Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
ετσι.και ουτε γενικα τους αρεσουν οι πολυ γυμνασμενοι η ψηλοι και ογκωδεις και δε μπορω να καταλαβω πως εχει προκυψει αυτη η αντιληψη.

Έλα ρε συ που δεν ξέρεις...
Αυτό προέκυψε από τους γαμάω μόνο πουτάνες όταν πάω Πολωνία ή τους γάμησα μια Πολωνέζα τουρίστρια στην Ίο το 1998.

Πόσοι έχουν κάνει ΣΧΕΣΗ με Σλάβα,πόσοι γνώρισαν τους οικείους της,μπήκαν στο πετσί του ρόλου;

Ο Alex71 έγραψε τις προάλλες ότι για σχέση "η καλή ελληνίδα,είναι καλύτερη από μια καλή ξένη".
Στα καπάκια τον ρώτησα αν είχε ποτέ σχέση με ξένη και ακόμη να απαντήσει...

Όσο για τους άσβερκους..
Εγώ έχω γράψει ότι λόγω σωματότυπου μου πήγε η Πολωνία,εννοώντας κυρίως ότι μουσάτοι,τύποι με ροζ μπλουξάκι και φράντζες,δεν έχουν καμία τύχη.
Ενώ Γερμανία το να είσαι 1.90 με πόδια καλαμάκια,θηλυπρεπης είναι ο.κ.

Πες λίγο τη λέξη που λένε οι Πολωνοί για τους άσβερκους χούλιγκανς μαλάκες.
Και πόσο μικρό ποσοστό είναι στην πολωνική κοινωνία αυτοί.

Τέσπα,μην απορείς..
Εδώ ό αλλος προχθές πήγε να βγαλει όλες τις Ρωσιδες πουτάνες επειδή γάμησε 5 Ρωσίδες στα μπουρδέλα,που ανάθεμα κι αν ήταν Ρωσίδες.
Και του εγραψες και εσύ,εγω και άλλοι που έχουμε ζήσει σε σλαβικό περιβαλλον ότι δεν ισχύει και έκανε και τον έξυπνο...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.490
Πόντοι
2.356
Εδώ ό αλλος προχθές πήγε να βγαλει όλες τις Ρωσιδες πουτάνες επειδή γάμησε 5 Ρωσίδες στα μπουρδέλα,που ανάθεμα κι αν ήταν Ρωσίδες.
Και του εγραψες και εσύ,εγω και άλλοι που έχουμε ζήσει σε σλαβικό περιβαλλον ότι δεν ισχύει και έκανε και τον έξυπνο...
Ειχε μεγαλη εμπειρια αυτος φαινεται :2funny:
εδω αλλος μια φορα με ρωτησε αν εχουνε σφηνακια στα κλαμπ στο Βουκουρεστι ... να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο ειναι με τετοια ατομα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μπα,οι Τούρκοι μιλάνε ρωσικά,πολλοί μένουν μόνιμα Ουκρανία έχουν legitimate business και μιλάνε πολύ,πουλάνε απέραντο παραμύθι.Και οι Ουκρανές δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνες.Για τους Τούρκους είναι πολύ εύκολος στόχος.
Εντάξει εγώ καταλαβαίνω τι παραμύθια λένε και τους κοροϊδεύω αλλά οι γκόμενες τα χαφτουνε.
Δηλαδή παίζει να είναι 20 Τούρκοι στο κλαμπ και εγώ και να φάω εγώ τη γκόμενα απλά γιατί τους καταστρέφω.Αν ήξεραν τι κάνω θα με πλάκωναν αλλά μπερδεύονται.
Λεφτά δε δίνεις έτσι κι αλλιώς σε κάτω από εφτά γιατί είναι βλακώδες αφού με τα ίδια λεφτά είναι διαθέσιμα τα οχτάρια.Ετσι κι αλλιώς οι γκόμενες που τα παίρνουν φαίνονται,είναι οι πολύ εμφανίσιμες με τα ακριβα ρουχα,παπουτσια,αξεσουαρ.Ενα μπάζο δεν μπορεί να έχει οικονομικές απαιτήσεις με τέτοιο ανταγωνισμό.

Κμαν υπάρχει ένας παράλληλος κόσμος στην Ουκρανία που μάλλον δεν γνωρίζεις..Είναι αυτός που δεν συναντάς την νύχτα αλλά σε καφετέριες νωρις,στο μετρό και σε ορισμένες περιπτώσεις και διαδίκτυο κλπ..Αυτός ο κόσμος (γκόμενες) δεν έχει πάει ούτε θα πήγαινε ποτέ με Τουρκο.Αυτες που βλέπεις εσυ με Τούρκους και μπερδεύεσαι είναι οι καθαρές πουτανες (Μάυρη ζώνη) ή χαζά κοριτσάκια που ψάχνουν για δωρεάν κοκτέηλς.Οι Ουκρανες απο θέμα ευφυίας είναι από τις πιο έξυπνες γκόμενες που έχω γνωρίσει.Θεωρώ άκυρο τον χαρακτηρισμό πως ειναι χαζές. Απο εμπειρίες και ευφυία τουλάχιστον 2 κλάσεις πάνω απο την μέση Ελληνίδα.
Εγω προτείνω μόνο Κίεβο γιατί υπάρχει μια γενιά γυναικών 25-33 που έχει την δουλίτσα της, έχει ταξιδεύψει αρκετά, έχεις εμπειρίες κλπ. Δεν είναι απλά κακομοίρες που ψάχνουν ένα δωρεάν γέυμα (έχω γνωρισει και τέτοιες και τις έκανα αμέσως πέρα)- αν και όπως είπαμε κερνάς εσύ λόγω κουλτούρας.

Αυτές τις θεωρώ τον πιο έυκολο στόχο γιατί ειναι εύκολο να επικοινωνήσετε και να της πάς κρεβάτι με 2-3 ραντεβού. Επιπλέον είναι αδύνατο ένας Τούρκος να προσεγγίσει μια τέτοια γυναίκα.Είναι δυνατόν οι γυφτο-τούρκοι που έρχονται εδω να κάνουν ενα έξυπνο αστείο με μια νορμαλ γυναίκα?

Επαρχία δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί κάποιος να βρει αυτην την κατηγόρια αν και θα τολμήσω σύντομα να τεστάρω στο επόμενο ταξίδι:)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ειχε μεγαλη εμπειρια αυτος φαινεται :2funny:
εδω αλλος μια φορα με ρωτησε αν εχουνε σφηνακια στα κλαμπ στο Βουκουρεστι ... να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο ειναι με τετοια ατομα.

Ο Rosenberg μου έχει πει πως τον έχουν ρωτήσει άτομα από διάφορες χώρες,πως καταλαβαίνει ότι μια περαστική θα δελεαστεί τελικά από τα φράγκα οταν κάνει τα γυρίσματα στο δρόμο  :rolleyes:
Πως τις αναγνωρίζει δηλαδή..

Πω,το έγραψα και πόνεσαν τα μάτια μου τώρα που το ξαναδιάβασα. :S

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Κμαν υπάρχει ένας παράλληλος κόσμος στην Ουκρανία που μάλλον δεν γνωρίζεις..Είναι αυτός που δεν συναντάς την νύχτα αλλά σε καφετέριες νωρις,στο μετρό και σε ορισμένες περιπτώσεις και διαδίκτυο κλπ..Αυτός ο κόσμος (γκόμενες) δεν έχει πάει ούτε θα πήγαινε ποτέ με Τουρκο.Αυτες που βλέπεις εσυ με Τούρκους και μπερδεύεσαι είναι οι καθαρές πουτανες (Μάυρη ζώνη) ή χαζά κοριτσάκια που ψάχνουν για δωρεάν κοκτέηλς.

Έτσι είναι και το γεγονός αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.
Όποιος διαφωνεί ή έχει πάει μόνο με πουτάνες ή δεν έχει πάει Ουκρανία ποτέ.
Φιλομουσλίμια και παπάρια μάντολες..
Βίζιτες είναι αυτές με τους 100 τουρκους φίλους στο fb

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
H δύναμη της αυθυποβολής σε αυτό το νήμα σε ό,τι αφορά Ρωσίδες/Σλάβες είναι πελώρια.

Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος.

Και βέβαια κάτω οι γυφτότουρκοι, να μην ξεχνάμε και τον προαιώνιο εχθρό του έθνους. Τον οποίο οι Ουκρανοπούλες, τίμιες Σουλιοτοπούλες, τον κάνουν πέρα για χάρη του σύγχρονου Νικηταρά και Κολοκοτρώνη.

Πολύ γέλιο. :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Έλα ρε συ που δεν ξέρεις...
Αυτό προέκυψε από τους γαμάω μόνο πουτάνες όταν πάω Πολωνία ή τους γάμησα μια Πολωνέζα τουρίστρια στην Ίο το 1998.

Πόσοι έχουν κάνει ΣΧΕΣΗ με Σλάβα,πόσοι γνώρισαν τους οικείους της,μπήκαν στο πετσί του ρόλου;

Ο Alex71 έγραψε τις προάλλες ότι για σχέση "η καλή ελληνίδα,είναι καλύτερη από μια καλή ξένη".
Στα καπάκια τον ρώτησα αν είχε ποτέ σχέση με ξένη και ακόμη να απαντήσει...

Όσο για τους άσβερκους..
Εγώ έχω γράψει ότι λόγω σωματότυπου μου πήγε η Πολωνία,εννοώντας κυρίως ότι μουσάτοι,τύποι με ροζ μπλουξάκι και φράντζες,δεν έχουν καμία τύχη.
Ενώ Γερμανία το να είσαι 1.90 με πόδια καλαμάκια,θηλυπρεπης είναι ο.κ.

Πες λίγο τη λέξη που λένε οι Πολωνοί για τους άσβερκους χούλιγκανς μαλάκες.
Και πόσο μικρό ποσοστό είναι στην πολωνική κοινωνία αυτοί.

Τέσπα,μην απορείς..

dresiarz λεγονται. Εχουν κοινωνικο στατους ας πουμε λιγο πιο πανω απο οτι σε εμας οι ναρκομανεις και οι γυφτοι. Και φυσικα αντιστοιχου κοινωνικου επιπεδου γκομενες πανε με αυτες οι οποιες βεβαια ειναι μια πολυ μικρη μειοψηφια και περιθωριο στην εκει κοινωνια.
Γκομενες του στυλ που σατυριζει το reality " Krolowa Zycia". Για να καταλαβετε δηλαδη αποτελουν ομαδα που γελαει ο κοσμος μαζι τους στην κυριολεξια.
Απλα αυτο που θελουν σε εναν αντρα ειναι η αρρενωπη συμπεριφορα, το να ξερει τι θελει κανεις, να ειναι αποφασιστικος και να εχει αρσενικα χαρακτηριστικα, ντομπρος, δικαιος και - το τονιζουν παντα αυτο ΕΞΥΠΝΟΣ. Και επισης να ειναι μετρημενος, να μην επιδεικνυεται. Ουτε χρηματα, ουτε 5στερα ,αυτοκινητα κλπ.  Φυσικα το να εχει ενα γυμνασμενο η αθλητικο σωμα, ως δειγμα σωστης στασης γενικα οτι φροντιζει δηλαδη το σωμα τη φυσικη κατασταση την υγεια του καποιος, αλλα και αισθητικα, ειναι κατι το θετικο .
Ε ο αλλος τωρα που τις εβγαλε πουτανες. Ναι ρε δε το ηξερες οτι ολες οι γυναικες απο την Αδριατικη ως τη Μογγολια και απο τους Ευζωνους ως τη Λαπωνια ειναι πουτανες?  :uglystupid:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.490
Πόντοι
2.356
Ο Rosenberg μου έχει πει πως τον έχουν ρωτήσει άτομα από διάφορες χώρες,πως καταλαβαίνει ότι μια περαστική θα δελεαστεί τελικά από τα φράγκα οταν κάνει τα γυρίσματα στο δρόμο  :rolleyes:
Πως τις αναγνωρίζει δηλαδή..

Πω,το έγραψα και πόνεσαν τα μάτια μου τώρα που το ξαναδιάβασα. :S
χαχα πραγματι υπαρχει κοσμος που πιστευει οτι ειναι κανονικες γκομενες ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
H δύναμη της αυθυποβολής σε αυτό το νήμα σε ό,τι αφορά Ρωσίδες/Σλάβες είναι πελώρια.

Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος.

Και βέβαια κάτω οι γυφτότουρκοι, να μην ξεχνάμε και τον προαιώνιο εχθρό του έθνους. Τον οποίο οι Ουκρανοπούλες, τίμιες Σουλιοτοπούλες, τον κάνουν πέρα για χάρη του σύγχρονου Νικηταρά και Κολοκοτρώνη.

Πολύ γέλιο. :2funny: :2funny:

Οπως φυσικα και τα οποια κλασικα στερεοτυπα- σλαβες πουτανες, σλαβοι αντρες μεθυστακες τραμπουκοι.
Οι Τουρκοι δεν ειναι ολοι το ιδιο, υπαρχουν Τουρκοι και Τουρκοι ( οι ιδιοι οι Τουρκοι δεν θελουν να εχουν παρτιδες και τιποτα κοινο με πολλους συμπατριωτες τους).

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.490
Πόντοι
2.356
Καλα υπαρχουν και Τουρκοι που ειναι πιο καλοντυμενοι και απο Ελληνες η και απο οποιοδηποτε αλλον , τι παει να παει αυτο ομως?
Ο μουσουλμανισμος δεν ειναι απλα μια θρησκεια αλλα ολοκληρη κοσμοθεωρια για αυτους , σταση ζωης. Μην κοιτατε που το παιζουν μοντερνοι δυτικοποιημενοι και καλα οταν επισκεφτονται αυτες τις χωρες ... εχουν απιστευτα κομπλεξ μεσα τους και τα οποια βγαινουν στην επιφανεια πολυ γρηγορα στις σχεσεις τους με τις γκομενες.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Γράφεται πολλές φορές κάτι πράγματα μερικοί που με κάνει να πιστεύω ότι ούτε με αεροπλάνο έχετε περάσει πάνω από την Ουκρανία.Οι τουρκοι και οι άραβες έχουν την τιμητική τους στην Ουκρανία και δεν υπάρχει άλλος λαός που έχει πάει με τόσες ντόπιες.Ούτε και υπάρχουν κατηγορίες γυναικών που πάνε η δεν πάνε  με τα μούσλι.Όλα το αλλά είναι παραμύθια της Χαλιμάς    

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Καλα υπαρχουν και Τουρκοι που ειναι πιο καλοντυμενοι και απο Ελληνες η και απο οποιοδηποτε αλλον , τι παει να παει αυτο ομως?
Ο μουσουλμανισμος δεν ειναι απλα μια θρησκεια αλλα ολοκληρη κοσμοθεωρια για αυτους , σταση ζωης. Μην κοιτατε που το παιζουν μοντερνοι δυτικοποιημενοι και καλα οταν επισκεφτονται αυτες τις χωρες ... εχουν απιστευτα κομπλεξ μεσα τους και τα οποια βγαινουν στην επιφανεια πολυ γρηγορα στις σχεσεις τους με τις γκομενες.

οσο καλοντυμενοι και να ειναι, μπορει κανεις να μου πει ποτε Ελληνες βιασαν κοπελες απο αυτες τις χωρες?
Οχι μια αλλα πολλες σκαλες διαφορα

www.se.pl/wiadomosci/polska/pojechala-na-erasmusa-do-turcji-zostala-zgwalcona-przez-dwoch-zwyrodnialcow_518745.html]http://www.se.pl/wiadomosci/polska/pojechala-na-erasmusa-do-turcji-zostala-zgwalcona-przez-dwoch-zwyrodnialcow_518745.html[/url]

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κμαν υπάρχει ένας παράλληλος κόσμος στην Ουκρανία που μάλλον δεν γνωρίζεις..Είναι αυτός που δεν συναντάς την νύχτα αλλά σε καφετέριες νωρις,στο μετρό και σε ορισμένες περιπτώσεις και διαδίκτυο κλπ..Αυτός ο κόσμος (γκόμενες) δεν έχει πάει ούτε θα πήγαινε ποτέ με Τουρκο.Αυτες που βλέπεις εσυ με Τούρκους και μπερδεύεσαι είναι οι καθαρές πουτανες (Μάυρη ζώνη) ή χαζά κοριτσάκια που ψάχνουν για δωρεάν κοκτέηλς.Οι Ουκρανες απο θέμα ευφυίας είναι από τις πιο έξυπνες γκόμενες που έχω γνωρίσει.Θεωρώ άκυρο τον χαρακτηρισμό πως ειναι χαζές. Απο εμπειρίες και ευφυία τουλάχιστον 2 κλάσεις πάνω απο την μέση Ελληνίδα.
Εγω προτείνω μόνο Κίεβο γιατί υπάρχει μια γενιά γυναικών 25-33 που έχει την δουλίτσα της, έχει ταξιδεύψει αρκετά, έχεις εμπειρίες κλπ. Δεν είναι απλά κακομοίρες που ψάχνουν ένα δωρεάν γέυμα (έχω γνωρισει και τέτοιες και τις έκανα αμέσως πέρα)- αν και όπως είπαμε κερνάς εσύ λόγω κουλτούρας.

Αυτές τις θεωρώ τον πιο έυκολο στόχο γιατί ειναι εύκολο να επικοινωνήσετε και να της πάς κρεβάτι με 2-3 ραντεβού. Επιπλέον είναι αδύνατο ένας Τούρκος να προσεγγίσει μια τέτοια γυναίκα.Είναι δυνατόν οι γυφτο-τούρκοι που έρχονται εδω να κάνουν ενα έξυπνο αστείο με μια νορμαλ γυναίκα?

Επαρχία δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί κάποιος να βρει αυτην την κατηγόρια αν και θα τολμήσω σύντομα να τεστάρω στο επόμενο ταξίδι:)

Αυτές που πάνε με εσένα τις έχουν γαμησει τουλάχιστον 10 Τούρκοι και μετά από σένα πάλι με Τούρκους θα πάνε.Μην τρέφετε ψευδαισθήσεις.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Σωστό αλλά υπάρχει και μια άλλη παράμετρος: αν η άλλη δουλεύει 8άρο παίρνει λεφτά της πούτσας και αγχώνεται πως θα βγάλει το μήνα φεύγει από το "λούσα ,πουτσα και χορος" και είναι στην κατάθλιψη. Δεν είναι μόνο η οικονομία, ο λόγος που ασχολούμαστε με ανατολικοευρωπέες, βασικό και η διπλή διαφορά εμφάνισης: ρωσίδα 7αρι=ελληνίδα 9άρι, έλληνας 7άρι=ρώσος 9άρι.
Αυτό ακριβώς λέω ότι την διασκέδαση και της εξόδους μπορείς να της τα προσφέρεις εσύ,αν θα μπορούσε να τα προσφέρει μόνη της στον εαυτό της  ποιος ο λόγος να πάει με κάποιον με τα δίπλα χρόνια της ηλικίας της ? και όχι με κάποιο ντόπιο πιτσιρικά που θα είναι και του γούστου της και θα μιλάει την γλώσα της  

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.490
Πόντοι
2.356
οσο καλοντυμενοι και να ειναι, μπορει κανεις να μου πει ποτε Ελληνες βιασαν κοπελες απο αυτες τις χωρες?
Οχι μια αλλα πολλες σκαλες διαφορα

www.se.pl/wiadomosci/polska/pojechala-na-erasmusa-do-turcji-zostala-zgwalcona-przez-dwoch-zwyrodnialcow_518745.html]http://www.se.pl/wiadomosci/polska/pojechala-na-erasmusa-do-turcji-zostala-zgwalcona-przez-dwoch-zwyrodnialcow_518745.html[/url]
Ετσι ακριβως.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αυτό ακριβώς λέω ότι την διασκέδαση και της εξόδους μπορείς να της τα προσφέρεις εσύ,αν θα μπορούσε να τα προσφέρει μόνη της στον εαυτό της  ποιος ο λόγος να πάει με κάποιον με τα δίπλα χρόνια της ηλικίας της ? και όχι με κάποιο ντόπιο πιτσιρικά που θα είναι και του γούστου της και θα μιλάει την γλώσα της  

Φίλε προφανώς αγνοείς την εξωπραγματική γοητεία των μελών του bou.com !! :grin: :grin: :grin:

Επιπλέον αγνοείς τις παρελκυστικές τακτικές μάχης ( εν είδη Ράμπο ) στα bar που βαζουν τις επειχειρησιακές μας δυνατότητες σε άλλο επίπεδο !!! :grin: :grin: :grin:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Φίλε προφανώς αγνοείς την εξωπραγματική γοητεία των μελών του bou.com !! :grin: :grin: :grin:

Επιπλέον αγνοείς τις παρελκυστικές τακτικές μάχης ( εν είδη Ράμπο ) στα bar που βαζουν τις επειχειρησιακές μας δυνατότητες σε άλλο επίπεδο !!! :grin: :grin: :grin:

:happy:  :thumbsup:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Οπως φυσικα και τα οποια κλασικα στερεοτυπα- σλαβες πουτανες, σλαβοι αντρες μεθυστακες τραμπουκοι.
Οι Τουρκοι δεν ειναι ολοι το ιδιο, υπαρχουν Τουρκοι και Τουρκοι ( οι ιδιοι οι Τουρκοι δεν θελουν να εχουν παρτιδες και τιποτα κοινο με πολλους συμπατριωτες τους).

Αυτό που έγραψε ο Τάσος.
Λόγω θρησκείας τα συμπλέγματα είναι πολλά και η δήθεν δυτικοποίηση κάποιων είναι μόνο για το θεαθήναι.
Οι τούρκοι της Γερμανίας,ακόμη και άτομα που έχουν γεννηθεί εδώ,ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές ερντογαν σε ποσοστό 70%.
Δηλαδή είναι τόσο πορωμένοι που αν και γεννημένοι εδώ,υποστηρίζουν τον ισλαμοφασίστα.
Επίσης οι περισσοτεροι αν και ζουν σε δυτικο περιβάλλον,νταραβερίζοντια μόνο μεταξύ τους,έχουν γκετοποιηθεί,κ.λ.π.

Γράφεται πολλές φορές κάτι πράγματα μερικοί που με κάνει να πιστεύω ότι ούτε με αεροπλάνο έχετε περάσει πάνω από την Ουκρανία.Οι τουρκοι και οι άραβες έχουν την τιμητική τους στην Ουκρανία και δεν υπάρχει άλλος λαός που έχει πάει με τόσες ντόπιες.Ούτε και υπάρχουν κατηγορίες γυναικών που πάνε η δεν πάνε  με τα μούσλι.Όλα το αλλά είναι παραμύθια της Χαλιμάς    

Εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο ούτε εκεί,ούτε όταν έμενα Κολωνία και πηδούσα επι μήνες Ουκρανέζα και με πήγαινε και σε Ουκρανέζικο μαγαζί.
Καμία φίλη της δεν νταραβεριζόταν με τουρκους,φυσικά κανένας γάμος με μουσουλμάνο,3,5 χρόνια εδώ Ρωσίδα/Ουκρανέζα με τούρκο δεν έχω δει,σε πόλη μάλιστα τίγκα στους τούρκους.
Εχω δει μόνο 5άρια-6άρια σάπιες Πολωνέζες ή Γερμανίδες.

Ότι είδα Κίεβο ήταν τούρκους με πουτάνες,τώρα αν γαμούσαν τζάμπα και κανά μπάζο,δεν λέει κάτι..

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Θα πρέπει εσύ τουλάχιστον να το γνωρίζεις Τάσο ότι εκτός τους τούρκους που επισκέπτονται την Ουκρανία κατά εκατοντάδες χιλιάδες κάθε χρόνο.Ο πιο προσιτός και αγαπημένος προορισμός τον ουκρανών είναι η Τουρκία αυτό τώρα με την κατάργηση της βίζας για ΕΕ πιθανόν να αλαξει και να δούμε και εδώ αρκετούς τουριστες από Ουκρανια.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Αυτές που πάνε με εσένα τις έχουν γαμησει τουλάχιστον 10 Τούρκοι και μετά από σένα πάλι με Τούρκους θα πάνε.Μην τρέφετε ψευδαισθήσεις.

Ε,αν δεν πάει η μέση Ουκρανέζα και με 50 τούρκους στη ζωή της,ποια θα πάει; :rolleyes:

Aυτό που επιλέγεις να αγνοείς ότι στα Σλαβικά μουνολόβαδα υπάρχουν νορμάλ κοπέλες,[size=30pt]ΝΟΡΜΑΛ ΚΟΠΕΛΕΣ[/size] που έχουν τη δουλειά τους και ψάχνουν απλά να κάνουν μια σχέση χωρίς σπονσοριλίκι,είναι τρελή διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Μιλάμε για εκατομύρια λαών,αμέτρητες πόλεις και έχουμε κολλήσει στα βαλκανικά 50ευρα και 500ευρα που παίρνουν κάποιες..

Τέσπα,εσύ είσαι αμετανόητος σε τέτοια θέματα,τζάμπα το έγραψα το μνμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom