εχεις και μια εναλακτικη δες και εδω  

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Γενικά δεν είμαι κατά των ελληνίδων,όπως έχω αναφέρει ξανά έχω συνυπάρξει με 2 συγκεκριμένες στο παρελθόν που τόσο εντάξει άτομα δύσκολα βρίσκει κανείς και πως ο ελλειηνας :jerking:  της υπόθεσης ήμουν εγώ..

Απλά είμαι κατά της μέσης ελληνίδας που δεν έχει επίγνωση της θέσης της ότι τίθεται θέμα σύγκρισης.

Έχω γνωρίσει άτομα από όλο τον κόσμο,όταν ανέφερε ότι είμαι Έλληνας ΠΟΤΕ  κανένας δεν  έκανε νύξη περί ωραίων γυναικων,αλλά για παραλίες,αρχαιότητα,πιτόγυρα..
Όταν όμως πέρυσι ανέφερα ότι διαμένω μόνιμα Πράγα,παρά το γεγονός ότι η πόλη δεν στερείται ομορφιάς,έχει γαμάτες μπύρες και φαί,ΟΛΟΙ έκαναν πρώτα νύξη περί γυναικων.

Έχω διαβάσει πολλά αφιερώματα περί χωρών με ωραίες γυναίκες,αλλά οι ελληνίδες δεν αναφέρονταν ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ.

Θα μπορούσα να γράψω άλλες 2-3 σελίδες,αλλά είναι γνωστά  όλα αυτά.

Οι μόνες που αδυνατούν να τα αποδεχθούν,είναι οι ελληνίδες...

Ετσι ειναι δυστυχως !!!
Οσες φορες εχω αναφερει σε φιλες μου οτι μου αρεσουν οι Σλαβες+οτι ειναι πολυ πιο ομορφες απ'τις Ελληνιδες
δεν το παραδεχονται και λενε τπτ ασχετα π.χ οτι οι Ελληνιδες ειναι νοικοκυρες  :S  :jerking:
Πραγματικα κι εγω με οσους ξενους εχω μιλησει μονο ενας-δυο μου εχουν πει οτι τους αρεσουν οι Ελληνιδες !!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ετσι ειναι δυστυχως !!!
Οσες φορες εχω αναφερει σε φιλες μου οτι μου αρεσουν οι Σλαβες+οτι ειναι πολυ πιο ομορφες απ'τις Ελληνιδες
δεν το παραδεχονται και λενε τπτ ασχετα π.χ οτι οι Ελληνιδες ειναι νοικοκυρες  :S  :jerking:
Πραγματικα κι εγω με οσους ξενους εχω μιλησει μονο ενας-δυο μου εχουν πει οτι τους αρεσουν οι Ελληνιδες !!

οι ελληνιδες νιωθουν πολυ κομπλεξ οταν καποιος της πει καταμουτρα οτι εγω γουσταρω σλαβες και δεν ειμαι big fan των ελληνιδων γυναικων

να ξερεις τυπε οτι μπορει να βιωσεις το κοινωνικο αποκλεισμο αν το λες στα ισα αυτο και δεν μασας

εγω το λεω στα ισα και δεν με νοιαζει τιποτα

ισα ισα βλεπω μετα το γελαδισιο στραβομουτσουνο βλεμα που εχουν παρει και ειμαι ολος χαρα  :cheesy:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μεταξύ μιας εμφανίσιμης μελαχρινής Ελληνίδας και μιας εμφανίσιμης ξανθιάς βορειοευρωπαίας,ποια προτιμούν οι Ευρωπαίοι;Εγώ πιστεύω την Ελληνίδα.

Και για μένα,η μέση Σκανδιναβή έχει πέραση στο νότο όχι μόνο λόγω του ξανθού,αλλά και λόγω της αγαμίας που επικρατεί εδώ.Πχ το καλοκαίρι,μια μέση Σκανδιναβή δεν είναι καλύτερη από μια Ελληνίδα με σορτσάκι και μπούτια έξω.Αλλά επειδή λίγοι γαμάνε τέτοιες,γι'αυτό και ανεβαίνει η αξία του κάθε ξένου.Αν υπήρχαν περισσότερες γνωριμίες και σεξ μεταξύ των Ελλήνων,δεν θα τις προσέχαμε τόσο.

Η ουσία ειναι τι γίνεται με τη μεση Ελληνίδα και τη μέση Σλάβα,Σουηδέζα,κ.λ.π. και την αναλογία τους στο γενικό πληθυσμό.Δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε εμφανισιμες,όταν η μέση Σλάβα είναι ελληνικό 7άρι και η μέση Ελληνίδα είναι Σλαβικό 5άρι.

Μελίνα Μερκούρη, Ειρήνη Παππά, Νανά Μούσχουρη.

Μουνάρες.

Την Βίκυ Λέανδρος ξεχασες,την εφηβική φαντασίωση όλων των Ευρωπαίων εφήβων δεκαετίας 70  :2funny:

Ετσι ειναι δυστυχως !!!
δεν το παραδεχονται και λενε τπτ ασχετα π.χ οτι οι Ελληνιδες ειναι νοικοκυρες :S  :jerking:

Το πιο σύνηθες λεγόμενο των ελληνίδων ενάντια στις Σλάβες είναι ότι είναι πουτάνες.
Όσα δε φτάνει η αλεπού,θα πω εγώ..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ετσι ακριβως ΒΠ.
Δεν ξερω ποσο καιρο εχεις να κατεβεις Ελλαδα αλλα η κατασταση ειναι πλεον τραγικη. Ηταν που ηταν μπαζα και αναφερομαι παντα στο μεσο ορο , τωρα ομως με την ελλειψη ρευστου πολυ χειροτερα. Ντυσιματα μηδεν , απεριποιητα μαλλια και νυχια , αυτο το ηλιθιο αριστεροκουλτουριαρικο λουκ κτλ
δεκαετια 90 υπηρχε τουλαχιστον χρημα στη χωρα και καλυπτανε πολλα απο τα μειονεκτηματα τους ... εκανες μια βολτα Τσιμισκη και εβλεπες εστω και λιγες καλες , σημερα το απολυτο μηδεν.

περιγράφεις φίλε Τάσο σε λίγες σειρές τις γυναίκες στην Ελλάδα του σήμερα

με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο  :hi:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

το ζείς και το βλέπεις καθημερινά στην Γερμανία αυτό

δεν χωράει καμία αμφιβολία όποιος έχει κάνει έστω και λίγο Γερμανία αυτό μπορεί να το δει και να το καταλάβει αμέσως  :hi:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
"Έλα μπαμπά να σου δείξω πού τοχει η μαμά"

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
"Έλα μπαμπά να σου δείξω πού τοχει η μαμά"

Το γεγονος οτι σε μια συγκεκριμενη ιστορικη συγκυρια πηραν αυτο το δρομο πολλες δε σημαινει οτι ισχυει ως γενικη αληθεια αυτο.
Επισης, λεπτομερεια, οι ουκρανες δεν ειναι ολες οι σλαβες ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom