Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Μα δε γίνεται να μην ξοδέψεις.Αυτή ό,τι ώρα θέλει πάει στο κλάμπ και ψαρεύει ξένο για να κάνει τα έξοδα.Πρέπει να ξοδεύεις και να φέρνεις και κάτι ακόμα στο τραπέζι για να σε προτιμήσει από το συνήθη σεξοπτουρίστα.Αν δεν τα σκας είσαι απλά irrelevant.
Μιλάμε πάντα για καλοντυμένες,εμφανίσιμες,σέξυ γκόμενες οχτάρια κτλ.
Εμένα συνήθως μου λένε οτι μοιάζω με σεξοτουρίστα,δεν έχω στυλ,έκανα χάλια καμάκι αλλά με κάποιον τρόπο τις έριξα.
ξοδευεις αλλα λογικα

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Οσο για τους βλακες τους αγαπουληδες kman τα ξερεις πολυ καλα και τους τα τρωνε και δεν πηδανε στο τελος δηλαδη και μαλακας και δαρμενος...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δε γίνεται να τις κοροιδέψεις.Αυτές ψάχνουν συνέχεια τα μικρά πράγματα που θα χαλάσουν το integrity της ιστορίας σου.Π.χ. το παίζεις μεγαλοβιομήχανος αλλά έχεις φτηνό ρολόι?Ακυρος.Παριστάνεις τον επιχειρηματία εξαγωγέα και μένεις σε φτηνό διαμέρισμα στα περίχωρα?Παπάρας λαμόγιο.Κάνεις το βαθύπλουτο και σοβαρό και έχεις φθαρμένα παπούτσια και ρούχα των 30 ευρώ?Γελοίος.Δεν έχεις να πληρώσεις 200 ευρώ τραπέζι στο high end club?Μπατίρης.Ατομο ανάξιο λόγου.Σε τεστάρουν συνέχεια τα κοιτάνε όλα.
Εγώ σκέφτομαι τρεις φορές πιο γρήγορα από αυτές οπότε πριν δουν κάτι αυτές το έχω ήδη καλύψει εγώ.Αν όμως στροφάρει η γκόμενα μπορεί να αρχίσει τα mind games και τα στριφογυρίσματα και να σε μπερδέψει.Μπορεί να σε τρελάνουν νοητικά με τα διπλά και τριπλά παίγνια και παγίδες.Αν και πάντα ο άρχοντας επικρατεί.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Δε γίνεται να τις κοροιδέψεις.Αυτές ψάχνουν συνέχεια τα μικρά πράγματα που θα χαλάσουν το integrity της ιστορίας σου.Π.χ. το παίζεις μεγαλοβιομήχανος αλλά έχεις φτηνό ρολόι?Ακυρος.Παριστάνεις τον επιχειρηματία εξαγωγέα και μένεις σε φτηνό διαμέρισμα στα περίχωρα?Παπάρας λαμόγιο.Κάνεις το βαθύπλουτο και σοβαρό και έχεις φθαρμένα παπούτσια και ρούχα των 30 ευρώ?Γελοίος.Δεν έχεις να πληρώσεις 200 ευρώ τραπέζι στο high end club?Μπατίρης.Ατομο ανάξιο λόγου.Σε τεστάρουν συνέχεια τα κοιτάνε όλα.
Εγώ σκέφτομαι τρεις φορές πιο γρήγορα από αυτές οπότε πριν το δουν αυτές το έχω ήδη καλύψει εγώ.
Αυτα που λες τα κανουν οι βλακες που το παιζουν πλουσιοι...
Αυτοι που σου λεω κανουν πραγματα που δεν φανταζεσε δεν μπαινουν σε τετοια τρυπακια που μπαινουν οι ηλιθιοι...Εχουν ρολεξ που ουτε εσυ το καταλαβαινεις οτι ειναι ψευτικο εχουν καρτες επαγγελματικες που γραφουν site Πχ everest και γραφει Owner...που να βρει η γκομενα στις 3 το πρωι αν εισαι Owner του Everest και αν τα 500 αρικα ειναι μαιμου..Εχουν μαιμου σκαφος που τα χαρτια γραφει το ονομα τους και Αν του πει η γκομενα παρε μου belvedere για να τον μετρησει καλα τις λεει εδω εχω εκατομυρια και εσυ με τεσταρεις με μαλακιες και η γκομενα κομπλαρει..Εγραψα παρα πολλα δεν γραφω αλλα για ευνοητους λογους αυτοι που γραφεις παραπανω ειναι βλακες και ασχετοι με  αυτους που λεω εγω δεν εχουν καμια σχεση..ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ καμια γκομενα δεν ειναι ανικητη απλα για να φτασεις σε αυτο το επιπεδο χρειαζεσε πολλα μα παρα πολλα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτα που λες τα κανουν οι βλακες που το παιζουν πλουσιοι...
Αυτοι που σου λεω κανουν πραγματα που δεν φανταζεσε δεν μπαινουν σε τετοια τρυπακια που μπαινουν οι ηλιθιοι...Εχουν ρολεξ που ουτε εσυ το καταλαβαινεις οτι ειναι ψευτικο εχουν καρτες επαγγελματικες που γραφουν site Πχ everest και γραφει Owner...που να βρει η γκομενα στις 3 το πρωι αν εισαι Owner του Everest και αν τα 500 αρικα ειναι μαιμου..Εχουν μαιμου σκαφος που τα χαρτια γραφει το ονομα τους και Αν του πει η γκομενα παρε μου belvedere για να τον μετρησει καλα τις λεει εδω εχω εκατομυρια και εσυ με τεσταρεις με μαλακιες και η γκομενα κομπλαρει..Εγραψα παρα πολλα δεν γραφω αλλα για ευνοητους λογους αυτοι που γραφεις παραπανω ειναι βλακες και ασχετοι με  αυτους που λεω εγω δεν εχουν καμια σχεση..ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ καμια γκομενα δεν ειναι ανικητη απλα για να φτασεις σε αυτο το επιπεδο χρειαζεσε πολλα μα παρα πολλα...

Και όταν τους πάνε στα μαγαζιά και τους δείξουν το κόσμημα των 1000 ευρώ που θέλουν,αυτοί τι λένε?Μωρό μου ξέχασα σπίτι το πορτοφόλι μου αλλά αυτό είναι ασήμαντο ποσό για εμένα εγώ μπορώ να αγοράσω ολόκληρο το κοσμηματοπωλείο?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.689
Πόντοι
1.706
Οφ τοπικ

Φιλος ρωσοφωνος μου προτεινε το κατωθι κορμι,ουκρανιδα, δεν θυμαμαι ηλικια 25 η 26 χρονων
Αρτια αφιχθεισα απο ουκρανια εδω στο αννοβερο.
Θελει να δοκιμασει το εσκορτιγκ λεει.
Γλωσσα συννενοησης : αγγλικα.
Απαιτηση: 150€ για μια ωρα.

Θεωρησα πολλα τα λεφτα κ αντιπροτεινα 60€ με την λογικη να τα βρουμε στα 80-90€ για καποια που δεν εχω δει κ δεν ξερω αν θα με καβλωσει η θα με ξενερωσει εφοσον παρει τα λεφτα κ αρχισει τα no και τα niet.

Λογια απο πουτανες εχουμε ακουσει πολλα.
Οτι κανω καλο σεξ, θα μεινεις ευχαριστημενος, ειμαι καινουργια στην πολη κτλ νομιζω ειναι για αφελεις κ απειρους.

Της ειπα πως η εποχες ειναι δυσκολες, δεν παιζουν φραγκα για εσκορτ, ολες οι κοπελες της δουλειας το λενε πως κυνηγανε μυγες κ πως η γιουλια η ρουμανα ,μου κανει απο μονη της εκπτωση κ μου παιρνει 20€ για 20-30 λεπτα . Βεβαια η γιουλια ειναι 6αρι σε εμφανιση κ το σεξ που μου δινει ειναι αξιας 50€ για  οποιαδηποτε αλλη στην πιατσα. Δλδ πιπα ακα, μουνακι, κωλαρακι, cim ,χωρις βιασυνη

Γνωμες απο σλαβοπολεμιστες,θα δινατε 150??

Συνημμένα

• IMG-20180105-WA0005.jpg
    IMG-20180105-WA0005.jpg
    120,2 KB · Εμφανίσεις: 26
  • IMG-20180105-WA0003-1.jpg
    IMG-20180105-WA0003-1.jpg
    118,4 KB · Εμφανίσεις: 26

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Βασικά Ουκρανία μετράει η φλασιά του κασεριού.Οταν μιλάνε τα βαρέα όπλα,τα λιανοπίστολα σιωπαίνουν.
Βαλκανικοί πύραυλοι έτοιμοι να πυρπολήσουν τα κλαμπ το Σαββατόβραδο του Κιέβου.Θυσία στο μεγαλείο των ουκρανικών κώλων.

MAHXwL.jpg

Αυτά είναι τα έξοδα του Σαββάτου.Συνήθως κάθομαι τριήμερα εκτός αν πάω για μαζικές πυρπολήσεις και μένω πάνω από βδομάδα.
Τέλος!Αποσύρω τον πυρηνικό πύραυλο και τους βοηθητικούς  βαλλιστικούς οριστικά απο την Ουκρανία μετά απο σχεδόν 20 μέρες παραμονής στη χώρα!Υπήρξε πλήρης αποτυχία να πυροδοτιθουν ...

Συνημμένα

• IMG_6431.JPG
    IMG_6431.JPG
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 34

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τέλος!Αποσύρω τον πυρηνικό πύραυλο και τους βοηθητικούς  βαλλιστικούς οριστικά απο την Ουκρανία μετά απο σχεδόν 20 μέρες παραμονής στη χώρα!Υπήρξε πλήρης αποτυχία να πυροδοτιθουν ...

500ρικο και δεν έκανες τίποτα?Τραγικός.Αν και δεν είναι καλό να φέρνεις στη χώρα πεντακοσάρικα.
Πώς σου φάνηκε η Βίννιτσα,Χμελνίτσκι συγκριτικά με Λβωφ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οφ τοπικ

Φιλος ρωσοφωνος μου προτεινε το κατωθι κορμι,ουκρανιδα, δεν θυμαμαι ηλικια 25 η 26 χρονων
Αρτια αφιχθεισα απο ουκρανια εδω στο αννοβερο.
Θελει να δοκιμασει το εσκορτιγκ λεει.
Γλωσσα συννενοησης : αγγλικα.
Απαιτηση: 150€ για μια ωρα.

Θεωρησα πολλα τα λεφτα κ αντιπροτεινα 60€ με την λογικη να τα βρουμε στα 80-90€ για καποια που δεν εχω δει κ δεν ξερω αν θα με καβλωσει η θα με ξενερωσει εφοσον παρει τα λεφτα κ αρχισει τα no και τα niet.

Λογια απο πουτανες εχουμε ακουσει πολλα.
Οτι κανω καλο σεξ, θα μεινεις ευχαριστημενος, ειμαι καινουργια στην πολη κτλ νομιζω ειναι για αφελεις κ απειρους.

Της ειπα πως η εποχες ειναι δυσκολες, δεν παιζουν φραγκα για εσκορτ, ολες οι κοπελες της δουλειας το λενε πως κυνηγανε μυγες κ πως η γιουλια η ρουμανα ,μου κανει απο μονη της εκπτωση κ μου παιρνει 20€ για 20-30 λεπτα . Βεβαια η γιουλια ειναι 6αρι σε εμφανιση κ το σεξ που μου δινει ειναι αξιας 50€ για  οποιαδηποτε αλλη στην πιατσα. Δλδ πιπα ακα, μουνακι, κωλαρακι, cim ,χωρις βιασυνη

Γνωμες απο σλαβοπολεμιστες,θα δινατε 150??

100 ευρώ αξίζει.150 είναι τσιμπημένη τιμή και αμφιβάλλω αν οι φωτός είναι πρόσφατες.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Και όταν τους πάνε στα μαγαζιά και τους δείξουν το κόσμημα των 1000 ευρώ που θέλουν,αυτοί τι λένε?Μωρό μου ξέχασα σπίτι το πορτοφόλι μου αλλά αυτό είναι ασήμαντο ποσό για εμένα εγώ μπορώ να αγοράσω ολόκληρο το κοσμηματοπωλείο?

Φιλε Kman εγω παιζω με τον μυαλο μου και το χρημα.Αν θες να στους γνωρισω μπορω απλα σου λεω τους εχω δει με τα ματια μου και οχι μονο με 1-2 γκομενες...Το τι κανουν ρωτα τους..Εγω δεν μπορω να το κανω...Αυτο που εχω κανει ειναι να εχω βαρεσει γκομενες 8+ με πολυ λιγα λεφτα για την αξια τους..Το τι κανουν αυτοι ρωτα τους...(παντος το αποτελεσμα σου το επιβεβαιωνω)
Το μυστικο τους παντος ειναι οτι ξερουν ποιες ειναι οι πιο ευκολες ξερουν να τις καταλαβαινουν...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Τέλος!Αποσύρω τον πυρηνικό πύραυλο και τους βοηθητικούς  βαλλιστικούς οριστικά απο την Ουκρανία μετά απο σχεδόν 20 μέρες παραμονής στη χώρα!Υπήρξε πλήρης αποτυχία να πυροδοτιθουν ...

Clock εκανες ενα πολυ μεγαλο λαθος αμα θες σου το λεω σε pm

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
500ρικο και δεν έκανες τίποτα?Τραγικός.Αν και δεν είναι καλό να φέρνεις στη χώρα πεντακοσάρικα.
Πώς σου φάνηκε η Βίννιτσα,Χμελνίτσκι συγκριτικά με Λβωφ?
Αποτέλεσμα μια πολύ καλή Milf 7,5  γεμάτο πάσα του Dirty που την κράτησα 6 μέρες!Πλεον υπάρχει ισχυρή κριτική και αποδόμηση του ουκρανικού μύθου για ευκολία και γυναικάρες!Πλεον δεν ξέρω αν θα ξαναέρθω , πότε και υπό ποιες συνθήκες σε οποιαδήποτε πόλη στην Ουκρανία!Το σύστημα εδώ στη Βίννιτσα με απέβαλλε!Τελείως εκτός παιγνίου..

Συνημμένα

• IMG_6434.PNG
    IMG_6434.PNG
    90,9 KB · Εμφανίσεις: 35
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
100 ευρώ αξίζει.150 είναι τσιμπημένη τιμή και αμφιβάλλω αν οι φωτός είναι πρόσφατες.

Aν είναι όπως στις φωτό,Γερμανία τα έχει στο νερό τα 150/ωρα και άμα έρθει Μόναχο και 180-200.

Φιλε Urlauber τα 60 που πρροτεινες ειναι λιγα,κάτι τετοιες θεωρουν και ότι τις προσβάλλεις.
Στα 100-120 με κανά extra έπρεπε να την φας.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Γιατί pm και όχι εδω;

Πηγες σε λαθος εποχη..Πρωτοχρονια πριν και μετα ειναι στατιστικα η χειροτερη περιοδος του χρονου..
Μπορει να πας σε 2 εβδομαδες και να μας πεις τα εντελως αναποδα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αποτέλεσμα μια πολύ καλή Milf 7,5  γεμάτο πάσα του Dirty που την κράτησα 6 μέρες!Πλεον υπάρχει ισχυρή κριτική και αποδόμηση του ουκρανικού μύθου για ευκολία και γυναικάρες!Πλεον δεν ξέρω αν θα ξαναέρθω , πότε και υπό ποιες συνθήκες σε οποιαδήποτε πόλη στην Ουκρανία!Το σύστημα εδώ στη Βίννιτσα με απέβαλλε!Τελείως εκτός παιγνίου..

Δηλαδή δεν είδες καλές γκομενες Βιννιτσα?Έχει μαγαζί όπως το Fashion club στο Λβωφ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πηγες σε λαθος εποχη..Πρωτοχρονια πριν και μετα ειναι στατιστικα η χειροτερη περιοδος του χρονου..
Μπορει να πας σε 2 εβδομαδες και να μας πεις τα εντελως αναποδα...

Και ο dirty ίδια εποχή πήγε και γαμησε ένα κάρο γκομενες.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ο παίκτης κάνει την εποχή,όχι η εποχή τον παίκτη
Μαλιστα δηλαδη ειναι το ιδιο πρωτοχρονια με ολους τους ξενους εκει και ολες στα χωρια τους και το νοεμβριο που ειναι ολες εκει και κανενας απο τους ξενους...Πως γινετε αυτο μπορεις να μου εξηγησεις αυτο που λες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom